FORTMAN-GROUP

Szczecin

Opinie o FORTMAN-GROUP

jaro 2015-06-17 08:53:59
nie mogłeś być na tym projekcie bo on dopiero ruszył i jeszcze nikt z niego nie zjechał.koordynator...
jaro 2015-06-17 08:56:02
..i co najważniejsze nikt nikomu nic nie każe.
pytający 2015-06-17 13:06:23
no wiec jaro kto mógł napisać i czemu ludzie piszą ze fortman nie wypłaca pieniędzy
jaro 2015-06-17 23:08:27
Ktos kto sie na niego nie zalapal :)
jaro 2015-06-17 23:12:37
A co myslales ze pojedziesz tam odpoczywac? Pracuj w polsce za 1500 zl. Powodzenia. Tam trzeba zapier.... a nie obijac sie jak to u nas bywa. Mozna zarobic niezle pieniadze i nie pisz ze trzeba placiic za nocleg bo firma to gwarantuje.
izoler2 2015-06-18 08:23:22
Firma placi po 3 tygodniach od wystawienia faktury z tygodniowym-dwu opoznieniem. Kaucje obcina z wyplaty za mieszkanie. Bylo was na lotnisku 17 w zeszlym tygodniu.
rekruter 2015-06-18 11:30:39
Was? wcześniej utrzymywał Pan, że również tam był! Proszę nie kłamać jeśli pisze Pan bo jest rozgoryczony, że pracy nie dostał! Nikt jeszcze z lotniska nie zjechał, więc proszę nie opowiadać bzdur, że Pan tam przebywał.
ja 2015-06-18 18:19:40
moze ktosnapisacjak wyglada
płatnosc w fortmanie jestem po rozmowie
trot 2015-06-21 19:04:40
@ja raczej nie ma problemów z płatnościami, wynagrodzenie jest na czas. Na tą chwilę Fortman Group proponuje aplikacje na miejsce pracy takie jak Monter kanałów wentylacyjnych; pracownik budowlany z językiem niemieckim; Monter instalacji sanitarnej; Izoler/blacharz; pracownik ogrodu/brukarz oraz jako monter izolacji termicznej. Każda z prac na terenie Niemiec
1
budowlaniec 2015-06-22 11:51:43
A jak praca ? Jest roboty na 10h dziennie? A mieszkanie jak ? jest internet ?
2 2015-06-22 11:53:33
i co zaprosili Cie do pracy ? kiedy jedziesz?
Maras 2015-06-26 11:17:43
(usunięte przez administratora)
2
Gral 2015-07-22 23:37:50
nigdy wcześniej nie korzystałem ze współpracy przez jakąś agencję. Jestem trochę zszokowany postępami - jak szybko to można załatwić, a przy okazji trochę zaniepokojony czy na pewno wszystko będzie w niemczech w porządku - ubiegałem się o pracę jako izoler-blacharz, kasa nawet znośna jak na początek - mam nadzieję że po jakimś czasie urośnie.
santiago 2015-07-24 17:33:52
Na twoim miejscu uważałbym i patrzyłbym im ze wszystkim na ręce.
dako 2015-08-22 03:01:09
No tak, tylko mając do wszystkich takie ograniczone zaufanie firma raczej nigdy nie wyjdzie ze swojej 'skorupy' już nie mówiąc o tym, że rozwój będzie utrudniony. Co prawda znam sytuacje, gdzie pracownicy mając zaufanie szefostwa i czując brak silnej ręki nad sobą dokonywali w firmie cudów, ale tutaj raczej tego się nie ma co spodziewać.
dako 2015-08-22 03:08:13
No tak, tylko mając do wszystkich takie ograniczone zaufanie firma raczej nigdy nie wyjdzie ze swojej 'skorupy' już nie mówiąc o tym, że rozwój będzie utrudniony. Co prawda znam sytuacje, gdzie pracownicy mając zaufanie szefostwa i czując brak silnej ręki nad sobą dokonywali w firmie cudów, ale tutaj raczej tego się nie ma co spodziewać.
tony 2015-08-26 21:00:02
Ktoś coś więcej napisze o firmie, czy coś się zmieniło na lepsze.
Ktoś może pracował dla nich jako blacharz warsztatowy.
Jakie warunki pracy i płacy.
można pisać na priv: drake2@op.pl
moka 2015-09-21 11:46:45
a ja mimo wszystko chcialbym sprobowac pracy w Fortman Group. a widze ze aktualnie poszukuja na stanowiska wykrawacz miesia, monter izolacji termicznej, plytkarz, ciesla budowlany, monter plyt k/g, blachrz warsztatowy oraz monter izolacji termicznej. no i ponawiam przemowcy pytanie czy ktos cos wiecej napisze.
Lord 2015-11-01 15:41:37
Ją dostałem ofertę wyjazdu do Niemiec na własnej działalności gospodarczej jako izoler blacharz i nie muszę jechać do biura rozmowa będzie przez skype dobre warunki oferują.
czechu 2015-11-01 20:20:27
@Lord Super, że warunki jakie oferują są dobre, ale może mógłbyś opisać jak dokładnie wygląda zatrudnienie u nich, a zwłaszcza jakie proponują warunki pracy? Ja się zainteresowałem ich ogłoszeniem na montera izolacji. Zarobki ok 2000 euro są bardzo obiecujące, a także nieodpłatne zakwaterowanie jest zdecydowanym plusem. Pozdrawiam
trot 2015-12-08 14:57:25
Ode mnie pracuje w tej firmie członek rodziny i opowiadał mi jak to tutaj płacą. Kasa może nie przeraża, ale i nie poraża swoją wysokością niestety...
rambo12723 2015-12-15 10:40:03
siemanko mam pytanie czy trzeba dzialalnosc gospodarcza na pracownik hali w Berlinie i czy ktos cos wiecej wie na ten temat ??
Maniu 2015-12-15 15:55:38
Znam firmę Frotman-group i uważam, że jest bardzo dobra. Aktualnie szukają ludzi zarówno do pracy w Polsce jak i za granicą w Niemczech. Mi się podoba oferta pracy na pracownika działu HR z językiem ukraińskim. Ciekawe tylko ile płacą :)
mistrz 2015-12-17 20:38:59
ale idac do agencji przeciez powinnismy zostac poinformowani o takich rzeczach prawda, poza tym chyba kazdy z ans jest dorosly i wie na jakie warunki sie godzi
gidan 2015-12-19 23:42:19
Czasami dają takie informacje do uzyskania drogą w postaci umowy, nie koniecznie informują. Chociaż odnoszę wrażenie, że pracownicy powinni o więcej rzeczy dbać sami.
gfgfgf 2015-12-26 22:58:37
@Maniu no wlasnie widzialem od nich ogloszenia o pracy w Niemczech jako pokojówka, moze warto sprobowac, mozna oczywiscie sporo zarobich za granioca..
zbysiu 2016-01-06 14:11:44
ty widze ze nikt i tak tu nie odpisze czy do kazdego kontraktu pracy jest potrzebna dzialalnosc gospodarcza w tej firmie Fortman ??
mistrz 2016-01-06 20:09:45
zarobić mozna, ale jezeli spełniasz ich warunki, musisz znasz jezyk, teraz firmy nie inwestuja w pracowników ktorzy nie znaja jezyka oraz nie maja doswiadczenia
sitko 2016-01-21 19:27:22
no język w dzisiejszych czasach to absolutna podstawa, a przede wszystkim no chociaż trochę trzeba znać ten język na stanowisku pokojowego czy pokojówki teraz w niemczech, gdzie szukają osób
michal 2016-02-10 22:54:00
Oj kolego zapier. To zaraz ty możesz na kopach to jest praca, cza by obozów się już skończyły wiec kontroluj bajere pajacyku.
miechu 2016-02-11 09:29:08
fajna nawet ta praca jako Pracownik Biurowy d/s Kadr tylko, że tutaj wymogiem koniecznym jest znajomość języka niemieckiego albo angielskiego. A co do wczesniejszych wypowiedzi to nawet nie wiem czy macie racje..
agata k 2016-02-19 14:26:56
nom wiadomo że język niemiecki może się jak najbardziej w tej pracy przydac skoro jest to agencja pośrednictwa pracy wysyłaja np. pracowników polskich do Niemiec
beza 2016-02-21 16:01:42
agata k., no tak to jest raczej zrozumiałe, w koncu praca w Szczecinie, a tam z 30 km do granicy Niemieckiej. Pracownik do obsługi klienta tez powinien tu znac niemiecki albo chociaż angielski - wymagają.
Maciek 2016-02-27 11:03:55
Czytam wasze opinie sa jak kazde inne (jak w kazdej agencji pracy)jecie w ciemno na wlasna reke..zobaczymy co bedzie jak nie wy to kto !!! Ukraincy,Litwini Rumuni pojada za 4 tys miesiecznie ciao!!!???
Maciek 2016-02-27 11:04:52
Czytam wasze opinie sa jak kazde inne (jak w kazdej agencji pracy)jecie w ciemno na wlasna reke..zobaczymy co bedzie jak nie wy to kto !!! Ukraincy,Litwini Rumuni pojada za 4 tys miesiecznie ciao!!!???
klaus1 2016-02-27 11:18:23
Wiecie, czy ogłoszenie na managera sprzedaży jest jeszcze aktualne? Idealnie, że można rozwijać się zawodowo i są odpowiednie narzędzia pracy, ale szkoda, że nie określili wysokości zarobków.
kamus 2016-03-04 20:50:25
Z tego co wiem @klaus1 to manager sprzedaży dostajesz firmowy samochód, więc jest to bardzo kusząca propozycja, Nie wspomnę już o umowie o pracę bo to oczywiste.
emoty 2016-03-13 12:38:07
ok, umowa umową, to na pewno plus. Jednak samochód służbowy na takim stanowisku to już raczej wszędzie norma. :) jedyny plus, to spory rozwój zawodowy
BISKUP 2016-04-05 21:57:42
Czy może ktoś opisać co się teraz dzieje w tej firmie generalnie rozchodzi mi się o blacharzy proszę o opinie
BISKUP 2016-04-05 21:58:40
Czy może ktoś opisać co się teraz dzieje w tej firmie generalnie rozchodzi mi się o blacharzy proszę o opinie
mistrz 2016-04-05 21:59:33
@emoty faktycznie. Narzędzia do pracy, w tym samochód to już totalny standard. Ogólnie na tym stanowisku można się fajnie rozwinąć, poszerzyć wiele kompetencji. Będę aplikował.
BISKUP 2016-04-05 22:04:01
czy blacharz dobrze zarobi
BISKUP 2016-04-05 22:05:48
czy blacharz dobrze zarobi
1
lolek 2016-04-06 16:48:41
oferują 10 euro netto na godzinę. Organizują nieodpłatne zakwaterowanie, dają odzież roboczą, musisz miec swoje narzędzia i środek transportu.
izol 2016-04-13 13:02:13
Dostałem oferte 10 euro na h swoja działalność 60 h tygodniowo może ktoś napisac co był na własnej działalości jak to wygłada odnośnie kosztów ???
miechu 2016-05-05 12:59:18
a jak wygląda u nich oferta pracy jako Operator CNC? wydaje mi się, ze trzeba mieć tylko uprawnienia i doświdczenie min 2 lata, to powinno wystarczyć na pewno.
Pracownik 2016-06-10 16:27:43
Jaka umowa o prace? Jak juz umowa wspolpracy a to różnica! Auto służbowe?prywatne!!!
miechu 2016-06-11 10:06:42
to nie jest lekka praca, ale na pewno bardzo opłacalna @kamil. Szczególnie, jak się znasz na branży to masz łatwość.
mistrz 2016-07-09 10:47:42
A czym się różnią te dwie umowy @Parcownik szukałem na ten temat informacji ale nic nie mogłem znaleźć konkretnego
maek 2016-07-14 16:23:53
Podpowiecie mi, ile może zarobić spawacz tig/mag pracujący w Aue? Będę wdzięczny za konkrety. Oferta świeża, więc chce szybko aplikować
Zostaw swoją opinię o FORTMAN-GROUP - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORTMAN-GROUP