Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: FORTMAN-GROUP

zdjecie uzytkownika
Pytanie o Fortman - 2015-06-16 10:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o informacje jak sie uklada wspolpraca z Fortmanem? Zaprosili mnie do pracy do Berlina na izolera i nie moge sie zdecydowac z wyjazdem. jak jeden z kolegow pisal faktycznie w umowie jest dlugi termin platnosci. Czy wy tez czekacie po misiacu na wyplaty?
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-06-17 08:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izoler 2 - 2015-06-16 10:08:39]:
nie mogłeś być na tym projekcie bo on dopiero ruszył i jeszcze nikt z niego nie zjechał.koordynator...
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-06-17 08:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izoler 2 - 2015-06-16 10:08:39]:
..i co najważniejsze nikt nikomu nic nie każe.
zdjecie uzytkownika
pytający - 2015-06-17 13:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wiec jaro kto mógł napisać i czemu ludzie piszą ze fortman nie wypłaca pieniędzy
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-06-17 23:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos kto sie na niego nie zalapal :)
zdjecie uzytkownika
jaro - 2015-06-17 23:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co myslales ze pojedziesz tam odpoczywac? Pracuj w polsce za 1500 zl. Powodzenia. Tam trzeba zapier.... a nie obijac sie jak to u nas bywa. Mozna zarobic niezle pieniadze i nie pisz ze trzeba placiic za nocleg bo firma to gwarantuje.
zdjecie uzytkownika
izoler2 - 2015-06-18 08:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma placi po 3 tygodniach od wystawienia faktury z tygodniowym-dwu opoznieniem. Kaucje obcina z wyplaty za mieszkanie. Bylo was na lotnisku 17 w zeszlym tygodniu.
zdjecie uzytkownika
rekruter - 2015-06-18 11:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [izoler2 - 2015-06-18 08:23:22]:
Was? wcześniej utrzymywał Pan, że również tam był! Proszę nie kłamać jeśli pisze Pan bo jest rozgoryczony, że pracy nie dostał! Nikt jeszcze z lotniska nie zjechał, więc proszę nie opowiadać bzdur, że Pan tam przebywał.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-18 18:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktosnapisacjak wyglada
płatnosc w fortmanie jestem po rozmowie
zdjecie uzytkownika
trot - 2015-06-21 19:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ja raczej nie ma problemów z płatnościami, wynagrodzenie jest na czas. Na tą chwilę Fortman Group proponuje aplikacje na miejsce pracy takie jak Monter kanałów wentylacyjnych; pracownik budowlany z językiem niemieckim; Monter instalacji sanitarnej; Izoler/blacharz; pracownik ogrodu/brukarz oraz jako monter izolacji termicznej. Każda z prac na terenie Niemiec
zdjecie uzytkownika
budowlaniec - 2015-06-22 11:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak praca ? Jest roboty na 10h dziennie? A mieszkanie jak ? jest internet ?
zdjecie uzytkownika
2 - 2015-06-22 11:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-18 18:19:40]:
i co zaprosili Cie do pracy ? kiedy jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Maras - 2015-06-26 11:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [izoler2 - 2015-06-16 10:10:31]:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Gral - 2015-07-22 23:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy wcześniej nie korzystałem ze współpracy przez jakąś agencję. Jestem trochę zszokowany postępami - jak szybko to można załatwić, a przy okazji trochę zaniepokojony czy na pewno wszystko będzie w niemczech w porządku - ubiegałem się o pracę jako izoler-blacharz, kasa nawet znośna jak na początek - mam nadzieję że po jakimś czasie urośnie.
zdjecie uzytkownika
santiago - 2015-07-24 17:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gral - 2015-07-22 23:37:50]:
Na twoim miejscu uważałbym i patrzyłbym im ze wszystkim na ręce.
zdjecie uzytkownika
dako - 2015-08-22 03:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, tylko mając do wszystkich takie ograniczone zaufanie firma raczej nigdy nie wyjdzie ze swojej 'skorupy' już nie mówiąc o tym, że rozwój będzie utrudniony. Co prawda znam sytuacje, gdzie pracownicy mając zaufanie szefostwa i czując brak silnej ręki nad sobą dokonywali w firmie cudów, ale tutaj raczej tego się nie ma co spodziewać.
zdjecie uzytkownika
dako - 2015-08-22 03:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, tylko mając do wszystkich takie ograniczone zaufanie firma raczej nigdy nie wyjdzie ze swojej 'skorupy' już nie mówiąc o tym, że rozwój będzie utrudniony. Co prawda znam sytuacje, gdzie pracownicy mając zaufanie szefostwa i czując brak silnej ręki nad sobą dokonywali w firmie cudów, ale tutaj raczej tego się nie ma co spodziewać.
zdjecie uzytkownika
tony - 2015-08-26 21:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś coś więcej napisze o firmie, czy coś się zmieniło na lepsze.
Ktoś może pracował dla nich jako blacharz warsztatowy.
Jakie warunki pracy i płacy.
można pisać na priv: drake2@op.pl
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-09-21 11:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mimo wszystko chcialbym sprobowac pracy w Fortman Group. a widze ze aktualnie poszukuja na stanowiska wykrawacz miesia, monter izolacji termicznej, plytkarz, ciesla budowlany, monter plyt k/g, blachrz warsztatowy oraz monter izolacji termicznej. no i ponawiam przemowcy pytanie czy ktos cos wiecej napisze.
zdjecie uzytkownika
Lord - 2015-11-01 15:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ją dostałem ofertę wyjazdu do Niemiec na własnej działalności gospodarczej jako izoler blacharz i nie muszę jechać do biura rozmowa będzie przez skype dobre warunki oferują.
zdjecie uzytkownika
czechu - 2015-11-01 20:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Lord Super, że warunki jakie oferują są dobre, ale może mógłbyś opisać jak dokładnie wygląda zatrudnienie u nich, a zwłaszcza jakie proponują warunki pracy? Ja się zainteresowałem ich ogłoszeniem na montera izolacji. Zarobki ok 2000 euro są bardzo obiecujące, a także nieodpłatne zakwaterowanie jest zdecydowanym plusem. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
trot - 2015-12-08 14:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ode mnie pracuje w tej firmie członek rodziny i opowiadał mi jak to tutaj płacą. Kasa może nie przeraża, ale i nie poraża swoją wysokością niestety...
zdjecie uzytkownika
rambo12723 - 2015-12-15 10:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko mam pytanie czy trzeba dzialalnosc gospodarcza na pracownik hali w Berlinie i czy ktos cos wiecej wie na ten temat ??
zdjecie uzytkownika
Maniu - 2015-12-15 15:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam firmę Frotman-group i uważam, że jest bardzo dobra. Aktualnie szukają ludzi zarówno do pracy w Polsce jak i za granicą w Niemczech. Mi się podoba oferta pracy na pracownika działu HR z językiem ukraińskim. Ciekawe tylko ile płacą :)
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-12-17 20:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale idac do agencji przeciez powinnismy zostac poinformowani o takich rzeczach prawda, poza tym chyba kazdy z ans jest dorosly i wie na jakie warunki sie godzi
zdjecie uzytkownika
gidan - 2015-12-19 23:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami dają takie informacje do uzyskania drogą w postaci umowy, nie koniecznie informują. Chociaż odnoszę wrażenie, że pracownicy powinni o więcej rzeczy dbać sami.
zdjecie uzytkownika
gfgfgf - 2015-12-26 22:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Maniu no wlasnie widzialem od nich ogloszenia o pracy w Niemczech jako pokojówka, moze warto sprobowac, mozna oczywiscie sporo zarobich za granioca..
zdjecie uzytkownika
zbysiu - 2016-01-06 14:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty widze ze nikt i tak tu nie odpisze czy do kazdego kontraktu pracy jest potrzebna dzialalnosc gospodarcza w tej firmie Fortman ??
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-01-06 20:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobić mozna, ale jezeli spełniasz ich warunki, musisz znasz jezyk, teraz firmy nie inwestuja w pracowników ktorzy nie znaja jezyka oraz nie maja doswiadczenia
zdjecie uzytkownika
sitko - 2016-01-21 19:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no język w dzisiejszych czasach to absolutna podstawa, a przede wszystkim no chociaż trochę trzeba znać ten język na stanowisku pokojowego czy pokojówki teraz w niemczech, gdzie szukają osób
zdjecie uzytkownika
michal - 2016-02-10 22:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj kolego zapier. To zaraz ty możesz na kopach to jest praca, cza by obozów się już skończyły wiec kontroluj bajere pajacyku.
zdjecie uzytkownika
miechu - 2016-02-11 09:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajna nawet ta praca jako Pracownik Biurowy d/s Kadr tylko, że tutaj wymogiem koniecznym jest znajomość języka niemieckiego albo angielskiego. A co do wczesniejszych wypowiedzi to nawet nie wiem czy macie racje..
zdjecie uzytkownika
agata k - 2016-02-19 14:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nom wiadomo że język niemiecki może się jak najbardziej w tej pracy przydac skoro jest to agencja pośrednictwa pracy wysyłaja np. pracowników polskich do Niemiec
zdjecie uzytkownika
beza - 2016-02-21 16:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agata k., no tak to jest raczej zrozumiałe, w koncu praca w Szczecinie, a tam z 30 km do granicy Niemieckiej. Pracownik do obsługi klienta tez powinien tu znac niemiecki albo chociaż angielski - wymagają.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-02-27 11:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam wasze opinie sa jak kazde inne (jak w kazdej agencji pracy)jecie w ciemno na wlasna reke..zobaczymy co bedzie jak nie wy to kto !!! Ukraincy,Litwini Rumuni pojada za 4 tys miesiecznie ciao!!!???
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-02-27 11:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam wasze opinie sa jak kazde inne (jak w kazdej agencji pracy)jecie w ciemno na wlasna reke..zobaczymy co bedzie jak nie wy to kto !!! Ukraincy,Litwini Rumuni pojada za 4 tys miesiecznie ciao!!!???
zdjecie uzytkownika
klaus1 - 2016-02-27 11:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie, czy ogłoszenie na managera sprzedaży jest jeszcze aktualne? Idealnie, że można rozwijać się zawodowo i są odpowiednie narzędzia pracy, ale szkoda, że nie określili wysokości zarobków.
zdjecie uzytkownika
kamus - 2016-03-04 20:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem @klaus1 to manager sprzedaży dostajesz firmowy samochód, więc jest to bardzo kusząca propozycja, Nie wspomnę już o umowie o pracę bo to oczywiste.
zdjecie uzytkownika
emoty - 2016-03-13 12:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok, umowa umową, to na pewno plus. Jednak samochód służbowy na takim stanowisku to już raczej wszędzie norma. :) jedyny plus, to spory rozwój zawodowy
zdjecie uzytkownika
BISKUP - 2016-04-05 21:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś opisać co się teraz dzieje w tej firmie generalnie rozchodzi mi się o blacharzy proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
BISKUP - 2016-04-05 21:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś opisać co się teraz dzieje w tej firmie generalnie rozchodzi mi się o blacharzy proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2016-04-05 21:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@emoty faktycznie. Narzędzia do pracy, w tym samochód to już totalny standard. Ogólnie na tym stanowisku można się fajnie rozwinąć, poszerzyć wiele kompetencji. Będę aplikował.
zdjecie uzytkownika
BISKUP - 2016-04-05 22:04:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy blacharz dobrze zarobi
zdjecie uzytkownika
BISKUP - 2016-04-05 22:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy blacharz dobrze zarobi
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-04-06 16:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BISKUP - 2016-04-05 22:05:48]:
oferują 10 euro netto na godzinę. Organizują nieodpłatne zakwaterowanie, dają odzież roboczą, musisz miec swoje narzędzia i środek transportu.
zdjecie uzytkownika
izol - 2016-04-13 13:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem oferte 10 euro na h swoja działalność 60 h tygodniowo może ktoś napisac co był na własnej działalości jak to wygłada odnośnie kosztów ???
zdjecie uzytkownika
miechu - 2016-05-05 12:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda u nich oferta pracy jako Operator CNC? wydaje mi się, ze trzeba mieć tylko uprawnienia i doświdczenie min 2 lata, to powinno wystarczyć na pewno.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-06-10 16:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak zlecen. Lenistwo ze strony szefostwa nie szukaja roboty
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-06-14
Żródło: Gowork.pl
Berlin
( )
DEKARZ Miejsce pracy: Berlin   Firma Fortman-Group Sp. z o. o. poszukuje współpracowników w zawodzie dekarz do pracy na obiektach budowlanych i przemysłowych na terenie Niemiec. Do podjęcia w/w prac niezbędne jest min. 1 roczne doświadczenie w zawodzie dekarskim. Oferujemy stabilne, dające możliwość rozwoju zawodowego, zatrudnienie oraz atrakcyjne wynagrodzenie wypłacane w termi
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-06-10 16:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka umowa o prace? Jak juz umowa wspolpracy a to różnica! Auto służbowe?prywatne!!!
zdjecie uzytkownika
miechu - 2016-06-11 10:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie jest lekka praca, ale na pewno bardzo opłacalna @kamil. Szczególnie, jak się znasz na branży to masz łatwość.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie FORTMAN-GROUP!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORTMAN-GROUP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert