Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: FORTMAN-GROUP


Oceniono 70 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
FORTMAN-GROUP
Stanisława Więckowskiego 3/2
70-411 Szczecin
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
emil - 2014-03-17 16:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lesiu0011 - 2014-02-12 21:45:05]:
witam, jak rozmowa i oferta z ich strony? do mnie tez dzwonili bym sie stawił
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-03-18 12:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałem pierwszą wypłatę!!! Jest cała.To mi się podoba :)
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-03-27 00:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam !!
zdjecie uzytkownika
FOKS NIEMEIC - 2014-03-28 18:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tom1 - 2014-03-13 22:03:03]:
Kolego, a kto ci każe jechać i na Niemca pracować, przecież masz zieloną wyspę, pracuj w Polsce. A niemiec mądry, przyjechałeś buraku to zasuwaj, a jak nie to na zieloną wyspę wracaj. A u nas to jak pracują Ukraińcy? Więc ne rżnij fachowca tylko zap...alaj. Jeszcze pewnie niemieckiego nie znasz !> hahaha śmieciu komunistyczny głosuj na Plikota!!!
zdjecie uzytkownika
FOF - 2014-03-28 18:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę IISO-PERFEKT fajna firma. Wejdź na opinie poczytasz... zatrudniają wszystkich.
zdjecie uzytkownika
lis - 2014-03-30 10:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie zatrudniają wszystkich.Fachowcow bez doswiadczenia, hahahhaha
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-04-06 18:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcia - 2014-02-18 23:38:15]:
Witam warto się angażować w ta firmę?
zdjecie uzytkownika
valdi - 2014-04-11 12:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z Polski Południowej wybiera się do nich w przyszłym tygodniu ?
Może pojedziemy razem będzie taniej i weselej .
zdjecie uzytkownika
XS - 2014-04-11 15:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [valdi - 2014-04-11 12:22:04]:
cześć, pewnie ja pojadę napisz na pocztę mario683@wp.pl zdzwonimy się i wymienimy opinie ))
zdjecie uzytkownika
miszczu - 2014-04-11 20:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam1

Pracuje w Berlinie na tej samej budowie co ludzie z fortmana imogepowiedziec jedno DNO!!!!po przeliczeniu stawek za metr na 1 h wychodzi 3.90Euro..zenada!ludzie przychodzą odchodzą zostają tylko nieliczni flachowcy którzy co poniedziałek maja wspanialy wyziew z ust!prace dodatkoe niepłatne rozlicznie za metry w procentach bez sensu!szkoda jakiego kolwiek czasu na ta firme...


pozdrawiam szanujących się rodakow!
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-04-12 19:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a koordynatorem pracownikow jest kuzyn szefa
zdjecie uzytkownika
suchy - 2014-04-18 16:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wybiera sie po swietah na rozmowe do fortman group.małopolska pisac krkzn@interia.pl
zdjecie uzytkownika
szwagier - 2014-04-18 18:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam (usunięte przez administratora) człowieka przez człowieka jednym słowem lipa na maxa
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-05-10 13:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie uważajcie na tom firmę to złodzieje wiem bo dla nich pracuje w berlinie,obiecują duży zarobek a po chwili okazuje się kicha nie płacą i do tego straszą karami......złodzieje.
zdjecie uzytkownika
Majster5 - 2014-05-13 17:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak teraz jest w tej firmie,jak zarobki i czy na czas,jaka atmosfera panuje ?
zdjecie uzytkownika
OSZUKANY - 2014-05-13 21:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uwaga na oszustów. W zeszłym roku (listopad grudzień) przepracowałem 13 dni to było około 1200 euro. W tym 5 zjazdów na własny koszt to około 1000 euro.W tym roku 300 godzin to około 3000 euro minus 2 zjazdy (400) euro). Od 3 miesięcy czekam na telefon i jakąs pracę niestety telefony są głuche jak tylko usłyszą nazwisko. Spanie jakie zaproponowali to barak z rumunami a w Berlinie hotel robotniczy z jedną łazienką na piętro, za wodę na herbatę trzeba płacić 1 euro. odliczając codzienne dojazdy do pracy, zużyte narzędzia oraz zjazdy co 4 dni do Polski to wyszedłem na zero. Za ostatni miesiąc w ogóle nie zapłacili. Dzwonią do ciebie kiedy cię potrzebują, a jak nie mają pracy to czekasz za darmo miesiącami w domu. Za zerwanie umowy, czyli gdybym znalazł inna pracę grożą strasznymi karami a umowę mam na 1 rok. Sprawę przekazałem prawnikom,
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-16 16:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak słów na tą firmę... Nie są słowni ani nie wypłacają pieniędzy jak obiecują. Na zaliczkę jakąkolwiek nie ma co liczyć.
zdjecie uzytkownika
dar - 2014-05-22 11:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i jak tam teraz w FORTMANIE? czy jest tu ktokolwiek kto moze napisac cos rzeczowo o firmie? chce sie tam dostac.
zdjecie uzytkownika
Gregor - 2014-05-24 20:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie dajcie sobie spokój z tą firmą kłamią nie płacą np w 7 osobowej grupie jest 2 ogarnięte osoby a reszta to łapanka z pod budki z piwem i te 2 osoby muszą tyrać za resztę bo panuje odpowiedzialność zbiorowa tzn jak niemiec nie zadolony to zjeżdzają wszyscy kasa nigdy na czas, znam z autopsji bo miałem nieszczęście pracwac tam w ubiegłym roku co sie dzieje teraz wiem od chłopaków którzy tam jeszcze zostali i którym szczerze współczuje...NIE POLECAM, NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAC.
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-05-28 18:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja wziolem u nich pare zlecen jestem na dzialalnosci niemieckiej I jak narazie jest ok teraz zaczynam nowe zlecenie na 3 miesiace . Mysle ze negatywna opinie wystawiaja lenie I ludzie ktorzy nie maja pojecia o roboci I tak ich traktuja bo fachowca potrafia docenic .warto sprobowac jezeli ktos chce
zdjecie uzytkownika
dar - 2014-05-29 14:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to akurat ja sie zaliczam do tych robotnych. dzieki za odpowiedzi, napiszcie tylko czy szef w porzadku jest?
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-05-30 18:33:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szef jest ok
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-06-02 13:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OSZUKANY - 2014-05-13 21:10:47]:
I jak tam sprawy z prawnikami.. ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: Gowork.pl
cały obszar
( )
Firma Fortman-Group Sp. z o. o. poszukuje współpracowników w zawodzie dekarz do realizacji projektów na terenie Niemiec. Dekarz/dachy płaskie/papa termozgrzewalna Wymagania: doświadczenie w zawodzie umiejętność pracy w zespole podstawowe narzędzia gotowość do pracy na różnych projektach na terenie Niemiec Mile widziane: znajomość język
zdjecie uzytkownika
dar - 2014-06-02 18:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podłączam sie do pytania o te sprawy w sadzie. nie bede rozwazal oferty jak nie bede miał pewnego info. dzieki za wszystkie odpowiediz.
zdjecie uzytkownika
zonka 2324 - 2014-07-23 09:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy ludzie narzekacie. Jak się obijaliście i mieliscie w nosie prace to teraz ponosicie pewne konsekfencje swoich czynów. Wszyscy co piszą negatywne opinie na temat tej firmy są albo obibokami którzy patrzą na innego ze za nich zrobi albo lubi dawać w palnik i na drugi dzień nie jest w stanie nic zrobić. 1,5roku mąż tam pracuje jest dobrym fachowcem to dobrze go traktują. Opanujcie się ludzie z tymi opiniami bo nie macie o tej firmie pojęcia zielonego. Pozdrawiam :)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORTMAN-GROUP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x