Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Runtime

Pracowałeś w firmie Runtime i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olka1912 - 2014-09-08 15:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś z Was chciałby szybko i bezpłatnie nauczyć się nowego zawodu i próbować szczęścia w nowej pracy, nie wyjeżdżając za granicę, polecam szkołę ŻAK w Zgorzelcu. Nauka jest naprawdę bezpłatna , trwa maksymalnie 2 lata, a wszyscy słuchacze mają zniżki u różnych partnerów żakowskich. Ciekawa sprawa.
zdjecie uzytkownika
niepewny - 2014-09-09 15:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stronie - 2014-09-06 21:12:27]:
Ja nie wiem kto to był. Umowę miałem z Runtime. Była tam taka niska ruda kobieta. Chyba to była jakaś ważna. Zresztą było takie zamieszanie, że w pewnym momencie nie wiedziałem co jest co. W sumie to nie pojechałem. Ale byłem tam dzisiaj i jest inna firma Artjob i też załatwiaja pracę. Po Runtimie nie ma śladu. Już ich w Zgorzelcu nie ma.
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-10-17 19:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stanowsiko fachowcy Niemcy??? Miejsce pracy Bremen. Ale moze jakies szczegoly, np ile proponujaa pieniedzy, czy jakis nocleg? Byl kto gdzies z nimi zagranica? Bo mysle od dluzszego czasu o tym wyjezdzie, ale nie wiem czego mozna sie spodziewac od tego Runtime'a? Napiszcie cos o tej agencji pracy, prośba
zdjecie uzytkownika
former - 2014-12-05 19:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mario - 2014-10-17 19:06:39]:
jakbyś czytał ze zrozumieniem to zauważyłbyś , że Runtime przekształciło się Artjob jak pisał to powyżej @niepewny. Jednak żeby mieć już pewność że rzeczywiście po tamtej agencji nie ma już śladu to może ktoś z Was , z użytkowników tego forum mógłby potwierdzić te informacje . Będę bardzo wdzięczny ;)
zdjecie uzytkownika
młody23 - 2015-01-08 10:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [former - 2014-12-05 19:38:11]:
[mario z tego co wiem to Runtime przeniósł się do Gliwic i pracuje tam taka ruda babka, wiem bo poznałem ją w Zgorzelcu ale nie zbyt pomocna a na miejscu Runtime otworzyła się inna agencja Artjob.
zdjecie uzytkownika
klemens biodro - 2015-01-12 16:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat tak się składa że jestem z gliwic i szukam zatrudnienia w takiej branży. świetnie gdyby się udało ni były teraz możliwości zatrudnienia dla nowych pracowników. czy tak jest i rzeczywiście mam teraz szansę na przyjęcie do nich do pracy?ogólnie też proszę o napisanie jakie warunki zatrudnienia w tej firmie
zdjecie uzytkownika
miernick - 2015-02-03 20:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeczytałem że specjalizują się w zatrudnianiu personelu tymczasowego oraz rekrutacji na stanowiska specjalistyczne. Wszystko ładnie i pięknie ale może mi ktoś powiedzieć jak to wygląda w rzeczywistości ? Nie jestem przekonany do agencji pracy i chciałbym się dowiedzieć jak to jest z wypłacalnością i jak wygląda z nimi współpraca.
zdjecie uzytkownika
pejtele - 2015-02-03 23:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Czy dalej sa wyjazdy na solary?
Czy transport we własnym zakresie ?
zdjecie uzytkownika
wróg Krawczyka - 2015-02-04 12:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agencja pracy Runtime i stanowiska spcjalistyczne = śmiech na sali = hahaha
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2015-02-05 13:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, a czy zauwazyliscie , że Runtime Polska i Art.Job maja te same teksty na stronie internetowej , słowo w słowo. Nie ładnie Art.Jop powinni sie wstydzic ze zgapiaja teksty, zreszta ktos ma prawa autorskie !!!Runtime powinien sie za to wziasc ! Zgapiacze !!!!!!!!!!nawet nic nie umieja sami stworzyc !!!
zdjecie uzytkownika
uwaga po uwadze - 2015-03-05 15:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uwaga - 2015-02-05 13:10:33]:
Zwróciłem uwagę na to. I jedyne co zauważyłem to znaczek i napis copyright, który znajduje się na stronie artjoba. Na runtimie tego brak. Więc praw do tekstu runtima nie może mieć. Ale arjob chyba tak, bo zastrzegli sobie tym znaczkiem prawa do strony i treści. Wogóle runtime strona pachnie jakąś amatorką. Kto to robił?
zdjecie uzytkownika
mariusz_tabuła@wp.pl - 2015-04-09 23:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie proponuję tej firmy nikomu.Werbują kogo się da, chołotę z ulicy a potem są same problemy.Kiedy nagle pozostawiają was samych sobie, telefony milkną i siedzicie na zielonej wyspie ,,England" z rękami w nocniku. Jeśli ktoś lubi taki zastrzyk adrenalinki to proszę bardzo.Pracujesz po 11-12godzin przy solarach, myślisz sobie,że z wypłatą wszystko będzie ok a tu niespodzianka brakuje kilkuset euro, dzieje się tak ponieważ kierownik budowy nie potwierdza tygodniowej ilości przepracowanych przez ciebie godzin, choć po każdym tygodniu powinien to zrobić.Ma to swoje plusy, choć nie dla ciebie.Jeżeli firma utrąci każdemu z kilkudziesięciu pracowników po np dwadzieścia parę godzin- czysty zysk.Oszustwo i złodziejstwo,ale podczas rekrutacji wszystko wygląda wyśmienicie.
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2015-04-10 15:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Święta racja,zakwaterowanie też do bani nawet ciepłej wody nie mieliśmy a o lodówce to można było tylko pomażyć, wszystko trzymaliśmy na zewnątrz żeby się nie popsuło.Obiecują,obiecują aby kogoś tylko złapać i kasę doić z biednych polaków.Upchali nas w jednym pokoju w czterech, nawet bąka nie było jak puścić.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-04-13 11:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam dwie ostatnie opinie,tak bylo. Na reke 6 euro NETTO/h. Dieta 40e,wyplacana na koniec miesiaca,na konto nie wczesniej 500e reszta kasy do 10go,zadnych zaliczek nie daja,bo pytalem nie raz.Bez lodowki,bez kuchenki,nawet mikrofali nie bylo. A jak przyszlo do wyplaty to brakowalo 200e. Potracaja tobie z godzin zeby pokryc koszta. Jednemu brakowalo 200e drugiemu 300e. Ale pani z biura mowi zeby dzwonic do biura niemieckiego pracodawcy,i tak kolo sie zamyka. Za powrot placisz ze swojej kiesy, 250e za TUNELL lub prom,jak kto woli + paliwo. Bo pracodawca stwierdzil,ze kazdy placi za siebie,takze jak nie masz pieniedzy na tunel to zapomnij. Praca jest faktycznie w blocie po kolana,czasami w gnojowicy bo splywala na pole z pobliskiej obory,wiec pracujesz w gumowcach.Do tego wiekszosc pracownikow to alkoholicy i patologia. Na budowie rzady sprawuja niemiec SVEN i rusek DIMA,maja cie za nic. Polaczki kabluja na potege,zwlaszcza glupio-madry elektryk Jarek. Ogolnie chamstwo i dziadostwo, nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Gang Albanii - 2015-04-13 19:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjedzie jeden z drugim cwaniaczek nie nauczony roboty w błocie, tego nie zrobi, tamtego nie będzie robić i później płaczą lub obliczają pieniądze cały dzień na telefonach ile to zarobią... Nam hajs się zgadza, warunki super - apartamenty po 2 ,3 osoby i do tego siłownia, basen na ośrodku. Narzekajcie dalej, a i tak na pewno wrócicie :) Pozdrawia Gang Albanii
zdjecie uzytkownika
Kostucha - 2015-04-13 21:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-04-13 11:38:41]:
Koleżko,jak Twoją robotę musi dziesięć osób poprawiać przez parę ładnych godzin, to nie dziw się że kasy Ci brakuje,nigdzie nie płacą za nieróbstwo i ściemnianie.
Odpierdzielacie popelinę,nie Masz pojęcia o pracy w ciężkich warunkach,jak to były ciężkie warunki,to w piaskownicy osiedlowej Byś zginą. Wypłacz się komuś na kolanach i idź do pracy za 1350zł w swojej mieścince,na pewno warunki pracy i płacy będą Ci się podobały. nie Płacz i nie oczerniaj ludzi którzy ciężko pracują na zarobione pieniążki.Życzę Ci powodzenia w dalszym życiu zawodowym.
zdjecie uzytkownika
Dziki - 2015-04-13 21:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OOOOOOO napisaliście coooooś boooooo byliście jeszcze czy może już w stanie !!!!!!
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-04-13 22:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się dowiedziałem to pojęcia o pracy nie masz chyba ty co to wielki fachura gag przykręca do góry nogamia przy okazji może byś się trochę odchudził to może gagi montować zaczniesz w 8 a nie w 30 minut he he he !!!
zdjecie uzytkownika
Gang Albanii - 2015-04-13 22:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-04-13 22:08:43]:
zamelduj koniowi
zdjecie uzytkownika
Kostucha - 2015-04-13 22:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-04-13 22:08:43]:
Jakiś ty mały kolego,nie masz cywilnej odwagi pokazać swej facjaty, a przy okazji
"do góry nogamia " to piszemy do góry nogami Profesorku. He he he!!
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-04-14 11:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że skupiasz się na małostkowych rzeczach,bo jesteś malostkowym człowieczkiem a obraz całości stale ci umyka.A tak apropo nigdy nie byliśmy i nie będziemy kolegami,ja nieprzyjechałem szukać kolegów.
zdjecie uzytkownika
KS - 2015-04-14 16:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sialalalala ☺
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-04-17 23:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odezwał się(usunięte przez administratora) pod pseudonimem oszukany, największą faja.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-04-17 23:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inżynier za dyche :)
zdjecie uzytkownika
Daro - 2015-04-18 18:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam bardzo,ale mnie w to proszę nie mieszać.Jeżeli coś mi się nie podoba dzwonię do pani Iwony czy Jadzi i z nimi rozmawiam o tym co mi nie leży.Temu kto napisał ostatnie dwie opinie radzę to odszczekać,gdyż za poniżanie drugiej osoby i stawianie jej w złym świetle na forum publicznym jest sprawa cywilna w sądzie. Według moich informacji Policji w ustaleniu sprawcy oczerniania zajmie to niewiele czasu.
zdjecie uzytkownika
elf - 2015-04-18 19:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej za dychę niż za grosz jak ty pijacka gębo
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-04-19 21:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No,no no proszę proszę jakie teksty może Gliwice też to poczytają jakich zatrudniają ludzi i do czego zdolnych -gang (usunięte przez administratora) a do tego slynny elektryk (usunięte przez administratora).To nie gang albani tylko gang netowej popyskówki.
zdjecie uzytkownika
Ostrowski - 2015-04-20 08:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Cwaniaczku co tu nazwiskami rzucasz?
zdjecie uzytkownika
Byku - 2015-04-23 22:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodzenia to ja tobie zycze,usun ten akumulator z plecow.
zdjecie uzytkownika
Metanabol - 2015-04-23 22:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze i gang,ale czarnej dziury wokol D....
zdjecie uzytkownika
rad - 2015-06-30 00:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawiła się teraz nowa oferta o runtime, poszukują do Amsterdamu cieśli dekarza zbrojarza http://www.gowork.pl/praca_podglad,5934185?keywords=®ion=amsterdam oferta na tyle świeża, że informacji będą udzielać od czwartku. Co ciekawe wymagają prawa jazdy i samochodu, co jest dość dziwne, bo niby mam jechać własną fura do amsterdamu, trochę średnio.
zdjecie uzytkownika
blsiki - 2015-08-21 19:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie pojawia się wiele ofert i to systematycznie, oczywiście dlatego że oni pośredniczą w zatrudnieniu, no ale do rzeczy: ofert są do kilku miast, głównie do Niemiec, możecie znaleźć oferty szukając przez goworka bo chyba nawet na tym portalu są one umieszczone, szukają pracowników fizycznych.
zdjecie uzytkownika
Oszukane osoby z woj. opolskiego i woj. śląskiego - 2015-09-03 15:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca przy pakowaniu kosmetyków i składaniu regałów na te kosmetyki w Niemczech, w Mannheim.
Zakład pracy:
Rtc-solutions = Unilever Deutschalnd Produktions GmbH & Co OHG", Rhenaniastraße 76-102, 68219 Mannheim.
Wszystkie warunki przedwstępnej umowy zostały niedotrzymane, tj.:
-Miało być mieszkanie w hotelu z kompleksem kuchenno-łazienkowym za darmo, bo płaci za nie pracodawca, faktycznie pracownik płaci za nie 250 euro na miesiąc.
(Warunki mieszkaniowe fatalne, nie godne tych 250 euro na miesiąc.
Mieści się ten hotel na Bochumerstr 14-16 w Mannheim).
-Droga do pracy wynosi 3 kilometry 100 metrów, a w biurze mówią, że najwyżej 2 kilometry.
(Idzie się wąskim chodnikiem tzw. gęsiego przy ruchliwej ulicy 2 pasmowej.
Nikt do pracy nie dowozi.
Można zaczepić się z kimś samochodem, ale i tak już każdy swoją ekipę ma w samochodzie, lub kupić nie wiem gdzie i u kogo jakiś rower używany za 30 euro i potem go zostawić na pastwę losu, bo gdzie go brać do Polski, lub jechać autobusem miejskim i jak tu jeszcze dopasować godziny, a to koszt zaś dodatkowy).
-Pracuje się od 6 do 14 (8 godzin, no 7 godzin i 20 minut, bo są odliczane 2 przerwy po 20 minut), a faktycznie więcej bo nawet 11 godzin.
(Zapłata jest za 7,20 minut, bo reszta godzin potem jest potem zamieniana na dni wolne od pracy i nie wiadomo kiedy je można odebrać).
-Nie każdego dnia każdy jest w pracy i nikt prędzej o tym nie uprzedzi.
(1 dnia już 1 osoby z naszej 4 wyjeżdżającej nie było, a w biurze Nas zapewniali, że w portierni się wszyscy podpiszemy na liście i wejdziemy na zakład pracy).
O tych mankamentach powiadomiliśmy pracowników biura "RUNTIME POLSKA Sp. z o.o.", w Gliwicach i przesyłając zdjęcia obiektu wewnątrz i zewnątrz.
-Ciekawe, czy teraz będę ludziom mówić całkowitą prawdę, czy jeszcze coś zatajać ?
zdjecie uzytkownika
pika - 2015-09-20 22:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale przeciez w ofertach wyraznie napisane jest o oplatac za nocleg dobowy. wiec w cyzm rzecz. 3 km to nie jest jeszcze duzo, uwierz mialem wczesniej o wiele wiecej i nie narzekalem tylko jechalem do pracy. ja mimo opini chce sprobowac a wlasnie poszukuja osoba na stnaowisko elektrykow, dekarzow/ ciesli.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-10-14 17:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostał ktoś oferte rzy pakowaniu słodyczy???
zdjecie uzytkownika
robotnik - 2015-10-21 01:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@pika - szkoda, że te oferty pracy nie są aktualne. Myślałem, że znajdę u nich zatrudnienie w zawodzie cieśli, ale to w takim razie muszę poczekać. Na pewno warto, bo zarobki za robotę za granicą są zdecydowanie lepsze niż w kraju. Może coś wiadomo, czy są zapewnione jakieś szkolenia nim się zacznie robotę? Dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Dawny pracownik - 2015-11-03 21:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mannheim ul. bochumer strasse 14 Firma Runtime Rhenaniastraße 76-102, Nikomu nie zycze tam pracy, ani mieszkania w tym hotelu. Opisze pierw hotel brud, smrod i malaria, kuchnia to zadna kuchnia trzy piece na prąd ktore czesto nie grzaly z niewiadomych przyczyn, wiec jedzenia czesto sie nie dalo zrobic, łazienki wspolne damskie z meskimi w weekend wogle sie nie dalo tam wejsc bo nasrane bylo nie w kiblu a obok, a w kiblu bylo narzygane. W pokoju 4 osoby oszczane materace no jedyne co bylo dobre to lodowka w kazdym pokoju. Teraz praca 8,50 brutto to wychodzi na czysto 6.20 netto za godz minus 250 hotel. Praca okropna najgorzej latem po 10 godzin goraco nawet wody nie dawaja. Nowa osoba ktora tam przyjdzie nie ma nawet szans sie nauczyc czegos tam robic bo jest zaraz krytykowana przez innych pracownikow krzurzy pracuja tam juz trzy lata i masz zaraz tak zapierdalac tak jak oni bo inaczej bedzie cie krytykowac i odrazu pojdzie na skarge i przyjdzie kierownik i bedzie krzyczal SZNELA, SZNELA bo szef cie zwolni.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-11-07 21:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam sie niczego nie dorobisz jedynie co to garbu niby na godzine placone, a trzeba miec normy bo inaczej cie zwolnią. Pracuja tam ludzie ze slazka, a wredne jak cholera zaraz ida i kabluja na drogiego. Juz polacy nie chca tam pracowac i teraz sciagaja tam czechow i slowakow ale i oni sie kiedys skacza tak jak polaki. Zycze powodzenia i wytrwalosci tym co tam pojada.
zdjecie uzytkownika
p. - 2015-11-09 02:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ogóle cały czas się pojawiają u nich oferty pracy w niemczech. Nie tylko dla kierowców ciężarówek, ale i dla elektryków. Zapewniona jest umowa o pracę na warunkach niemieckich, zarobki zaczynają się od 11euro/h, a także dietę dzienną 40 euro. Wychodzi z tego całkiem wysokie wynagodzenie.
zdjecie uzytkownika
and - 2015-11-11 14:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja właśnie myślę, żeby do bremen rekrutować na elektryka przemysłowego, szkołę mam skończoną i doświadczenie też jest :)
zdjecie uzytkownika
pika - 2015-11-13 17:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i mnie to przekonuje chcoiazby te zarobki, rzeczywiscie co zarobione w niemczech to nie tutaj w polsce
zdjecie uzytkownika
gfrd - 2015-11-15 20:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@p. no wiadomo że w pracy za granicą można więcej zarobić bo przecież płacą w euro..więc chyba warto
zdjecie uzytkownika
kura - 2016-03-02 19:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gfrd - 2015-11-15 20:36:55]:
jeśli chodzi o kwestie finansowe to rzeczywiście warto, ale jeszcze sprawa tego czy w ogóle chce się potem wracać i będzie do czego po takim wyjeździe
zdjecie uzytkownika
kuuba - 2016-03-05 21:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno teraz jest u nich oferta pracy jako elektryk tylko, ze do Lipska, wiec widomo, ze nie jest to stolica, ale zarobki raczej w granicach 3000 zł netto.
zdjecie uzytkownika
bóz - 2016-03-11 21:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kuuba, a czy wy generalnie rzecz biorąc pracujecie na niemieckiej umowie czy na polskiej ? Gdzieś słyszałem,że bardziej się opłaca pracować na niemieckiej,
zdjecie uzytkownika
rad - 2016-03-13 21:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bóz, zalezy od stanowiska. Jak widziałem teraz ogłoszenie na operatora wózka widłowego to dają umowę o pracę na warunkach niemieckich (po trzech miesiącach możliwość zatrudnienia na stałe) i wynagrodzenie od 8,50 € / h.
zdjecie uzytkownika
troll - 2016-03-15 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
8,5 euro to chyba dość niska stawka.. Jest porównywalna do polskich zarobków w stosunku do niemieckich i obawiam się, że ludzie mogą czuć niechęć. Chyba, że to ja mam problem z oceną tego @rad? :)
zdjecie uzytkownika
iludopaszczu - 2016-03-16 11:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lips praca na magazynie wózki widłowe, praca na chłodni 8,3 brutto, mieszkanie 360euro, pokoje 2-3 osobowe przejściowe z mieszanymi zmiana a więc nie idzie nawet spać kasa wychodzi około 700-800 euro (tyle na konto) dodam jeszcze zamiast jeździć ciąga się pieska jak podpiszesz umowę to biuro nie chce nawet telefonów odbierać od pracownika. CZY WARTO PRACOWAĆ Z NIEMI ?!?!?!? na to pytanie odpowiedź sobie sam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-04-19
Żródło: Gowork.pl
Köln
( )
Nasza firma, Runtime Polska Sp. z o.o. (numer certyfikatu 4261) jest częścią międzynarodowej grupy Runtime Group posiadającej 85 oddziałów w 6 krajach Unii Europejskiej i działającej od wielu lat w branży pośrednictwa pracy oraz pracy tymczasowej przede wszystkim na niemieckim rynku pracy. Zajmujemy się rekrutacją fachowców z branży budowlanej, logistycznej, metalowej i medycznej do krajów przede wszystkim niemieckojęzycznych
zdjecie uzytkownika
klemens biodro - 2016-03-18 09:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moim zdaniem jak naprawdę warto, poza tym 700-800 euro na polskie warunki to są bardzo ładne pieniądze. mało który leasing pracowniczy daje teraz takie stawki
zdjecie uzytkownika
łuk - 2016-03-20 21:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli dla kogoś to jest dobra pensja, to współczuję.. Jedziesz za granicę, by tam się utrzymać i coś odłożyć, a za 700 euro to co Ty człosieku możesz. Łudzę się, że to jakaś jednorazowa sytuacja

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Runtime!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Runtime
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert