Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Runtime

Pracowałeś w firmie Runtime i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pejtele - 2015-02-03 23:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Czy dalej sa wyjazdy na solary?
Czy transport we własnym zakresie ?
zdjecie uzytkownika
wróg Krawczyka - 2015-02-04 12:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agencja pracy Runtime i stanowiska spcjalistyczne = śmiech na sali = hahaha
zdjecie uzytkownika
uwaga - 2015-02-05 13:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, a czy zauwazyliscie , że Runtime Polska i Art.Job maja te same teksty na stronie internetowej , słowo w słowo. Nie ładnie Art.Jop powinni sie wstydzic ze zgapiaja teksty, zreszta ktos ma prawa autorskie !!!Runtime powinien sie za to wziasc ! Zgapiacze !!!!!!!!!!nawet nic nie umieja sami stworzyc !!!
zdjecie uzytkownika
uwaga po uwadze - 2015-03-05 15:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uwaga - 2015-02-05 13:10:33]:
Zwróciłem uwagę na to. I jedyne co zauważyłem to znaczek i napis copyright, który znajduje się na stronie artjoba. Na runtimie tego brak. Więc praw do tekstu runtima nie może mieć. Ale arjob chyba tak, bo zastrzegli sobie tym znaczkiem prawa do strony i treści. Wogóle runtime strona pachnie jakąś amatorką. Kto to robił?
zdjecie uzytkownika
mariusz_tabuła@wp.pl - 2015-04-09 23:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie proponuję tej firmy nikomu.Werbują kogo się da, chołotę z ulicy a potem są same problemy.Kiedy nagle pozostawiają was samych sobie, telefony milkną i siedzicie na zielonej wyspie ,,England" z rękami w nocniku. Jeśli ktoś lubi taki zastrzyk adrenalinki to proszę bardzo.Pracujesz po 11-12godzin przy solarach, myślisz sobie,że z wypłatą wszystko będzie ok a tu niespodzianka brakuje kilkuset euro, dzieje się tak ponieważ kierownik budowy nie potwierdza tygodniowej ilości przepracowanych przez ciebie godzin, choć po każdym tygodniu powinien to zrobić.Ma to swoje plusy, choć nie dla ciebie.Jeżeli firma utrąci każdemu z kilkudziesięciu pracowników po np dwadzieścia parę godzin- czysty zysk.Oszustwo i złodziejstwo,ale podczas rekrutacji wszystko wygląda wyśmienicie.
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2015-04-10 15:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Święta racja,zakwaterowanie też do bani nawet ciepłej wody nie mieliśmy a o lodówce to można było tylko pomażyć, wszystko trzymaliśmy na zewnątrz żeby się nie popsuło.Obiecują,obiecują aby kogoś tylko złapać i kasę doić z biednych polaków.Upchali nas w jednym pokoju w czterech, nawet bąka nie było jak puścić.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-04-13 11:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam dwie ostatnie opinie,tak bylo. Na reke 6 euro NETTO/h. Dieta 40e,wyplacana na koniec miesiaca,na konto nie wczesniej 500e reszta kasy do 10go,zadnych zaliczek nie daja,bo pytalem nie raz.Bez lodowki,bez kuchenki,nawet mikrofali nie bylo. A jak przyszlo do wyplaty to brakowalo 200e. Potracaja tobie z godzin zeby pokryc koszta. Jednemu brakowalo 200e drugiemu 300e. Ale pani z biura mowi zeby dzwonic do biura niemieckiego pracodawcy,i tak kolo sie zamyka. Za powrot placisz ze swojej kiesy, 250e za TUNELL lub prom,jak kto woli + paliwo. Bo pracodawca stwierdzil,ze kazdy placi za siebie,takze jak nie masz pieniedzy na tunel to zapomnij. Praca jest faktycznie w blocie po kolana,czasami w gnojowicy bo splywala na pole z pobliskiej obory,wiec pracujesz w gumowcach.Do tego wiekszosc pracownikow to alkoholicy i patologia. Na budowie rzady sprawuja niemiec SVEN i rusek DIMA,maja cie za nic. Polaczki kabluja na potege,zwlaszcza glupio-madry elektryk Jarek. Ogolnie chamstwo i dziadostwo, nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Gang Albanii - 2015-04-13 19:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przyjedzie jeden z drugim cwaniaczek nie nauczony roboty w błocie, tego nie zrobi, tamtego nie będzie robić i później płaczą lub obliczają pieniądze cały dzień na telefonach ile to zarobią... Nam hajs się zgadza, warunki super - apartamenty po 2 ,3 osoby i do tego siłownia, basen na ośrodku. Narzekajcie dalej, a i tak na pewno wrócicie :) Pozdrawia Gang Albanii
zdjecie uzytkownika
Kostucha - 2015-04-13 21:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-04-13 11:38:41]:
Koleżko,jak Twoją robotę musi dziesięć osób poprawiać przez parę ładnych godzin, to nie dziw się że kasy Ci brakuje,nigdzie nie płacą za nieróbstwo i ściemnianie.
Odpierdzielacie popelinę,nie Masz pojęcia o pracy w ciężkich warunkach,jak to były ciężkie warunki,to w piaskownicy osiedlowej Byś zginą. Wypłacz się komuś na kolanach i idź do pracy za 1350zł w swojej mieścince,na pewno warunki pracy i płacy będą Ci się podobały. nie Płacz i nie oczerniaj ludzi którzy ciężko pracują na zarobione pieniążki.Życzę Ci powodzenia w dalszym życiu zawodowym.
zdjecie uzytkownika
Dziki - 2015-04-13 21:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OOOOOOO napisaliście coooooś boooooo byliście jeszcze czy może już w stanie !!!!!!
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-04-13 22:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się dowiedziałem to pojęcia o pracy nie masz chyba ty co to wielki fachura gag przykręca do góry nogamia przy okazji może byś się trochę odchudził to może gagi montować zaczniesz w 8 a nie w 30 minut he he he !!!
zdjecie uzytkownika
Gang Albanii - 2015-04-13 22:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-04-13 22:08:43]:
zamelduj koniowi
zdjecie uzytkownika
Kostucha - 2015-04-13 22:29:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oszukany - 2015-04-13 22:08:43]:
Jakiś ty mały kolego,nie masz cywilnej odwagi pokazać swej facjaty, a przy okazji
"do góry nogamia " to piszemy do góry nogami Profesorku. He he he!!
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-04-14 11:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że skupiasz się na małostkowych rzeczach,bo jesteś malostkowym człowieczkiem a obraz całości stale ci umyka.A tak apropo nigdy nie byliśmy i nie będziemy kolegami,ja nieprzyjechałem szukać kolegów.
zdjecie uzytkownika
KS - 2015-04-14 16:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sialalalala ☺
zdjecie uzytkownika
Zbychu - 2015-04-17 23:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odezwał się(usunięte przez administratora) pod pseudonimem oszukany, największą faja.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-04-17 23:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inżynier za dyche :)
zdjecie uzytkownika
Daro - 2015-04-18 18:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam bardzo,ale mnie w to proszę nie mieszać.Jeżeli coś mi się nie podoba dzwonię do pani Iwony czy Jadzi i z nimi rozmawiam o tym co mi nie leży.Temu kto napisał ostatnie dwie opinie radzę to odszczekać,gdyż za poniżanie drugiej osoby i stawianie jej w złym świetle na forum publicznym jest sprawa cywilna w sądzie. Według moich informacji Policji w ustaleniu sprawcy oczerniania zajmie to niewiele czasu.
zdjecie uzytkownika
elf - 2015-04-18 19:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej za dychę niż za grosz jak ty pijacka gębo
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-19 21:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-04-19 21:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No,no no proszę proszę jakie teksty może Gliwice też to poczytają jakich zatrudniają ludzi i do czego zdolnych -gang (usunięte przez administratora) a do tego slynny elektryk (usunięte przez administratora).To nie gang albani tylko gang netowej popyskówki.
zdjecie uzytkownika
Ostrowski - 2015-04-20 08:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty Cwaniaczku co tu nazwiskami rzucasz?
zdjecie uzytkownika
Byku - 2015-04-23 22:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powodzenia to ja tobie zycze,usun ten akumulator z plecow.
zdjecie uzytkownika
Metanabol - 2015-04-23 22:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze i gang,ale czarnej dziury wokol D....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-18
Żródło: Gowork.pl
Ettlingen
( )
Nasza firma, Runtime Polska Sp. z o.o. (numer certyfikatu 4261) jest częścią międzynarodowej grupy Runtime Group posiadającej 85 oddziałów w 6 krajach Unii Europejskiej i działającej od wielu lat w branży pośrednictwa pracy oraz pracy tymczasowej przede wszystkim na niemieckim rynku pracy. Zajmujemy się rekrutacją fachowców z branży budowlanej, logistycznej, metalowej i medycznej do krajów niemieckojęzycznych. Runtime Group t
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-30 00:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
rad - 2015-06-30 00:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojawiła się teraz nowa oferta o runtime, poszukują do Amsterdamu cieśli dekarza zbrojarza http://www.gowork.pl/praca_podglad,5934185?keywords=®ion=amsterdam oferta na tyle świeża, że informacji będą udzielać od czwartku. Co ciekawe wymagają prawa jazdy i samochodu, co jest dość dziwne, bo niby mam jechać własną fura do amsterdamu, trochę średnio.
zdjecie uzytkownika
blsiki - 2015-08-21 19:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie pojawia się wiele ofert i to systematycznie, oczywiście dlatego że oni pośredniczą w zatrudnieniu, no ale do rzeczy: ofert są do kilku miast, głównie do Niemiec, możecie znaleźć oferty szukając przez goworka bo chyba nawet na tym portalu są one umieszczone, szukają pracowników fizycznych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Runtime

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Runtime?
Zadaj pytanie
alert