brak logo

PPH Fordex-Bis

Poznań

Opinie o PPH Fordex-Bis

anonim 2011-02-13 12:50:24
Prezes megaloman, wprowadza nerwową atmosferę, że niemal wszyscy pracownici są ciągle spięci. Wynagrodzenie nie nagorse, ale chyba niewarte stresu.
anonim 2011-09-29 12:20:49
Zgadzam się w 100% ludzi traktuje sie tam gorzej niż psy, sekretarki prezesa sa zwalniane co pare miesięcy a na ich miejsce zatrudniane sa nowe niczego nie świadome kobiety. Zresztą czego chciec od firmy gdzie pracuje prawie cała rodzina właściciela. Ostrzegam kobitki nie pakujcie sie w to!
anonim 2011-09-30 10:08:08
Również zgadzam się z negatywnymi opiniami. Prezesik - Megaloman jest po prostu tchórzem i nie szanuje ludzi. Zresztą błędną polityką prowadzi firmę ku upadkowi - utrata wiodącej marki, brak inwestycji oraz ciągły spadek obrotów. Jak chce kogoś zwolnić to ucieka z firmy ,a sam wysyła posłańca w postaci zastraszonej kadrowej. Proszę omijać ten [usunięte przez moderatora] stresu i ciągłego zastraszenia szerokim łukiem.
anonim 2011-10-05 14:30:18
Zgadzam się z wypowiedziami internautów. Wszyscy pracujący mają fatalną opinię o zarządzających lecz są zestresowani i sfrustrowani. Najgorzej mają osoby mające częste kontakty z prezesem. Nie ma on za grosz szacunku do ludzi, brak mu kultury osobistej, pomiata ludźmi jak przedmiotami. Władza i pieniądze uderzyły mu do głowy. Za taką postawę i brak pokory powinien ponieść wielką karę. Ostrzegam WSZYSTKICH przed tą firmą i czynię to świadomie i bez złosliwości. Tam się pracować nie da. Pracują tam ludzie albo mający olew na wszystko albo sługusy.
alicja 2011-10-05 15:32:51
też się zgadzam z tymi opiniami, prezes nie szanuje na tyle pracowników żeby wypowiedzenie dać im osobiście lub chociaż przez dyrektora, o tym że twoja umowa nie zostanie przedłużona człowiek dowiaduje sie... jak mu każą iść do domu po jej wygaśnięciu, prezes jest typowym nuworyszem (dużo kasy mało klasy), nic dobrego nie można o tyj "firemce" powiedzieć
mirabella 2012-02-01 15:45:27
Stresująco jest niezwykle. Jakby zbadać pracowników z wiekszym stażem w tej firmie na 100% mają nadszarpnięty system nerwowy. Ciekawe co prezesik widzi w lustrze jak sie przeglada? Zle sie traktuje ludzi w tym przedsiebiorstwie, nie polecam-lepiej poszukac dluzej pracy a Winogrady omijac z daleka.
1
Kal 2014-07-09 21:51:27
Fordex-Bis to była piekarnia w Dąbrowie i to już nie istniejąca .
Zbychu 2014-08-08 19:19:37
Ale firma Fordex nadal istnieje i współpracy z "chu..'dyrektorem nie polecam!!!
Pulover 2015-01-13 02:52:22
A czemu mieliby nie istnieć czy coś się z nimi stało. Mam nadzieję, że w 2015 roku firma już dobrze prosperuje i można przypisać im same plusy. Podpowiedział by mi ktoś czy warto w ogóle podejmować rozmowę rekrutacyjna? Czy cały czas te same śpiewki do pracowników. Oby tylko nie było problemów z finansowaniem.
zadowolona 2015-01-30 21:24:17
Witam a ja dla odmiany pracowałam w firmie fordex około 10 Lat no to sporo zadowalająca płaca współpracownicy ok no a pan prezes cóż miewa humory ale to są właśnie przywileje każdego prezesa jednym słowem polecam
Bzuu 2016-07-14 12:38:21
Firma Fordex jest firmą mało rozwojowa i system pracy jak w czasach PRl. Prezes 70 lat nie inwestuje w jej rozwój do tego humoru i wieczne pretensję psują atmosferę. Generalnie nie polecam a Prezes nie słucha tylko wydaje polecenia.
Bzuu 2016-07-14 12:39:42
Firma Fordex jest firmą mało rozwojowa i system pracy jak w czasach PRl. Prezes 70 lat nie inwestuje w jej rozwój do tego humoru i wieczne pretensję psują atmosferę. Generalnie nie polecam a Prezes nie słucha tylko wydaje polecenia.
Bizuu 2016-07-17 20:40:31
Nie takie. Przeszłam już wielu ten bije wszystkich na głowę
1
Bizuu 2016-07-19 09:40:07
Ostatnio były rotacje, zarobki są dobre jak sobie wypracujesz, podstawa niska, reszta delegacje lub umowa zlecenie, jeżeli to komuś odpowiada to jest dobre...
Anonim 2016-10-18 13:51:00
Agencja pracy jest nie kompetenta i nie poważna co chwile odwołują od pracy nawet na dwa tygodnie ! Stawka moze i jest wysoka ale niestety nie da sie tam zarobić . Praca przy lini to jakiś koszmar zeby pójść do toalety trzeba sie prosić zeby ktoś Cie mógł zastąpić . Niemcy nie stwarzają korzystnej atmosferze przy pracy . Odradzam pracy w tej agencji .
Karol 2016-10-18 16:39:19
@Anonim z tym odwoływaniem pracy w agencjach to nie jest tak, jak wszstkim się wydaje. To często wina zakładu pracy, z czym taka agencja pracy musi się zmierzyć.
Zostaw swoją opinię o PPH Fordex-Bis - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PPH Fordex-Bis