logo Drukarnia Skorpion

Drukarnia Skorpion

Warszawa

Opinie o Drukarnia Skorpion

grafik 2012-10-04 10:57:19
UWAGA!
Wszystko idzie pod stołem, nie płacą, przeciągają, złamią każdą umowę. To, co obiecają prosto w oczy, następnego dnia będzie nieaktualne, generalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Atmosfera PRL z Matką Boską i JPII na ścianie. Brud, smród, ubóstwo.
Idiota 2013-01-21 10:38:30
Szkoda mi czlowieka, który to napisał :) Najwidoczniej jest tak świetnym grafikiem, że zapomniał o czymś takim jak język polski. Słynna 'numerajca' jest już znana w całej Polsce :) Ciepłe pozdrowienia dla członka AA
Anna 2013-01-21 21:52:31
Pracowałam w tej firmi 7 lat. Oczywiście jak w każdej firmie były przeróżne problemy, ale zawsze wszystko wychodziło na prosta. Miła atmosfera, mili ludzie.
Kamil 2013-07-01 13:38:54
Dramat firma badziew. odradzam wszsytkim zarówno do współpracy jak i do pracy. Szef załatwia 80% kontaktów wódką klientów sie nie szanuje, kłamie i olewa. Głęboki PRL. Dla zdesperowanych
anonim 2013-07-01 17:31:16
@Kamil piszesz, że szef nie szanuje klientów, a czy to się przekłada też na relacje z pracownikami, tzn. czy można liczyć na dobrą atmosferę w pracy, czy raczej nie?
Anonim 2013-07-25 21:45:13
Jeżeli ktos przychodzi do pracy jako fachowiec a okazuje się zwykłym amatorem i na dodatek załatwia swoje sprawy na lewo, to nie dziwie się, że długo nie pracuje i teraz wylewa swoje żale w internecie. Kamil to chyba o tobie
Maszynista 2013-07-31 15:23:47
Witam. Pracowałem w tej firmie 12 lat. Muszę powiedzieć tak, że wiadomo w czasach gdy nie było kryzysu było SUPER. Wysoka pensja na czas, grille, miła atmosfera itp. Teraz na rynku jest gorzej więc i firma musi sobie jakoś radzić. Ja szczerze polecam firmę. Wiadomo pensja, nie zawsze jest idealnie na czas, ale kontaktowe szefostwo, można porozmawiać itp. POLECAM! A osoby, które piszą takie negatywne komentarze to zazwyczaj nieudacznicy, którzy chcieli zarabiac kokosy nic nie robiac. Zwykłe nieroby.
anonim 2013-08-20 12:35:02
Witam, może ktos konkretnie napisać jakie teraz są oferowane pieniądze, w porównaniu do innych firm z branży? Jest lepiej czy gorzej?
2013-08-29 11:11:20
JEst to mała drukarnia, więc praca i zarobki są na innym poziomie. Jak chcesz zapierdzielelać na hali i być traktowany jak murzyn to idź do Perfektu czy jakiejs innej drukarni. Tutaj jest spoko :) Fajni ludzie.
drukarz 2013-09-17 11:24:35
wita.osobiście odradzam prace w tej firmie.Duże problemy z wypłatami,wystarczy dodać że większość niedawnych pracowników drukarni złożyła pozwy do sądu pracy z powodu niewypłaconych pieniędzy.Rozumiem że są gorsze czasu ,ale nawet w takich czasach wystarczy zachować się jak człowiek an nie jak bydle....,gdyż kij ma zawsze dwa końce.
anonim 2013-09-23 10:08:59
Witam.Jeśli chodzi o prace w drukarni skorpion to szczerze odradzam.Traktują ludzi jak śmieci nie płacą, a jak dzwonisz po swoje pieniądze to cię olewają i nie odbierają telefonów.Firma jest w oporowych długach i często nie mają pieniędzy na papier a co mówić o pensjach.Totalna porażka.Jeśli ktoś chce prosić się o swoje pieniądze to śmiało,niech tam idzie.Kłamstwo,oszustwo i ściema to hasło przewodnie tej firmy.Osoba która pisze te sprostowania to chyba tam nie pracowała albo ma talent do wstawiania kitów po właścicielu.Omijajcie tę pseudo drukarnie szerokim łukiem.
2013-09-25 19:25:40
Byłam na rozmowie i wygląda spoko. Ludzie uśmiechnięci itp. Ciekawe skąd takie złe komentarze? Najczęściej jest tak, że nieudacznicy wyładowują się w internecie a w realnym życiu to mięczaki. Pewnie się obijali a teraz wymagają nie wiadomo czego .

Mam nadzieję, że mnie przyjmą i będę pracowała.
Gość 2013-09-29 19:33:13
Widzę, że opinie na temat Drukarni Skorpion są bardzo podzielone...nie wiecie czy szukają w tej chwili kogoś? Jak tak to na jakie stanowisko?
Janusz 2013-09-30 20:32:01
Bodajże poszukują maszynisty. Byłem na dniu teście i było w porzadku. Ale zobaczymy.
zenek 2013-10-03 11:33:39
Janusz - jak wrazenia z Drukarni Skorpion? Zaczepiles sie tam na dluzej? CO mozesz powiedziec o frimie?
Janusz 2013-10-04 10:08:00
Niestety nie. Miałem problem z maszyną mimo, że pracowałem na niej to nie mogłem wydrukować wizytówek ..Pól dnia siedzialem i nic. Dalem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
kiko 2013-10-07 14:31:14
Janusz ale wyrzucili Cie po wpadce z maszyna do wizytowek czy sam stweirdziles ze Ci sie nie podoba i odszedles z Drukarni Skorpion?
2013-10-08 16:11:26
w sumie to pół na pół. Ja zawaliłem sprawę, no a potrzebowali maszynisty a nie kogoś do nauki itp. wiec chyba logiczne rze tak sie stało
franko 2013-12-17 09:42:17
a moze mi ktos opisac jak wyglada w Skorpionie rozmowa kfalifikacyjna???o co się pytaja i wgl.Janusz napisz cos wiecej o swoim pierwszym warazeniu po pierwszym dniu..warto sie tam wybrać?????
Janusz 2013-12-18 22:07:30
warto :) mili ludzie. Co prawda duży chaos w firmie, brak widocznych stanowisk i hierarchii ale POLECAM!
franko 2013-12-19 11:42:31
Janusz dzięki za odp. ;) chyba zaryzykuję i tam pójdę...a mozesz mi jeszcze napisać co z zarobkami,da się za nie przeżyć..?? :)
1
Janusz 2013-12-23 10:19:37
hmm mysle ze sie da. Pracowalem ostatnimi czasy w kilku drukarniach i wszedzie to samo. Na rynku jets masakra, każdy chce za darmo drukować a i tak nie płacą.
Mirek 2014-02-16 23:27:42
No faktycznie, rynek drukarni ostatnio przędzie nie najlepiej, ale mam nadzieje, że Drukarni Skorpion to nie dotyczy i nie ma żadnych problemów np. z wypłatami.
BOBO 2014-10-13 13:31:06
Wszystko jest ok ! POLECAM PRACODAWCE
Jarek 2014-10-16 23:27:54
Drukarnia Skorpion oferuje usługi z zakresu przygotowalni poligraficznej, druku oraz obróbki introligatorskiej. Ich zaplecze techniczne to nowoczesny park maszynowy, który podobno jest w stanie zapewnić profesjonalizm i doskonałą jakość świadczonych usług. Drukują na maszynach 1,2,4 i 5 kolorowych, dzięki czemu mogą stworzyć korzystne warunki finansowe odbiorcom, w zależności od ich potrzeb.
Paweł 2014-11-07 15:09:11
POLECAM PRACĘ W SKORPIONIE!!
kajtek 2014-12-23 13:13:11
no dobra, ale komentarze typu polecam prace / nie polecam pracy tak naprawde sa bez sensu, bo dosłownie zero w nich wiarygodności.. jak juz chcecie faktycznie coś napisac i pomóc ludziom to mozecie przeciez bardziej rozwinąc swoją wypowiedz i napisac chociaż dlaczego tak uwazacie.. będę bardzo wdzięczny.
do kajtek 2015-01-07 12:38:59
jest po prostu jest OK:)
gość 2015-03-04 14:26:54
Dzień dobry,
a czy może ktoś podać aktualny kontakt do firmy? telefon podany na stronie nie odpowiada a muszę się skontaktować w sprawie starej realizacji.
wrzeszcz 2015-03-10 13:03:22
Dokładnie! Ja również byłabym niezmiernie wdzięczna za jakikolwiek namiar (aktualny!) na Skorpiona :)
Anonim 2015-04-01 19:34:56
Ja posiadam kontakt. Prosze o podanie emaila prześlę numer kontaktowy
Jar 2015-04-26 14:31:45
Polecam! Atmosfera jakiej brakuje w wielu firmach!
eryk 2015-07-19 21:42:57
No prosze, jednak jest dużo osób, które polecają drukarnię skorpion i widze, że jeszcze więcej osób, które są zainteresowane możliwością pracy tutaj, podobnie jak i ja. Niech ktoś rozwieje te wątpliwości i napisze, czy jest w ogóle szansa na dostanie się tutaj do roboty. Ewentualnie niech napisze w jaki sposób sam się tutaj dostał, skąd dowiedział się, że szukają itp. Pozdrawiam.
dersz 2016-04-09 22:15:01
niestety nie widziałęm ostatnio żadnych ogłoszeń o pracę eryk' ale kolega mi mówił, że smiało możesz zadzwonić do wlasciciela i umowic sie na spotkanie gdy będzie suzkał pracownika.
tak 2016-05-13 22:04:30
Najważniejsze jest to, że zarobki mają na na prawdę dobrym poziomie i o stawki nikt się tutaj nie wykłóca.
Zostaw swoją opinię o Drukarnia Skorpion - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Skorpion