Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Drukarnia Skorpion

Opinie o Drukarnia Skorpion

Pracowałeś w firmie Drukarnia Skorpion i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-08-29 11:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEst to mała drukarnia, więc praca i zarobki są na innym poziomie. Jak chcesz zapierdzielelać na hali i być traktowany jak murzyn to idź do Perfektu czy jakiejs innej drukarni. Tutaj jest spoko :) Fajni ludzie.
zdjecie uzytkownika
drukarz - 2013-09-17 11:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wita.osobiście odradzam prace w tej firmie.Duże problemy z wypłatami,wystarczy dodać że większość niedawnych pracowników drukarni złożyła pozwy do sądu pracy z powodu niewypłaconych pieniędzy.Rozumiem że są gorsze czasu ,ale nawet w takich czasach wystarczy zachować się jak człowiek an nie jak bydle....,gdyż kij ma zawsze dwa końce.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 10:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jeśli chodzi o prace w drukarni skorpion to szczerze odradzam.Traktują ludzi jak śmieci nie płacą, a jak dzwonisz po swoje pieniądze to cię olewają i nie odbierają telefonów.Firma jest w oporowych długach i często nie mają pieniędzy na papier a co mówić o pensjach.Totalna porażka.Jeśli ktoś chce prosić się o swoje pieniądze to śmiało,niech tam idzie.Kłamstwo,oszustwo i ściema to hasło przewodnie tej firmy.Osoba która pisze te sprostowania to chyba tam nie pracowała albo ma talent do wstawiania kitów po właścicielu.Omijajcie tę pseudo drukarnie szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 19:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie i wygląda spoko. Ludzie uśmiechnięci itp. Ciekawe skąd takie złe komentarze? Najczęściej jest tak, że nieudacznicy wyładowują się w internecie a w realnym życiu to mięczaki. Pewnie się obijali a teraz wymagają nie wiadomo czego .

Mam nadzieję, że mnie przyjmą i będę pracowała.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-29 19:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że opinie na temat Drukarni Skorpion są bardzo podzielone...nie wiecie czy szukają w tej chwili kogoś? Jak tak to na jakie stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-09-30 20:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bodajże poszukują maszynisty. Byłem na dniu teście i było w porzadku. Ale zobaczymy.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2013-10-03 11:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janusz - jak wrazenia z Drukarni Skorpion? Zaczepiles sie tam na dluzej? CO mozesz powiedziec o frimie?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-10-04 10:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie. Miałem problem z maszyną mimo, że pracowałem na niej to nie mogłem wydrukować wizytówek ..Pól dnia siedzialem i nic. Dalem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
kiko - 2013-10-07 14:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janusz ale wyrzucili Cie po wpadce z maszyna do wizytowek czy sam stweirdziles ze Ci sie nie podoba i odszedles z Drukarni Skorpion?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 16:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to pół na pół. Ja zawaliłem sprawę, no a potrzebowali maszynisty a nie kogoś do nauki itp. wiec chyba logiczne rze tak sie stało
zdjecie uzytkownika
franko - 2013-12-17 09:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze mi ktos opisac jak wyglada w Skorpionie rozmowa kfalifikacyjna???o co się pytaja i wgl.Janusz napisz cos wiecej o swoim pierwszym warazeniu po pierwszym dniu..warto sie tam wybrać?????
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-12-18 22:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto :) mili ludzie. Co prawda duży chaos w firmie, brak widocznych stanowisk i hierarchii ale POLECAM!
zdjecie uzytkownika
franko - 2013-12-19 11:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Janusz dzięki za odp. ;) chyba zaryzykuję i tam pójdę...a mozesz mi jeszcze napisać co z zarobkami,da się za nie przeżyć..?? :)
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-12-23 10:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm mysle ze sie da. Pracowalem ostatnimi czasy w kilku drukarniach i wszedzie to samo. Na rynku jets masakra, każdy chce za darmo drukować a i tak nie płacą.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-02-16 23:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie, rynek drukarni ostatnio przędzie nie najlepiej, ale mam nadzieje, że Drukarni Skorpion to nie dotyczy i nie ma żadnych problemów np. z wypłatami.
zdjecie uzytkownika
BOBO - 2014-10-13 13:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest ok ! POLECAM PRACODAWCE
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-10-16 23:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drukarnia Skorpion oferuje usługi z zakresu przygotowalni poligraficznej, druku oraz obróbki introligatorskiej. Ich zaplecze techniczne to nowoczesny park maszynowy, który podobno jest w stanie zapewnić profesjonalizm i doskonałą jakość świadczonych usług. Drukują na maszynach 1,2,4 i 5 kolorowych, dzięki czemu mogą stworzyć korzystne warunki finansowe odbiorcom, w zależności od ich potrzeb.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-07 15:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM PRACĘ W SKORPIONIE!!
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2014-12-23 13:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra, ale komentarze typu polecam prace / nie polecam pracy tak naprawde sa bez sensu, bo dosłownie zero w nich wiarygodności.. jak juz chcecie faktycznie coś napisac i pomóc ludziom to mozecie przeciez bardziej rozwinąc swoją wypowiedz i napisac chociaż dlaczego tak uwazacie.. będę bardzo wdzięczny.
zdjecie uzytkownika
do kajtek - 2015-01-07 12:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest po prostu jest OK:)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-03-04 14:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do kajtek - 2015-01-07 12:38:59]:
Dzień dobry,
a czy może ktoś podać aktualny kontakt do firmy? telefon podany na stronie nie odpowiada a muszę się skontaktować w sprawie starej realizacji.
zdjecie uzytkownika
wrzeszcz - 2015-03-10 13:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie! Ja również byłabym niezmiernie wdzięczna za jakikolwiek namiar (aktualny!) na Skorpiona :)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-04-01 19:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja posiadam kontakt. Prosze o podanie emaila prześlę numer kontaktowy
zdjecie uzytkownika
Jar - 2015-04-26 14:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam! Atmosfera jakiej brakuje w wielu firmach!
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-07-19 21:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No prosze, jednak jest dużo osób, które polecają drukarnię skorpion i widze, że jeszcze więcej osób, które są zainteresowane możliwością pracy tutaj, podobnie jak i ja. Niech ktoś rozwieje te wątpliwości i napisze, czy jest w ogóle szansa na dostanie się tutaj do roboty. Ewentualnie niech napisze w jaki sposób sam się tutaj dostał, skąd dowiedział się, że szukają itp. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Skorpion

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Drukarnia Skorpion?
Zadaj pytanie
alert