Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Drukarnia Skorpion

Pracowałeś w firmie Drukarnia Skorpion i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
grafik - 2012-10-04 10:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!
Wszystko idzie pod stołem, nie płacą, przeciągają, złamią każdą umowę. To, co obiecają prosto w oczy, następnego dnia będzie nieaktualne, generalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Atmosfera PRL z Matką Boską i JPII na ścianie. Brud, smród, ubóstwo.
zdjecie uzytkownika
Idiota - 2013-01-21 10:38:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda mi czlowieka, który to napisał :) Najwidoczniej jest tak świetnym grafikiem, że zapomniał o czymś takim jak język polski. Słynna 'numerajca' jest już znana w całej Polsce :) Ciepłe pozdrowienia dla członka AA
zdjecie uzytkownika
Anna - 2013-01-21 21:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmi 7 lat. Oczywiście jak w każdej firmie były przeróżne problemy, ale zawsze wszystko wychodziło na prosta. Miła atmosfera, mili ludzie.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2013-07-01 13:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dramat firma badziew. odradzam wszsytkim zarówno do współpracy jak i do pracy. Szef załatwia 80% kontaktów wódką klientów sie nie szanuje, kłamie i olewa. Głęboki PRL. Dla zdesperowanych
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 17:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kamil piszesz, że szef nie szanuje klientów, a czy to się przekłada też na relacje z pracownikami, tzn. czy można liczyć na dobrą atmosferę w pracy, czy raczej nie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-25 21:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktos przychodzi do pracy jako fachowiec a okazuje się zwykłym amatorem i na dodatek załatwia swoje sprawy na lewo, to nie dziwie się, że długo nie pracuje i teraz wylewa swoje żale w internecie. Kamil to chyba o tobie
zdjecie uzytkownika
Maszynista - 2013-07-31 15:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pracowałem w tej firmie 12 lat. Muszę powiedzieć tak, że wiadomo w czasach gdy nie było kryzysu było SUPER. Wysoka pensja na czas, grille, miła atmosfera itp. Teraz na rynku jest gorzej więc i firma musi sobie jakoś radzić. Ja szczerze polecam firmę. Wiadomo pensja, nie zawsze jest idealnie na czas, ale kontaktowe szefostwo, można porozmawiać itp. POLECAM! A osoby, które piszą takie negatywne komentarze to zazwyczaj nieudacznicy, którzy chcieli zarabiac kokosy nic nie robiac. Zwykłe nieroby.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 12:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, może ktos konkretnie napisać jakie teraz są oferowane pieniądze, w porównaniu do innych firm z branży? Jest lepiej czy gorzej?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-29 11:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEst to mała drukarnia, więc praca i zarobki są na innym poziomie. Jak chcesz zapierdzielelać na hali i być traktowany jak murzyn to idź do Perfektu czy jakiejs innej drukarni. Tutaj jest spoko :) Fajni ludzie.
zdjecie uzytkownika
drukarz - 2013-09-17 11:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wita.osobiście odradzam prace w tej firmie.Duże problemy z wypłatami,wystarczy dodać że większość niedawnych pracowników drukarni złożyła pozwy do sądu pracy z powodu niewypłaconych pieniędzy.Rozumiem że są gorsze czasu ,ale nawet w takich czasach wystarczy zachować się jak człowiek an nie jak bydle....,gdyż kij ma zawsze dwa końce.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 10:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jeśli chodzi o prace w drukarni skorpion to szczerze odradzam.Traktują ludzi jak śmieci nie płacą, a jak dzwonisz po swoje pieniądze to cię olewają i nie odbierają telefonów.Firma jest w oporowych długach i często nie mają pieniędzy na papier a co mówić o pensjach.Totalna porażka.Jeśli ktoś chce prosić się o swoje pieniądze to śmiało,niech tam idzie.Kłamstwo,oszustwo i ściema to hasło przewodnie tej firmy.Osoba która pisze te sprostowania to chyba tam nie pracowała albo ma talent do wstawiania kitów po właścicielu.Omijajcie tę pseudo drukarnie szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-25 19:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie i wygląda spoko. Ludzie uśmiechnięci itp. Ciekawe skąd takie złe komentarze? Najczęściej jest tak, że nieudacznicy wyładowują się w internecie a w realnym życiu to mięczaki. Pewnie się obijali a teraz wymagają nie wiadomo czego .

Mam nadzieję, że mnie przyjmą i będę pracowała.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2013-09-29 19:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że opinie na temat Drukarni Skorpion są bardzo podzielone...nie wiecie czy szukają w tej chwili kogoś? Jak tak to na jakie stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-09-30 20:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bodajże poszukują maszynisty. Byłem na dniu teście i było w porzadku. Ale zobaczymy.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2013-10-03 11:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janusz - jak wrazenia z Drukarni Skorpion? Zaczepiles sie tam na dluzej? CO mozesz powiedziec o frimie?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-10-04 10:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie. Miałem problem z maszyną mimo, że pracowałem na niej to nie mogłem wydrukować wizytówek ..Pól dnia siedzialem i nic. Dalem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
kiko - 2013-10-07 14:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janusz ale wyrzucili Cie po wpadce z maszyna do wizytowek czy sam stweirdziles ze Ci sie nie podoba i odszedles z Drukarni Skorpion?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 16:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to pół na pół. Ja zawaliłem sprawę, no a potrzebowali maszynisty a nie kogoś do nauki itp. wiec chyba logiczne rze tak sie stało
zdjecie uzytkownika
franko - 2013-12-17 09:42:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze mi ktos opisac jak wyglada w Skorpionie rozmowa kfalifikacyjna???o co się pytaja i wgl.Janusz napisz cos wiecej o swoim pierwszym warazeniu po pierwszym dniu..warto sie tam wybrać?????
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-12-18 22:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto :) mili ludzie. Co prawda duży chaos w firmie, brak widocznych stanowisk i hierarchii ale POLECAM!
zdjecie uzytkownika
franko - 2013-12-19 11:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Janusz dzięki za odp. ;) chyba zaryzykuję i tam pójdę...a mozesz mi jeszcze napisać co z zarobkami,da się za nie przeżyć..?? :)
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-12-23 10:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm mysle ze sie da. Pracowalem ostatnimi czasy w kilku drukarniach i wszedzie to samo. Na rynku jets masakra, każdy chce za darmo drukować a i tak nie płacą.
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-02-16 23:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie, rynek drukarni ostatnio przędzie nie najlepiej, ale mam nadzieje, że Drukarni Skorpion to nie dotyczy i nie ma żadnych problemów np. z wypłatami.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukarnia Skorpion
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski