Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND


Oceniono 109 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
SILVERHAND
Bosa 4/6
60-125 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
inż. Saczuk - 2013-06-15 22:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
p.s. sprostowanie: pracowałem do maja 2013, także ten okres zatrudnienia wystarczył, żeby wydać tej firmie pozytywną opinie :)
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-06-16 11:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dziękuje za opinie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2013-06-19 21:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
hej to jak to jest z tym językiem w SilverHand podstawowy niemiecki wystarcza? CV wysylacie w języku niemiecki czy polskim? porszę o szybką odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 17:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest ktoś kto bezpośrednio? pracuje w biurze agencji Silver Hand? czy ciężko jest się dostać tam do biura do pracy?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-28 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z dniami wolnyni?
zdjecie uzytkownika
sussi - 2013-10-03 13:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli nie potrzeba żadnych poświadczeń o jakichś predyspozycjach językowych? pracowałeś jako taki koordynator w Silverhand?
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-10-04 10:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam kurs jezyka niemieckiego dla elektrykow do kupienia na allegro - 20pln
zdjecie uzytkownika
JAN - 2013-10-04 20:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM.MIAŁEM OKAZJĘ PRACOWAC ZA POŚREDNICTWEM FIRMY SILVERHAND I PRZYNAJĘ JAK WIEKSZOŚĆ MOICH PRZEDMÓWCÓW IŻ FIRMA SILVERHAND JEST FIRMĄ SOLIDNĄ I UCZCIWĄ A ŻADKO ZNAJDZIECIE FIRMę O TAKIEJ OPINII JAK SILVERCHAND.KASA,ZALICZKI NA CZAS MIESZKANIE ZAPEWNIAJĄ .NIE ZNASZ JEZYKA MASZ PROBLEM BO BEDIESZ SIE MUSIAŁ INNYCH O POMOC PROSIĆ A JAK ZNASZ JESTEŚ NIEZALEŻNY PROSTE . .JA BYLEM ZADOWOLONY.POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM .PODRAWIAM
zdjecie uzytkownika
fox - 2013-10-08 09:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jan, tzn. ze mieszkanie z gory masz zapewnione i oplacone czy to Ty sam za nie musiales placic w silverhand?
zdjecie uzytkownika
denis - 2013-11-16 20:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagajcie od razu umowy i czytajcie ją dokładnie bo inaczej pretensje możecie mieć tylko do siebie
zdjecie uzytkownika
olek - 2013-12-13 08:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY W TEJ FIRMIE JEST PRACA DLA CIEŚLI SZALUNKOWYCH ?
zdjecie uzytkownika
andi - 2013-12-13 08:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem dużo dobrego o firmie. mam doswiadczenie w pracy za granicą , wysłałem cv,praca dla elektryka.
zdjecie uzytkownika
dominik - 2013-12-15 10:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem operatorem cnc frezarek sinumeric i frezarek manualnych.Jest mozliwosc dostac sie do pracy tylko ze bardzo slaba znajomosc jezyka niemieckiego
zdjecie uzytkownika
radek / opole - 2013-12-15 20:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Doloze swoje 3 grosze ….bo uważam, ze sie należy…przepracowalem ostatnie 1,5 roku przez SILVERHAND w Niemczech i Szwajcarii i nie moge powiedziec zlego slowa, kulturka, zapowiada sie, ze bede pracowal dalej, Z tego co wiem ze slabym niemieckim zatrudniaja latem w parach, bo widzialem osobiscie na kwaterze kilka takich przypadkow, maja dużo ofert dla technicznych z kwaterami i niektóre bez, zależy gdzie co jak,ale to nie problem, pomagają w znajdowaniu, w razie czego piszcie: radoslaw.naczynski@gmail.com
zdjecie uzytkownika
solobiedroneczka - 2013-12-16 09:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ).Gra nie fair zamiast prosto z mostu poinformowac ,ze np.wiek meski powyżej 50lat jest nieodpowiednim dla pośrednika czy ewentualnego pracodawcy.Pisze z Poznania,moj maz kilka miesięcy temu aplikowal dokumenty,ba,nawet osobiście się pofatygowal.Jest fachowcem z bardzo dobra znajomoscia niemieckiego.Jak dotad oprócz obiecywanek,ze wyjazd już i na teraz,firma Silverhand milczy.Panowie fachowcy z bardzo dobra znajomoscia jezyka nie ludzcie się wiec ...przykre co.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
elektromonter - 2013-12-21 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje u (usunięte przez administratora) (w zasadzie za jego posrednictwem)juz wiele miesiecy, a tzn., ze chyba nie jest zle. To co pisza na stronie Silverhand jest do konca prawda. Wyplaty, jak dotad, byly zawsze terminowe tzn., do 20-go nastepnego miesiaca, czesto wczesniej. Wszelkie skladki socjalne, w tym rentowe odprowadzaja na biezaco, co jest udokumentowane na comiesiecznym Abrechnungu. Stawka na poczatek 9E netto. Nie jest to szokujace juz w tych czasach, ale stabilne. Rozliczaja podatek i pomagaja w Familienkasse (odplatnie). Niemiecki lepiej znac. Mozna miec szczesie i pracowac na doczepke z innymi Polakami znajacymi jezyk, ale wtedy wiadomo...Ogolnie firma na plus.
zdjecie uzytkownika
M.Fischer - 2013-12-26 10:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie wszystkich ktorzy chca podjac prace w tej firmie ,jest sumienna i zetelna szef w w Frankfurcie nad Niemnem jest cook jestem zadowolony z tej firmy pozdrawiam M Fischer hydraulik
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-01-05 11:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam w miarę niemiecki i jeszcze ciągle uczę się na kursie ,mam 15 lat doświadczenia jako elektryk zastanawiam się nad wyjazdem do niemiec ,może ktoś z was pracował jako elektryk przez silverhand i może powiedzieć coś o samej pracy,warunkach życia ,samym wyjeździe do miejsca pracy no i o wynagrodzeniu jakie faktycznie można otrzymać ,będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2014-01-06 15:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie przekonujace,ale czy maja prace dla stolarza lub ogolnobudowlanca?
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-01-06 17:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Edka -wyraziłeś chęć porozmawiania w inny sposób chętnie posłucham co masz do powiedzenia ponieważ rozważam chęć wyjazdu jako elektryk.Jaką formę kontaktu proponujesz email czy tel.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-01-07 10:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj nr telefonu ja do Ciebie zadzwonie.
zdjecie uzytkownika
Cristiano - 2014-01-07 15:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadzwon o 17.00 mam wyjechac jutro wlasnie jako stolarz, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
K.Kowalski, Munchen - 2014-01-07 20:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozesz spokojnie jechac jutro, firma jest uczciwa i powazna, zobacz na opinie ludzi, ktorzy podpisuja sie pod swoimi wypowiedziami swoim nazwiskiem (usunięte przez administratora). Co do stolarki nie orientuje sie, bo pracuje jako instalator ale raczej tak
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-24
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
gencja Zatrudnienia S I L V E R H A N D (KRAZ 7822) obecnie dla swojego klienta, prestiżowej firmy hiszpańskiej, szuka kobiety lub mężczyzny na stanowisko: Przedstawiciel handlowy Miejsce pracy: Cała Polska Nr referencyjny: GO/29S/441 Obowiązki: pozyskiwanie nowych klientów (hurtowni i sklepów) o
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-01-07 23:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A skad wiesz ze to sa prawdziwe nazwiska?Rozmawiales z nimi?Myslisz ze ja sobie wymyslilem to?!Bylem pracowalem,widzialem i wiem!A ze ktos pucuje lub podstawia opinie to juz nic nie poradze!Numer usuneli nie skontaktujemy sie!
zdjecie uzytkownika
Cristiano - 2014-01-08 03:32:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisz mi proszę jak najszybciej maila, dziś wyjezdzam,musze wiedziec(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x