Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND


Oceniono 106 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
SILVERHAND
Bosa 4/6
60-125 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
kispiriksu - 2013-06-05 20:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam 37 lat, jestem z zawodu elektromonterem, tylko z jezykiem u mnie cięko, mam jakieś szanse?
zdjecie uzytkownika
zoneczka123 - 2013-06-05 23:04:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeżeli pan Dominik zapewnił,że jadę do przcy z jego firmy ODMAWIAM wielu pracodawcą a on zapomina o mnie!!!!Dzwonię proszę o pomoc a z jego ust słyszę tylko obietnice I NIC!!! i co dalej pozytywne opinie!!!
zdjecie uzytkownika
WALDI - 2013-06-10 02:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
CZY MOŻNA PODJĄĆ PRACĘ BEZ JĘZYKA I UDOKUMENTOWANYCH UMIEJĘTNOŚCI (HYDRAULIK/INSTALATOR SANITARNY). MOŻE NA POCZĄTEK JAKO POMOCNIK?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-06-13 21:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
witam proszę o opinie o firmie mam tam podjąć prace niedługo
zdjecie uzytkownika
inż. Saczuk - 2013-06-15 22:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, możesz spokojnie jechac do DE, firma zapewnia hotel lub mieszkanie, zaliczkę dostać mozesz już w pierwszym tygodniu pracy, pod warunkiem, że dostarczysz podpisane i poprawnie wypełnione karty pracy z tego tygodnia (zaliczka na konto lub do osobistego odbioru w biurze na miejscu w DE). Pracowałem w Silverhand od grudnia 2012 do marca 2013, składki były odprowadzane, za urlop wyplacono mi ekwiwalent pieniężny. Jeżeli jesteś elektrykiem, a nie panem piekarzem, który ma "książeczkę SEP do 1kV" na OBSŁUGĘ pieca w piekarni, to jedź śmiało, Silverhand Cię nie oszuka. Aha, jak będziesz na miejscu podpisywał umowę w DE, to zwróć uwagę na stawkę, za jaką pracujesz, bo w moim przypadku była drobna rozbieżność (dokładnie 50centów/h), ale po rozmowie z przedstawicielem w DE, zostało to skorygowane. To chyba tyle, ogólnie firma rzetelna. PAMIĘTAJ jednak, że jest to praca tymczasowa, więc mogą się zdarzyć okresy bez zatrudnienia, ale mozna to potraktowac jako urlop :)
zdjecie uzytkownika
inż. Saczuk - 2013-06-15 22:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
p.s. sprostowanie: pracowałem do maja 2013, także ten okres zatrudnienia wystarczył, żeby wydać tej firmie pozytywną opinie :)
zdjecie uzytkownika
kolo - 2013-06-16 11:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dziękuje za opinie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2013-06-19 21:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
hej to jak to jest z tym językiem w SilverHand podstawowy niemiecki wystarcza? CV wysylacie w języku niemiecki czy polskim? porszę o szybką odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 17:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest ktoś kto bezpośrednio? pracuje w biurze agencji Silver Hand? czy ciężko jest się dostać tam do biura do pracy?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-28 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z dniami wolnyni?
zdjecie uzytkownika
sussi - 2013-10-03 13:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli nie potrzeba żadnych poświadczeń o jakichś predyspozycjach językowych? pracowałeś jako taki koordynator w Silverhand?
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-10-04 10:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam kurs jezyka niemieckiego dla elektrykow do kupienia na allegro - 20pln
zdjecie uzytkownika
JAN - 2013-10-04 20:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM.MIAŁEM OKAZJĘ PRACOWAC ZA POŚREDNICTWEM FIRMY SILVERHAND I PRZYNAJĘ JAK WIEKSZOŚĆ MOICH PRZEDMÓWCÓW IŻ FIRMA SILVERHAND JEST FIRMĄ SOLIDNĄ I UCZCIWĄ A ŻADKO ZNAJDZIECIE FIRMę O TAKIEJ OPINII JAK SILVERCHAND.KASA,ZALICZKI NA CZAS MIESZKANIE ZAPEWNIAJĄ .NIE ZNASZ JEZYKA MASZ PROBLEM BO BEDIESZ SIE MUSIAŁ INNYCH O POMOC PROSIĆ A JAK ZNASZ JESTEŚ NIEZALEŻNY PROSTE . .JA BYLEM ZADOWOLONY.POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM .PODRAWIAM
zdjecie uzytkownika
fox - 2013-10-08 09:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jan, tzn. ze mieszkanie z gory masz zapewnione i oplacone czy to Ty sam za nie musiales placic w silverhand?
zdjecie uzytkownika
denis - 2013-11-16 20:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagajcie od razu umowy i czytajcie ją dokładnie bo inaczej pretensje możecie mieć tylko do siebie
zdjecie uzytkownika
olek - 2013-12-13 08:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY W TEJ FIRMIE JEST PRACA DLA CIEŚLI SZALUNKOWYCH ?
zdjecie uzytkownika
andi - 2013-12-13 08:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałem dużo dobrego o firmie. mam doswiadczenie w pracy za granicą , wysłałem cv,praca dla elektryka.
zdjecie uzytkownika
dominik - 2013-12-15 10:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem operatorem cnc frezarek sinumeric i frezarek manualnych.Jest mozliwosc dostac sie do pracy tylko ze bardzo slaba znajomosc jezyka niemieckiego
zdjecie uzytkownika
radek / opole - 2013-12-15 20:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doloze swoje 3 grosze ….bo uważam, ze sie należy…przepracowalem ostatnie 1,5 roku przez SILVERHAND w Niemczech i Szwajcarii i nie moge powiedziec zlego slowa, kulturka, zapowiada sie, ze bede pracowal dalej, Z tego co wiem ze slabym niemieckim zatrudniaja latem w parach, bo widzialem osobiscie na kwaterze kilka takich przypadkow, maja dużo ofert dla technicznych z kwaterami i niektóre bez, zależy gdzie co jak,ale to nie problem, pomagają w znajdowaniu, w razie czego piszcie: radoslaw.naczynski@gmail.com
zdjecie uzytkownika
solobiedroneczka - 2013-12-16 09:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ).Gra nie fair zamiast prosto z mostu poinformowac ,ze np.wiek meski powyżej 50lat jest nieodpowiednim dla pośrednika czy ewentualnego pracodawcy.Pisze z Poznania,moj maz kilka miesięcy temu aplikowal dokumenty,ba,nawet osobiście się pofatygowal.Jest fachowcem z bardzo dobra znajomoscia niemieckiego.Jak dotad oprócz obiecywanek,ze wyjazd już i na teraz,firma Silverhand milczy.Panowie fachowcy z bardzo dobra znajomoscia jezyka nie ludzcie się wiec ...przykre co.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
elektromonter - 2013-12-21 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje u (usunięte przez administratora) (w zasadzie za jego posrednictwem)juz wiele miesiecy, a tzn., ze chyba nie jest zle. To co pisza na stronie Silverhand jest do konca prawda. Wyplaty, jak dotad, byly zawsze terminowe tzn., do 20-go nastepnego miesiaca, czesto wczesniej. Wszelkie skladki socjalne, w tym rentowe odprowadzaja na biezaco, co jest udokumentowane na comiesiecznym Abrechnungu. Stawka na poczatek 9E netto. Nie jest to szokujace juz w tych czasach, ale stabilne. Rozliczaja podatek i pomagaja w Familienkasse (odplatnie). Niemiecki lepiej znac. Mozna miec szczesie i pracowac na doczepke z innymi Polakami znajacymi jezyk, ale wtedy wiadomo...Ogolnie firma na plus.
zdjecie uzytkownika
M.Fischer - 2013-12-26 10:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie wszystkich ktorzy chca podjac prace w tej firmie ,jest sumienna i zetelna szef w w Frankfurcie nad Niemnem jest cook jestem zadowolony z tej firmy pozdrawiam M Fischer hydraulik
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-01-05 11:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam w miarę niemiecki i jeszcze ciągle uczę się na kursie ,mam 15 lat doświadczenia jako elektryk zastanawiam się nad wyjazdem do niemiec ,może ktoś z was pracował jako elektryk przez silverhand i może powiedzieć coś o samej pracy,warunkach życia ,samym wyjeździe do miejsca pracy no i o wynagrodzeniu jakie faktycznie można otrzymać ,będę wdzięczny
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-29
Żródło: Gowork.pl
Augsburg
( )
Zatrudnimy elektryków do pracy w Niemczech. Niemiecki pracodawca umowa na warunkach niemieckich. Od zaraz! SILVERHAND PRACA NIEMCY => bezpieczne i satysfakcjonujące zatrudnienie za granicą (certyfikat Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia nr 7822). Dla naszego niemieckiego Klienta poszukujemy od zaraz Osób do pracy na stanowisku: Elektryk/Elektromonter Miejsce pracy: Nie
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2014-01-06 15:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie przekonujace,ale czy maja prace dla stolarza lub ogolnobudowlanca?
zdjecie uzytkownika
stefan - 2014-01-06 17:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Edka -wyraziłeś chęć porozmawiania w inny sposób chętnie posłucham co masz do powiedzenia ponieważ rozważam chęć wyjazdu jako elektryk.Jaką formę kontaktu proponujesz email czy tel.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x