logo SILVERHAND

SILVERHAND

Poznań

Opinie o SILVERHAND

Kiku 2017-06-12 21:37
Podbijam pytanie wyzej ale interesujemnie oferta dla kierowcow
Ile lat doswadczenia trzeba miec zeby sie dostac? Ja jestem mlodym kierowca dopiero co zdalem egzaminy i mam doswiadzenie 8 miesiecy czy to wystarczy? Bardzo bardzo chcialbym sie dostac
JARUS 2017-06-13 23:01
CO Z TA ISLANDIA? PRACUJE TAM KTOS? MOZE SIE KTOS WYPOWIEDZIAL?
Gosc 2017-06-14 16:59
A cypr to jeszcze aktualny?
Elektro 2017-06-15 22:10
Szukam chetnego elektryka na wyjazd
Dysponuje autem i mam wyksztalcenie
A szukam kogos z niemieckim zebysmy mogli razem jechac
Ktos chetny?
4
Wero78 2017-06-17 19:53
Hejka
Raju ile macie ofert
Napewno sobier cos wybiore
Wdzięczny 2017-06-19 10:21
SILVERHAND nie zawodzi, zawsze mają bardzo długą listę ofert pracy i to bardzo różnych zawodów. U nich zawsze coś można wybrać. Ja pracowałem za ich pośrednictwem i byłem zadowolony z kasy i mieszkania również.
5
glob AL 2017-06-19 22:56
są bardzo pomocni, kedys zostalem wykopany przez ina agencje z holandi z pracy, już mialem wracac ale postanowilem jeszcze sprobowac zadzwonic do nich, ciesze sie ze mnie cos tknelo i sie nim i skontaktowalem, przy najmniej niemusialem wracac z nimczym do polski bo dostalem prace od reki
glob AL 2017-06-19 22:57
są bardzo pomocni, kedys zostalem wykopany przez ina agencje z holandi z pracy, już mialem wracac ale postanowilem jeszcze sprobowac zadzwonic do nich, ciesze sie ze mnie cos tknelo i sie nim i skontaktowalem, przy najmniej niemusialem wracac z nimczym do polski bo dostalem prace od reki
1
eleEla 2017-06-20 09:35
to sie nazywa marketing szeptany
poczytajcie sobie
4
cudanakiju 2017-06-21 15:59
też tak myślę, 0 negatywów, jedyna opcja słynący z tego go work za hajs poblokował negatywy,
pozdro
6
Pirol 2017-06-22 12:16
Korzystałem z ofert SILVERHAND-u i zawsze było wszystko ok. To jest nieuczciwe pisać źle tylko po to żeby komuś dokuczyć.
1
Stastny 2017-06-24 19:16
Juzny stosunek mają do kontaktow z pracownikiem
Nie mają cie gdzieś
Jak o coś poprosisz zalatwia pomaga
1
Pirolek 2017-06-25 13:43
Jestem bardzo zaskoczona jak bardzo prężnie działają, taka lista ofert pracy jest imponująca. Zawsze można było na nich liczyć a jak widać potwierdzają swoją dobra pozycję na rynku agencji z prawdziwego zdarzenia.
1
Omaływłos 2017-06-26 11:16
oraz eleEla
Nie chciało mi się wierzyć, że ta agencja ma aż!!! tyle pozytywów :).
Wyjeżdżałem już z różnych agencji i wiem że to niemożliwe aby na kilkaset opinii, nie mieć choć jednej negatywnej :)
Była jedna taka, co bardzo starała się dbać o wizerunek w internecie, w przeciwieństwie do pracowników dla nich pracujących. Więcej przesiadywali w internecie na "pisaniu" sobie pozytywów, aniżeli normalnie pracowali odbierając telefony od własnych pracowników, którzy znaleźli się w kłopotach.

Mam wrażenie, że z tą firmą jest podobnie - dzięki, nie wyjeżdżam od nich;)
P.S. Poczytałem co to jest "marketing szeptany" - pasuje idealnie.
4
Martyna 2017-06-26 17:21
Czy ta agencja istnieje naprawdę? Kilkakrotnie wysyłałam CV, posiadam 6 letnie doświadczenie w branży i nigdy do mnie nie oddzwoniono.. Jak dla mnie dziwna sprawa, same pozytywy pisane w podobnym tonie.
5
Bohdan 2017-06-27 21:55
skladam glebokie wyrazy szacunku dla Pani Kasi ktora jest pomocna w kazdej formalnosci przy zalatwianiu spraw
jestem jej wdzieczny
4
Pirol 2017-07-02 22:40
Szukanie na siłę negatywnej opinii ton dziecinada. SILVERHAND to fajna agencja i tyle!!!!!
1
Tytus 2017-07-03 22:05
Proszę państwa żeby tak nie było że tylko tu chwali się
Zdążają się i pewni pracodawcy ze mamy problemy ale po to właśnie jest Silver żeby nam pomóc w rozwiązaniu problemu z pracodawcą
Nigdy mnie z problemem nie zostawili
1
Tytus 2017-07-03 22:05
Proszę państwa żeby tak nie było że tylko tu chwali się
Zdążają się i pewni pracodawcy ze mamy problemy ale po to właśnie jest Silver żeby nam pomóc w rozwiązaniu problemu z pracodawcą
Nigdy mnie z problemem nie zostawili
Wojtalka 2017-07-07 13:31
Jak się za coś zabierają to robia to porządnie i ja to Lubie u nich wo
Smerfik 2017-07-08 03:34
Nieprawda, mnie wysłali do "pracodawcy" który ukradł mi ok. 180 € za ostatni miesiąc pracy czyli stawka z deklaracji Silvergangu nie zgadza się z rzeczywistością.
Pozytywne opinie pisze przewżnie Silvergang
1
Smerfik 2017-07-08 03:36
Mnie zostawili z problemem, pomimo że dostali informacje na piśmie to ją zignorowali.
appollo 2017-07-13 23:31
mozna im zaufac
1
Zadowolony 2017-07-14 22:36
SILVERHAND to jedna z najlepszych agencji. zawsze maja fajne oferty a poza tym dbają o ludzi za granicą.
1
Smerfik 2017-07-16 03:50
Ja miałem tylko problemy
3
Gość 2017-07-17 15:05
Za duże masz doświadczenie i jest obawa że nie dasz się orżnąć, takie firemki potrzebują głupiutkich by im wciskać kit i dymać na kasę. A jak ktoś che powiedzieć prawdę to jest zastraszany. Nigdy więcej SILVEGANGU !!!!
1
bożenka 2017-07-18 23:20
a jakas prace na wakacje maja? szukam dla syna
Pirolka 2017-07-20 10:51
SILVERHAND jest dobrą agencją dla ludzi którzy chcą pracować.
1
Mario 2017-07-24 11:09
Wyjechał ktos do Danii jako malarz na wykonczenia z firmy silverhand jak tam zarobki i warunki
2
Mario 2017-07-24 11:09
Wyjechał ktos do Danii jako malarz na wykonczenia z firmy silverhand jak tam zarobki i warunki
Patryk 2017-07-25 21:56
SILVERHAND to chyba najlepsza agencja pracy za granicą!!!!!
1
rovert 2017-08-01 07:38
nie polecam
1
Oklaszak 2017-08-01 18:25
@rovert Dlaczego tak piszesz? Jedno zdanie i uważasz , że to jest uczciwe tak pisać? Może miałeś problem z chęcią do pracy i nie pracujesz już? SILVERHAND ma zawsze bardzo dużo ofert , można wybierać co komu odpowiada. Tylu ludzi wyjeżdża a nimi do roboty za granicę!!
Patrycja 2017-08-02 09:02
@rovert rzeczywiście warto napisać coś więcej. Tym bardziej, że to co sprawia, że Tobie nie odpowiada praca w firmie, dla innych osób może nie mieć aż takiego znaczenia. Co jest powodem Twojej negatywnej opinii o SILVERHAND?
jan 2017-08-07 11:05
Opinia dotyczy pracy w Islandii .Firma.nie mówi prawdy o zarobkach w Islandii .podaje zarobek w euro po kursie z lutego 2017, tymczasem euro w Islandii podrożało aktualny kurs 124,48 IISK. Podają zarobek netto od którego trzeba odjąć koszt pokoju 65000 koron , bilet miesięczny na autobus 12000 ISK no wyżywienie które w Islandii jest bardzo drogie.Podana cena 65000 jest za pokój dwuosobowy i nie wiesz z kim możesz mieszkać. Po odjęciu podatku i wszystkich kosztów do Polski możesz wysłać ok. 6000 zł .Kurs korony jest nie stabilny obecnie 34,13 .Jak ktoś chce jechać to niech się zastanowi bo zarobki nie powalają a pogoda nie najlepsza .pozdrawiam
1
jan 2017-08-07 11:08
Opinia dotyczy pracy w Islandii .Firma.nie mówi prawdy o zarobkach w Islandii .podaje zarobek w euro po kursie z lutego 2017, tymczasem euro w Islandii podrożało aktualny kurs 124,48 IISK. Podają zarobek netto od którego trzeba odjąć koszt pokoju 65000 koron , bilet miesięczny na autobus 12000 ISK no wyżywienie które w Islandii jest bardzo drogie.Podana cena 65000 jest za pokój dwuosobowy i nie wiesz z kim możesz mieszkać. Po odjęciu podatku i wszystkich kosztów do Polski możesz wysłać ok. 6000 zł .Kurs korony jest nie stabilny obecnie 34,13 .Jak ktoś chce jechać to niech się zastanowi bo zarobki nie powalają a pogoda nie najlepsza .pozdrawiam
Pracuś 2017-08-11 19:08
Bardzo podoba mi się aktualna oferta tej agencji. Chociaż wcześniej słyszałem już o n ich w dobrym tonie. Mam pytanie czy praca montera fasad w Tyrolu jest aktualna? Połączyłbym pracę z pobytem w taki fajnym rejonie.
Smerfik 2017-08-11 20:15
Czyli standard, SILVERGANG wszystkiego nie powie a potem jesteśmy czymś zaskoczeni, ale dla nich ważne że mają z nas kasę, w moim przypadku też nie powiedzieli że niemiecki pośrednik nie jest tak uczciwy jak można tego oczekiwać. Kasa za nas wzięta to na nic zdaje się pisanie do nich wiadomości o odstępach z obiecanek. Raz pojechałem z ich skierowania i więcej nie może być o tym mowy.
1
Okazały 2017-08-15 14:49
Do pracy zgłaszają się ludzie dorośli więc powinni wiedzieć, że należy sie pytać o wszystko. Należy wymagać dokumentów na papierze . Do kogo więc są te różne pretensje? Jak ktoś nie umie pilnować swoich spraw to jego problem. Przestańcie oskarżać firme z swoje błędy.
3
pikolo 2017-08-16 17:08
czytam te opinie i jest wrecz cukierkowo...same ochy i achy,jedyne opinie jakie tu sa to pozytywne. Czy takie agencje pracy w ogole istnieja? Jezdzeprzez AB do Holandii i mimo,ze jakos tam jest to kilku znajomych ktorych tam poznałem mielo naprawde niezle akcje ktore wolaja o pomste do nieba a tutaj ...raj na ziemii. Cos mi tu nie pasuje a moze to tylko moja wrodzona nieufnosc?

1
Poldek 2017-08-19 10:50
@pikolo i @Smerfik Zanim oskarżycie kolejny raz o coś firmę to radzę sprawdzić opinie na forum
1
olo 2017-08-22 19:02
najlepiej bedzie jesli wybierzesz inne posrednictwo
Poldek 2017-08-22 21:00
@olo Bardzo słusznie napisałeś! Czasami zastanawiam się po co ludzie tyle piszą, przecież szkoda by mi było czasu. Postawa roszczeniowa wobec wszystkich , bez względu na wszystko. Trochę więcej pokory.
3
monter 2017-08-24 11:51
Witam. Do Niemiec czy Szwajcarii?
Peter 2017-08-25 21:23
Właśnie aplikowałem do SILVERHAND ponieważ mam informacje, że agencja jest świetnym pracodawcą. Jak widzę mają sporo ofert, na rynku naprawdę brakuje ludzi do pracy!!
Patrycja 2017-08-28 09:27
@Peter rozumiem, że słyszałeś dobre opinie na temat firmy. Widzę też, że przesłałeś swoją aplikację. Daj znać, gdy firma się do Ciebie odezwie. Chętnie dowiem się więcej o tym jak wygląda proces znalezienia pracy oraz jakie będą Twoje wrażenia o firmie jako pracodawcy.
Bartek 2017-08-29 20:09
Czesc wszystkim
czy oni maja tez oferty bez znajomosci jezyka niemieckiego np na proodukcji ? i czy ktos z was korzystal ?
Bartek 2017-08-29 20:09
Czesc wszystkim
czy oni maja tez oferty bez znajomosci jezyka niemieckiego np na proodukcji ? i czy ktos z was korzystal ?
Piotr 2017-09-03 23:18
Mają sporo ofert , pewnie braki ludzi na rynku pracy odbijają się również w agencjach. Może to wpłynie trochę na podwyżki w firmach? Generalnie słyszałem sporo dobrego o firmie i mam zamiar aplikować.
1
Patrycja 2017-09-07 13:32
@Bartek sprawdzałeś już stronę internetową SILVERHAND? W ofertach pracy znajdziesz ofertę zatytułowaną dosłownie Pracownik produkcji bez znajomości języka. Zawsze możesz też skontaktować się bezpośrednio z firmą. Jeśli zdecydujesz się na aplikację, chętnie dowiem się więcej o tym, jak oceniasz kontakt z firmą.
Zostaw swoją opinię o SILVERHAND - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND