Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND

zdjecie uzytkownika
darek - 2014-09-04 20:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie sobie spokój z tą firmą masakra
zdjecie uzytkownika
elwin/Plock - 2014-09-11 01:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wyroznia firme jakos uslug. Pracowalem przez nich 4x juz
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-09-11 08:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jacenty - 2014-07-03 19:30:24]:
Ludzie,przecież ten facet sam sobie wystawia opinie, niewidzicie? Pracowałem poprzez niego w niemczech we fuldzie... Nie płaci diet wcale(40 euro min.) Naciagacz!!!!!
zdjecie uzytkownika
Malmo - 2014-09-16 03:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jacek - 2014-09-11 08:22:52]:
polecam agencje zatrudnienia Silverhand. Oni nie placa diet tylko pracodawcy niemieccy sa odpowiedzialni za wyplate pensji, pracuje w hucie szkla od 2 lat juz. Prace dostal przez nich tez moj szwagier. Wszystko bylo zawsze zgodnie z umowa o skierowanie ktora dostawalismy
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-26 22:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
S I L V E R H A N D jest jedną z najbardziej renomowanych polskich agencji pośrednictwa pracy. Teraz poszukują na stanowisko Monter / Hydraulik Niemcy. Oferują między innymi atrakcyjne wynagrodzenie - w granicach 10 euro/godz. netto – na rękę, (w zależności od oferty, doświadczenia i znajomości języka), zakwaterowanie gratis w dobrych warunkach, zaliczki wypłacane co tydzień w gotówce lub na konto polskie albo niemieckie oraz możliwość pracy w nadgodzinach (jeśli nie ma możliwości – informują o tym).
zdjecie uzytkownika
pit - 2014-10-03 23:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hippis - 2014-07-28 13:28:56]:
pisze się analfabeta, nie pouczaj jak sam nie potrafisz napisać
zdjecie uzytkownika
Michal1234 - 2014-10-08 11:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam jestem operatorem cnc tokarka / frezarka niema problemu z ustawieniem doborem parametrów i pisaniem progsów. Jest problem z językiem, zapisałem się na korki ale ciężko to idzie;/ Jakie są szanse uczyć się niemieckiego w Niemczech ? Czy jest taka możliwość ?
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-10-13 15:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a czy ktos pracował przez silverhand jako przedstawiciel handlowy? Oferta jest taka standardowa - wymagania: doświadczenie w branży odzieżowej, silna orientacja na wyniki sprzedażowe oraz dobra organizacja pracy, posiadanie własnego samochodu, mile widziana znajomość j. hiszpańskiego. Oferują: atrakcyjne wynagrodzenie: stała podstawa + prowizje, możliwość rozwoju zawodowego, pracę w renomowanej i dynamicznie rozwijającej się firmie. Aby na pewno warto?
zdjecie uzytkownika
Lukasz Hamburg - 2014-10-14 09:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z pelna swiadomoscia polecam firme SILVERHAND. Rzetelny przewodniczacy, ktorego obietnice sprawdzily sie w rzeczywistosci. Sympatyczne i profesjonalne podejscie do klienta. Podstawy jezyka, oraz chociaz odrobina umiejetnosci w fachu gwarantuje mozliwosc przyzwoitego zarobku za posrednictwem firmy SH.
zdjecie uzytkownika
pertol90 - 2014-10-23 18:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracował ktoś może przez tą agencję jako monter konstrukcji stalowych na wytwórni? jeśli tak to proszę o infornmacje o zarobkach, zakwaterowaniu, transporcie, i czy można jechać brygadą, z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Stach73 - 2014-10-27 12:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Współpracuję z Silverhand już kilka miesięcy, nigdy nie było problemu, pieniądze zawsze o czasie, stały kontakt telefoniczny. Polecam!
zdjecie uzytkownika
witek44 - 2014-10-27 12:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś zna niemiecki to na pewno mu coś znajdą. Mają dużo lokalizacji ja jestem obecnie w Bawarii. Stawki dobre, podpisujesz niemiecką umowę. Trzeba mieć prawo jazdy zakwaterowanie zapewniają więc nie ma problemu.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-10-30 19:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to znaczy zeit firma ? Czyli, że co wyjadę i może nie być pracy ? Prawo do urlopu ?
zdjecie uzytkownika
rafaljony - 2014-11-03 10:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A potrzebują wytaczarzy cnc i frezerów cnc ? Ale z jezykiem krucho...
zdjecie uzytkownika
opel - 2014-11-05 17:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak już piszecie, że pracujecie w przez Silverhand i polecacie lub odradzacie, to piszcie mniej więcej orientacyjnie o jaki typ pracy chodzi oraz miasto, bo naprawdę mają sporo ofert pracy na całe Niemcy, a myślę, że są gorsze i lepsze miejsca. @witek44, a na jakich warunkach jest to zakwaterowanie? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
arci0000 - 2014-11-06 20:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam prosbę o pomoc w temacie cnc .mam pytanie co kryje się pod pojęciem operator /programista czy umiejętnosc dostosowania parametrów do pracy , wprowadzenia korekt w programie wystarczy czy nie
zdjecie uzytkownika
slovak - 2014-11-13 20:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
bardzo pozytywna
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-18 17:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam firme pracuje 8 miesiecy FRANKFURT MAIN jako monter inst
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-11-18 18:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piotr - 2014-11-18 17:57:58]:
Monter inst elektr?jak na tym wychodzisz miesięcznie?dobierają do pracy w parach na jadno auto,pytam się bo nie posiadam samochodu,bede wdzięczny za odpowiedż
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-18 19:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje jako monter instalaci budowlanych chydraulik wszystko zalezy do jakiej firmy trafisz i jak podpiszesz umowe
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-18 20:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje jako monter instalaci hydraulik wszystko zalezy do jakiej firmy trafisz ijaka podpiszesz umowe
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-11-19 20:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co raz więcej pozytywów na temat pracy w Silverhand. Nie spodziewałem się , że znajdę w końcu zagraniczną firmę o której ktoś będzie dobrze pisał ... Ale no coż, nic tylko się cieszyć i aplikować. Może ktoś z Was podzieli się szczęśliwą informacją na jakie zarobki mógł liczyć wyjeżdżając z nimi ? dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-20 19:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PRACOWALEM W KONIG MIALEM 10 EURO PLUS DIETY4EURO I KUPA JAZDY AUTEM TERAZ PRACUJE Z SILVERHAND 11 NA REKE CHATA OPLACONA DO PRACY 5 KM MUSZE DOJECHADZCZYLI W NIEMCZECH OBOWIAZUJE 40 GODZIN TYGODNIOWO WIEDZ LATWO WYLICZYDZ ZADNA AGENCJA WIENCEJ NIEDA
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-10
Żródło: Gowork.pl
Augsburg
( )
S I L V E R H A N D - jesteśmy jedną z najbardziej renomowanych polskich agencji pośrednictwa pracy. Nasze oferty pracy obejmują szerokie spektrum dyscyplin technicznych i w pełni zaspokoją wymagania kandydatów planujących karierę za granicą. Dla naszego Klienta - dużej szwajcarska firmy z branży logistycznej - obecnie poszukujemy osób zainteresowanych pracą na terenie Niemiec na stanowisku: 
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-11-21 23:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje z ta firma 1 rok jest ok 11 na reke jak kolega wspomina jak macie chleb nieszukajcie bulek
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-11-25 20:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe gdzie pracowaliscie podajcie w jakiej lajfie robiliscie albo tacy z was fachowcy ja pracuje z9 kolegami razem mieszkamy w jednei chacie i nikt nie nazeka
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x