Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: SILVERHAND


Oceniono 82 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 75 osób
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-03-06 12:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ja ciągle czekam na list bądz odpowiedz kiedy wyjazd, wiadomo ze tam jest lepiej jesli chodzi o zarobki. Ale jak na razie dobrego zdania o firmie nie moge powiedziec bo tylko czekam i slucham obiecanek.
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Karol7191 - 2014-03-07 17:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade, dzis otrzymalem umowe od niemieckiego pracodawcy i umowe o skierowanie do pracy w niemczech od silverhand. czy wiecie moze, czy trzeba miec plakietki srodowiskowe w Stuttgarcie?
zdjecie uzytkownika
adam58 - 2014-03-07 21:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolu7191 w stuttgarcie jeszcze plakietki nie obowiązują
zdjecie uzytkownika
adam58 - 2014-03-07 21:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora)jesteś kiepskim księgowym, prawda jest tylko ze za uczciwą pracę możesz dostać godziwą wypłatę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-09 20:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przecież @adam nie narzekał na żadne zarobki. A jeżeli ma czekać w nieskończoność to może powinien dać sobie spokój z Silverhandem
zdjecie uzytkownika
koles - 2014-03-10 03:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze Ty daj sobie spokoj sam ze sobą? bo nie jestes taki anonimowy?:) ja mam bardzo doswiadczenie z firma silverhand
zdjecie uzytkownika
Rybka - 2014-03-11 03:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje jako kelnerka w FFM juz ponad 8 miesiecy, wlasnie po pracy jestem. Na PLUS!
zdjecie uzytkownika
jarek - 2014-03-11 18:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja pracuje przez tą firme 2 i pół roku jestem bardzo zadowolony co roku rozliczam sie z w niemieckiej skarbówce mam co roku około 1000 euro zwrotu wszystko załatwałem ,rozpoczynając prace miałem problemy z autem wszystko mi załatwili i tak jest do dziś,jeżdze do pracy od 2008 roku i to jest pierwsze biuro co niemogę nic mu zażucić pozdr
zdjecie uzytkownika
WICO54 - 2014-03-14 17:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bomber - 2014-03-04 21:22:09]:
WITAJ BOMBER MASZ RACJE W TYM CO PISZESZ NIE WSZYSTKO W NASZYM KRAJU JEST POROBANE A LUDZIE BEZ OBRAZY KOGO KOLWIEK NIECH PRZESTANO PSIOCZYC . BYLEM W AUSTRI Z TRUMMERA BYLO FAJNIE KASA I OPIEKA MIESZKANIA PRZYZWOITE . TEZ PRACOWALEM 2-3 TYGODNIE W MIESIOCU TAKI SYSTEM MI ODPOWIADA. TRAFIALEM NA LUDZI KTORZY BYLI W PORZODKU, BIURO W OPOLU JEST W PORZODKU I MYSLE ZE SILVERHAND TEZ TAKO FIRMO JEST BEDE PROBOWAL POJECHAC OD NICH MYSLE ZE ZAINTERESUJE ICH MOJE CV. TRZYMAJ SIE POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
escort - 2014-03-15 10:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba te pozytywy sami sobie tu wpisiją he he he
zdjecie uzytkownika
boczek - 2014-03-15 11:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wam Matczak obiecał za pisanie tych bzdur ???
Napiszcie prawdę jak to jest z Silverhandem, żeby inni nie myśleli że tam zarobią!!!
zdjecie uzytkownika
Adm. - 2014-03-16 14:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sprawy pomówień zostaną zgłoszone na Policji.
zdjecie uzytkownika
adam58 - 2014-03-16 14:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie po co to bicie piany na darmo, jeśli uważasz że zostałeś nie sprawiedliwie potraktowany, nie wypłacono tobie wszystkich należności, oszukano ciebie, masz przecież możliwość odzyskani wszystkich należności. Przecież firma założona jest w Polsce to ułatwia wam sprawę. Najpierw wylicz wszystkie należności i zwróć się pisemnie o ich wypłacenie. Wyślij pocztą za potwierdzeniem. Jeśli nie dostaniesz żadnej odpowiedzi, a żądaj na piśmie. Zgłoś to do Wojewódzkiego urzędu pracy, bo od nich dostali koncesję, możesz założyć w sądzie pracy w Polsce. Jeśli założycie sprawę grupowo to właściciel straci koncesję, w ten sposób przestanie oszukiwać innych. Nie bójcie się, to nauczy innych rzetelności. Jeśli macie wątpliwości to napiszcie do mnie na adres wiktor-depta@wp.pl
zdjecie uzytkownika
rodos - 2014-03-17 09:12:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie sie wydaje ze tu sa niezadowoleni ludzie co g..noo umieja wyjechali na jakies magazyny bo nic inneg nie potrafia i oczekuja po 19 euro netto....z takimi nigdzie sie nie licza wiem po sobie!!!!(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kapi - 2014-03-20 20:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam pytanie do wszystkich aktualnie pracujacych w silverhand jak jest faktycznie na miejscu w pracy w niemczech z iloscia godzin dziennie i placa ?
zdjecie uzytkownika
Tobiasz - 2014-03-22 14:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak mowia, w sumie co do ilosci godzin to rzadko cos moga powiedziec konkretnie bo to sie zmienia w zaleznosci od budowy czy zakladu gdzie jestes, ale u mnie w dwoch przypadkach powiedzieli ze jest duzo godzin i bylo. Kasa sie zawsze zgadzala, zgodnia z umowa ktora przesylaja.
zdjecie uzytkownika
matii - 2014-03-28 05:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jesli nieznam niemieckiego jes szansa na prace?????prosze o odpowiedz z gury dziekuje
zdjecie uzytkownika
all - 2014-03-29 12:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
matii: wiedzę, że nie tylko nie znasz niemieckiego, ale i z polskim masz problem...
zdjecie uzytkownika
chochoł - 2014-04-04 17:16:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niniejszym chcę przeprosić pana Matczaka za opinię,którą zamieściłem pod nickiem chochoł.Użyłem w niej nieodpowiednich słów,którymi czuje się urażony i mogły one wpłynąć na niewłaściwy odbiór jego wizerunku dla czytelników portalu.Napisałem ją pod wpływem emocji po telefonicznej rozmowie.Andrzej Chruściński
zdjecie uzytkownika
slabi1234@wp.pl - 2014-04-05 20:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karol7191 - 2014-03-07 17:20:28]:
witam czy mógłbyś mi napisać czy wyjechałes i jak jest na miejscu.Też szukam pracy przez silverhand jako elektryk
zdjecie uzytkownika
nici - 2014-04-06 23:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktos moze mi opisac ta firme bo chcialbym podjac wspolprace z ta firma ,ale raz jest zla opinia, raz dobra,no i co z ta praca jak cie wysla w dane miejsce i zakonczy sie tam praca ico wtedy jest czlowiek odstawiany na bocznice
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-18
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
Renomowana niemiecka Firma specjalizującą się w nowoczesnych technologiach obróbki metali oferuje pracę na stanowisku: Spawacz 141 Miejsce pracy: Hamburg Nr referencyjny: N/GO/SW/2014 Do głównych zadań osoby zatrudnionej należy: spawanie metodą TIG Wymagania:
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-04-07 00:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy musieliście jechać do Niemiec własnym samochodem.Ile kilometrów musieliście dojeżdżać do pracy z miejsca zamieszkania.
zdjecie uzytkownika
Jas - 2014-04-08 22:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robert - 2014-04-07 00:43:12]:
roznie, z reguly to 10-18 km w jedna strone, raz mialem 300 metrow do pracy, raz kilometr, im blizej lata tym raczej w regionach turystycznych ciezej o cos blisko, ale ogolnie to z odlegloscia nie bylo jakis problemow
zdjecie uzytkownika
rufcio - 2014-04-10 17:38:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda taka trzeba miec farta firmy takie jak silverhand buduja bazy danych i rozsylaja dalej wasze cv do niemieckich posrednikow. Taki posrednik posrednika.
A jezeli juz ktos trafi do Niemiec do zeitfirmy z regoly jest ok. Dla osob znajacych jezyk polecam poszukac samemu pracy w niemieckich zeitfirmach - jesli silverhand zwleka.
zdjecie uzytkownika
Michu - 2014-04-20 00:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uczciwa dobra firma
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x