Profil firmy SILVERHAND

SILVERHAND

Poznań

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o SILVERHAND

no to grubo 2016-01-27 22:03:51
Praca w BMW lub Mercu jest raczej jeszcze trudniejsza do dostania :)
0
Krzychu 87 2016-01-28 16:45:31
a juz jestes w niemczech? czy dopiero przyjedziesz?
0
kali 2016-01-28 18:49:01
Witam czy mam szanse dostać prace w Niemczech bez znajomości języka?
0
no to grubo 2016-01-28 20:00:13
Podobno gdzieś tam są takie oferty, ale jak dla mnie to ogólnie samobójstwo. Sam dla siebie powinieneś się nauczyć, żebyś był cokolwiek warty na tamtym rynku pracy i żebyś nie był skazany na czyjąś łaskę podczas pobytu.
1
nick 2016-01-28 21:29:13
a wie ktoś jak jest z naliczaniem wynagrodzenia, kiedy pracuje się w systemie trójzmianowym? wychodzi wtedy więcej niż 160 godzin i reszta jest liczona jako nadgodziny zwyczajnie, czy ma się płacone i tak tylko za 160 godzin?
0
Stefan 2016-01-29 09:57:52
Teraz od stycznia oferują kurs 3 miesiące w Krk a potem gwarancja pracy w cnc tak powiedzieli
0
Krzychu 87 2016-01-29 14:58:06
Wszystko zalezy od pracodawcy, ogólnie musisz zrobic 160 st. ale do 2 i 3 zmiany sa w niektórych firmach dodatki ja osobiscie mam 10E dziennie na ręke za 2 zmiane. Nie wiem jakie są dodatki na nocki.
0
jerzy 2016-01-29 15:52:35
Operator CNC tyle zarobi czy programista?
0
Krzychu 87 2016-01-29 18:42:16
Tyle to znaczy ile? bo nie wiem o co Ci teraz chodzi,.
0
t6re 2016-01-29 20:37:26
teraz to wiem ze mozna aplikowac na kilka stanowsik i to w całych Neimczech,wiadomo ze oferuja bardzo dobry zarobek, moze warto jest sprobowac aplikowac
0
Jerzy 2016-01-30 14:50:00
Czy operator bez programowania zarobi 1500 e odliczajac mieszkanie?
0
Krzychu 87 2016-01-31 12:16:54
Tak, zarobisz tyle a moze i więcej, ale język musi byc na poziomie podstawowym. mogę pomóc, znam tutaj pare firm. zapraszam na priv menpower@interia.pl
0
szczepan 551 2016-01-31 18:22:50
Krzychu 87 jesten z okolic Mosbach, pracuje tu, mozesz mi powiedziec mniej wiecej jak wyglada praca w silverhand, ty pracujesz przez nich w mosbach.
0
szczepan 551 2016-01-31 18:28:03
Krzychu 87 jesten z okolic Mosbach, pracuje tu, mozesz mi powiedziec mniej wiecej jak wyglada praca w silverhand, ty pracujesz przez nich w mosbach.
1
danio 2016-02-01 15:30:09
widziałem teraz,ze szukaja kogoś na stanowisko Rekrutera do Krakowa,wiec chłopaki sprwdzie sobie bo może obejdzie sie bez wyjazdu za granicę,oferują atrkcyjne wynagrodzenie plus prowizję,tylko trzeba znać bielge niemiecki
0
doświadczona 2016-02-05 14:02:11
ta agencja to bazuje na starych ogłoszeniach przynajmniej w dziedzinie opieki nad seniorami.Pan odbierający telefony nie zainteresowany nawiązaniem współpracy z dobrymi znającymi język opiekunkami!!!Takie moje wrażenie może się mylę pozdrawiam
0
doświadczony 2016-02-08 15:12:41
Widocznie oferta nie była juz aktualna. Logiczne ;-) ale jak widać nie dla każdego.
0
xn 2016-02-13 17:15:57
Nie polecam, usuwają niewygodne dla nich komentarze.
3
xn ma racje 2016-02-13 21:34:18
prawdy o nich to tu nie uswiadczesz...usuwaja prawdziwe opinie i wpisuja sami pochlebne...gdyby mozna bylo miec tu 15 giazdek to pracownicy silverhandu pewnie by tyle wbili...ja nie polecam ich uslug
2
Tomek 2016-02-24 22:01:47
Są może jakieś oferty bez znajomości języka?
0
Boczek 2016-03-11 12:45:05
powiem Ci @gość że o czymś takim to słyszę o czymś takim pierwszy raz w życiu, ale ja to od zawsze robię to właśnie w ten sposób, że aplikuje do wielu firm
0
bercik 2016-03-22 09:18:16
a dasz radę załatwić mieszkanie od razu bo piszą że trudno jest trzeba miec umowę zaświadczenia kaucję i często jeszcze meble...
daj znać jak ci poszło bercik72@o2.pl
0
teger 2016-03-22 12:50:27
bercik, a nie chciałbyś się sam tego wszystkiego dowiedzieć ? Ludzie jak już tam jadą to rzadko odpisują na forum. Sam się zastanawiam nad pójściem na rozmowę rekrutacyjną więc ew. możemy gdzieś razem się spiknąć.
0
danio 2016-03-28 12:48:32
@gość ale co to znaczy, że się sparzyłeś? Widziałem, że teraz poszukują elektryka i to oferta z bezpłatnym kursem języka niemieckiego, co w sumie jest naprawdę dobre, bo ja od dawna niemieckiego nie używałem...
0
Filip 2016-03-30 13:00:22
Przeglądam oferty tej firmy i myślę, że oferta jest całkiem dobra. Tym bardziej, że zapewniają możliwość regularnych zjazdów do Polski, co jest dla mnie dość istotne. @Gość, piszesz, o nadgodzinach, ale w ofercie jest zaznaczone "jeśli opcja ta jest niedostępna – informujemy o tym", myślę, że to kwestia dogadania.
0
Boczek 2016-04-01 14:53:39
No mi też się wydaje, że jest raczej dobra firma i że nie można za bardzo się do niej przyczepić, co pisałem już zresztą wyżej, ale wiadomo że opinie możemy miec różne
0
Teresa 2016-04-12 15:19:23
Ja byłam jako cukierniczka pod Monachium, rozmowa przez telefon i po tygodniu wyjechałam. Czekali na mnie już na miejscu, do pracy podjeżdżałam autobusem 4km, jak coś potrzebowałam to mi pomagali załatwić ogólnie jestem zadowolona tylko matka mi zmarła i musiałam wrócić do Polski teraz też sie przymierzam do wyjazdu podobno oferty do opieki mają.
0
Gość 2016-04-12 22:15:25
Znowu prawdziwa opinia o SILVERGANGU zastała usunięta, zapłacili za usunięcie niewygodnej prawdy ?
3
Elektryk Kraków 2016-04-27 11:25:21
witam. ukończyłem właśnie kurs języka niemieckiego w krakowie z silverhand i po majowce wyjezdzam do pracy do niemiec. jestem z kursu bardzo zadowolony. pani lektor profesjonalna, dużo nas nauczyla. warunki do nauki bardzo dobre, Panie z biura z krakowa zawsze pomocne i życzliwe. polecam
0
Gość 2016-04-27 18:30:28
Nie podpisuj się "Elektryk Kraków" tylko uczciwie - Pracownik/ca Silvergangu. (usunięte przez administratora)
0
olka 2016-05-01 21:02:03
@Gość czyli jednym słowem nie warto aplikować do SILVERHAND z wymienionych przez Ciebie powodów. I naprawde inie było jakiegokolwiek pozytywów? Pytam, bo ejdnak szukają na wiel różnych stanowisk, jak ślusarz
0
zibi.g7 2016-05-05 08:02:34
Bardzo proszę o opinie pracy w Islandii przez firmę Silverhand
2
93499 2016-05-05 13:02:50
ty też chcesz pracować nad Zatoką Faxa? ja również widzę tam szukają mechaników autobusów i operatorów dźwigów
0
veri 2016-05-11 22:54:04
Po pobieżnej lekturze niektórych postów dochodzę do wniosku,że najlepiej aby zafundowali wam stały pobyt w Niemczech z pensją minimum 3-4 tys jurków, mieszkaniem za darmo i bezpłatną codzienną dostawą wódy i żarcia, wtedy kochani młodzi emigranci zarobkowi bylibyście WRESZCIE szczęsliwi, bo jak się te wasze wypociny czyta, to szlag człowieka trafia.Popatrzcie troche na siebie krytycznie, bo nawet zdania nie potraficie dobrze napisać po polsku, a co tu o nimieckim mówić, ale mądrości i wymagania macie całkiem z GÓRNEJ PÓŁKI, idiotyzm...
3
Gość 2016-05-12 11:28:21
Nikt tu nie wymaga "kokosów" jedynie aby to co Silverhand obiecuje było prawdą a nie tylko wabikiem by przyciągnąć klienta, wziąć za niego kasę od niemieckiego pośrednika i mieć wszystko "gdzieś". Deklaracje publiczne są prawnie wymagane i nie można ich zgonić na nieuczciwego niemieckiego pośrednika (szczególnie że się wie o jego nieuczciwości, powtarzający się tu temat tego pośrednika to dowodzi), jeśli się takie deklaracje składa to albo trzeba wymóc na pośredniku albo wypłacić z kasy Silverhandu. Czy to GÓRNA PÓŁKA ? TRYBISZ ?
0
r4 2016-06-03 18:48:27
w porównaniu do wynagrodzenia jakie otrzymnałbyś to z pewnością jest to wyższa półka, niezaleznie czy pojedziesz do nich jako kucharz na cypr czy pracownik produkcji okien do Holandii, tylko chęci trzeba
0
Sebastian_26 2016-06-05 20:11:50
Witam, mam pytanie czy jest tu osoba pracująca w okolicach Monachium jako operator cnc przez firmę Silverhand? Jeśli ktoś jest chętny podzielić się swoją wiedzą mam kilka pytań na forum bądz na email. Czekam na odpowiedż. Pozdrawiam
0
aned 2016-06-08 18:12:08
jestem zainteresowana podaj namiary
0
anna 2016-06-08 22:18:02
a czy to prawda że u was hydraulik ma kurs niemieckiego za free?
0
Hydraulik Kraków 2016-06-10 10:09:46
mają, bo ja kończyłem kurs w tym roku w Krakowie. Wyjechałem, praca dobra, zarobki ok, zgadzają się, bo jestem po przelewie. Kurs też polecam bo świetnie prowadzony, Panie z biura sympatyczne i zawsze się o nas troszczyły, i kurs jest bezpłatny
0
Sebastian_26 2016-06-10 19:32:12
Czy musiałeś jechać do Niemiec własnym autem?
0
rutek 2016-06-11 11:01:08
najwyraźniej bo wymagają prawa jazdy i własnego samochodu
0
Hydraulik Kraków 2016-06-13 10:50:29
jechałem z kolegą z kursu, elektryków i hydraulików mogą wysyłać parami
0
rpa 2016-06-13 11:07:59
to super wiaodmość! teraz też jest oferta jako Spawacz TIG - spawanie stali szlachetnej (Niemcy) .
0
monterfasad 2016-06-23 10:11:03
zadzwonili do mnie z ofertą dla montera fasad, potrzebują więcej osob, ktos z Was jedzie? nie wiem czy się zdecydować na tę ofertę choc nie ukrywam ze jest atrakcyjna
0
majki 2016-06-23 11:18:44
hej! a tą oferte pracy jako Traktorzysta - praca w Niemczech od zaraz wdzieliście? bo wygląda naparwde ciekawie.
0
traktor 2016-06-23 13:29:55
ja właśnie czekam na telefon, przesłali moje cv do tego pracodawcy i zobaczymy co z tego wyjdzie
0
erf 2016-06-23 13:48:24
@traktor no to powoedznia w takim razie oby sie udalo..wiem ze mozna tez sprobowac aplikowac na stanowisko hydraulika/ montera sieci kanalizacyjnych w Niemczch oferuja zatrudnienie na warunkach niemieckich - niemiecki Pracodawca (nie w delegacji) wynagrodzenie 10,00 euro/godz. netto
0
traktor 2016-06-23 15:21:32
widzę że ktoś ma wprawę w kopiowaniu fragmentów z ogłoszeń :p
0
Maniek 2016-06-23 15:31:37
Powiem Wam, że jestem mega mocno podjarany tą pracą w Silverhand i chciałem się dowiedzieć jaka według Was jest najlepsza stawka i na którym stanowisku można najlepiej się obłowić, dla mnie to dość ważne, proszę o opinie jak najszybciej, bo jestem przed podpisaniem umowy
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND