Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND


Oceniono 95 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
SILVERHAND
Bosa 4/6
60-125 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-05-25 21:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ta używa wielu miłych, słodkich słów, i w zasadzie jest pomocna - jednak to co się spotyka potem w Niemczech nie jest już takie kolorowe. Nie mają pojęcia o pracy w Niemczech, a warunki bytowe tam są jak dla szczura - ale to już moim zdaniem nie wina Silverhand a kolejnych posrednikow - ponaddto posylaja ludzi co chwile w inne miejsce.
zdjecie uzytkownika
albatros - 2014-05-26 13:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety, nie polecam tej firmy. Namawiają, mydlą oczy.
zdjecie uzytkownika
Andrzej / Wroclove - 2014-05-26 20:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z kolej polecam firmę bardzo mocno, szukałem normanej pracy w Polsce od kilku miesiecy, bylo to jakies 2,5 roku temu, mialem dlugi. Jestem elektrykiem, w zasadzie mialem firme elektryczna i poplynalem. Po rozmowie w poznaniu z pracodawca niemieckim zostalem zatrudniony w leihfirmie a po roku przejety przez firme elektryczna w Ulm. Jestem zadowolony, bo moglem stanac na nogach i finansowac studia dzieciakom. Raczej nie znalazlbym tej pracy sam, mowilem zaledwie komunikatywnie po niemiecku a na samodzielny start w niemczech bylo to za malo...
zdjecie uzytkownika
m.zdziaszek@o2.pl - 2014-06-02 09:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam mam uprawnienia na żurawie samojezdne kat 1 prawojazdy ka B,C,E czy bez języka niemieckiego można dostać w silverhand pracę
zdjecie uzytkownika
czesio - 2014-06-12 15:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich,własnie dostałem propozycje pracy w Niemczech ale mam jakies obawy czy jechac,jak jest z mieszkaniem i czy wyplacaja diete
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-20 20:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ok, dzieki za pozytywne opinie. Silverhand ma bardzo wiele ofert pracy z tego co widzę, większość Niemcy, ale jak tam jest z zakwaterowaniem, przejazd bezpłatny?
zdjecie uzytkownika
Hej - 2014-06-21 15:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy prawda o zakwaterowaniu (pokoje 1-2 osobowe w dobrych warunkach) to prawda czy mit?
zdjecie uzytkownika
JakZyć - 2014-06-23 11:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie to zakwaterowanie zapewnia pracodawca, w moim przypadku pokoje byly 2-os. ok jak na prace przy montazach. W przypadku innych z tego co wiem, jesli sie standart nie zgadzal, to szybko pracodawca szukal czegos innego. Ogolnie firme polecam. Maja realne oferty i duzo ofert.
zdjecie uzytkownika
rufek - 2014-06-23 11:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam to czytam i nie narzekam, ja akurat mam taki uklad, ze sobie zakwaterowanie organizuje sam i mysle taki uklad tez jest ok
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-23 21:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko czasem trudno na odległość znaleźć sobie sprawdzone zakwaterowanie. Pokoje 2-osobowe, ale ile osób ogółem w mieszkaniu?
zdjecie uzytkownika
mariusz81 - 2014-06-29 12:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile tam mozna zarobic za lakiernika? i co ile zjazdy do Pl.?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-30 15:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle bardzo dużo ogłoszen wystawili, to przez okres wakacyjny, czy to jakaś oznaka rotacji w agencji?
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2014-06-30 22:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczyt sezonu. Niemcy buduja nie to co Polska. Euro sie skonczylo i roboty nie ma
zdjecie uzytkownika
jacenty - 2014-07-03 19:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No co Wy piszecie, poszukajcie sobie ofert silverhand, poszukuja nie tylko do pracy w Niemczech, na Polske tez jest pełno ogłoszeń.
zdjecie uzytkownika
Adrianno - 2014-07-17 17:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na spotkaniu, mialem watpliwosci ale pokazali mi raport z kontroli inspekcji pracy i naprawde nie bylo sie do czego przyczepic...dla mnie to jest najlepszy dowod. Pracuje juz od kilku tygodni i gra. Polecam
zdjecie uzytkownika
Krychu - 2014-07-21 16:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwali sie dobra firma, zalatwili mi robote jak bylem w drodze z anglii do polski na stoczni na spawaniu. no lekko nie jest, ale warunki sie zgadzaja i mozna zarobic porownywalnie do stoczni holenderskich
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-07-21 16:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze jest
zdjecie uzytkownika
szaman - 2014-07-24 09:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czytam te opinie i śmiechu warte ,grożby ,przeprosiny ...bzdura nic nikomu się nie zrobi za opinie wystawioną podejrzewam że to zastraszanie by miec super opinie jako firma ,admin oczywiście stoi po stronie agencji ,no bo to jego chleb ,ogólnie bzdura! śmieszy mnie wpis zatrudnimy takich ,a takich ,nie to wy nie zatrudniacie! wy odsprzedajecie następnej agencji ,bazy danych personalia to jest handel ,a raczej kasa!mają propozycje i co z tego dobrze mów po niemiecku ,prawo jazdy no i mus własne auto! firma może kupić auto,może wynająć ,ale nie po co niech baranek jezdzi swoim !nie wyrażam dobrej opini o silverhand !
zdjecie uzytkownika
arci2112 - 2014-07-25 18:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesują mnie opinie o pracy jako cnc w Niemczech zarobki ,warunki ,wymagania czy umiejętnosc ustawiania jest konieczna i co rozumieją pod pojęciem ustawiania
zdjecie uzytkownika
hippis - 2014-07-28 12:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szaman - 2014-07-24 09:36:33]:
Szaman, popełniłeś w Twojej wypowiedzi taką ilość błędów interpunkcyjnych (i nie tylko), że raczej trudno uwierzyć, żebyś miał jakąkolwiek wiedzę na jakikolwiek temat. Dramat. Kipisz polską zawiścią. Do szkoły!
zdjecie uzytkownika
EFFcik - 2014-07-28 13:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do CNC, to nie wiem, jak jest w SILVERHAND ale ogolnie to musisz w niemczech sie chlopie znac na programowaniu. Znam goscia z Wadowic, ktry pojechal przez ta agencje i pracuje tak z rok juz, 11,5 ma na reke i jedynke pokoj, ale lekko nie jest nie ma szans jechac podobno na przyuczenie, muissz miec doswiadczenie i jezyk i najlepiej auto (w tym zakresie sie z szamanaem zgadzam), bez auta jest lipa. Osobisci z drugiej reki z tego co slyszalem to jest to dbora agencja i jedna z wiekszym w Polsce
zdjecie uzytkownika
hippis - 2014-07-28 13:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EFFcik - 2014-07-28 13:02:25]:
nastepny analafabeta
zdjecie uzytkownika
kacperek - 2014-07-28 20:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze zalatwiaja robote, jak masz chlopie rodzine na utrzymaniu i dom rozpieprzony to sprobuj na wsi sobie dorobic w Polsce tak zeby dokonczyc ta rozpieprzona paterake - NIE MOZLIWE NIE MOZLIWE, pracuje w Niemczech pare lat dobrych i dzieki temu zyje najpierw wyjezdalem przez polskie firmy potem bezposrednio i w niemieckich agencjach i jest dobrze i tu i tam Przez silverhand tez gra, bo nie biora kasy i wszystko funkcjonuje a ja duzo nie oczekuje, zeby bylo dobrze...wiec skoncze z tym..pp.....niem
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-30
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
S I L V E R H A N D - jesteśmy agencją zatrudnienia aktywnie działającą na rynku niemieckojęzycznym. Dla naszego niemieckiego Klienta poszukujemy od zaraz Osób do pracy na stanowisku:     ELEKTRYK   Nr Ref.: JOB/26C778 (w tytule maila prosimy o podanie numeru referencyjnego)   Miejsca pracy: Niemcy, landy centralne i południowe (m.in. Stuttgart, Frankfurt nad Menem, Mon
zdjecie uzytkownika
arci 2112 do effcik - 2014-07-29 09:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doświadzeczenie mam samochód również ,jezyk komunikatywny co najmniej również tylko co kto rozumie pod pojęciem znac na programowaniu bo ustawic wszystkiego nie umiem bo w firmie w której cały czas pracuje są ustawiacze natomiast zmiany w programie korekty parametrów jak najbardziej
zdjecie uzytkownika
taka jedna - 2014-07-29 20:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy trzeba odwiedzić ich biuro żeby załatwić formalności CZY WYSTARCZY TELEFONICZNIE a papiery przesłać skanem? bo ja jestem z okolic KRakowa i do Poznania daleko a oferty pracy tej właśnie agencji mi pasują i chciałabym z nimi jechać do Niemiec. Z góry Dzieki.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x