Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND

zdjecie uzytkownika
jan - 2015-02-08 21:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jak jest z tym językiem u tego pośrednika czy są wymagający uczę się dopiero proszę o opinie osoby obyte z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-02-10 08:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barbara - 2015-01-18 21:01:55]:
Witam. ja mam duże wątpliwości co do pracy w Niemczech - mój mąż chce wyjechać. Widzę , że co do agencji nie mam czego się obawiać. Zakwaterowanie, płaca i warunki są zgodne z ofertą pracy.
zdjecie uzytkownika
lidiarut2 - 2015-02-10 17:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [menati - 2015-02-03 16:09:13]:
Witam, mnie również interesuje ta praca na kamperach, ale nikt nie chce odpowiedziec na pytania
zdjecie uzytkownika
arla - 2015-02-10 22:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [menati - 2015-02-03 16:09:13]:
Ja też jestem krawcową z 20letnim doświadczeniem , też jestem zainteresowana tą pracą, proszę o kontakt hana696@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Ala, Torun - 2015-02-11 08:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja im pisze maila na praca@silverhand.eu to mi odpowiadaja, mozna sie porobowac tez dodzownic, co do jezyka to musi byc komunikatywny, bez tego ani rusz
zdjecie uzytkownika
Wilk 2 - 2015-02-11 23:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja tu czytam, to raczej same pytania. odpowiedzi niewiele, niestety. Czyli jaki z tego wniosek ?
zdjecie uzytkownika
remi74 - 2015-02-12 00:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ja to czytam , to śmiech mnie ogarnia. Wy myślicie, że firma do WAs dokłada ? Te pierdoły 19 euro na godz., super chata . Łatwo się nabieracie.
Aha, mała znajomość języka. Czyli niemieccy pracodawcy , to sami naiwniacy ??
Opowiadajcie sobie dalej te bajki!
zdjecie uzytkownika
Antoni, Gorzow Wlkp - 2015-02-12 03:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tez to czytam to mnie smiech ogarnia, generalnie pracuje sobie przez ta firme 3 raz i jestem zadowolony. Znalezli mi pracodawce, ktory oplaca mi pokoj z aneksem kuchennym, wczesniej pracowalem przez inna firme i jezdzilem po calych niemczech, sam musalem za wszystko placic i troszczyc sie o mieszkanie...wiec z SIlvehrand jestem zadowolony. jak to sie mowi...kiepskiej baletnic..y
zdjecie uzytkownika
egon - 2015-02-12 20:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Wilk 2 - 2015-02-11 23:55:25]:
Witam ! Wniosek jest jeden,że trzeba znać niemiecki chociaż komunikatywnie pracuję w niemczech 4 tata i bez znajomości języka nie wyobrażam sobie pracy to jest podstawa co prawda nie z tej agencji tylko bezpośrednio ale początki były w nimieckiej agencji.Życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy .Pozdeawiam
egon!
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-02-12 20:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [egon - 2015-02-12 20:31:13]:
masz racje Wilk, trzeba znac jezyk i wziac pod uwage, zejest sie w zagranica a nie kraju, troche dopasowac i czasami samemu zorganizowac sie
zdjecie uzytkownika
tomas34 - 2015-02-13 12:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nawiązując do poprzedniej opini której do końca nie sprecyzowałem,moja współpraca z firmą silverhand przebiega jak najbardziej pomyślnie,a moje negatywne odczucia odnosiły się do posrednika niemieckiego który to za wszystkie wczesniejsze nieporozumienia przeprosił i wszystko załatwił w chwili obecnej pozytywnie,a nasze nieporozumienia wynikały z niedokładnych danych które niechcący podałem.Pomijając niescisłosci z niemieckim pośrdenikiem co do silverhand nie można miec żadnych zarzutów wszytko jak najbardziej zgodnie z ofertą zaliczki bez problemu co tydzien a w razie jakiś niescisłosci można zadzwonić i zawsze starają się pomóc,jak najbardziej polecam firme silverhand.
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-02-17 20:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maria - 2015-01-27 23:25:42]:
Dziki za odpowiedź a orientalizujesz się czy jeszcze są nabory i jak jest z tym językiem bo mój to trochę nie bardzo . Odpisz proszę Becia pozdrawiam i powodzenia życzę!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-03-02 18:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czy mógłby ktoś powiedzieć jak długo czekał na kontakt po wysłaniu aplikacji. Nie wiem po jakim czasie odpuścić sobie i szukać dalej.
zdjecie uzytkownika
adw86 - 2015-03-03 10:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, mam pytanie jak wygląda praca jako operator maszyn, oraz jako operator maszyn CNC. Posrednik ma bardzo dużo ofert na takie stanowiska, czy wymagane jest programowanie, czy po prostu praca jako podajnik/guzikowy?3H5r
zdjecie uzytkownika
seweryn92 - 2015-03-04 15:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krzychu - 2015-01-30 14:49:43]:
Ja jak byłem, to miałem zakwaterowanie gratis, ale jak przegladałem ogłoszenia to niektóre oferty mają, że trzeba płacić za zakwaterowanie. Ale we wszystkich w sumie było, że oni zapewniaja.
zdjecie uzytkownika
seweryn92 - 2015-03-12 15:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2015-03-02 18:41:42]:
Ja czekałem ok. dwóch tygodni. Mój kumpel troche dłużej nawet. Trzeba czekać ptrzecież masa ludzi się tam zgłasza.
zdjecie uzytkownika
Tu itam - 2015-03-12 23:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos pracowal jako pokojowy/pokojówka w hotelu przez tą firme?jak wyglada tak praca?czy idzie sie swobodnie wyrobic czy jest to horror praca,czy czepiają się drobiazgów na takim stanowisku?
Z góry dzieki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-03-13 14:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, właśnie zjechałem do Polski i w pełni mogę polecić Silverhand jako posrednika. Wszystko co w ofertach się zgadzało.
zdjecie uzytkownika
Renata - 2015-03-17 23:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja zalecam aby przed wyjazdem przysłali Wam umowę którą macie podpisywać w Niemczech, Silverhand nie o wszystkim informuje a na miejscu się okazuje że umowa którą macie podpisać jest dla Was bardzo niekorzystna, wynika z niej że za wszystko Wy odpowiadacie i jesteście obciążeni a pośrednik za nic nie odpowiada choć zawini. Przestrzegam przed wyjazdem bez znajomości umowy którą macie podpisać z Persona Mobile, jest tam bardzo dużo zapisów niekorzystnych dla pracownika o których Silverhand nic nie mówi potencjalnemu pracownikowi.
Warunki to jak się trafi, znajomy wyjeżdżając miał mieć pokój samodzielnie a na miejscu się okazało że mieszkają w trzech i do pracy musi dojeżdżać 20 km.
Przed wyjazdem domagajcie się aby Wam przesłano umowę którą macie podpisać w Niemczech, przecież nie ma przeciwwskazań do zapoznania się z nią przed jej podpisaniem. MIEJCIE SIĘ NA BACZNOŚCI !!! Uważajcie na SILVERHAND i PERSONA MOBILE !!!
zdjecie uzytkownika
kjhkghfh - 2015-03-18 12:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Darek - 2015-03-13 14:11:38]:
Widać aż nadto że pisał to ktoś z Silverhandu aby poprawić sobie opinię.
zdjecie uzytkownika
HOTEL - 2015-03-22 08:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem przez SILVERHAND I PERSONA MOBILE we Fuldzie i na nic nie narzekałem ale czytać umowe trzeba przekonałem się o tym przez innego pośrednika i wypłaty za grudzień nie mam do dziś
zdjecie uzytkownika
tomas34 - 2015-03-23 19:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Renata - 2015-03-17 23:06:37]:
no może nie zgodze się z tym do konca,też wróciłem 16 marca,pracowałem w persona mobile przez silverhand,może i mieszkałem z Pani mężem,mieszkalismy w 3 ale były 2 pokoje z aneksem kuchennym super wyposażone ze wszystkimi dogonosciami pralka suszarka itp,kuchnia również wyposażona.20 km było do pracy ale na niemieckie warunki to jest mało,mam rodzine w niemczech i każdy dojeżdża po 40,50 a nawet 80 km tak to wygląda w niemczech.Można sobie samemu znalesc pokój w rozsądnej cenie wtedy firma za niego płaci.Wszystkie laiffirmy niemieckie mają takie umowy bez wyjątku,poprostu się zabezpieczają przed sytuacjami porzucenia pracy itp sytuacje.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-03-26 08:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje ktoś może jako spawacz ?jeżeli tak może jakieś opinie ,z góry dziękuję
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna
Pytania: rozmowa po niemiecku
zdjecie uzytkownika
190 - 2015-03-26 17:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Silverhand jest o.k. Persona Mobile nie zapłaciła za prace oraz skierowała
do kolejnej pracy gdzie w ogóle nikogo nie chcieli i kazali wracać do Polski.
W sumie 2 tys.km na darmo.
zdjecie uzytkownika
mały - 2015-03-26 20:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [190 - 2015-03-26 17:13:06]:
To nie jesteś pierwszy którego Persona Mobile orżnęło na kasę, przypomnij kto do Persona Mobile kieruje ................... tak - to Silverhand więc nie są OK że do nieuczciwych pośredników wysyłają Polaków, może nawet Persona dzieli się z nimi kasą wydymanych Polaków aby im przysyłali nowych.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SILVERHAND?
Zadaj pytanie