Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND

zdjecie uzytkownika
kalmar - 2014-12-18 12:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jeep4x4, i jak tam z tym twoim bracholem przyjacielu? zamierzam się starać się o prace w silverhand ale na razie się zastanawiam i zbieram opinie, więc czy możesz podpytać brachola jakie pierwsze wrażenia z pracy? chodzi mi o informacje głównie jak zbudowana jest pierwsza umowa i ile płacą teraz na rękę, okej? z góry dzięx i pozdrów brachola
zdjecie uzytkownika
Jeep4x4 - 2014-12-18 18:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, skoro pracuje juz poltorej roku to jest ok na bank jest umowa o prace bo na urlopy przejezdza do polski ona zarabia ok 11 euro na reke z zakwaterowaniem gratis w jedynce pracuje przy utrzymaniu ruchu
zdjecie uzytkownika
Mikolaj - 2014-12-24 00:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystkiego najlepszego dla SILverhad. Dzieki za prace
zdjecie uzytkownika
MarekKrK - 2014-12-24 12:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Właśnie wróciłem z roboty z Niemiec. Cały wyjazd ogarniał Silverhand. Niemiecki znam, dogadam się, doświadczenie jakieś było. Ogólnie bardzo polecam. Po nowym roku znowu jadę, a teraz wracam ze spłaconym kredytem i kasą na święta.

PS. Dobry kontakt z nimi.
zdjecie uzytkownika
grzechu - 2014-12-28 03:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wszystkiego najlepszego!! Polecam firme, bardzo!
zdjecie uzytkownika
piter h - 2014-12-29 16:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem za granicaą kilka lat w zawozie brukarz murarz ociepleniowiec ngielski srenio niemiecki srenio.czy mam szanse na pracę w silverhan?
zdjecie uzytkownika
szakal - 2015-01-02 12:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piter h - 2014-12-29 16:32:14]:
szczerze mówiąc to nie wymagają oni do pracy u siebie jakiś specjalnych kwalifikacji. Dlatego myślę , że jeżeli masz tylko ochotę pracować w Silverhand to warto chyba do nich zaaplikować. Zresztą moż jeszcze wcześniej poczytaj komentarze na tym forum , bo mogą one zmienić Twój pogląd na firmę . powodzenia
zdjecie uzytkownika
piter h - 2015-01-03 18:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szakal - 2015-01-02 12:06:53]:
szakal dzieki a czy Ty współpracowałeś z nimi?jak to oceniasz?mógłbyś podać szczegóły?diekuje
zdjecie uzytkownika
gdanski - 2015-01-03 18:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja oceniam wspolprace dobrze, nawet bardzo dobrze. jestes zatrudniany normalnie na umowe o prace w niemieckiej firmie. oni posrednicza ale nie pobieraja za to kasy. maja raczej stala baze klientow
zdjecie uzytkownika
magier - 2015-01-04 04:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tez jestem zadowolony
zdjecie uzytkownika
jarek - 2015-01-05 00:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w niemczech nadal jest praca dla elektrykow czy lepiej do austrii?
zdjecie uzytkownika
topola - 2015-01-09 01:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej w niemczech niz austrii, nie lubie austriakow....
zdjecie uzytkownika
rd080 - 2015-01-12 00:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak z zakwaterowaniem?ile osób na mieszkaniu i czy trzeba cos placic za mieszkanie?Ewentualnie czy jest mozliwosc samodzielnego zamieszkania bez współlokatorów?
zdjecie uzytkownika
magda.m - 2015-01-15 08:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto powie coś nowego na temat Silverhand? Chce wyjechać jako pakowaczka z tą firmą. Pierwszy raz wyjeżdżam za granicę do pracy. Czy Silverhand to dobra firma?
zdjecie uzytkownika
reni - 2015-01-15 15:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma wofercie ma prace bez znajomosci jezyka
zdjecie uzytkownika
Gosska - 2015-01-16 10:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda.m - 2015-01-15 08:54:10]:
Tez się właśnie przymierzam do wyjazdu z ta firma jako pakowaczka. Tez sie troche obawiam, bo bedzie to moja pierwsza praca za granica i nie wiem, czy tak dlugo wytrzymam. Ale co do samej firmy, raczej nie mam watpliwosci. Moi znajomi odbyli juz kilka wyjazdow z SILVERHAND i byli mega zadowoleni. Wszystko podane w ogloszeniu sie zgadzalo.
zdjecie uzytkownika
Artur Wysocki - 2015-01-16 13:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja właśnie dostałem od nich kontrakt z niemiecką firmą. Zapowiada sie nieźle , narazie zobaczymy ;) mam nadzieję że bedzie ok.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-01-17 15:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Artur w jakiej branży?
zdjecie uzytkownika
kazik - 2015-01-18 10:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wspolprace z silvehand oceniam poki co bardoz dobrze, znamy sie od 2012 r.
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2015-01-18 21:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [magda.m - 2015-01-15 08:54:10]:
Magda, ja jestem zadowolona a pracuje na produkcji. Wszystko za mnie ogarneli a neimiecki pracodawca tez mi sie trafił w porzadku
zdjecie uzytkownika
eureka29 - 2015-01-20 22:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak o jest ? nie rozumiem czegoś tutaj składałem wraz z kuzynem aplikację na to samo stanowisko.Kuzyn wyjechał pomimo braku znajomości języka ba nigdy nie pracował za granicą jak to jest z tym językiem w końcu fakt faktem ja też nie ogarniam niemieckiego tylko angielski i włoski
zdjecie uzytkownika
MarcinT. - 2015-01-23 22:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wyrazam pochlebna opinie poniewaz wyjechalem juz przez SILVERHAND 3 razy do pracy. Raz do Monachium i dwa razy (2013 i 2014) do Stuttgartu...dla mnie robota w niemczech pwoduje, ze moge utrzymac dzieciaki na studiach
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-01-24 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Może ktoś mi napisać jak jest ze zjazdami do Polski, jest możliwość np 2-3 dni w miesiącu czy raczej raz na pół roku? Jak długie są umowy 2m-ce czy raczej 2 lata? Pracowałam 4lata jako opiekunka ale wolałabym na produkcji i zastanowiam się czy może nie spróbować, tyle tu dobrych opini. Za odpowiedź z góry dziękuję.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna
Pytania: rozmowa po niemiecku
zdjecie uzytkownika
tomas34 - 2015-01-24 21:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ze zjazdami bywa różnie,ja pracuje od 3 tyg i w wekeend nik mi nie zabrania wyjechac,ale jak bym chciał z dzien urlopu to pewnie musiałbym pogadac wszystko zalezy do jakiego zakładu sie trafi
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-01-26 08:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś z was miał okazje pracować jako szwaczka bo mam zamiar aplikować do pracy w Niemczech. Czy ta firma jest godna zaufania? czy zarobki naprawdę są takie jak piszą ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SILVERHAND?
Zadaj pytanie
x