Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND

zdjecie uzytkownika
bez_jezyka - 2015-05-05 13:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez języka nie ma szans. Trzeba normalnie mówić płynnie po Niemiecku. Możesz natomiast mówić niegramatycznie. 90% ludzi i tak wyjeżdża pracować jako zwykły robol.
zdjecie uzytkownika
mario85 - 2015-05-05 15:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jesli nie znam w ogule jezyka niemieckiego ale znam bardzo dobrze angielski,czy mialbym jakies szanse?Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bez_jezyka - 2015-05-06 01:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo małe. Niemcy nie lubią mówić w innych językach. Z angielskim to wyrozumiali są w Skandynawii tam może się przydać.
zdjecie uzytkownika
bolo8181 - 2015-05-12 11:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś wyjechał z silverhand na kierowcę samochodu ciężarowego? jeśli tak to jak płacą i ogólnie warunki jakie są? z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-05-13 23:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witek44 - 2014-10-27 12:10:48]:
Witus (a tak naprawde ktos z silverhand) te stawki dobre to jakie 8,5 brutto co daje na rączke 6,44 ??? Za co Ty tam Witus jesz hmm ?
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-05-18 20:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy dzwonili juz do kogos w sprawie pracy przy montazu lusterek? Bo ja zlozylam cv ale nadal odpowiedzi nie dostalam wiec nie wiem czy czekac czy skorzystac z innej oferty pracy.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-05-26 14:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym się przygotować na rozmowę kwalifikacyjną po niemiecku, jakich pytań można się spodziewać ?
zdjecie uzytkownika
do thegustator - 2015-05-26 20:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [thegustator - 2015-04-21 08:10:38]:
Jak czytam że wszystko się zgadzało i było Tip-Top to jestem przekonany że to Silverhand sam sobie opinie wystawia bo rzeczywistość jest inna.
zdjecie uzytkownika
tony - 2015-05-27 11:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam jedzie ktoś teraz na produkcje foteli albo już tam pracuje ? Chciałbym poznać jakieś opinie na temat pracy,warunków itd .
zdjecie uzytkownika
hkghddfs - 2015-05-31 21:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Darek - 2015-03-13 14:11:38]:
Totalna bzdura, u mnie nie zgadzało się wiele deklaracji wiec niech Silverhand sam sobie nie wystawia pozytywnej opinii. Wypisywanie że wszystko się zgadzało, moim zdaniem, jest reklamą robioną przez Silverhand.
zdjecie uzytkownika
ivory - 2015-05-31 22:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2015-05-18 20:53:40]:
Ja się zgłaszałam do montażu lusterek i mieli oddzwonić z Niemiec ale nikt nie oddzwonił. Też składałam cv. Ja składam cv jednocześnie do wielu firm. Nie czekam na cud bo mogę się nie doczekać. Jak złożę w wiele miejsc to mam większe szanse.
zdjecie uzytkownika
WOOOZI - 2015-06-04 19:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NA FIRME NIE MA CO NARZEKAĆ , JAK WAS NIEMCY NIE ZAAKCEPTUJĄ TO NIE BEDZIECIE MIEĆ PRACY, TO PROSTE. JA PRACOWAŁEM PRZEZ TĄ FIRME OD 8 STYCZNIA I BYŁO OKI. WYPŁATY ZAWSZE MIAŁEM MIĘDZY 15-20DNIEM. Z ZALICZKAMI NIE BYLO PROBLEMU NAWET 500EURO. JAK WAM COŚ POTRZEBA TO DZWONICIE DO SILVERHEND I ONI SZYBKO ZAŁATWIAJA SPRAWE. JECHAŁEM KIEDYŚ DO PL I WYJAZD BYŁ BUSEM Z FRANKFURTU I ZADZWONIŁEM I ZAPYTAŁEM O MIEJSCE POD PERSONA MOBILE NA 4 DNI I ODRAZU SIE ZGODZILI. NIE NARZEKAJCIE NA KASE BO KAŻDY WIE Z GÓRY ZA CO JEDZIE, JA PRACOWAŁEM JAKO SPAWACZ I KASA BYŁA DOBRA I NAJWAŻNIEJSZE ŻE NA CZAS. OBECNIE ZAKOŃCZYŁEM PRACĘ 2 TYG TEMU I WYJECHAŁEM DO NORWEGII, ZAKŁAD NIE POTRZEBOWAŁ JUŻ MNIE I SPOKOJNIE PRZYJOŁEM TO DO SIEBIE. A CO DO JEZYKA TO JUŻ MÓWIĘ , JA POJECHAŁEM DO NIEMIEC PO TYGODNIU NAUKI NIEMIECKIEGO I W PRACY DAWAŁEM RADE. NIEMCY TEŻ MÓWIĄ PO ANGIELSKU! A SILVERHEND DAŁ MI SZANSE I PRACOWAŁEM DŁUGO I KAŻDEGO DNIA.
zdjecie uzytkownika
nie polecam - 2015-06-08 23:38:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2015-06-10 12:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wyjechał juz ktos do pracy przy montazu lusterek samochodowych ???
zdjecie uzytkownika
WOOOZI - 2015-06-10 14:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiele ludzi ich nie poleca ale też nie polecają innych i lepszych ich zdaniem agencji... ja na początku wyjeżdzałem i czytając ich opinie to byłem załamany a na miejscu było wszystko naprawde oki. nie rozumiem was , może mieliście inna sytuacje , ja zawsze jak miałem problem to dzwoniłem do nich i pomagali. Wiem jak sie czują osoby przed wyjazdem przez agencje co ma tak złe opinie , ale ja byłem w takiej samej sytuacji i jak pojechałem nie żałowałem . Polecam . najważniejsze dla mnie było i jest to aby pieniądze były wypłacane, wkońcu po to jedziemy tam wszyscy...
zdjecie uzytkownika
Rychu - 2015-06-11 23:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam firme, na rynku jest juz od wielu lat, skorzystalem z ich ofery jako elektryk buowalny juz 3 razy. firma jest duza, dziala prenznie a konsultanci sa pomocni, tak jak mowia przemowcy wszystko sie zgadzalo..teraz pracuj juz od 5 miesiacy mam umowe do konca roku
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-06-18 22:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo mnie zastanawia to że prawdziwe opinie znikają a pozostają tylko te gdzie leje się sam "miód", można przypuszczać że piszę je pracownicy Silverhandu (Rychu - 2015-06-11 23:20:01). Czy oni sponsorują serwer ?? Po co tworzyć taką stronę jeśli wprowadza ludzi w błąd a potem ludzie są rozczarowani?
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-06-22 12:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maz pracuje jako hydraulik na bajerach i na razie jest wszystko ok, jest 2 miesiac poza domem
zdjecie uzytkownika
pit - 2015-06-22 17:35:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzien dobry czy pracuje,pracował ktoś w Niemczech jako murarz?jakie są warunki,czy Silverhand ma jakieś oferty-murarz czy ktos planuje wyjechać z tą firma.proszę o odpowiedź.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ZWZ - 2015-06-23 19:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ja dzis dostalem umowe Diesburgu na murarza, 10,50 na reke na niemieckich, wczesniej pracowalem przez nich i mialem 10 - oczywiscie z kwaterunkiem gratis Wspolprace oceniam pozytywnie
zdjecie uzytkownika
pit - 2015-06-24 18:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZWZ - 2015-06-23 19:00:37]:
czy mógłbyś dać namiary na siebie bo też planuje wyjechać do niemiec dziekuje
zdjecie uzytkownika
arci2112 - 2015-06-25 09:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie dajcie sie namowic na prace w haslach niemiecki posrednik to zwykly oszust mysle ze to nie wina silverhand na papierze wszystko ok umowa super silverhand wszystkiego dopilnowal ale na miejscu niemiecki posrednik zapominal wszystko zaplacic i tak czekalem dwa miesiace ponoc to norma u niego ja na szczescie mam juz nowa prace bezposrednio ale uwazajcie na pekosud
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-06-25 16:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy pracował ktoś w firmie SilverHand jako monter wentylacji ? praca w domu u klienta a nie na dużej budowie. jak to wygląda pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Luzna rozmowa w biurze dotycząca potrzeb oraz rodzaju poszukiwanej pracy, sprawdzenie znajomości języka poprzez pytania dotyczące dotychczasowych prac, zainteresowań oraz powodu chęci wyjazdu za granicę.
Pytania: Standardowa rozmowa, brak pytań, które mogłyby mnie zaskoczyć
zdjecie uzytkownika
gerwazy - 2015-06-25 17:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Ma ktoś jakiekolwiek info odnośnie pracy wózkowego w Dingolfing ? Jutro mają mi przesłać umowe. Co o tym myślicie ?
zdjecie uzytkownika
olek86 - 2015-06-25 22:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, gerwazy ja tez mam zamiar aplikowac na wozkowego, jesli mozesz to napisz jakie warunki ci tam zaproponowali, i jak z mieszkaniem no i robota jak bedzie wygladala mniej wiecej, z gory dzieki, pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SILVERHAND?
Zadaj pytanie
alert