Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND


Oceniono 100 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
SILVERHAND
Bosa 4/6
60-125 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
rufek - 2014-06-23 11:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam to czytam i nie narzekam, ja akurat mam taki uklad, ze sobie zakwaterowanie organizuje sam i mysle taki uklad tez jest ok
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-23 21:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko czasem trudno na odległość znaleźć sobie sprawdzone zakwaterowanie. Pokoje 2-osobowe, ale ile osób ogółem w mieszkaniu?
zdjecie uzytkownika
mariusz81 - 2014-06-29 12:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile tam mozna zarobic za lakiernika? i co ile zjazdy do Pl.?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-30 15:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle bardzo dużo ogłoszen wystawili, to przez okres wakacyjny, czy to jakaś oznaka rotacji w agencji?
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2014-06-30 22:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczyt sezonu. Niemcy buduja nie to co Polska. Euro sie skonczylo i roboty nie ma
zdjecie uzytkownika
jacenty - 2014-07-03 19:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No co Wy piszecie, poszukajcie sobie ofert silverhand, poszukuja nie tylko do pracy w Niemczech, na Polske tez jest pełno ogłoszeń.
zdjecie uzytkownika
Adrianno - 2014-07-17 17:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na spotkaniu, mialem watpliwosci ale pokazali mi raport z kontroli inspekcji pracy i naprawde nie bylo sie do czego przyczepic...dla mnie to jest najlepszy dowod. Pracuje juz od kilku tygodni i gra. Polecam
zdjecie uzytkownika
Krychu - 2014-07-21 16:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwali sie dobra firma, zalatwili mi robote jak bylem w drodze z anglii do polski na stoczni na spawaniu. no lekko nie jest, ale warunki sie zgadzaja i mozna zarobic porownywalnie do stoczni holenderskich
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-07-21 16:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze jest
zdjecie uzytkownika
szaman - 2014-07-24 09:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak czytam te opinie i śmiechu warte ,grożby ,przeprosiny ...bzdura nic nikomu się nie zrobi za opinie wystawioną podejrzewam że to zastraszanie by miec super opinie jako firma ,admin oczywiście stoi po stronie agencji ,no bo to jego chleb ,ogólnie bzdura! śmieszy mnie wpis zatrudnimy takich ,a takich ,nie to wy nie zatrudniacie! wy odsprzedajecie następnej agencji ,bazy danych personalia to jest handel ,a raczej kasa!mają propozycje i co z tego dobrze mów po niemiecku ,prawo jazdy no i mus własne auto! firma może kupić auto,może wynająć ,ale nie po co niech baranek jezdzi swoim !nie wyrażam dobrej opini o silverhand !
zdjecie uzytkownika
arci2112 - 2014-07-25 18:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
interesują mnie opinie o pracy jako cnc w Niemczech zarobki ,warunki ,wymagania czy umiejętnosc ustawiania jest konieczna i co rozumieją pod pojęciem ustawiania
zdjecie uzytkownika
hippis - 2014-07-28 12:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szaman - 2014-07-24 09:36:33]:
Szaman, popełniłeś w Twojej wypowiedzi taką ilość błędów interpunkcyjnych (i nie tylko), że raczej trudno uwierzyć, żebyś miał jakąkolwiek wiedzę na jakikolwiek temat. Dramat. Kipisz polską zawiścią. Do szkoły!
zdjecie uzytkownika
EFFcik - 2014-07-28 13:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do CNC, to nie wiem, jak jest w SILVERHAND ale ogolnie to musisz w niemczech sie chlopie znac na programowaniu. Znam goscia z Wadowic, ktry pojechal przez ta agencje i pracuje tak z rok juz, 11,5 ma na reke i jedynke pokoj, ale lekko nie jest nie ma szans jechac podobno na przyuczenie, muissz miec doswiadczenie i jezyk i najlepiej auto (w tym zakresie sie z szamanaem zgadzam), bez auta jest lipa. Osobisci z drugiej reki z tego co slyszalem to jest to dbora agencja i jedna z wiekszym w Polsce
zdjecie uzytkownika
hippis - 2014-07-28 13:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [EFFcik - 2014-07-28 13:02:25]:
nastepny analafabeta
zdjecie uzytkownika
kacperek - 2014-07-28 20:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze zalatwiaja robote, jak masz chlopie rodzine na utrzymaniu i dom rozpieprzony to sprobuj na wsi sobie dorobic w Polsce tak zeby dokonczyc ta rozpieprzona paterake - NIE MOZLIWE NIE MOZLIWE, pracuje w Niemczech pare lat dobrych i dzieki temu zyje najpierw wyjezdalem przez polskie firmy potem bezposrednio i w niemieckich agencjach i jest dobrze i tu i tam Przez silverhand tez gra, bo nie biora kasy i wszystko funkcjonuje a ja duzo nie oczekuje, zeby bylo dobrze...wiec skoncze z tym..pp.....niem
zdjecie uzytkownika
arci 2112 do effcik - 2014-07-29 09:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doświadzeczenie mam samochód również ,jezyk komunikatywny co najmniej również tylko co kto rozumie pod pojęciem znac na programowaniu bo ustawic wszystkiego nie umiem bo w firmie w której cały czas pracuje są ustawiacze natomiast zmiany w programie korekty parametrów jak najbardziej
zdjecie uzytkownika
taka jedna - 2014-07-29 20:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy trzeba odwiedzić ich biuro żeby załatwić formalności CZY WYSTARCZY TELEFONICZNIE a papiery przesłać skanem? bo ja jestem z okolic KRakowa i do Poznania daleko a oferty pracy tej właśnie agencji mi pasują i chciałabym z nimi jechać do Niemiec. Z góry Dzieki.
zdjecie uzytkownika
master - 2014-07-31 17:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdalnie nie ma problemu, dostalem od nich umowe o skierowanie i umowe od pracodawcy niemieckiego, trzeba bylo podpisac i wyslac...ja z lublina jakby jecha do poznania to szalenstwo albo z lublina przez poznan do monachium...dla nie to bylo nicht komplizirt
zdjecie uzytkownika
taka jedna - 2014-07-31 20:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [master - 2014-07-31 17:26:29]:
aha,gut :) dzwoniłam właśnie do nich i się zgadza. jęsli do silvehand wysłałam cv to długo się czeka aż znajdą pracę dla mnie?
zdjecie uzytkownika
drunkGuy - 2014-08-02 01:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taka jedna umowisz sie ze mną? w pracy tak jak i w zyciu wszystko zalezy od Ciebie...:) silverhanda polecam..pozdro z Hannoweru
zdjecie uzytkownika
taka jedna - 2014-08-02 10:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drunkGuy - 2014-08-02 01:05:43]:
heh.. mógłbyś mi napisać gdzie pracujesz w Hannowerze? i jak warunki mieszkaniowe?
zdjecie uzytkownika
drunkGuy - 2014-08-15 15:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takiej elektrycznej firmie zatudnia 100 elektrykow, robota stacjonarna, torche serwisu i duze budowy ogolnie, warunki ok
zdjecie uzytkownika
goral - 2014-08-17 16:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Mam pytanie pracuje ktos przez ta agencje gdzies w niemczech na stolarni? I jest tak jak pisza 9do 12 euro na reke ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-20
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
SILVERHAND PRACA NIEMCY - jesteśmy agencją zatrudnienia aktywnie działającą na rynku niemieckojęzycznym. KRAZ 7822. Zatrudnimy fachowców z branży motoryzacyjnej do pracy w Niemczech. Niemiecki pracodawca umowa na warunkach niemieckich. Dla naszego niemieckiego Klienta poszukujemy od zaraz Osoby do pracy na stanowisku: Mechanik / Lakiernik / Blacharz Miejsce pracy: Niemcy Nr ref
zdjecie uzytkownika
karola - 2014-08-19 14:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy do tej agencji tak trudno się dodzwonić ja od 3 dni probuje i nic
zdjecie uzytkownika
gdansk - 2014-08-20 22:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [goral - 2014-08-17 16:42:26]:
ja pracuje na stolarni, dostaje 10 eur na godz. na reke, wiec raczej prawda, Mam znajomych przy prefabrykacji domkow - 9 dostaja, ale robota pod dachem dlugoterminowa wiec luz
Trudno sie dodzownic ale istnieja - byle na Bosej w Poznaniu, nie zle zamieszanie, bo chyba sie duzo ludzi zglasza, najlepiej pusc im cv, ja tak zrobilem to zadzwonili do mnie sami. jak nie znasz niemieckiego to raczej nie zadzownia, bo wszystkie tego typu firmy szukaja z niemieckim komunikatywnum. poczytaj sobie w necie na roznych portalach ogloszenia
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski