Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND

zdjecie uzytkownika
seweryn92 - 2015-03-04 15:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krzychu - 2015-01-30 14:49:43]:
Ja jak byłem, to miałem zakwaterowanie gratis, ale jak przegladałem ogłoszenia to niektóre oferty mają, że trzeba płacić za zakwaterowanie. Ale we wszystkich w sumie było, że oni zapewniaja.
zdjecie uzytkownika
seweryn92 - 2015-03-12 15:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewa - 2015-03-02 18:41:42]:
Ja czekałem ok. dwóch tygodni. Mój kumpel troche dłużej nawet. Trzeba czekać ptrzecież masa ludzi się tam zgłasza.
zdjecie uzytkownika
Tu itam - 2015-03-12 23:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos pracowal jako pokojowy/pokojówka w hotelu przez tą firme?jak wyglada tak praca?czy idzie sie swobodnie wyrobic czy jest to horror praca,czy czepiają się drobiazgów na takim stanowisku?
Z góry dzieki za odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-03-13 14:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, właśnie zjechałem do Polski i w pełni mogę polecić Silverhand jako posrednika. Wszystko co w ofertach się zgadzało.
zdjecie uzytkownika
kjhkghfh - 2015-03-18 12:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Darek - 2015-03-13 14:11:38]:
Widać aż nadto że pisał to ktoś z Silverhandu aby poprawić sobie opinię.
zdjecie uzytkownika
HOTEL - 2015-03-22 08:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem przez SILVERHAND I PERSONA MOBILE we Fuldzie i na nic nie narzekałem ale czytać umowe trzeba przekonałem się o tym przez innego pośrednika i wypłaty za grudzień nie mam do dziś
zdjecie uzytkownika
tomas34 - 2015-03-23 19:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no może nie zgodze się z tym do konca,też wróciłem 16 marca,pracowałem w persona mobile przez silverhand,może i mieszkałem z Pani mężem,mieszkalismy w 3 ale były 2 pokoje z aneksem kuchennym super wyposażone ze wszystkimi dogonosciami pralka suszarka itp,kuchnia również wyposażona.20 km było do pracy ale na niemieckie warunki to jest mało,mam rodzine w niemczech i każdy dojeżdża po 40,50 a nawet 80 km tak to wygląda w niemczech.Można sobie samemu znalesc pokój w rozsądnej cenie wtedy firma za niego płaci.Wszystkie laiffirmy niemieckie mają takie umowy bez wyjątku,poprostu się zabezpieczają przed sytuacjami porzucenia pracy itp sytuacje.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-03-26 08:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje ktoś może jako spawacz ?jeżeli tak może jakieś opinie ,z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
andrew Konin - 2015-04-01 20:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak pracowuje w koeln jako tigowiec aluminium, praca nie jest lekka, stawka 13,5 netto z zakw gratis. Zakwat ok, kontakt z szefostwem niemieckiej firmy ok. Silverhand pomaga
zdjecie uzytkownika
robert - 2015-04-04 11:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje jako stolarz na kamperach i jestem zadowolony za calego przebiegu pracy, polecam firme jako rzetelna agencje pracy
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-04-10 22:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie może czy kobiety też przyjmują?
zdjecie uzytkownika
Do Ala - 2015-04-11 01:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A masz jakiś zawód? Jakie wykształcenie? Kobiety są potrzebne szczególnie w służbie zdrowia.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-04-11 18:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety tylko wykształcenie średnie. Ale myślałam o jakiejś pracy fizycznej, na magazynie, albo produkcji. Język znam, więc jak myślicie, są jakieś oferty?
zdjecie uzytkownika
Rafcio - 2015-04-12 00:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak
zdjecie uzytkownika
thegustator - 2015-04-21 08:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Neuburgu w firmie produkującej fotele do audi. Warunki podane przez silverhand sie zgadzają, nawet pani dzwonila po pewnym czasie, aby się upewnić czy wszystko gra. Były drobne komplikacje w pierwszym dniu, ale to ze względu na to, ze przyjechałem w dzień wolny w Niemczech, o czym zapomniano. Osoby, które przyjeżdżają bez znajomości języka szybko odpadają, bo po prostu niepoprawnie wykonują polecenia. Praca nie jest lekka, jednak powiedziano mi o tym. Niemiecki pośrednik też jest w porządku, w razie potrzeby wypłaca zaliczki. Polecam silverhand jako pośrednika, myślę, ze można im zaufać, w szczególności jezeli ktoś wyjeżdża do Niemiec po raz pierwszy.
zdjecie uzytkownika
kamil1129 - 2015-04-21 11:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jezyk komunikatywny to jaki ??? poziom A2 wystarczy ???? muszę płynnie mówić po niemiecku ???
zdjecie uzytkownika
thegustator - 2015-04-24 07:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwazniejsze, zebys rozumiał pytania i potrafił logicznie na nie odpowiedzieć składając proste, niekoniecznie poprawne gramatycznie zdania.
zdjecie uzytkownika
Mario82 - 2015-05-01 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [thegustator - 2015-04-24 07:40:44]:
Witaj możesz podać przykładowe polecenia po niemiecku jak się słyszy tzn jestem na etapie nauki języka niemieckiego i chciałbym wiedzieć na jakim etapie jestem. Czyli przez tą firmę wyjeżdżają również osoby bez języka ??? i czy rzeczywiście osoby bez języka są skazane na porażkę ??? Z góry dziękuje za Odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-05-02 09:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć mam pytanie czy ktoś wyjedZał do pracy w charakterze krawcowej ? pojawiła się oferta pracy ,czy ktoś coś wiodącej wie o warunkach? czy język musi byś tak komunikatywny czy wystarczą podstawy?Proszę odpiszcie
zdjecie uzytkownika
bez_jezyka - 2015-05-05 13:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez języka nie ma szans. Trzeba normalnie mówić płynnie po Niemiecku. Możesz natomiast mówić niegramatycznie. 90% ludzi i tak wyjeżdża pracować jako zwykły robol.
zdjecie uzytkownika
mario85 - 2015-05-05 15:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jesli nie znam w ogule jezyka niemieckiego ale znam bardzo dobrze angielski,czy mialbym jakies szanse?Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bez_jezyka - 2015-05-06 01:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo małe. Niemcy nie lubią mówić w innych językach. Z angielskim to wyrozumiali są w Skandynawii tam może się przydać.
zdjecie uzytkownika
bolo8181 - 2015-05-12 11:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś wyjechał z silverhand na kierowcę samochodu ciężarowego? jeśli tak to jak płacą i ogólnie warunki jakie są? z góry dzięki za info
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Luzna rozmowa w biurze dotycząca potrzeb oraz rodzaju poszukiwanej pracy, sprawdzenie znajomości języka poprzez pytania dotyczące dotychczasowych prac, zainteresowań oraz powodu chęci wyjazdu za granicę.
Pytania: Standardowa rozmowa, brak pytań, które mogłyby mnie zaskoczyć
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-05-13 23:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witek44 - 2014-10-27 12:10:48]:
Witus (a tak naprawde ktos z silverhand) te stawki dobre to jakie 8,5 brutto co daje na rączke 6,44 ??? Za co Ty tam Witus jesz hmm ?
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-05-18 20:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy dzwonili juz do kogos w sprawie pracy przy montazu lusterek? Bo ja zlozylam cv ale nadal odpowiedzi nie dostalam wiec nie wiem czy czekac czy skorzystac z innej oferty pracy.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SILVERHAND?
Zadaj pytanie
alert