Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND


Oceniono 135 razy
stwórz własny profil firmy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
SILVERHAND
Bosa 4/6
60-125 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Stach73 - 2014-10-27 12:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Współpracuję z Silverhand już kilka miesięcy, nigdy nie było problemu, pieniądze zawsze o czasie, stały kontakt telefoniczny. Polecam!
zdjecie uzytkownika
witek44 - 2014-10-27 12:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak ktoś zna niemiecki to na pewno mu coś znajdą. Mają dużo lokalizacji ja jestem obecnie w Bawarii. Stawki dobre, podpisujesz niemiecką umowę. Trzeba mieć prawo jazdy zakwaterowanie zapewniają więc nie ma problemu.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-10-30 19:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co to znaczy zeit firma ? Czyli, że co wyjadę i może nie być pracy ? Prawo do urlopu ?
zdjecie uzytkownika
rafaljony - 2014-11-03 10:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A potrzebują wytaczarzy cnc i frezerów cnc ? Ale z jezykiem krucho...
zdjecie uzytkownika
opel - 2014-11-05 17:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak już piszecie, że pracujecie w przez Silverhand i polecacie lub odradzacie, to piszcie mniej więcej orientacyjnie o jaki typ pracy chodzi oraz miasto, bo naprawdę mają sporo ofert pracy na całe Niemcy, a myślę, że są gorsze i lepsze miejsca. @witek44, a na jakich warunkach jest to zakwaterowanie? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
arci0000 - 2014-11-06 20:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam prosbę o pomoc w temacie cnc .mam pytanie co kryje się pod pojęciem operator /programista czy umiejętnosc dostosowania parametrów do pracy , wprowadzenia korekt w programie wystarczy czy nie
zdjecie uzytkownika
slovak - 2014-11-13 20:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
bardzo pozytywna
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-18 17:57:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam firme pracuje 8 miesiecy FRANKFURT MAIN jako monter inst
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-11-18 18:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piotr - 2014-11-18 17:57:58]:
Monter inst elektr?jak na tym wychodzisz miesięcznie?dobierają do pracy w parach na jadno auto,pytam się bo nie posiadam samochodu,bede wdzięczny za odpowiedż
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-18 19:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje jako monter instalaci budowlanych chydraulik wszystko zalezy do jakiej firmy trafisz i jak podpiszesz umowe
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-18 20:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje jako monter instalaci hydraulik wszystko zalezy do jakiej firmy trafisz ijaka podpiszesz umowe
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-11-19 20:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co raz więcej pozytywów na temat pracy w Silverhand. Nie spodziewałem się , że znajdę w końcu zagraniczną firmę o której ktoś będzie dobrze pisał ... Ale no coż, nic tylko się cieszyć i aplikować. Może ktoś z Was podzieli się szczęśliwą informacją na jakie zarobki mógł liczyć wyjeżdżając z nimi ? dzięki z góry
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-20 19:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PRACOWALEM W KONIG MIALEM 10 EURO PLUS DIETY4EURO I KUPA JAZDY AUTEM TERAZ PRACUJE Z SILVERHAND 11 NA REKE CHATA OPLACONA DO PRACY 5 KM MUSZE DOJECHADZCZYLI W NIEMCZECH OBOWIAZUJE 40 GODZIN TYGODNIOWO WIEDZ LATWO WYLICZYDZ ZADNA AGENCJA WIENCEJ NIEDA
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-11-21 23:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje z ta firma 1 rok jest ok 11 na reke jak kolega wspomina jak macie chleb nieszukajcie bulek
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-11-25 20:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe gdzie pracowaliscie podajcie w jakiej lajfie robiliscie albo tacy z was fachowcy ja pracuje z9 kolegami razem mieszkamy w jednei chacie i nikt nie nazeka
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-11-28 14:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arci0000 - 2014-11-06 20:44:33]:
To znaczy że musisz robić wszystko od podstaw programować ustawiać mierzyć obrabiać
zdjecie uzytkownika
wgn - 2014-12-03 23:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a umowę zazwyczaj na etat przedstawiają o pracę w tej firmie? a czy kierownik patrzy na doswiadczenie i stosuje do swoich wymogów zatrudniając do pracy? czy realcje także są w normie czy napięte pomiedzy współpracownikami czy to jest rzetelna firma w której mozna pracowac na dobrych i korzystnych warunkach?
zdjecie uzytkownika
robert z. poznan-frankfurt - 2014-12-05 23:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak firma jest ok, ale to jest agencja i nie zatrudnia tylko zatrudniaja jej klienci, ale warunki sa dobre czasami nawet bardzo dobre. Sporo tez zalezy od firmy w ktorej pracujesz bezposrednio, ale akurat silverhand moge spokojie polecic, to duza agencja z poznania, maja tez duzo opinii u na swojej stronie internetowej, gdzie wiara sie podpisuje po tym realnie
zdjecie uzytkownika
andreas0842 - 2014-12-08 23:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atrakcyjne wynagrodzenie?8,50 to najnizsze wynagrodzenie nazywacie
atrakcyjnym
zdjecie uzytkownika
mila - 2014-12-11 19:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GrzegorzS04 - 2014-09-04 10:54:39]:
witam
chciałam zapytać jakie pytania zadają podczas rozmowy kawalifikacyjnej w jezyku niemieckim
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Artur Wysocki - 2014-12-12 12:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej jest narzekać, wiadomo można rożnie trafić. Ja złożyłem aplikację do tej firmy, niezbyt czesto kieruję się opiniami innych, zawsze mawiam ze najczęściej piszą pierdoły ludzie których z pracy wywalono najczęściej za pijaństwo i inne tym podobne jak spóźnienia czy choćby brak komunikacji w języku niemieckim. Jak robisz swoje to nikt sie nie doczepi, najważniejsze to zintegrować się z załogą niemiecką, wynikają z tego same korzyści. Ja akurat znam język niemiecki bardzo dobrze więc może mi łatwiej ale czego nie cierpię to tego ze pracowali ze mną Polacy i ciągle narzekali najczęściej na samych Niemców ze tacy i owacy są, zawsze mówiłem nie podoba się to wypad.
Zdarzało im się wyzywać po polsku ich oczywiście z uśmiechem na ustach, taka dwulicowość. Pozdrawiam swoich fanów
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-12-12 12:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mila - 2014-12-11 19:43:35]:
Jest to luźna rozmowa, może być związana ze słownictwem fachowym,
zdjecie uzytkownika
Jeep4x4 - 2014-12-16 02:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zetelna firma, brachol dostal robote przez nich
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-10
Żródło: Gowork.pl
Augsburg
( )
PRACA NIEMCY. Poszukujemy fachowców hydraulików do pracy w Niemczech. Nie jesteś zadowolony z obecnej pracy? Wykorzystaj szansę i wybierz się do pracy w Niemczech! Z  Silverhand znajdziesz sprawdzoną ofertę pracy zgodną z Twoimi oczekiwaniami! Instalator WOD-KAN-GAZ-CO (NIEMCY,HAMBURG) Miejsce pracy: Hamburg, Niemcy Nr referencyjny: GO/16/C/H/144 Zapraszam
zdjecie uzytkownika
kalmar - 2014-12-18 12:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jeep4x4, i jak tam z tym twoim bracholem przyjacielu? zamierzam się starać się o prace w silverhand ale na razie się zastanawiam i zbieram opinie, więc czy możesz podpytać brachola jakie pierwsze wrażenia z pracy? chodzi mi o informacje głównie jak zbudowana jest pierwsza umowa i ile płacą teraz na rękę, okej? z góry dzięx i pozdrów brachola
zdjecie uzytkownika
Jeep4x4 - 2014-12-18 18:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, skoro pracuje juz poltorej roku to jest ok na bank jest umowa o prace bo na urlopy przejezdza do polski ona zarabia ok 11 euro na reke z zakwaterowaniem gratis w jedynce pracuje przy utrzymaniu ruchu
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SILVERHAND?
Zadaj pytanie
x