logo SILVERHAND

SILVERHAND

Poznań

Opinie o SILVERHAND

Gips :) 2017-05-23 00:08
Z nimi znalezc prace to dziecinie proste
Polecam
1
miecio 2017-05-24 17:29
Co prawda nie korzystałem z pośrednictwa ale kiedy wyslalem CV był od razu telefon i rozmowa była przyjemna a warunki pracy były też prawdziwe a jestem w niemczech tylko 30 lat i znam niemieckie realia
Piotr 2017-05-24 22:07
Taka agencja jak SILVERHAND zawsze będzie miała dużo chętnych do pracy jak również dużo ofert, gdyż to sprawdzona i profesjonalna firma. Z takimi można spokojnie wyjechać i robić swoje a oni reszta się zajmą.
Iwonka 2017-05-24 22:41
A takie pytanie z innej beczki
Czy jest tu ktos kto jest u nich na praktykach lub byl
Szukam informacji bo chetnie bym poszla do nich na ptaktykte
Czy jest mozliwosc odplatnych praktyk
Czekam na informacje
Pozdrawiam
Iwonka 2017-05-24 22:41
A takie pytanie z innej beczki
Czy jest tu ktos kto jest u nich na praktykach lub byl
Szukam informacji bo chetnie bym poszla do nich na ptaktykte
Czy jest mozliwosc odplatnych praktyk
Czekam na informacje
Pozdrawiam
Natalija 2017-05-25 23:09
Ja bylam u nich w tamtym eoku na praktykach z uczelni
Jak odnajdujesz siebie i chcesz sie zajac HR to tam masz zapewnione
Mu duzo daly te praktyki i szybko przeszlam na platne
Nawet mi zaproponowali powrot do nich na przyszle wakacje i na pewno skorzystam
Mila atmosfera pomocny opoekun
Plus jeszcze duzo sie dowiedzialam o rekrutacji
jacek 2017-05-26 14:36
interesuje mnie wyjazd na islandie czy ktos moze pracuje lub pracowal na islandii prosze o info z gory dziekuje
HUDCG 2017-05-26 23:10
co maja w Monachium, jade w tamte rejony i chcial bym juz tam zostac i podjac prace mieszkanie wynajme z dziwczyna podejme kazdom prace
elektryk75 2017-05-28 21:53
ej ta oferta bez jezyka dala elektryka!!!!!
jakie musze spelnic warunki zeby sie dostac!!!!!!!!!!!!!!
bardzo mi zalerzy
4
Gąsior 2017-05-29 22:55
Przeglasan rozne ofwrt
Nieszukam nic szczegulnego ale oni majom dajne warunki i ofwrty
Andrzejek K 2017-05-30 23:55
Ja tam icj cenie
Znam ich osobiscie i zawsze sa dla mnie fair
GUMOWY. 2017-05-31 12:12
Ktoś robi w Finlandii na prefabrykatach?Ile godzin i jak robota?
Beti 2017-05-31 23:16
lubie to
Jak ci idzie ? Mozna dolaczyc? Zukaja tam jeszcze?
WojtunioZajac 2017-06-04 20:53
majom tyle oferty ze niewiem co wybrac
wok jok 2017-06-06 00:00
zalezy mi na spokjnej pracy w stalymmiejscu bez przeprowadzek
dostalem do was propozycje w wurzburgu i jestem coraz bardziej na tak
jest tu ktos z wurzburga?jak tam jest?
Piotr 2017-06-06 20:23
Jak widzę SILVERHAND zawsze przygotowany ze swoją ofertą pracy. Dobrze się z nimi pracuje i możną polecić innym.
Igor 2017-06-07 07:51
W centrum ich zainteresowania stoi człowiek pracownik
Zawsze mi pomagają Stundenzetle im przesyłam zaliczki na czas pieniądze się zgadzają
Polecam
2
Juck G 2017-06-11 22:36
Fajnie jest miec prace w ktorej mozesz dobrze zarobic i wspomoc finansowo rodzine a do tego zostanie Ci jeszcze sumka na siebie
Owszem ze jestem zadowolony
Pirol 2017-06-12 08:45
Bardzo zależy mi na pracy w Reykjaviku jako stolarz budowlany. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć jak tam jest ? Na jakie zarobki mogę liczyć? Jakie warunki mieszkaniowe gwarantuje SILVERHAND. Słyszałem sporo dobrego o nich i dlatego zdecydowałem o pracy.
Kiku 2017-06-12 21:37
Podbijam pytanie wyzej ale interesujemnie oferta dla kierowcow
Ile lat doswadczenia trzeba miec zeby sie dostac? Ja jestem mlodym kierowca dopiero co zdalem egzaminy i mam doswiadzenie 8 miesiecy czy to wystarczy? Bardzo bardzo chcialbym sie dostac
JARUS 2017-06-13 23:01
CO Z TA ISLANDIA? PRACUJE TAM KTOS? MOZE SIE KTOS WYPOWIEDZIAL?
Gosc 2017-06-14 16:59
A cypr to jeszcze aktualny?
Elektro 2017-06-15 22:10
Szukam chetnego elektryka na wyjazd
Dysponuje autem i mam wyksztalcenie
A szukam kogos z niemieckim zebysmy mogli razem jechac
Ktos chetny?
Wero78 2017-06-17 19:53
Hejka
Raju ile macie ofert
Napewno sobier cos wybiore
Wdzięczny 2017-06-19 10:21
SILVERHAND nie zawodzi, zawsze mają bardzo długą listę ofert pracy i to bardzo różnych zawodów. U nich zawsze coś można wybrać. Ja pracowałem za ich pośrednictwem i byłem zadowolony z kasy i mieszkania również.
1
glob AL 2017-06-19 22:56
są bardzo pomocni, kedys zostalem wykopany przez ina agencje z holandi z pracy, już mialem wracac ale postanowilem jeszcze sprobowac zadzwonic do nich, ciesze sie ze mnie cos tknelo i sie nim i skontaktowalem, przy najmniej niemusialem wracac z nimczym do polski bo dostalem prace od reki
glob AL 2017-06-19 22:57
są bardzo pomocni, kedys zostalem wykopany przez ina agencje z holandi z pracy, już mialem wracac ale postanowilem jeszcze sprobowac zadzwonic do nich, ciesze sie ze mnie cos tknelo i sie nim i skontaktowalem, przy najmniej niemusialem wracac z nimczym do polski bo dostalem prace od reki
eleEla 2017-06-20 09:35
to sie nazywa marketing szeptany
poczytajcie sobie
2
cudanakiju 2017-06-21 15:59
też tak myślę, 0 negatywów, jedyna opcja słynący z tego go work za hajs poblokował negatywy,
pozdro
2
Pirol 2017-06-22 12:16
Korzystałem z ofert SILVERHAND-u i zawsze było wszystko ok. To jest nieuczciwe pisać źle tylko po to żeby komuś dokuczyć.
Stastny 2017-06-24 19:16
Juzny stosunek mają do kontaktow z pracownikiem
Nie mają cie gdzieś
Jak o coś poprosisz zalatwia pomaga
Pirolek 2017-06-25 13:43
Jestem bardzo zaskoczona jak bardzo prężnie działają, taka lista ofert pracy jest imponująca. Zawsze można było na nich liczyć a jak widać potwierdzają swoją dobra pozycję na rynku agencji z prawdziwego zdarzenia.
Omaływłos 2017-06-26 11:16
oraz eleEla
Nie chciało mi się wierzyć, że ta agencja ma aż!!! tyle pozytywów :).
Wyjeżdżałem już z różnych agencji i wiem że to niemożliwe aby na kilkaset opinii, nie mieć choć jednej negatywnej :)
Była jedna taka, co bardzo starała się dbać o wizerunek w internecie, w przeciwieństwie do pracowników dla nich pracujących. Więcej przesiadywali w internecie na "pisaniu" sobie pozytywów, aniżeli normalnie pracowali odbierając telefony od własnych pracowników, którzy znaleźli się w kłopotach.

Mam wrażenie, że z tą firmą jest podobnie - dzięki, nie wyjeżdżam od nich;)
P.S. Poczytałem co to jest "marketing szeptany" - pasuje idealnie.
1
Martyna 2017-06-26 17:21
Czy ta agencja istnieje naprawdę? Kilkakrotnie wysyłałam CV, posiadam 6 letnie doświadczenie w branży i nigdy do mnie nie oddzwoniono.. Jak dla mnie dziwna sprawa, same pozytywy pisane w podobnym tonie.
2
Bohdan 2017-06-27 21:55
skladam glebokie wyrazy szacunku dla Pani Kasi ktora jest pomocna w kazdej formalnosci przy zalatwianiu spraw
jestem jej wdzieczny
1
Pirol 2017-07-02 22:40
Szukanie na siłę negatywnej opinii ton dziecinada. SILVERHAND to fajna agencja i tyle!!!!!
Tytus 2017-07-03 22:05
Proszę państwa żeby tak nie było że tylko tu chwali się
Zdążają się i pewni pracodawcy ze mamy problemy ale po to właśnie jest Silver żeby nam pomóc w rozwiązaniu problemu z pracodawcą
Nigdy mnie z problemem nie zostawili
Tytus 2017-07-03 22:05
Proszę państwa żeby tak nie było że tylko tu chwali się
Zdążają się i pewni pracodawcy ze mamy problemy ale po to właśnie jest Silver żeby nam pomóc w rozwiązaniu problemu z pracodawcą
Nigdy mnie z problemem nie zostawili
Wojtalka 2017-07-07 13:31
Jak się za coś zabierają to robia to porządnie i ja to Lubie u nich wo
Smerfik 2017-07-08 03:34
Nieprawda, mnie wysłali do "pracodawcy" który ukradł mi ok. 180 € za ostatni miesiąc pracy czyli stawka z deklaracji Silvergangu nie zgadza się z rzeczywistością.
Pozytywne opinie pisze przewżnie Silvergang
Smerfik 2017-07-08 03:36
Mnie zostawili z problemem, pomimo że dostali informacje na piśmie to ją zignorowali.
appollo 2017-07-13 23:31
mozna im zaufac
Zadowolony 2017-07-14 22:36
SILVERHAND to jedna z najlepszych agencji. zawsze maja fajne oferty a poza tym dbają o ludzi za granicą.
Smerfik 2017-07-16 03:50
Ja miałem tylko problemy
1
Gość 2017-07-17 15:05
Za duże masz doświadczenie i jest obawa że nie dasz się orżnąć, takie firemki potrzebują głupiutkich by im wciskać kit i dymać na kasę. A jak ktoś che powiedzieć prawdę to jest zastraszany. Nigdy więcej SILVEGANGU !!!!
bożenka 2017-07-18 23:20
a jakas prace na wakacje maja? szukam dla syna
Pirolka 2017-07-20 10:51
SILVERHAND jest dobrą agencją dla ludzi którzy chcą pracować.
Mario 2017-07-24 11:09
Wyjechał ktos do Danii jako malarz na wykonczenia z firmy silverhand jak tam zarobki i warunki
Mario 2017-07-24 11:09
Wyjechał ktos do Danii jako malarz na wykonczenia z firmy silverhand jak tam zarobki i warunki
Patryk 2017-07-25 21:56
SILVERHAND to chyba najlepsza agencja pracy za granicą!!!!!
Zostaw swoją opinię o SILVERHAND - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND