logo SILVERHAND

SILVERHAND

Poznań

Opinie o SILVERHAND

Polomax 2017-02-06 22:31
Ruszył nabór na Islandię dla cieśli; ) sezon zimowy ogłaszam powoli zakończony: )polika
matuszewski 2017-02-07 16:10
zadzwonilem sobie z wolnej stopy w sprawie ofertki, i mila obsluga fajnie mi wszytsko powiedzieli
Paweł 2017-02-07 23:00
Maja coś dla mistrza malarza z dyplomem czeladniczym?
Nerw 2017-02-08 07:49
Wyjechałem teraza przez inną agencję nie podaje nazwybo zacznę bluznic. Taki ty niewypał
Następnym razem jadę przez Silverhand
Anty 2017-02-08 22:35
Dozggladam ze za nowa praca chce sprubowac czego nowego co oni majom godne polecenia
Peter 2017-02-08 23:11
Super firma . Ludzie którzy wyjeżdżają z nimi za granicę są zadowoleni i z kasy i z mieszkania. Można znaleźć pracę dla różnych fachowców na terenie całych Niemiec.
Piotr 2017-02-10 10:05
Duzo gwiazdek swiadczy O profesjonalizmie
Panicz 2017-02-10 21:41
Czelam z nie cierpliwością na otwarcie sezonu budowlanki
Oj zimo uciekaj bo kasy brak
CERN 2017-02-12 21:59
Co nas czeka po brexicie? Czy Niemcy nas przyjmą?
riki tiki 2017-02-12 23:14
czy ta firma bierze do niemiec bez jezyka niemieckiego ale z dobrym ang?
1
Marcinkowski12@buziaczek.pl 2017-02-13 12:58
Monter wentylacji i okapów szuka pilnie pracy. Prosze o szybki kontakt
Dfelik 2017-02-13 20:05
Nie udaje eksperta. Szukam prostej pracy w magazynie. Język znam trochę na tyle żeby się dogadać na miejscu pracy. Znajdzie się coś ?
Maciej 2017-02-13 22:50
Zewnie polecam i intensywnie zachęcam !
Jeż 2017-02-14 20:49
Fajne te filmiki na Youtube mają. Można się ciekawych rzeczy dowiedzieć
Rejmer 2017-02-15 08:56
Czy system 3/1 albo 4/1 dla kierowców wchodzi w grę?
Muzyk 2017-02-15 23:18
Ja Tam jestem zadowolony zvpracy w Berlinie. Blisko ods szczecina mam to i na weekend wracam do rodzinki
Zarobek jak na Berlin przyzwoity nic lepszego nie szukamdobrze mi tu gdziejestem.
Dzięki
Peter 2017-02-16 09:01
Super firma, profesjonalnie przygotowane wyjazdy do pracy. Już korzystałem z ich pośrednictwa i byłem bardzo zadowolony. Teraz też przygotowuje się do nowego wyjazdu ale ty razem do Norwegii. Jak tam jest? Jakie są zarobki? Warunki mieszkaniowe mam nadzieje że dobre.
Marian 2017-02-17 19:41
Mi odpowiada od 2 lat praca w ich firmie
Zawsze mam wypłatę na czas co tydzień można prosić o zaliczki
Jak chce urłop to dzwonie i dostaje
Oni rozumieją potrzeby człowieka
Cegielni 2017-02-17 21:28
ZAANGAZOWANIE PERSONELU W POMOC PRACOWNIKOM BEZCENNE
gosc1 2017-02-18 23:20
i co wyjechales ? powiesz jak jest ?
gosc1 2017-02-18 23:22
szukam pracy bez skutecznie, czaspporadzic sie ich i skorzystac z ich pomocy
antoś 2017-02-18 23:41
nieprzestaje maszyć ze naucze sie kiedysś jakiego jezyka i bede mugl pracowac zagranicom
Aaaa 2017-02-19 16:27
Świetna agencja, duże doświadczenie pracowników daje efekt!!
pedro 2017-02-19 21:57
masksymalna siła w działaniu
Fish 2017-02-20 20:28
Mam sentyment do tej firmy. Miła atmosfera fachowa obsługa pomoc konsultanta prawie całodniowa. Bardzo miło wspominam
Cieśla 2017-02-20 22:15
Pytanko male czy wieta kiedy startuj Islandia !
Czekam na wylot
Tommy 2017-02-20 22:31
Mam pytanie : czy to zaświadczenie o niekaralności jest wymagane? Obowiązkowo Muszę to załatwić? A wiecie gdzie to mozna dostać?
Krzyś 27 2017-02-21 07:29
Przeprowadzam sie do Bielefeld na stałe. Macie cos w tamtym rejonie dla mechanika automatyka? Niemiecki mam prawie komunikatywny ale ciągle się douczam. Biorę korki w empi school
Quiet Acis 2017-02-21 16:51
W sądzie lub na policji
To kosztuje około 37 zyla ale od ręki wyrabiaja
edytka 2017-02-21 21:49
Nie mają jakiegoś biura na północy?
Berger 2017-02-22 07:11
Ofertka na Cyprus intrankta szkoda ze tej stawki negocjować nie można z hotelem
Kuszą mnie te możliwości pracy i wczasów jednocześnie!
Ostrowiecki 2017-02-22 16:29
Jestem w zawieszeniu
Stara firma się wypiela na mnie wysłali mi kundigung
Mam wielką nadzieję że srebrna ręka mi coś znajdzie. Przecież konwencjonalnych tokarzy mało jest
Kistawski 2017-02-22 23:12
Moim celem w życiu jest osiągnięcie jak najlepszego standardu zycia co udaje mi się dzieki pracy w Austrii
Jest teraz lekki przestuj ale warto poczekać jeszcze chwilkę bo to niedługo się ruszy i nadrobi się zaległości
Peter 2017-02-23 11:24
Bardzo cenię tę agencję za jej profesjonalizm. Korzystałem z pracy od nich i zawsze wszystko było dopięte na przysłowiową "szóstkę". Wyjazd przez Silverhand jest bezpieczny i opłacalny, maja bardzo dużo różnych prac,polecam. Wpisy od ludzi to potwierdzają.
Pracownik 2017-02-23 16:53
Odpowiadaja wam na wyslane cvki bo ja juz wyslalem na pare ogloszen z praca na obrabiarkach cnc i zero odzewu ??
Zabłocki 2017-02-23 23:56
Jasne ze odpowiedzieli. Wysłałem CV i na drugi dzień zadzwonili
Może nie zapisałeś poziomu znajomości jezyka? Ja napisałem że znam niemiecki i jestem dostępny od poniedziałku
Gość 2017-02-24 00:04
Estra te filmiki z nauką niemieckiego mają
Dużo z nich wynosze
Tess 2017-02-24 21:22
Nikt mnie nie musiał namawiać na wyjazd. Jestem juz tu 3 miesiąc i jestem zadowolony. Jestem im wdzieczny
optim78 2017-02-24 23:11
ruszyła już Islandia? bardzo zalezy mi na pracy przez nich bo maja ciekawe warunki
Lim 2017-02-25 19:31
Zaczynam pojmować sens wyjazdów zagranicznych granice
Pomimo wielkiej rozlaki z rodziną dopiero po roku się przyzwyczaiłem do takiego weekendowego spędzania czasu z dziećmi
Ale utrzymać rodzinę trzeba bo w ojczyźnie to ledwo koniec z końcem wiązalismy a teraz nas stać na wszystko
Myślę nad ściągnięciemorzem całej rodziny juz na stałe się osiedlic w Niemczech
Cichosz 2017-02-26 22:25
polecam zetelna markę
Anna 2017-02-26 22:31
Maja oferty do opieki ?
kiston 2017-02-27 11:37
pracowalem jzu w wielu agencjach i ta nalezy do tych dobrych i pozytywnych
moge smialo polecic i skorzysatc znow na wyjezdzie
przynajmniej wiem ze mnie nie oszukaja
Be happy 2017-02-28 00:43
Są spox luzik fajnie się z nimi współpracuje
Patrycja 2017-02-28 10:00
Może ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat w pracy w biurze? Firma posiada 2 aktualne oferty pracy na stanowiska w firmie.
Balu 2017-02-28 16:51
Dziwne tylko ze nie można się do nich dodzwonić.Bardzo dziwne
Balu 2017-02-28 16:53
Dziwne tylko ze nie można się do nich dodzwonić.Bardzo dziwne
wisniewski 2017-02-28 20:20
wole 100 razy prace przez agencje niz na festvermittlungu!! w agencji masz kase na czas rozliczenia regularne i swiety spokoj na jak mi ostatnio udalos ie znalezc bezposrednio w firmie niemieckiej to do teraz zaluje ze tam pojechalem bo mi kase wisza a u silverhand przynajmniej kasa zawsze na czas i nie traktuja cie jak smiecia
Balu nie wiem czemusie nie mozeszdodzwonic, zawsze odbieraja a jak nie rto po 15 min oddzwaniaja
tajson84 2017-02-28 22:25
spoko sianko placom pozdro
Gość 2017-03-01 06:46
Jako firma ciesza sie dobra opinia
Zostaw swoją opinię o SILVERHAND - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND