logo SILVERHAND

SILVERHAND

Poznań

Opinie o SILVERHAND

blasc 2017-04-21 21:01
co tam majom nowego?
lucky 2017-04-21 21:28
a mi sie wydaje czytając te opinie że to wszystko pozytywne opinie jakieś naciągane mało wiarygodne,każda opinia taka sama pieknie ok polecam gdzie jakieś fakty
4
Stefan 2017-04-22 16:43
Na twoim miejscu to jech bym do Norwegii.
wojtus 2017-04-22 22:56
jezdze co roku i tam nie narzekam
Thor 2017-04-23 22:46
Ja bylem w trudn ej sytua ji kiedy mi pomgli
Zwsze mozna na nich. Liczyc
Zostalem na lodzie w holandi ebz kasy bez pracy
Cale szcsecie ze dostalem numer od kumpla do nich
W cagu dnia znalesli mi robote i juz tu jestem 3 miesiac i mi sie bardzoooo podoba
Nie jestem rzucamy z moejsca na miejsce blisko do pracy sojezdzam z inymi kolegami razem autem
Jak wspomne sobie to ciesze sie ze tam zadzwonilen
Busdriver345esek 2017-04-24 23:44
Numer dostalem od kolegi ktory jest zadowilony z pracy
Znalezli mu mega hiper oferte
I tereaz mie tez scionga
Juz wyjezdzam po majowych i zisraje na stale.w polsce nie ma czego szukac
Kierowcy w pl zarabiaja grosze zavto niemcy daja mozliwosc
Pirol 2017-04-25 15:59
SILVERHAND to super agencja z nimi spokojnie można wyjechać do pracy za granicę. Potrafią robić dobrze swoją robotę, jak już coś organizują to musi grać.
Piotrek 2017-04-25 22:08
Juz drugi rok korzyskamy z ich ofert
Pracowaliśmy przez wiele agencji różnych i polskich i niemieckich a oni na prawdę dbają o pracowników zawsze możesz na nich liczyć nawet jak ci się robota nie podoba to pomogą zapropanują i dobiera co wam pasuje
Piotrek 2017-04-25 22:09
Juz drugi rok korzyskamy z ich ofert
Pracowaliśmy przez wiele agencji różnych i polskich i niemieckich a oni na prawdę dbają o pracowników zawsze możesz na nich liczyć nawet jak ci się robota nie podoba to pomogą zapropanują i dobiera co wam pasuje
DonMArio 2017-04-25 23:47
Jestem zadowolony z pracy. Polecam.
Sikorka 2017-04-26 23:28
Bardzo czule icch wsponinam
Panie kordynatorki przecudowne kobierty mile uczyne pomocne
Z powodow rofzinnych niemoge jeszce wyjechac ale jaktylko bede dosteoby zara jade
Mikus 2017-04-27 23:02
Pieniadze mi sie koncza czas na wyjazd za granice trzy miesiace i sie zmow odkuje ;) a potem laby
Gosc 2017-04-28 07:47
Warto specjalisci!
Przeglondam regularnie ich oferty jest duzo ciekawych
A mlodziez powina uczyc sie jezykow
Piotrek 2017-04-28 21:44
A maja cos dla ludzi bez jezyka?
Chlop dobry pracownik batdzo zmotywowany szuka robty od zaraz
Piotr 2017-04-29 11:49
Świetna agencja, fajne roboty mają. Polecam bo są profesjonalistami.
Daniel 2017-04-30 21:31
Szukam pracy u rolnika badz w sadzie
Jezyk znam a macie cos dla mnie?
We wtorek odwiedze was w biurze
Zalatwimy wszystko od reki
Huozob 2017-05-01 22:37
Powracam na niemiecki rynek pracy po kilku letniej przerwie .
Czy cois sie zmienilo na tytm rynku ostatnio ? ? ?
Nie wien jak sie przygotowac co teraz tam mozna zastac
Ktos moze sie wypowiedziec na ten temat ?
Trudno dostac prace ?
Pirat 2017-05-02 14:11
SILVERHAND nigdy mnie nie zawodzi, zawsze mają duży wybór różnych robót. Super zorganizowane wyjazdy.
Kubamlody 2017-05-02 21:54
Hejka
I co jestes juz na miejscu moze
Jak ci tam idzie
Opowiesz troche
Bo tez mysle o wyjezdze juz napowaznie
Kubamlody 2017-05-02 21:55
Hejka
I co jestes juz na miejscu moze
Jak ci tam idzie
Opowiesz troche
Bo tez mysle o wyjezdze juz napowaznie
Mis 2017-05-03 17:12
chwale ich za to ze sa super szybko reaguja sa wyplacalni dobrze nastawieni
Lukasz 2017-05-03 20:24
Sa moimi idolami
Maurycy 2017-05-04 21:13
Fajnie jakby mieli prace dla brygady ciesli
Jestesmy czworka specjalistow z autem i narzedziami
ZuzjKa20go 2017-05-05 22:04
Nigdy z nimi nie miałem problemu są fair i zawsze pomogą juz nie raz wyciągali mnie z opresji u szefa potrafią wstawić się za pracownika i mu dupe uratować
Foax sawa 2017-05-05 23:01
Wyjazdy z ganice sa dobrom odskocnia od szarwgo zycia w polsce
Wlodziu Parzyk 2017-05-05 23:04
A na jakie robocie jestes? Ja tesz szukom wlasjie
Peacowalem ze szwagrem w szwecj ale to on zna angelski ja nieznam
ZuzjKa20go 2017-05-07 15:42
Nigdy z nimi nie miałem problemu są fair i zawsze pomogą juz nie raz wyciągali mnie z opresji u szefa potrafią wstawić się za pracownika i mu dupe uratować
1
Gość 2017-05-07 15:43
Ja ich tam cenie
marzenka 2017-05-08 23:24
hejka, co tam nowego w sprawie Szwecji? kogo szukają?
Peter 2017-05-09 21:13
SILVERHAND to świetna agencja, potrafią robić swoją robotę.
My 2017-05-13 22:35
Calkiem fajnie sobie radza
W kontekscie porownania agencji moge ppowiedziec ze sa wysoko
Wwzystko sie zgadza kasa obietnice pomoc
Sza rifice 2017-05-14 00:38
The winner
Ciotka klotka 2017-05-14 22:28
Nie bede owija w bawelne
Wyjechalem przez nich raz do prac ziemnych zwykle roboty drogowe
Kasa dobra lokum tez niczego sobie do robity dojerzdzalem z kolegami bylo dobze i napewo to pofturze
Granit 2017-05-15 07:32
dostalem cynka ze szukaja osob do winiarni na prace rolnicze i jezyk moze byc slabszy
1
wojtek 2017-05-16 23:08
mozesz z nimi pogadac na luzie, nie maja spiny, miło sie rozmawialo, pani kompetentna wszystko jasno wysjanila
Pirol 2017-05-18 09:15
SILVERHAND to jedna z lepszych agencji pracy. Korzystałem z ich ofert i nie miałem żadnych problemów.
Jan65 2017-05-20 22:59
Mialem przyjemnosc pracowac keotki czas ale intensywny
Byli pomocni i na pewno skorzystam z ich serwisu jeszcze kilka razy
Bogata gama ofert zacheca
Jan65 2017-05-20 23:00
Mialem przyjemnosc pracowac keotki czas ale intensywny
Byli pomocni i na pewno skorzystam z ich serwisu jeszcze kilka razy
Bogata gama ofert zacheca
shalloeun 2017-05-21 21:59
Myślę iż praca w Lipsku przy pracach ogrodniczych jest bardzo kusząca
Mam tu zakwaterowanie opłacone, bardzo porządnych współpracowników oraz pracę blisko granicy
chwalę sobie częste zjazdy po Polsi bo mma rodzinę z którą mogę weekendy spędzać razem
laska 2017-05-21 22:19
dostaje newslater z ich ofertami i moge sobie wybrac co mi pasuje
jestesm na bierzaco
Gips :) 2017-05-23 00:08
Z nimi znalezc prace to dziecinie proste
Polecam
1
miecio 2017-05-24 17:29
Co prawda nie korzystałem z pośrednictwa ale kiedy wyslalem CV był od razu telefon i rozmowa była przyjemna a warunki pracy były też prawdziwe a jestem w niemczech tylko 30 lat i znam niemieckie realia
Piotr 2017-05-24 22:07
Taka agencja jak SILVERHAND zawsze będzie miała dużo chętnych do pracy jak również dużo ofert, gdyż to sprawdzona i profesjonalna firma. Z takimi można spokojnie wyjechać i robić swoje a oni reszta się zajmą.
Iwonka 2017-05-24 22:41
A takie pytanie z innej beczki
Czy jest tu ktos kto jest u nich na praktykach lub byl
Szukam informacji bo chetnie bym poszla do nich na ptaktykte
Czy jest mozliwosc odplatnych praktyk
Czekam na informacje
Pozdrawiam
Iwonka 2017-05-24 22:41
A takie pytanie z innej beczki
Czy jest tu ktos kto jest u nich na praktykach lub byl
Szukam informacji bo chetnie bym poszla do nich na ptaktykte
Czy jest mozliwosc odplatnych praktyk
Czekam na informacje
Pozdrawiam
Natalija 2017-05-25 23:09
Ja bylam u nich w tamtym eoku na praktykach z uczelni
Jak odnajdujesz siebie i chcesz sie zajac HR to tam masz zapewnione
Mu duzo daly te praktyki i szybko przeszlam na platne
Nawet mi zaproponowali powrot do nich na przyszle wakacje i na pewno skorzystam
Mila atmosfera pomocny opoekun
Plus jeszcze duzo sie dowiedzialam o rekrutacji
jacek 2017-05-26 14:36
interesuje mnie wyjazd na islandie czy ktos moze pracuje lub pracowal na islandii prosze o info z gory dziekuje
HUDCG 2017-05-26 23:10
co maja w Monachium, jade w tamte rejony i chcial bym juz tam zostac i podjac prace mieszkanie wynajme z dziwczyna podejme kazdom prace
elektryk75 2017-05-28 21:53
ej ta oferta bez jezyka dala elektryka!!!!!
jakie musze spelnic warunki zeby sie dostac!!!!!!!!!!!!!!
bardzo mi zalerzy
1
Gąsior 2017-05-29 22:55
Przeglasan rozne ofwrt
Nieszukam nic szczegulnego ale oni majom dajne warunki i ofwrty
Zostaw swoją opinię o SILVERHAND - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND