Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND

zdjecie uzytkownika
magda - 2015-01-24 13:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Może ktoś mi napisać jak jest ze zjazdami do Polski, jest możliwość np 2-3 dni w miesiącu czy raczej raz na pół roku? Jak długie są umowy 2m-ce czy raczej 2 lata? Pracowałam 4lata jako opiekunka ale wolałabym na produkcji i zastanowiam się czy może nie spróbować, tyle tu dobrych opini. Za odpowiedź z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
tomas34 - 2015-01-24 21:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ze zjazdami bywa różnie,ja pracuje od 3 tyg i w wekeend nik mi nie zabrania wyjechac,ale jak bym chciał z dzien urlopu to pewnie musiałbym pogadac wszystko zalezy do jakiego zakładu sie trafi
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-01-26 08:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś z was miał okazje pracować jako szwaczka bo mam zamiar aplikować do pracy w Niemczech. Czy ta firma jest godna zaufania? czy zarobki naprawdę są takie jak piszą ?
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-01-27 23:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest, pracuje przy kamperach, bez zarzutow
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-01-28 13:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie
Mam zamiar wyjechać do pracy jako pakowacz, pomocnik produkcyjny czy ktoś już tam jest , pracuje i jest zadowolony z zakwaterowania,pracy?
Dajcie znać to nic nie kosztuje a może pomóc innym w potrzebie;)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tarno - 2015-01-28 17:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam was,chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ze spawaczy był ,z Poznania z Silverhand w niemczech.Napiszcie proszę jak wam się układała,albo układa współpraca z tą agencją.Za odpowiedż z góry dzięki.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lidiarut2 - 2015-01-28 22:53:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Maria - 2015-01-27 23:25:42]:
Witaj, powiedz coś wiecej o pracy przy kamperach? czy trzeba znac dobrze j, niemiecki, bo ja dopiero sie ucze? i jak z zakwaterowaniem?
zdjecie uzytkownika
thorn - 2015-01-29 23:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie!
Moze ktos konkretnie powiedziec jak wyglada sprawa z zakwaterowaniem?ile osób,jakie warunki ogólne,czy firma odciąga z pensjii za mieszkanie?
zdjecie uzytkownika
krzychu - 2015-01-30 14:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na kamperach zakwaterowanie jest oplacone przez firme, na bank bo kuzyn pracuje, ja sie nie dostalem ze wzgledu na niemiecki. Kuzyn mieszka w dwojce ale warunki sa dobre...tez tam jest ktos kto ma jedynke..tyle niemiecki musi byc w miare dobry bo nie akceptuja niestety a praca jest dobra z teo co wiem chociaz kazdy lubi co innego
zdjecie uzytkownika
Art - 2015-02-01 13:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [andrzej - 2015-01-17 15:48:27]:
spawanie kosiarek metoda TIG. Już zjechałem do Polski po 3 dniach. Powiem tak, jeśli ktoś nie ma innego wyboru można skorzystać z ich oferty. Natomiast ja niestety zamiast tam spawać TIG spędzałem wiele godzin przy szlifowaniu elementów i ewentualnie troszkę MAGiem poprawiałem prace po robocie. Oferta źle sprecyzowana raczej wabik. Moja ocena neutralna , czekam teraz na dopełnienie reszty formalności, czyli zapłate za 3 dniówki, mam wątpliwości czy niem iecki pośednik mnie ubezpieczył wra z podjęciem pracy oraz czy zgłosił mnie do Finanzamt. Napewno mnie nie zameldował zgodnie z adresem jaki sam wpisał w umowie. Ogólnie jak na taką odległość od domu 10 e netto szału nie robi. Regularne zjazdy do domu to wg tego co mówią pracownicy pic na wodę.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-02-03 09:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś pracuje już u niemców na stanowisku Pracownik magazynu / Pakowacz?
Jakie są warunki mieszkaniowe po ile osób w pokoju? Jak z dojazdami do pracy pobierają kasę.Wypłata na czas ?
Jeśli ktoś już pracował proszę o informacje.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
menati - 2015-02-03 16:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , prosze o odpowiedz kto pracuje na kamperach jako szwaczka na owerlocku ? Jak tam jest , dobra robota , platna dobrze czy takie byle co i czy trzeba znac dobrze jezyk ? W jakich konkretnie miastach jest ta praca oferowana ? Bardzo prosze o odp bo chcialabym spróbowac ale nie chce pchac sie w jakies [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a na owerlocku pracuje juz okolo 20 lat tak ze mysle ze dalabym rade .
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-02-08 20:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam. Mój mąż chce się wybrać do pracy na magazynie. Napiszcie proszę czy warunki finansowe i bytowe są zgodne z ofertami pracy. Dzięki .
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-02-08 21:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak jest z tym językiem u tego pośrednika czy są wymagający uczę się dopiero proszę o opinie osoby obyte z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2015-02-10 08:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Barbara - 2015-01-18 21:01:55]:
Witam. ja mam duże wątpliwości co do pracy w Niemczech - mój mąż chce wyjechać. Widzę , że co do agencji nie mam czego się obawiać. Zakwaterowanie, płaca i warunki są zgodne z ofertą pracy.
zdjecie uzytkownika
lidiarut2 - 2015-02-10 17:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [menati - 2015-02-03 16:09:13]:
Witam, mnie również interesuje ta praca na kamperach, ale nikt nie chce odpowiedziec na pytania
zdjecie uzytkownika
arla - 2015-02-10 22:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [menati - 2015-02-03 16:09:13]:
Ja też jestem krawcową z 20letnim doświadczeniem , też jestem zainteresowana tą pracą, proszę o kontakt hana696@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Ala, Torun - 2015-02-11 08:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja im pisze maila na praca@silverhand.eu to mi odpowiadaja, mozna sie porobowac tez dodzownic, co do jezyka to musi byc komunikatywny, bez tego ani rusz
zdjecie uzytkownika
Wilk 2 - 2015-02-11 23:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja tu czytam, to raczej same pytania. odpowiedzi niewiele, niestety. Czyli jaki z tego wniosek ?
zdjecie uzytkownika
remi74 - 2015-02-12 00:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja to czytam , to śmiech mnie ogarnia. Wy myślicie, że firma do WAs dokłada ? Te pierdoły 19 euro na godz., super chata . Łatwo się nabieracie.
Aha, mała znajomość języka. Czyli niemieccy pracodawcy , to sami naiwniacy ??
Opowiadajcie sobie dalej te bajki!
zdjecie uzytkownika
Antoni, Gorzow Wlkp - 2015-02-12 03:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tez to czytam to mnie smiech ogarnia, generalnie pracuje sobie przez ta firme 3 raz i jestem zadowolony. Znalezli mi pracodawce, ktory oplaca mi pokoj z aneksem kuchennym, wczesniej pracowalem przez inna firme i jezdzilem po calych niemczech, sam musalem za wszystko placic i troszczyc sie o mieszkanie...wiec z SIlvehrand jestem zadowolony. jak to sie mowi...kiepskiej baletnic..y
zdjecie uzytkownika
egon - 2015-02-12 20:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Wilk 2 - 2015-02-11 23:55:25]:
Witam ! Wniosek jest jeden,że trzeba znać niemiecki chociaż komunikatywnie pracuję w niemczech 4 tata i bez znajomości języka nie wyobrażam sobie pracy to jest podstawa co prawda nie z tej agencji tylko bezpośrednio ale początki były w nimieckiej agencji.Życzę powodzenia w poszukiwaniu pracy .Pozdeawiam
egon!
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-02-12 20:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [egon - 2015-02-12 20:31:13]:
masz racje Wilk, trzeba znac jezyk i wziac pod uwage, zejest sie w zagranica a nie kraju, troche dopasowac i czasami samemu zorganizowac sie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rozmowa kwalifikacyjna
Pytania: rozmowa po niemiecku
zdjecie uzytkownika
tomas34 - 2015-02-13 12:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nawiązując do poprzedniej opini której do końca nie sprecyzowałem,moja współpraca z firmą silverhand przebiega jak najbardziej pomyślnie,a moje negatywne odczucia odnosiły się do posrednika niemieckiego który to za wszystkie wczesniejsze nieporozumienia przeprosił i wszystko załatwił w chwili obecnej pozytywnie,a nasze nieporozumienia wynikały z niedokładnych danych które niechcący podałem.Pomijając niescisłosci z niemieckim pośrdenikiem co do silverhand nie można miec żadnych zarzutów wszytko jak najbardziej zgodnie z ofertą zaliczki bez problemu co tydzien a w razie jakiś niescisłosci można zadzwonić i zawsze starają się pomóc,jak najbardziej polecam firme silverhand.
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-02-17 20:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maria - 2015-01-27 23:25:42]:
Dziki za odpowiedź a orientalizujesz się czy jeszcze są nabory i jak jest z tym językiem bo mój to trochę nie bardzo . Odpisz proszę Becia pozdrawiam i powodzenia życzę!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SILVERHAND?
Zadaj pytanie