logo SILVERHAND

SILVERHAND

Poznań

Opinie o SILVERHAND

wood life 2016-12-22 23:38:15
na plus :) jest dobrze, kasa zachęcająca, wylot opłacony, pakowac walizkę i Skandynawia stoi otworem
hicior 2016-12-23 22:49:57
dobra płaca plus poszanowanie pracowników, do tego umowa o pracę, składki na niemiecką emeryturę, przepracujesz kilka lat i będzie ci sie nalezała, porządna firma toci jest
caerrh 2016-12-23 23:25:37
Bardzo dobra lojalna firma. Polecam :)
motomoc 2016-12-23 23:52:38
masz to jak w banku
Jas 2016-12-25 23:24:20
Przes swieta to sie czas ma obejrzyc ich ogloszenia. Ciekawe czy pracuja bo bym se zadzwonil zapytac o pare pytan
Sprubuje we srode
Sa lun 2016-12-26 15:47:24
Jak nie mam autka i chciałbym autokarem jechać ze Skulska do Bremy to ile by mnie bilet wyniósł? czy ktoś coś?
3
kosmos 2016-12-27 21:13:59
rozważam wyjazd za granicę i zbieram sobie ofertki
ramznuel 2016-12-27 23:21:46
ja o tej firmie moge powiedxiec trzy dobre rzeczy życzliwi i wiarygodni z pozytywnym podejściem do człowieka
generał. 2016-12-28 07:46:17
pojade dzisiej. do biura podobno otwarte majom
ewa 2016-12-28 21:44:26
nie trać czasu na szukanie wyślij CV a ci coś dobiorą
nobody259 2016-12-28 22:31:59
Rzetelna firma, mili pracownicy.Polecam
fin 2016-12-29 21:15:57
WOW maja nowa ofete na FINLANDIE!!!!!!!!!!!!
bvvb 2016-12-29 22:23:59
co ty gadasz zaraz sprawdze
1
Marcin ze Szczecina 2016-12-30 00:09:05
firma jest rzetelna, konkretna od wielu lat na rynku, dwa razy pracowalem przez nich i polecam szczegolnie niemcy i norwegie. Milo uprzejmie, kulturka
2
DINO 2016-12-30 09:22:49
Faktycznie, mają fajne oferty, warto zaaplikować
rogalski 2017-01-02 10:48:22
Pracuje przez nich juz około pół roku. Zorganizowali wszystko bardzo szybko rach ciach, teraz mam urlop swiąteczny i wracam do pracy od poniedziałku, jestem bardzo zadowolony i polecam
Magister Inżynier 2017-01-02 11:56:48
zapoznałem się z Państwa stroną, ofertami pracy, opiniami i stwierdzam, iż są bardzo intratne, warto aplikować
API 2017-01-02 21:20:47
Wysłałem w święta CV i zadzwoniła Pani. Mam doslac skan zaświadczenia spalniczego na MAG. Mają ekstra ofertę we FAM za 18 euro.
gdunski 345 2017-01-03 20:27:18
moj brat wyjezdza zawsze z ich polecenia co wakacje na magazyn i jest spoko. wraca z kasa co mu starczy na ponad pol roku i moze dalej studiowac
Obywatel ziemia 2017-01-03 22:54:43
Wystartuje w Nowym roku z nowym postanowieniem. Nauczę się tak niemieckiego żeby wyjechać do pracy. Zapisuję się do nich na kurs
Kasia Pyrka 2017-01-04 21:28:53
kolega mojego męża bardzo sobie chwali i ściąga teraz mojego męża se sobą do Austrii, jadą w przyszłym tygodniu przez nich, mają wysoką stawkę, wyższą niż w Niemczech plus jak pojadą przez Czechy to z Wrocławia bliżej niż do Stuttgartu,opłaca się pod każdym względem.
golump 2017-01-04 23:04:15
pragnę podzielić się rozważaniami na temat tej firmy. Wsólpracowałem z ta firma przez półtorek roku. pracowałem w Berlinie, zostałem przejety przez docelowego pracodawcę pookoła roku, jestem im wdzięczny bo znalezli mi fajną ciepłą posadkę i w olociach Berlina*Poczdamu, dzięki
Voila 2017-01-06 21:00:29
4 korzysci ze skorzystania z ich wyjazdu?
Niezle zarobki
Szybka obsluga spraw biurowych z niemiecka firma
Miejsca pracy w kazdym rejonie Niemiec
Swietny kontakt z pracownikiem
Hausner 2017-01-06 23:20:28
Najlepsza oferta na rynku
Trocin 2017-01-07 21:27:31
Udaje się do roboty przez nich pod Karlsruhe. W starej robocie mnie Na łodzie zostawili a oni m iszybko znaleźli Nowe
Lord 2017-01-07 23:20:47
Pomozcie a maja cos w wielkiej Brytanii? Bez pracy bez kasy zostałem
Gość 2017-01-08 17:52:00
Już wiele osob przekonalo sie iż warto skorzystac z ich ofert
gość 2017-01-08 20:33:13
Firma rzetelna, godna zaufania, wiarygodna
Malopolski 2017-01-08 21:49:01
A Ja Tam Uważam Że Są Bardzo Spoko
Wspolpracuje Z Nimi Pół Roku I Załatwiaja Za Mnie Każda Sprawę.
Języka Nie Znam Aż TakDobrze Zeby W Biurach Się Dogadywać
ALE ZA TO MOGE NA NICH LICZYC ZAWSZE POMOGA
przyrodnik 2017-01-10 07:21:17
jako firma jest naprawde ogarnieta zalatwisz wszystko przes nich ja wyjechalem do laudy dojezdzalismy tak razem z inymi kumplami codzienie do roboty to na paliwo bylo taniej mile wspominam robote u nich
konianin 2017-01-10 17:04:21
polecam sa ok
Miki85512 2017-01-10 23:00:55
Mam pozytywne wspomnienia z przebiegu zatrudnienia w agencji Silverhand. Pani koordynatorka bardzo ciepła,sympatyczna osoba, a zwłaszcza pomocna. Chętnie wrócę do nich. Mogę polecić każdemu.
jacek 2017-01-11 09:46:48
ej a oni rozliczaja podatki niemieckie? nie wiem gdzie sie zglosic
1
pomyslowy Dobromir 2017-01-11 23:46:41
Dział Świadczeń Rodzinnych "Kindergeld" & Rozliczenia Podatków

Tel. +48 505 279 396
pomyslowy Dobromir 2017-01-11 23:48:54
Ja tam sie zawsze rozliczam z podatku niemieckiego u nich, szybka,łatwa obsługa i załatwinie formalnosci, pieniazki na czas docieraja , a i nawet kindergeld przysługuje :)
Rybarczyk 2017-01-12 09:06:40
Jestem im wdzięczny. Kiedyś przebywalem w Bielefeld zostałem bez pracy i już na 3 dzień znaleźli mi nową kamień z serca mi spadł. Gdyby mi nie pomogli wtedy musiałbym wracać do Polski
Radek N 2017-01-12 17:04:03
Praocowalem 2016 caly w dwoch firmach przez silverhand. Moge z czysytym sumieniem polecic ze wzgledu na rzetelnosc informacji, pomocnosc i to, ze maja rzeczywiscie sporo ofert. Zdarzylo sie, ze po 3 miesiacach stracilem prace w Bremen i na drugi dzien moglem zaczac w Hamburgu bez zjadu do domu i niepotrzebych kosztow. Obserwuje ich od kilku lat, jak jezcze bylem w Anglii i szykowalem sie na powrot z Wysp
Patrol 2017-01-12 19:35:48
A jak przedstawia się rynek ofert na Holandię? Rozglądam się i przeglądam ich oferty. Są spoko zwłaszcza ze zakwaterowanie jest gratis
Jest tu ktoś kto pracuje w Holandii? Jakie są wymagania? Jak się dostać?
zuwi.pl 2017-01-13 21:23:54
zupełne świeżynki mają!!!! nowiuśkie ofertki
188Janus 2017-01-14 20:29:44
Ja pracowAłem u nich w Holandii zeszłego lata.było zadowalajaco. Fakt opłacają zakwaterowanie to wychodzilm na czysto 1800. Roboty było mnóstwo kilka budów zaliczyliśmy. Na kolejne Lato też wyjade na pewno
Marcin 2017-01-14 22:34:19
jak wystartować to tylko z Silver
Patryk lis 2017-01-15 18:45:01
Planuję na maj pierwszy wyjazd rozglądam się przeglądam oferty i oni mają na prawdę niezłe
Honey 2017-01-15 20:41:58
Źle czasy się skończyły. teraz to brakuje pracowników to i Niemcy zaczeli nas szanować. mam pracodawce nirmca i sie z nim dobrze dogaduje. A ta posadę wyszukala mi koordynatorka z ich firmy. Powiedziała że będę tu miał dobrze żeby jej zaufać i jestem jej wdzięczny
Kolibka 2017-01-16 10:53:04
jaha, ja jade do Monachium w piątek na rozmowe i po rozmowie zaczynam od razu prace, jest tam duzo nadgodzin do wykonywania,
elektryk 2017-01-16 20:43:02
Masakra jaką mają wysoką stawkę 12 + 50! Lepiej niż w Austrii dostawalem.
MS 2017-01-17 13:21:08
Witam,bardzo pozytywnie oceniam współpracę z tą firmą,profesjonalne podejście do klienta,zaangażowanie,pomoc w dotarciu na zakwaterowanie z dojazdem do pracy w załatwieniu wszystkich potrzebnych formalności przed wyjazdem i na miejscu pracy.. a co najważniejsze kontakt telefoniczny w razie problemów 24h:-).Pozdrawiam panią Klaudie i panią Natalię rewelacja POLECAM.
Janusz 2017-01-17 19:07:24
bardzo zywo polecam i zachwalam. fakt na dzien probny pojechalem na probki pracy ale udalo sie i zostalem na dluzej ;)
EKO-BUD 2017-01-18 14:06:08
Zamknąłem swoja działalność i wyleciałem przez nich do Islandii. Nie opłacało mi się dłużej trzymać swojej firmy, A tam mam duzo nadgodzin i robota pewna!
boy 2017-01-18 20:48:25
pozytywem jest ze znaja dobrze realia rzeczywistosci pracy w unii i zawsze sie mozesz do nich skierowac, ja dzis prosilem o pomoc w rozliczdeniu podatku w islandii i mam doslac wszyskie dokumenty i zalatwia to za mnie
gosc 2017-01-18 21:18:14
jo tes szukom kogos do rosliczen podatku i kindageld, znosz numer do kogo sie zglosic?
Zostaw swoją opinię o SILVERHAND - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND