Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: SILVERHAND


Oceniono 94 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
SILVERHAND
Bosa 4/6
60-125 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Asim - 2014-05-09 16:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo jest to po prostu osoba która chciałaby mieć pewność, że w razie czego będzie miała jak wrócić do kraju - różne historie się słyszy o "wojażach" zagranicznych.
zdjecie uzytkownika
piter - 2014-05-11 13:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam ta firme
zdjecie uzytkownika
piter - 2014-05-11 13:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam ta firme jesli nie znasz perfekt jezyka to naco liczysz musi ci firma pomuc jesli chcesz pracowadz
zdjecie uzytkownika
kusy - 2014-05-11 19:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale rzeczywiście jest tak, że SILVERHAND w jakiś sposób wspiera mnie za granicą? bo równie dobrze mogą mnie zlać
zdjecie uzytkownika
Filip - 2014-05-15 10:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podane informacje w opini wyżej były nie zgodne z prawdą w celu zrobienia na złość firmie za co przepraszam firme Silverhand
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-05-18 16:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zabawnie czytac takie komentarze, to może w końcu ktos napisze szczerze, co uwaza o pracy w silverhand.
zdjecie uzytkownika
Travoltta - 2014-05-19 19:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja szczerze uwazam, ze firma jest pomocna i skuteczna jesli sie mowi po niemiecku. Maja bardzo duzo ofert
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-05-25 21:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma ta używa wielu miłych, słodkich słów, i w zasadzie jest pomocna - jednak to co się spotyka potem w Niemczech nie jest już takie kolorowe. Nie mają pojęcia o pracy w Niemczech, a warunki bytowe tam są jak dla szczura - ale to już moim zdaniem nie wina Silverhand a kolejnych posrednikow - ponaddto posylaja ludzi co chwile w inne miejsce.
zdjecie uzytkownika
albatros - 2014-05-26 13:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety, nie polecam tej firmy. Namawiają, mydlą oczy.
zdjecie uzytkownika
Andrzej / Wroclove - 2014-05-26 20:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z kolej polecam firmę bardzo mocno, szukałem normanej pracy w Polsce od kilku miesiecy, bylo to jakies 2,5 roku temu, mialem dlugi. Jestem elektrykiem, w zasadzie mialem firme elektryczna i poplynalem. Po rozmowie w poznaniu z pracodawca niemieckim zostalem zatrudniony w leihfirmie a po roku przejety przez firme elektryczna w Ulm. Jestem zadowolony, bo moglem stanac na nogach i finansowac studia dzieciakom. Raczej nie znalazlbym tej pracy sam, mowilem zaledwie komunikatywnie po niemiecku a na samodzielny start w niemczech bylo to za malo...
zdjecie uzytkownika
m.zdziaszek@o2.pl - 2014-06-02 09:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam mam uprawnienia na żurawie samojezdne kat 1 prawojazdy ka B,C,E czy bez języka niemieckiego można dostać w silverhand pracę
zdjecie uzytkownika
czesio - 2014-06-12 15:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich,własnie dostałem propozycje pracy w Niemczech ale mam jakies obawy czy jechac,jak jest z mieszkaniem i czy wyplacaja diete
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-20 20:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ok, dzieki za pozytywne opinie. Silverhand ma bardzo wiele ofert pracy z tego co widzę, większość Niemcy, ale jak tam jest z zakwaterowaniem, przejazd bezpłatny?
zdjecie uzytkownika
Hej - 2014-06-21 15:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy prawda o zakwaterowaniu (pokoje 1-2 osobowe w dobrych warunkach) to prawda czy mit?
zdjecie uzytkownika
JakZyć - 2014-06-23 11:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie to zakwaterowanie zapewnia pracodawca, w moim przypadku pokoje byly 2-os. ok jak na prace przy montazach. W przypadku innych z tego co wiem, jesli sie standart nie zgadzal, to szybko pracodawca szukal czegos innego. Ogolnie firme polecam. Maja realne oferty i duzo ofert.
zdjecie uzytkownika
rufek - 2014-06-23 11:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam to czytam i nie narzekam, ja akurat mam taki uklad, ze sobie zakwaterowanie organizuje sam i mysle taki uklad tez jest ok
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-23 21:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko czasem trudno na odległość znaleźć sobie sprawdzone zakwaterowanie. Pokoje 2-osobowe, ale ile osób ogółem w mieszkaniu?
zdjecie uzytkownika
mariusz81 - 2014-06-29 12:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ile tam mozna zarobic za lakiernika? i co ile zjazdy do Pl.?
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-06-30 15:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle bardzo dużo ogłoszen wystawili, to przez okres wakacyjny, czy to jakaś oznaka rotacji w agencji?
zdjecie uzytkownika
Krzychu - 2014-06-30 22:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczyt sezonu. Niemcy buduja nie to co Polska. Euro sie skonczylo i roboty nie ma
zdjecie uzytkownika
jacenty - 2014-07-03 19:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No co Wy piszecie, poszukajcie sobie ofert silverhand, poszukuja nie tylko do pracy w Niemczech, na Polske tez jest pełno ogłoszeń.
zdjecie uzytkownika
Adrianno - 2014-07-17 17:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem na spotkaniu, mialem watpliwosci ale pokazali mi raport z kontroli inspekcji pracy i naprawde nie bylo sie do czego przyczepic...dla mnie to jest najlepszy dowod. Pracuje juz od kilku tygodni i gra. Polecam
zdjecie uzytkownika
Krychu - 2014-07-21 16:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chwali sie dobra firma, zalatwili mi robote jak bylem w drodze z anglii do polski na stoczni na spawaniu. no lekko nie jest, ale warunki sie zgadzaja i mozna zarobic porownywalnie do stoczni holenderskich
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-25
Żródło: Gowork.pl
Niemcy
( )
SILVERHAND PRACA NIEMCY / S I L V E R H A N D - jesteśmy jedną z najbardziej renomowanych polskich agencji pośrednictwa pracy. Nasze oferty pracy obejmują szerokie spektrum dyscyplin technicznych i w pełni zaspokoją wymagania kandydatów planujących karierę za granicą. Obecnie dla jednego z naszych klientów poszukujemy osób na stanowisko: Mechanik maszyn budowlanych, rolniczych i p
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-07-21 16:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze jest
zdjecie uzytkownika
szaman - 2014-07-24 09:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czytam te opinie i śmiechu warte ,grożby ,przeprosiny ...bzdura nic nikomu się nie zrobi za opinie wystawioną podejrzewam że to zastraszanie by miec super opinie jako firma ,admin oczywiście stoi po stronie agencji ,no bo to jego chleb ,ogólnie bzdura! śmieszy mnie wpis zatrudnimy takich ,a takich ,nie to wy nie zatrudniacie! wy odsprzedajecie następnej agencji ,bazy danych personalia to jest handel ,a raczej kasa!mają propozycje i co z tego dobrze mów po niemiecku ,prawo jazdy no i mus własne auto! firma może kupić auto,może wynająć ,ale nie po co niech baranek jezdzi swoim !nie wyrażam dobrej opini o silverhand !
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SILVERHAND
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x