PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.

Rzeszów

Opinie o PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.

niemamnicku 2014-11-09 21:41:27
witam, czy oni zapraszają jedynie na rozmowę w Rzeszowie? :( nie mają innych biur? np we Wrocku ?pisałam tu kiedyś, ale dzisiaj jestem zdecydowana na wyjazd i na pracę w branży hotelarskiej (mam wyższe w tym kierunku, ale pracy się nie boję- chcę po prostu godnie żyć).
xxx 2014-11-10 14:11:39
Rozmowa odbywa sie przez tel, nie trzeba byc osobiscie ;)
niemamnicku 2014-11-10 18:06:14
o, nie wiedziałam, dziękuję :)
kris 2014-11-20 19:21:57
Polecam agencje. Dotrzymują słowa. Byłem z nimi w Angli w tym roku i prownójąc z innymi agencjami z któych wyjezdzalem do Angli to było o niebo lepiej. Ja i osoby które ze mną mieszkały wracamy na 100% za rok
1
jaaa12 2014-11-25 18:20:51
co do agencji powiedzmy spoko, ale "szef" pan Michał, widać że jest młody i brak mu doświadczenia w prowadzeniu jakiejkolwiek agencji. Wyjeżdżając pierwszy raz za pośrednictwem agencji do Anglii na słodycze, miał pretensje do nas pracowników że dzwonimy i bez sensu pytamy o cokolwiek itp...a były cyrki....przychodzimy do pracy na 1 zmianę i słyszymy słowa "cała agencja do domu" siedząc 5 godz pod zakładem nie wiedząc co dalej przyjechał p. Michal z pretensjami bo siejemy panikę a on po nocce jest-żal...po miesiącu czasu zostawił nas praktycznie samych, zostawiając nam swojego zastępce "bez mózgowego" Tomusia, który wyżej sra niz du** ma!!! jak to tomuś nic nie wiedział itp, prowadził bardziej do zniszczenia agencji niz do pomocy....wiec tak to było jak p. Michał opuścił nas praca sie skończyła, chodzili znajomi Tomusia, a reszta siedziała, nawet tel do p. Michały kończyły sie słowami Siejecie panike....no ale przecież przez dwa tyg. tyłka sobie kolkiem nie zapchasz a domek trzeba było opłacić.... praca dla ludzi o mocnych nerwach :)
3
gcgvh 2014-11-28 22:38:56
Co prawda miesiac listopad co dla niektórych okazał się fatalny ale mimo wszystko Michal to gość w porządku i na przyszłość na pewno wyciągnie wnioski, po za tym winy w braku pracy szukał bym w ludziach "rządzących" w Parrs gdyby John miał glowe na karku i potrafil ogarnąc kilka banalnych spraw jak np. brak pudełek to praca by była dla wszystkich i cały czas, a jak by był jeszcze odrobinę mądrzejszy to postarał by sie o zlecenia nawet i do swiąt. Na koniec słowo o takim panie jak Marcin K. nie wiadomo czym on się tam zajmuje ale moim skromnym zdaniem koleś jest zbędny i nie wiem po co John go tam trzyma, zachowanie tego pana może zostawię bez komentarza...
1
bleble 2014-11-29 11:56:52
"Michał to gość w porzadku" hahahahah!Zostawił nas samych, robota sie skonczyła. a jak by się coś komus stało, to jest nie odpowiedzialne!Ale my przeciez "siejemy panike". Jaa12 zgadzam się z tobą w 100%.
:) 2014-11-30 20:12:28
Edyta twoje komentarze świadczą niezbyt dobrze o tobie. Jeśli myślisz że jesteś anonimowa w internecie to się mylisz. To nie wina agencji że stwierdziliście że jak pojedziecie gdzie indziej to będzie Eldorado a wyszło wam tak że po dwóch dniach płakaliście że chcecie wracać do PL. Nie zgadzaj się sama z swoimi komentarzami bo to żałosne. Wiesz co to IP i adress MAC? :)

Pozdrawiam pozostałe 100 osób które jednak były zadowolone.
1
edyta 2014-11-30 20:27:42
sprostowanie komentarza :) Bardzo przepraszam Tomka za słowa które napisałam... ale nie chciałam Cię obrazić...z mojej strony już nikt nie usłyszy złych słów na temat agencji. Pozdrawiam :)
Edyta Karas
m***a 2014-12-20 18:10:41
Bylam w tym roku z tej agencji w angli. Jestem pozytywnie zaskoczona tym wyjazdem. Kordynator dbał o nas i staral sie zapewnic jak najlepsze warunki zarowno w pracy jak osrodku wczasowym. Mieszalysmy nad samym morzem w fajnych domkach. O nic nie trzeba bylo sie martwic! Za 3 tygodnie pracy mialam na reke prawie 800funtow. Byly tam osoby co jezdza z nimi co roku i juz rezerwuja miejsca na przyszly sezon. Polecam PWS.
as 2014-12-21 18:06:44
W któej byłaś grupie w tym roku?
Rz25 2014-12-22 23:32:20
Jak każda praca ta również( W Anglii na słodyczach) miała swoje plusy i minusy.
Ja jestem ogólnie zadowolona i polecam każdemu kto ma chęci do pracy i chce sobie zarobić trochę pieniędzy w krótkim czasie.
Dla mnie pierwszy minus za domki ,w których było lodowato :D ale gruby koc,herbata i kominek trochę ratowały sprawę :) Drugi minus to nocne zmiany,które mi przypadły.
Plusów jednak jest więcej gdyż pieniądze są,praca nie była ciężka,było kilka przerw.
Jak ktoś myślał ,że jedzie na wczasy to nie dziwne ,że mógł się rozczarować...
W końcu tam się jedzie zarabiać pieniądze a nie zeby je wydawać
Pozdrawiam
PWS OK ! 2014-12-29 10:21:26
Bylem rowniez w tm roku w angli na slodyczach, wyjazd uznaje za udany zarobilem calkiem dobre pieniadze,zdecydowanie chcial bym jechac w nastepnym roku.
swoja 2014-12-29 16:40:31
Ja bylam w Angli 2 sezony z ta firma na slodyczach.Pomimo postojow,jestem bardzo zadowolona.. tak jak wszedzie sa plusy i minusy,tych pierwszych bylo znacznie wiecej,Organizacja troche szwankowala ,jesli chodzi o komunikacje wewnetrzna-przekazywanie informacji.Ale to tylko te minusiki o ktorych wspomnialam.Polecam
1
swoja 2014-12-30 19:50:50
Pisalam o komunikacji wewnetrznej-przekazywanie informacji np.o pracy,kiedy,kto ,
Nikt postojow nie placi,zamowienia sa,tylko nie zawsze jest towar,ale jak juz jest towar,to pracujesz,pracujesz.....pracujesz...Z pelna odpowiedzialnoscia polecam,choc sama przesiedzialam prawie caly miesiac....
Basiaaaa 2014-12-30 21:27:33
Hej :) Chciałabym się dowiedzieć czy wyjeżdżał ktoś z tej firmy do pracy do Niemiec jako kelnerka? Bo jestem zainteresowana ale trochę się boję... Proszę o informację na temat wyjazdu, zakwaterowania i ogólnie pracy w tym zawodzie :)
4
monika 2015-01-01 22:47:11
Witam wszystkich. dzis przeczytałam o wyjeździe do Amsterdamu na zbiór pomidorów i papryki. Czy ktoś z Was już tam był? Czy ogłoszenie jest warte uwagi? Proszę o opinie. Pozdrawiam
1
patrycja 2015-01-28 22:22:57
hej ;) wyjechał ktoś może do Niemiec za pośrednictwem tej agencji do pracy jako pokojówka? jak ogólnie wyglądają warunki pracy?(dojazd,wynagrodzenie, mieszkanie itd.) sama właśnie zastanawiam się nad wysłaniem tam aplikacji..
Proszę o jakieś info :)
Dominika 2015-02-03 20:50:55
Witam serdecznie. Czy moze mi ktos z Państwa napisac gdzie znajduje sie biuro tej firmy w Polsce?? bardzo prosze o informacje
lolo 2015-02-26 17:36:25
Witam wszystkich ;-)!
Mam takie pytanie czy zaraz po ukończonej szkole można się zapisywać w tej agencji? Aktualnie jestem osobą kończącą szkołę w kwietniu i nie posiadam praktycznie żadnego doświadczenia..?
1
wow 2015-03-15 11:09:59
hej. Mam pytanie warto jechać do pracy przez tą agencje?
Słyszałam, że jest wyzysk itd. Tylko ile w tym prawdy?
swoja 2015-03-15 15:17:23
Witam,nie wiem o jakim wyzysku piszesz..To co Ci sie nalezy-wiesz to z umowy-,dostajesz.O ile sa jakies nadplanowe koszta ,to tez bedziesz o tym wiedziec.Ja bylam dwa sezony,zadnego wyzysku nie zauwazylam.W wiekszej grupie ,zawsze chodza sluchy,ze slyszeli,ze widzieli,ze ktos wie na pewno,ale to tylko teoria i wielkie szukanie dziury w calym.Polecam agencje,z pelna odpowiedzialnoscia.Pozdrawiam,powodzenia
wow 2015-03-15 17:13:21
Ludzie mówili,że w Niemczech wyzysk jest jak się jedzie jako pomoc kuchenna . Więc się zastanawiam ile w tym prawdy..
swoja 2015-03-16 19:36:19
Witaj,Do pracy za granice wyjezdzam od 12 lat.W grecji pracuje jako pokojowa,ale tez pracowalam w restauracjach.Uwierz,wszedzie jest wyzysk,ale nie przez agencje ,ktora Cie wysyla ,tylko przez pracodawcow.Ja zawsze moglam sie skontaktowac ,poskarzyc,i nastepowala poprawa,a jak nie to zmiana pracy.Masz opiekuna ,wiec nie sluchaj ,tylko sama sprawdz.Wszyscy duzo mowia,ale kazdy inaczej postepuje.
wodzu 2015-04-19 15:45:57
witam wszystkich mam takie pytanie czy ktoś może był przez tą agencje w Niemczech przy pomidorach ? i jak tam jest?
Kasiaaak 2015-04-23 11:34:03
Witam, wyjechałam do pracy w lutym przez agencję , przed wyjazdem wszystko fajnie , a gdy dojechałam na miejsce musiałam radzić sobie sama ( chodz dla mnie to nie problem bo rozmawiam dobrze po niemiecku) pracodawca wyznaczył mi nowe warunki pracy , spisaliśmy umowę, agencja nie odzywała się do mnie od czasu mojego przyjazdu. W umowie z pracodawcą mam określony okres próbny na 3 miesiące w krórych 3 dni wcześniej mogę zrezygnować z pracy bez konsekwencji. Jednak mam też umowę z agencją i nie wiem czy jest ona ważna i czy gdy zrezygnuję z pracy będę musiała placić 200 euro kary???? Miał moze ktoś taką sytuacje ? Proszę o pomoc
Laura 2015-08-25 21:29:00
Witam, Czy ktoś coś wie o tegorocznym wyjeździe do Anglii do fabryki czekoladek ? Jedzie ktoś ... ?
mia 2015-09-07 15:27:39
Byłam dzisiaj w agencji i dowiedziałam się że rekrutacja na toffe apples w tym roku jest już zamknięta. Podobno mieli tylu chętnych z poprzednich wyjazdów że nie dawali nawet nigdzie ogłoszeń na ten rok :(
1
123 2015-10-12 21:16:32
byłem, podpisałem umowe, zapłaciłem za transport i w piatek miałem jechać do Anglii na czekoladki i co... agencja mi dzis dzwoni ze wyjazdu nie bedzie ...DNO !
2
321 2015-11-05 10:42:20
uper drążysz w złą stronę. 123 jednak pojechał ;)
Anglia 2015 2015-11-18 11:49:10
Wczoraj odebrałam wypłate za wyjazd do angli, za 12 dni zarobiłam tyle co w polsce bym 2 miesciace musiala pracowac,sympatyczni ludzie wyjazd uznaje za udany, POLECAM !
1
jurek 2015-11-18 13:06:52
W wyniku pomyłki zamieszczony komentarz nie dotyczy agencji Professional Work Services.Nie mam doświadczeń z firmą PWS za naruszenie dobrego imienia agencji serdecznie przepraszam.
1
jolanta1310 2015-11-19 13:57:36
czesc, ja pracowałam jako pokojowka i musze przyznac ze dobre warunki , pani Kamila to bardzo przesympatyczna osoba , ja m=dojechałam autobusem ale P, kamila załatwiła mi osobe ktora wyjechała po mnie , warunki miałam naprawde dobre pokoik z łazienka i toaletą, internet, trzy posiłki nie płaciłam drogo n areke na czysto od 900-950 takze naprawsde, mi sie udało, powodzenia zycze Yoli
swoja 2015-11-19 16:10:33
W tym sezonie nie pojechalam na czekoladki,czego bardzo zaluje-sila wyzsza.Ale moglam,mialam oferte.I choc ten wyjazd byl krotki mozna bylo zarobic,tak jak w zawsze.Polecam firme PWS
berna 2016-05-08 09:59:39
Jest ogłoszenie do Niemiec na kucharza, pensja 1800-2000 euro, dają zakwaterowanie i do tego wyżywienie, pomagają też w organizacji wyjazdu. Powiedzcie czy to się opłaca? Pierwszy raz w życiu chce wyjechać i akurat trafiłam na nich, pomóżcie, doradźcie coś
swoja 2016-05-10 00:38:42
Jedz,jak tylko czujesz sie na silach...Oferta super-mowie o zarobkach...Nad zym sie zastanawiac???Ja bylam z tej firmy 2 razy,polecam z pelna odpowiedzialnoscia.Biorac pod uwage,ze chcesz pracowac...
ewa 2016-06-15 19:13:50
ofert jest dużo ,można wybierać jednak zatsanwiam sie czy warto, oplaca sie wogole wyjazd? czy zainwestowane pienaidze sie zwroca?
swoja.. 2016-06-16 18:31:56
Jak masz takie nastawienie -to nie jedz...Zawsze bedziesz niezadowolona,zawsze bedzie cos nie tak.I bedzie na kogo zwalic-agencja,bo miala propozycje,bo pomogla wyjechac,a Ty skorzystalas-zarobilas,moze nie tyle co bys chciala od razu,i juz zaczynaja sie schody.Ja wyjezdzam,nigdy nie zaluje-sa pieniadze,poznajesz miejsca,ludzi,nabierasz doswiadczenia,chocby zyciowego....Nic nie ma za darmo....
2
ka 2016-06-17 09:04:46
dokładnie, tutaj do pracy to potrzeba na pewno niewiele, bo głównie chęci. Poza tym można u nich też zarobić troche jako Pakowacz odzieży/pracownik na magazynie, bo nie trzeba mieć wykształcenia żadnego.
Łobuziak 2016-07-14 13:14:26
Gamoń jesteś. Takich zarobków Ci nie zaoferują nigdzie. Chyba, że jesteś wybitnym fachowcem z językiem perfekt.
Damian 2016-08-18 19:38:03
Witam czy ktoś był w miejscowości Worms (Niemcy) z agencji work service jako magazynier?
2
Hajlajt 2016-09-29 13:34:11
No moim zdaniem jedna z lepszych agencji pracy, co chyba nikogo specjalnie nie dziwi, bo obsługują naprawdę wielkie firmy
PAti@ 2016-10-04 08:47:41
Witam, wybiera sie ktos 13.go do Anglii na 14 dni produkcja itp. Byl kto moze cos wie, praca wyplata ,nocne zmiany oki, warto jechac ???
1
Arkam 2016-10-04 09:25:46
Z tego, co pamiętam (a było to 2 lata temu) w Anglii zmiana trwała 12 godzin — oczywiście z przerwami. Praca nie jest łatwa, ale zarobki całkiem przyzwoite. Dobre dla ludzi, którzy nie chcą wyjeżdżać z kraju na dłużej. Jedziesz, spinasz poślady przez kilka dni i przywozisz trochę funtów.
swoja.. 2016-10-04 16:20:05
Witam,ja bylam z PWS dwa razy,teraz tez sie wybieram.Mozna zarobic,praca jest.Sa czasami male awirowania,ale to nie jest wina agencji,tylko wlasciciela. Generalnie,zawsze wychodzi sie na swoje .Pracowalam na nocki jak i ranne zmiany,pracowalismy po 16 godzin-kto chcial sobie dorobic-nic przymusowego...Bylo spoko....Polecam.....
swoja 2016-10-05 17:05:13
Tak,na godzine 7,20,nie jestem pewna,ale taka stawka jest w UK-najmniejsza,chyba ,ze masz mniej niz 21..Za mieszkanie placisz jak wszedzie.Bylo to 50 funtow tygodniowo.Ja bylam wraz z moimi wspollokatorami zadowolona.Pokoiki nie duze,ale wszystko na miejscu..Kochnia-wyposazona,salonik z kominkiem na gaz...Urokliwe miejsce...Polecam.No,chyba ,ze jestes nastawiona na apartamenty z wyzszej polki-to daj sobie spokoj.Bo zawsze bedzie cos ,co nie bedzie pasowalo.Ta praca jest sezonowka,i wez to pod uwage.
Pechowa13 2016-10-05 20:19:35
Witaj, ja dostałam tam propozycję, mam być w piątek w Rzeszowie podpisać umowę, wyjazd 13-go. Będę jechała pierwszy raz i oczywiście mam mnóstwo pytań no i obaw. Myślę że jutro jeszcze zadzwonię do Agencji, może rozwieją chociaż trochę moje wątpliwości ;)
bairiti 2016-10-10 23:16:55
Jedzie ktoś w czwartek 13go do Anglii??
krycho 2016-10-11 11:33:51
No dobrze, ale wiadomo jakich warunków pracy można się teraz spodziewać, bo oprócz dobrej podstawy jest szansa u nch na stabilne zatrudnienie, co jest dobrym znakiem.
ANGLIK 2016-11-08 12:18:39
Witam, wyjezdzal ktos w tym roku do Uk na slodycze? jak praca.jakie wynagrodzenie,warunki mieszkaniowe itp. warto wyjezdzac,prosze o info. pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O. - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.