PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.

Rzeszów

Opinie o PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.

Kasiaaak 2015-04-23 11:34
Witam, wyjechałam do pracy w lutym przez agencję , przed wyjazdem wszystko fajnie , a gdy dojechałam na miejsce musiałam radzić sobie sama ( chodz dla mnie to nie problem bo rozmawiam dobrze po niemiecku) pracodawca wyznaczył mi nowe warunki pracy , spisaliśmy umowę, agencja nie odzywała się do mnie od czasu mojego przyjazdu. W umowie z pracodawcą mam określony okres próbny na 3 miesiące w krórych 3 dni wcześniej mogę zrezygnować z pracy bez konsekwencji. Jednak mam też umowę z agencją i nie wiem czy jest ona ważna i czy gdy zrezygnuję z pracy będę musiała placić 200 euro kary???? Miał moze ktoś taką sytuacje ? Proszę o pomoc
Laura 2015-08-25 21:29
Witam, Czy ktoś coś wie o tegorocznym wyjeździe do Anglii do fabryki czekoladek ? Jedzie ktoś ... ?
mia 2015-09-07 15:27
Byłam dzisiaj w agencji i dowiedziałam się że rekrutacja na toffe apples w tym roku jest już zamknięta. Podobno mieli tylu chętnych z poprzednich wyjazdów że nie dawali nawet nigdzie ogłoszeń na ten rok :(
1
123 2015-10-12 21:16
byłem, podpisałem umowe, zapłaciłem za transport i w piatek miałem jechać do Anglii na czekoladki i co... agencja mi dzis dzwoni ze wyjazdu nie bedzie ...DNO !
2
321 2015-11-05 10:42
uper drążysz w złą stronę. 123 jednak pojechał ;)
Anglia 2015 2015-11-18 11:49
Wczoraj odebrałam wypłate za wyjazd do angli, za 12 dni zarobiłam tyle co w polsce bym 2 miesciace musiala pracowac,sympatyczni ludzie wyjazd uznaje za udany, POLECAM !
1
jurek 2015-11-18 13:06
W wyniku pomyłki zamieszczony komentarz nie dotyczy agencji Professional Work Services.Nie mam doświadczeń z firmą PWS za naruszenie dobrego imienia agencji serdecznie przepraszam.
1
jolanta1310 2015-11-19 13:57
czesc, ja pracowałam jako pokojowka i musze przyznac ze dobre warunki , pani Kamila to bardzo przesympatyczna osoba , ja m=dojechałam autobusem ale P, kamila załatwiła mi osobe ktora wyjechała po mnie , warunki miałam naprawde dobre pokoik z łazienka i toaletą, internet, trzy posiłki nie płaciłam drogo n areke na czysto od 900-950 takze naprawsde, mi sie udało, powodzenia zycze Yoli
swoja 2015-11-19 16:10
W tym sezonie nie pojechalam na czekoladki,czego bardzo zaluje-sila wyzsza.Ale moglam,mialam oferte.I choc ten wyjazd byl krotki mozna bylo zarobic,tak jak w zawsze.Polecam firme PWS
berna 2016-05-08 09:59
Jest ogłoszenie do Niemiec na kucharza, pensja 1800-2000 euro, dają zakwaterowanie i do tego wyżywienie, pomagają też w organizacji wyjazdu. Powiedzcie czy to się opłaca? Pierwszy raz w życiu chce wyjechać i akurat trafiłam na nich, pomóżcie, doradźcie coś
swoja 2016-05-10 00:38
Jedz,jak tylko czujesz sie na silach...Oferta super-mowie o zarobkach...Nad zym sie zastanawiac???Ja bylam z tej firmy 2 razy,polecam z pelna odpowiedzialnoscia.Biorac pod uwage,ze chcesz pracowac...
ewa 2016-06-15 19:13
ofert jest dużo ,można wybierać jednak zatsanwiam sie czy warto, oplaca sie wogole wyjazd? czy zainwestowane pienaidze sie zwroca?
swoja.. 2016-06-16 18:31
Jak masz takie nastawienie -to nie jedz...Zawsze bedziesz niezadowolona,zawsze bedzie cos nie tak.I bedzie na kogo zwalic-agencja,bo miala propozycje,bo pomogla wyjechac,a Ty skorzystalas-zarobilas,moze nie tyle co bys chciala od razu,i juz zaczynaja sie schody.Ja wyjezdzam,nigdy nie zaluje-sa pieniadze,poznajesz miejsca,ludzi,nabierasz doswiadczenia,chocby zyciowego....Nic nie ma za darmo....
2
ka 2016-06-17 09:04
dokładnie, tutaj do pracy to potrzeba na pewno niewiele, bo głównie chęci. Poza tym można u nich też zarobić troche jako Pakowacz odzieży/pracownik na magazynie, bo nie trzeba mieć wykształcenia żadnego.
Łobuziak 2016-07-14 13:14
Gamoń jesteś. Takich zarobków Ci nie zaoferują nigdzie. Chyba, że jesteś wybitnym fachowcem z językiem perfekt.
Damian 2016-08-18 19:38
Witam czy ktoś był w miejscowości Worms (Niemcy) z agencji work service jako magazynier?
2
ciekawy 2016-09-29 11:58
Ta firma ma jeszcze jedną nazwę Hoga Fachquelle poczytajcie sobie o nich na tamtej stronie. Myślę, że powyższe opinie są w dużej mierze pisane przez pracowników tej firmy, sami siebie chwalą, mało konkretów, gdy popatrzy się na opinie innych firm na gowork to widać, że pisały to inne osoby a tutaj jakby pisali je w kółko ci sami ludzie.
1
Hajlajt 2016-09-29 13:34
No moim zdaniem jedna z lepszych agencji pracy, co chyba nikogo specjalnie nie dziwi, bo obsługują naprawdę wielkie firmy
PAti@ 2016-10-04 08:47
Witam, wybiera sie ktos 13.go do Anglii na 14 dni produkcja itp. Byl kto moze cos wie, praca wyplata ,nocne zmiany oki, warto jechac ???
2
Arkam 2016-10-04 09:25
Z tego, co pamiętam (a było to 2 lata temu) w Anglii zmiana trwała 12 godzin — oczywiście z przerwami. Praca nie jest łatwa, ale zarobki całkiem przyzwoite. Dobre dla ludzi, którzy nie chcą wyjeżdżać z kraju na dłużej. Jedziesz, spinasz poślady przez kilka dni i przywozisz trochę funtów.
swoja.. 2016-10-04 16:20
Witam,ja bylam z PWS dwa razy,teraz tez sie wybieram.Mozna zarobic,praca jest.Sa czasami male awirowania,ale to nie jest wina agencji,tylko wlasciciela. Generalnie,zawsze wychodzi sie na swoje .Pracowalam na nocki jak i ranne zmiany,pracowalismy po 16 godzin-kto chcial sobie dorobic-nic przymusowego...Bylo spoko....Polecam.....
swoja 2016-10-05 17:05
Tak,na godzine 7,20,nie jestem pewna,ale taka stawka jest w UK-najmniejsza,chyba ,ze masz mniej niz 21..Za mieszkanie placisz jak wszedzie.Bylo to 50 funtow tygodniowo.Ja bylam wraz z moimi wspollokatorami zadowolona.Pokoiki nie duze,ale wszystko na miejscu..Kochnia-wyposazona,salonik z kominkiem na gaz...Urokliwe miejsce...Polecam.No,chyba ,ze jestes nastawiona na apartamenty z wyzszej polki-to daj sobie spokoj.Bo zawsze bedzie cos ,co nie bedzie pasowalo.Ta praca jest sezonowka,i wez to pod uwage.
Pechowa13 2016-10-05 20:19
Witaj, ja dostałam tam propozycję, mam być w piątek w Rzeszowie podpisać umowę, wyjazd 13-go. Będę jechała pierwszy raz i oczywiście mam mnóstwo pytań no i obaw. Myślę że jutro jeszcze zadzwonię do Agencji, może rozwieją chociaż trochę moje wątpliwości ;)
bairiti 2016-10-10 23:16
Jedzie ktoś w czwartek 13go do Anglii??
krycho 2016-10-11 11:33
No dobrze, ale wiadomo jakich warunków pracy można się teraz spodziewać, bo oprócz dobrej podstawy jest szansa u nch na stabilne zatrudnienie, co jest dobrym znakiem.
ANGLIK 2016-11-08 12:18
Witam, wyjezdzal ktos w tym roku do Uk na slodycze? jak praca.jakie wynagrodzenie,warunki mieszkaniowe itp. warto wyjezdzac,prosze o info. pozdrawiam
4
Pracuś 2017-01-10 11:07
Myślę, że skoro już podpisałeś umowę i masz pracować to najpierw to sprawdź. Ja myślę, że fajnie jest z takimi firmami. Człowiek jedzie za granicę i na wstępie ma zagwarantowaną pracę. Dalej to już zależy od nas.
swoja 2017-01-10 21:38
Witaj,...Jedz jak masz zamiar pracowac. Z pelna odpowiedzialnoscia polecam. Poznalam ta agencje z b.dobrej strony.Gdyby nie moj wypadek przed samym wyjazdem,bylabym czwarty raz pracownikiem ,czego bardzo zaluje...Nawet dostalam popozycje dolaczenia w pozniejszym terminie,pomimo braku informacji z mojej strony,-ze nie wyjade,bylam miesiac w szpitalu.I gdybym miala taka mozliwosc,pojechalabym do pracy.Warunki mieszkaniowe sa dobre.Zarobki tez.Tylko to praca sezonowa.
asja 2017-01-12 09:04
Wyjazdy do Angli sa bardzo oplacalne, byłam w grupie z przedłuzeniem i zarobiłam ponad 2000F jest to wyjazd sezonowy ale warto poczekac, nie mam innej pracy i to wystarcza mi na prawie cały rok, praca lekka ale monotonna mimo wszystko jest prosta, zakwaterowanie w karawanach lecz w dobrym standardzie, organizacja na miejsu dobra, kordynator pomocny, no nie ma na co narzekac
polecam
Tala 2017-01-26 12:12
Witam. Chciałabym wraz z chlopakiem wyjechać do pracy za granicę. Praca typu przy produkcji.
Czy moglibyście polecić jakąś dobrą agencje pracy? Lub ktoś może potrzebuje 2-3 osób? Okres od połowy maja, czerwca do nawet kilku lat.
Rzeszów.
Z góry dziękuję.
1
looe 2017-01-30 16:29
Asja czy mozesz nspisac ile tygodni pracowalas ? Dzieki .
looe 2017-01-31 10:04
Asja czy możesz napisać ile tygodni pracowalas ? Dzieki.
Praczka 2017-02-13 09:02
Jaka pracę oferują w Anglii dla kobiet? Słyszałam, że kobiety były bardzo zadowolone i zarobiły dobre pieniądze. Może ktoś ma wiedzę i mógłby się tym podzielić? Ludzi chwalą sobie firmę za dobrą organizację pracy oraz warunków bytowych na miejscu, super.
Iwona 2017-02-28 15:23
Odwiedzacie profil na fb firmy PROFESSIONAL WORK SERVICE? Znajdziecie tam informacje o aktualnych ofertach pracy jak i również ciekawe artykuły na temat rynku pracy.
https://www.facebook.com/ProfessionalWorkService/
Spinka 2017-07-25 17:28
Tak mało piszecie o agencji a widzę, że bardzo starają się .
1
Aga 2017-08-01 11:02
Czy ktos ma namiary by pojechac do Angli na slodycze
Aga 2017-08-01 11:03
Czy ktos ma namiary by pojechac do Angli na slodycze
Piotrek 2017-08-01 16:13
Co ciekawego słychać w agencji? Widziałem, że mają długa listę ofert. Może ktoś podpowie jaką robotę warto brać żeby dobrze zarobić? Będę wdzięczny za pomoc.
Kanandra 2017-08-03 14:39
Z tego co słyszałem, ten coroczny wyjazd do fabryki słodyczy finansowo wychodzi bardzo korzystnie. Czy może ktoś to potwierdzić?
PNowaczek 2017-08-11 15:48
Słyszałem o PROFESSIONAL WORK SERVICE sporo dobrych opinii, ludzie chwalili ich za dobra opiekę za granicą. Słyszałem, że agencja nie pobiera w ramach współpracy żadnych opłat od kandydatów. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie się najlepiej pracuje?
Ewelina 2017-08-15 13:13
Nie byłam jeszcze na wyjeździe ale jak widzę tak dużo ofert różnych to myślę sobie, że musi to być opłacalne dla agencji ale i dla ludzi. Jak jest źle nikt nie wyjeżdża a agencja nie ma kasy bo nie zarabia.
Iwona 2017-08-24 13:59
Każdy słyszał dobre opinie o PROFESSIONAL WORK SERVICE, ale czy ktoś był w pracy za granicą z tą agencją i może te pozytywne opinie potwierdzić. Jest teraz wiele ofert pracy za granicą (http://www.gowork.pl/praca/professional-work-service-sp.-z-o.o.;pr), więc potwierdzenie tych opinii byłoby stosowne.
Pola 2017-09-05 08:23
Witam, wybieram sie na słodycze do Anglii w terminie 9.10.2017, mam troche obaw bo to mój pierwszy wyjazd, jest ktos kto jedzie w tym terminie albo ktos kto wyjezdzal w tamtych latach i mogłby napisac cos wiecej np. jak konkretnie wygląda ta praca i czy jest bardzo ciężko?
Pola 2017-09-05 08:24
Witam, wybieram sie na słodycze do Anglii w terminie 9.10.2017, mam troche obaw bo to mój pierwszy wyjazd, jest ktos kto jedzie w tym terminie albo ktos kto wyjezdzal w tamtych latach i mogłby napisac cos wiecej np. jak konkretnie wygląda ta praca i czy jest bardzo ciężko?
Kandydat 2017-09-05 12:40
Generalnie jest bardzo mało wpisów od osób które już korzystały z pośrednictwa tej agencji. Tak sobie myślę, że pewnie było dobrze i nikomu nie chce się pisać?
san 2017-09-05 23:15
może ktoś powiedzieć jak wygląda system zmian w tej fabryce słodyczy w UK ? z tego co dowiedziałem się telefonicznie nie ma dodatku za noce . czy zmiany są na różne godziny czy pracuje się tydzień na noce a tydzień w dzień np. ? trochę nie wyobrażam też sobie pracy codziennie przez miesiąc również na noce bez dnia wolnego. czy można wziąć dzień wolny przykładowo raz na tydzień? Bo jeśli nie to jak wygląda nawet kwestia zakupów choćby wody do picia ?
1
koch 2017-09-09 00:39
Powiedz mi gdzie to sam pojadę.. hehe
A tak na poważnie, większość pracodawców płaci 1540 euro brutto
Z tym, że czasami lepiej pracować za to w spokoju niż zapier,,lać za 200 euro więcej.
Wszystko zależy od pracodawcy i atmosfery w kuchni.
Ja jestem już 3 lata i jestem w 3 zakładzie. Najgorzej było po stronie wschodniej tam wytrzymałem 1 miesiąc. Pamiętaj jednak najważniejsze jest podpisanie umowy o pracę, bo w 90% obiecują co innego , a jak już pracujesz to masz co innego i nie możesz się doprosić o nic, zwłaszcza o obiecane pieniądze./ hey
Peter 2017-09-10 20:40
Z tego co już słyszałem, to PROFESSIONAL WORK SERVICE na opinię bardzo dobrego pracodawcy. Dobrze, że mają dużo nowych ofert pracy za granicą bo jest z czego wybierać.
Iwona 2017-09-14 12:15
@Peter a wybrałeś coś dla siebie? Masz jakieś konkretne wymagania? Może skontaktuj się z agencją PROFESSIONAL WORK SERVICE to doradzą Ci w jakim kierunku najlepiej się kierować?
rita 2017-09-17 16:22
Ma ktoś info na temat wyjazdu do Anglii na 29 wrzesień ?
Zostaw swoją opinię o PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O. - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROFESSIONAL WORK SERVICE SP. Z O.O.