H&M Hennes & Mauritz

Gądki, Marszałkowska 104/122

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 3455 ocen.

H&M Hennes & Mauritz
2 3455 6 1

Opinie o H&M Hennes & Mauritz

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

zainteresowana

Witam czy HM przyjmuje na umowe o prace ,bo podobno nie ma przyjęć ,są duże zwolnienia ,jest to prawda ,bo to u.o.p.jest lepsza .

Plotkilotki

Grafik fantastyczny-,- z nocki a ranek z ranek na popki. Brawo. Ciekawe komu to przeszkadzalo! Pogratulowac! Narzekacie ze tak zle, a zmiana zmianie swinie podklada.

Luiza

Co się dzieje z grafikami?Coraz gorsze.Dawniej nie można było mieć 7 dni pracujących pod rząd a teraz od niedzieli do niedzieli a nawet 12 dni jednym ciągiem.Czy to nie przeginka?

serce&rozum
@Luiza 20.09.2018 08:19

Kto Ci powiedział, że nie można było. Wiele razy szedłem od niedzieli rana do soboty rana. Jakie znowu 12 dni jednym ciągiem? Tak, że weekend 1-3? Lepiej iść jeden weekend tak by z dwa kolejne mieć wolne. Co do innych głupich zagrywek to podziękuj sekcie pana związkowca.

:( :( :(
@Luiza 20.09.2018 08:19

Okręgowy Inspektorat Pracy w Poznaniu ul. Marcelińska 90 60-324 Poznań tel. 61 628 40 00 (centrala) fax 61 628 40 03 Telefoniczne informacje prawne - zobacz więcej kancelaria@poznan.pip.gov.pl Na anonimy nie odpowiadamy! Korespondencja powinna zawierać co najmniej wskazanie: 1) osoby, od której pochodzi, 2) adresu tej osoby, 3) przedmiotu sprawy, której dotyczy. (art. 63 §2 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. – Kodeks postępowania administracyjnego). https://poznan.pip.gov.pl/pl/ Jedynie może pomóc Państwowa Inspekcja Pracy

:( :( :(
@Luiza 20.09.2018 08:19

https://poznan.pip.gov.pl/pl/ Okręgowy Inspektorat Pracy w Poznaniu ul. Marcelińska 90 60-324 Poznań tel. 61 628 40 00 (centrala) fax 61 628 40 03 Telefoniczne informacje prawne - zobacz więcej kancelaria@poznan.pip.gov.pl Na anonimy nie odpowiadamy! Korespondencja powinna zawierać co najmniej wskazanie: 1) osoby, od której pochodzi, 2) adresu tej osoby, 3) przedmiotu sprawy, której dotyczy. (art. 63 §2 ustawy z dnia 14 czerwca 1960 r. – Kodeks postępowania administracyjnego).

André Giordan

Liczę na coś więcej ;)

Plotkilotki

Dzien dobry koledzy I kolezanki ???? co sadzicie o plotkach dotyczacych przesotoju w pazdzierniku? Prawda ze maja jakies dwie zmiany w jedna zlaczyc? Tyle plotek co tu sie odpi3rd@l@ to dawno nie bylo ????

Ostry pieprz
@Plotkilotki 16.09.2018 15:38

Słuchaj więcej. Jest normalny grafik na październik. Żadnych zmyslonych przestojów!

Le
@Ostry pieprz 17.09.2018 15:20

Skad Ty juz wiesz jaki grafik jest ????????

Niezapominajka

Ostatnio wysłałam CV do tego zakładu. Mógłby ktoś mi powiedzieć jak wygląda praca w H&M ? Czy wynagrodzenie jest na czas ? Czy ochrona jest czepialska ? Jak z dojazdami ?

Nick
@Niezapominajka 16.09.2018 19:04

Nie chcesz wiedziec hehe

Niezapominajka
@Nick 16.09.2018 19:19

Powiedz coś więcej. Aż tak źle ?

Ostry pieprz
@Niezapominajka 16.09.2018 19:04

Jest na czas Dojazdy funkcjonują normalnie Praca raczej nietrudna. Jak ktoś ma jakieś ograniczenia fizyczne to bywa męcząca.

Ostry pieprz
@Niezapominajka 16.09.2018 19:04

Jest na czas Dojazdy funkcjonują normalnie Praca raczej nietrudna. Jak ktoś ma jakieś ograniczenia fizyczne to bywa męcząca.

Nicol

Bardzo mial atmosfera

qwe

wiadomo coś o przestoju?

Eda

Info dla chętnych do pracy w H&M. W odróżnieniu od agencji, szwedzki potentat odzieżowy nie pozwala na dojazd firmowym transportem przy pierwszym zaproszeniu na rozmowę o pracę. Podobnie na późniejsze badania lekarskie i spotkanie finalne z podpisaniem umowy.

v
@Eda 12.09.2018 19:18

To przyjmują do odzieżówki

XX
@v 13.09.2018 11:12

A na papierosy w kiblu, tylko po dwóch tygodniach stażu na ekspedycji :)

Ciekawska

A ta od tego co jeździ hulajnoga od tych korków na liniach to ma nowego faceta? Bo tak często ich razem widać, rzuciła tamtego? Tu ale cyrk w tej firmie ogólnie jest ja nie mogę

Ostry pieprz
@Ciekawska 11.09.2018 18:30

Jeżdżę hulajnoga, nikt mnie nie rzucił:)

Betty
@Ciekawska 11.09.2018 18:30

To co są nadal razem? Czy ona go robi na lewo? Ja słyszałam że mają romans już od jakiegoś czasu

Gwiazda
@Betty 13.09.2018 21:16

Oj romans ma na pewno.. Bo w hm jest czas na to, ogólnie łatwa i przyjemna praca można poromansowac w regale seks uprawiać i jeszcze wszy dostać.... Ludzie za dużo romansidel ogladacie

Hm

Czy dzwonili juz w sprawie Grodziska?

Pracownik
@Hm 13.09.2018 18:20

Tez jestem ciekawa bo jestem zapisana?

Bj
@Pracownik 13.09.2018 18:28

No wlasnie?

Pracownik
@Bj 13.09.2018 18:39

Cisza nikt nie dzwonil

yoo

O co pytaja na rozmowie ,jaki rozmiar ,kolor bo ciuchy nie

Pracownik

Czy jak ktos jest na urlopie do soboty moze w zapisac sie na wyjazd do Grodziska

Angela.

Jeżeli ktoś wyrabia na picku tylko 40 % w drugim dniu po szkoleniu, to jak na to patrzą.? Praktyka czyni mistrza ale czy dadzą ten czas żebyś się wprawił.?

yyy
@Angela. 06.09.2018 16:41

Każda nowa osoba ma czas na wdrożenie się, pokaż tylko że z każdym dniem/tygodniem Twoje wyniki się poprawiają a będzie dobrze.

KHI
@yyy 07.09.2018 08:17

Nie przejmuj się nie wyrzucą cię. Nie rób więcej niż 70% bo i po co. Ważniejsze jest dla nich nie robienie błędów w pick niż szybkość.

Murej
@Angela. 06.09.2018 16:41

Tam się mówi: "To nie ja" i odbiera premię :)

Gigus
@Angela. 06.09.2018 16:41

Nie martw się. Odrazu nie zwolnią wprawis się. Strach ma wielkie oczy. POWODZENIA

Ropień
@Gigus 07.09.2018 21:56

Zgłoś do agencji reklam w Czempiniu. Nie daj się :)))

Expo 2016

Związkowa patologia

Union
@Expo 2016 10.09.2018 23:38

I szef wyprawy wspinaczkowej! :)

anonymous

Chojnice, Gdańsk, Gdynia, Kwidzyn, Słupsk, Sopot, pomorskie Ha Ha Ha Ha Ha !!!!!!!!!!!!!!! Deja Vu !!! Zgadnijcie dlaczego oni ciągle szukają kogoś ?? Ha Ha Ha Ha !!!!

y00

Jedna z pan hm mówi iz magazyn przekształcaja jak amazon odzieżówka i najawiększa hurtownia w Polsce no fakt magazyn jest super logistyka idealna ,wierze pika dostosowane ,taśmy pod ręką nie mozna im niczego zarzucic .

nat98

cześć czytam opinie na temat tej pracy ponieważ znalazłam ogłoszenie o mozliwych elastycznych godzinach pracy, idealnie ponieważ jeste studentką, ale z tego co widzę opinie nie są zbyt dobre.. polecacie czy faktycznie odradzacie?

Quku
@nat98 30.08.2018 21:29

Daj Sobie spokój z tą robota ! szanuj zdrowie psychiczne !

anonymous

Work.pl to firma okradajaca ludzi i liderka weronika to kabel uwazajcie na nia !!!

Junior
@anonymous 29.08.2018 16:53

Tylko zwróć uwagę na to że Rafał nie lepszy jak coś chce to ma na twarzy banana co mnie bardzo śmieszy....A wkurza mnie to że chodzi za każdym i sprawdza jak robi ciekawe jak on by się sprawdził ha ha ciekawe czy by dał radę myśli że jak jest liderem i ma kamizelkę to błyszczy kupa śmiechu

Mela.
@anonymous 29.08.2018 16:53

Czy możesz przybliżyć mi sytuację z literką Weroniką.? Wydaje się miła i wyrozumiała ale właśnie na takie osoby najczęściej trzeba uważać. Czy wiesz może jak ma na nazwisko.?

anonymous
@Mela. 31.08.2018 21:28

Weronika jest jednym z lepszych liderów, zawsze pomaga jak może i nigdy nie spławia przekonałam się o tym nie raz

x
@anonymous 01.09.2018 19:19

Ten wielki work service co zatrudnia na zlecona i ludzie z HM mówia iz te biedne kobicinki pracuja po siedem dni ,albo jak chcesz to sie mozna odwołac za pozwoleniem ,jedna z Pan kiedyś tam pracowała ,stwierdziła że ta praca składanie rzeczy ,to nie dla niej tak smętna praca ,norma ,albo pisza w ogłoszeniach że hm to presiż przecież jest wiele takich odzieżówek

Ołszyn

Oj, chyba prąd podrożeje.

v

Ostatnio widziałem kobiete szła z pracy ledwo na nogi ,ona daje rade mój Boże

czwartkowe przemyślenia

Od jakiegoś czasu nurtuje mnie temat bezpieczeństwa przy dojazdach i odjazdach z pracy. Jak wiadomo odkąd są Gądki 2 to kilka autobusów podjeżdża na sam początek. Może pora się temu przyjrzeć zanim dojdzie do poważnego wypadku? BHP chodzi po magazynie, pokazuje pajęczyny, brud, źle ustawione palety, klatki z ciuchami, kartony i wiele drobnych rzeczy. Rozumiem, to też niebezpieczeństwo pająk spadnie na głowę, osoba się wystraszy i przewróci się o źle ustawioną klatkę... A to że jedzie autobus z pracownikami, a ktoś idzie środkiem tego nikt już nie widzi? Czy po prostu nie chce nikt tego widzieć? Ludzie chodzą miedzy autobusami, które cofają. A co będzie jeśli kierowca kogoś nie zauważy? Sami ludzie nie myślą i to widać, naprawdę to widać, a może ktoś im pomoże pomyśleć? Co jeszcze, nie zawsze ale bardzo często, wjazd do pracy, na wjeździe jeden lub kilka tirów...droga zablokowana w obu kierunkach 5 min czasem nawet 15 minut. Auta później na siłę wyprzedzają, a nie długo już będzie znów jesień gorsze warunki jazdy. Czy ochrona nie może wpuścić na plac i tam sprawdzić papiery i plomby? jak coś nie będzie się zgadzało i tak tym wyjazdem nie wycofa a będzie nakręcał by wyjechać obok bramką. zadbajmy o bezpieczeństwo, dopóki jeszcze nic się nie stało.

XD
@czwartkowe przemyślenia 30.08.2018 10:54

Kierowcy nie zawsze pewnie ogarniaja. A to prawda ze ludzie nie patrzą, idą i nie wiadomo na co liczą zamiast poczekać chwilę.

Aga.

Czy ktoś wie jak nazywa się ten młody przystojny Filipek ze zwrotów.?

Aga.
@Aga. 31.08.2018 21:31

Lider *

Agata

Kiedy będzie kasa na wyprAwkę?

x
@Agata 28.08.2018 20:56

Wyprawki w hm i od premiera czyli państwa niezle

Misiek

Kiedy będzie wypłata za sierpień i za delegacje do Belgii ktoś coś ?

mgr
@Misiek 27.08.2018 14:32

Te ciuchy sa takie sobie resverd jest lepsza marka

Misiek
@mgr 27.08.2018 15:10

A co mnie interesuje twoja odpowiedz na moje pytanie. ( nawet nie związane z tematem) skoro są takie średnie to ich nie kupuj proste i logiczne..

Pudzio
@Misiek 27.08.2018 16:49

Ale nowe przepisy z Brukseli są istotne? :)

Misiek
@Pudzio 28.08.2018 18:23

Chyba forum wam się myli ;)

Oczko

Ktoś wie kiedy będzie wypłata?

Szef Obejścia
@Oczko 27.08.2018 16:47

Pieczara 61 znowu przecieka? ;)

Mimi

Kiedy będzie sianko za delegacje w Belgii??? Ktoś coś wie ???

Lolita

Będzie dziś wypłata 28.08???

Nick
@Lolita 28.08.2018 13:28

Jutro

Spostrzegawczy

Tak dla przypomnienia, co się dzieje ze składką członkowską - tzn. 8 złoty: 2,5 zł jest przekazywane do Zarządu Krajowego 2,0 zł jest przekazywane do Zarządu Wojewódzkiego 3,5 pozostaje w Organizacji Zakładowej w DC H&M z tego każdy członek OZ otrzymuje kartę podarunkową o wartości 25 zł w okresie gwiazdkowym. Hahaha takie cuda .Ktoś zapomniał dodać iż jest przewodniczącym Zarządu Wojewódzkiego i tak czy siak r....cha was z kasy .Takie cuda .I ten bon za 25 zł ? Chyba mnie zachęcił do zapisania hahaha sobie może waciki kupię może ciostka w biedronce .

piniu
@Spostrzegawczy 24.08.2018 21:43

W ten sposób wykupuje się abonament na kibicowanie wózkarzom i inne atrakcje w chlewie PRL.

byby
@Spostrzegawczy 24.08.2018 21:43

a po wyplacie okazuje sie, ze dostajesz piuenuadze bez wartosci i wszystkie uzywane

ha ha ha
@Spostrzegawczy 24.08.2018 21:43

Masz racje, podobno trzy domy wybudował za te składki. Puknij się w ten swój pusty ł ..... , przez takich jak ty jest tak źle w pracy. Największa ściemniara w dc ma czelność kogoś krytykować , zacznij od siebie. Napisz na forum ile byłaś na w pracy w ostatnim czasie , od stycznia - może tydzień może dwa. Prawo ty, masz za sobą bardzo mało osób kochaniutka - ha ha ha ha.

Bogaty
@ha ha ha 25.08.2018 16:04

Uderzy się w stół nożyce się odezwą .

Antyściema
@Spostrzegawczy 24.08.2018 21:43

Aż tak cię boli, że ludzie się zrzeszają w związkach zawodowych? Gdybyś takie hasła zgłaszał w Szwecji, to już dawno byś poleciał. Tak jak twoim prawem jest gnać do roboty, tak ich prawem jest walka o prawa pracownicze i lepsze warunki pracy. Chciałbyś aby ta kasa ze składek trafiła do H&M, abyś miał większą premię? Lepiej popatrz jak cię golą w Wawie, te typki wątpliwej moralności z zarządu, niech oni się z tobą podzielą, a nie łasisz się na drobne swoich kolegów. Zamiast być ze słabszymi i równać szanse, to robisz dobrze silniejszym, którzy i tak mają ciebie gdzieś. Dla nich jesteś zasobem. Mówiącym narzędziem.

Wanted
@Antyściema 26.08.2018 15:18

W Szwecji? To znaczy gdzie?

H&M
@Spostrzegawczy 24.08.2018 21:43

Prawda jest taka że jaka kolwiek kłótnia z idiotą jest jak zabawa z świnią w błocie tyle że jak widać śwince zaczyna się to podobać. Zasada jest prosta słaby walczy silny milczy i czeka .Więc kimkolwiek jesteś luzuj. Prawda zawsze wypłynie, ilu ludzi tyle opinii. Można być kimś będąc nikim .Pozdrawiam

CBrowara
@H&M 26.08.2018 21:33

Sam sobie już zacząłeś odpisywać? Uważaj, żebyś na dywaniku na Marszałkowskiej nie musiał się tłumaczyć z wyzywania ludzi od świń. A tymczasem do szeregu! Równaj krok!

Res
@Wanted 26.08.2018 17:35

Sprawdź na mapie.

Ktosiek

Kiedy będzie kasa?

Zostaw opinię o H&M Hennes & Mauritz - Gądki

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M Hennes & Mauritz