H&M
3 80 6 1

Opinie o H&M

Zniesmaczona

Dla mnie to zenada .... przede wszystkim taka siec powinna ztrudniac ludzi na normalny etat . Co to wogole ma znaczyć. Ludzie każdy chce pracować i zarabiać. Ja często spotkałam się z odmową dania mi większego etatu . Choć bardzo chciałam dla mnie nigdy nie było etatu A dla nowych zawsze lepsze warunki. Kierowniczka powinna przejść kurs pedagogiczny bo zero podejścia do ludzi. Kiedy miała humor było dobrze jak coś nie szło to robiła z Ciebie (usunięte przez administratora). Pańciusia z Deko też się wyżej (usunięte przez administratora)niż (usunięte przez administratora) ma . Każdy uważa się za kogoś... tylko zwykli pracownicy są jak podaj ,przynieś nie tak Nie siak (usunięte przez administratora) Nie ma motywacji na pracę bo ten zarobek jest śmieszny.

Było dobrze

Pracowałam jakiś czas temu w H&M Arkadia, zrezygnowałam z przyczyn osobistych, miło wspominam tam prace, mimo jednej kwestii ze dział damski nigdy się nie wyrabiał i było tak ze czasem wychodziliśmy o 24 ze sklepu, ale miałam wywalone na to jak zachowują się inni, czy kierownicy siedzą ciagle w biurze czy co, szłam do pracy, zarabiałam, robiłam swoje i nara. Nie bronię tu H&M ale kurde ludzie niżej, po co aż tak przejmować się tym wszystkim do okoła, róbcie swoje i tyle polecam żyć z takim podejściem mniej zaśmieca się głowę( oczywiście nie mam na myśli olewania jakiś skrajnych przypadków poniżanie itp.) ale to ze np. Panie z takiego i takiego działu chodzą nadęte czy ktoś siedzi ciągle w biurze po co się tym przejmować ;) Obecnie jestem na etapie szukania pracy i chyba nawet zdecyduje się na podwód to H&M

Ciekawosc
@Było dobrze 29.10.2018 01:38

Mogę wiedzieć jak z zarobkami w arkadii?

Nikki

Hey. Jak wyglada praca kierownika dzialu?Na czym polega, co nalezy do obowiazkow, pod kogo sie podlega? Jak z pensja na Slasku?

czas na prawdę
@Nikki 24.10.2018 19:29

Zależy na jaki sklep trafisz albo robisz więcej niż pracownik, albo wysłuchujesz się ludźmi. Podlega się bezpośrednio pod SM czyli kiero sklepu, a pośrednio pod Area. Obowiązki to prowadzenie zmiany, delegowanie zadań, robienie grafików, rozpatrywanie reklamacji, przyjmowanie dostaw, praca z raportami, pilnowanie swojego działu i całego sklepu pod względem komercyjnosci itp pensja podobnie jak w reszcie kraju, niestety jedna z niższych w tego typu sieciowkach.

Nikki
@czas na prawdę 25.10.2018 07:38

Dzieki za odpowiedz.Dostawy nocne w galeriach czy inaczej to jest rozwiazane? Jakis socjal jest?

czas na prawdę
@Nikki 25.10.2018 08:28

Dostawy od 7 czasem 6 , socjal jest ale bez rewelacji. Jeden z nielicznym plusów tej pracy to stabilizacja, chociaż nie wiem że w każdej Area tak jest.

Paweł
@czas na prawdę 25.10.2018 19:27

A jaka kasa na tym stanowisku? uda się zarobić powyżej 2,5k na reke?

czas na prawdę
@Paweł 30.10.2018 10:31

Zależy co masz na myśli pisząc więcej :P rewelacji się nie spodziewaj

Pawel
@czas na prawdę 30.10.2018 13:25

Noo tak do 3 na reke Ogólnie jakie są srednie zarobki na tym stanowisku? Jaka podstawa

Nikki
@czas na prawdę 30.10.2018 13:25

Jest u was ktos taki jak kierownik regionalny?? Jak z premiami? Zalezne od obrotu i wypracowanych targetow? Jak wygladaja inwentaryzacje?

Bogdan
@czas na prawdę 25.10.2018 19:27

Wspomniałeś, że w firmie H&M istnieją dodatki socjalne dla pracowników. Czy możesz napisać na ten temat coś więcej? Jakiej wysokości to są dodatki i jakiego dokładnie typu?

czas na prawdę
@Bogdan 06.11.2018 09:18

Dofinansowania do pakietu medycznego, karta benefit system , dodatek świąteczny

czas na prawdę
@Nikki 01.11.2018 12:14

Regionalny jest na zasadzie Area managera, premie zdarzają się, wszystko zależy od wynikow. Inwentaryzacje są robione po zamknięciu sklepu

Nikki
@czas na prawdę 07.11.2018 14:54

Czy daja caly etat czy spokojnie bede mogla pracowac na 3/4 skarbnico wiedzy o H&M:)

czas na prawdę
@Nikki 07.11.2018 20:43

Na stanowisku kierowniczym całe etaty z tego co wiem, jako sprzedawca 1/2 albo 3/4 ;)

Darek

Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: niemiła obsługa

Noe
@Darek 08.11.2018 21:50

Zapewne dac podwyzki:)

Weronika

@czas na prawdę, Mobbing to poważny zarzut wobec pracodawcy H&M. Mobbing to na przykład długotrwałe nękanie pracownika, lub jego ośmieszanie przed innymi. Czy byłeś świadkiem lub uczestnikiem takiej sytuacji? Należy to najpierw zgłosić swojemu przełożonemu. Takimi sprawami zajmują się odpowiednie organy państwowe.

czas na prawdę
@Weronika 04.10.2018 12:06

Niestety w tej firmie "ręka rękę myje" większość dobrych pracowników z czasem woli samemu odejść, bo z systemem się nie wygra. Pracownicy, którzy próbują cokolwiek zmienić zostają gorzej traktowani, więc albo zmieniają taktykę ( siedzą cicho), albo szukają lepszego miejsca pracy. Stwierdzenie " ociera się o mobbing " nie jest jednoznaczne z zarzutem w tej sprawie.

Petronela
@czas na prawdę 04.10.2018 23:58

Hej, zatrudnieni w H&M! Jeśli spotykacie się ze złym traktowaniem i oczywiście macie dowody swoich twierdzeń, to przemyślcie wytoczenie powództwa przeciwko spółce z powodu naruszenia waszych dóbr osobistych. Zarzuty z przepisu o mobbingu są mozolną drogą do przejścia i rzadko udaje się w naszym kraju uzyskać sprawiedliwość powołując się na naruszenie akurat tych przepisów. Prawo pracy jest tylko pozornie dla pracowników, to prawo silniejszego. Natomiast z pewnością znajdziecie zainteresowaną kancelarię, która zajmie się sformułowaniem powództwa i pism procesowych w oparciu o zarzut naruszenia dóbr osobistych. Sama widziałam co się dzieje w jednym ze sklepów, co się dzieje w kuluarach tej firmy. Odeszłam po 2 miesiącach, bo nie mam tolerancji dla takich zachowań.

czas na prawdę
@czas na prawdę 04.10.2018 23:58

Petronela dziękuję za podpowiedź, chętnie zgłębię ten temat ;)

Mam to za sobą :)

Praca bardzo niefajna-niekompetentni kierownicy z przerostem formy nad treścią oraz ekstremalnie nadęte dziewczynki z działu „deko”. Ubieranie manekinów nie świadczy o tym, że jesteście projektantami w domu mody ;)

czas na prawdę
@Mam to za sobą :) 15.10.2018 20:50

Gratuluję uwolnienia się od tej sekty !

Bogdan
@Mam to za sobą :) 15.10.2018 20:50

Oceniłaś kierowników jako niekompetentnych, ale nie podałaś żadnego przykładu, który by to potwierdzał. Czy takie relacje z kierownikami i działem dekoracji utrzymywałaś od początku zatrudnienia? Może warto było wyjaśnić sobie wszelkie nieporozumienia i poprawić tym samym atmosferę w pracy.

Petronela
@Bogdan 22.10.2018 10:29

Dlaczego zakładasz, że nie interweniowała? Chociaż są legendarne opowieści o tym jak wygląda interwencja koleżanek z HR. Zakładamy, że zgłasza się do nich kierownik/pracownik ze sklepu, bo ma "z kimś"/"z czymś" problem. Zakładamy również, że w HR odbiorą telefon lub przeczytają maila. Wieść gminna niesie, że szanowne księżniczki przeformułowują takie postulaty w zarzut pod adresem tego, kto się poskarżył i hulaj dusza, problemu nie ma. Maszerujesz, albo giniesz.

Weronika

@Fox, twoja opinia nie wnosi nic wartościowego do wątku o firmie H&M. Czy możesz rozwinąć swoją wypowiedź i napisać co masz dokładnie na myśli? Widzę, że wcześniej nie wypowiadałeś się w wątku. Czy nadal pracujesz w tej firmie?

F!go

Ryba psuje się od głowy. Na górze kadra o wątpliwych kwalifikacjach ( taki harward dla ubogich) pracowałem tam rok i to był rok zmarnowany. Kierownicy działów to jakiś żart prima aprilis owy. Taki awans instant z efektem jojo. Czego efektem jest lipna motywacja bo jak ktoś może kogoś uczyć jak sam nie umie prócz h&m błędnego koła w które i ty wpadniesz jak będziesz chciał tam być tym "wielkim nikim" czyli biegaczem ze sztangą na czas. Kasa? Lepiej o nią nie pytaj! Program premiowy ? Zobaczysz jak świnia niebo!! Kolejny program dla opornych i żart w jednym!! Lubisz

Mizeria
@F!go 12.07.2018 22:46

Chojnice, Gdańsk, Gdynia, Kwidzyn, Słupsk, pomorskie I Tak przez cały rok !!!! Ha Ha Ha !!!! Tacy to kierownicy i ich upośledzona umiejętność zatrudniania i zarządzania !

Fox
@F!go 12.07.2018 22:46

Kasjer z orzeczeniem o niepełnosprawności w salonie H&M..GDAŃSK A do biura też ? Na stylistkę też? A może na ten talent wysyła się ...

czas na prawdę

Bydgoszcz ! Kiedyś było znośnie, obecnie praca w tym miejscu ociera się o mobbing. Kierownik sklepu bez kompetencji, wysługuje się ludźmi obiecując im awans i traktujac ich ulgowo. Grafik zmieniany z dnia na dzień, brak informowania pracowników. Pupilki mogą godzinami stać i gadać, a "nowi" pracują za czterech. Pensje ciężko nazwać wynagrodzeniem, bo stawki mniejsze niż w McDonald's. Szczerze nie polecam

Ella

Chce aplikować na kontrolera kas ; czy ktoś pracuje bądź pracował na tym stanowisku?? Polecacie?

nom
@Ella 07.09.2018 20:52

jak pracowalem jako sprzedawca to kazdy po miesiacu z tego stanowiska uciekł wiec chyba super nie jest

TiNEO
@Ella 07.09.2018 20:52

Daj sobie spokój. Szanuj swoje zdrowie.

czas na prawdę
@Ella 07.09.2018 20:52

Pensje mniejsza niż dekorator, a obowiązków więcej niż kierownik działu. Prawa ręka kierownika sklepu, w większości przypadków oznacza to bycie popychadłem i odwalanie za kogoś roboty za marne grosze. Zamiast dziękuję jeszcze becki można dostać

Hello

Szczególnie powiem o pracy w call center w Warszawie. To jest tak (usunięte przez administratora) praca ze nie da się tam pracować. Najpierw wszyscy tacy mili a potem się okazuje ze non stop jakieś wymagania i pretensje ze nie osiągnąłeś wskazanych nie wiadomo przez kogo wyników. Klienci dzwonią, czas oczekiwania czasem przekracza 40 minut i każdy musi wydrzeć się na ciebie bo ta firma nic nie może zrobić z firma kurierską i magazynem. Same problemy techniczne które nikt nie rozwiązuje ale wyniki musza być osiągnięte bo menedżery chcą dostać swoją premię a ty dostajesz 2000 zł na rękę nie zależnie od tego co zrobiłeś.

Studentka
@Hello 29.09.2018 12:35

To jest cyrk. Czy to pl. Unii, Chmielna, Marszałkowska, czy te wszystkie sklepiki... Wszędzie dają wycisk, zgodnie z zasadą "ciebie poniżano, więc ty poniżaj innych". To jest miejsce wzmacniania zachowań socjopatycznych. Zawsze sądziłam, że nie powinno wyżywać się na bliźnich, ale w tym miejscu jest to nawet chwalone i doceniane.

Karolina
@Hello 29.09.2018 12:35

Trudno takiego molocha utrzymać pod butem. To przecież kilka tysięcy pracowników. Najważniejsze, że się kręci! Im wyżej w hierarchii, tym łatwiej utopić kolegę w szklance wody. Więcej, mocniej, a co nam zrobią?! Po nas choćby potop!!! Żyje się raz! Takie asy biznesu, jak Browarczyk i cała reszta, dobrze wiedzą, że możecie im naskoczyć.

X
@Hello 29.09.2018 12:35

A najlepsze ze płacą dodatkowo za język nie zależnie jak i ile przepracowałeś. Osoby z Chorwacji czy Turcji maja hajs powyżej 3000 zł a pracują zaledwie godzinę dziennie.

Weronika

@wstecz, Czy chciałeś napisać coś na temat odejścia pracowników z firmy H&M? Twój wpis może być niezrozumiały dla innych osób. Warto pamiętać, że pracownicy odchodzą często z przyczyn osobistych, a pracodawca nie ma na to wpływu. Zanim podejmiemy jakiekolwiek kroki zawsze należy najpierw porozmawiać. Wiele problemów w firmie lub spraw można wyjaśnić dzięki rozmowie.

Aaa
@Weronika 24.09.2018 11:20

Dział HR na straży! Opłacony moderator?! My tutaj wylewamy żale, a ta ciągle swoje.

Marta
@Weronika 24.09.2018 11:20

Logo firmy Ho&Mo rzeczywiście nikomu nic nie zrobiło. Ale zarząd tej firmy już jest jak najbardziej odpowiedzialny za warunki pracy w tej firmie. A jeśli jest odpowiedzialny za warunki, to jest tym bardziej odpowiedzialny za negatywne i wrogie nastawienie zatrudnionych u niego pracowników.

Weronika

@Anka, Twoja opinia jest bardzo krótka i zawiera jedno słowo. W dodatku brakuje jej argumentów i odpowiednich uzasadnień. Niektórzy mogą ją uznać za niewiarygodną lub ocenić jako pomówienie. Czy mógłbyś rozwinąć swoją wypowiedź i napisać, co miałeś na myśli? Jak oceniasz poziom organizacyjny tej firmy i swój kontakt z przełożonym w firmie H&M?

Anka
@Weronika 26.08.2018 17:35

W tej firmie liczy się szybkość, wydajność i skrótowość. To ja też krótko. Wystarczy tylko tyle. #korporacyjny koszmar do n-tej potęgi PS Argument, teza, uzasadnienie. Ja też to znam, Olu. Pisałam rozprawki. W szkole.

Rumcajs
@Weronika 26.08.2018 17:35

(usunięte przez administratora), piszesz z jakiegoś sztambucha, czy co? Ludzie szczerze wylewają swoje żale, a ty ich pouczasz, jesteś jedną z z nich? H&M płaci Ci za moderowanie?

awers
@Weronika 26.08.2018 17:35

Praca w HM jest hmmmm... dziwna kierownicy sklepów i kierownicy działów siedzą w większości swojego czasu w biurach, wiadomo że muszą ogarnąć wiele spraw, ale z autopsji widziałam wiele sytuacji, gdzie kierownicy działu siedzieli, pili kawę, gadali, co jakieś 2 godziny chodzili na obchód sklepu i sprawdzali czy przymierzalnia jest czysta, czy na stołach jest porządek. jesli coś było nie tak wyznaczali do zrobienia konkretnych rzeczy osoby i sami szli dalej do biura siedzieć i (usunięte przez administratora) w stołek. nie raz widziałam sytuację, gdzie większość obowiązków zrzucano na sprzedawców a reszta siedziała i nic nie robiła. oni tam są przyzwyczajeni do tego żeby siedzieć i robić minimum. głupotą dla mnie jest składanie stołu od nowa z innych reczy np. gdy ze stołu sprzedał się sweter w kolorze M, i nie mam kolejnej Mki żeby ją dołożyć na stół. założenie firmy jest takie że na stole cały czas ma być dostępna rozmiarówka. ale nikt nie patrzy na to że sklepy HM mają taką rotację odzieży że sprzedawcy nie są w stanie cały czas ogarnąć wszystkiego. chociaż najbardziej drażni niekompetencja niektórych kierowników, którzy zamykają się w biurach udają że pracują i obgadują swoich ludzi z zespołu.

wstecz

Chojnice, Gdańsk, Gdynia, Kwidzyn, Rumia, Słupsk, Sopot, pomorskie Końca nie widać tej żenady !!!! Rotacje to przejaw delikatnie mówiąc jakieś korozji umysłowej ...

Yeezyyy

Jakieś opinie dotyczące złotych tarasów?

Weronika

@Rumcajs, Jestem Moderatorem forum GoWork.pl, nie jestem pracownikiem firmy H&M. Moim zadaniem jest pomóc potencjalnym kandydatom w dotarciu do wartościowych informacji o tej firmie. i czuwać nad przestrzeganiem regulaminu forum. Jakie jest twoje zdanie na temat tej firmy? Czy zgadzasz się z zamieszczonymi dotychczas opiniami?

Stary pracownik
@Weronika 18.09.2018 10:45

To chyba jasne jest, że w tym molochu musisz się rozpłynąć i zatracić siebie. W innym wypadku szybko pokażą ci drzwi. Akurat znam to z autopsji. Ten rozdźwięk między reklamą i ściemą, a rzeczywistością. Wszystkie dostępne im zasoby, to maszynka do zarabiania pieniędzy. Odpadasz, wypadasz. Nie zgadzasz się? Tym gorzej dla ciebie.

Monia
@Stary pracownik 21.09.2018 22:32

Wiesz coś jak jest w pracy w Ferio Międzylesie? ..Atmosfera?

Weronika

@nom, Czy znasz jakieś argumenty, które mogą potwierdzić Twoją negatywną opinię? Twoja opinia jest bardzo krótka i pozbawiona argumentów. Jeżeli uargumentujesz swoją wypowiedź, wtedy inne osoby uznają ją za bardziej wiarygodną. Może chciałabyś napisać coś na temat innych aspektów pracy w H&M? Czy pracowniczy posiadają zniżki na produkty tej firmy?

TINEO
@Weronika 11.09.2018 11:47

Napisał gość o warunkach pracy, a ty odwalasz ściemę o zniżkach na produkty. Kim jesteś? Pracujesz w HR na Marszałkowskiej? Czy działasz w zgodzie z ich instrukcjami?

Monia

Pracuje ktoś, bądż pracował w H&M Ferio Międzylesie?

Weronika

@Wodorosty, Jeżeli Twoja opinia o firmie jest negatywna, warto ją odpowiednio uargumentować. Aktualnie twój wpis nie zawiera żadnych konkretów, wyłącznie obraźliwe hasła. Czy możesz przytoczyć jakąś konkretną sytuację na poparcie swojej opinii o firmie H&M? Inne osoby na pewno chciałby ją poznać.

Qwerty
@Weronika 04.09.2018 10:18

Ta firma zasługuje na złą opinię. Oczywiście logo nikomu krzywdy nie zrobiło, ale ludzie tutaj zatrudnieni już tak. I im wyżej w hierarchii, tym gorszy zestaw cech jest pożądany. Najgorsze są Ciotki Klotki z Marszala. Bazar. Magiel. Złe emocje zniszczą te firmę. I przyzwolenie na to, żeby zło było promowane. Rozumiem, że ta firma daje ok. 200 mln. złotych z CIT do Skarbu Państwa i nikt z władz nie ujmie się pojedynczego pracownika, ale warto walczyć o swoje.

Luiza

W takiej firmie trzeba mieć zdolności handlowe a premia zasili dobrze podstawę!!

Anka
@Luiza 15.08.2018 12:45

Zdolności handlowe. Mówisz o wciskaniu kitu, generowaniu ściemy i fałszywemu ryjkowi?

poziomzero
@Luiza 15.08.2018 12:45

Jak się kiedyś dorobisz dzieci to im te bajki opowiadaj na dobranoc i przed wyjściem do szkoły ! Po Pani widać, że Myślenie H&M (opowieści dziwnej treści) już działa !!

Wodorosty

Chojnice, Gdańsk, Gdynia, Kwidzyn, Słupsk, pomorskie I Tak przez cały rok !!!! Ha Ha Ha !!!! Tacy to kierownicy i ich upośledzona umiejętność zatrudniania i zarządzania ! jak widzisz ogłoszenie to wiej !

Anka

#korporacyjny koszmar

Clau

Nie polecam. Praca dobra na miesiąc na wakacje, dla osób którym nie zależy na niczym lepszym. Stawka godzinowa może i lepsza niż minimalna, ale co z tego jak pracujesz na 1/2 lub 3/4 etatu, I tak dużo nie wyciągniesz. Zwłaszcza, że w większości salonów nie mówią, że tak masz 30 minut przerwy, ale tylko 15 min jest płatne. Czyli jak idziesz na 8h to tak naprawdę dostaniesz za 7:45. Bardzo przedmiotowe traktowanie pracowników, osoby na zleceniowkach wykorzystywane na każdym kroku. Oczywiście są rowniejsi, bo jak kumplujesz się z danym kierownikiem, który akurat jest na zmianie równie dobrze możesz przesiedziec cały dzień w socjalu na kawie i będzie ok, a reszta robi wszystko za Ciebie. Największy salon w Polsce - dwie osoby ma sklepie, z czego jedna na kasie. Kierownik z dwoma innymi osobami leży brzuchem do góry na kanapie i nie ma zamiaru nikomu pomoc. A i prośby grafikowe oczywiście są, ale nie żeby ktoś i tak Cię nie pytał 4000 razy czy nie przyjdziesz w dane dni, jak powiesz że nie możesz to i tak ci wypisza je w grafiku. Nie warto, jest milion lepszych miejsc . Nie, zniżek też nie dostaniecie jak nie jesteście na umowie o pracę

Fox
@Clau 27.07.2018 08:38

100 % racji! Największym problemem tych sklepów to kierownicy działów! Widok ich pracy był naprawdę żałosny. Zarządzanie ludźmi to poważna sprawa a tam domowe przedszkole z urojana ambicją w tle. Dawka tego jest porażająca. Drugą rzeczą jest to że nikt nie reaguje na to z góry. Mało tego. Oni jeszcze ich zachowanie promują trzymając ich. Dlatego takie rotacje.

Weronika

@F!go, Rozumiem, że Twoja negatywna opinia dotyczy atmosfery w firmie i kontaktów z przełożonymi. Czy według Ciebie istniały jakieś szanse na poprawę tej sytuacji? Czy próbowałeś na ten temat rozmawiać w szerszym gronie z innymi pracownikami H&M? Jak myślisz, czy podzielą oni Twoje zdanie na temat poziomu zarządzania w firmie?

F!go
@Weronika 18.07.2018 11:53

Pani próbuje rozmawiać sama ze sobą czy po przez e-media zdobyć jakieś punkty? Taki sposób rozmowy może trwać wiecznie a sytuacji to raczej nie poprawi! Wie pani. Patrząc na poziom tych sprzedawców (ha ha ha) których się wysyła na assessment tylko dla tego, że ktoś komuś wchodzi w &$#@ a nie dla tego że ma wyniki lub predyspozycje to to jest elementem patrologii który w późniejszych procesach przyniesie jak nie mobbing to masowe zwolnienia i tak koło będzie się zamykać!

Weronika

Ponad kilka lat przepracowałam w H&M. W sklepie, w biurze. W samej pracy bywało różnie, bo ludzie są różni. Prawo prawem, regulaminy regulaminami, ale niestety wiele osób jedzie po bandzie i jest na to przyzwolenie. Hipotetycznie nawet jeśli będzie kara, albo mandat z inspekcji pracy, to są to przecież grosze w porównaniu z tym jak wielkie ta firma daje przychody. I tak pewnie jest niestety nadal wszędzie. Komu się to nie podoba, to odchodzi, dostosowuje się, albo z nim się żegnają. Haruj & Milcz: tak, to dobre określenie na tę firmę. Ale tak jest wszędzie tam, gdzie zasadą jest pogoń za zyskiem i pracuje dużo osób, no a tak jest nie tylko w H&M. Tak jest w sieciówkach ciuchowych, spożywczych, fabrykach. Ludzie są tutaj różni. Nadwiślańskie biznesmeny, ciche myszki, pyskate gówniary, chuderlawi chłopcy, nawet brzuchaci tatusiowie, poznałam też osoby sympatyczne i grzeczne, ale tych jest mniej. Poza tym to ta branża też jest bardzo specyficzna i przyciąga różnych dziwnych typów i narcyzów, zarówno kobiety bywają tutaj takie, jak i faceci. Jest też niewielka frakcja chamek i chamów, prostaków i prostaczek, zarówno przyjezdnych, jak i z Warszawy, bo (usunięte przez administratora) i bezwzględność to cechy charakteru i nie wpływają na nie miejsce urodzenia. Zastanówcie się dobrze jeśli chcecie tutaj pracować. "Sztuczny uśmiech, nawet gdy cię z bólu zwija, tutaj się zawsze przyda". I mówcie jak najmniej rzeczy wrażliwych, które mogą zostać przekazane dalej i wam zaszkodzić. Tak, to jest korporacja, a nie telewizyjna reklama.

Lily

Ja bardzo polecam H&M o wiele lepiej niż LPP. Luźna atmosfera, cudowna kierowniczka. Do pracy nawet nie trzeba brać jedzenia, bo lodówka zawsze pełna ????

X
@Lily 27.06.2018 01:19

U nas były chipsy i stara woda

lipa
@Lily 27.06.2018 01:19

tak balony, foki i kasa za darmo. normalnie tak cudownie ze 5000 osób się już przewinęło przez tą sieć

pp

Czy na zleceniu w HM jest karta multisport ? bo LPP tego nie ma

hej
@pp 15.05.2018 15:56

trzeba sie ich zapytac.

dshsjh
@pp 15.05.2018 15:56

na zleceniu nie ma żadnych profitów

Lena
@pp 15.05.2018 15:56

Nigdzie na smieciowce nie będziesz miał benefitow lol

Taki jakiś

Ludzie nie rozumiem waszego podejścia do pracy... Jeżeli ktoś chce pracować to pracuje i nie narzeka. Ja pracuje już w HM ponad dwa lata i aktualnie jestem na szkoleniu na kierownika. Jasne wiadomo, że czasami jest mega trudno, ale to wszystko tak naprawdę zależy od pracowników, bo coś co mamy zrobić musi być zrobione, problem polega na tym że jezeli ktoś inny odpuści to inna osoba musi zrobić swoje i do tego jeszcze kogoś robote... Mój sklep jest rownież wielo poziomowy i zdarzą sie takie sytuacje gdzie zamyamy po 5 osób i to fakt że musimy czasami bardzo zapie... ale wszedzie tak jest to nie tylko u nas, wiec ludzie to normalna praca jak każda inna. Zarobki jasne każdy chciałby 3 klocki no ale, i tak zleceniowki mają w HM jedne z wyższych stawek, a dla pracownikow była ostatnio podwyżka i to nie byle jaka i altualnie jesteśmy wyżej niż Zara pod kwestią wynagrodzenia pracowników. Pozdrawiam i życze miłej pracy w nadchodzącym cieżkim czasem z sale...

Jatoja
@Taki jakiś 08.06.2018 13:53

A wiesz ile płacą za pracę noca od godziny 2 w nocy??

Aśka
@Taki jakiś 08.06.2018 13:53

Czego nie rozumiesz? Że ludzie intuicyjnie wyczuwają niesprawiedliwość i nie godzą się na nierówne traktowanie? Że śmieszy ich słowna wata i ściema, którą H&M karmi swoich pracowników? PS Gratulacje awansu na poganiacza! Punkt widzenia niezmiennie zależy od punktu siedzenia.

Takijakiś
@Jatoja 12.06.2018 21:09

Nocne godziny to są od godziny 23 do 6

TakiJakiś
@Aśka 13.06.2018 12:08

Aśka widzę jak pajasz miłością do tej firmy, ale prawda jest taka, teraz to pewnie byś chciała siedzieć na tyłku i za to dostać cztery klocki na rękę... To że tobie coś nie poszło nie znaczy, że inni będą mieli tak samo ;) Nie wiem jak idzie praca w innych sklepach, każdy jest inny ale bez przesady ;)

Aśka
@TakiJakiś 22.06.2018 19:39

A ja po Twojej wypowiedzi wnoszę, że chyba złapałeś Pana Boga za nogi. No umówmy się, że jesteś prawdopodobnie młodziutki i mało doświadczony, więc uważaj na siebie. I na tych co ci mydlą oczka, klepiąc po plecuszkach. Jesteś i cię nie ma. Przyjdą tańsi i bardziej sterowni:) Akurat w H&M to jest zasada naczelna. Tym bardziej, że imponują ci takie kwoty jak 700, 800 € miesięcznego zarobku. Przejdź się do h&m'owego centrum zarządzania, to zobaczysz jak to jest zarabiać o wiele więcej i (usunięte przez administratora) w stołek, robiąc przy tym tylko bardzo groźną minę. Akurat mi się zawsze udawało bardzo wiele, po prostu nie mam skrupułów wobec tego pracodawcy (tak, tak, nauczyłam się tego w H&M). Ty jesteś na początku drogi, a ja szybko dojrzałam. Wiesz, gościu TakiJakiś, wolę przejść się z kumpelami na zakupy i grzebać w ciuchach niż je sprzedawać. To ma być przyjemność, a nie użeranie się przy ciągłym podkręcaniu wymagań za marną kasę i nieprzyjazne środowisko. PS (((((((((: "pałać", nie "pajać" :)))))))))

X
@Taki jakiś 08.06.2018 13:53

Sory ale ja jestem z osób, które naprawdę nie boją się pracy i mi sama praca nie przeszkadza. Co jest złe w HM jest traktowanie pracownika, oklamywanie (A raczej zatajanie prawdy) co do zarobków, przedmiotowosc, nierówne traktowanie pracowników... Także jak tobie się to podoba - no cóż.

Andrzej

Pracownicy od talentów i rekrutacji są niekompetentni i brak zainteresowania pracownikami na sklepach ,osoby ambitne nie maja szans rozwoju w tej firmie ,tylko szare myszki i osoby które cicho siedzą i nie maja własnego zdania mogą tam pracować . Żenada i brak godności dla utalentowanych,młodych ludzi ,wstydziliby sie gdzie sztandarem ma byc szczerość ,prawdomówność i zadowolenie tu jest dno totalne ,omijać wielkim łukiem

Matka Polka
@Andrzej 18.07.2018 13:56

To prawda. Kierownicy młode siksy które się nie interesują pracownikiem. Zero szacunku. Człowiek się stara a żadnej pochwały. Może nie w każdym sklepie tak jest. Nie stety ja źle trafiłam mimo dobrych chęci.

X
@Matka Polka 20.07.2018 20:19

Też się zgadzam. Kierownicy samo po 20 lat, zachowują się jakby wszystkie rozumy pozjadali, zero szacunku do kogokolwiek

Kasia

Pracowałam przez parę dni w jednym z największych sklepów w Warszawie. Ekipa jest średnia- parę osób było naprawdę fajnych, inne już mniej. Rozmowa prosta i szybka, dostałam ok i podpisałam umowę na miejscu (żadna łaska, w ciuchówce naprawdę łatwo sobie znaleźć miejsce). To co mnie totalnie odstraszyło to rzucenie na głęboką wodę. Na rozmowie obiecywali że wszystko będzie mi wytłumaczone i pokazane, że przez pierwszych parę dni będę miała osobę towarzyszącą która będzie mi rzeczy objaśniać. Pierwszego dnia pokazano mi tylko gdzie są wyjścia ewakuacyjne, że mam iść do przebieralni i tyle. Gdzie co jest, co robić z klientami, jak nawet wieszać czy składać bardziej specyficzne ciuchy (co się wydaje taką oczywistą rzeczą którą się z domu wynosi, ale jednak nie! Jeden rodzaj spodni składa się tak, inny tak, takie staniki wiesza sie tak a te tak- takie info dostałam dopiero po zruganiu mnie w przebieralni trzeciego dnia pracy). Jestem ogarnięta, więc nikt sobie nawet tyłka mną nie zawracał, czasem mi po prostu mówiono że coś mam zrobić, ale nikt nie powiedział czy robię to dobrze czy źle. Co do grafiku- dałam dostępność z informacją że max tyle i tyle godzin w miesiącu bo na tyle sie umawialiśmy (1/2 etatu, ale z umową zlecenie) Powiedziano mi że praca do X godziny, ale NIKT nie raczył poinformować o tym, że zazwyczaj po nocy robimy nadgodziny i sprzątamy. Wrzucono mi absolutny max, jakieś 130h głównie wieczornych, których po prostu fizycznie nie dałabym rady wyrobić przy studiach dziennych. Przy drukowaniu go skrzywiłam się i spytałam się czy to się będzie zgadzało, bo miałam mieć na poł etatu. 'Tak tak, będzie mniej więcej tyle'. Policzyłam w domu i potem poszłam do kierownictwa- fukanie, wzdychanie, 'już tak grafik opracowaliśmy, tyle dałaś i już nie można zmienić'. Czy mogłabym w takim razie wychodzić wcześniej, bo muszę dojechać do domu. Fukanie, wzdychanie, ceremonie. Aha, ok. Po paru dniach takiej totalnej głupoty podziękowałam. Fukanie, wzdychanie, obrażanie mnie. Super. Tak nawiasem- na sklepie młyn, a w biurze przy socjalu siedzi sobie pani ukrainka znajoma szefowej, nie ogarniająca zupełnie nic, nie robiąca nic, nie mówiąca nawet po polsku. Przy każdym pójściu do łazienki widziałam tylko jak z pilniczkiem siedziała. 8h, wychodzi i ma wszystko gdzieś. Jak mówiłam, jestem ogarnięta, więc na dniach znalazłam pracę w innej sieciówce. Praca sporo trudniejsza, ale atmosfera totalnie inna, kierownictwo opiekuje się 'nowymi', wszystko jest do dogadania. Szanujmy się. H&M zupełnie nie polecam, chyba że ktoś jest zdesperowany, ale to też radzę dbać o swój interes w tym miejscu i nie iść na rękę szefostwu.

Rozczarowany
@Kasia 13.06.2018 14:48

Masakra_!

Aguś
@Kasia 13.06.2018 14:48

Kasia, a ile ci wpisali godzin nadliczbowych do umowy? Miałaś w ogóle możliwość przedyskutować treść umowy, ktorą ci dali do podpisania? Ja już tam nie pracuję, bo nie mogłam patrzeć na tych (pożal się Boże) przełożonych i sposób komunikacji z ludźmi na sklepie. Celowe wywoływanie konfliktów. Patologia. Nieodpowiedni ludzie na nieodpowiednich dla nich miejscach. Ale podniecali się, że jak się sprawdzą to może nawet pójdą do centrali. A tam podobno dopiero jest masakra.

Kasia
@Aguś 18.06.2018 22:20

Odpowiedź późna ale może jeszcze się komuś przyda! Sprawdziłam treść umowy i nie ma w niej nic o ilości godzin, godzinach nadliczbowych itd. Typowa umowa zlecenie. Przy podpisywaniu dokładnie ją przeczytałam i uznałam że skoro będzie grafik opracowywany wspólnie i stawka jest od czasu przepracowanego, to nie będzie większego problemu. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że naprawdę dałam jasną informację o maksymalnej ilości godzin, którą po prostu zignorowano- bo przecież taką dałam dyspozycję i skoro jestem wolna i tak to czemu nie mogę przyjść. Po takim doświadczeniu i tych paru pierwszych dniach uznałam że nie chcę w tak niezorganizowanym miejscu marnować czasu. Przełożonych (poza jednym!) tak naprawdę to nawet nie widywałam. Komunikacja z ludźmi na sklepie to porażka. Uczyliśmy się od siebie nawzajem, co było godne pożałowania.

Clau
@Kasia 13.06.2018 14:48

To prawda - pierwszy dzień A Ty NIC kompletnie nie wiesz

Zostaw opinię o H&M - Warszawa

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie H&M