brak logo

Producent Mebli „Meblema”

Katowice

Opinie o Producent Mebli „Meblema”

polak 2009-11-10 19:38:39
zatrudniono mnie na stanowisku osoby do wyceny projektow mebli.
oferta 1500 netto na poczatek,później ponoć lepiej.....
Po 2 dniach zapytałem kiedy dostanę umowe o prace, zona właściciela (azerbejdzanka) powiedziała mi ze w sytczniu....zapytałem co bedzie jak złamie nogę?? odp. lepiej zebym nie łamał....
Nie polecam tej firmy.Niepozwole zeby obcokrajwiec (usunięte przez moderatora) mnie w moim kraju a Ty? zastanów się.
2
pracownik 2011-11-20 17:04:13
firma meblema to jedna wielka banda. nie polecam.pracują tam sami kapusie.A szefowa pani (usunięte przez moderatora) kierownik pan (usunięte przez moderatora)to ludzie nieodpowiedzialni i maja nasrane w głowie.ja dostałem tam umowę po 4 miesiącach
2
kapitan hook 2012-02-18 14:50:10
porażka. firma schodzi na psy. kiedys dobrze płatna praca, teraz nieco więcej jak najniższa krajowa
3
Montazysta 2013-01-20 21:53:40
Firma do (usunięte przez moderatora)rozbic, wykorzystac ludzi i najlepiej zwolnic. Pracowalem tam troche czasu wiem cos na ten temat a pani(usunięte przez moderatora) jak maz umrze to zginie marnie wraz z ta firma. Na temat kadry nie lepsze mam zdanie, wykorzystuja pana (usunięte przez moderatora) na kazdym kroku lacznie z operatorem CMC. Nie polecam tego zakladu nikomu...
2
pracownik 2014-01-07 10:39:16
ja również mogę dać opinię pod względem samych negatywów , dotychczas najgorsza firma z którą miałem do czynienia, kierownik który pokaże sie raz za kiedy i próbuje pokazać sobą dobrą postawe , a wiedza którą posiada jest znikoma , ogólnie nie ma co liczyć na pomoc z jego strony . Odnośnie płacy , śmieszna i w dodatku na samym początku(usunięte przez administratora) Stawki takie , że jak by to miała być jedyna pensja w rodzinie to nawet nie wystarczy na chleb dla dzieci.
5
annhor 2014-08-19 10:38:38
Zgadzam się z negatywnymi opiniami innych. Nie warto nawet iść na rozmowę kwalifikacyjną. Stawki masakryczne a piszą w ogłoszeniu o ponadprzeciętnych.
Wykorzystać i zwolnić to hasło tej firemki, prowadzonej przez obcokrajowca.
O umowie można zapomnieć, a chcieliby żeby człowiek za darmo pracował... paranoja...
2
pracownik 2014-08-24 21:10:27
Pracuję w Meblemie od wielu lat i mogę powiedzieć, że jeśli podchodzi się do pracy rzetelnie i uczciwie to jest się docenianym i odpowiednio wynagradzanym. Firma daje możliwość wykazania się i awansu. Myślę, że większość negatywnych opinii piszą ludzie, którzy chcieliby pracować jak za czasów "komuny" czyli nic nie robić i za nic nie odpowiadać. Poza tym w większości firm na początek dostaje się mniejszą stawkę a dopiero po jakimś czasie, kiedy pracodawca może sobie wyrobić opinię o pracowniku, podnosi się płacę.
pracownik 2014-10-02 11:07:55
najgorsza firma w jakiej pracowałem !!! szefa robią w ch..a najbardziej szefowa i jej przydupas pan P.M. który nawet ma inny numer telefonu żeby szef na bilingach go nie znalazł !!! żenada !!! do tej pory nie mam wypłaty za sierpień a jest początek października !!! jak się upomniałem o wypłatę to powiedziano mi że nie ma pieniędzy i że szefowa zbiera do mnie na wypłatę !!! jakaś porażka !!!
op tylu latach pracy 10zł. na godzinę - śmieszne ale prawdziwe !!!
jak się ktoś zastanawia czy podjąć pracę w MEBLEMA stanowczo odradzam !!!
firma i tak kończy karierę na rynku ( brak zamówień stali klienci poszli do konkurencji - ba taniej i na czas ) pytając się kierownika z rana co mam robić? odpowiada NIE WIEM . lepiej się nie zastanawiać tylko szukać innej pracy !!!
1
pracownik 2014-10-03 21:14:10
ta firma to kompletne dno i moim zdaniem szefostfem i firmą powinna zająć się PROKURATURA!!!to są złodzieje.właśnie niedawno miał miejsce wypadek lepiej nie mówić jak potraktowali poszkodowanego.omijajcie tą firmę z daleka!!!!!!!!!!!
1
pracownik 2014-10-08 16:25:17
to nie pierwszy wypadek pracownika który pracuje na lewo ( bez umowy )
później szybkie załatwianie umów z wcześniejszą datą niż wypadek.
na śmieszne okresy np. na jeden miesiąc .
żenada każdy który ma umowę o pracę to na najniższą krajową 1680zł
a do ręki płaci inaczej!!! żeby mniejsze składki za pracowników płacić!!!
zmuszają pracowników do nadgodzin i prace w sobotę . obecnie na firmie jest kilka osób które pracują na lewo !!!
1
pracownik 2014-10-13 10:19:22
i znowu jak co miesiąc brak wypłaty . tylko jakaś marna zaliczka .
masakra wypłaty na trzy raty i nie zawsze uda się całość dostać w danym miesiącu . czas zacząć szukać innej pracy.
1
pracownik 2014-10-21 16:25:31
kolejny wypadek w firmie .
warunki pracy fatalne !
szefowa karze pracować będąc na zwolnieniu lekarskim !!
masakra pod przymusem zwolnienia z pracy !
ktoś powinien z tym zrobić porządek
1
kapitan zielony wąsik 2015-01-27 18:39:55
ja również po pewnych nieprzyjemnych doświadczeniach związanych z terminowością wynagrodzeń w innych firmach teraz wolę się mieć na baczności,. zanim zdecydowałbym się podjąć zatrudnienie w Nowoczesne meble Jarosław Bryłkowski to jednak wolałbym mieć pewność o stabilności ich w kwestiach finansowych. czy tak teraz u nich jest?
1
Kapitan hook 2015-03-14 21:25:10
Siemano. jedyne czego się idzie dorobic w tej firmie to DEPRESJA pracujesz tam od rana do wieczora a i tak starcza od miesiaca do miesiaca tragedia czy tak juz jest w kazdej firmie w tym kraju?
1
damian 2015-07-10 12:56:23
BZDURY TUTAJ WYPISUJĄ,ANONIMY.
POLECAM MEBLEME.
JAKOŚĆ, KOMPETENCJA.RZETELNOŚĆ.
Bartek 2015-11-19 21:12:42
polecam Mebleme . Fachowcy tam pracują, ostatnio miałem problem z wykonaniem mebli które sam wymyslilem.Nawiazalem kontakt z Meblema i udało się.Meble dostałem dobrej jakosci, co jest najważniejsze zwracają uwage na szczegóły i meble są dobrze wykonane.
aga 2015-12-10 08:07:47
a chciałam zlecic projekt dużej kuchni z wyposazeniem dziekuje wam na pewno tego nie zrobie w firmie która tak traktuje pracowników
1
były pracownik 2016-09-19 20:10:45
hahahahahahahahahahahahahahahaha - uwierzcie , że to jest najbardziej sprecyzowana opinia na temat tej firmy ... Pozdrawiam :)
Juhas 2016-09-19 22:53:01
Ale co jest sprecyzowane, bo ja widzę pytanie o co chodzi z tymi opiniami, generalnie to chyba powinno być bardziej oczywiste
Zostaw swoją opinię o Producent Mebli „Meblema” - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Producent Mebli „Meblema”