Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gerpol-Office

Pracowałeś w firmie Gerpol-Office i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-05-01 22:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuje juz kilka miesiecy. Placa niezle, roboty duzo, ale jestem blisko domu. No nie mialem jeszcze szkody. Robilem tez gdzie indziej u niemca - wszedzie tak samo. Tu mam przynajmiej wolne weekendy i kasa moze byc.
A robota jak wszsedzie.
zdjecie uzytkownika
Sewri - 2014-05-02 12:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakim stanowisku tam pracujesz, bo ostatnio też myślałem o Gerpolu ale słyszałem od znajomych znajomych kiepskie opinie..
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-05-08 14:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam zainteresowanych,

nie wypowiadam sie ani pozytywnie ani negatywnie. Pracuje tam i powiem tyle: wiekszosc kierowcow to cwaniacy i kombinatorzy. Zwalaja robote na kolegow. Kombinuja zeby jak najmniej zalatwic i placza jak male chlopcy. Narzekaja na wszytsko i wszytskich. Uzaleznieni od wielu nalogow. Maja klopoty finansowe i nic dziwnego ze nie zagrzeja miejsca, odchodza i krytykuja firme. Ten kto robi swoje nie ma zle. Nawet podwyzki sie zdazaja. Ja osobiscie nie dostalem. Blisko do domu i mieszkania sluzb. Pienadze jako tako. Jak ktos dostatecznie dlugo pracuje moze postwaic sobie nawet hotel z oszczednosci. Duzo pracy. Oragnizacja slaba ale typowa dla spedycji. Niech kazdy sprobuje sam i sie przekona. Nic prostszego. My Polacy lubimy sie skarzyc i stac w miejscu.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Małpx - 2014-05-09 01:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Duże małe dzieci z kierowców najwidoczniej się robią. Swoją drogą ciekawe na jakie zarobki można liczyć jako kierowca.
zdjecie uzytkownika
Czesiek - 2014-05-13 20:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi mieszkaniami to stary nizle wyleciales. A w Polsze to gdzie ty mieszkasz, jak nie w blokach porouskich? Za darmo mieszkania i niemcy tez ta mieszkaja i nie jakies same patole czyli jest ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Arbeiter - 2014-05-15 09:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy możecie napisać coś jeszcze na temat płacy i warunków zatrudnienia. jakie są stawki czy chociaż trochę przypominają to co oferują Niemcy czy GerPol zabiera 2/3 dla siebie. Jakie są umowy i czy dużo jest z nimi problemów? Jak wygląda opieka i współpraca ze strony pracowników biura w szczecinie?Proszę o w miarę obiektywne opinie.
zdjecie uzytkownika
Ster - 2014-05-20 02:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpracując z agencją trzeba mieć na uwadze fakt, że kasa na pewno będzie dużo niższa. Jak się da to najlepiej bezpośrednio się zatrudniać.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-05-20 11:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem w tej firmie na rozmowie. W trakcie rozmowy wyszło, że powinienem mieć jakąś dodatkową pracę żeby im płacić. Tragedia, nie polecam ;(
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-05-21 16:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@seba. Co masz konkretnie na myśli, ze musisz mieć inna prace zeby placic w drugiej? nie rozumie. ktoś wie wiecej?
zdjecie uzytkownika
druid - 2014-06-08 17:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to co??to,że obciążają za wszystko,więc z drugiego etatu to pokryjesz,bo po 500 euro w plecy za cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-09 00:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema co wy gadacie normalnie masakra pracuje w tej firmie i nie jest zle wyplata na czas spanie ok a ze ktos robi unfale non stoper no to jego brocha po prostu trzeba uwazac i to wszystko a nie szalec nikt cie nie goni niema tragedi chociaz spie w domu a nie w tej pieprzonej budzie dla mnie ok
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-06-09 06:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
druid, czyli tak naprawdę ciągniesz dwa etaty tylko po dlatego, że jesteś niezdarny w pracy? jak tak to przepraszam, faktycznie nie zrozumiałem, faktycznie taka opcja sie nie oplaca :).
zdjecie uzytkownika
Ringo - 2014-06-17 21:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Przecież za mieszkanie nikt nie płaci. Ja tu jestem już pół roku i nikt nie przychodzi. Ty mówisz o tej firmie czy tej transportówce z wybrzeża? Ja mówie o pracy pod Berlinem.
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-06-26 18:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@M d M: czyli najlepsze wyjscie to jak juz masz oferte pracy to po prostu szukac chatki na wlasna reke. zna ktos szacunkowe ceny nieruchomosci w Niemczech?
zdjecie uzytkownika
druid - 2014-07-04 21:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
unfala żadnego nie zrobiłem.Ani jednego.Za to w kantynie nasłuchałem się jak to wszyscy biadolą na gerpolową rzeczywistość.98 procent ekipy szuka innej pracy.Co to ma być,obciążenie za ubezpieczone mienie do wysokości 10 dniowych zarobków??!!
no co?
zdjecie uzytkownika
Pracujący - 2014-07-10 11:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytając te wpisy mam wrażenie ze są tu sami ,,kosmici" i bajkopisarze oraz tacy co szukają Tego co stworzył prace a nie szukają pracy i prawdy .
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-07-10 17:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, bo mam pytanie o ofertę dla pokojowej na Wismar. W wymaganiach piszę o prawie jazdym, mam B i nawet własne auto, ale przeciez prawo jazdy tylko na Polskę. Międzynarodowego nie wyrabialam. prosze o odp.
zdjecie uzytkownika
lekarz asystent do DE - 2014-07-21 18:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie wymagania musi spełniać lekarz asystent, który chce wyjechac do pracy z tej firmy? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2014-09-11 10:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej powiedz czemu zwiałeś. Może to ty jesteś ten co go ostatnio złapali na hlaniu? A potem sie dziwią że na prostym cofaniu po rampe robią unfale i ciogna z naczepa pol bramy...He, he...kierowcy. Kto dał takim prawko.
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-09-16 15:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje, że żeby się dostać do Was nie muszę przechodzić stu etapów rekrutacyjnych i miliona rozmów z szefami czy pod dyrektorami jakimiś? bo zależy mi na tym, żeby to poszło sprawnie i dlatego pytam czy macie porządek w dziale kadr i generalnie HRu, bo to też swiadczy o firmie i profesjonalizmie
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-24 16:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jełkiego typu szkody można tam popełnić, chodzi o to, że coś potłuczesz, zniszczysz czy co zrobisz? i ta kara 500 euro to jednak jest nad wyraz moim zdaniem, za duża i raczej nieadekwatna do tego wszystko co nawet możesz tam nabroić. a sam już miałem się zatrudnić, jeszcze chyba to przemyślę dokładnie.
zdjecie uzytkownika
marian90 - 2014-11-21 12:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę na ich stronie internetowej, biednej nieco, że szukają ochotnika na stanowisko pracy Pomocnik budowlany w niemczech. brzmi intrygująco. może już ktoś z was ma doświadczenia na takim stanowisku przez tą firmę?wiem jak jest z takimi ofertami dlatego wolę najpierw was zapytać zanim pojadę, ufam wam kochani
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-11-27 07:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
numer telefonu usunęli to nowy ; j00pmptwa
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-11-27 11:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sory pomylilem sie, nowy numer to j00mpptwa
zdjecie uzytkownika
kuchar - 2015-01-15 21:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby podać to jest miejscowość lub dzielnica berlina,lub jakas ulice gdzie mniej więcej znajdują się bloki mieszkalne.
zdjecie uzytkownika
Lider - 2015-01-19 15:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuchar - 2015-01-15 21:06:36]:
Jedziesz do pracy czy do bloków :). To normalne bloki - jak mieszkasz w mieście, to takie same jak u nas. A co?
zdjecie uzytkownika
Piotrek P - 2015-01-22 14:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja odszedłem i dostałem kase, kaucje i premie :). Chociaż się zastanawiałem.
zdjecie uzytkownika
as - 2015-01-30 11:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma solidna jak na początek wojaży ,jest zus,umowa,jak sie nawali wypłata będzie
pracowałem tam,lepiej niż w polsce ,gorzej niż na umowie niemieckiej,a kasa jest
zdjecie uzytkownika
KWINTO - 2015-01-31 14:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ZŁYCH OPINI TU NIE ZNAJDZIECIE MOJE USUNELI
zdjecie uzytkownika
pokojówka K. - 2015-02-12 13:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyno, patologia????!!!! Obrażasz w tym momencie mnie i osoby z którymi mieszkałaś..Ja pracuję u nich już ponad rok, zarabiam więcej niż Niemcy na godz.i wszystko mam podstawione pod nos: samochód, mieszkanie, transport do Polski.. Muszę tylko wykonać robotę za te 3,5-6 tys. I uwierz, że takie kwoty co miesiąc mam na koncie.. Widocznie kopciuszek do pałacu chciał...
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-03-30 23:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za namiary a wlasnie mialem tam isc do pracy z kolega do tego calego Gerpolu ....Dzieki kolo za info (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tender - 2015-06-08 20:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kolo - 2015-03-30 23:10:37]:
ze swojej strony mogę podrzucić info że już od dłuższego czasu Gerpol - office poszukuje pracowników na stanowisko pokojowego / pokojowej http://www.nuzle.pl/pokojowapokojowy-szczecin,12975988 . Kuszą głównie niemiecką formą wynagrodzenia co rzeczywiście zazwyczaj dla praocwników wychodzi raczej na plus
zdjecie uzytkownika
mieszko - 2015-07-20 16:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem @michnow przecież firma normalnie prosperuje, mówimy o tej ze Szczecina, prawda. Jest obecnie nawet nowa oferta praca na pokojową i warunki nie są takie złe, wydaje mi sie, ze w innych miejscach mniej jednak płaca za takie usługi, spotkałem się z tym, że nie raz po 6 zł/h było, a tutaj ponad 10zł/h.
zdjecie uzytkownika
wet - 2015-08-31 11:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gerpol szuka ciągle kierowców ciekaw jestem jakie proponują warunki zarobkowe. Zastanawiam się czy nie opdowiedzieć na oferte pracy którą zamieścili. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rtg - 2015-09-30 14:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie że całkiem niedawno w firmie Gerpol-Office poszukiwali osób na stanowisko pokojowej/ pokojowego w Szczecinie, kierowcy C+E w Zielonej Górze, Poznaniu, Szczecinie i Katowicach..żałuję że wtedy nie zdążyłem aplikować do nich..mam tylko nadzieję że wkrótce znów będą poszukiwać nowych pracowników..
zdjecie uzytkownika
anato - 2015-10-30 17:57:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak sie odniesc do tego co piszecie na temat pracodawcy, bo jezeli tak faktycznie jest to wyglada na to jakby jego cel i polityka sie troche z praktyka mijały,gdyz na ich stronie napisane jest, że oferują usługi społeczno-kulturalne, wiec troche szkoda, że ma sie to nijak do pracowników jakich zatrudniają ...
zdjecie uzytkownika
heńcio - 2015-11-11 04:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@11 - a ciekawe, jak wygląda u nich zatrudnienie na pokojowego. Proponują takie ogłoszenie pracy, które jest skierowane na pracę na terenie Niemiec. Proponują wynagrodzenie wg niemieckich standardów, a także zapewniają zakwaterowanie. Oczywiście wymagają znajomości niemickiego i posiadania prawa jazdy kat B.
zdjecie uzytkownika
muminek - 2015-11-13 12:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@heńcio no i potrzebują tez podobno referencji z poprzedniego miejsca pracy, ciekawe po co jest coś takiego im potrzebne
zdjecie uzytkownika
ninka - 2015-11-15 18:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że to bardziej kwestia tego typu, że pracodawca jest ciekawy czy nie zatrudnia kryminalisty a osobę, która jest godna polecenia
zdjecie uzytkownika
gggg - 2015-11-17 22:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że tu nie chodzi o to @ninka, bo tak to by chcieli papierka o niekaralności. A referencje przestały być modne, a jednak to istotna sprawa, bo pracownik może kłamać w kwestii zwolnienia z poprzedniego miejsca
zdjecie uzytkownika
mojzi - 2016-01-25 12:25:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no referencje to troszkę przestarzała sprawa to prawda, więc w sumie rozumiem ich, że chcą papierka o niekaralności. ale najważniejsze jest to, że oni zapewniają legalne zatrudnienie i opiekę medyczną
zdjecie uzytkownika
anato - 2016-02-01 14:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nie mozna tak robic,przeciez choroba nie wybiera i każdy może zachorowac, przeciez firma zatrudnia na umowę wiec pozniej czy ZUS i reszta leczenia jest przez nich nie finansowana
zdjecie uzytkownika
fgthyju - 2016-02-03 16:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie ze mozna dostac u nich prace w Niemczech np . jako pokowa/ pokojowy wiadomo ze praca ciezka ale mozna na prawde sporo zarobic bo rpzeciez w euro
zdjecie uzytkownika
lezak - 2016-02-07 18:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fgthyju, no i warunki niemieckie są zawsze lepsze niż u nas w kraju. Na ta pokojową to nawet małe wymagania mają, wystarczy tu podstawowa znajomośc języka niemieckiego i to w sumie tyle.
zdjecie uzytkownika
tender - 2016-02-14 13:23:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ech widzę , że należysz do tych osób, którym po prostu ciężko jest dogodzić niestety. Jeśli chcecie pracować w gerpolu to niczym nie różni się praca tutaj jako kierowca od innych tego typu
zdjecie uzytkownika
norig - 2016-02-16 21:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli często bierze się chorobowe to może być tak, że zwolnią @seba, no ale jeśli jest to jednorazowa sprawa to już nie za ciekawie. Jako kierowca trzeba znać niemiecki i francuski.
zdjecie uzytkownika
antek - 2016-04-08 19:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z chorobowym nie ma co przesadzać, ja się nie dziwię, że właściciele się denerwują, bo ludzie jednak nadużywają
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2016-04-22 17:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Zastanawiam sie nad wyjazdem do niemiec z tej firmy na stanowisko magazyniera
co sadzicie o tej firmie?
sa wypłacalni, jak to wyglada? Bo przez telefon wszystko pieknie wyglada.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja przebiega w miare szybko ale widac, ze przyjmuja byle kogo. nie musisz znac j. niemieckiego tylko dlatego ze pozniej trudniej dochodzic ci swoich praw, ktore sa nagminnie lamane przez ta firme. na poczatku milo sympatycznie a pozniej juz jestes problemem.
Pytania: jak powiedziec po niemiecku gdzie jest paleta?
prosze opisac swoje doswiadczenie na magazynie?
czy posiada pan konto? jesli nie trzeba zalozyc, potrzebne do przelewow.
jakie pan ma rozmiar buta oraz ubran.

zdjecie uzytkownika
essa - 2016-04-22 19:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos*

odezwij sie na maila lzab87@o2.pl bo tez mam zamiar wyjechac i tez mam pewne kwestie
zdjecie uzytkownika
ss - 2016-04-26 18:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma nie stabilna pensja nie na czas. na chorobowym zwalniają i dają karę 4000pln więc nie radzę chorować więcej na priv zabcia07@interia.eu

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gerpol-Office!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol-Office
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert