Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gerpol-Office

Pracowałeś w firmie Gerpol-Office i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Koks - 2014-04-03 21:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi też przysłali tą umowę poszukują kierowców od zaraz na szybko ale nie wiem czy się z nimi dogadam bo ta umowa jest tak(usunięte przez administratora) jak lato z radiem
zdjecie uzytkownika
kazimierz - 2014-04-03 21:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [A to nie wszystko. Mam jeszcze asa w rekawie szefi - 2014-03-14 20:54:35]:
koks witam, wlasnie ja studiowalem caly dzien i wychodzi ze cokolwiek zrobie to bede bulił kasiore,
zdjecie uzytkownika
Perszing - 2014-04-04 09:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siemka no wlasnie umowa obwarowana podkazdym punktem i tak jak pisze kolega wyzej co bys nie robil to za wszystko Cie mogą obciązyc najgorszejest to ze niema szans pogadac z kims kto tam pracuje bo Ja oczywiscie powiedzialem ze chcialbym pogadac jakims kierowcą ktory pracuje w tej firmie przez telefon ale Pani w biurze w Szczecinie tlumaczy sie ze nie moze mi dacdo nikogotelefonu gdyz obowiązują Ja tajemnica jakby co to moj nr. dzwoncie to pogadamy przez telefon na ten temat( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
pracowalem - 2014-04-11 13:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w rzeczywistosci jest tak samo jak w umowie. szukajcie czegos innego, ofert jest wiele.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-04-22 14:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to smiech na sali, wymagania olbrzymie, nieadekwatne do wynagrodzenia!!! l( usunięte przez administratora )rzemial ludzi w firmie ogromny, nie ma osoby, ktora pracuje dluzej niz rok. teraz widze nowych szukaja ale juz stazystow co by ich wyskubac na maxa a pewnie odpowiedzialnosc finansowa beda mieli jak zwykli pracownicy. uciekac i nie ogladac sie za siebie. NIE POLECAM.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-05-01 22:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje juz kilka miesiecy. Placa niezle, roboty duzo, ale jestem blisko domu. No nie mialem jeszcze szkody. Robilem tez gdzie indziej u niemca - wszedzie tak samo. Tu mam przynajmiej wolne weekendy i kasa moze byc.
A robota jak wszsedzie.
zdjecie uzytkownika
Sewri - 2014-05-02 12:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jakim stanowisku tam pracujesz, bo ostatnio też myślałem o Gerpolu ale słyszałem od znajomych znajomych kiepskie opinie..
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-05-08 14:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zainteresowanych,

nie wypowiadam sie ani pozytywnie ani negatywnie. Pracuje tam i powiem tyle: wiekszosc kierowcow to cwaniacy i kombinatorzy. Zwalaja robote na kolegow. Kombinuja zeby jak najmniej zalatwic i placza jak male chlopcy. Narzekaja na wszytsko i wszytskich. Uzaleznieni od wielu nalogow. Maja klopoty finansowe i nic dziwnego ze nie zagrzeja miejsca, odchodza i krytykuja firme. Ten kto robi swoje nie ma zle. Nawet podwyzki sie zdazaja. Ja osobiscie nie dostalem. Blisko do domu i mieszkania sluzb. Pienadze jako tako. Jak ktos dostatecznie dlugo pracuje moze postwaic sobie nawet hotel z oszczednosci. Duzo pracy. Oragnizacja slaba ale typowa dla spedycji. Niech kazdy sprobuje sam i sie przekona. Nic prostszego. My Polacy lubimy sie skarzyc i stac w miejscu.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Małpx - 2014-05-09 01:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duże małe dzieci z kierowców najwidoczniej się robią. Swoją drogą ciekawe na jakie zarobki można liczyć jako kierowca.
zdjecie uzytkownika
Czesiek - 2014-05-13 20:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi mieszkaniami to stary nizle wyleciales. A w Polsze to gdzie ty mieszkasz, jak nie w blokach porouskich? Za darmo mieszkania i niemcy tez ta mieszkaja i nie jakies same patole czyli jest ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Arbeiter - 2014-05-15 09:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy możecie napisać coś jeszcze na temat płacy i warunków zatrudnienia. jakie są stawki czy chociaż trochę przypominają to co oferują Niemcy czy GerPol zabiera 2/3 dla siebie. Jakie są umowy i czy dużo jest z nimi problemów? Jak wygląda opieka i współpraca ze strony pracowników biura w szczecinie?Proszę o w miarę obiektywne opinie.
zdjecie uzytkownika
Ster - 2014-05-20 02:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracując z agencją trzeba mieć na uwadze fakt, że kasa na pewno będzie dużo niższa. Jak się da to najlepiej bezpośrednio się zatrudniać.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-05-20 11:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w tej firmie na rozmowie. W trakcie rozmowy wyszło, że powinienem mieć jakąś dodatkową pracę żeby im płacić. Tragedia, nie polecam ;(
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-05-21 16:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@seba. Co masz konkretnie na myśli, ze musisz mieć inna prace zeby placic w drugiej? nie rozumie. ktoś wie wiecej?
zdjecie uzytkownika
druid - 2014-06-08 17:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to co??to,że obciążają za wszystko,więc z drugiego etatu to pokryjesz,bo po 500 euro w plecy za cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-09 00:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema co wy gadacie normalnie masakra pracuje w tej firmie i nie jest zle wyplata na czas spanie ok a ze ktos robi unfale non stoper no to jego brocha po prostu trzeba uwazac i to wszystko a nie szalec nikt cie nie goni niema tragedi chociaz spie w domu a nie w tej pieprzonej budzie dla mnie ok
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-06-09 06:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
druid, czyli tak naprawdę ciągniesz dwa etaty tylko po dlatego, że jesteś niezdarny w pracy? jak tak to przepraszam, faktycznie nie zrozumiałem, faktycznie taka opcja sie nie oplaca :).
zdjecie uzytkownika
M do M - 2014-06-11 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gerpol office to przysłowiowa ''firma'' krzak. Mają ''biuro'' w piwnicy w szczecińskim bloku a kreują się na korporację.
Wymagania do JAKIEJKOLWIEK pracy to: kierunkowe wykształcenie, kilka lat doświadczenia w danej branży
i oczywiście... biegły niemiecki! :)))))))))
Pan prezes M to arogancki, oderwany od rzeczywistości, fałszywy egoista udający Niemca (aż się prawdziwi Niemcy śmieją).
Jest to patologiczny kłamca, który jak nie skłamie to aż go skręca, co widać po odruchach.
Nie dajcie się nabrać na ich bajeczki i rzekome rozległe kontakty w Niemczech.
Jeśli po wstępnej rozmowie dzwonią do Ciebie i zapraszają, gadają jakbyś dostąpił wyjątkowego cudu i jakim to masz czuć się
szczęściarzem, że właśnie Ciebie wybrali. Pierwszy czar mija kiedy dostajesz umowę-śmieciówkę na dzień dobry.
Warunki mieszkaniowe w DE to niechciane przez miejscowych Niemców wynajmowane zaniedbane mieszkania i pokoje,gdzie co
kilka dni przychodzi właściciel i pyta się Ciebie-pracownika o zapłacenie czynszu. (!)
Dalsza ''współpraca'' to już tylko ciągłe problemy z d.... i karne obcinanie pensji za wmówione skuchy oraz spóźnione ''wypłaty''.

Jak chcecie pracować w Niemczech to szukajcie bezpośrednio w firmach albo w niemieckich biurach pośrednictwa, napewno nie u tych komediantów.

zdjecie uzytkownika
Ringo - 2014-06-17 21:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M do M - 2014-06-11 14:02:03]:
(usunięte przez administratora)Przecież za mieszkanie nikt nie płaci. Ja tu jestem już pół roku i nikt nie przychodzi. Ty mówisz o tej firmie czy tej transportówce z wybrzeża? Ja mówie o pracy pod Berlinem.
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-06-26 18:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@M d M: czyli najlepsze wyjscie to jak juz masz oferte pracy to po prostu szukac chatki na wlasna reke. zna ktos szacunkowe ceny nieruchomosci w Niemczech?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
Niemcy
()
Gerpol-Officefirma działająca na niemieckim rynku usług branży transportowo-logistycznej poszukuje kierowców do rozwożenia towarów po NiemczechKierowca z Kat. C+E Region: NiemcyOpis stanowiska:rozwożenie towaru, rozładunek lub załadunek towaruWymagania:Kandydat prawo jazdy kat. C+E, ważną kartę kierowcy,Minimum pół roku doświadczenia na podobnym stanowisku, w tym doświadczenie w rozwożeniu towaruZnajomość języka niemieckiego w stopniu podstawowy
zdjecie uzytkownika
druid - 2014-07-04 21:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [M do M - 2014-06-11 14:02:03]:
unfala żadnego nie zrobiłem.Ani jednego.Za to w kantynie nasłuchałem się jak to wszyscy biadolą na gerpolową rzeczywistość.98 procent ekipy szuka innej pracy.Co to ma być,obciążenie za ubezpieczone mienie do wysokości 10 dniowych zarobków??!!
no co?
zdjecie uzytkownika
Pracujący - 2014-07-10 11:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wpisy mam wrażenie ze są tu sami ,,kosmici" i bajkopisarze oraz tacy co szukają Tego co stworzył prace a nie szukają pracy i prawdy .
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-07-10 17:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, bo mam pytanie o ofertę dla pokojowej na Wismar. W wymaganiach piszę o prawie jazdym, mam B i nawet własne auto, ale przeciez prawo jazdy tylko na Polskę. Międzynarodowego nie wyrabialam. prosze o odp.
zdjecie uzytkownika
uciekać! - 2014-07-21 14:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten prezes to psychopata! Lubi się pastwić psychicznie nad ludźmi i manipulować!
Nie dajcie się mu oszukać!
zdjecie uzytkownika
lekarz asystent do DE - 2014-07-21 18:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie wymagania musi spełniać lekarz asystent, który chce wyjechac do pracy z tej firmy? pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol-Office
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x