brak logo

Gerpol-Office

Szczecin

Opinie o Gerpol-Office

janek 2014-10-24 16:46:44
a jełkiego typu szkody można tam popełnić, chodzi o to, że coś potłuczesz, zniszczysz czy co zrobisz? i ta kara 500 euro to jednak jest nad wyraz moim zdaniem, za duża i raczej nieadekwatna do tego wszystko co nawet możesz tam nabroić. a sam już miałem się zatrudnić, jeszcze chyba to przemyślę dokładnie.
marian90 2014-11-21 12:20:01
widzę na ich stronie internetowej, biednej nieco, że szukają ochotnika na stanowisko pracy Pomocnik budowlany w niemczech. brzmi intrygująco. może już ktoś z was ma doświadczenia na takim stanowisku przez tą firmę?wiem jak jest z takimi ofertami dlatego wolę najpierw was zapytać zanim pojadę, ufam wam kochani
grzegorz 2014-11-27 07:05:58
numer telefonu usunęli to nowy ; j00pmptwa
grzegorz 2014-11-27 11:20:59
sory pomylilem sie, nowy numer to j00mpptwa
kuchar 2015-01-15 21:06:36
Czy ktoś mógłby podać to jest miejscowość lub dzielnica berlina,lub jakas ulice gdzie mniej więcej znajdują się bloki mieszkalne.
Lider 2015-01-19 15:34:46
Jedziesz do pracy czy do bloków :). To normalne bloki - jak mieszkasz w mieście, to takie same jak u nas. A co?
Piotrek P 2015-01-22 14:50:55
A ja odszedłem i dostałem kase, kaucje i premie :). Chociaż się zastanawiałem.
1
as 2015-01-30 11:10:58
firma solidna jak na początek wojaży ,jest zus,umowa,jak sie nawali wypłata będzie
pracowałem tam,lepiej niż w polsce ,gorzej niż na umowie niemieckiej,a kasa jest
2
KWINTO 2015-01-31 14:06:28
ZŁYCH OPINI TU NIE ZNAJDZIECIE MOJE USUNELI
4
pokojówka K. 2015-02-12 13:47:26
Dziewczyno, patologia????!!!! Obrażasz w tym momencie mnie i osoby z którymi mieszkałaś..Ja pracuję u nich już ponad rok, zarabiam więcej niż Niemcy na godz.i wszystko mam podstawione pod nos: samochód, mieszkanie, transport do Polski.. Muszę tylko wykonać robotę za te 3,5-6 tys. I uwierz, że takie kwoty co miesiąc mam na koncie.. Widocznie kopciuszek do pałacu chciał...
1
kolo 2015-03-30 23:10:37
Dzieki za namiary a wlasnie mialem tam isc do pracy z kolega do tego calego Gerpolu ....Dzieki kolo za info (usunięte przez administratora)
tender 2015-06-08 20:51:43
ze swojej strony mogę podrzucić info że już od dłuższego czasu Gerpol - office poszukuje pracowników na stanowisko pokojowego / pokojowej http://www.nuzle.pl/pokojowapokojowy-szczecin,12975988 . Kuszą głównie niemiecką formą wynagrodzenia co rzeczywiście zazwyczaj dla praocwników wychodzi raczej na plus
1
mieszko 2015-07-20 16:34:11
nie rozumiem @michnow przecież firma normalnie prosperuje, mówimy o tej ze Szczecina, prawda. Jest obecnie nawet nowa oferta praca na pokojową i warunki nie są takie złe, wydaje mi sie, ze w innych miejscach mniej jednak płaca za takie usługi, spotkałem się z tym, że nie raz po 6 zł/h było, a tutaj ponad 10zł/h.
wet 2015-08-31 11:45:37
Gerpol szuka ciągle kierowców ciekaw jestem jakie proponują warunki zarobkowe. Zastanawiam się czy nie opdowiedzieć na oferte pracy którą zamieścili. Pozdrawiam
rtg 2015-09-30 14:48:01
a wiecie że całkiem niedawno w firmie Gerpol-Office poszukiwali osób na stanowisko pokojowej/ pokojowego w Szczecinie, kierowcy C+E w Zielonej Górze, Poznaniu, Szczecinie i Katowicach..żałuję że wtedy nie zdążyłem aplikować do nich..mam tylko nadzieję że wkrótce znów będą poszukiwać nowych pracowników..
anato 2015-10-30 17:57:21
nie wiem jak sie odniesc do tego co piszecie na temat pracodawcy, bo jezeli tak faktycznie jest to wyglada na to jakby jego cel i polityka sie troche z praktyka mijały,gdyz na ich stronie napisane jest, że oferują usługi społeczno-kulturalne, wiec troche szkoda, że ma sie to nijak do pracowników jakich zatrudniają ...
heńcio 2015-11-11 04:13:45
@11 - a ciekawe, jak wygląda u nich zatrudnienie na pokojowego. Proponują takie ogłoszenie pracy, które jest skierowane na pracę na terenie Niemiec. Proponują wynagrodzenie wg niemieckich standardów, a także zapewniają zakwaterowanie. Oczywiście wymagają znajomości niemickiego i posiadania prawa jazdy kat B.
muminek 2015-11-13 12:22:32
@heńcio no i potrzebują tez podobno referencji z poprzedniego miejsca pracy, ciekawe po co jest coś takiego im potrzebne
ninka 2015-11-15 18:42:11
Myślę, że to bardziej kwestia tego typu, że pracodawca jest ciekawy czy nie zatrudnia kryminalisty a osobę, która jest godna polecenia
gggg 2015-11-17 22:47:21
Wydaje mi się, że tu nie chodzi o to @ninka, bo tak to by chcieli papierka o niekaralności. A referencje przestały być modne, a jednak to istotna sprawa, bo pracownik może kłamać w kwestii zwolnienia z poprzedniego miejsca
mojzi 2016-01-25 12:25:46
no referencje to troszkę przestarzała sprawa to prawda, więc w sumie rozumiem ich, że chcą papierka o niekaralności. ale najważniejsze jest to, że oni zapewniają legalne zatrudnienie i opiekę medyczną
anato 2016-02-01 14:31:00
ale nie mozna tak robic,przeciez choroba nie wybiera i każdy może zachorowac, przeciez firma zatrudnia na umowę wiec pozniej czy ZUS i reszta leczenia jest przez nich nie finansowana
fgthyju 2016-02-03 16:22:04
fajnie ze mozna dostac u nich prace w Niemczech np . jako pokowa/ pokojowy wiadomo ze praca ciezka ale mozna na prawde sporo zarobic bo rpzeciez w euro
lezak 2016-02-07 18:10:38
fgthyju, no i warunki niemieckie są zawsze lepsze niż u nas w kraju. Na ta pokojową to nawet małe wymagania mają, wystarczy tu podstawowa znajomośc języka niemieckiego i to w sumie tyle.
tender 2016-02-14 13:23:00
ech widzę , że należysz do tych osób, którym po prostu ciężko jest dogodzić niestety. Jeśli chcecie pracować w gerpolu to niczym nie różni się praca tutaj jako kierowca od innych tego typu
norig 2016-02-16 21:02:04
Jeśli często bierze się chorobowe to może być tak, że zwolnią @seba, no ale jeśli jest to jednorazowa sprawa to już nie za ciekawie. Jako kierowca trzeba znać niemiecki i francuski.
antek 2016-04-08 19:56:42
z chorobowym nie ma co przesadzać, ja się nie dziwię, że właściciele się denerwują, bo ludzie jednak nadużywają
Ktos 2016-04-22 17:52:54
Witam
Zastanawiam sie nad wyjazdem do niemiec z tej firmy na stanowisko magazyniera
co sadzicie o tej firmie?
sa wypłacalni, jak to wyglada? Bo przez telefon wszystko pieknie wyglada.
essa 2016-04-22 19:59:42
ktos*

odezwij sie na maila lzab87@o2.pl bo tez mam zamiar wyjechac i tez mam pewne kwestie
tender 2016-05-09 15:12:15
Jakoś ostatnio nie mam szczęścia do nowych firm do których trafiam. Ostatnio jednak trafiłem tutaj i mam nadzieję , że tym razem historia potoczy się inaczej. Słyszałem o nich wiele pozytywnych opinii. Szukają w dodatku obecnie ludzi na kierowców c+e
3
pokojówka 2016-05-29 01:13:11
Dlaczego negatywne opinie są usuwane? Ludzie powinni wiedzieć że nie powinni wyjeżdżać do pracy z Gerpolem
2
Arek 2016-05-31 09:15:02
Pracowal ktos u nich jako pokojowy/pokojowka ? Jakies info ?
Janek 2016-06-02 19:36:56
co masz na mysli usuwane posty i odradzanie pracy z gerpol ? moze jakies konkrety w koncu bo ja zastanawiam sie na wypad na magazyn z ta firma i sam nie wiem...
rtg 2016-06-19 22:23:43
@Janek przeciez takich postów nikt bez powodu nie usuwa
gggerpol 2016-06-29 21:24:48
Ta firma to jakaś pomyłka NIE WYJEŻDŻAJCIE tutaj chyba że chcecie powdychać jodu nad morzem i zarobić kieszonkowe.....
2
,m 2016-07-01 14:10:48
@gggerpolco masz konkretnie na myśli, co ci się nie podoba w pracy tam? vpytam bo jestem zainteresowana pracą w Gerpol-Office, wiec musze wiedziec skad te uprzedzenia
anato 2016-08-16 19:07:10
Skoro nakładają takie kary to widać mają do tego powód i prawo bo na pewno zapisali to w umowie jaką się na początku podpisuje więc nie wiem skąd takie zdziwienie a poza tym sam napisałeś, że były sprawy a firma jak widać nadal działa więc raczej nic im nie udowodnili
menda10 2016-08-17 14:19:01
Kara swoją drogą, a zaległe pieniądze od maja swoją. Nie mają zamiaru wypłacić pieniędzy których zarobiłem. To podlega już pod kradzież należności.
Kropla 2016-08-17 18:27:39
ktoś - zgadzam się i również odradzam. !!!
mowas 2016-08-17 21:49:30
anato działa i jak najbardziej nadal na ich stronie internetowej widnieją iformacje o miejscach pracy które można objąć za ich pośrednictwem w Niemczech, jednakże to są tylko wzmianki, nie ma dat, trzeba więc zadzwonić do firmy i się o to zapytać może
Num 2016-08-19 14:38:42
Moim zdaniem nic nie zniknie, bo firma ma się naprawdę dobrze, wszystko jest przecież pewne tutaj chyba
pokrop 2016-08-21 15:06:08
@ BRONEK może opinie były usunięte bo przeklinałeś ?
carpi 2016-08-21 16:16:02
Bronek skoro jest czy było tak źle to jakim cudem rok przepracowales... mnie interesuje sytuacja na magazynie przy załadunku, ktoś coś? Czy ciągle zero konkretów...
Ka Sia 2016-08-22 00:27:52
czy pracował ktos z gerpolu jako pokojówka w Lubece lub Walow , albo aktualnie pracuje? zastanawiam sie nad wyjazdem, prosze o info
Pani JC 2016-08-26 11:10:52
Lügner und Diebe mają się zawsze dobrze :). A jak! Ludzi na świecie cała masa - jest więc komu wciskać ciemnoty. Starzy odchodzą, nowi przychodzą....a potem tylko niespodzianka z ZUS, bo sooooro składek brakuje.
Jak chcecie pracować u uczciwego pracodawcy, to NIE TA FIRMA!
1
Chyba? 2016-08-26 11:13:05
Chyba? Skoro pewne ta skąd to chyba? Jakaś wątpliwość? A może znowu pani z biura na polecenie szefa wpisuje opinie? To jak tam panie lub pani? Chyba?
NaMa 2016-08-30 14:05:57
Kasiu cos siee dowieedzialas ?
NaMa 2016-08-30 14:47:11
Czy ktos pracowal /pacuje w Lubece jako pokojowy/ pokojowa?
ref 2016-09-04 20:39:21
W sumie ostatnio pojawiły się u nich oferty pracy nie tylko na kierowników projektu, ale również na specjalistów w dziale umów i rozliczeń. To doskonały dowód na to, że się ciągle rozwijają, mając na uwadze zadowolenie kadry.
Rere 2016-09-19 15:27:34
Dostałam zaproszenie na przesłuchanie w sprawie tej firmy...przestępstwo gospodarcze czy coś. Masakra. Co to za firma. Podobno ludziom nie płacą składek, źle wyliczają pensje - oczywiście na korzyść pracodawcy, zabierają kasę pod pretekstem kary. Niejasne warunki. A całość wychodzi dopiero po fakcie...Ja wyczułam pismo nosem i zwinęłam się z tamtąd po miesiącu. Jak widziałam ile dziewczyny robią. No są tacy co muszą - bo dzieci na utrzymaniu, kredyt...ale szanujmy się. Z niemieckim i olejem w głowie szybko znajdzie się pracę w Niemczech. Oni czekają na takich co mają nóż na szyi.
Zostaw swoją opinię o Gerpol-Office - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol-Office