brak logo

Diehl Controls Polska

Namysłów

Opinie o Diehl Controls Polska

Nieuk po podstawówce 2017-05-26 10:53
Zgadzam się, nowoczesna technologia, zwłaszcza na montażu i znający się na robocie specjaliści liniowi to bez wątpienia ogromny plus tego zakładu. Polecam.
Jenot 2017-05-26 11:15
Super partia...
luk 2017-05-29 19:27
Witam czy ktoś wie ile zarabia taki brygadzista ? i dlaczego sa wolne etaty na brygadzistę i lidera ?
Nick 2017-05-29 21:11
Wolne etaty bo uciekają z diehla jak najdalej.
6
Maja 2017-05-30 08:38
@Nick wspominasz, że w firmie są wolne etaty, ponieważ pracownicy się zwalniają. Czy dotyczy to konkretnego działu? Jak duża jest skala odejść?
-*-*-*- 2017-05-30 17:33
LUDZIE JUTRO OTWARCIE NOWEJ HALI.




Sama śmietanka włącznie z władzami miasta.Jest się czym popisać.A LUDZIE JAK BYLI DO ZASTĄPIENIA TAK NADAL SĄ.....
Ktosik 2017-05-30 20:21
Stoi nowa hala więc potrzeba nowych liderów i brygadzistow
3
nick 2017-05-30 20:46
Jestem zainteresowany pracą w TPM, czy mógłbym wiedzieć jaki jest zakres obowiązków i czym dokładnie zajmuje się ten dział?
♤♤♤♤ 2017-05-30 21:44
Wszystkim.
Powodzenia.
1
Ktosik 2017-05-31 13:19
Praca polega na naprawie maszyn i utrzymaniu ich w ruchu. Potrzeba ogólnej wiedzy mechanicznej elektrycznej automatycznej i informatycznej dodatkowo dochodzą do tego rozne interfejsy graficzne.Ogolnie jest potrzebne dobre myślenie logiczne
Takie tam opinie 2017-05-31 16:43
Bardzo ładnie opisane :)rzeczywistość jest inna masz 5 palców u każdej z dłoni nadajesz się.Bo prawda jest taka że i tak będziesz musiał robić wszystko i jeszcze będziesz odpowiedzialny za części do wybranej kategorii maszyn.Do tego 6 dni w tygodniu praca i wcale nie duże zarobki a produkcja będzie Cię miała za śmiecia i wszyscy inni też.
Zapraszam do komentowania i pisania że jest zgoła inaczej.
Pozdrawiam:)
4
Nick600 2017-05-31 17:49
Ładnie opisane, w praktyce jest się chłopcem na posyłki za 2.5 tys, muszącym znać się na każdej maszynie w zakładzie, łącznie z obsługą instalacji zakładowych. Niewdzięczna praca, bez żadnego poszanowania ze strony produkcji jak i ze strony kierowniczej. Nazwa "TPM" to jakieś nieporozumienie.
3
Maja 2017-06-01 09:25
@Nick600 rozumiem, że przychodząc do pracy w Diehl Controls Polska można nauczyć się pracy na wielu maszynach. Czy w takim razie przychodząc do pracy należy mieć jakiekolwiek doświadczenie, czy również osoby, które dopiero zamierzają rozpocząć pracę mają szansę na dostanie się do firmy? Wspominasz również o braku szacunku. W czym się on według Ciebie przejawia?
Zniesmaczony 2017-06-01 10:17
Brak szacunku objawia się tym że osoby te są np. obgadywane, że nic nie robią a za coś biorą pieniądze. Nie tylko na tym stanowisku tak jest... Panie operatorki też są znieważane pod tym względem tylko że jak potrzeba zmienniczki to nikogo nie ma bo albo panie mówia że są za stare albo nie będą tyle robić za 100zl albo i mniej do wypłaty. Po co sie rozwijać i starać nawet jak jest ciężko to dobiją jeszcze bardziej. Ale takie są panie pracujące w diehlu wykańczają psychicznie. Zakład nie jest zly, bardzo go polecam ale niszcza go pracownicy.
1
Ogólny 2017-06-01 18:09
Podejście Panow brygadzistow i specjalistów do tpm i całej reszty kiedyś takowy brygadzista i specjalista usuwali sami awarie a teraz zapomnieli. Patrząc na to wszystko z boku wygląda to tak ze biurko lidera to mekka spotkań towarzyskich na linii brygadzista lider ewentualnie specjalista. Przy niektórych brygada to nawet klecza brygadzisci przed liderem w celach..... nie wiadomych. Poniektorzy nawet nie potrafią opisać co się zepsuło... komentarz Awaria. Szkoda ze pewne rzeczy z czasów przed streemowych nie są praktykowane. No ale podział jest na streemach lider szef szefów główny analityk. Brygadzista dowodzi batalion produkcyjny w pelny porozumieniu z lederem.... specjalista do roboty...
1
Czytający 2017-06-03 15:54
Czytając to nasuwa się wniosek czy szefowie niby tych szefów zdają sobie sprawę z tego ze problem istnieje wewnątrz a ogólne podejście wspomniany brał szacunku objawami się nie chęcią i demobilizacja pracowników niższego szczebla jak i tych którzy muszą współpracować? Nic innego z tych wpisów nie wychodzi. Może i zakład ma swoją płynność produkcyjna ale czy do końca o to chodzi. W lepszej atmosferze większy potencjał. Patrząc na kilka czytanych stron problem tkwi jak tu pisze liderzy brygadzisci i jak widać wspaniali są do póki świeci światło a jak światełka nie ma swoją politykę prowadzą. Może czas zacząć rozmawiać z monterami i zespołami wspopracujacymi brać ich zdanie pod uwagę? Podejrzewam że nie jeden brygadzista czy lider by trzesl porami gdyby kierownik poprosił naście osób o podsumowanie pracy jej okiem współpracujących? Czas na wnioski zanim będzie potrzeba zmienić narodowość pracujących w tym zakładzi. Teraz odpowiedzialność chyba jest na barkach.... szefów...
5
Gosc 2017-06-04 01:27
Którzy mają to gdzieś liczą się tylko sztuki sztuki sztuki i oszczędności. Człowiek byl jest i bedzie nikim. A dyrektor najgorszy jaki może być niby wszystko dla zakładu ale dla ludzi nic!! Wiadomo polaczek
6
Starka 2017-06-08 21:39
Czytam opinie i myślę, że taka atmosferę stworzyli sobie sami pracownicy. Jedni drugim przylepiają łatki tylko w jakim celu. Czyżby budowali swoja pozycje kosztem innych? Firma i szefostwo nie będzie w to wnikać, sami rozwiążcie problem. Skończcie te plotki w firmie.
1
? 2017-06-10 23:28
Witam. Wiecie może coś na temat podwyżek czy w tym roku coś bedzie?
R 2017-06-12 04:58
Podwyżka jest ustalona, z wyrównaniem od kwietnia do czerwcowej wypłaty
Poli 2017-06-13 10:34
Podwyżka??????ciekawa jestem czy bedzie widoczna na odcinku.Ja jak rownież wielu innych pracowników widzę tendencje spadkową .Zarabiamy mniej niż przed rokiem .Nie dziwota więc że nie ma chętnych do pracy do nowo otwartej hali,wieść już od dawna niesie że Diehl marnie opłaca swoich pracowników.
4
Maja 2017-06-13 11:05
@Poli wspominasz o nowej hali, która została otwarta na początku czerwca. Obecnie firma prowadzi rekrutacje na liczne stanowiska właśnie do pracy w Namysłowie. Czy praca w hali już ruszyła?
Oj 2017-06-13 17:01
Praca na nowej hali jeszcze nie ruszyła. Zarobki fakt małe ale i tak pracownicy z 3 streamu zostają po 12 godzin żeby dorobić. Teraz będą mieli z czego jeszcze więcej podatku ściągnąć. Obowiązków coraz więcej a wypłaty coraz mniej.
2
Ania 2017-06-14 23:28
Proponuje wziąć udział w rekrutacj bo szukają kogoś do biura
Staś 2017-06-17 13:29
Niestety tak już było, jest i będzie, że pracownicy będą mieli poczucie małych zarobków natomiast firma będzie uważała, że płaci wystarczająco dużo. Z doświadczenia wiem, że jak człowiek się stara to firma widzi, większość potrafi to docenić , może Diehl postąpi podobnie.
Staszka 2017-06-21 07:48
Firma widzi, ale tylko facetów. Kobieta nie ma szans na awans, jak jest do wyboru na stanowisko ustawiacza, brygadzisty czy lidera kobieta i mężczyzna, to można być w 100% pewnym, ze to facet dostanie posade.
6
Starka 2017-06-21 08:24
Czy ktoś wie jaka jest przyczyna , że firma potrzeba sporo osób? Maja jakiś nowy projekt? Słyszałem o ich sporo dobrego i mam zamiar aplikować. Mam nadzieję, że dowiem się coś jeszcze o firmie, jak się pracuje?
Zniesmaczony 2017-06-22 13:33
Dlatego chcą to zmienić żeby panie miały szanse... Jak narazie panią bez znajomości jest ciężko, nie da się to ukryć. Dlaczego panie pracujące po kilka będź kilkanaście lat nie mają szans a młode chłopaki którzy przychodzą zostają odrazu ustawiaczami a panie pracują po 6 - 14lat i znają praktycznie wszystkie stanowiska a nowego trzeba uczyć i jeszcze dodatkowo może będzie mu się chciało albo i nie.
5
Pani basia 2017-06-22 20:20
Nie rozumiem dlaczego stresujecie tych MLODy ch ludzi co prezentowali dzis czasem. Kazdy mial cos do powiedzenia a wszyscy paczyli nerwowo na czas I sie śpieszyli. My Chetnie po sluchamy. Prawda?
2
Ja 2017-06-24 11:46
Eeee no fajnie jest :-) niema co narzekać jak ktos chce pracowac to bedzie panie operatorki wziely kase za angaż a w umowie maja ten sam zakres obowiązków co pani monterka oj ale teraz bynajmniej maja wieksze poczucie wartosci czuja sie lepsze i wazniejsze :-)
Interesujacy 2017-06-24 12:09
To zapraszam na Panel i maszyn drukujące. Przekona się pani czy są takie same obowiązki co mają monterki. I dopiero proszę oceniac chyba że na innych działach tak jest, nie wiem.
2
Kobieta 2017-06-24 18:19
Może powiem coś co niektórych rozzłości ale jest w tym coś z prawdy. Kobiety są bardziej pracowite i coraz lepiej wykształcone, może firma to zauważy i z pewnością nie będzie stratna zatrudniając kobiety. Diehl to dobra firma i z pewnością docenia pracę.
2
Ja*&^/$#ja 2017-06-25 19:20
A ja ciekawa jestem ile z tych piszacych tutaj sfrustrowanych odezwalo sie na spotkaniu z dyrektorami, Bo na mojej zmianie nikt nic nie pisnAl. Takie to od wazne sa tylko na forum I anonimowo
3
Maja 2017-06-26 09:22
@Ja*&^/$#ja dobrze rozumiem, że niedawno dyrektorzy spotkali się z pracownikami? Czego to spotkanie dotyczyło? W firmie szykują się jakieś zmiany?
Ja*&^/$#ja 2017-06-26 12:22
Maja to spotkanie co kilka miesiecy dyrektor spotykam sie z nami I przekazuje duzo ciekawych rzeczy, chodzilo mi o to, ze wszyscy pisz a glupie rzeczy na forum a jak byla mozliwosci zdania pytania dytektorowi to nikt nie zapytal. Przy na j mniej na mojej brygadzie
1
Monia 2017-07-01 13:49
Otrzymałam pracę jako specjalista ds. planowania jakości, czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi coś o pracy? Jaka jest atmosfera w firmie?
Vs 2017-07-02 09:53
Hej Monia
Ogólnie jest w porządku, wydaje mi się że zarówno osoby w szeroko pojętej jakości jak i w działach współpracujacych są OK jak samemu się jest w porządku, to tak jeśli chodzi o atmosferę ogólnie. Można się z większością dogadać
Pracownica 2017-07-05 12:10
Dobrze się pracuje w firmie i nie narzekam. Kasa jest ok i w dodatku na czas, praca mi się podoba.
Kamil 2017-07-11 14:51
Witam
czy w Diehlu monterzy pracują w systemie czterobrygadowym?
987 2017-07-11 18:49
Tak.
Lilka 2017-07-13 15:16
Którego dnia miesiąca są wypłaty?
Despacito 2017-07-13 15:49
Zasiłki wypłacane są ostatniego dnia miesiąca lub 10 dnia, pracując przez pośrednika. Pozdrawiam.
Gremilka 2017-07-14 10:10
Muszę powtórzyć się po innych ale firma zasługuje na dobre opinie.
1
Chris 2017-07-14 21:37
Nie wiem dlaczego tyle nierobów krytykuje firmę. Od trzech miesięcy pracuje jako monter i jestem zadowolony z pracy jak i wynagrodzenia. Wcześniej pracowałem w nestle oraz w veluxie i nie dość, że człowiek musiał naprawdę ciężko pracować fizycznie to jeszcze wypłata nie była adekwatna do wykonywanej pracy. Natomiast jedyny minus to system czterobrygadowy, pomimo to polecam każdemu pracę w DCP.
4
Cerv86 2017-07-14 23:21
Pracuje od miesiąca, jak dotąd jest to dla mnie najlepszy zaklad/pracodawca na jaki trafiłem. Od pierwszego dnia wzbudzał bardzo pozytywne wrażenia,które się potwierdziły. Zarobki bez szału ale jak na "standardy" Namysłowa to i tak dobre :)
2
Anielka 2017-07-16 01:24
No właśnie ......pracujesz od miesiąca to cóž masz do powiedzenia,pensja słabiutka ,system cztero brygadowy więc siedzisz w robocie w weekend a rodzina sama w domu .Przełożeni czyli liderzy i brygadzisci to porażka mają swoje ulubione panie więc swoim panią pomagają ,noszą skrzynki ,przywożą płytki,latają za wiatrakami,czyszczą odsysarki i przynoszą nowe stacje do lutownic i odsysarek latają za krzesłami.Podpowiadają co wpisać w celu jeśli nie masz wyrobionej normy.A ty??? radź sobie sam zapierd.......laj ,pot po tyłku kapie,gdzie lutownica,gdzie jakaś dobra odsysarka,gdzie jakakolwiek dobra stacja,krzesło,skrzynki,wózek pod skrzynki itp,itd.Ogólny bałagan i nie wiem że tego nikt nie widzi????Dostaliśmy ostatnio podziękowanie od kierownika za wyrobienie normy i miłego wypoczynku z okazji wakacji.Miał gest bo dostał niezłą kasę ,a my ??? Przecież to dzięki naszej cięźkiej pracy będzie miał za co wyjechać na drogie wakacje.......
4
Kamil 2017-07-16 12:45
To zwolnij się i idź do innej pracy, np. do veluxa, weekendy będą wolne.
Nie podoba się to wypad proste!
4
Rex 2017-07-17 00:14
Cha ,cha odezwał się chyba ten co paniom skrzynki nosi,zakuło co ????
1
E. 2017-07-18 09:55
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i szukasz wszystkiego sama? nie potrafisz sie odezwac? nie mam tego i tamtego.. wiesz ze masz prawo odmowic pracy na niekompletnym stanowisku? Ludzie zglaszajcie wiecej rzeczy a nie uczycie ze mozecie wszystko same. Paranoje w tym zakladzie zeby nie bylo lutownic czy stacji. Ale uwaga..one sa, wszystkie sprzety, czysciki, groty, lutownice sa, tylko trzeba to zglaszac i pobrac a tu juz wina dozoru. nie ma skrzynek? magazyn przywozi. Choc faktem jest ze nawet odpowiedniej ilosci krzesel brakuje. Mowcie otwarcie o swoich problemach z tym czy tamtym, sa inni ludzie od tego, nie monterzy.
Starka 2017-07-18 23:08
Jak się zaczyna pracę w firmie to często zarobki są na niskim poziomie ale dla ludzi ambitnych jest czas . Diehl Controls z całą pewnością doceni ludzi, którzy angażują się w pracy a to przekłada się na zarobki.
Zostaw swoją opinię o Diehl Controls Polska - Namysłów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska