brak logo

Diehl Controls Polska

Namysłów

Opinie o Diehl Controls Polska

Obserwator 2017-04-08 16:19
Nie sądzisz że gdy ktoś wraca do domu po pracy płacze to jest wszystko w porządku gdy następnego dnia boi się iść do pracy y to jest w porządku czy to że lider czy brygadzista jeździ, po kimś bo kogoś musi opieprzyc to jest w porządku, szkoda mi was .
3
Żółwik 2017-04-08 17:48
Mówisz o paniach(bo takie też są)które rzeczywiscie nic nie robią bo to lizodupy,ale większość kobiet nie BAB,ciężko pracuje a brygadzista ,lider tego nie docenia
5
Obserwator 1/2 2017-04-08 19:08
Nigdy w życiu nie pozwoliłbym na to żebym wracał do domu z płaczem.Idziesz i mówisz o tym a nie dusisz to w sobie i dajesz pozwolenie na takie traktowanie.To chyba proste a jeżeli nie to prosisz takiego jednego z drugim o umówienie z kierownikiem VS żeby nie pominąć drogi służbowej(do tego lubią się przyczepić)
I wszystko.Rozmawiasz jeśli to nie poskutkuje
Idziesz na l4 od psychologa 100%płatne i wszyscy czekają na pozew sądowy.Który w między czasie załatwisz bądź nie.
Zresztą szkoda mi czasu na takie rzeczy i tak znajdzie się tu któraś co wie lepiej.
3
@ uhaha 2017-04-09 15:35
A jeszcze skoro wszyscy mają odpowiadać za swoje błędy i ponosić tego konsekwencje, to dlaczego tak nie jest. Z obserwacji- jedni za błędy otrzymują notatki i rozmowy i dociekania co i jak i dlaczego, trzeba się tłumaczyć, a inni za bledy wogóle nic z tego nie mają. Załatwione po cichaczu, żeby nikt się nie dowiedzial(nocka). Buble naprawianie po kryjomu. To są układy i układziki pupili liderów i brygadzistow. I gdzie tu sprawiedliwosc . To jest szacunek dla nas pracowników? ani cześć ani pocałuj się w du..E za przeproszeniem. Przechodzą obok ciebie jakby cię nie znali co niektorzy. Wstyd
4
bYŁY 2017-04-09 17:48
Sam kiedys tutaj pracowalem z tego co widze to na podobnym stanowisku i ludzie obrabiaja siebie i beda ,wszedzie tak jest nikt tego nie zmieni i nic a najlepsze ze nikt tego nie uwaza za plotkowanie bo przyciez tylko" cos powiedzial" wiec ty tez nie uwazaj sie za swietego bo prawda jest taka ze kazdy na kazdego gada. Odnosnie tego co tu piszesz nigdy nie moglem pojac polityki tego zakladu, bo fajnie jest przeciez upomniec monterke (zeby sie poczuc waznym), ze idze z kawa, ze pije gdzies po kontach,ze chowa w skrzyneczkach a za 5 minut pan brygadzista robi to samo albo dla nie poznaki pojdzie na stolowke i tak co godzine bo przeciez mu wolno. Ale no coz moje drogie panie my jestesmy szczesliwymi posiadaczami szafeczek na hali a na dodatek mozna nam jeszcze plecaczki wnosic, nie wolno ale mozna bo przeciez dla nas zasady sa po to by ich nie przestrzegac " a tobie nasza monterko nie wolno wchodzic z plecaczkiem a jak nie ma gdzie tej kawki wcale trzymac to lepiej wcale nie nosic bo ci grzecznie zwroce uwage, ze pojdziesz z placzem do domu". A nie pomyslales ze pani dumnie szybko biegnie z kawa w raczce bo oczywiscie( nie z plecaczkiem jak pan brygadzista) z mysla ze na 15 min od was odpocznie a wraca jak na skazanie z mysla "wracam do tego syfu znowu" a pan brygadzista oczywiscie to widzi bo on pojdzie na przerwe kiedy mu bedzie wygodnie i wroci nie po 15 a po 30 minutach i tez zapalu do pracy w nim nie widac ani szybkiego tempa a pani monterka go wola ale on nie slyszy znow dumnie zasiada do biurka. Szanuj CHLOPIE te KOBIETY bo to rzeczywiscie dzieki ich zasludze ten zaklad jakos funkcjonuje, oczywiscie mozna wymienic na nowe, ale czy beda lepsze od poprzednich?!
10
Maja 2017-04-10 09:19
A co możecie powiedzieć o plusach pracy w Diehl Controls Polska?
daria 2017-04-10 17:39
Wypłata na czas,nie narobisz się fizycznie,bony finansowe przed swietami,imprezy pracownicze typu festyn mikołajki trochę się uzbiera,ale trzeba chciec.jak ktoś się pomyli to w najgorszym razie upomnienie finansowe a nie lecą po wypłacie jak inne firmy,ale trzEba pracować a co nie którym panią się nie chce i panom a szkoda bo gdyby tak firma nie zainwestował w Namysłów i zmieniła lokalizację to ponad 1000 osób żeby w ścianę więc doceniajcie to co macie!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
Lolo 2017-04-10 20:50
Wielka mi łaska jałmużna nie wypłata.A z pracą to różnie ,narobić się trzeba i to nieźle chyba że ma się plecy.
9
obserwator 2017-04-11 08:40
nie narzekam na firmę bo jak piszesz nie jest zle, tu jest mowa o traktowaniu pracowników przez liderów i brygadzistów.Wybrane panie siedzą cicho robią swoje są cały czas obserwowane ,ręce im się trzęsą robota nie idzie nikt nie pyta co się dzieje tylko od razu gadanie żę to że tamto.one się starają tylko gdy usłyszą głos lidera lub brygadzisty to są jak sparaliżowane .spokojem i rozmową dalej ujedziecie niż krzykiem i uwagami.Dlatego życzę wam spokojnych świąt pracownicom które odpoczną od nerwów, liderom smacznego jajka
3
Maja 2017-04-11 09:33
@obserwator a co uważasz, że warto by w firmie zmienić żeby pracowało się lepiej?
obserwator 2017-04-11 10:40
warto być po prostu człowiekiem ,aż a może tylko człowiekiem .Nie pracuje w tej firmie jestem tylko obserwatorem ,ale przepracowałam 3o lat było różnie lepiej gorzej lecz nie bałam się następnego dnia iść do pracy bo znowu się uczepią ,robota nie będzie szła nie dlatego że nie umiem tylko z nerwów.Tak nie powinno być
4
Wow 2017-04-11 13:01
Przede wszystkim przeszkolić osoby które zarządzają zalogą.Bo my przychodząc do pracy wiemy że naszym celem jest wykonanie 100-u%normy.Ale trzeba nam w tym pomóc a nie użerać się z humorami ustawiacza,brygadzisty ,lidera.Stanowiska powinny być przygotowane do pracy a zazwyczaj latamy i szukamy ,stacji ,odsysarki,lutownicy nie wspominajac o wózkach ,skrzynkach i krzesłach których jest stanowczo za mało.Pracując nie mamy ochoty wysłuchiwać przy notorycznej awarii tekstów a co ja pani zrobię!! No kto jak kto nie powinien mi takich rzeczy mówić bo mnie to g.....no interesuje są od tego żeby zlikwidować zaistniałą sytuację.Traktowanie swoich pracowników wszystkich TAK SAMO.A przede wszystkim mobilizować pracowników premią za niechorowanie.
6
jACEK 2017-04-13 22:37
Czy są jakieś przyjęcia na produkcję?
1
Stefan# 2017-04-18 21:29
Spaider tez nie lepsze za malo obowiązków.Niektóre z pań tylko są od roznoszenia plotek nie materialu.Czują sie ważniejsze niz niż brygadzista .Oczywiście zawsze nie winne.Szukające kozłów ofiarnych .
3
Maja 2017-04-19 09:12
@Wow dziękuję za Twoją opinię. Rzeczywiście, dobra kadra kierownicza może zdecydowanie poprawić to jak pracuje się w firmie. Piszesz, że dużo pomogłaby mobilizacja pracowników za pomocą premii za niechorowanie. A jak pracownicy są mobilizowani w chwili obecnej?
2
obserwator 2017-04-23 09:27
premia za niechorowanie dla kogo dla tych co przychodzą z chorobowego na pare dni i znowu do lekarza czy dlatego pracownika który już nie daje rady z gorączką ,bólem .Idą na to chorobowe raz na rok a po powrocie do pracy usłyszą od brygadzisty lub lidera pare miłych słów,wyróżnianie między pracownikami było i jest
2
Propozycja 2017-04-23 21:17
Wszystkie osoby, ktore krytykuja tu na forum brygadzistow i liderow w Diehlu, zachecam do wziecia udzialu w rekrutacji na Kierownika Brygady przy najblizszej okazji. Sprobujecie swoich sil i wiedzy na tym stanowisku. Zapraszam.
5
Maja 2017-04-24 09:15
@Artur bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Dlaczego uważasz, że pracownicy nie mają równych szans na awans na brygadzistę/lidera?
1
Wow 2017-04-27 00:14
Nie ma to jak praca 1-3 maja. Brawo diehl. Brawo! Musimy przyjść do roboty w dni wolne. Nie ma to jak polityka firmy.
8
Lola 2017-04-27 14:34
A co na to Związki zawodowe?
2
Hehe 2017-04-28 15:05
Mówisz o tych związkach zawodowych w których wszyscy za miejsce w zarządzie sprzedali by własne rodziny? Te które 2 lata temu łącząc teamlon z podstawą oszukaly wszystkich pracowników zabierając im pieniądze zamiast dając?? Te które wydłużyly czas noszenia butów? Te same które zezwoliły na doliczenie 500+ do podstawy obliczenia talonow?
Liczcie dalej na sprzedajne związki a daleko zajdziecie!
14
ania 2017-05-01 09:31
Lola slyszalam.,Ze w tym roku nie bedzie festynu zakladowego,ciekawa jestem Co na to zwiazki zawodowe. ,to w koncu nasz a impreza a I to zabrali. Gratulacje
6
Słomka 2017-05-01 16:42
Z niektórymi pracownikami jest jak z tą szklanką do połowy pustą zamiast do połowy pełną!! Fajna firma cieszcie się.
Desperacja 2017-05-05 22:07
Nie zgadzam sie z opinia że szkoła i wykształcenie jest najważniejsze. Bo po szkołach to tylko jeszcze wieksze konowały są. Ktore żyją tylko teorią a zielonego pojecia nie mają jak to wyglada w praktyce. Tych i tak u nas zdecydowanie za dużo. Gorzej jest jak dostaje się ktoś na takie stanowisko i ma zarządzać ludzmi a sam nie ma w sobie za grosz człowieka#
Brawo brygada 2
Było jest i bedzie o tym dalej głośno.
Podlość nie zna granic. Chwile ciszy żeby wszystko ucichło a potem hamstwo wróciło z podwojoną siłą. Tylko pogratulować zarządowi Diehla a ekipie duzo wytrwałości na dalsze dni.
4
Sprawiedliwość 2017-05-05 22:17
To fakt że nic nie zmieniło się (bynajmniej nie na lepsze). Chyba nasza dama jest bardzo pewna siebie. Tylko żeby ta pewność siebie jej nie zgubiła bo sie w końcu przeliczy. Na każdego przyjdzie dzień sądu ostatecznego. I tego jej życzę z całego serca. SPRAWIEDLIWOSCI
3
Odwieczny 2 2017-05-06 17:12
Oceniasz innych a widac że masz poważny problem ze sobą
6
Odwieczny pracownik 2017-05-08 22:08
@Odwieczny 2
Problem to ty masz sam ze sobą i podaj sobie rękę z @psychiatra. Widać jesteście po jednej piłce. Czyli nieuki z dozoru wybrani przez NIBY KIEROWNIKÓW. Krótko pisząc - NIKT!
3
Maja 2017-05-09 09:18
Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak pracuje się w Diehl Controls Polska dzięki Waszym wpisom. Zależy nam na merytorycznych wpisach, które będą zawierać informacje cenne dla osób szukających informacji na temat pracy w firmie. Dlatego też proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
Realista 2017-05-09 16:37
Odwieczny pracownik... jak to ładnie brzmi niby tyle lat w jednym zakładzie a bez jakiego kolwiek awansu nawet za zasługi czy kreatywność . Przecież zakład daje tyle możliwości, ale chyba tym którzy potrafią to wykorzystać.
2
Dyrektor 2017-05-09 16:56
Cudowny zakład nikt nic nie umie a miliony wpadają Niemcom do kieszeni brawo dla wszystkich tam pracującym bez wyjątku
pracownik 2017-05-09 20:05
Ale firma jest otwarta zarowno dla tych, ktory chce pracowac I dla tych co nie chce, wiec w czy widzisz trudnosc? Zawsze sa inne firmy, jak sie nie podoba mozesz poszukac lepszej pracy!####powodzenia #####@#@#@#@#@#@#a skad masz ten nick?###dyrektor#####????????
Nick 2017-05-15 15:01
Jest nabór na brygadzistę, zgłaszać się w biurze Diehla! Inaczej znowu ktoś po znajomości dostanie posadę.
agnieszka 2017-05-15 16:47
W biurze?do kogo
przemek 2017-05-15 23:00
Z tego co ja wiem to mozna zglaszac sie do posrednika Bo te dokumenty co sie zostawia w diehlu I tak trafiaja do niego
1
Nick 2017-05-17 02:32
Na brygadzistę do pośrednika? Co Ty gadasz. Do biur, do kadr podejść oni skierują gdzie to złożyć. Lepiej się spieszyć, bo znowu znajomości rządzą.
Starak 2017-05-17 21:21
Diehl Controls Polska ma bardzo małe zapotrzebowanie na pracowników. Myślę, że pracownikom jest poprostu dobrze w firmie i nie zmieniają pracy. Każdy człowiek potrzebuje stabilizacji i pewności pracy i tak jest w Diehlu-u. Kiedyś pracowałem w firmie .
2
Bogu 2017-05-18 08:27
Prawda jest taka że nikt nie jest święty ani panie monterki ani dozór , na każdej brygadzie jest innaczej jak by się każdy zachowywał jak człowiek to myślę ze praca była by mniej stresującą . Duży nacisk że strony kierownictwa pod względem rygoru przestrzegania przepisów i wyrabiania celi , które są duże a i tak co chwilę podnoszą. brak motywacji ,bo są panie które są wstanie zrobić ponad normę ""a są panie które też się starają lecz, nie sa w stanie tego celu wyrobić .Brakuje motywacji ze strony kierownictwa które wymaga , a nie docenia dobrze wykonanej pracy .Ogólnie praca sama w sobie nie jest zla, brudna ani ciężka jak ktoś chce pracować to jest możliwość stabilizacji czasem jest lepiej czasem trochę nerwów ale wiadomo że nie zawsze jest kolorowo pracuje tam ponad 3 lata i dalej uważam że lubię tam pracować
4
Bogu 2017-05-18 08:32
Prawda jest taka że nikt nie jest święty ani panie monterki ani dozór , na każdej brygadzie jest innaczej jak by się każdy zachowywał jak człowiek to myślę ze praca była by mniej stresującą . Duży nacisk że strony kierownictwa pod względem rygoru przestrzegania przepisów i wyrabiania celi , które są duże a i tak co chwilę podnoszą. brak motywacji ,bo są panie które są wstanie zrobić ponad normę ""a są panie które też się starają lecz, nie sa w stanie tego celu wyrobić .Brakuje motywacji ze strony kierownictwa które wymaga , a nie docenia dobrze wykonanej pracy .Ogólnie praca sama w sobie nie jest zla, brudna ani ciężka jak ktoś chce pracować to jest możliwość stabilizacji czasem jest lepiej czasem trochę nerwów ale wiadomo że nie zawsze jest kolorowo pracuje tam ponad 3 lata i dalej uważam że lubię tam pracować
Obserwator 2017-05-18 09:48
Monterki,operatorki gadają na dozór a że taki i owaki, a same nie są w porządku ,wredne ,złośliwe ,wulgarne,fałszywe,wiecznie nie zadowolone jak by do pracy przyszły za kare .. nie mówię o wszystkich .
Dozór gada na panie monterki a sam często nie wykonuje swoich obowiązków niektórzy zabardzo wczuwają się w rolę rzadzenia i kogoś ważniejszego ...nie mówię o wszystkich
3
Nora 2017-05-18 18:50
Niech każdy zajmie się pracą i tym aby dobrze ją wykonywać a nie na ręce innych .Jeżeli to zauważacie to znak, że swojej pracy nie wykonujecie w 100% . Rozważam taką myśl : wszyscy wszystkich widzą, że jedni pracują tak a inni tak ,że ta jest wredna a ta mściwa, że są układziki ale czy tak zachowuje się dorosły człowiek? Inteligentny? Dobry ? Pracowity ? Raczej nie ! Ten który zajmuje się pracą bo po to przychodzi do zakladu nie widzi takich rzeczy bo nie ma czasu . Lepiej komuś łatkę przyczepić pewnie ,że tak bo tak jest łatwiej ale żeby zastanowić się i zadac sobie pytanie : dlaczego ten Dozór się tak mnie czepia i czy faktycznie jestem dobra w tym co robię : spróbujcie spojrzeć w lustro i zadać sobie pytanie czy ja jestem taka idealna? Ocenić siebie jest trudniej. Ten który twierdzi , że wszyscy są beee a ja jestem idealnym pracownikiem to jest troszeczkę kiepskie stwierdzenie .
7
Prawda 2017-05-19 16:42
Popieram w 100%
4
Nora 2017-05-22 11:57
@Nora Podzielam Twoją opinię w całości. Czasami zastanawiałam się skąd inni pracownicy mają różne informacje? To jest właśnie to, że zamiast pracować to prowadzone są pogaduszki.! Jedni na drugich zwalaj winę jak jest coś nie tak, zupełnie jak w przedszkolu.
1
Hmm 2017-05-23 15:02
Coraz gorsze upały a na hali jak nie było działających odpowiednio jonizatorów tak nie ma. To co jest to albo zepsute albo tak chłodzi, że nawet nie czuć jak dmucha. Wiatrak jeden na całą linię chłodzi tylko te dziewczyny, na które jest skierowany a reszta w ugorze przy piecach ma wylewać z siebie siódme poty bo zakład nie potrafi dokupić kilku wiatraków i sprawić, by nam się lepiej i godnie pracowało.
Woda najgorszego rodzaju, tego się pić nie da. Po tej wodzie już nie jeden miał biegunkę albo inne brzuchowe rewolucje. Wypij jej więcej niż kubeczek na zmianę a już latasz do łazienki bo cię goni. Ale nic dziwnego jak nikt nie czyści tych dystrybutorów. Pełno kurzu, zarazków. Codoskonale widać jak baniak z wodą jest zmieniany na inny. Syf, jak w całym zakładzie. Kubeczki do wody też nie lepsze, śmierdzą jak cholera, z tego pić się nie da. Tylko obrzydzenie człowieka bierze... Czy naprawdę zakład musi oszczędzać nawet na wodzie i kubeczkach?
2
Hmm 2017-05-23 15:03
Coraz gorsze upały a na hali jak nie było działających odpowiednio jonizatorów tak nie ma. To co jest to albo zepsute albo tak chłodzi, że nawet nie czuć jak dmucha. Wiatrak jeden na całą linię chłodzi tylko te dziewczyny, na które jest skierowany a reszta w ugorze przy piecach ma wylewać z siebie siódme poty bo zakład nie potrafi dokupić kilku wiatraków i sprawić, by nam się lepiej i godnie pracowało.
Woda najgorszego rodzaju, tego się pić nie da. Po tej wodzie już nie jeden miał biegunkę albo inne brzuchowe rewolucje. Wypij jej więcej niż kubeczek na zmianę a już latasz do łazienki bo cię goni. Ale nic dziwnego jak nikt nie czyści tych dystrybutorów. Pełno kurzu, zarazków. Codoskonale widać jak baniak z wodą jest zmieniany na inny. Syf, jak w całym zakładzie. Kubeczki do wody też nie lepsze, śmierdzą jak cholera, z tego pić się nie da. Tylko obrzydzenie człowieka bierze... Czy naprawdę zakład musi oszczędzać nawet na wodzie i kubeczkach?
O 2017-05-23 18:10
Co ma jonizator do ochładzania powietrza?
Jonizator powietrza to urządzenie, które oczyszcza powietrze dzięki wytwarzaniu jonów ujemnych.
3
Hmm 2017-05-24 01:44
Jonizator też tam trochę wieje, a przy piecach to zawsze jakiś ratunek przed tym gorącem.
1
O 2017-05-25 13:14
A to sorry
Jonizator chłodzący 2017-05-25 19:23
To poproszę koleżankę z tyłu niech dmuchane to też trochę będzie wiało
2
Starka 2017-05-25 22:14
Diehl Controls Polska to nowoczesna firma, tak jak i produkcja.
O 2017-05-25 23:11
Najlepiej dmuchajmy się wszyscy nawzajem
Zostaw swoją opinię o Diehl Controls Polska - Namysłów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska