Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Diehl Controls Polska

Pracowałeś w firmie Diehl Controls Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Swir - 2016-01-28 00:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znamy sie a i tak wogole to cos mi sie wydaje ze nie do konca wiesz o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
Tam i tu - 2016-01-28 00:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w pracy i wiem ze o mnie mowa tak poplakalam sie a zreszta i tak tego nie zrozumiesz
zdjecie uzytkownika
Sciema - 2016-01-28 00:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mowisz ze jestes w pracy a siedzisz w domu przed laptopem
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2016-01-28 00:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak wlasnie zapomniala ze ma laptopa w torebce i do pracy przysza ale jaja musze przyjsc do was do pracy bo sie dzieje
zdjecie uzytkownika
sciema - 2016-01-28 00:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty to chyba spac nie mozesz bo masz cos na sumieniuuuu
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2016-01-28 00:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziecinada wchodze i co widze jak dwie dorosle kobiety sie wyzywaja o ile sa dorosle bo na moje oko to dzieci tak jak myszka napisala
zdjecie uzytkownika
mlody - 2016-01-29 17:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może napiszecie coś przydatnego o tej firmie a nie same nieistotne informacje piszecie. Interesuje mnie stanowisko specjalista inżynier produkcji. Oferują szkolenia i pakiet medyczny
zdjecie uzytkownika
ambaFatima - 2016-02-03 18:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dozór br 1 vs2 :zero organizacji chaos,co chwile zmiana decyzji.
vs1 to normalnie jakas kpina jest ich 4 a jest to najmniejszy streem i jedna linia montażowa az sie człowiek gotuje jak widzi za kazdym razem ich siedzących na telefonach przez prawie całą zmiane ....to chyba nie dopuszczalne... czy kiedys ktos cos z tym zrobi?? przeszłam na br2 i widze róznice choc tez mam zastrzeżenia
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-02-03 18:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma na całym swiecie zatrudnia ok 15000 tysiecy nowych pracownikow, u nas tez widzialaem ze sa przyjecia, oferty pracy raczej dla specjalistów,ludzi doswiadczonych w banży elektrycznej i elektromechanicznej.
zdjecie uzytkownika
dżasta - 2016-02-03 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zrozumiałe decyzje (czasem wręcz bez sensu) podejmowane przez:kierowników,liderów.....
zdjecie uzytkownika
sasa - 2016-02-05 15:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [maniek - 2016-02-03 18:53:40]:
Jakieś przykładowe pytania z rozmowy?
zdjecie uzytkownika
hihi - 2016-02-05 20:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie to interesowałoby ogłoszenie na specjalistę ds. jakości. Dobrze, że zapewniony jest pakiet medyczny i socjalny, ale szkoda, że nie określili rodzaju zawieranej umowy.
zdjecie uzytkownika
dcp - 2016-02-09 23:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieje się oj dzieje, ludzie sie zwalniają. W samym pionie administracyjnym w ciagu raptem 3 miesiecy zwolniło się 5 specjalistów i dwóch głównych kierowników. A teraz jak sie zakład rozbuduje, ciekawe skąd ludzi wezmą...
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-09 23:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2016-01-29 17:55:18]:
Szkolenia i pakiet medyczny oferuja w każdej srednio rozgarnietej firmie. Szkolenia stanowiskowe bo przecież będąc zielonym w zakresie elektroniki nikt nie będzie pracowal. Piszę zielonym, bo to nie typ firmy który bierze ludzi doświadczonych. Żaden szanujacy sie specjalista z doświadczeniem nie pójdzie pracować za oferowane wynageodzenie...
zdjecie uzytkownika
nomi - 2016-02-10 15:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Xxx jakie jest w takim razie wynagrodzenie? Myślę, że to też zależy od stanowiska, bo przecież zarobki się różnią i są uzależnione od wykonywanych zadań. Jak dla mnie np. oferta na stanowisko specjalisty inżyniera produkcji jest fajne, bo oferują też szkolenia językowe.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-12 18:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nomi - 2016-02-10 15:05:10]:
Jakby Ci to powiedzieć, to właśnie w inżynierii zwolniło sie dwóch inżynierów w ciągu dwoch miesięcy. Do tego bodaj we wrześniu zwolnił się szef działu, a teraz jego nastepca. To pewnie za nich te ogłoszenia. Pieniądze, o tym nie mam pojęcia.
zdjecie uzytkownika
wow - 2016-02-13 00:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrzysz sie na mnie jak bazyliszek vo ja ci zrobilam zajmij sie praca a nie obserwacja dobra
zdjecie uzytkownika
wow - 2016-02-13 00:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obgadujesz wszystkie panie a ktos ciagle donosi a ty sie zastanawiasz kto mniej gadania a wiejej robienia. A ty tylko jezorem kłapiesz na prawo i lewo
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-02-13 00:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamietaj ze masz umowe tylko do kwietnia i twoja kariera sie konczy panienko z fds
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2016-02-13 09:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlaśnie
zdjecie uzytkownika
do wow - 2016-02-13 09:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto tu kogo nie obgaduje jak byś usłyszała co mówi o Tobie Twoja koleżanka bynajmniej za taka ją uważasz to by Ci buty spadły.lepiej się tym zajmij
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-02-14 20:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamietaj ze predzej czy pozniej zostaniesz przeniesiona na testy i nikt i nic ci nie pomoze
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-14 20:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszcie o pracy a nie o sobie
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-15 21:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czuje tu szantaz jezeli chodzi o pania z umowa do kwietnia co zalatwisz tej pani zeby jej nie przeduzyli jestes swinia widze
zdjecie uzytkownika
maechanik - 2016-02-16 01:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia mechanik w diehlu, i jaki system zmianowy maja???
zdjecie uzytkownika
maechanik - 2016-02-16 01:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia mechanik w diehlu, i jaki system zmianowy maja???
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-02-17 20:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tutaj poszukują mechaników i jeśli tak to najwazniejsze pytanie - czy mają umowy o pracę tutaj, potrzebuje mieć ubezpieczenie, to już te lata, więc?
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-02-20 23:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mowilam ze twoja kadencja na fdsie sie konczy tylko spojrz inna pani zajela twoje miejsce szczerze jest lepsza od cb panienko robi codziennie po 1000sztuk a nie tak jak ty po 900
zdjecie uzytkownika
ruchacz - 2016-03-04 21:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to za afera z tą babką nakrytą z gościem w kliszeruchbusie?
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-03-09 13:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie Ty widzisz taką aferę, bo to chyba nie w tej firmie i mam wrażenie, że Ci się raczej mocno pomyliły fora, bo o czymś takim słyszę pierwszy raz, a jestem tu już dość długo
zdjecie uzytkownika
hahah - 2016-03-11 14:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a bo to malo takich afer,ze ktos z kimś.. gdzies a mąz w domu
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-03-11 15:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda, liderzy korzystaja jak mogą
zdjecie uzytkownika
marina - 2016-03-13 20:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a weźcie się uspokójcie z tymi romansami aferami, do roboty się weźcie ludzie. jest dobra praca w produkcji części elektroniczych, dział rozwoju szuka ludzi, a wy się błahostkami zajmujecie
zdjecie uzytkownika
do marina - 2016-03-14 23:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie blahostki..a życie. Normalne życie! Nie mów ze o tym nie wiesz.Romans goni romans jak to w zakladach.bywa. zwlaszcza ze okazji nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-03-15 20:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No jak okazji nie brakuje, to faktycznie takie rzeczy się zdarzają, ale nie jest to nic złego, praca jest dość turdna, to co robić, nie widze w tym nic złego
zdjecie uzytkownika
zakaz - 2016-03-21 14:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakaz przejścia dla męszczyzn przez damską szatnie nie sądziecie ze to ośmieszanie sie?
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-03-21 15:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie to normalna rzecz, dlaczegho miałoby być takie przejście, nie żartuj kolego, generalnie ta opinia nie ma sensu, a szkoda, bo można pogadać np. o atmosferze w firmie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-29 12:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie koledzy i koleżanki! Mam pytanie, ile na ręke dostaje u was pracownik na stanowisku "ustawiacz" ??? Proszę o szczerą odpowiedź. Dziękuje!
zdjecie uzytkownika
łeb - 2016-03-29 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek, a widziałeś gdzieś takie ogłoszenie od nich? W sumie rzuciły mi się w oczy inne, głównie technik w dziale systemów testowych czy programista. A ustawiacz, to coś dla mnie
zdjecie uzytkownika
Lodzia - 2016-04-08 23:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jest romans goni romans co ma do szukania niowy ustawicz z esemde
Na testach i podrywa mlode kobiety czy to jest normalne chyba nie powinnien wykonywac swoja prace a nie sie szlajac po testech i bajere popierdalac
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-08 23:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty lodzia wszystko widzisz ale siebie nie zainteresuj sie sobą a nie tylko donosisz
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-04-08 23:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panienko ktora ciagle mowisz ze jak jest łatwy panel to panie nie robia tylko szkoda ze jak jest trudny to tak nie mowisz dajemy z siebie wszystko a nawet wiecej ze gdy wracamy do domu to juz nic nam sie nie chce no tak ale ty swoje wiesz zawsze jest nasza winna popatrz na siebie jak we wszystko sie wpierdalasz pracuj wiecej a mniej mow dobra z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
tak jest - 2016-04-09 19:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi też się nic nie chce jak wracam do domu
zdjecie uzytkownika
More - 2016-04-11 00:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie macie sił jak wracacie do domu ale każda ma siłę aby opluwac inne kobiety? te co mają największe kompleksy potrafią tylko obgadywac inne panie :) zero kultury, taktu, człowieczeństwa, 100% dna :D co wam to daje drogie panie, że coś o kimś powiecie? Zmieni to coś ta pani czy ta druga i tak będzie wyglądać jak wygląda wy lepiej o siebie zadbajcie bo jak się za wami idzie to niezbyt miły zapach papierosy i wilgotna ziemia :D :)
zdjecie uzytkownika
maturzystka96 - 2016-04-20 19:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się przyjąć do pracy w diehl, może ktoś napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
O co pytają, czy trzeba się jakoś szczególnie przygotować?
zdjecie uzytkownika
a - 2016-04-22 17:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maturzystka96
Myślę, że pytania zależą od stanowiska na jakie aplikujesz, jeśli na monterkę na produkcję to raczej nie wiadomo jakie nie będą
zdjecie uzytkownika
Rafaela - 2016-04-24 20:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ja Ci powiem.ze ostatnio nawet na montera testy robią!!!
zdjecie uzytkownika
len - 2016-04-28 22:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i dobrze, niech robią takie testy :) to na pewno podnosi firmie prestiż
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Byłem na rozmowie niedawno na pulaskiego,duży plus.byla jedna pani z personalnego działu,kierownik i ja.pani uśmiechnięta a nie jakaś franca...zadawała trudne pytania ale dużo wyniosłem z tej rozmowy.kierownik działu tez miły.dostalem wizytówkę od tej pani,w razie pytań mogę dzwonić.super podejscie.
Pytania: Dużo ich było....ale nie takie typowe,które mozna znaleźć na google
zdjecie uzytkownika
remik - 2016-05-06 09:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co w tym złego, że firma chce zatrudniać fachowców @Rafaela?? Według mnie to dobrze o niej świadczy
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2016-05-21 14:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [len - 2016-04-28 22:04:16]:
Testy na operatora - tylko znajomości !!!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Diehl Controls Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert