Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Diehl Controls Polska

Pracowałeś w firmie Diehl Controls Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-02-12 18:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nomi - 2016-02-10 15:05:10]:
Jakby Ci to powiedzieć, to właśnie w inżynierii zwolniło sie dwóch inżynierów w ciągu dwoch miesięcy. Do tego bodaj we wrześniu zwolnił się szef działu, a teraz jego nastepca. To pewnie za nich te ogłoszenia. Pieniądze, o tym nie mam pojęcia.
zdjecie uzytkownika
wow - 2016-02-13 00:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Patrzysz sie na mnie jak bazyliszek vo ja ci zrobilam zajmij sie praca a nie obserwacja dobra
zdjecie uzytkownika
wow - 2016-02-13 00:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obgadujesz wszystkie panie a ktos ciagle donosi a ty sie zastanawiasz kto mniej gadania a wiejej robienia. A ty tylko jezorem kłapiesz na prawo i lewo
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-02-13 00:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamietaj ze masz umowe tylko do kwietnia i twoja kariera sie konczy panienko z fds
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2016-02-13 09:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlaśnie
zdjecie uzytkownika
do wow - 2016-02-13 09:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto tu kogo nie obgaduje jak byś usłyszała co mówi o Tobie Twoja koleżanka bynajmniej za taka ją uważasz to by Ci buty spadły.lepiej się tym zajmij
zdjecie uzytkownika
sara - 2016-02-14 20:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamietaj ze predzej czy pozniej zostaniesz przeniesiona na testy i nikt i nic ci nie pomoze
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-14 20:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszcie o pracy a nie o sobie
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-02-15 21:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czuje tu szantaz jezeli chodzi o pania z umowa do kwietnia co zalatwisz tej pani zeby jej nie przeduzyli jestes swinia widze
zdjecie uzytkownika
maechanik - 2016-02-16 01:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia mechanik w diehlu, i jaki system zmianowy maja???
zdjecie uzytkownika
maechanik - 2016-02-16 01:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabia mechanik w diehlu, i jaki system zmianowy maja???
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-02-17 20:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tutaj poszukują mechaników i jeśli tak to najwazniejsze pytanie - czy mają umowy o pracę tutaj, potrzebuje mieć ubezpieczenie, to już te lata, więc?
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-02-20 23:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie mowilam ze twoja kadencja na fdsie sie konczy tylko spojrz inna pani zajela twoje miejsce szczerze jest lepsza od cb panienko robi codziennie po 1000sztuk a nie tak jak ty po 900
zdjecie uzytkownika
ruchacz - 2016-03-04 21:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to za afera z tą babką nakrytą z gościem w kliszeruchbusie?
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-03-09 13:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie Ty widzisz taką aferę, bo to chyba nie w tej firmie i mam wrażenie, że Ci się raczej mocno pomyliły fora, bo o czymś takim słyszę pierwszy raz, a jestem tu już dość długo
zdjecie uzytkownika
hahah - 2016-03-11 14:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a bo to malo takich afer,ze ktos z kimś.. gdzies a mąz w domu
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-03-11 15:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda, liderzy korzystaja jak mogą
zdjecie uzytkownika
marina - 2016-03-13 20:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a weźcie się uspokójcie z tymi romansami aferami, do roboty się weźcie ludzie. jest dobra praca w produkcji części elektroniczych, dział rozwoju szuka ludzi, a wy się błahostkami zajmujecie
zdjecie uzytkownika
do marina - 2016-03-14 23:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie blahostki..a życie. Normalne życie! Nie mów ze o tym nie wiesz.Romans goni romans jak to w zakladach.bywa. zwlaszcza ze okazji nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-03-15 20:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No jak okazji nie brakuje, to faktycznie takie rzeczy się zdarzają, ale nie jest to nic złego, praca jest dość turdna, to co robić, nie widze w tym nic złego
zdjecie uzytkownika
zakaz - 2016-03-21 14:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakaz przejścia dla męszczyzn przez damską szatnie nie sądziecie ze to ośmieszanie sie?
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-03-21 15:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie to normalna rzecz, dlaczegho miałoby być takie przejście, nie żartuj kolego, generalnie ta opinia nie ma sensu, a szkoda, bo można pogadać np. o atmosferze w firmie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-03-29 12:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie koledzy i koleżanki! Mam pytanie, ile na ręke dostaje u was pracownik na stanowisku "ustawiacz" ??? Proszę o szczerą odpowiedź. Dziękuje!
zdjecie uzytkownika
łeb - 2016-03-29 21:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek, a widziałeś gdzieś takie ogłoszenie od nich? W sumie rzuciły mi się w oczy inne, głównie technik w dziale systemów testowych czy programista. A ustawiacz, to coś dla mnie
zdjecie uzytkownika
Lodzia - 2016-04-08 23:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jest romans goni romans co ma do szukania niowy ustawicz z esemde
Na testach i podrywa mlode kobiety czy to jest normalne chyba nie powinnien wykonywac swoja prace a nie sie szlajac po testech i bajere popierdalac
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-08 23:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty lodzia wszystko widzisz ale siebie nie zainteresuj sie sobą a nie tylko donosisz
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2016-04-08 23:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panienko ktora ciagle mowisz ze jak jest łatwy panel to panie nie robia tylko szkoda ze jak jest trudny to tak nie mowisz dajemy z siebie wszystko a nawet wiecej ze gdy wracamy do domu to juz nic nam sie nie chce no tak ale ty swoje wiesz zawsze jest nasza winna popatrz na siebie jak we wszystko sie wpierdalasz pracuj wiecej a mniej mow dobra z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
tak jest - 2016-04-09 19:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi też się nic nie chce jak wracam do domu
zdjecie uzytkownika
More - 2016-04-11 00:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie macie sił jak wracacie do domu ale każda ma siłę aby opluwac inne kobiety? te co mają największe kompleksy potrafią tylko obgadywac inne panie :) zero kultury, taktu, człowieczeństwa, 100% dna :D co wam to daje drogie panie, że coś o kimś powiecie? Zmieni to coś ta pani czy ta druga i tak będzie wyglądać jak wygląda wy lepiej o siebie zadbajcie bo jak się za wami idzie to niezbyt miły zapach papierosy i wilgotna ziemia :D :)
zdjecie uzytkownika
maturzystka96 - 2016-04-20 19:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się przyjąć do pracy w diehl, może ktoś napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
O co pytają, czy trzeba się jakoś szczególnie przygotować?
zdjecie uzytkownika
a - 2016-04-22 17:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
maturzystka96
Myślę, że pytania zależą od stanowiska na jakie aplikujesz, jeśli na monterkę na produkcję to raczej nie wiadomo jakie nie będą
zdjecie uzytkownika
Rafaela - 2016-04-24 20:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To ja Ci powiem.ze ostatnio nawet na montera testy robią!!!
zdjecie uzytkownika
len - 2016-04-28 22:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
i dobrze, niech robią takie testy :) to na pewno podnosi firmie prestiż
zdjecie uzytkownika
remik - 2016-05-06 09:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co w tym złego, że firma chce zatrudniać fachowców @Rafaela?? Według mnie to dobrze o niej świadczy
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2016-05-21 14:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [len - 2016-04-28 22:04:16]:
Testy na operatora - tylko znajomości !!!
zdjecie uzytkownika
aria - 2016-06-11 18:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
możesz coś @zorientowany więcej o tych testach napisać? jak w każdym razie i tak będę starała się o stanowisko Specjalista ds. projektowania płytek drukowanych (Layout Designer) u was - ciekawe tylko czy EMI / RFI trzeba MIEĆ perfekcyjnie opanowane
zdjecie uzytkownika
aasas - 2016-06-17 19:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt tu nic o żadnych testach na specjalistów nie napisze bo tu sami ludzie z produkcji piszą zazwyczaj o pierdołach
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2016-06-17 20:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalista ds. projektowania płytek drukowanych (Layout Designer) jest poszukiwany z tego co widzę
zdjecie uzytkownika
rty - 2016-06-17 21:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Waldek poszukuja równiez inzyniera procesu NPI w Namysłowie oferuja możliwość pogłębiania wiedzy (szkolenia specjalistyczne oraz językowe),pakiety: Medyczny, Socjalny.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2016-06-19 15:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No masz rację po co pisać o poerdolach typu że ktis kogoś obgaduje wiadomo że do takich ludzi nic nie dotrze bo to są puści ludzie wiec olać takie panienki co zazdroszczą i tylki obrabiaja to o nich źle świadczy od razu można poznać ich poziom inteligencji.to jest śmieszne ocenianie innych no ale każdy swoje kompleksy leczy na swój sposób i tyle
Takie moje zdanie warto tutaj poruszać takie kwestie dotyczące spraw firmy aby komuś w czymś konkretnym pomoc.
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2016-06-19 15:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam sie czy Specjalista ds. projektowania płytek drukowanych (Layout Designer) to też praca dla kobiety, zadziwię Was może, ale znam się na tym, nie wiem tylko jak firma może do tego podchodzić i czy chętnie mnie zatrudnią?
zdjecie uzytkownika
zuza - 2016-06-20 17:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Pomocny no to w sumie bardzo dobrze. Jestem totalnie za tym. A powiedz, czy mam szansę dostać się na stanowisku młodszego kierownika projektu we Wrocławiu? Spełniam wymogi - wykształcenie + doświadczenie w samodzielnym prowadzeniu projektów;
zdjecie uzytkownika
sadasa - 2016-06-21 22:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zuza, złóż cv i się przekonaj, skoro spełniasz wymagania to pewnie masz szanse, nie ma co pytać o takie rzeczy tutaj bo nikt z fusów Ci tego nie wywróży
zdjecie uzytkownika
Monter - 2016-06-21 23:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Specjalista ds. projektowania płytek drukowanych (Layout Designer) pilnie potrzebny i najwazniejsze, że za dobrą kasę, więc chyba warto próbować tak sądzę, taką mam nadzieję przynajmniej, zapraszam wszystkich chętnych do przyjmowania się tam na już..
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-06-23 14:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam pracowników i pytanko na czym polega praca na stanowisku specjalista liniowy ds.TPM ?
Są wolne dwa wakaty ,może ktoś coś bliżej wypowie się na ten temat.Pozdro.
zdjecie uzytkownika
werf - 2016-06-23 15:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@olo nie wiem nie widze takiej oferty..jest na stanowisko specjalsity do spraw planowania jakosci tutaj chpodzi o tworzenie dokumentacji jakościowej dla nowych projektów (proces flow chart, control plan, test plan, instrukcje kontrolne);
zdjecie uzytkownika
Pomocny - 2016-06-24 20:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca polega na usuwaniu biezacych awarii maszyn i urzadzen oraz ich zapobieganiu a takze na kontrolii i zamawianiu czesci do nich
zdjecie uzytkownika
erf - 2016-06-24 20:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ciekawe jak na stanowisku inzyniera procesu NPI bo widze ze w Namysłowie poszukuja teraz oczekuja tutaj wyższego wykształcenia technicznego (preferowane kierunki: zarządzanie i inżynieria produkcji, elektronika), doświadczenia na podobnym stanowisku
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Byłem na rozmowie niedawno na pulaskiego,duży plus.byla jedna pani z personalnego działu,kierownik i ja.pani uśmiechnięta a nie jakaś franca...zadawała trudne pytania ale dużo wyniosłem z tej rozmowy.kierownik działu tez miły.dostalem wizytówkę od tej pani,w razie pytań mogę dzwonić.super podejscie.
Pytania: Dużo ich było....ale nie takie typowe,które mozna znaleźć na google
zdjecie uzytkownika
mamra - 2016-06-27 13:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam nadzieję, że na tym forum znajdę jakieś info na temat pracy w diehlu- jakie zarobki, godziny pracy, atmosfera :). A jedyne co widzę to gównoburzę, w której każdy wylewa swoje problemy i żale. Ludzie, bądźcie dorośli- nikogo nie obchodzą Wasze problemy i Wasze zdanie, dlatego oszczędźcie już tego spamu i piszcie na temat- o pracy, a nie o tym kto komu loda robi na boku. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
adaś - 2016-06-27 14:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomocny' a na jakim stanwoisku są takie obowiązki? czyli głownie poszukują serwisantów? Na to wychodzi. Ja widziałem ogłoszenie na specjalistę ds. palnowania jakośći, wiesz coś o tym?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Diehl Controls Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert