Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Diehl Controls Polska

Pracowałeś w firmie Diehl Controls Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Do świra - 2015-08-30 22:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak może być życie sprawiedliwe jak sama jesteś niesprawiedliwa zobacz do czego doprowadza ta twoja zawziętosc nie lepiej cieszyć się z życia i dać spokój innym bądź miła dla wszystkich i nie rób sobie wrogów to wtedy lepiej się poczujesz
zdjecie uzytkownika
Do świra - 2015-08-31 00:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj pozwolę sobie napisać na przerwie abyś się nie sadzila ze piszemy na nocce nie wiem o co ty masz pretensje sama obgadujesz a później niewiniatko biedne nie wie o.co.chodzi. Dziś mam.ze sobą fajne lusterko i ciągle będę się w nie gapic przeszkadza ci to!? Racja oliwa sprawiedliwa!
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-31 01:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może zalatwimy niektorym przeniesienie ??niech ida jutro na 2 zmianę.tam ich wezmą w ryzy chłopaki !i skończy się cwaniarstwo.
zdjecie uzytkownika
irmina - 2015-08-31 10:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam przyjść tu do pracy, weszłam aby czegos sie dowiedzieć o firmie,zasadach a to co tu czytam. Takie rozgrywki, nie wiem czy chce brac w tym udział. A z praca tak ciężko.
zdjecie uzytkownika
Do Irminy - 2015-08-31 10:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przychodź,praca bardzo fajna i nie skreślaj innych kobiet z powodu tych komentarzy nie szukaj koleżanek pracuj solidnie i nie obgaduj. Bo widzę,że faktycznie niektórym przydałoby się przeniesienie dużo rzeczy im nie pasuje w kimś a tak to ktoś by się za nie porządnie wziął. Nie rozumiem takich ludzi co obgaduje co im to daje lepiej się czyja? Trzeba pracować a nie komuś łatki doczepić. Śmieszne
zdjecie uzytkownika
jagódka - 2015-08-31 10:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kobiety wy nie macie rodzin i obowiązków w domu żeby im poświęcić swój czas?
zdjecie uzytkownika
Do jagody - 2015-08-31 10:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem ci ze masz rację dzisiaj z ciekawości weszłam tutaj i czytałam wszystkie komentarze faktycznie to wszystko dziwne. No ale ten Swir faktycznie zaczął nie wiem kto to jest ale jak dla mnie jest stukniety
zdjecie uzytkownika
jagódka - 2015-08-31 11:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świr, Mieta i Week po jednych pieniążkach. Pewnie poza pracą Facebook oraz forum. Na obowiązki i rodzinkę nie ma czasu więc na obiad pewnie Pomysł Na - danie 5 minut.
zdjecie uzytkownika
Week - 2015-08-31 12:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja akurat facebooka nie mam za stary jestem i żona mi obiadki gotuje wiec jagodko powiedz lepiej Dlaczego ty ten czas swój cenny marnujesz aby tutaj pisać jednym słowem każdy jest taki sam tylko wymadrza się wielce
zdjecie uzytkownika
Mieta - 2015-08-31 12:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja nie mam co robić wiec jestem tutaj i bronie kobiet bo też byłam młoda i znam się na takich kobietach moja siostra tez pracowała w diehl płakała na Przerwach była na Vs1 br3 i Nadzór dal jej popalić wiec nikt nie będzie wyzywal jej od beksy nie pozwolę na to! Ciągle jechała na lekach sprawiedliwe?
zdjecie uzytkownika
do jagódki - 2015-08-31 13:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tobie widać czasu starcza mdz robieniem obiadu zonie, i sprzątaniem skoro też tu piszesz.
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-08-31 13:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie jak jest z tymi romansami w zakładzie? to prawda o gadają?
zdjecie uzytkownika
Do Asi - 2015-08-31 14:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas na br 3 nie ma romansów z tego co wiem to na 2 był jakiś na 3 kiedyś były ale te osoby już u nas nie pracują. każdy przychodzi pracować i pracuje dlatego brygada 3 utrzymuje się na wysokim poziomie a to dzięki naszemu liderowi z vs2 trzyma rygor i bardzo dobrze oczywiście. wiadome panie niektóre mogłyby się umówić na wspólną pogawędke i wyjaśnić pewne sprawy po co żywic do siebie uraze jesteśmy dorośli wiec kto jest na poziomie i pierwszy wyciągnie rękę? to byłby przełom gdybyście się pogodzily kobietki!
zdjecie uzytkownika
Do świra - 2015-08-31 14:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja myślę że atakujesz moja przyjaciółke tym Płaczem. Miała taką samą sytuacje lider ja obronił ale i tak zrezygnowała bo pani która trzymała nad nią rękę wymyślala jej akcje. Nie wiesz ile łez wylała mi na ramieniu na przerwach. Wiec moim zdaniem nie czepiaj się jak nie wiesz jak było.ja pracuje na vs2 na montażu i tez poleciały mi nie raz łzy i co z tego czy to takie śmieszne jesteśmy tylko ludźmi.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-08-31 14:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co to za reklama lidera? nie wiem czy on jest taki super.
zdjecie uzytkownika
Do Igora - 2015-08-31 14:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest reklama tylko czepiacie się br3 jakby była najgorsza zazdrość?
zdjecie uzytkownika
Do Asi - 2015-08-31 14:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sensacji szukasz? Jak można?
zdjecie uzytkownika
Do wszystkich - 2015-08-31 16:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem wam ciekawostkę :D u nas na 4 brygadzie dziewczyny to pisały do tego świra sama słyszałam jak gadaly ponoć jedna zna się z tą z 3 brygady a ona coś na nią nagadala i ta się wkurzyła.gdy był jeszcze nasz lider M to była właśnie taka sytuacja ze popłakała się ta jedna bo nie chciała iść na testy i Kazał jej tam pracować gdzie pracuje to są głupie porachunki wiec nie wtracajcie się bo to są głupoty. Wiec 4 brygada kontra 3. Niech się kłócą a wy się nie wtracajcie
zdjecie uzytkownika
Dd - 2015-08-31 16:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No bo się popłakałam a co nie wolno mi? Na testach było za gorąco Zawsze a mi jest słabo to było w tamtym roku nie musi mi brudów wyciągać jedna osoba o tym wiedziała ciekawa jestem co jej zrobiłam ze to rozdmuchala a ta pani z br3 coś mnie nie trawi ze dogaduje w ten sposób najpierw o beksach a później o lusterku nic jej nie zrobiłam. Tylko się gapi jak przychodzę i obgaduje a nie wie ze znam jej koleżankę która o wszystkim mi doniosła i jeszcze się żali aż ich uszy bolą
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 16:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
G - 2015-08-31 16:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No też słyszałam bo one tego nie ukrywają przecież cicho nie będzie a w zakładzie kłócić się każdy boi. Po co Zaczepia naszego krę... popłakała się bo faktycznie słabo jej było ale czy tamten lider jeszcze był nie pamiętam. Mało ważne nie róbcie sensacji patrz się przez lusterko i ubieraj się jak ubierasz nikogo nie powinno to obchodzić i tak 4 br jest najlepsza pod względem sympatycznych pan którą pozdrawiam i ściskam.
zdjecie uzytkownika
Dd - 2015-08-31 17:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz rycze!!!!! Nikt nikomu nie udowodni każdy może się wyprzeć a wy nie podsluchujcie jak możecie strac na kobiety z waszej brygady!!!! Już nie musicie zdradzać kto i co gada!!!!!
zdjecie uzytkownika
Week - 2015-08-31 17:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co wydajecie brygade nasza jesteście wszystkie pojebane nieroby
zdjecie uzytkownika
Do br4 - 2015-08-31 17:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wasza brygada jest sympatyczna? To ciekawa jestem dlaczego swoje brudy tutaj wyrzucacie i wykorzystujecie przy tym panią która wiele wycieerpiala tym przeniesieniem później ktoś pomyśli ze ona ploty roznosi może mówiła coś z żalu a wy peplacie o wszystkim i wy jesteście doskonali? A ty jak ryczysz i wiesz jaki jest powód to co się tak denerwujesz niech sobie gada po to jest to forum niech wyrzuci swoje żale dajcie sobie po razie bo widzę ze więcej osób w to wchodzi i jedno przez drugie szuka sensacji. Czy brygada 4 czy 3 każda jest jaka jest po co robicie wstyd każdej jednej to głupie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 17:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Dd - 2015-08-31 17:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rycze ok raz się zdarzyło a po drugie rycze na 4 br a nie na 3 to dlaczego na 3br to rozdmuchala? Jakim prawem jeszcze bym to.zniosła gdyby na mojej się śmiały. To na mojej mnie nie obgadują paniom nie przeszkadza ze patrze w lusterko przecież to chwila takich glupot się czepiać? A ubierać się nie mogę z goła nie chodzę!!!!!
zdjecie uzytkownika
Bbbbbb - 2015-08-31 18:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na 4br to gadalyscie na świra i co też się na mnie rzucicie? Moglyscue głośno nie gadać pffff tez macie się czym przejmować jesteście siebie warte razem siebie tutaj obsmarowalyscie wiec juz nie zanudzajcie nie zasmiecajcie tego forum
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Diehl Controls Polska?
Zadaj pytanie
alert