Amica Wronki S.A.

Mickiewicza

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 730 ocen.

Amica Wronki S.A.
4 730 6 1

Opinie o Amica Wronki S.A.

Zainteresowany

Mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing. Stawka godzinowa 13 bądź 13.70

Mariana
@Zainteresowany 06.09.2018 22:05

Witam Pana. Proszę powiedzieć 13,70 to jest brutto czy już netto? Dziękuję i pozdrawiam.

Amikowiec
@Mariana 13.11.2018 09:24

13,70 to jest brutto

jarema
@Amikowiec 13.11.2018 14:30

I trzy zmiany i mobbing na porządku dziennym.

Tiktok
@Zainteresowany 06.09.2018 22:05

to ile wychodzi miesięcznie na rękę? 1700 zeta? Za za....nie na taśmie:) Huehue nie????

Kierowniczka
@Zainteresowany 06.09.2018 22:05

Układy z koordynatorami bo po co pracować na gorszych stanowiskach za wyższe pieniądze

Babochłop
@Zainteresowany 06.09.2018 22:05

Na WPG tam jest kasa I jedna zmiana ????

Tiktok
@Babochłop 16.11.2018 21:32

WPG wiocha patologia głąby

Ali
@Babochłop 16.11.2018 21:32

Jedna zmiana każdy by chciał tak pracować po znajomości i układy tacy pracują na jedna zmiane cóz to amica dla niewolnika

Wolęole
@Tiktok 16.11.2018 22:49

Tiktok nie mierz wszystkich swoją miarą.

Ciekawy
@Ali 17.11.2018 11:28

na wpg jedna zmiana? Kiedyś były 3…coś się zmieniło?

Fed
@Ciekawy 17.11.2018 21:15

Jedna chodzi na jedną zmianę ciekawe z jakiej paki?

kto
@Fed 17.11.2018 23:29

Ma znajomości ?

Brudny

Co trzeba zrobić żeby dostać kajzena ?

HR

Od Nowego Roku Niemcy otwierają rynek pracy do pracowników z Ukrainy a wiadomo gdzie pójdą pracować .A w amice juz niema kto pracować

Znawca
@HR 18.11.2018 21:27

Przecież zaraz wybiją bramę na Zaklad Karny i tam częsc podzespolów będą robic np.armatura gazowa .wiązki.itp

alex
@HR 18.11.2018 21:27

Jak we firmie jest mobbing itp to kto chcę tam pracować

Były pracownik 1
@Znawca 18.11.2018 22:01

Coraz gorzej w tej amice !!!

Ona
@HR 18.11.2018 21:27

Tylko tam nikt im nic za darmo nie da o wszystko będą musieli sami się .zrtwic to szybko wrócą do Polski

Niemiec
@HR 18.11.2018 21:27

A co wy myślicie że na kryminale to będą cuda robić??? Hahah już widzę jak h@jnia pójdzie w świat to firma splajtuje, wyobrażacie sobie produkcję armatury na kryminale???? Przecież to musi być jakość, szczelność na najwyższym poziomie, ani Ukraińcy ani (usunięte przez administratora) nie zastąpią zwykłego pracownika etatowego z Polski ale to trzeba takiemu dać zarobić a nie k@rwa 1900 zeta!!! A Ukraińcom to życzę wszystkiego najlepszego w Niemczech a przede wszystkim dobrego bata to się może roboty nauczą a nie że ich będą w Niemczech ruki boleć!!! :D

Mariana

Dzień dobry. Mam pytanko odnośnie pracy w Amica. A jakie tam zarobki, stawka godzinowa? Dziękuję i pozdrawiam.

Szmitek
@Mariana 13.11.2018 09:17

Dzień dobry Wesele! Wesele Auu Auu :D zarobki 2900 brutto po 4 mercedesach

Konta kota
@Szmitek 14.11.2018 20:20

2900 brutto to chyba na reklamie.

młody człowiek

Sytuacja firmy jest nieciekawa, z braku zrozumienia pomiędzy dyrekcją, a pracownikami fizycznymi i umysłowymi powstał bunt na taśmie produkcyjnej, a co za tym idzie straty finansowe. Sytuacja zarządu jest jasna, aby podkreślić swoje stanowisko muszą ukarać pracowników usuwając benefity premie inflacyjne, opiekę medicover oraz podwyzszajac ceny w stołówce. Firma być może ma gorszy rok (jak cały rynek AGD), ale uważam że karanie wszystkich doprowadzi do tego że w pewnym momencie nikomu już nie będzie zależeć na tym co robią i zostaną osoby, które poprostu nie maja alternatywnej pracy. Jak tu rozmawiać o jakości, konstrukcji, innowacji, montażu, gdy z każdej strony mówią ci ze jest tak słabo ??

Polak
@młody człowiek 03.11.2018 10:24

Czytam to wszystko i myślę sobie, jak dobrze że już tam nie pracuje, widziałem sporo w tej firmie poznałem wielu naprawdę świetnych ludzi ale i zwykłe kanalie, które niszczyły dobre relacje między pracownikami. Mimo wszystko życzę wszystkiego dobrego tym pożądnym prawym pracownikom i szczególny szacunek dla tych, którzy pracują tam wiele lat posiadają wiedzę, kwalifikacje a z wiadomych względów nie mają szans na awans, to dzięki waszemu doświadczeniu i wiedzy tą firma istnieje, a " swoi" mogą przychodzić na gotowe, wielu z nas odeszło bo nie mogło przyglądać się temu co tam się dzieje, Ci co zostali zasługują na medale od firmy. Pozdrowienia jeszcze raz dla wszystkich pracowników związanych z montażem.

Były pracownik

Właśnie złożyłam wypowiedzenie nigdy więcej Amica Moje sugestie dla Amica Wronki S.A.: Szanujcie ludzi z montażu i ich ciężka prace

Amica
@Były pracownik 23.10.2018 20:28

Co z ciebie za pracownik skoro nie wiesz ze juz nie ma Amica Wronki sa, tylko jest Amica S. A.. Rzeczywiście, takich ludzi tutaj nie potrzeba

Były pracownik
@Amica 05.11.2018 00:40

Strona gowork samoczynnie wpisuje początek a nie ja poza tym z ludzmi którzy nie wiedza co to praca się nie dyskutuje nie pozdrawiam

amikowiec

Ciekawe czemu nikt nie chce przyjść na wózek widłowy na klejenie?. Ktoś może wie coś na ten temat. Jak wygląda tam praca na wózku widłowym.

Wózek
@amikowiec 27.10.2018 12:49

Dlatego pewnie że nie jest tak super pięknie , latania non stop , tu potrzebują to tutaj to A daj spokój , i dźwigać te ciężkie pojemniki ... I stawka jak na montera A każdy nie chce iść bo wie jak jest .

Śmierdziel
@Wózek 28.10.2018 20:21

No przecież jest tam ktoś kto jeździ prawda??? Więc w czym problem??? Trzeba było głupa palić i się widlaka trzymać z daleka a teraz jak się już pokazało że się ogarnie to po przysłowiowych "ptokach"...Żeby tak na liderów i operatorów takie castingi robili i wrzawę podnosili hehhe...A nieee sorry za dobra staweczka i nie dla zwykłego pospólstwa ;)

Bryczka
@Śmierdziel 01.11.2018 17:00

Tylko że na operatorów i liderów już mają swoich przydupasów ! Nie mówię o wszystkich ale większość tak zyskała swoje stanowiska Xd ^^^^

Młody
@amikowiec 27.10.2018 12:49

Znaleźli już wózkowego ?

Bilon

Zgadzam się z przedmówcą.... Najlepsza praca to inwentaryzacja ciągła i kontrola jakości A już osoby które pracują na każdej zmianie jako osoby rozwiązujące pojawiające się problemy z montażem czy jakością detali to już całkowity luz Te osoby nie wiedzą co ze sobą zrobić Na każdej zmianie jedna osoba

Bc
@Bilon 21.10.2018 19:10

Oni nawet nie znają dobrze nazw detali, że nie wspomnę że ich przełożony nie zna się na niczym.

Debesciaki
@Bilon 21.10.2018 19:10

Wiecie jak pasujecie humory temu towarzystwu wzajemnej adoracji... przecież rodzina i pociotki są przekonane, że to ze względu na ich wyjątkowe umiejętności i niezliczoną ilość fakultetów, wierzy w to ksiądz po kolędzie, wierzy sąsiad, którego córka też miała załatwioną pracę, takie ogólne wielkie przekłamanie rzeczywistości, a wy możecie pisać tylko o tym na tym forum, bo wychylisz się do nich to zrobią z Ciebie wariata :) dla nich jesteś tym co wystarcza im fajki setka kiełbasa i wogole nieuk jesteś to naginaj na taśmie boś jest gorszy sort, a jak masz lepsze studia od nich to powiedzą, że się nie nadajesz i tak na końcu wyjdziesz na głupka.

oh
@Bc 21.10.2018 20:37

oni nie maja sie znac . oni maja miec rodzine na stanowiskach

Zwykły

Pracuję w Amice sporo lat mogę podzielic się wiedzą awans - tylko młodzi do 6 miesiecy pracy z polecenia rodzina sekcja finansowa administracyjna inwetaryzacji ciągłej i tak samo kontrola jakosci wyrobow najbardziej platne stanowiska na których praca stanowi 3/8 czyli 3 godz. Pracy reszta luz

Misiek
@Zwykły 20.10.2018 22:25

Pracowałem tam kiedyś..miałem awansować...do czasu aż nie przyszedł nowy 'z rodzny' ....i nie wszedł na moje stanowisko...;). ty (usunięte przez administratora)a znajomi awansują.

Cnc praca

Pytanko do osób pracujących na narzedziowni. Szukam pracy jako operator cnc, koleżanka zaproponowała mi abym zgłosił się do Amici ale powiedziałem jej że nie bo jest zła opinia o tym dziale, jednak chcę się dowiedzieć jak jest rzeczywiście, jakie zarobki tam są, jakie maszyny. Ktoś mi pomoże?

pool
@Cnc praca 16.10.2018 10:58

Nie słuchaj plotek. Praca ciekawa, można wiele się nauczyć, zarobki niezłe -zależy co umiesz. Przełożeni wymagający ale relacje partnerskie - chyba że ktoś jest niesolidny i nierzetelny, to dla takich nie ma miejsca. Fachowcy są cenieni i mają poważanie.

Zenek
@pool 16.10.2018 13:41

Praca ciekawa ,atmosfera podła, zarobki do d....y. Ale zawsze możesz spróbować przecież nikt cię na siłę nie zatrzyma. Na pewno czegoś się nauczysz.

pool
@Zenek 17.10.2018 09:00

Podtrzymuję to co napisałem. Przeczytaj uważnie od trzeciego zdania.

Dawid
@pool 17.10.2018 16:04

To jesteś nie liczną osobą co tak uważa ze tak fajnie jest w narzedziowni. To Zenek wie dobrze co napisał ze atmosfera jest podła na wydziale i kiepsko ogólnie

zibi
@Cnc praca 16.10.2018 10:58

Nie warto

Angina
@zibi 17.10.2018 22:23

Zobaczyłam zdjęcia z bicia rekordu, nie pracuję tam juz sporo czasu kurczę gdybym mogła postawić lata temu kto z produkcji awansuje byłabym bogata, nic się nie zmieniło, nie ma przypadków

korn
@Angina 18.10.2018 13:10

To dobrze ze tam nie pracujesz. Same układy

pollo
@Cnc praca 16.10.2018 10:58

Daj sobie spokój pracować w narzedziowni poszukaj lepszej pracy atmosfera fatalna jest mało powiedziane

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracownik od 7 bolesci

W amice juz za duzo ludzi umiejacych czytac po polsku nie zostało

Melex

Amica zakupiła Melexy?

rafex
@Melex 08.10.2018 08:54

czy tak naprawde jest zle w amice?

Pindi
@Melex 08.10.2018 08:54

Czy to pytanie dotyczy wyborow ?

ZadowolonyRobol

Wspaniała to była praca. Nie zapomnę jej nigdy!

wrrrruuuu
@ZadowolonyRobol 20.09.2018 08:13

No właśnie szkoda, że tyle ludzi zwalnia się, takich co mają już doświadczenie i wiedzę a kierownik tylko podpisuje......Dlaczego dyrektor, zarząd nic z tym nie robi? Dlaczego? Z jednego małego działu od kwietnia do teraz odeszło, zwolniły się 4 osoby.... Taki szacunek dla pracowników i ta śmiechu warta kasa....a jakoś Ukraina nie dostaje zbyt odpowiedzialnej pracy bo Polacy za ich pracę odpowiadaja i muszą ich pilnować.

Były Pracownik Amica S. A.
@wrrrruuuu 20.09.2018 11:05

No właśnie szkoda. Robota wcale nie jest ciężka, ale jak się patrzy na Ukraińców to aż się odechciewa robić za dwóch i za takie groszowe wypłaty. Gdyby te pensje przekraczaly 2500 netto to by było coś. Były Pracownik Amica S. A.

maciek
@Były Pracownik Amica S. A. 04.10.2018 18:29

nikt normalny tam nie robi

Pracownik
@maciek 05.10.2018 23:56

Wypraszam sobie!

lilka

witajcie ludziska z tej fabryki.Wszyscy którzy tam piszecie po prostu macie mało pracy trzeba wam dołożyć. Ci z wpg co pisza o pani Dorocie i reszcie ale główny temat to ona co was to interesuje co ona robi jest ładna babka i się dziwicie a te co pisza zazdroszczą jej faceci po prostu mysla tylko jedna czescia ciała i na pewno nie jest to mózg!!!! pisza ludzie w szczególności w godzinach pracy wiec macie za mało jej. Druga sprawa ten co pisze o dziale emalierni i koleżankach i kolegach (każdy zjaży o kim mowa) zajmijsię swoja (usunięte przez administratora) a nie piszesz bzdety chyba na tym dziale tez masz za mało pracy idzie to załatwić i jeśli to czytasz ( odnos do tego konfidenta z emalierni) wiec że znalazła się osoba która rozgryza niki z wpisami które wystawiasz i na pewno się dowiesz o tym pierwsz.

Zas
@lilka 18.09.2018 16:37

Ciekawe kto z emalierni chce wszystkim zaszkodzić

Xd
@Zas 18.09.2018 18:03

To dziwny zbieg okoliczności że tylko jedna zmiana z emalierni jest opisywana żadna inna i ani lakiernia i wagner

Rad
@Xd 18.09.2018 22:41

Widocznie tylko na tej zmianie są konfidenci

Konta kota
@Xd 18.09.2018 22:41

To się nazywa zazdrosc. Widocznie osoba komentująca ma zbyt wysoką samoocenę i nie może sobie poradzić z faktem że ten pan sie spotyka z tą panią

,,,
@Konta kota 19.09.2018 11:23

Jak małżonkowie tej firmowej pary się na to zgadzają to ok jak najbardziej niech firmowa miłość kwitnie

Wiewiora
@Rad 18.09.2018 22:53

Raczej jednen konfident

Rad
@Wiewiora 19.09.2018 22:43

Zawsze znajdzie się jeden albo jedna (usunięte przez administratora)

Merlin
@,,, 19.09.2018 11:58

Ciekawe jak wyglądają ich czyszczenia jak przychodzą na nadgodziny w soboty

,,,
@Merlin 25.09.2018 15:34

Napewno jest gorąco skoro w normalny dzień pracy jest bardzo na nią nagrzany

Ciek
@Konta kota 19.09.2018 11:23

Czyżby znowu emeryt?

Typ
@Ciek 25.09.2018 20:36

Kto to jest emeryt

Merlin
@Ciek 25.09.2018 20:36

Nie

¥¥¥¥¥
@Zas 18.09.2018 18:03

Napewno emeryt

Zez
@Wiewiora 19.09.2018 22:43

I wiadomo kto nim jest

Nie emeryt
@¥¥¥¥¥ 29.09.2018 21:54

Nie emeryt panie m. Cała emaliernia widzi jaki Pan jest nagrzany na kolezanke z pracy. O czym się tyle z koleżanką rozmawia. Z żoną też się tyle czasu spędza i takie ilości smsow do żony też się wysyla

Z boku.
@Nie emeryt 30.09.2018 00:00

Blond lala umiała się ustawić. A teraz zgrywa nie winna. Proszę Panią jeśli nie podobają się te zaloty to się reaguje a nie pozwala na to i dziewice udaje. Widocznie to się podoba i jest na rękę mniej pracy bo głupek lata i robi połowę za Panią. Zwłaszcza na czyszczeniach

Lipton
@Z boku. 02.10.2018 16:44

Ludzie Ale macie problemy

Llllll
@Lipton 03.10.2018 00:52

Problem będzie jak do współmałżonka to dojdzie......

Ppp

Pppp

kolos

czyżby starszy pan się już nie bał że go opiszą, a jak podbija emaliernie idzie jak burza

patologia
@kolos 30.09.2018 15:47

ale wy jesteście nienormalni ;nie dziwię się ,że mówią o Was patologia .Takich (usunięte przez administratora) im trzeba .

Reds
@patologia 01.10.2018 10:06

Dokladnie takich! !!

Krajan

Podobno kolejna fala Ukrainy zalała Amice

maciek
@Krajan 29.09.2018 22:22

3 dni i ich nie m hahahaa a machaje mysla ze skazani uratuja firme

Maria

Wpg Słyszałam że Dorotka Sk.z Wpg znowu rozwaliła małżeństwo. Co na to jej dziecko że ma tyle ojców?Moje małżeństwo również próbowała rozwalić.

Czarna
@Maria 12.09.2018 14:44

Chodzi i się chwali że zal...a następnego.

,,,
@Maria 12.09.2018 14:44

Nie znam osobiście tej pani ale chyba nie zmusza tych zonatych panów do niczego raczej też nie gwalci jej wina to tylko a wierni mężowie świeci?

Oooooo
@Maria 12.09.2018 14:44

Żeby którejś pani nie udało się go wkoncu rozwalić coś podatny ten mąż na zaloty pań raczej bym na męża uważała i się nie chwalila i zastanowila się co robię źle że mąż za innymi się oglada

wpg
@Czarna 12.09.2018 14:53

Bydło a nie ludzie Ćmachowo pierdusniki

Mamba
@Maria 12.09.2018 14:44

W moje życie również próbowała ingerować,najlepszej koleżance wstyd .Wiem że jednego z Sierakowa Łukaszka jej się udało z jego żoną pracowała.

Ooo

Dokładnie chętnych ????

A
@Mamba 13.09.2018 10:20

Obrazone żony czy ta pani zmusza waszych nie winnych wiernych mężów do tego pod przymusem was zdradzają? To jest śmieszne żalic się że mąż zalicza na boku taki nie winny jest. Nie bronię tej kobiety ale jakoś na mieście nie słychać o perfidnej gwalcicielce

AS
@A 13.09.2018 19:38

No bo cały w tym ambaras żeby dwoje chciało naraz????????????

Y
@AS 13.09.2018 20:14

I chyba tak jest bo żaden żonaty raczej do zonki z płaczem nie pobiegł bo go koleżanka zgwalcila

Kadee
@Maria 12.09.2018 14:44

Żałosne jest to, co niektórzy tutaj piszą, poniżyć kogoś można w bardzo łatwy sposób. Dlaczego żadna "zdradzona żona" nie poda swojego nazwiska a z tego co widzę jest tu ich pełno. Nie macie odwagi? A może to co piszcie to czyste kłamstwa, wymyślone historyjki. Wydaje mi się że komuś bardzo zależy by narobić bałaganu w życiu tej dziewczyny

kochanka
@Mamba 13.09.2018 10:20

jakie biedne zdradzane żony .Byle jakie żony ,byle co mąż .Szuka szczęścia u boku inne .

Powiedz to W oczy !
@Kadee 13.09.2018 23:45

Ci co tutaj piszą takie brednie to są totalne złamasy ! Wstyd po prostu ludzie weźcie się do roboty tak konkretnie , w chacie kurzem zarasta A wy pierdoły wolicie pisać . W oczy nie powiecie bo byście się zesra. i wielcy bogowie na forum się znaleźli !

żona
@Czarna 12.09.2018 14:53

bardzo dobrze, mądra dziewczyna ,jak macie lovelasów ,to czyja wina .Mąż nic nie wart ,żona tym bardziej kobieta musi być stanowcza i z jajami .Z drzwi wywalić ,on ma tam pracować ,a nie się za babami oglądać .

Qqq
@żona 15.09.2018 08:41

Nic nie warta jest (usunięte przez administratora) Z emalierni wstydu za grosz nie ma jeszcze chwila i będą(usunięte przez administratora)Się na hali na naszych oczach są tacy co jej bronią mamy siedzieć cicho bo małżeństwa rozwalimy oni sami je sobie powoli (usunięte przez administratora)

Hugo
@Maria 12.09.2018 14:44

Widocznie Kiepską Jesteś Żoną

Bor
@Hugo 15.09.2018 12:35

Dokładnie

Mer
@Maria 12.09.2018 14:44

Widoczne kruche te Twoje małżeństwo! !!!!

Ul
@Kadee 13.09.2018 23:45

Żadna nie poda swojego nazwiska!!!bo nie ma odwagi jedyne na co ich stać to poniżenie innych.

,,,
@Maria 12.09.2018 14:44

I sama niby rozwala małżeństwa? Ci zonaci panowie to jakieś bezmuzgie ameby nie wiedzą co robią? Już skonczcie z tym do zdrady są potrzebne dwie chętne osoby

Spoko
@,,, 16.09.2018 13:07

Teraz rozumiem,że tej pani postępowanie jest usprawiedliwione .Ok!

,,,
@Spoko 16.09.2018 14:10

Nie nie jest usprawiedliwione i tylko ta pani nie jest winna że mężowie zdradzają żony? A mężowie co bez muzgu? Myślący tylko fiu....

Xxxxxx
@,,, 16.09.2018 14:27

I co to za mąż jak ma byle jaka okazję robi skok w bok. Skoro wszyscy wiedzą jaka jest ta pani dlaczego jeszcze z nią żonę zdradza. Nie wie co robi czy co

Reks
@Xxxxxx 16.09.2018 14:52

Dlaczego administrator tej strony pozwala na publiczne obrażanie Ludzi. ? Podawane są tu imiona pierwsze litery nazwiska i działy nie trudno się domyśleć o kogo chodzi na miejscu Pani D.zgłosił bym sprawę na policji.

Xxxxxx
@Reks 16.09.2018 15:06

To forum zeszło na psy skoro zdradzone żony wylewaja swoje żale na tej pani mężów prubuja usprawiedliwić? Czy traktują ich jak bezmuzgich idiotow nie wiedzacych co robią i jeszcze wciagacac w to jej dziecko

Qwa
@Xxxxxx 16.09.2018 16:02

To pewnie nawet nie żony tu piszą,tylko zazdrosne brzydkie zaniedbane pseudo koleżanki na które pies z kulawą nogą nie chce popatrzeć.

Xxxxxx
@Qwa 16.09.2018 16:11

A czy jest czego zazdrościć jak mężatką i żonatym prawie pieprz.... Się na hali przy wszystkich to jest powód do zazdrości.

Qwa
@Xxxxxx 16.09.2018 16:35

Aż żal że już tam nie pracuję

Uu
@Qqq 15.09.2018 11:08

Fona i szrek

On
@Qqq 15.09.2018 11:08

O czym tyle rozmawiać ie? I ten ogrom smsow które piszecie do siebie. Wykorzystujesz to że facet jest na cię nagrzany.kolega koleżanki tak nie traktuje i odwrotnie. A jak kobiecie niepodobaja się takie zaloty zonatego faceta to reaguje a nie pozwala na to bo to nie ładnie się potem o takiej pani muwi

PSZ

Dla wszystkich którzy czują się tu anonimowi... Wystarczy iść na policję i w 10 min namierza IP komputera,imei oraz nr telefonu, lokalizację, imię i nazwisko. Więc jeśli mowa tu o tobie to wgl się nie zastanawiaj. Ja tak zrobiłam i czekam teraz na miny dwóch wscibskich pań jak dostaną wezwanie na komisariat

Nick
@PSZ 28.09.2018 08:08

Nie ma takiej opcji! W przypadku poważnego przestępstwa admin udostępnia dane prokuraturze. Wiec nie strasz ludzi bo nic ci to nie da.

PSZ
@Nick 28.09.2018 10:17

(usunięte przez administratora) wiesz, w (usunięte przez administratora) byłeś, nie masz pojęcia jak szybko mogą to sprawdzić jeśli jesteś ofiarą stalkingu

PSZ
@PSZ 28.09.2018 10:43

A po drugie najpierw zajmuje się tym policja i ona sprawdza kto podszywa się pod danym nickiem, dopiero później sprawa idzie do prokuratury. Kolega nie w temacie więc proszę się nie udzielać

Nick
@PSZ 28.09.2018 10:51

Wiesz co to jest stalking?? To sie dowiedz..jak już to na forum mozna naruszyć przepisy o ochronie danych osobowych lub oskarżyć o pomówienia. Nikt sie takimi pierdolami w policji nie zajmuje...

Uwaga
@PSZ 28.09.2018 10:43

Uwaga uwaga wielka akcja te osoby które tutaj zostały opisane i czują się obrazone niech wystawiają sie na najbliższy komisariat policji w celu doniesienia o popełnieniu przestępstwa stalkingu. Napewno w przeciągu paru minut otrzymacie dokładne dane sprawcy

Aaa
@Uwaga 28.09.2018 16:47

Nic z tym nie zrobią, już to przerobiłem. Prokuratura nie bawi się w takie błachostki. Odpowiedź była niska szkodliwość społeczna

Jjjjj
@PSZ 28.09.2018 08:08

Policja ci może namierzyć numer do dobrego psychiatry takie bajki to dziecku na dobranoc

Lekarz

Medicover pokazał po raz kolejny że ta "instytucja" to wielkie nieporozumienie, zdrowi, silni jak konie pracownicy, młode pracownice robią okresowe badania to ciągają ich po niezliczonej ilości badań, specjalistów itp.rtg ekg mocz krew laryngolog okulista i wiele innych a na końcu zdolność na pół roku albo rok a przyjmują laskę w ciąży, nikt o tym nie bo jej zrobili tylko cukier i żeby było śmieszniej dają ją w chemię smrody i duchotę na sitodruk....Paranoja!!!!

lipapraca
@Lekarz 14.09.2018 18:13

ha,ha..... ludzi brakuje to i ciężarne przyjmują. A codziennie ktoś odchodzi po latach pracy i kierownictwo tego nie widzi. Pozostaje Ukraina z bolącymi rukami i ciężarne.

Ginekolog
@Lekarz 14.09.2018 18:13

A czy owa pani nie wiedziała że jest w ciąży? To chyba logiczne że nie idzie się do pracy w takim stanie w takie smrody by zaszkodzić dziecku

robol
@Ginekolog 15.09.2018 05:19

na kasę poleciała następna ,większość ludzi w amice wyciąga nieprawnie pieniądze ,Ci co uczciwie pracują to na tych nierobów co przyjdą na chwilę i idą na chorobowe .Kiedy skończą się te kombinowane chorobowe .Kiedy dostaniemy uczciwe pieniądze i premie za brak chorobowego .

,,,
@robol 15.09.2018 08:37

Najpierw by musieli zrozumieć co to jest uczciwe traktowanie pracownika

Ups
@Lekarz 14.09.2018 18:13

Ten medicover to totalna porażka i nic więcej

Ambaras
@Ups 16.09.2018 22:13

7teraz wprowadza obowiązkowe badania ginekologiczne

123
@robol 15.09.2018 08:37

Ja mam w d...e te premie choroby nikt nie wybiera . Chcę godnie zarabiać, a nie liczyć na śmieszne premie. Niech sobie wsadzą ją a wezmą się za leserów. Za 5 dni chorobowego jesteśmy traktowani jak najgorsze barachło, bo to nie tylko premia za "niechorowanie" ale też cała reszta z tym związana jak choćby premia miesięczna czy kwartalna. Pozdrawiam Z.Z. prezesa.

Waga
@Ambaras 17.09.2018 09:50

Co niektórzy to powinni i psychiatryczne

Ostatni prom
@Waga 17.09.2018 12:13

Do urzedu miasta sie przyjmijcie...chocbyscie most prawie zburzyli i tak nikt was nie wywali nie ukara i na koniec roku nagrode dostaniecie he he

5 setek
@lipapraca 14.09.2018 19:40

Ile jest wart robotnik dzis, jakie ma znaczenie, dzis chocby dziesieciu lechow skoczylo by przez plot to i tak nic nie znacza by wyleca na zbity pysk z roboty i nikt nie bedzie strajkow ogolnoposkich z tego powodu organizowac, PiS stworzyl system w ktorym bardziej oplaca sie roboc dzieci niz pracowac znieczulica kompletna robol znorany za grosze i bogaty czlowiek ktory pracuje od 7 do 15 i jeszcze dostaje 1000zl na dzieci za ktore kupuje sobie auto i z duma przykleja naklejke zakupione za program 500+ a robole co dzieci nie maja bo zastarzy sa by robic kolejne lub nie maja urody...nic tylko szarpia na ten bajzel:)

...
@5 setek 20.09.2018 16:34

Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym. Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki.” George Orwell.

blady
@Ups 16.09.2018 22:13

bo bada?

wiktor

To w amice są takie braki kadrowe ze nie wymagają cv od przyszłego pracownika. Coraz wiecej ludzi odchodzi z firmy

Wol

W Amice nic Się nie zmieni dopóki nie zmienią Kierowników i koordynatorów.

Ona45
@Wol 15.09.2018 12:40

Zbyt zasiedziałe układu żeby je zmieniać..

stary pijas
@Wol 15.09.2018 12:40

szanujcie ludzi tak szybko odchodza ukraina nie pomoze tych kirownikow dawno zwolnic

Michał

Witam. Jestem posiadaczem wolno stojącej kuchni gazowej z piekarnikiem elektrycznym Amica ze szklanym czarnym blatem gazowym,ostatnio w trakcie gotowania płyta głośno huknęła i się rozsypała.Amica nie uznaje reklamacji takich szklanych płyt.Dla mnie to nie jest normalne ,czy ktoś z pracowników firmy może coś napisać o tych płytach? czy sa produkowane w Polsce ? co się dzieje że tak dużo ludzi narzeka na pękanie tych płyt,może mają wadliwą technologię itp.Amica twierdzi ze płyta aby się rozleciała to musi dojść do uderzenia jej,niestety u mnie jest to wykluczone!.Będę wdzięczny za jakieś informacje na temat tych płyt.Nowa płyta kosztuje około 600 zł z montażem,w głowie się nie mieści,nie wiadomo co z tym fantem zrobić.

dzidzia

do odpowiedzi na lila sadze ze chyba miał czy miała na myśli ze wszyscy razem pracują topowinni się razem trzymać a nie ze jeden na drugiego pisze Ludzie ogarnijcie sie

Leroyu
@dzidzia 18.09.2018 18:42

Pewnie napisał to ktoś kogo nikt nie chce

Djj3

Kary za l 4 i wykańczanie ludzi, (usunięte przez administratora) nic więcej ludzie się trzymają tej roboty jak głupi bo myślą że nigdzie nic innego nie znajdą, a to co się dzieje w tej firmie to jedna wielka pomyłka i to na to pozwala prezes i caly zarząd u gory!?! Brak slow

Jack
@Djj3 17.09.2018 23:32

Jak się godzą na mobbing to siedzą w tej firmie

Typ

Prawda jest taka że w Amice potrafią tylko zastraszać wezmiesz urlop na telefon za karę na dzień na inny dział postawisz się koordynatorowi to samo na inny dział .

Qq

Ludzie w Amice swoje słabości, zazdrość że ich życie jest szare i puste jak ich głowy wylewaja na tym forum próbując w ten sposób zniszczyć życie koleżanką i kolegom.

......
@Qq 15.09.2018 13:10

Koleżanki i koledzy sami sobie życie niszczą jeśli mają się ku sobie a nie są wolni proszę bardzo kochankowie ale po pracy a co jeszcze chwila i na hali będą się pieprz... tak pewnie się czują a on jakby mógł to do kibla za na by latał żeby tam też się nie przemeczala

Pindi

Co robia chinczycy w naszym zakladzie, i po co zblizajacy sie duzy audit

buli
@Pindi 29.08.2018 17:57

Cos kombinują bo nazwa amica kojarzy sie z mobbingiem w tej firmie

pracownik Tłoczni
@Pindi 29.08.2018 17:57

bo mamy sprzedawać nasze produkty w Chinach, więc odbiorca przy rozpoczęciu takiej współpracy zawsze audyt robi

HR
@pracownik Tłoczni 08.09.2018 19:56

Nie sprzedawać.Mają kupić amice

Pindi
@HR 11.09.2018 14:48

Dziwne zeby z wronek do chin szly produkty jak tam maja tego od zatrzesienia

pracownik
@Pindi 11.09.2018 23:43

Potencjalny kupiec amiki .

...

Hej mam pytanie bo chciałam bym się przyjąć do Amicy powiecie jak tam jest bo z tego co wiem tam też robi Ukraina jak się z nimi robi i czy warto się przyjmować ??

wito
@... 25.08.2018 09:09

Nie warto

Ja
@wito 25.08.2018 15:18

Skoro nie warto to dlaczego tam jeszcze siedzisz. ?

Amical
@wito 25.08.2018 15:18

Warto chodź będzie zajefajnie,tylko nie później nie becz .

wito
@Ja 25.08.2018 16:00

Juz tam nie pracuje

Krzyżaniak
@... 25.08.2018 09:09

Przejmować się warto!!!jak się widzi co dzieje się z tą firmą...Patologia to jest trafne określenie!

Aa
@... 25.08.2018 09:09

Zdecydowanie nie warto. Patologia i zarobki mizerne.

Ttt
@... 25.08.2018 09:09

Patologia i klany rodzinne...

Zainteresowany

to ile teraz dostanę na łapę jako monter, po uch podwyżkach? szukam pracy:)

......
@Zainteresowany 01.09.2018 15:41

Nawet nie dwa tysiace

Zainteresowany
@...... 01.09.2018 17:37

To ja jednak podziękuję:). Dzięki za odpowiedź.

Były pracownik
@Zainteresowany 05.09.2018 22:49

Zarobki i atmosfera pracy zła

Pindi
@Zainteresowany 01.09.2018 15:41

Jak w amice jest mobing to spróbuj w samsungo to ci sie dopiero oczy otworza. W amice najbardziej przeszkadza pociotkowość. Reszta jest ok

Zainteresowany
@Pindi 06.09.2018 23:43

Mobbing mnie nie interesuje, nie jestem c....ą. Nie będę pracował na produkcji za mniej niż dostaje pani w sklepie na kasie....

Hr
@Pindi 06.09.2018 23:43

Plotkowość mobbing niewiem gdzie ty pracujesz w tej amice pewnie .Jakby było tak dobrze,w amice to wszyscy by tam pracowali.Mobbing jest w tej firmie i to wiadomo od dawna.

Pindi
@Hr 07.09.2018 09:52

Pociotkowość, a plotki to jak w kazdej firmie

Zostaw opinię o Amica Wronki S.A. - Mickiewicza

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amica Wronki S.A.