Amica Wronki S.A.

Mickiewicza

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 721 ocen.

Amica Wronki S.A.
4 721 6 1

Opinie o Amica Wronki S.A.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Ciekawe

O co chodzi z tymi pogloskami o postoju we wrześniu?

Info
@Ciekawe 21.08.2018 12:42

Odrabiać 4 soboty się będzie za nic a nie postój

Obecny pracownik

Panie kierowniku wiązek pora coś zrobić na dziale bo ludzie uciekają ewidentnie coś się dzieję a pan nic z tym nie robi ile ludzi się juz zwolnilo ile jest na wypowiedzeniu co musi się jeszcze wydarzyć żeby pan zareagował.

xxx
@Amica 15.07.2018 21:49

sama prawda a zwłaszcza na montażu na wiązkach,

volf

Dlaczego ludzie zwalniają sie z amiki kto udzieli odpowiedzi?

Reset
@Konta kota 19.08.2018 00:16

I właśnie tu jest problem,ponieważ brak własnego życia prywatnego ,powoduje chęć interesowania się cudzym.Dlatego co mogą napisać o sobie? nic ,lepiej pisze się o innych, swojego stanowiska tym bardziej nazwiska też nikt nie poda bo przecież nie są na tyle odważni.

anonim

(usunięte przez administratora)

maciek

oni na was kase robia ciule

Ja

Wiekszosc nazeka to dlaczego tam pracujecie roboty od @uja wszedzie tylko moze gdzie indziej za ciezko chcecie wielkie pieniadze za krecenie jakis 4 srubek gdzie wcale nie trzeba myslec bo to na pamiec idzie

meluś
@lolo 17.08.2018 20:46

Do Ćmachowa hehe

bleck

ukraina nakreci wam takich kuchenek ze polska bedzie planac

Idkdjdi
@Parodia 16.08.2018 15:57

A jak im sie odmieni i wrócą to jakby nigdy nic zaklad przyjmie ich z otwartymi rękoma... a Polak urlopu na telefon nie dostanie....

Abcd

Taka renomowana firma a przełożeni nawet średniego nie maja, w dzisiejszych czasach jest to szczyt braku profesjonalizmu. Ze mną na studiach koordynatorzy innych ,mniejszych firm bo to był wymóg aby być na tym stanowisku w ogóle , wysyłani przez firmę . A u nas hmmm koordynatorzy z iq kamienia ,nie potrafią się nawet dobrze wysłowić ,a gdzie tu dalej i jak tu z takim pracować ...Przykre ale prawdziwe

nowy
@maciek 02.08.2018 22:20

beda uciekali jak niby inteligeci z samsunga czas zweryfikuje kazdego debila na stanowisku

eder

Zastanawiam się czy dobrze jest wrócić do amiki po kilku latach po odejściu? Czy dać sobie luz.?

rwd

Czy warto w,amice pracować?

anonymous

Jesteście dziadami i nic więcej na załadunku po osiem dziewięć godzin i czym wy się chwalić a jak wyjeżdżałem od was to specjalnie sobie zrobiłem zakaz wjazdu bo Dziadów nie będę dorabiał

anonymous
@anonymous 25.07.2018 20:43

sam jesteś dziadem ,cztu chodzi otwoją firmę po co tu zaglądasz ,pierduśniku .

Uuuuu

Haha, ciekawe co zrobią z J. Nowicka. Powinna być objęta tą listą które nie dostaną podwyżki.

nowy
@wronek 26.07.2018 23:26

Piotrek i ta Pani

Troche inne pytanie

Kojarzy ktos co sie stalo tej dziewczynie co wyszla do pracy do sasiadow za plota w niedziele na ranna zmiane a odnalazla sie w poniedzialek po polodniu w szpitalu. Cos dziwnie cicho jest na ten temat

Troche inne pytanie
@Troche inne pytanie 27.07.2018 00:31

Portal jest o tej firmie, nie o tej "sąsiadów". Pytaj na forum sąsiadów!

Konrad

Może ktoś podpowie czy firma potrzebuje pracowników?

Rest
@Konrad 20.07.2018 21:57

Mocnych i glupich

kunta kinte

tylko pieprzycie, co robi jeden a czego nie robi drugi...a Wy mówicie o solidarności i zgraniu między pracownikami....bata na Was...jednak prawdziwe pospulstwo...czemuś głupi ? bo biedny...czemuś biedny, bo głupi...aż czytać sie nie chce a ci co piszą, że romanse itd, to chyba zazdroszczą, bo są pasztetami i sami by chcieli....w samsungu już dwóch odebrało sobie życie przez takich ja wy...pamiętacie ? co to kogo obchodzi, patrzcie na siebie...chyba macie brak roboty, że macie czas obserwować innych...bata i loć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konta kota
@kunta kinte 21.07.2018 20:13

Zgadzam się.ludzie żyją życiem innych bo swoje po pracy mają nudne.pozdrawiam stare pierdusnice i pierdusnikow niech dalej zazdrość was zżera

kunta kinte

ludzie zamknąć pyski !!!!!!!!!!!!!! był strajk ? był...ile wywalczyliście ? tyle....a więc do roboty czuby

kunta kinte

kto jest szczęśliwy ? łapka w góre....

proste
@kunta kinte 20.07.2018 16:38

Nie w tej firmie

kunta kinte

co Wy się tak spinacie ???? będzie dobrze....a za takie stawki jak mamy też idzie żyć....

Pracownik

Taka jest jedność w Amice wszyscy tylko gadają a jak co do czego to cicho siedzą.

SETA

Art. 81 kp. Ludzie czytajcie kodeks pracy. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę frazę np. Postuj z winy pracodawcy.

Pindi
@SETA 19.07.2018 16:01

To gdzie sie spytac dokladnie, czy inspekcja pracy poznan moze udzielic rzetelnej odpowiedzi telefonicznie ?

kunta kinte

Ludzie...cieszcie sie dobrą pracą....już pracujemy za konkretne stawki ( przypominam ) troche optymizmu....

......
@pracownik 19.07.2018 17:33

Napewno ten człowiek dobrze się nie czuje z czego się cieszy ze roczna premie na 12 miesięcy rozłożyli i udają że podwyżki dostaniemy

Żadnej pracy sie nie boję

To kto w końcu nas bierze??? Hotpoint czy Bosch??? Mówi się też o Gorenje i sąsiadach z Korei ;) Ci co sumiennie i ciężko pracują i mają dryg do roboty poradzą sobie wszędzie w markecie czy na budowie... Ale co z gamoniami co mają dwie lewe ręce i dobrą fuszkę załatwił znajomek albo ktoś z rodzinki??? Pewnie juz sra@ą po majtach :D

Vip
@SETA 18.07.2018 21:35

Związki są tylko do kasy brania i nic więcej ukrywają się po emalierni montażu

Malaga

Niech kierownik L.... zainteresuje się w końcu o której jego ludzie z emalierni i lakierni schodzą na szatnie

......
@Malaga 07.07.2018 09:31

A kierownik z z wpg kiedy swoimi ludźmi się zainteresuje wcześniej wychodzą od emalierni i lakierni zwłaszcza ci śmieszni operatorzy z klejenia. Gdzie ten dział a szatnia a zawsze są pierwsi

Brak słów.

Po co każdy tutaj pisze niech każdy podejdzie do kierownika , wy żali się , bo takie pisanie tutaj na forum to jest ośmieszanie się totalnie . . ! Piszecie o kimś z kimś robicie A w pracy słodkie minki do tej osoby . No proszę to jest chore . Ludzie się zwalniają , bo już nie wytrzymują i tutaj nie chodzi o pieniądze A o Ludzi ! Pieniądze też nie są duże więc też to wchodzi w grę , lecz ludzie są Gorśi . . Coraz gorzej będzie , najbardziej dobre jest to jak ktoś mówi o kimś że ktoś wygląda jak paszczur , (a by tak pomyślał o swojej powiedzmy dziewczynie i powiedział moja rzeczywiście jest blada jak ściana A ja tutaj o innych gadam . . To jest po prostu chore ! Oczywiście nie obrażając nikogo ale tak jest .)

roben

Szkoda mi ludzi co w,amice pracują to ze ludzie odchodzą normalne z tak toksycznej firmy i jeszcze taka,atmosfera panuje z mobbingiem i za małe pieniądze.

melo

Czy jest możliwość pracowania w amice tylko na jedną na zmiane ? Czy tylko zmianowa praca jest .I na jakim wydziale tak się pracuje.?

Obecny pracownik
@pracownik2 15.07.2018 18:08

Są sytuację gdzie trzeba zrozumieć drugą stronę dla czego chodzi na jedną zmianę ale jak to się mówi są ludzie i ludziska a zazdrość zawsze była i będzie

Sos

Dlaczego nie wprowadza spodni na produkcji bez szelek skoro panie z bhp mogą poruszać po hali w bluzkacj na naramkacj

groch
@byly 10.07.2018 23:00

bebechy maja was w dhupie a cie spodnie interesuja

Joanna

Jesteście bardzo aktywni na tym wątku. To dobrze. Gorzej, że niewiele z waszych opinii jest pozytywnych. Czy naprawdę o Amica Wronki S.A. nie da się napisać nic pozytywnego? @Komar @Fe @Lukas Może Wy moglibyście napisać jakieś konkrety o warunkach pracy w Amica Wronki S.A.? @Malaga Użytkownik @Aa ma rację. Może skuteczniej byłoby na takie rzeczy zwrócić uwagę bezpośrednio w firmie?

Pracownik od 7 bolesci
@Joanna 09.07.2018 23:05

A kto w tej firmie uwierzy pracownikowi, a chociaz nawet mowi prawde to przeciez reka reke myje

Komar

Do roboty Kleszcze .

Robotnik

Jak robol jedzie na Amikę i się zwalnia bo znalazł coś lepszego i lepiej płatnego to ok ma mój szacunek ale jak widzę monterów z montażu co najgłośniej krzyczeli na zakład a teraz trzęsą portkami na palarni bo ponoć chodzą Niemcy z konkurencji po zakładzie w niewiadomym celu to nie wiem czy śmiać się czy płakać...Jestem robolem jak każdy inny ale do Amiki samej w sobie nic nie mam... Patologią są natomiast układy układziki od kierowników w dół, lansowanie niekompetentnych znajomków, ziomków, krewnych.... Gdyby uczciwie nagradzano pracowników - nieważne czy robola czy biurowego - którzy wykazują się, nie walą w h@ja, mają poukładane w głowie i chcą tu pracować to Amica byłaby potęgą... A tak cały potencjał ludzki idzie na marne...

Pracownik od 7 bolesci
@Ttt 06.07.2018 23:03

Przez 8 lat na montazu zauwazylem to samo ze im wiecej umiesz i sie wykazujesz tym gorzej dla ciebie. Widzialem ze nie jeden na prawde byl dobry i sie nadawał zalozmy na czerwonego a jak przyszło co do czego to brali kogos co tylko srubke kręcił

Zainteresowany

Jakie opinie ma logistyka? Warto przyjsc? Nie ma mobingu? Mlody pracownik ma takie same szanse jak stary? Klimat miedzy ludzmi ok czy tak jak na innych dzialach tu pisza donosicielstwo? Stawki atrakcyjne? Ile trzeba miec doswiadczenia na raku i jakie uprawnienia?

rentowny
@Były 06.07.2018 15:40

Masz racje nie ma co w takiej firmie

Zostaw opinię o Amica Wronki S.A. - Mickiewicza

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amica Wronki S.A.