Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ośrodek Doskonalenia Zawodowego AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI

Pracowałeś w firmie Ośrodek Doskonalenia Zawodowego AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
blu - 2012-11-03 07:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba żartujecie z tym ośrodkiem. To cyrk, nie ośrodek szkolenia a pani szefowa ma duuużo kłopotów.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-11-08 00:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
blu - 2012-11-03 07:40:57

Chyba żartujecie z tym ośrodkiem. To cyrk, nie ośrodek szkolenia a pani szefowa ma duuużo kłopotów.
Taaaaa, ciekawe skąd o tym wiesz?? ;P
zdjecie uzytkownika
Helena - 2012-12-06 10:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ośrodek w dalszych rejonach Warszawy (na Bemowie) ale dojazd dobry i warunki w tej szkole też, przytulnie i z klimatem. Uczestniczyłam w szkoleniu dla recepcjonistek medycznych. Zajęcia bardzo ciekawe i zróżnicowane. Mieliśmy ćwiczenia z pierwszej pomocy, warszataty z psychologiem i zajęcia dotyczące obsługi biura i dokumentacji medycznej. Szkoleniowcy bardzo przystępni i znający się na rzeczy. Grupa była dość kameralna, co uważam będzie miało znaczenie przy poszukiwaniu pracy - im mniejsza konkurencja posiadająca taki jak ja certyfikat - tym lepiej dla mnie. Serdecznie polecam!
zdjecie uzytkownika
tom - 2012-12-14 18:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
blu - 2012-11-03 07:40:57

Chyba żartujecie z tym ośrodkiem. To cyrk, nie ośrodek szkolenia a pani szefowa ma duuużo kłopotów.
To prawda, NIE POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2013-01-08 10:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczestniczyłam w kursie wizażu i polecam go paniom w każdym wieku. Bardzo profesjonalna pani szkoleniowiec, miła obsługa, wszystkie kosmetyki zapewnione i nie trzeba nic ze sobą wozić. Wiele się nauczyłam i napewno jeszcze tam wrócę. Polecam.
zdjecie uzytkownika
Magi - 2013-01-14 11:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie na temat akademii sa podzielone. Ja osobiscie jestem zadowolona! Skonczyłam szkolenie na Opiekunkę w żłobku. Grupa dosc fajnie sie zgrala, zajecia ciekawe, wykładowcy, którzy chcą przekazać wiedzę (szczególnie Pierwsza Pomoc i zajecia z Anetką:) POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2013-03-18 12:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, brałam udział w Kursie na opiekunkę żłobkową w tym ośrodku i Polecam :)
zdjecie uzytkownika
Gaja - 2013-03-23 10:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serdecznie polecam szkolenie na opiekunkę żłobkową. Trwa długo ale naprawdę warto. Świetni wykładowcy, trafiłam na wspaniałe koleżanki-kursantki, praktyka w żłobku - cudowne dzieciaczki. Obsługa ośrodka bardzo miła i pomocna. Serdecznie polecam!
zdjecie uzytkownika
jiioouo - 2013-06-05 18:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba te kierowniczka i psycholożka zapłaciły komus za te opinie lub same sobie je dodaly, bo to co jest napisane to totalne bzdury. (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
edzia - 2013-06-10 21:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jej, ale dziwny wpis, chyba kogoś niespełna rozumu....
zdjecie uzytkownika
edzia - 2013-06-10 21:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
... A i Niezły poziom tak na marginesie prezentujesz...Współczuć tylko tym prowadzącym..... Tydzień temu skończyłam szkolenie dla opiekunek i jestem bardzo zadowolona i zaskoczona wysokim poziomem. Zdrowia ci życzę najbardziej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-29 09:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , Jakie są zarobki w Ośrodku Doskonalenia? Czy początkująca osoba podpisuje umowę zlecenie ,czy też dostaje etat?
zdjecie uzytkownika
S. - 2013-06-30 00:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonimie, początkujące osoby raczej nie mają szansy na pracę w tej firmie. Żeby pracować w tym ośrodku trzeba mieć odpowiednie kwalifikacje, umiejętności i doświadczenie. Ja starałam się o pracę kilka miesięcy i z doświadczenia wiem, że to nie ty wybierasz firmę, w której chcesz pracować, tylko firma wybiera ciebie. Powodzenia!
zdjecie uzytkownika
do S. - 2013-06-30 09:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie warunki trzeba spełniać? wiesz coś? byłeś na rozmowie? dwuletnie doświadczenie im wystarcza??
zdjecie uzytkownika
Anna - 2013-07-25 15:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo polecam ten ośrodek. Byłam na kursie dla opiekunek dziecięcych i jestem bardzo zadowolona, ciekawy program, kadra to profesjonaliści i bardzo miła obsługa pań z recepcji. polecam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 21:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja podbijam pytanie powyżej, jakie warunki trzeba spełniać, żeby dostać pracę? czy przyjmą bez doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-31 12:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o jakiego rodzaju prace ci chodzi?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 16:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracę w ODZecie. ponieważ pomimo organizowania szkoleń i kursów dla innych ludzi to chyba ktoś też tam pracuje?:)
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2013-08-01 10:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pewnie, administracja, szkoleniowcy itd. Ale nie wiem o jaką posadę tobie chodzi? Może zamiast pytać w internecie lepiej było by zadzwonić albo wybrać się bezpośrednio do źródła? Nie sądzę aby ktoś nieupoważniony odpowiedział na twoje pytania i to publicznie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-01 13:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o innych pracodawców - jak przeglądałam forum, to ludzie piszą wiele rzeczy.. chciałam się dowiedzieć, czy może ktoś z piszących tutaj pracuje w ODZecie??
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-19 09:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Ośrodek Doskonalenia Zawodowego AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI Warszawa dają narzędzia pracy?
zdjecie uzytkownika
Belfer - 2013-09-03 09:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, Ośrodek posiada sprzęt. O jaki konkretnie pytasz? Do którego kursu?
zdjecie uzytkownika
kotka - 2013-09-18 21:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślałam o jakimś kursie związanym z modą, urodą.. więc Belferze, jakbyś wiedział byłabym wdzięczna ;)
zdjecie uzytkownika
Belfer - 2013-09-20 14:56:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście zajmuję się innymi szkoleniami ale w ośrodku jest pracownia wizażu i charakteryzacji, pytałem w sekretariacie i uzyskałem informację, że w pracowni znajduje się 7 stanowisk do wizażu i 3 do charakteryzacji filmowej i teatralnej. Na szkolenia nie trzeba nic przynosić, gdyż ośrodek posiada pełne wyposażenie w kosmetyki i akcesoria. Poza tym są tu także organizowane inne szkolenia kosmetyczne, np stylizacja paznokci i rzęs (interesujące :) ) oraz kosmetyka ciała. najlepiej będzie jak sama zadzwonisz do sekretariatu i o wszystko wypytasz gdyż cen nie znam ale być może są na stronie internetowej: (usunięte przez administratora) (z polskimi znakami)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 21:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto tam pracuje? ktoś przecież musi prowadzić te szkolenia? ile tam się zarabia? chętnie bym coś poprowadził
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
12 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ośrodek Doskonalenia Zawodowego AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x