Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI

Pracowałeś w firmie AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ona - 2012-09-24 22:18:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie twierdzę, że kurs ten i osoby go organizujące pozostawiają wiele do zyczenia. Jest dezinformacja wielu rzeczy samemu trzevba bylo sie domyslac. Poza tym od razu nalezy napisac ze kurs na opiekunke złobkowa to praca ze zmywaniem garow i podłog i zbieranie rzygów, anie opioeka nad dziećmi. 2,500zł za taki kurs na zmywak to chyba idiotyzm no nie? a dyrektorka czepialska wiec niech sama nad soba sie zastanowi i sie nie madrzy.
zdjecie uzytkownika
Akia - 2012-10-04 02:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam ten osrodek. nauczyciele przygotowani w kazdym calu, materialy wyczerpujace, mila atmosfera bylo tak jak powinno byc!
zdjecie uzytkownika
Anna - 2012-10-07 21:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona - 2012-09-24 22:18:30

Ogólnie twierdzę, że kurs ten i osoby go organizujące pozostawiają wiele do zyczenia. Jest dezinformacja wielu rzeczy samemu trzevba bylo sie domyslac. Poza tym od razu nalezy napisac ze kurs na opiekunke złobkowa to praca ze zmywaniem garow i podłog i zbieranie rzygów, anie opioeka nad dziećmi. 2,500zł za taki kurs na zmywak to chyba idiotyzm no nie? a dyrektorka czepialska wiec niech sama nad soba sie zastanowi i sie nie madrzy.
Dotarłam tu przypadkowo poszukując opiekunki dla mojej 5-miesięcznej córeczki. Nigdy nie byłam na żadnym szkoleniu w tym ośrodku. Po przeczytaniu pani wpisu dochodzę do wniosku, że na taką opiekunkę nie chciałabym nigdy trafić! Jak pani sobie wyobraża opiekę nad malutkim dzieckiem bez posprzątania po przewinięciu czy odbiciu mleka? Ja nie chciałabym, żeby opiekunka mojego maleństwa dokonywała czynności pielęgnacyjnych czy porządkowych po posiłku z obrzydzeniem. A że dyrektorka \"czepialska\"? - i bardzo dobrze! Może dzięki temu w świat nie pójdą tak beznadziejnie ograniczone opiekunki jak pani! Po co pani w ogóle poszła na taki kurs??? I jeszcze jedno - sprawdziłam i ta firma ma akredytację ministerialną więc jeszcze bardziej zwątpiłam w pani opinię o organizatorach - bo to ona pozostawia wiele do życzenia, jak pani...
zdjecie uzytkownika
blu - 2012-11-03 07:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"beznadziejnie ograniczone opiekunki jak pani! Po co pani w ogóle poszła na taki kurs??? I jeszcze jedno - sprawdziłam i ta firma ma akredytację ministerialną więc jeszcze bardziej zwątpiłam w pani opinię o organizatorach - bo to ona pozostawia wiele do życzenia, jak pani..."

hahaha akredytacje ministerialną, ciekawe od jakiego ministra ? Uważajcie na tę akredytowaną ministerialnie firmę !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Maria - 2012-12-06 01:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam poleca i jeszcze raz polecam kurs na przedłużanie rzęs!
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2013-01-08 10:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam kurs wizażu. Profesjonalna pani szkoleniowiec, miła obsługa, wszystkie kosmetyki na miejscu i nie trzeba nic ze sobą przynosić. Bardzo fajna atmosfera na zajęciach i rzeczywiście można się wiele nauczyć. Napewno tu wrócę i polecam ten kurs paniom w każdym wieku.
zdjecie uzytkownika
Gaja - 2013-03-23 10:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serdecznie polecam szkolenie na opiekunkę żłobkową. Trwa długo ale naprawdę warto. Świetni wykładowcy, trafiłam na wspaniałe koleżanki-kursantki, praktyka w żłobku - cudowne dzieciaczki. Obsługa ośrodka bardzo miła i pomocna. Serdecznie polecam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 19:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Szukam informacji na temat tego jak się pracuje w AKADEMII UMIEJĘTNOŚCI Ośrodek Szkoleniowy w Warszawie. Bardzo proszę o pomoc ponieważ widziałam że szukaja kogoś tam do pracy. Ile tam miesięcznie mogę tam zarobić? W jakich godzinach i w jakich dniach się tam pracuje? Można tam awansować w przyszłości?
zdjecie uzytkownika
S.W. - 2013-05-23 13:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ośrodek jest wymagający pod względem umiejętności i kwalifikacji szkoleniowców ale atmosfera pracy jest bardzo dobra i dużo życzliwości ze strony personelu. Z kursantami jest różnie ale zwykle też jest OK. Czas pracy jest uzależniony od harmonogramów szkoleń. Ja pracuję na umowę o dzieło na każde szkolenie i wydaje mi się, że inni szkoleniowcy też.
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2013-06-05 18:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Absolutnie ośrodek jest beznadziejny, panuje tu dezinformacja i zła organizacja zajęć i pracy. Szkoda czasu i pieniędzy a osoby prowadzące nadaja sie na wieś do krów a nie jako psychologowie i osoby rozumiejące i znajace sie na ludziach i ich psychice. śmieszne ale kiedys ktoś utrze im nosa!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 13:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
S.W. a czy możesz napisać jeszcze to ile się zarabia w Akademii Umiejętności Ośrodku Szkoleniowym w Warszawie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-26 05:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba odrabiać spóźnienia?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-03 00:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam osoby które chciałby podjąć prace w Akademii Umiejętności przy ul. Ligonia w Warszawie
Firma BARDZO NIERZETELNA!!!!
nie płaci pracownikom -albo przedłuża płatności w "nieskończoność"- czekam już ponad rok na przelew
po prostu oszukano mnie - mimo wielu zapewnień że już już "jutro" przelew bedzie przesłany
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-03 00:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważaj- zatrudniają i są mili
ale z płaceniem krucho-
mimo umowy NIE PŁACĄ!!!
zdjecie uzytkownika
Belfer - 2013-09-03 09:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli się nie wykonuje sumiennie swoich obowiązków to nie ma się co dziwić, że się nie otrzymuje wynagrodzenia. To edukacja a nie produkcja worków na śmieci i ważne są umiejętności, doświadczenie i sumienność w wykonywaniu swojego zadania. Współpracuję z Ośrodkiem od kilku lat i nigdy się nie zdarzyło, żeby firma mi nie zapłaciła. Ja z czystym sumieniem polecam Akademię nie tylko szkoleniowcom ale i kursantom.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-04 23:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Belfer - 2013-09-03 09:41:32

Jeśli się nie wykonuje sumiennie swoich obowiązków to nie ma się co dziwić, że się nie otrzymuje wynagrodzenia. To edukacja a nie produkcja worków na śmieci i ważne są umiejętności, doświadczenie i sumienność w wykonywaniu swojego zadania. Współpracuję z Ośrodkiem od kilku lat i nigdy się nie zdarzyło, żeby firma mi nie zapłaciła. Ja z czystym sumieniem polecam Akademię nie tylko szkoleniowcom ale i kursantom.
Niestety ja mam inne doświadczenie we współpracy z tą "firmą";
zdjecie uzytkownika
belli - 2013-09-06 13:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie powiedzieć jak jest z tą wypłacalnością Akademii? jeżeli wypełni sie umowę zgodnie z tym co jest tam napisane to płacą czy nie?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-08-26 17:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM POLECAM POLECAM!
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2014-09-05 19:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2014-08-26 17:22:22]:
Ja także polecam. Obawiałam się, że ode mnie trochę daleko ale warto było!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-09-05 19:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam serdecznie. Obawiałam się że będę miała za daleko od siebie i nie będę zadowolona z kursu ale niepotrzebnie się bałam. Kurs był naprawdę świetnie zorganizowany i poprowadzony. Super atmosfera! Polecam!
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-17 23:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prowadząca ośrodek ( usunięte przez administratora ) osobą stanowczo nierzetelną. Wieczne zaleganie z wypłacaniem wynagrodzeń. Kłamstwa, o tym , że wynagrodzenie zostało właśnie przelane są na porządku dziennym. Po prostu jedno wielkie oszustwo i pasożytowanie zarówno na szkoleniowcach, jak również osobach wynajmujących pomieszczenia.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-10-23 13:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 x TAK! Trener, obsługa, program - polecam wszystkim państwu.
zdjecie uzytkownika
elżbieta g - 2014-11-05 16:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zbieram opinie o Akademia Umiejętności żeby być moze podjąć tam pracę, ale niepewnie się poczułem kiedy napisaliście o nieterminowości jeśli chodzi o wypłaty. bardzo pilnie potrzebna mi jest praca i jednak chyba się zdecyduję na akademie umiejętności. powiecie cos więcej o wymaganiach i warunkach zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Akademia - 2014-11-05 17:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DROGI( usunięte przez administratora )br />
nie wpłynęła do naszego Ośrodka aplikacja od Elżbiety g. Nie szukamy obecnie pracowników a zatem twoje pytania i zamiary są bezpodstawne. Odpowiadając jednak na twoje pytanie - szkolenia finansowane ze środków unijnych są opłacane po zakończeniu i rozliczeniu całego szkolenia a zatem bywa, że czeka się na pieniądze "dość" długo.
Na koniec sugeruję zdecydować się na płeć w wypowiedziach.
powodzenia w poszukiwaniach pracy.
zdjecie uzytkownika
opiekunka - 2014-11-18 22:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Akademio, a może by tak wypadało przyznać, że wiążący jest termin płatności napisany w rachunku, a nie termin rozliczenia dotacji? Uprzejmie informuję, że szkoleniowców nie interesuje termin rozliczenia dotacji. Szkoleniowiec jest zainteresowany wpływem na swoje konto. Wpłata na konto powinna nastąpić do dnia wskazanego w rachunku. Uprzejmie informuję, że dla osób prowadzących szkolenie najważniejsze są terminy zapisane w umowie i rachunku. Dodatkowo, warto zauważyć, że szkoleniowiec może wierzyć w zapewnienia o tym, że "księgowa wykona przelew w poniedziałek" lub "już dzisiaj wykonam przelew".
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x