Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI

Pracowałeś w firmie AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Joanna - 2013-01-08 10:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam kurs wizażu. Profesjonalna pani szkoleniowiec, miła obsługa, wszystkie kosmetyki na miejscu i nie trzeba nic ze sobą przynosić. Bardzo fajna atmosfera na zajęciach i rzeczywiście można się wiele nauczyć. Napewno tu wrócę i polecam ten kurs paniom w każdym wieku.
zdjecie uzytkownika
Gaja - 2013-03-23 10:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serdecznie polecam szkolenie na opiekunkę żłobkową. Trwa długo ale naprawdę warto. Świetni wykładowcy, trafiłam na wspaniałe koleżanki-kursantki, praktyka w żłobku - cudowne dzieciaczki. Obsługa ośrodka bardzo miła i pomocna. Serdecznie polecam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 19:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Szukam informacji na temat tego jak się pracuje w AKADEMII UMIEJĘTNOŚCI Ośrodek Szkoleniowy w Warszawie. Bardzo proszę o pomoc ponieważ widziałam że szukaja kogoś tam do pracy. Ile tam miesięcznie mogę tam zarobić? W jakich godzinach i w jakich dniach się tam pracuje? Można tam awansować w przyszłości?
zdjecie uzytkownika
S.W. - 2013-05-23 13:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ośrodek jest wymagający pod względem umiejętności i kwalifikacji szkoleniowców ale atmosfera pracy jest bardzo dobra i dużo życzliwości ze strony personelu. Z kursantami jest różnie ale zwykle też jest OK. Czas pracy jest uzależniony od harmonogramów szkoleń. Ja pracuję na umowę o dzieło na każde szkolenie i wydaje mi się, że inni szkoleniowcy też.
zdjecie uzytkownika
mmmm - 2013-06-05 18:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Absolutnie ośrodek jest beznadziejny, panuje tu dezinformacja i zła organizacja zajęć i pracy. Szkoda czasu i pieniędzy a osoby prowadzące nadaja sie na wieś do krów a nie jako psychologowie i osoby rozumiejące i znajace sie na ludziach i ich psychice. śmieszne ale kiedys ktoś utrze im nosa!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-12 13:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
S.W. a czy możesz napisać jeszcze to ile się zarabia w Akademii Umiejętności Ośrodku Szkoleniowym w Warszawie?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-26 05:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba odrabiać spóźnienia?
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-03 00:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam osoby które chciałby podjąć prace w Akademii Umiejętności przy ul. Ligonia w Warszawie
Firma BARDZO NIERZETELNA!!!!
nie płaci pracownikom -albo przedłuża płatności w "nieskończoność"- czekam już ponad rok na przelew
po prostu oszukano mnie - mimo wielu zapewnień że już już "jutro" przelew bedzie przesłany
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-09-03 00:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważaj- zatrudniają i są mili
ale z płaceniem krucho-
mimo umowy NIE PŁACĄ!!!
zdjecie uzytkownika
Belfer - 2013-09-03 09:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli się nie wykonuje sumiennie swoich obowiązków to nie ma się co dziwić, że się nie otrzymuje wynagrodzenia. To edukacja a nie produkcja worków na śmieci i ważne są umiejętności, doświadczenie i sumienność w wykonywaniu swojego zadania. Współpracuję z Ośrodkiem od kilku lat i nigdy się nie zdarzyło, żeby firma mi nie zapłaciła. Ja z czystym sumieniem polecam Akademię nie tylko szkoleniowcom ale i kursantom.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-04 23:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Belfer - 2013-09-03 09:41:32

Jeśli się nie wykonuje sumiennie swoich obowiązków to nie ma się co dziwić, że się nie otrzymuje wynagrodzenia. To edukacja a nie produkcja worków na śmieci i ważne są umiejętności, doświadczenie i sumienność w wykonywaniu swojego zadania. Współpracuję z Ośrodkiem od kilku lat i nigdy się nie zdarzyło, żeby firma mi nie zapłaciła. Ja z czystym sumieniem polecam Akademię nie tylko szkoleniowcom ale i kursantom.
Niestety ja mam inne doświadczenie we współpracy z tą "firmą";
zdjecie uzytkownika
belli - 2013-09-06 13:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie powiedzieć jak jest z tą wypłacalnością Akademii? jeżeli wypełni sie umowę zgodnie z tym co jest tam napisane to płacą czy nie?
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-08-26 17:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POLECAM POLECAM POLECAM!
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2014-09-05 19:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2014-08-26 17:22:22]:
Ja także polecam. Obawiałam się, że ode mnie trochę daleko ale warto było!
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-09-05 19:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam serdecznie. Obawiałam się że będę miała za daleko od siebie i nie będę zadowolona z kursu ale niepotrzebnie się bałam. Kurs był naprawdę świetnie zorganizowany i poprowadzony. Super atmosfera! Polecam!
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-17 23:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prowadząca ośrodek ( usunięte przez administratora ) osobą stanowczo nierzetelną. Wieczne zaleganie z wypłacaniem wynagrodzeń. Kłamstwa, o tym , że wynagrodzenie zostało właśnie przelane są na porządku dziennym. Po prostu jedno wielkie oszustwo i pasożytowanie zarówno na szkoleniowcach, jak również osobach wynajmujących pomieszczenia.
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-10-23 13:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 x TAK! Trener, obsługa, program - polecam wszystkim państwu.
zdjecie uzytkownika
elżbieta g - 2014-11-05 16:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zbieram opinie o Akademia Umiejętności żeby być moze podjąć tam pracę, ale niepewnie się poczułem kiedy napisaliście o nieterminowości jeśli chodzi o wypłaty. bardzo pilnie potrzebna mi jest praca i jednak chyba się zdecyduję na akademie umiejętności. powiecie cos więcej o wymaganiach i warunkach zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Akademia - 2014-11-05 17:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DROGI( usunięte przez administratora )br />
nie wpłynęła do naszego Ośrodka aplikacja od Elżbiety g. Nie szukamy obecnie pracowników a zatem twoje pytania i zamiary są bezpodstawne. Odpowiadając jednak na twoje pytanie - szkolenia finansowane ze środków unijnych są opłacane po zakończeniu i rozliczeniu całego szkolenia a zatem bywa, że czeka się na pieniądze "dość" długo.
Na koniec sugeruję zdecydować się na płeć w wypowiedziach.
powodzenia w poszukiwaniach pracy.
zdjecie uzytkownika
opiekunka - 2014-11-18 22:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Akademio, a może by tak wypadało przyznać, że wiążący jest termin płatności napisany w rachunku, a nie termin rozliczenia dotacji? Uprzejmie informuję, że szkoleniowców nie interesuje termin rozliczenia dotacji. Szkoleniowiec jest zainteresowany wpływem na swoje konto. Wpłata na konto powinna nastąpić do dnia wskazanego w rachunku. Uprzejmie informuję, że dla osób prowadzących szkolenie najważniejsze są terminy zapisane w umowie i rachunku. Dodatkowo, warto zauważyć, że szkoleniowiec może wierzyć w zapewnienia o tym, że "księgowa wykona przelew w poniedziałek" lub "już dzisiaj wykonam przelew".
zdjecie uzytkownika
Teresa - 2015-01-13 11:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sale szkoleniowe, które są tu wynajmowane na szkolenia są bardzo piękne, przestronne i czyste. Obsługa techniczna przemiła a katering smaczny i bez ograniczeń. Byłam tu na szkoleniu i serdecznie wszystkim polecam zarówno udział w kursie jak i organizację zajęć w tym ośrodku.
zdjecie uzytkownika
opiekunka - 2015-01-15 21:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zawarłam umowę o dzieło z Akademią Umiejętności. Odbiór dzieła został potwierdzony, nie było zastrzeżeń, dyrektorka podpisała rachunek. Miałam otrzymać wynagrodzenie tydzień po wykonaniu pracy, czekam już ponad pięć miesięcy. Odpuściłam sobie kontakt z ośrodkiem, ponieważ byłam okłamywana w sprawie wypłaty wynagrodzenia ("księgowa wykona przelew w poniedziałek", "dzisiaj wykonam przelew"). Wezwanie do zapłaty było nieskuteczne. Odradzam współpracę z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
Elżbieta - 2015-01-26 11:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam sale szkoleniowe w tym ośrodku. Są bardzo ładne i odpowiednio wyposażone, dużo przestrzeni. Obsługa bardzo życzliwa. Czysto i niezwykły klimat jaki daje oranżeria z tymi wszystkimi zwierzętami i śpiewającymi ptakami. Mają niskie ceny w porównaniu z ofertą wynajmu sal w Warszawie więc polecam.
zdjecie uzytkownika
maryla - 2015-02-17 15:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez zostałam oszukana. Oszustka !!!
zdjecie uzytkownika
salamandra - 2015-03-03 14:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam zdecydowania. Właścicielka arogancka i nie wypłacalna jedynie co potrafi to ściemniać że jutro, pojutrze już wyszedł przelew itp. Ma w nosie wszystkich, współczuję tej dziewczynie z sekretariatu. Nie polecam nikomu. jedna wielka maskara a nie firma szkoleniowa. Kompletne dno.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AKADEMIA UMIEJĘTNOŚCI?
Zadaj pytanie