GRUPA VERITAS

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Gdynia - Veritas

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.

Opinie o GRUPA VERITAS Wrocław

Nie przegap nowości o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.!

20.04.2020 11:40

Witamy wszystkich Użytkowników serwisu GoWork.pl

Serdecznie dziękujemy za wszystkie opinie. Staramy się być obecni wszędzie tam, gdzie podejmowane są kwestie dotyczące naszej firmy, dlatego chcemy wykorzystać nową płaszczyznę komunikacji, by odpowiedzieć na wszystkie nurtujące Państwa pytania.

Doskonale wiemy jak czasami ciężko jest wyjechać do pracy w innym kraju, wiemy też jak wiele pytań i wątpliwości pojawia się tuż przed wyjazdem, dlatego postanowiliśmy być obecni tu dla Państwa aby móc odpowiadać na pytania i pomóc wyjaśnić wątpliwości.

Zapraszamy Państwa do otwartego dialogu. Dzięki temu możemy nieustannie się rozwijać i usprawniać funkcjonowanie naszej firmy. Będziemy na bieżąco publikować aktualne oferty pracy, które znajdą Państwo również w tym miejscu: https://www.veritas-opieka.pl/oferty-pracy-2/

Jesteśmy wdzięczni wszystkim którzy nam zaufali i wyjechali do pracy razem z Nami, chcemy aby poznali Państwo naszą firmę z innej strony, dlatego w aktualnościach, będziemy publikować informacje dotyczące naszej działalności.

Zdajemy sobie sprawę z tego, że mimo naszych starań, mogą istnieć obszary wymagające udoskonalenia. Słuchamy cennych uwag, wyciągamy wnioski, mając na celu nieustanny rozwój.

Bardzo dziękujemy za wszystkie wpisy – za dotychczasowe i przyszłe. Wszelkie kwestie wymagające wyjaśnienia prosimy przesyłać na adres [email protected]

Pozdrawiamy,
    Małgorzata-Łódź.

21.02.2024 12:13

Od lat pracuje dla Veritasu jako LIVE IN CARE w UK i z całą pewnością będę pracować kolejne lata. Od samego początku współpraca układa się poprostu doskonale! Nigdy nie miałam żadnych problemów. Pracownicy biura zawsze mili. W sytuacjach gdzie potrzebowałam wsparcia zawsze mogłam liczyć na pomoc biura. W tej ciężkiej pracy to jest bezcenne. Poprostu bardzo dobry kontakt z biurem, które zawsze odbiera telefony, odpowiada na pisemne wiadomości a nawet jeżeli w danej chwili wszyscy pracownicy są zajęci to jest informacja zwrotna. Bardzo dobre zarobki. Zawsze na czas. Co jest przecież bardzo ważne. Gdyby ktoś zadał mi pytanie na ile oceniam współpracę z Veritasem w skali od 0 do 10? Odpowiadam :na 1000 %!!!! Gdyby wszystkie biura zatrudniające pracowników miały takie podejście jak Veritas to zapewniam że wszyscy ludzie byliby zadowoleni z pracy. Pozdrawiam serdecznie.
    Danuta

29.01.2026 19:48

Dzień dobry, zastanawiam się nad nawiązaniem współpracy z Veritas na wyjazd do UK i mam parę pytań z tym związanych .Czy byłaby Pani chętna na rozmowę poprzez maile lub Whats up?

30.01.2026 14:13

Dzień dobry, cieszymy się, że chce Pani z nami współpracować. Zapraszamy do kontaktu z naszym oddziałem Veritas-Care pod numerem +48 71 724 20 05. https://www.veritas-care.pl/ Pozdrawiamy, Grupa Veritas
    Jolanta K

25.11.2025 22:35

Pracuję w tej firmie i jestem zadowolona. Mam dobre wsparcie od koordynatorek, zawsze mogę zadzwonić, gdy czegoś potrzebuję. Zlecenia są uczciwe, a wynagrodzenie dostaję na czas. Czuję, że firma traktuje mnie fair, dlatego dobrze mi się tu pracuje.
    Zadowolona

22.11.2022 16:20

Jeżdżę z Veritas od dość dawna i naprawdę jestem zadowolona. Opiekunka dzwoni i dopytuje jak mi się pracuje, w razie czego pomaga, kasa jest na czas, nie mam zastrzeżeń.
    Mirka

27.10.2025 13:06

zgadzam się, jestem po kilku latach pracy w różnych firmach i dopiero tutaj czuję, że trafiłam dobrze. Atmosfera w firmie jest świetna, panie w biurze są miłe i cierpliwe. Duży plus za jasne zasady i uczciwość. Jeśli coś się dzieje, zawsze można zadzwonić i uzyskać wsparcie. Wypłata zawsze terminowo.
    Jola K

30.10.2025 13:07

Mam podobne doświadczenia i odczucia, jestem bardzo zadowolona z pracy, opiekunowie pomagają i wypłacają kasę na czas.

Lola_Mola

02.07.2026 15:20

MOJA PRZYJACIÓŁKA MA PRZEZ NICH NAŁOŻONĄ KARĘ FINANSOWĄ 5 TYSIĘCY EURO. ONI UMYLI RĄCZKI.

Jadzia

30.06.2026 09:54

Jestem na moim czwartym zleceniu z Veritas i z czystym sumieniem mogę polecić. Opis rodziny zgodny z rzeczywistością, pieniądze konkurencyjne (jeździłam wcześniej z inną firma to mam porównanie) ale największym atutem tej firmy to bardzo dobry kontakt z koordynatorem czego mi wcześniej brakowało w innej firmie i zaważyło to na zostaniu w tutaj. Czuję się mocno zaopiekowana. Pozdrawiam cały zespol veriatasowy i mam nadzieję że współpraca będzie trwala jak najdłużej. Jadzia M.
    Tomasz

29.05.2026 10:56

Już od ponad dwóch lat zastanawiam się nad zmianą firmy chciałbym zacząć współpracować z wami ale ostatnio słyszę coraz to bardziej niemiłe treści związane z waszą firmą

25.06.2026 16:17

Rozumiemy, że informacje i komentarze w internecie mogą budzić wątpliwości. Warto jednak pamiętać, że opinie w sieci często pokazują jedynie pojedyncze doświadczenia i nie zawsze oddają pełny obraz współpracy. Zachęcamy, aby nie opierać decyzji wyłącznie na komentarzach innych, lecz dać sobie szansę na wyrobienie własnego zdania. Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania, przedstawimy naszą ofertę i pokażemy, jak wygląda współpraca w praktyce. To najlepszy sposób, aby samodzielnie ocenić, czy spełniamy Twoje oczekiwania. 😊
    Grażynka <3

21.05.2026 10:57

Pytajcie dokładnie o zasady premiowania gdyż to jest skomplikowane i to że pracujesz nawet 4miesionce nie znaczy że dostaniesz gratyfikacje.

25.06.2026 16:13

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Zgadzamy się, że przed rozpoczęciem pracy zawsze warto dokładnie zapoznać się z zasadami przyznawania premii i bonusów. Warunki ich otrzymania są określone w regulaminach i mogą zależeć od różnych czynników, takich jak okres zatrudnienia czy spełnienie konkretnych kryteriów. W razie jakichkolwiek wątpliwości zachęcamy do zadawania pytań – chętnie wszystko wyjaśniamy, aby zasady były w pełni zrozumiałe.
    monikalis

21.05.2026 09:51

usuwają wszystkie niepochlebne opinie, więc jak im wierzyć?

24.06.2026 16:06

Dziękujemy za opinię. Chcielibyśmy wyjaśnić, że nie usuwamy negatywnych komentarzy. Usuwane są wyłącznie wpisy naruszające obowiązujące zasady, w szczególności zawierające treści obraźliwe, wulgarne, nieprawdziwe, pomawiające lub niezwiązane z rzeczywistymi doświadczeniami klientów. Konstruktywne, nawet krytyczne opinie są dla nas cennym źródłem informacji i pomagają nam stale podnosić jakość usług. Zachęcamy do dzielenia się rzetelnymi uwagami i doświadczeniami.
    Niezadowolona

04.06.2026 14:37

Pracuje już parę lat ,ale ,choć bym bardzo chciała,ale to bardzo nie mogę napisać pozytywnej opini .Ponieważ,brak kontaktu z koordynatorka,jej asystentka ,prośbyo załatwienie czegoś jest niemożliwe,nie oddzwaniają.Moje pytanie czy one wogole w tej firmie cos robią? Czy tylko kasę biorą? Bo tak naprawdę to my na nie pracujemy .

24.06.2026 16:04

Dzień dobry, bardzo przepraszamy za opisane przez Panią doświadczenia. Rozumiemy, jak frustrujący może być brak kontaktu ze strony koordynatora lub asystenta, szczególnie gdy potrzebuje Pani wsparcia lub pomocy w załatwieniu ważnych spraw. Dziękujemy za przekazanie tej opinii. Zależy nam na wyjaśnieniu sytuacji i poprawie jakości naszej obsługi. Prosimy o kontakt z naszą infolinią (pod telefonem nr 71 75 88 130), gdzie będziemy mogli zweryfikować zgłoszenie i dokładnie przyjrzeć się sprawie. Chcemy poznać szczegóły oraz znaleźć rozwiązanie problemu. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i liczymy na możliwość wyjaśnienia tej sytuacji. Pozdrawiamy, Zespół obsługi klienta
    Elżbieta N.

13.05.2026 16:46

Pracowałam z Firmą Veritas i nie mogę powiedzieć złego słowa.Co prawda stawka wynagrodzenia mogłaby być wyższa,ale poza tym to uczciwość ,wypłaty na czas i bardzo dobry kontakt z koordynatorem! Stawki wynagrodzenia podnieśli więc naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Było super! Myślę,że nadal będę z nimi współpracować!
    Grażyna

11.05.2026 16:01

Serdecznie polecam współpracę z firmą Veritas. Współpracuje z nimi już 3 lata i jestem bardzo zadowolona. Wypłata zawsze na czas, warunki współpracy przejrzyste, bonusy za pracę w święta i nie tylko. Zawsze mogę liczyć na pomoc koordynatora, z którym pozostaję w kontakcie telefonicznym. Transport mam zawsze załatwiony, nie muszę się niczym martwić. Warto!!
    Karolina

17.04.2026 10:31

Jestem bardzo zadowolona z współpracy. Panie koordynatorki po prostu cud kobiety, zawsze doradza i pomoga jak trzeba i zawsze z uśmiechem! Pieniądze wypłacają o czasie a to ważne jak się ma bieżące wydatki. Pracowałam wcześniej w różnych firmach i było z tym hmmm różnie. W Veritas tego problemu nie ma. Bardzo polecam wszystkim!

08.04.2026 22:27

Dlaczego jeszcze nie otrzymałem nadal z firmy waszej nadal wypłaty? Mamy 8 kwietnia, jak długo mam czekać?????? Z tego co mi wiadomo inni opiekunki dostali wynagrodzenia na początku miesiąca a ja nadal nic😢😢😢😢😢 proszę o szczerą odpowiedź tutaj

24.03.2026 13:07

Serdecznie polecam Veritas. Jeżdżę na zlecenia od 7 lat i bardzo sobie chwalę współpracę. Mimo że czasem na zlecenie trzeba poczekać ale to normalne w opiece. Stawki są w porządku a p. Koordynatorki są uprzejme i jak trzeba to zawsze pomogą. Polecam!
    Nie płacą pieniędzy

05.03.2026 19:50

Witam Chciałabym się dowiedzieć, czy udostępniają telefon do zmienniczka? Pieniądze są wypłacane na koniec miesiąca, czy inaczej?
    Krystyna

04.03.2026 15:13

Dzień dobry pracuję od kilku lat z Firmą Veritas bardzo jestem zadowolona, płatność jest na czas wypłacana, bardzo często są bonsy i to jest fajnie ,mega super kontakt z Kordynatorem.Firma również organizuje transport dla opiekunek ,miejsce pracy zgodne z opisem Polecam kazdemu współpracę z Firmą Veritas Pozdrawiam 😍
    Bożena

12.02.2026 12:53

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Veritas. Wyjeżdżam już od 5 lat i będę wyjeżdżać dalej 😊 warunki są bardzo dobre, pieniądze wypłacają tak jak w umowie i co najważniejsze na czas. Wiadomo czasem trzeba trochę dłużej poczekać na zlecenie, ale da się to przeżyć jak później się dobrze pracuje.
    Agnieszka O

05.02.2026 14:26

Na zleceniach bywa różnie, wiadomo. Nie zawsze trafiałam dobrze, ale polecam firmę za to, że pieniądze są zawsze na czas, koordynatorki są konkretne, pomocne w każdej sytuacji. Bardzo polecam współpracę z oddziałem w Wałbrzychu, a zwłaszcza z panią Natalią.
    Grażyna

22.01.2026 09:53

Pracuje z Veritas od 5 lat i jestem zadowolona. Czasem muszę trochę dłużej poczekać na zlecenie, ale wiadomo, tak jest wszędzie. Płaca na czas, p. Koordynatorka pomocna. Zlecenia dotąd dopasowane, oby tak dalej 😊 polecam.
    Monika

15.01.2026 09:55

Jestem zadowolona z firmy Veritas
    Hey

29.12.2025 09:39

Witam czy jest ktoś kto odbiera na trójce chciałabym wiedzieć bo mam pytanie tylko to bo długo czekam a Roming mi pobierają
    Ewa Drozd

13.11.2025 21:41

Firma jest rzetelna jeżeli chodzi o wypłacalność, zawsze na czas i kasa zgadza się co do grosza. Jeżeli zachodzi potrzeba są pomocni i starają się rozwiązać problem. Jedna z lepszych firm na rynku.
    Jola K

13.11.2025 13:11

Pracuję jako opiekunka seniora i jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą firmą. Atmosfera jest przyjazna, a koordynatorzy zawsze służą pomocą – zarówno przed wyjazdem, jak i w trakcie pracy. Czuję, że mogę liczyć na wsparcie w każdej sytuacji. Podopieczni są dobierani z dużą starannością, warunki pracy są zgodne z umową, a wynagrodzenie zawsze wypłacane na czas. Firma dba o swoich pracowników i traktuje nas z szacunkiem, co jest bardzo ważne w tej branży. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę osobom, które chcą pracować jako opiekunowie seniorów – solidny pracodawca i dobra atmosfera współpracy

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GRUPA VERITAS?

Kontakt - GRUPA VERITAS Sp. z o.o.

ul. Jeździecka 10A 53-032 Wrocław

NIP:6151924171

Branża główna: Obsługa i wyposażenie biura

Maria L

27.10.2025 12:50

To moja pierwsza praca jako opiekunka w Niemczech i bałam się, jak to będzie, ale firma wszystko mi dokładnie wyjaśniła i pomogła w przygotowaniach. Mam legalną umowę, ubezpieczenie i wypłatę zawsze na czas. Warunki na miejscu zgodne z opisem. Czuję się bezpiecznie i doceniana
    Zofia M.

14.10.2025 23:20

Nadmienie że pracuje ok.25 lat jako opiekunka. I. Często wyjeżdżam z Firmą Veritas - to dobra i konkretną Firmą...nie miałam żadnych nieporozumień z tą Firmą..oceniam jako "dobra" stabilna Firma. - POLECAM i życzę miłej współpracy ...
    Lucyna L

07.10.2025 12:57

Dawno mi się tak nie pracowało dobrze, stawki sa całkiem wysokie, agencja pomaga jeśli trzeba, duży wybór ofert
    Wiesława

22.09.2025 12:42

Mam za sobą kilka firm i zawsze było coś nie tak, a tutaj wiadomo różnie można trafić, na różne rodziny, ale przynajmniej firma pomaga znaleźć inną ofertę i całkiem dobrze płacą
    Mariola

02.09.2025 21:53

Jak mi się dobrze u pracuje, jest naprawde w porządku, dużo zleceń, wysokie stawki, czasami opieka wymagająca ale wszędzie tak jest.
    Mariola

21.08.2025 13:39

Ogólnie jestem zadowolona i mogę polecić tę firmę osobom, które chcą wyjechać do pracy przy opiece seniorów w Niemczech.
    Maria z Opola

04.08.2025 15:24

wyjeżdżam z tą firmą już od trzech lat i jestem zadowolona, Pani Kasia z Wroclawia zawsze mi pomaga.
    Ewa K

18.07.2025 11:48

Veritas jest bardzo dobrą firmą, można liczyć na pomoc koordynatora, jeżeli zajdzie taka potrzeba. Dla zachęty są też bonusy świąteczne. Bardzo sobie chwale współpracę z firmą.
    Anita K

10.07.2025 09:35

Firma bardzo godna polecenia. W szczególności polecam Panią Karolinę konkretna osoba na konkretnym stanowisku, tak jak jest na zleceniu tak mówi.
    Jola z Krakowa

09.07.2025 13:51

Pracuje juz dlugo dla Veritas, praca bywa ciężka, bo to opieka wiadomo, ale można liczyć na pomoc, ja mam super Panią koordynatorkę, Panią Kasie, także polecam...chociaż praca bywa trudna ale bywa też bardzo spokojna
    Julia Wawrzyniak

02.07.2025 23:38

Pracuje od niedawna, ale Pani Ania z biura we Wrocławiu jest bardzo pomocna, potrzebowałam tej pracy i pracuje mi się naprawdę dobrze.
    Lucyna Częstochowa

30.06.2025 22:48

Od długiego czasu pracuje dla Veritas i jestem bardzo zadowolona, długo szukałam takiej pracy gdzie warunki będą się zgadzały.
    Jola k

27.06.2025 12:55

Pracuje dla Weritas już 2 lata i jestem zadowolona mam fajną koordynatorkę Panią Dominikę i Panią Anię zawsze dzwonią zapytać czy praca odpowiada czy wszystko ok wynagrodzenie jest zawsze na czas polecam tą firmę
    Janeczka

27.06.2025 12:08

dla mnie jest ok, praca bywa wymagająca ale jest dobrze
    Jola

27.06.2025 12:07

Wszystko zależy od rodziny, ale pracuje już ponad dwa lata i poza tym, że czasami bywa cięzko z rodzinom to wszystko dobrze. polecam

31.10.2024 13:25

Aleksandra Bielawska

31.10.2024 22:19

Ja pracuję 8 lat i mi kasa się zawsze zgadza. Dziwne nie? Dlatego też nie wierzę w te bzdety.
    A jie

14.06.2025 22:23

Kazdy moze miec racje jak nie zgadza sie kasa za dojazd albk za siweta no zieloje swiatki to znaczy ze oszustwo
    Nati

22.05.2025 16:39

Witam ktoś wie ile teraz Veritas płaci netto za godzine?
    Jola

06.05.2025 15:21

Pracuje dla tej firmy już 1.5 roku wszystko jest ok ale problem polega na tym że sama dzięki opiekunką znajduje sobie zlecenia bo moja koordynatorka nigdy mi żadnego nie załatwiła i to chyba jest nie normalne znajomość niemieckiego dobra referencje b.dobre
    Mariola K

06.05.2025 14:24

PRACA FAJNA, STAWKI RÓŻNIE, CZASMI JEST PROBLEM ŻEBY SIĘ DODZWONIĆ ALE ODZWANIAJĄ, JESTEM W MIARĘ ZADOWOLONA

13.04.2025 11:45

Aleksandra Bielawska

13.04.2025 21:30

Chce mi się śmiać jak czytam coś takiego. „Wciskanie na siłę” - a przepraszam ktoś ci przykłada pistolet do głowy????? Pracuje z nimi od prawie 10 lat i ani jedno z tego co piszesz nie zgadza się. Owszem rodziny oczekują niekiedy rzeczy, których nie powinniśmy robić ale nigdy to agencja oczekuje tego! Co to jest „niedopasowane oferty”? Tzn co? Pacjent powinien być taki i taki, agencja ma go zaprogramować dla ciebie??? No śmiechu warte. Serio ludzie ogarnijcie się!

Zostaw merytoryczną opinię o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.