GRUPA VERITAS

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Gdynia - Veritas

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.

Opinie o GRUPA VERITAS Wrocław

Nie przegap nowości o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.!

Jolanta84

02.02.2022 19:12

Bardzo polecam firmę Veritas. Jest doskonale zorganizowana. Wspiera i rzetelnie współpracuje z pracownikiem. Są słowni i na wysokim poziomie. Dziękuję serdecznie za owocną Współpracę !
    Opiekunka

04.01.2022 15:11

Chcę życzyć wszystkim opiekunom na ten rozpoczynający się rok wszystkiego co najlepsze . Abyście były traktowane z należytym wam szacunkiem za wasze poświęcenie i bardzo ciężka pracę. Aby podopieczni byli na miarę waszych sil a rodziny doceniały to czego same nie chcą spróbować. Bądźcie dzielne , uprzejme i zawsze uśmiechnięte choćby przez łzy, bo czas i tak upłynie a każde cierpienie zawsze jest nagradzane . Wierzę w to mocno ,że każda z nas kiedyś zakończy ta szalona tułaczkę po obcych domach z obcymi nam ludźmi. Życzę wszystkim cierpliwości, oddania z sercem , a całe dobro które zostawiamy po domach napewno wróci. Wszystkiego najlepszego kochani opiekunowie .
    Jolka

14.09.2021 10:19

Nie polecam i przestrzegam wszystkich!!! Trafiłam na sztele gdzie nic sie nie zgadzało z tym co mi mowiono a w dodatku nie było nikogo chetnego zeby mi nawet pozniej pomoc... Teraz szukam innej agencji, do nich na pewno nie wrócę!!!
    mona

08.11.2021 19:08

Prawda. Promedica płaci totalne grosze .
    Monika

02.01.2022 22:11

Promedica to KOSZMAR. Pracowalam przez te agencje, prosze nie gadac glupot! Stawki jakie maja sa nielegalne! Prosze sie doksztalcic.
    Klient

11.11.2021 15:43

Banda i nic więcej te wszystkie firmy to są mafie. Chyba juz o ty m wielu z Was sie przekonało. absolutnie odradzam ich.

16.11.2021 09:04

To mamy tego samego super koordynatora. Tez pozdrawiam
    Monika

02.01.2022 22:09

A mozna cos wiecej nt temat?
    Monia

19.11.2021 09:24

Te pozytywne opinie o Veritas to sami piszą nie dajcie sie zwieżć. Firma beznadziejna jak wszystkie inne.
    gość

25.12.2021 10:19

Wiem i jeszcze namawiają na szczepienia za które firma nie ponosi odpowiedzialności jak coś Ci się stanie
    Ewa

28.12.2021 00:31

Proszę nie pisać głupot , właśnie jestem na zleceniu bez szczepień na teście baaaa nawet rodzina jest anty więc wybaczy Pani nie dramatyzowania bo szczepienia są jedynie wymogiem rodzin a nie firmy . Pracuje 11 jest w De i to jedna z nielicznych firm która naprawdę od lat trza poziom , docenia pracownika , jego doświadczenie , język i wykształcenie medyczne .
    Margola

15.05.2021 12:56

Jestem nowa , trudno mi podjąć decyzje , proszę o radę . Mam 7 lat doświadczenia w opiece ale tylko w Polsce. Nie znam niemieckiego . Czy warto podjąć tu prace w mojej sytuacji . ?
    Ewa Kamrowska

24.11.2021 19:57

Bo to prawda, że zależy kto czego oczekuje. Niektóre osoby grubo przesadzają.
    ja

03.12.2021 20:59

Co za głupoty opowiadasz... Nikt nie ma obowiązku nigdzie cie zawozić. Większość babek jeździ busikami, a jak jesteś hrabianką i koniecznie musisz dużym busem, to twój problem. A od chwilowego stresu jeszcze się nikt nie rozchorował. Każdy prawnik by cie wyśmiał, jakby usłyszał takie bzdury. A swoją drogą to Veritas faktycznie jest kiepską firmą.
    Polka

23.11.2021 10:59

Hejka, a serio mają stawki za 1750 k b 1800? Czy to taki wabik? A płacą za dzień świąteczny i jakie bonusy jeszcze mają? Szukamy z koleżankami nowej firmy. Może na próbę bym raz pojechała? Jak będzie super, to wszystkie się przeniesiemy.
    [email protected]

26.11.2021 08:57

Zapraszam do najlepszej firmy..dzwońcie.. skontaktuje was dziewczyny..Ania 534 329 926
    Magda

01.12.2021 09:31

Witam serdecznie. Pracuję w Veriasie od lipca tego roku, jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Oferty dotychczas zgodne z opisem, transport i wynagrodzenie wchodzi przed terminem, do tego premie uznaniowe i bonusy. Polecam agencję bez obaw.
    opiekunka

20.11.2021 18:17

Ta firma to dramat! Płacą co prawda na czas, ale mają pełno niesprawdzonych ofert (na 4 wyjazdy zaliczyłam 3 miny) i kompletnie nieogarniętych koordynatorów, którzy wogóle nie odbierają tel., a jak już odbiorą, to nie potrafią/nie chcą pomóc.
    onaa

30.11.2021 18:11

dokladnie jak Pani napisała
    on

23.11.2021 11:39

Veritas bezprawnie wysyła smsy na telefony z zapytanie o szczepienia .....nie bedac pracodawca nawet .....nie ma takie prawa jeszcze w Polsce .....a poza tym zlecenie umowy nie jest stosunkiem pracy .

24.11.2021 06:32

To nie jest bezprawne, każdy człowiek i jazda firma może Ci wysłać SMS lub meika. Co do formy zapytania-pozostawiam bez komentarza. Może króciutki-pewnie wiąże się to z zapytaniem od rodzin pacjentów. Pozdrawiam
    Magda

19.11.2021 13:44

Czy ktoś pracował jako opiekun/a w Anglii?Czy może podzielić się opinią i doświadczeniami.
    Radek

17.11.2021 14:14

Dzień dobry kończę zlecenie w firmie z Veritas w ten piątek i wracam do Polski czy może wiecie czy w tym samym dniu otrzymam wypłatę czy dopiero koniec miesiąca lub następny miesiąc? Z góry dziękuję za informację Pozdrawiam
    Radek

18.11.2021 15:57

Dziękuję za odpowiedź nie pytałem firmy tak krótki wyjazd przyjechałem tu 27 października i jutro wracam do domu czyli w następnym miesiącu dopiero wypłata będzie? Pozdrawiam

19.11.2021 11:36

Tak, myślę, że między 10 a 15- tym grudnia. Pozdrawiam
    Ilona

15.11.2021 16:37

Warto z nimi jechać? Słyszałam, że mają składki od 90 EUR, ale zastanawiam się czy tak niskie składki to są w ogóle legalne.

16.11.2021 09:02

Maja skladki jak 99 procent firm wysylajacych Polki do pracy w charakterze opiekunki. Wszystko zupelnie legalne. Maja tez wyzsze skladki. Wystarczy to zaznaczyc przy podpisywaniu umowy. Tyle, ze co za tym idzie nizsze zarobki wtedy. Podkreslam, wszystko robia legalnie. Pracuje ponad 5 lat z nimi. Jestem mega zadowolona.
    Izabela

10.11.2021 14:02

Ja pracuje z firmą nie długo ale powiem szczerze i otwarcie że odkąd pracuje firma Ok nie ma problemów nie wiem zależy to chyba od biura ja mam bardzo super koordynatorów aż dwóch dzwonią pytaja się itp bardzo mili uprzejmi sympatyczni. Tak samo mam kontakt z niemiecka firma która ma spółkę z veritas i również pani z niemieckiej firmy dzwoni do mnie pyta się czy wszystko w pozadku itp wypłata przed czasem. Nic złego nie powie. Jak narazie

13.10.2021 12:41

Jeszcze jedno chcę dodać.Nie dają do ręki umowy zlecenia z godzinami pracy.W innych firmach miałam wyrażnie napisanie 40 godz pracy tygodniowo , i dokładny opis stanu podopiecznego też jest wielką tajemnicą.Wszystko Pani koordynator mówi przez telefon nic nie ma na piśmie .Daty początku i końca zlecenia też na piśmie nie dostałam.

13.10.2021 22:34

A za to, to juz powinni pania ukarac, bo to zwyczajne klamstwo. Od paru lat przy kazdej umowie, ktora otrzymuje poczta, dostaje pelny komplet dokumentów. Opis podopiecznego zawsze mowi mi koordynator.
    mona

08.11.2021 19:06

Prawda w 100u procentach
    Ruda

23.10.2021 17:59

To jaka firma polecacie.bo jestem z veritas drugi raz ale babcia jest jedną nogę na innym świecie.musze ja przenosić.kapac na kiblu bo do wanny je wyjdzie bo jest cała w ramach.
    Ruda

20.10.2021 17:43

Ja pracuje od 6miesiecy .wszystko dobrze ale pani co ze mną rozmawiała.antypatyyczna
    Jolka

21.07.2021 14:44

Pracownicy totalnie bez sumienia i skrupułów wysyłają na miny wiedząc o tym do bardzo chorych ludzi często z zaawansowaną demencja agresją i schorzeniami prztklotymi do łóżek. Firma obiecuje niemieckim rodzina że my będziemy 24 godzinny przy babci najlepiej spać będziemy przy jej łóżku żeby natychmiast wynieść nocnik jak babcia zrobi kupę. Brak szacunku najgorsza firma.

18.10.2021 15:21

I właśnie przez strach przed takimi zleceniami zrezygnowałam całkowicie z tego zawodu , to jest dla ludzi o mocnych nerwach i bardzo dobrym zdrowiu

13.10.2021 17:13

Firma ma więcej opiekunek niż dobrych kontraktów.Nowe opiekunki wysyłają na miny gdzie nikt nie chce jeżdz\ić a stare trzymają się dobrych kontraktów i można dostac taki kontrakt tylko na zastępstwo stałej opiekunki.Po mojej odmowie przyjęcia kontraktu który mi nie pasował koordynatorka przestała do mnie dzwonć z jakąkolwiek ofertą.Ogólnie brak pracy u nich jest. W efekcie musiałam się zwolnić bo nie mieli żadnej oferty.

14.10.2021 14:29

Akurat jest dużo ciężkich kontraktów w każdej firmie, coraz więcej rodzin bierze do opieki staruszków którzy się już do heimu nadaja, to czy komuś będzies będzie podobać to też pojęcie względne, ja zadtepowalam opiekunke bo jej palenie babki nie odpowiadało dla mnie było ok , jedna ucieknie po 2 dniach druga będzie pół roku siedzieć Z resztą nie ma super kontraktow zaesze jest coś do czego się można przyczepić

13.10.2021 12:29

Nie polecam.Firma ma mało zleceń .Odmowa wyjazdu na zlecenie które nie odpowiada mi kończy się tym ,że koordynatorka obrażona jak śmiałam odmówić,nie szuka kolejnych zleceń.Nowe opiekunki są tylko na chwilę na zapchanie dziury w razie by nikt nie chciał pojechać.Nie polecam .Brak zleceń .Dużo opiekunek a pracy nie mają.

13.10.2021 22:31

Bzdury Pani pisze. Totalne bzdury. Pracuje z nimi kilka lat. Nigdy nie bylo takich sytuacji. Jak jest pani solidnym pracownikiem nie spotka takie cos pani na pewno, no chyba ze pani nim nie jest... to wtedy raczej logiczne. Mam caly czas dobre zlecenia. Nigdy zaden pracownik mnie nie wysmial! Zawsze zastanawiam sie skad wynikają te gorzkie zale, te banialuki tu wypisywane...i czemu takie oszczerstwa sa pisane.
    Roma

13.10.2021 15:30

Koordynatorzy zatajają istotne szczegóły o sztelach a przecież powinniśmy zawsze znać wszystkie informacje zanim wyjedziemy. Czy naprawdę tak trudno o szczerość? To bardzo ważne żebyśmy po przybyciu na miejsce nie były zaskoczone że facet leży chociaż miał chodzić czy że do opieki są tak na prawde dwie osoby obłożnie chore. Trochę powagi, to jest naprawde trudna praca ale żebyśmy chociaż od razu wiedziały jak sie przygotować jakoś psychicznie . Czy wy w ogóle sprawdzacie te sztele???

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GRUPA VERITAS?

Kontakt - GRUPA VERITAS Sp. z o.o.

ul. Jeździecka 10A 53-032 Wrocław

NIP:6151924171

Branża główna: Obsługa i wyposażenie biura

marta

19.04.2021 12:55

Nie polecam tej firmy ,wysyłają ludzi na nie sprawdzone zlecenie ,ja mieszkałam w piwnicy bez światła ,i trafiłam na małżeństwo które miało być miłym państwem a na miejscu okazało się że trafiłam do domu tyrana któremu opiekunka potrzebna jest do codziennego upokarzania a nie opieki i pomocy , dietę jaką miałam w tym domu nikomu nie życzę ,uciekłam z tego domu na własny koszt z nerwicą, piszę tą opinię już kolejny raz ,ponieważ prawda jest szybko usuwana.
    Krzysztof Jeżyna ze Szczecina

10.10.2021 14:02

Dokładnie ! Niemcy traktują nas jak byśmy byli jakimiś (usunięte przez administratora)od rana do nocy i służbą domową. Wynieś , przynieś i zamieć . Kompletny brak szacunku . Nieważne czy to Seniorzy czy rodzina. Niemcom to ogólnie poprzewracało się (usunięte przez administratora). (usunięte przez administratora)i bardzo fałszywi (szczególe strasze pokolenie ) Rozumiem że czasami do opieki przyjeżdżają różni ludzie sam widziałem- bez zębów albo jacyś dziwni , brudni , pijaki albo mówili od rzeczy Jakby przez całe życie mieszkali gdzieś na polu i nie wiedzieli co się na świecie dzieje. Firma bierze wszystko. Ale fakt faktem zero szacunku, Podgatunek
    Och

07.10.2021 13:14

Powiem tak: nie ma chyba żadnych dobrych firm. Byłam w w paru , wszystko nie tak . Firmy kłamią! interesuje ich tylko klient . Wyzysk totalny . Jestem dziennikarka i przeprowadzam sondaż na temat pracy opiekunek w Niemczech . Współczuje Panią / Panom ze musza tak ciężko pracować i być często poniżanie przez opiekunów i rodzine. Opieka 24/ 7 bez wolnego . Wszystko nie zgodne z prawem . Oczywiście napiszę reportaż co ja osobiście przeżyłam będąc na „ takich wyjazdach. Pozdrawiam wszyskich. DzNs
    PLAKU

07.10.2021 21:45

Och. Czy ja dobrze rozumiem? Jesteś dziennikarką? Kto Cię zatrudnił z taką znajomością ortografii? Skończ pitolić.
    Och

08.10.2021 12:07

Co z moja ortografią nie tak ? Ze zapominałam dodać ą i ę hahahah . Nie rozumiem, przecież nikogo tutaj nie obrażam tylko wyrażam swoją opinie… od tego jest ta strona . I grzecznej proszę!
    ona

01.10.2021 07:53

Firma Veritas to koropracja wyzysku pomocy ......niski ZUS ....90 zł /mc nie płatny podczas pobytu w PL ....słaby kontakt z niby koordynatorkami /mało kompetentne,opryskliwe .......Pracownicy Veritas sami nie wiedzą czy są z Pflegehelden czy z Ostiny czy z Veritas ...kazda z tych firm ma ten sam numer telefonu ......jedynynym plusem sa wynagrodzenia na czas ........mam nadzieje ze ZUS zajmie sie umowami podpisywanymi fikcyjnie na rekrutacje .....itd .....NIE POLECAM

04.10.2021 19:50

A ja uwazam, ze pisze Pani bzdury, wierutne bzdury. Pracownicy sa przesympatyczni i zawsze pomagaja. Nigdy nie mialam z tym problemu. Moze po prostu wystarczy byc milym dla nich, to i oni beda mili dla Ciebie, taka prosta zasada...

21.09.2021 16:37

04.10.2021 11:12

Lena,to teoria. Kim jesteś? Pozdrawiam

04.10.2021 19:47

Piszesz tu rzeczy dotyczace umowy a prace, a nie zapominaj, ze opiekunki maja umowy o dzielo albo zlecenie albo wyjazd sluzbowy. To po pierwsze. Po drugie to teoria. Po trzecie - dobrze wiemy, jak wyglada ta praca. Po co wiec jezdza opiekunki? Zasada jest prosta: chcesz pracowac pracuj, nie chcesz to nie. Ale nie siej fermentu. Po czwarte - gdyby to wszystko co piszesz bylo przestrzegane, to w Niemczech pracowalo by moze 10 procent z tych opiekunek, ktore teraz pracuja.
    @Gosia

28.09.2021 13:08

Najlepiej usuwać nie wygodne komentarze, mówiące prawdę !!!! spokojnie jak nie tu , gdzie indziej się udzielę ...
    Kama

06.07.2021 19:52

Miałam trafić do miasta... Jestem na wsi Miała być osoba która sama ogarnia toaletę.... A nie ogarnia .. powiedzieli że ma demencję oraz problemy z mową i słuchem ale nie ma tego ...za to nie powiedzieli że ma nowotwór . Rodzina przyjęła mnie mimo braku znajomości języka wiedząc że będę się opiekować osobą starszą po raz pierwszy a teraz jest jedno wielkie strzelanie z (usunięte przez administratora) że się nie dogadamy ?? To trzeba było się dwa razy zastanowić . Na obecną chwilę nie polecam
    Taja

20.07.2021 21:54

Dlatego powinna pani znać język niemiecki bo właśnie osoby bez języka mają największe kłopoty i są odsylane do domu, Niemcy wymagają porządnej roboty a jak ktoś ciągle nie wie o co chodzi to pewnie im się irytacja podnosi , dlatego kniga w dłoń i zainwestować w swój język, takze wynagrodzenie lepsze będzie przy dobrym języku
    @Gosia

28.09.2021 13:01

Nie polecam! od dwóch lat bardzo pogorszyła się firma , nie interesują się osobą, a tylko żeby wysłać cię nie zlecenie. Kłamią o stanie podopieczych. Doszło do tego, że jak dzwoniłam się coś zapytać to dostałam informację "nie mam czasu dla pani i rzucenie słuchawką " i to ma być profesjonalne podejście ?? rzekomo takiej super firmy ??? Było parę fajnych koordynatorów ale nagle z dniem ich zabrakło ? przypadek ?? nie sądzę !!! zastanówcie się 5 razy zanim będziecie szukać tam pracy, nie wspomnę o tym, że 2 miesiące czekałam na pieniądze.
    Zuzanna

21.07.2021 14:34

Veritas wydzwaniał codziennie i pani była bardzo miła w końcu zgodziłam się na wyjazd mimo że inne opiekunki z busów ostrzegały mnie przed tą firmą. Koordynatorka obiecala mi miłego dziadka chodzącego. Na miejscu szok. Dziadek z otwartymi ranami na rękach i nogach z gronkowcem i żona!!!! Zadzwoniłam natychmiast to firmy i usłyszałam że jak wyjade to firma nałoży n amnie karę finansową bo mam kontrakt na 2 miesiące i muszę tam siedzieć. Ani razu więcej nie zadzwonili do mniei nie odbierali. Popracowałem tam parę w końcu kazałam żeby mnie natychmiast zabrali. Smród z otwartych ran był obrzydliwy a rany do kości!!! Nigdy więcej z tą firmą nie wyjade i przestrzegam. Pieniędzy mi nie wypłacili i jeszcze powiedzieli że powinnam dziękować że nie założyli mi sprawy w sądzie!!!
    Hans Kloss

23.09.2021 15:44

To ty powinnas oddac ich do sądu pracy!!! A jak ten wyda opinię negatywna to i pomoże ci dalej ale...warunek...nie wolno poddac się!!! Trzeba walczyć o swoj honor!

23.09.2021 15:47

Te "kary" firmy nie mają żadnej podstawy prawnej! To Ty mozesz ich podać do sądu za stosowanie takich praktyk!
    AniaLe

25.06.2021 09:52

Nie polecam. Pewnie mój komentarz zostanie usunięty, ale muszę przestrzec przed firmą. Dopytywałam o szczegóły zlecenia przed wyjazdem. Niestety, nie zostałam poinformowana, iż na miejscu nie ma windy a mieszkanie usytuowane było na 4 piętrze. Niby szczegół, jednak przy dźwiganiu zakupów i wspomaganiu seniora potrafi być mocno problematyczne. Druga kwestia to premie. Mam wrażenie, że dodają informacje tylko po to, aby przyciągnąć nowych klientów. Zawsze okazuje się, że premia i tak mi jednak nie przysługuje. Kontakt telefoniczny mocno ograniczony. Nie zdecyduję się na ponowny wyjazd z tą firmą. Być może inne osoby miały dobre doświadczenia, może to zależy od rekrutera czy rodziny niemieckiej co tam powiedzą przez telefon. Ja osobiście jestem niezadowolona, gdyż mam problemy z kręgosłupem, a na zleceniu mocno go obciążałam (mimo, że uzgodnienia telefoniczne były inne). Oczywiście dotrwałam do końca zlecenia, nie jestem awanturniczką... Ale naprawdę podkreślam: pytajcie o WSZYSTKIE szczegóły, bo firma potrafi zatajać niewygodne szczegóły zlecenia.
    Ewa

30.08.2021 19:29

Nie, bo tzw. koordynatorki nie połączą z księgową tylko skierują podobno "do wyjaśnienia sprawę" i w ten sposób nie wypłacono mi 200euro. Niekompetentni. W sprawie przejazdu przez 3 dni 3 rożne osoby dzwonią i każda chce mi zorganizować przejazd... Żałosne
    witam

15.09.2021 12:12

zawsze Niemcy znajda powod, zeby placic jak najmniej, a nam kaza robic jak najwiecej: a to za ogrodnika chorego, a to za sprzataczke na urlopie itd.itp...
    Oktawia

04.09.2021 11:04

Polecam bardzo tą firmę. Wynagrodzenie na czas. Po przyjeździe dzwonią zapytać czy wszystko w porządku i czy dojechaliśmy spokojnie na miejsce. W czasie pracy także dzwonią. Interesują się więc nie wiem skąd takie negatywne komentarze...
    krystek

16.08.2021 16:04

bardzo pozytywni ocenią współpracę z tą firmą. Opis miejsca pracy zgadza się z rzeczywistością, wynagrodzenie jest na czas.
    Beata

14.08.2021 22:21

Witam serdecznie. W porównaniu do współpracy z poprzednią firmą, to tu stawki wyższe, ale ZUS taki jakby go nie było no i żadnego euro od rodziny do ręki, tylko na konto. To jest minus. Na czarno dostajemy pieniądze do ręki. Jak dobrze zauważyli koledzy i koleżanki z branży opis nie zgadza się ze stanem faktycznym. Poprzednią firmą zerwała z rodziną umowę, chyba opiekunka się też nie sprawdziła na tym zleceniu, bo ciężkie. Ale tak często się zdarza. Po miesiącu zadzwonił koordynator zapytać co u mnie słychać, czy wszystko ok. Ale już jaka praca, schorzenia podopiecznej, czy są problemy nie pytał, opisywałam pobierz nie w ankiecie. Dwa razy przyłapałam koordynatora na kłamstwie no i to niestety wpływa na brak zaufania. W poprzedniej firmie było większe zainteresowanie pracownikiem i miejscem pracy. Poza tym chyba w porządku, tak mi się wydaje. Ale jak czytam te wpisy, to się zastanawiam, czy proponować koleżankę na moje miejsce. Wstępnie niepotrzebnie piszę, bo nie mam z nimi jeszcze żadnych doświadczeń.
    Elwira

11.08.2021 13:58

Taka to firma jak wiele firm w tej branzy,nie ma idealnych agencji,nie ma idealnych zleceń a wyzysk I oszustwa zataczają kolo- błędne zresztą - to dotyczy rodzin niemieckich i agencji niemieckich oraz polskich ale i opiekunowie z Polski potrafią chlewu narobić nie obrażając wszystkich więc naprawdę ma to swoje drugie (usunięte przez administratora) Pozdrawiam,,staram się być obiektywna''
    Zawiedziona

10.08.2021 15:47

Tyle się o tej firmie pisze ,że jedna z gorszych i dalej ludzie sie łapię Wystarczy sprawdzić jaka fima ma najwiecej min na czarnej liście to bedzie ta
    Przestroga

01.04.2021 16:48

Szczególnie przestrzegam przed pracownikiem Mariuszem, wszystko jest ok do wyjazdu, później nie ma kontaktu. Nibymily, wszystko obieca i okłamie. Nigdy więcej.
    fuuf

16.07.2021 14:07

w każdej firmie podobnie to prawda koordynator wie tyle ile mu Niemcy powiedzą a o kontakt z firmą zadbać trzeba samemu zapytać po godz pracy trudno do firmy dodzwonić się więc pomyśl kobieto logicznie i spytaj o kontakt jaki np w ich wolne godz od pracy bo w nocy i w święta nie pogadasz .

10.08.2021 10:11

No teoretycznie to sprawdza koordynator niemiecki lub opiekunka zdaje relacje jak jest na miejscu
    Straszne

28.07.2021 16:46

Czy tu nie pisze konkurencja ,bo Veritas więcej płaci ? Za to jest minus ,ZUS podobno od 80Euro !!!!!!!!!!! Komu się podoba jedzie ,komu nie ,szuka innej. Tez się zastanawiam ,czy z nimi jechac? Ale TAKIE opinie włosy jeżą.
    Niestety

10.08.2021 09:59

No ja osobiście po roku pracy się trochę na tej firmie przyjechałam , wolę już chyba pracować w mniejszych firmach za mniejsze stawki ale być spokojna że jadę na zlecenie zgodne z opisem
    Karo

04.08.2021 22:20

Witam, ile wynosi opłata za wizę do UK? Pracownik musi przed wyjazdem sam załatwić taka wizę i czy koszt pokrywa opiekun od razu czy koszt wizy może być potrącony z pierwszej wypłaty?

09.07.2021 09:30

Raz pojechałem i miłej fajna sztele. W busie wiele razy słyszałem jak mówią że veritas poszukuje i wysyła na miny ale dziwiłem się. W końcu za drugim razem wkopali mnie w totalne go...no. Wszystko było inaczej niż powiedziała koordynatorka. Pacjentka była leżąca a miała być chodząca. Wszystko było brudne i zniszczone. Straszna sztela chciałem wracać ale kazali mi zostać 2 tygodnie. Zgodziłem się a po miesiącu okazało się że wypłacili mi tylko pieniądze za jeden tydzień pracy!!!! (usunięte przez administratora)mnie stałego pracownika z referencjami. Już z nimi nigdy nie wyjade.

02.08.2021 12:49

To pisze pracownik z biura veritasu jak wiele postów tutaj. Niby po co miałbym kłamać?
    PLAKU

03.08.2021 12:10

Andrzej, mówisz, że ja kłamię. Więc ja twierdzę, że jesteś albo głupi, albo lewus, albo pijak. Nie odpowiadaj na tę wiadomość. Zmieniałem kiedyś śmiesznego Andrzeja, może to ty...

27.07.2021 17:01

ania

28.07.2021 12:54

a powiedz mi co,bo ja pierwszt raz jestem z nimi?
    JANUSZ

25.07.2021 18:18

Pracuje w opiece juz 9 rok.Bylo wiele firm i kazda ma cos za pazurkami.Obecnie jestem w Veritas i moja opinia jest jedna.Solidna firma ,wyplaty sa zawsze w terminie a nawet wczesniej.Opieka koordynatora jest bardzo dobra.Jesli chodzi o zlecenie wszystkie informacje o stanie zdrowia pdp i warunki mieszkaniowe byly w pelni podane ze stanem faktycznym ktory zastalem na miejscu pracy. polecam Veritas.POZDRAWIAM
    Ziawo

26.07.2021 10:08

Jesteś albo przekupiony albo kordynator nie e wierzę w to że tak się nagle firma zmieniła w ciągu 4 miesięcy

11.07.2021 16:39

Firma (usunięte przez administratora) niemieckiego klienta ze opiekun ma niemieckie ubezpieczenie co jest nieprawda

Zostaw merytoryczną opinię o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.