GRUPA VERITAS

• Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Gdynia - Veritas

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.

Opinie o GRUPA VERITAS Wrocław

Nie przegap nowości o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.!

06.05.2025 15:21

Pracuje dla tej firmy już 1.5 roku wszystko jest ok ale problem polega na tym że sama dzięki opiekunką znajduje sobie zlecenia bo moja koordynatorka nigdy mi żadnego nie załatwiła i to chyba jest nie normalne znajomość niemieckiego dobra referencje b.dobre
    Mariola K

06.05.2025 14:24

PRACA FAJNA, STAWKI RÓŻNIE, CZASMI JEST PROBLEM ŻEBY SIĘ DODZWONIĆ ALE ODZWANIAJĄ, JESTEM W MIARĘ ZADOWOLONA

13.04.2025 11:45

Aleksandra Bielawska

13.04.2025 21:30

Chce mi się śmiać jak czytam coś takiego. „Wciskanie na siłę” - a przepraszam ktoś ci przykłada pistolet do głowy????? Pracuje z nimi od prawie 10 lat i ani jedno z tego co piszesz nie zgadza się. Owszem rodziny oczekują niekiedy rzeczy, których nie powinniśmy robić ale nigdy to agencja oczekuje tego! Co to jest „niedopasowane oferty”? Tzn co? Pacjent powinien być taki i taki, agencja ma go zaprogramować dla ciebie??? No śmiechu warte. Serio ludzie ogarnijcie się!
    AGNES

04.04.2025 20:58

Jazda z waszą firmą to czysta przyjemność a kierowca Pan Mateusz to profesjonalizm.Miły,sympatyczny,pełen humoru tylko nie dawajcie mu aż tyle osób bo go zajedziecie on kończy o północy a rano musi jechać z powrotem i śpi niewiele.Pozdrawiam
    Tiger

24.03.2025 14:43

Super Firma.Mili koordynatorzy.Są zawsze pomocni.Organizacja podróży b.dobra.
    Lucyna

21.03.2025 10:10

Dzień dobry, bardzo dobrze mi się pracuje w tej firmie, co prawda dopiero od 4 miesięcy ale jest ok, na poczatku było ciężko, bo rodzina nie chciała pomagać ale zmieniłam zlecenie i jest ok.
    Jolcia Korneliuk

03.03.2025 13:34

Firma jest naprawdę fajna, wiadomo że coś zawsze się znajdzie do narzekania a to zlecenie nie takie a to więcej kasy można by było dać ale mi się dobrze pracuje i serdecznie polecam.
    Barbara

20.02.2025 12:34

Pracuję w Veritas jako Opiekunka Osób Starszych w Niemczech już od 2 lat i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Firma zawsze oferuje mi sprawdzone i dobrze dopasowane sztele. Wypłaty są zawsze na czas. Bardzo doceniam też wsparcie rekrutera – mogę liczyć na pomoc na każdym etapie, zarówno przed wyjazdem, jak i podczas pobytu w Niemczech. W Veritas naprawdę czuć, że firma dba o swoich pracowników. Cieszę się, że trafiłam właśnie tutaj!
    Janina Kalisz

18.02.2025 11:49

Firma jest ok, wiadomo zależy na kogo się trafi i zależy od zlecenia ale pomagają w miarę, bywa że nie mogę się dodzwonić ale można się dogadac.
    Ewa

18.02.2025 11:47

dawno mi się nie pracowalo tak dobrze, wiadomo trafiłam też na fajną rodzine, ale wyjazd i organizacja od strony firmy naprawdę w porządku, nie mam dużego doświadczenia bo wyjeżdżam od niedawna, ale już od początku widać że można się z firmą dogadać, polecam warto mówić szczerze co nam nie pasuje
    Alinka

14.02.2025 11:50

Jesli mowimy o samych zleceniach, firma dba o to, aby były one dopasowane do doświadczenia i umiejętności opiekunki. Przed każdym wyjazdem otrzymuję szczegółowe informacje o podopiecznym, jego stanie zdrowia, wymaganiach oraz warunkach na miejscu. To daje mi poczucie bezpieczeństwa i pewność, że jadę do miejsca, które jest dla mnie odpowiednie.
    Matylda Tyszkiewicz

14.02.2025 11:49

Największym plusem firmy jest jej profesjonalne podejście do pracowników. Wypłaty zawsze są na czas, co w tej branży jest bardzo ważne. Nigdy nie miałam żadnych problemów z wynagrodzeniem, wszystko jest jasne i przejrzyste. Dodatkowo firma oferuje bardzo dobre warunki zatrudnienia – umowa jest przejrzysta, a wszystkie warunki współpracy są jasno określone.
    Julia Witka

14.02.2025 11:48

Firma bardzo godna zaufania, Pracuję w firmie już od dłuższego czasu i mogę śmiało powiedzieć, że to jedna z najlepszych firm, z jakimi miałam do czynienia w branży opieki. Od samego początku czułam się tutaj doceniona i traktowana z szacunkiem. Rekrutacja przebiegła bardzo sprawnie, a koordynatorzy odpowiedzieli na wszystkie moje pytania i rozwiali wszelkie wątpliwości.
    Jolka

13.02.2025 00:52

Ludzie Kochani nie narzekajcie bo Veritas jest naprawde dobra, wypłata na czas, dużo ofert, czasami nie mogę się dodzwonić do opiekuna ale to normalne i zawsze ktoś pomoże...
    Miecia

13.02.2025 00:51

Są ok, można się dodzwonić i jesli akurat nie ma mojego opiekuna to ktos inny pomoże, premie świateczne a nie wszędzie tak jest, jestem zadowolona

13.02.2025 00:49

hej, naprawde dobra firma, pracuje już 3 lata i raz sie zdarzyło że nie moglam się dogadać, a na rynku jest tych firm sporo i mają naprawdę gdzieś, Veritas pomaga jakby co, polecam

13.02.2025 00:48

Co tutaj dużo mówić, pracuje z Veritas już ponad rok i jest naprawdę ok, wiadomo że dużo zależy od zlecenia ale mój koordynator jest w miarę pomocny, nie zawsze może odebrać ale oddzwania i mają sporo ofert więc zawsze mogę się gdzieś przenieść, polecam
    @Pracodawca

07.02.2025 13:35

Praca w firmie Veritas jest ok.Mozna powiedzieć że wszystko załatwiają jak należy.Pieniadze są na czas.Pomoc w potrzebie jest zawsze.W razie problemów pomagają.Staraja się jak mogą.I choć czasem są jakieś zgrzyty to szybko je usuwają.Polecam firmę Veritas na 100 procent.Ta firma jest ok ????❤️

08.02.2025 20:03

tak, jest ok
    Elo

05.10.2019 23:49

Bardzo dobry pracodawca, mam kilka zleceń do wyboru. Dobre wynagrodzenie i pomoc w razie wypadki. ZleceNia różne, Wypłata terminowo a i często przed czasem. Jeżdżę głównie w okolice Norymbergi.
    Aleksandra Bielawska

26.10.2024 11:52

Szerokim łukiem to firma powinna omijać takie osoby jak pani. Pisze pani bzdury. Firma nigdy nie zostawia. I zawsze coś robią. Ale do tego trzeba dwóch stron. Wszystkie się nauczyłyście, że: „ma być” tak i tak. Nie moje drogie, to wasz obowiązek pracować na stelli, pracować nad stella i współpracować z firmą. A jak wy tylko żądacie to sory ????
    Jakastakas

28.01.2025 23:20

A jak Agencja może wszystko sprawdzić?
    Afrana

06.11.2024 10:09

Pracuję w tej firmie już ponad 8 lat. Z pracodawcy jestem zadowolona. Natomiast jeśli chodzi o dział księgowości czy administracyjny to trzeba się uzbroić w cierpliwość. Kontaktu z nimi nie ma. Panie podnoszą słuchawkę w księgowości, po czym bez słowa odkładają. Na żadne pisma nie odpisują. Uzyskanie jakiegokolwiek zaświadczenia czy rozmowa z księgowością graniczy z cudem lub jest niemożliwa. Uważam, że Veritas powinien rozwiązać ten problem. Pozdrawiam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w GRUPA VERITAS?

Kontakt - GRUPA VERITAS Sp. z o.o.

ul. Jeździecka 10A 53-032 Wrocław

NIP:6151924171

Branża główna: Obsługa i wyposażenie biura

Hanna

26.10.2024 00:38

W kwestii pomocy, nie można na nic liczyć, zostajesz na ulicy sama bez wsparcia ze strony Veritas
    Ilona

10.10.2024 00:15

Ja miałam dobre doświadczenia z Veritasem, byłam u kilku różnych klientów, wszędzie było ok. Znacznie lepiej, niż w innej firmie, w której pracowałam przedtem. Oczywiście nie jest to łatwa praca, ale to inna sprawa

10.10.2024 08:52

Dzień dobry, dziękujemy ogromnie za tak pozytywną opinie.
    GRUPA VERITAS Do.zo.o.Wroclaw

25.09.2024 12:43

Współpracuje z Veritas od dawna i jest to najlepsza firma Panie koordynatorki zawsze rzetelnie informują o stanie podopiecznego i o warunkach na zleceniu Zawsze jest zainteresowanie ze strony koordynatorki czy informacje jakie otrzymałam są zgodne z tym co zostało mi przekazane Jest duże zainteresowanie oraz pomoc ze strony firmy Veritas jest po prostu super firma dlatego polecam każdemu kto szuka uczciwej firmy współpracę Pozdrawiam wszystkich serdecznie
    Anna

24.09.2024 12:41

Fatalna firma nie gwarantująca bezpieczeństwa opiekunce, przedstawiają nieprawdziwe dane o podopiecznych. W przypadku problemów nie odbierają telefonów! Opiekunka zostaje sama z problemem. Podopieczni często z problemami psychicznymi co jest ukrywane. Uciekają przed odpowiedzialnością,przerzucając bezczelnie winę na opiekunkę.
    Afrana

20.09.2024 14:59

Musze przyznać, że pani Natalia jest super koordynatorem. Zawsze jest do dyspozycji, kiedy są problemy na zleceniu. Polecam i pozdrawiam.

20.09.2024 16:25

Bardzo dziękujemy za tą opinie, przekażemy Pani Natalii.
    wnn

31.08.2024 22:23

Dzień dobry, pracuję w Veritas już 7 lat. Mam bardzo dobre opinie (Veritas Wrocław). Zawsze byłam zadowolona i polecałam wszystkim firmę. Niestety, otrzymałam koordynatorkę panią Natalię z Białego Stoku. Nie odbiera telefonów, nie reaguje. Miałam ciężką sytuację. Podopieczna była w szpitalu, brak rodziny. Wielokroktnie prosiłam o kontakt. Proszę o podanie możliwości zmiany koordynatora. Pozdrawiam Wioletta

02.09.2024 12:09

Dzień dobry, bardzo możliwe, że Pani Natalia przebywała na zwolnieniu, ogromnie przepraszamy za brak kontaktu, bardzo proszę o kontakt pod numerem telefonu 71 758 81 50 (biuro we Wrocławiu) lub 533 040 184. Pozdrawiamy serdecznie
    Prawda

19.09.2024 07:28

Zgodzę się z tą opinią , bo właśnie dzięki tej Pani i jej koleżankom z Białegostoku nie pracuję już z firmą Veritas. Kompletny brak szacunku do opiekunek i mają gdzieś kiedy pojawiają się problemy.
    Mamma Mia

17.09.2024 18:16

Veritas to ogromne konsorcjum opiekuńcze. Firm wchodzących w sklad Veritas Group jest bardzo wiele podobnie jak koordynatorow. Mialam okazję wyjeżdżać z Veritasem i czasem byly to takie miny ze szkoda gadać a czasem calkiem fajne miejsca. Z koordynatorami nigdy nie mialam żadnego problemu podobnie z działem transportu czy ososbami odpowiedzialnymi za mój kontrakt. Gdyby miejsca byly sprawdzone chetnie polecalabym tego pośrednika a taka....
    Ira

12.09.2024 15:47

Polecam uczuwe wynagrodzenie ,dobre sztele no miny wszędzie się trafiają ja mialam1
    Opiekunka

27.07.2022 16:26

Jak to jest , że większość ma same problemy z kasą, koordynatorem ect ... A ja pracuje już dwa lata i nie miałam nigdy problemu ?... Kasa mi się zgadza zawsze z koordynatorem też współpraca układa mi się dobrze . Nie umiem tego pojąć...
    Anna

16.08.2024 18:09

Kiedy jest wypł bonus wakacyjny 2024?
    Jadwiga Zasada

18.06.2024 14:56

Bardzo niskie składki. Zero szacunku dla opiekunek. Stawki bardzo różne, zależy na kogo sie trafi.
    stanisława arzberger

18.05.2024 13:23

była pracownica bardzo dobrze zorganizowana firma niema cos takiego ze prawdy niepowiedzo wszystko mowio placo na czas dzwonio pytajo jak co i kiedy dostep do koordynatora 24 g na dobe byłam i nieraz nie dwa wspaniała kochana firma zalezy im na pracowniku oferty tam dzie chcesz chcedz nawsi masz nawsi chcesz do miasta masz do miasta i na ile chcesz jedziesz cos nietag dzien dwa i masz nowe zlecenie niensrzekam miło wspominam prace z nimi pozdrawiam z niemiec arzberger
    @Zdziwiona

24.04.2024 12:57

Prawda jest taka że brak kontaktu nie odbierają tel asystentki koordynatorki niedostępne , niewiem czy te panie pracują czy totalnie lekceważą opiekunki .
    Maciej Sidorski

25.04.2024 10:33

Dzień dobry, Zapraszam Panią do kontaktu bezpośrednio ze mną: 532 692 769 Chętnie pomogę :) Kłaniam się, Maciej Sidorski Starszy Specjalista ds Rekrutacji Veritas Poznań
    Wera

11.04.2024 18:10

Jak to jest że opiekun po zakończeniu zlecenia czeka miesiąc na wypłatę i nie ma słuchu o jakim kolwiek wynagrodzeniu
    Aga

03.04.2024 19:03

Polecam wypłata na czas Bardzo jestem zadowolona
    Agata

03.04.2024 12:16

Witam Myślę że można polecić firmę opiekunkom! Mogliby kilka spraw poprawić na lepsze....Polecam ! Wynagrodzenia wypłacane są terminowo, podróż organizują i opłacają! Zarobki mogły by być trochę wyższe.... Mimo to polecam firmę opiekunkom! Pracownicy biura naprawdę starają się.... Premii więcej dajcie ... Agata Opiekunka z 10 letnim doświadczeniem na zleceniach....

20.02.2024 02:36

22.02.2024 11:17

Pani Kalino, serdecznie zapraszamy na naszą stronę internetową, gdzie znajdzie Pani oferty pracy: https://www.veritas-opieka.pl/oferty-pracy/ Aktualne stawki oscylują wokół 1700-1900€ netto miesięcznie. Dodatkowo aktualnie oferujemy Bonus Wielkanocny o wysokości 210€. W razie pytań prosimy o kontakt pod numerem: 71 75 88 130
    Grace

14.02.2024 12:04

Jaką składkę odprowadza Wam firma do Zus?

07.02.2024 07:24

Firma poszukuje samodzielnej księgowej. Czytam w ogłoszeniu, że firma oczekuje od pracownika dyspozycyjności. W takim razie, dajcie mi znać, w które dni i w jakich godzinach trzeba być w pracy? ;) Jeśli chodzi o pracę hybrydową, bo widzę, że jest ona możliwa, to jakby miała wyglądać? Podacie mi, ile dni miałoby się pracować z biura, a ile z domu? ;) Czekam na informacje od Was, bo zainteresowało mnie to stanowisko. ;)

14.02.2024 09:36

Szanowna Pani, serdecznie prosimy o kontakt poprzez ogłoszenie pracy. Nasi Rekruterzy udzielą Pani wszelkich informacji o warunkach pracy w naszej firmie. Pozdrawiamy serdecznie
    GRUPA VERITAS Do.zo.o.Wroclaw

28.01.2024 20:21

Jestem bardzo zadowolona z współpracy z firmą Veritas Firma jest godna zaufania solidna uczciwa wiarygodna Panie koordynatorki są bardzo miłe uczynne i świetnie się z nimi współpracuje zawsze można na nich polegać Pieniądze wypłacają nawet przed czasem i wszystko się zgadza co do centa Dlatego każdemu kto szuka pracy polecam współpracę z Veritas Pozdrawiam serdecznie
    @Ilona

25.01.2024 12:05

Pracuję od ubiegłego roku dla firmy Veritas. Mam jak najlepsze zdanie, wszystko zorganizowane bardzo dobrze, pensja na czas. Nie wpuszczają człowieka na minę jak inne firmy (w których też pracowałam). Polecam jako rzetelnego pracodawcę!

Zostaw merytoryczną opinię o GRUPA VERITAS Sp. z o.o.