brak logo

BERGSIDE

Gorzów Wielkopolski

Opinie o BERGSIDE

Zadowolony klient 2014 2014-06-28 10:16:16
Polecam. Bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja. Możliwość obejrzenia paneli, jeśli w pobliżu ktoś zakupił. W moim przypadku decyzja o zakupie została podjęta właśnie po oględzinach. Bardzo dobra jakość i cena.
1
Polny 2014-08-12 11:12:14
Witam, sama prowadzę firmę i wiem jak to jest mało jest zadowolonych klientów zawsze coś jest nie tak. To chyba już taki nasz polski zwyczaj aby tylko być nie zadowolonym. Najlepiej to tylko siedzieć przed komputerem i wypisywać bo internet jak kartka wszytko przyjmie bez żadnych konsekwencji.

Współpracowałam z tą firmą ponad 3 lata i jakoś nie zauważyłam żebym była zwodzona, zawsze było ok.
1
Polny 2014-08-12 11:17:38
A co do zarobków, sama mam pracowników zawsze jest problem.
To zawsze moja wina, to szef jest zawsze winny a jak pracownik nie przyjdzie do pracy to kogo to wina tez szefa?

Proszę sobie odpowiedzieć na pytanie czy na pewno to nie ma pracy czy czasem NIE MA LUDZI DO PRACY?
Polny 2014-08-12 11:24:57
I jeszcze jedno jak to jest u nas w Polsce ludzie są niezadowoleni z pracy w sensie pracy u kogoś, zawsze narzeka na swojego pracodawcę to czemu nie otworzy własnej firmy tylko narzeka? Pisze tak dużo ponieważ sama nie dawno walczyłam z opiniami i wpisami ludzi o mnie i wiem jak kto jest. Każdy może wpisać co chce!!!!!!!!!
1
Klientka Ostrów Mazowiecki 2014-09-15 17:50:18
Firma GODNA POLECENIA GOWBET. Nie zgadzam się z opinią. Dwa razy dokonywałam zakupu w tej firmie. Moi sąsiedzi z naprzeciwka również dokonali zakupu w tej firmie i w każdych z trech zakupów było bez problemów i w terminie.
Być może niektórzy z klientów oczekują, że towar ma być zapakowany w czerwoną kokardkę.
Firma GODNA POLECENIA
3
Szczecinianin 2014-10-02 07:59:39
Firma GODNA POLECENIA GOWBET. Fachowo, terminowo w przystępnej cenie.
pawel 2015-02-21 14:48:32
Przyznam, ze po przeczytaniu ponizszych komentarzy mialem duza obawe przed kupnem elementow ogrodzenia panelowego. Po rozmowie z wlascicielem, ze komentarze negatywne sa glownie od jednego bylego pracowika, zdecydowalem sie na kupno i jestem zadowolony jako klient. Dostalem satysfakcjonujący rabat. Elementy po dostawie z kontrolowalem, brakowalo kilku obejm (ale nie ma co sie dziwic ze przy prawie 100szt samych obejm plus srubki,podkladki itp pracownik mogl sie pomylic) ale od razu po zgloszeniu tego faktu tych kilka obejm wraz z akcesoriami zostalo doslanych poczta. Powiem jeszcze raz, jestem zadowolony z transakcji, teraz elementy czekaja na sloneczniejsza pogode, kiedy zamienia sie w ogrodzenie mojego ogrodka.
6
Menadzer 2015-07-01 09:56:37
Witam
Proszę o kontakt PaBo Transport i Spedycja
2
Klient 2015-08-15 06:43:14
Co to za forum??? Gdzie się podziały wszystkie negatywy o tej firmie.
4
Asia 2015-09-30 12:50:13
Dlaczego znikają stąd negatywne opinie o firmie Gowbet? Niestety ale to podważa wiarygodność tego serwisu...
3
mat 2016-03-17 21:25:12
W którejś z opini przeczytałem...po rozmowie z włascicielem....ciekawe bo sam chciałem porozmawiać,bez szans....ta firma do dramat
1
Kultura 2016-03-26 21:31:59
Nie znałam tej firmy ale poznając ją bliżej jestem porażona kulturą obsługi
oraz jej właścicielem.Personel wykrzykuje na klienta,żąda zapłaty 100% za towar
jeszcze niedostarczony.Dla to jakaś masakra.
2
klient 2016-03-29 19:55:53
Dzisiaj mija 5-miesiecy od zlozenia zamowienia w firmie Gowbet.Pierwszy termin odbioru towaru byl w listopadzie 2015, nawet nikt nie wiedzial o jaki towar chodzi,szef byl na urlopie.Drugi termin ,poczatek stycznia 2016 i znowu nic.Trzeci termin byl dzis (potwierdzony mailem) rano telefon, szef osobiscie zadzwonil ze zaszla pomylka.OMIJAJCIE GOWBET DUZYM KOLEM
1
klientka 2016-05-02 12:03:28
Najgorsza firma z jaką miałam do czynienie. Mili dopóki nie zapłaci się zaliczki. Kontakt z szefem jest niemożliwy. Termin dostawy to jakaś pomyłka- ciągłe zbywanie. Towar dojeżdża uszkodzony i niekompletny. Przyjmują reklamację tylko co do towaru sprawdzonego przy kurierze. Oczywiście nie dosyłają brakującego towaru- zwracają pieniądze. Jeżeli były duże braki w dostawie, trzeba robić nowe zamówienie. Firma porażka. Brak znajomości elementarnych zasad dotyczących relacji sprzedający- kupujący. Zdecydowanie odradzam.
1
Zawiedziony 2016-06-12 15:15:36
Firma oszust.Wysyła wadliwy towar.Nie uwzględnia reklamacji.Nie odpowiada na telefony i maile.Nie polecam.
1
Warszawka 2016-06-29 12:28:55
Firma GODNA POLECENIA. Towar dostarczyli w terminie, bez problemów, towar dobry jakościowo. Cena naprawdę atrakcyjna. Z czystym sumieniem POLECAM GOWBET i wrócę do nich w temacie frontowego ogrodzenia.
Wilk Morski 2016-07-05 17:21:42
Dzisiaj otrzymałem od Gowbet cały system ogrodzeniowy, podmurówki + panele + słupki. Towar dojechał w całości, dobrze zabezpieczony. POLECAM innym i zachęcam do zakupu u nich.
Zadowolony klient 2016-07-08 12:39:07
Jakość bram jest bardzo wysoka. W dniu wczorajszym dotarł do mnie towar . Firma wyrobiła się w terminie i z jakością towaru.
kulawy 2016-07-13 21:04:05
Po pierwsze określajcie w umowie czas realizacji z karą umowną ba ja tego nie zrobiłem i czekałem kilka miesięcy
Po drugie określcie dokładnie czego chcecie rodzaj pręta profilu kształt itd. bo ja tego nie zrobiłem i sprawa jest w sądzie, ale mam wzór według którego ogrodzenie zamówione bardzo odbiega, zostało wyszczuplone,użyte inne mniejsze elementy kute farba proszkowa słabej jakości.
3
kulawy 2016-07-13 21:11:51
Po pierwsze określajcie w umowie czas realizacji z karą umowną ba ja tego nie zrobiłem i czekałem kilka miesięcy
Po drugie określcie dokładnie czego chcecie rodzaj pręta profilu kształt itd. bo ja tego nie zrobiłem i sprawa jest w sądzie, ale mam wzór według którego ogrodzenie zamówione bardzo odbiega, zostało wyszczuplone,użyte inne mniejsze elementy kute farba proszkowa słabej jakości.
2
Patryk 2016-07-14 10:11:48
Kulawy może powinieneś z nimi określić jaka ma być grubość danego profilu, a nie oczekujesz, że dadzą Ci grubość profili jak z czasów niemieckich. Teraz co byś nie kupował to towar jest odchudzony żeby uzyskać cenę. Sam szukam wszędzie jak najniższej ceny i taką dostajesz. Ja akurat kupiłem od nich bramę i jest bardzo zadowolony nie wyobrażam sobie żeby miała być wykonana z grubszych profili bo to niema sensu.
Moja opinia: POLECAM GOWBET Z CZYSTYM SUMIENIEM
kulawy 2016-07-16 07:14:30
Nie polecam
2
Marek 2016-07-16 07:17:13
Co do pracy to zapomnijcie o dobrych zarobkach, skoro zatrudnia Ukraińców.
1
kulawy 2016-07-16 07:29:13
A jaka była grubość profili jak z czasów niemieckich?
opol 2016-08-06 19:26:15
firma masakra,czegos takiego jeszcze nie slyszalem zeby wulgarnie odnosic sie do klienta,brak jakiego kolwiek porozumienia,towaru nie otrzymalem jak narazie,przestrzegam przed zakupami w tej firmie!!!
2
klient 2016-08-26 21:16:05
Uwaga na firmę Gowbet Bergside Łukasz Sawylów, Deszczno, ul. Niebieska 4!! To zwyczajni oszuści, którzy w głębokim poważaniu mają klienta, podpisane umowy i terminy, do których sami się zobowiązują. 14-dniowy termin realizacji trwa już ponad 40 dni i dalej nie wiadomo kiedy zlecenie będzie zrealizowane. A zaliczkę oczywiście wzięli. Każdy telefon do nich kończy się informacją, że nie mogą zorganizować transportu, a to tir nie dojechał lub kierowca nie odbiera telefonu. Przez ten ruszyliby swoje 4 litery i to ogrodzenie na plecach mi przynieśli - to tylko 100 km. Ale po co, klient dał zaliczkę, to niech sobie czeka. Lecz nie ze mną te numery. Takie firmy powinny zniknąć z rynku i dopilnuję, żeby tak się stało.
5
Edek 2016-08-29 15:44:00
Może weź do nich zadzwoń i porozmawiaj, do mnie dzisiaj przyjechali i jestem bardzo zadowolony z prac. Nawet są 11 dni przed terminem.
Pawel Steiger 2016-09-14 16:39:56
Jestem bardzo zadowolomy .to co tu niektorzy pisza Niewiem czy prawda Ale ja jestem zadowolony ,moje zamowienie przyjechali so niemiec super Polecam!!!!
Krzysztof 2016-10-21 13:58:38
Zamówiłem w Gowbecie ogrodzenie betonowe dojechało do mnie po trzech tygodniach ,a nie w ciągu dwóch tygodni jak obiecywali, ale to nie o termin chodzi. Na 100 płyt które dojechały do mnie 6 było połamanych( nie mylić z pękniętymi ),natomiast 15 płyt od góry (tylko to co widać bez otwierania palet ) ma wyraźne uszkodzenie ( niepodolewane , źle zawibrowane, uszkodzone przez wózek widłowy) Widać w niektórych miejscach zbrojenie ( dobrze ,że jest) W momencie jak ściągaliśmy z samochodu palety zgłosiłem ten fakt kierowcy i zadzwoniłem do siedziby firmy z moimi uwagami kobieta odpowiedziała ,że nie ma problemu tylko muszę wysłać im zdjęcia i zgłosić reklamację ale za towar muszę zapłacić ponieważ podpisałem umowę i jeżeli kierowca wróci z tym płotem do siedziby firmy będę płacił karę umowną po 500 zł za każdy dzień nieodebranego towaru poniosę koszty transportu w dwie strony. Na reklamację mam teraz czekać dwa tygodnie. TA FIRMA TO OSZUŚCI !!!! Nie polecam nikomu zakupów w tej firmie. Kupiłem gruz betonowy w cenie pełnowartościowego produktu!!!
1
kufiś2016 2016-10-24 12:38:16
zgadzam się
Sebastian 2016-10-26 19:26:49
Ludzie to dziadostwo to rdzewieje po pół roku od założenia mogę przesłać zdjęcia każdemu bo niestety tutaj nie można na stronie rdzewieją śruby wspawane w słupki rdzewieją spawy na elementach widać pęcherze drobne nie doszlifowane żałuję strasznie że to kupiłem chciałem zgłosić reklamacje kierownik odłożył słuchawkę jego nic nie interesuje dorobił się na ludzkiej krzywdzie i weszło mu to w krew bo ma za dużo pieniędzy i czuje się nie tykalny po przyjeździe do firmy nie chciał o niczym rozmawiać powiedział widział pan co kupował tragedia ludzie odradzam lepiej w Castoramie kupić lub u małego przedsiębiorcy niż w tym wielkim molochu gdzie wszystko jest robione szybko i źle
Robert 2016-11-22 16:08:07
Wpadłem w sidła tej firmy , moim błędem było zasugerowanie się opiniami na allegro to był wielki błąd!!!Zamówiłem bramę przesuwną oczywiście przyjechała po terminie i pomalowana na dwa kolory chyba im tak pasowało ,złożyłem reklamacje furtkę zabrali i wielka cisza.Sprawę zgłosiłem do rzecznika spraw konsumenta .Firmy GOWBET/BERGSIDE z Deszczna nie polecam!!!
Zostaw swoją opinię o BERGSIDE - Gorzów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BERGSIDE