Betoniarnia BETARD

Długołęka

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 123 ocen.

Betoniarnia BETARD
2 123 6 1

Opinie o Betoniarnia BETARD

Xxxxxx

Nigdzie nie piszą opinii o Przyworach.. ktoś wie jak tam wygląda sytuacja ? Czy jest okej czy tak samo źle opinie jak tu? Jakie są średnie zarobki na różnych stanowiskach?

odpowiedz
@Xxxxxx 25.04.2018 20:15

Jest fatalnie, dyrektor z kierowniczkiem daje plan dnia ktory TRZEBA zrealizowac. Nie wazne czy pracuje sie 8, 12 czy 14 godzin. Stawka godzinowa jest slaba, niby sa jakies premie ale czasem sa a czasem ich nie ma. Nie polecam tej firmy, samo przez siebie mowi to ze synowie kolgi ktory ze mna pracuje mieli sie tu zatrudnic a on im odradzil.Nie bez powodu na scianach w kiblu sa napisy ze to legalny (usunięte przez administratora)

Achim
@odpowiedz 07.05.2018 20:38

Potrzebują, może jeszcze ludzi do pracy w Przyworach ? na jaką pensję można liczyć jako pracownik fizyczny ? Jak wygląda sytuacja z nadgodzinami ?

Natalia
@Achim 05.10.2018 20:10

Czy próbowałeś rozeznać się w aktualnych ogłoszeniach? Jakich warunków finansowych oczekujesz? Być może w ogłoszeniu są podane tak zwane widełki płacowe. Niestety nie znalazłam ofert pracy na konkretnym stanowisku. Być może Tobie się udało?

Natalia

@Maks, o jakim donoszeniu piszesz? Nie uważasz, że warto poruszać z szefostwem problematyczne kwestie, które dla nas samych są uciążliwie? W jaki inny sposób można według Ciebie poprawić swój komfort pracy? Zakładając oczywiście, że nadal chcemy pracować w tym samym miejscu. Czekamy na Twoją opinie.

Natalia

@betardNIE, czy na pewno wypowiadasz się o Betoniarni BETARD? Czy jeśli nie odpowiadało Ci zachowanie kierownika, zgłaszałeś swoje uwagi do szefostwa? Warto rozmawiać jeśli czujemy, że dana osoba zachowuje się nie tak jak powinna. Podpowiedz nam jak było w tym przypadku.

Maks
@Natalia 24.08.2018 07:54

Betardnie pisze o dobrym koledze właściciela. Właściciel nie wie, że to (usunięte przez administratora) i prostak, że nic nie robi, że poniża ludzi? Jest dyrektorem od uprzejmego donoszenia. I radzisz mu iść rozmawiać? Śmieszne.

Adasko

Jest możliwość pracy na własnej ciężarówce??

Bartek

Myślę, że ta cisza na forum świadczy o dobrej pracy?

betardNIE
@Bartek 05.06.2018 11:20

Ta cisza świadczy o kolesiostwie w betardzie, popytajcie jak zachowuje się kierownik w tej "firmie". Gość jeździ na rowerze po placu i obraża wulgarnie pracowników. Są już nagrania, więc doigrasz się, doigrasz.

Xxxx

Jedno wielkie oszustwo trzeba biegac a wypłaty za cały miesiąc i tak się wezmie 2100 bo kierownik Malinowski cie nie lubi to ci utnie premie jeden wielki wyzysk jak się przyjmował 4 lata temu zarabiaLem większe pieniadze niż jak się zwalniaLem bo kierownikowi Malinowskiemu trzeba ziemniaczki lub ogórki przynosić żeby zarabiać stanowczo nie polecam

kazek
@Xxxx 22.03.2018 14:59

widocznie ktoś się na Tobie poznał

REMECO

Firma dno... Kierownicy robia wszystko zeby Cie zniszczyc.Pracowalem tam kilka miesiecy, SZEF Tłuman !!!! zamiast popatrzec na prace kierownikow ktorzy nic nie robią obwinia tylko pracownikow najnizszego szczebla. Trzeba być tempym ch...m zeby nierozpoznac winy kierownika.Ale co najwaznejsze ze kantuje skarbowke, inspekcje pracy,i ogolnie wszystkie kontrole.Badania zapylenia na halach techmatik sa niby OK ,a w prawdzie nie sa bo jak sie wejdzie to nie widac drugiej strony.( zapylenie cementem i inna chemią) Hałas niby tez w normie.... Haha a w prawdzie jest taki halas ze mozna ogłuchnąć.. Jestes na wózku widłowym ? to nie mozna wyjsc do ubikacji ba nawet potrafia Cie z KIBLA ściągnąć!! MASAKRA !! TYLKO KIEROWNICY MOGA WSZYSTKO !!! Ale i tak na siebie nawzajem KABLUJĄ ( uprzejmie donoszę że ...) SZEF wymyslil nagrony za kablowanie na innego ( ponoc 800 zl )Praca ogólnie zamiast 8 godzin to jest 9.jak pracujesz 12 to po 9-tej godzinie nie placi setek tylko za te 3 godziny doplaca 20 zl. Za sobotę ,pracujesz 8 godz. i doplaca 40 zl. Kwitki z wyplaty ?? Zapomnij nie daje zeby sie niedoliczyc .. Kanciarz jakich mało!! ODRADZAM PRACE W BETARD !!!!!!!!!!!!!!! CHYBA ZE JESTES DESPERATEM !!!!

xxx
@REMECO 08.10.2015 21:19

Te Twoje 4 miesiące pracy, z których połowa to zwolnienia lekarskie,a reszta to bóle brzucha i siedzenie w kiblu. Twoja jazda na wózku widłowym to śmiech na sali. Obsługiwałeś jedną linie, gdzie my, koledzy w tym samym czasie dwie i po cichu śmiałeś się z nas. Pracuję wiele lat i żaden z kierowników nie chce mnie zniszczyć, chyba że mowa o takich cwaniakach jak Ty, co chcą żyć na koszt pracodawcy i ZUSU.

kazek
@REMECO 08.10.2015 21:19

koloryzujesz kolego bo nie dałeś rady. no a z tą nagrodą za donosy to przegięcie.

Kandydat

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

Administrator

Jak wygląda praca w Betoniarnia BETARD? Napiszcie, jak przedstawiają się warunki zatrudnienia w firmie. Czy osoby w niej zatrudnione mogą liczyć również na pozapłacowe benefity?

Tymon

Kierownicy są od pilnowania dobrej pracy widocznie nie zawsze tak było i stąd problemy.

Natalia

Czy ktoś może odnieść się do mojego poprzedniego pytania, które dotyczyło procesu rekrutacyjnego w Betoniarnia BETARD? Czy różni się ona schematem w przypadku pracy w samej fabryce betonu, od pracy w biurze firmy? Oczywiście - wymogi stanowiskowe są zupełnie inne, ale czy pracownicy podporządkowani są tej samej polityce firmy?

Natalia

@XXXX i udało się jakoś wyjaśnić tę sytuację? Jak widać @Sparta się udało. Czy ktoś może opowiedzieć coś o procesie rekrutacyjnym w firmie? Każda osoba zainteresowana ofertami pracy będzie wdzięczna za takie informacje.

XXXX

WITAM Czy mogę liczyć na pomoc ?? kierowca BETARDA zarysował mi auto , firma wogóle się nie interesuję a młody kierowca się odwoła od wyroku sądowego . czy ktoś miał podobny probe . może mi jakoś pomóc , jacy kierowcy tej firmy są ??? dziękuje sparwa PILNA

Sparta
@XXXX 05.04.2017 16:44

Z tego co wiem, to kierowcy Betardu są najlepszymi na Dolnym Śląsku i zajmują czwarte miejsce w Polsce. W sezonie letnim po pracy i tylko w Niedzielę dla relaksu jeżdżą na żużlu. Miałem podobną sytuację jak Ty Kolego, złożyłem w firmie podanie z prośbą o nowe auto i po miesiącu je dostałem. Życzę powodzenia. Szerokości.

Wojcio

Czy ktoś może napisać jak wygląda praca jako Asystent Projektanta? Bardzo mi zależy na opinii innych osób ponieważ chciałbym zgłosić swoją aplikację na to snatowisko.

T

st. Kierowca, operator HDS Na rozmowie kierownik obiecuje stawkę godzinową(liczy się nie od przyjścia do pracy, przygotowania papierów itd. tylko od włączenia auta) netto + od kursu za obsługę HDS-a. Na umowie jest ta sama stawka tylko, że brutto bez wzmianki o HDS. 1,5 m-c w 1 m-c i zarobisz tyle co na normalnym magazynie po 8h.

G

Proszę o opinie na st. Kierowcy ciężarówki.

monik

Nie polecam

edi
@monik 16.12.2016 17:21

A dlaczego ? ile można tam zarobić ?

bablo

hej, wiecie moze czy obecnie sa przyjecia na produkcje czy do sklepu, jako doradca czy na podobnym stanwoisku cos jest?

miły

odwołuję wszystkie opinie na panów z Betardu to super ludzie a ich małe grzeszki są jak kichnięcie przez nie uwagę pozdrawiam

anonim

(usunięte przez administratora)

Pracodawca

To wszystko nie jest prawdą.

anonim

(usunięte przez administratora)

g m

socjalne musisz sobie sam wypracować zainwestuj w duży plecak

ua

Uwaga na Pawełke P to kapuś w tamtym tygodniu byłem świadkiem jak sprzedawał kolegę Panowie mordka na kłódkę przy tym gagatku

zainteresowany

To chcecie mi powiedzieć, że nie ma tam żadnego normalnego kierownika? z nikim nie mozna porozmawiać jak z człowiekiem?

kolo

kierownicy na produkcji do bani nie mają pojęcia o robocie jak jedzie szef wszyscy baczność masakra brak szacunku i mała kasa 9 zł. na godzinę jak chcesz zarobić to po 12 godz. dziennie i wszystkie soboty do kitu na każdej budowie na dzień dobry dostajesz dwa razy więcej na łapę

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

i tu się mylisz , w biurze pracuje około 40 osób

alka

jak jest z pracą w biurze? jaka atmosfera i zarobki?

Zbyszek

hahaha doskonała, dobre !!!

y

Proszę sobie nie żartować. To nie jest godna stawka nawet dla Ukraińców. Gdyby ludzie pracowali po 8h tak jak jest w umowie to nie wiem czy 2 tys by zarobili. Nie ma co się oszukiwać. Wykorzystać pracownika na maksa, niech tyra po 12 godzin.

y

Ile to jest 12 brutto? Dlaczego kierownicy liczą wypłaty 9 zł za godzinę + premia? Dla mnie to jest okradanie ludzi z pieniędzy i potem pod koniec roku je oddają w formie WAKACJI POD GRUSZĄ!!!

REMECO

mikroKasia , nie wiem do kogo pisałaś o tych zwolnieniach.. Ale jesli ktos nie rozumie ze ktoś moze być chory to niech sie popuka w głowe moze tam cos zaswieci rozumu . Bo nie po to czlowiek szuka pracy zeby kombinowac jak to pisalas.Pracowalem w duzo ciezszej pracy i przez dluugie lata. Wiec denerwuja mnie ludzie ktorzy pisza glupoty. Wiec zastanowcie sie najpierw nad tym czy czlowiek ktory poszedl na chrobowe czy na prawde cos mu jest a pozniej go oceniajcie. Ale jak to z ludzmi z BETARDU bywa lepiej obrobic komus dupe u SZEFA i zaplusowac niż uzyc troche mózgu !! WIEC morał jest jeden .. IM WYŻEJ SIEDZISZ NA STOŁKU W BETARDZIE TYM POSIADASZ MNIEJ MÓZGU !!

Zostaw opinię o Betoniarnia BETARD - Długołęka

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Betoniarnia BETARD