brak logo

ADKOR

Szczecin

Opinie o ADKOR

Nutia 2009-08-27 16:16:08
Ludzie uważajcie na firmę Adkor mającą siedzibę w Szczecinie, nie podpisują umowy z pracownikami, a praca miała być legalna, a mało tego nie wypłacają pieniędzy, dopisujcie się jeżeli też mieliście przeboje z tą firmą!!!!
Vmn 2009-08-28 12:39:03
Witajcie!
Jestem w trakcie walki o własne, cięzko zarobione pieniądze. Nie mogę uwierzyć, że ktoś tak dorabia się na ludziach, ciężka praca na budowie, na dodatek okazała się nielegalna a na koniec robiłem za darmo!!! Ja się nie poddam, walczę do upadłego
kaja 2009-08-28 12:44:50
moim zdaniem fajna firma jak ktoś naprawdę chce to może zarobić. A frustratów jest wszędzie pelno, nie ma co na nich zwracac uwagi
Waldi 2009-08-30 18:17:27
Jasne hmm a co jesteś spokrewniona z właścicielką? wiesz co nie mogę uwierzyć, że ktoś się tak wypowiada, jedziesz do pracy, inwestujesz pieniądze na wyjazd, na jedzenie itd i po jakimś czasie okazuję się, że pracujesz za darmo, rewelacja dosłownie, ciekawy jestem czy teraz rachunki niezapłacone mam odsyłać na adres firmy adkor? niech wreszcie uregulują wszytskie długi bo śmierdząca opinia będzie się za nimi długo ciągnąć, Ja gdybym miał otwierać firmę, starałbym się by była moją dumą, a nie pośmiewiskiem!
wilu 2009-08-30 22:44:34
wreszcie się może wezmą pseudo pracodawcą za mordy, ja tez czekam na kasę, na początku kity wciskali, jeździłem ponad 120 km na spotkanie bo niby mieli wszystko uregulować i nawet się na nich nie zjawiali, teraz telefonów nie odbierają, ale na tych kutafonów znajdzie się mocniejszy!!!!
wkurzony!!! 2009-08-30 23:01:32
OSZusci, oszusci, oszusci, ze tez prawo takich zlodziejom firmy pozwala prowadzic, ilu jeszcze ludzi oszukaja zanim ktos z nimi zrobi porzadek jak cos ludzie bedzie sie skrzykiwac jestem gotowy ruszyc na firme
Rafi11 2009-09-21 13:54:28
Z takimi złodziejami trzeba krótko, kłamią, kręcą jak nie w poniedziałek to we wtorek, potem czwartek i tak w koło - i tak się prosisz o swoje pieniądze, banda. Ale i tak już maja [usunięte przez moderatora] kto z takimi [usunięte przez moderatora] będzie pracował.
anonim 2013-06-01 13:08:02
Można by prosić o jakieś przykłady na to całe krętactwo i oszustwo? Zdarzyło się może komuś, że miał trudną sytuację i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej? Istnieje jakiś system socjalny w Adkor?
Zostaw swoją opinię o ADKOR - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ADKOR