Personnel International BPO Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

Grześ 2017-08-15 22:48
Jak ktoś chce jechać do roboty w Niemczech i zarobić to spokojnie może to robić. Tylko dobrze trzeba się zastanowić czy damy radę? Nie jest lekko a dochodzi rozłąka z rodziną!. Opinie na forum są o tej agencji dobre więc mysęę, że warto spróbować!
3
youger 2017-08-16 11:26
witam, planuję wyjechać do pracy z tą agencją jako komisjoner. Proszę mi powiedzieć jakie są zarobki netto, jak naprawdę wyglądają warunki mieszkaniowe ile osób w pokoju itp. ile godzin gwarantowane w miesiącu
youger 2017-08-16 11:27
witam, planuję wyjechać do pracy z tą agencją jako komisjoner. Proszę mi powiedzieć jakie są zarobki netto, jak naprawdę wyglądają warunki mieszkaniowe ile osób w pokoju itp. ile godzin gwarantowane w miesiącu
Adam 2017-08-20 12:18
oczywicie ze da rae zarobic ponad 2000 euro ale przy 250-280 godzinach, z czego polowe german wezmie dla siebie :)
Peter 2017-08-20 18:55
Widzę, że Personnel International BPO ma bardzo długą listę ofert pracy. Jak mają zapotrzebowanie to organizują roboty. Cieszy mnie, że maja też troszkę mądrzejsze prace. Przy takich można się czegoś douczyć i później szukać coś jeszcze lepszego. Polecam
1
siemka 2017-08-22 00:05
ilość godzin zalezy od magazynu gdzie pojedziesz , tak samo z zakwaterowaniem , zalezne od miejsca pobytu
siemka 2017-08-22 00:06
ilość godzin zalezy od magazynu gdzie pojedziesz , tak samo z zakwaterowaniem , zalezne od miejsca pobytu
2
Wasiek 2017-08-23 21:08
Niektóre osoby mają bardzo wygórowane wymagania wobec agencji ale sami nie prezentują swoją osobą skromności! Czy ktoś przy podpisywaniu umowy mówił, że mieszkania będą super eleganckie niemalże jak hotel?
1
Grzegorz 2017-08-29 17:32
Szukając dobrej agencji dowiedziałem się, że właśnie Personnel International BPO ma opinię dobrego pracodawcy i można z nimi wyjechać na całkiem dobre roboty.
4
Stary 2017-09-12 14:56
Nie nie przy 250 280 godzinach sa magazyny z wiekszymi stawkami wiec spokojnie 190 godzin trzeba tylko wiedziec gdzie sie udac
1
Stary 2017-09-12 15:05
I dobrze slyszales ale to jest firma dla osob ktorzy jada za granice do pracy nie na wczasy jesli ktos to rozumie to zarobi a jesli ktos na wakacje jedzie to sory jak to z wakacjami koncza sie i w portfelu zostaje dziura tak jest i tu wiec madrze podejmujcie decyzje bo puzniej placz i lament ze nie mam na busa do Polski.
4
Kamil 2017-09-12 19:23
Sądzę, że w kwestii dobrych robót agencje mają bardzo dużo do zrobienia. Jak uda im się załatwić dobre roboty to ludzie skorzystają i mogą zarobić, co myślicie?
pozdrawiam 2017-09-14 22:40
dobra praca na 3 miesiace zaczepic sie poznac okolice i mozliwosci...
siemka 2017-09-15 22:18
nie masz racji , mozna przygotować sie do osiedlenia , to jest dobre okreslenie
nowy 2017-09-21 21:07
czesc co to za praca napisz co wiecej albo podaj kontakt tel lub mailowy , przymierzam sie do wyjazdu do pracy w netto w kitzingen ale jak widze co tu pisza to zaczynam miec watpliwosci Wiem ze zazwyczaj osoby ktorym sie nie powiodlo w firmie pisza negatywne komentarze tak to wyglada. Jesli masz jaką fajną prace z zakwaterowaniem to odpisz pozdrawiam
pracownik 2017-09-24 22:19
Pracuje 6 lat w tej firmie, na kilku ich magazynach, jak widac po moim stazu - nie moge narzekac, widzialem rozne rzeczy jakie sie dzialy, ale smialo moge polecic ta firme ! jak w kazdej firmie raz jest lepiej a raz gorzej , w idziaem juz zwolnienia pracownikow ale tez firma zwalniala kierownikow i brygadzistow i tu moge powiedzeic ze dbaja o pracownikow . Zaleta firmy jest to ,ze alkoholicy , menele, kombinatorzy wymuszacze i cwaniaki na pewno długo nie popracuja , przed takimi firma zawsze byla krok do przodu. i jestem pewien ze wiekszosc tych ktorzy tu pisza to wlasnie takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wielu z bylych takich "kolegow" teraz pracuje w innych niemieckich firmach z branzy i tam to dopiero sa ruchani, ale nikt sie nieodzywa , no bo przeciez jak? jesli tylko i to ledwo mowia po polsku.
3
mnbvcxz 2017-09-26 21:26
jestem zadowolony. mogę polecić ! 1200 eur mam co miesiąc.
5
Zadowolony 2017-09-28 09:08
Praca jest OK
4
miki 2017-09-28 09:29
dobra firma nie ściemniają i można się dogadac
6
sjsurbc 2017-09-28 12:03
polecam , polepszylo się, zmienili podejście do nas.
4
Wojtek 2017-09-28 14:04
Agencja spoko. Zawsze wszystkie problemy rozwiązywali od ręki. Koordynatorzy pomagają nawet z prywatnymi sprawami. Pracuję już 4,5 roku i mogę z czystym sumieniem polecić!
5
Wito 2017-09-28 14:59
Zgadzam się, zmienili nastawienie i podejście do pracownika. Jest ok!
4
Sebastian 2017-09-28 20:49
Super agencja , fajna praca . Możliwości rozwoju i co najważniejsze wynagrodzenie na poziomie :)
4
siemka 2017-09-29 09:20
dwa miesiące póżniej to Ty sobie poszukaj ofert w siedzibie agencji i nie oczekuj ze praca tyle na ciebie czeka ;)
2
mmmmmmmmm 2017-09-29 09:41
nawet wyplacili urlopgeld , ciekawe czy na święta też coś dadzą?
4
uAuA 2017-09-30 14:10
pracowałem i wspominam ten czas dobrze ! grund że kasa się zgadza.
2
zadowoleni 2017-10-02 09:03
Super firma wyjechałam z chłopakiem, i jesteśmy zadowoleni, pokój jeden mamy, jest ok, warunki i atmosfera ok. Praca spoko. ogólnie firma wypłaca pieniądze, i nie przewala jak inne, a mamy doświadczenie w tej kwestii. polecam!
3
Feliks 2017-10-02 11:44
Czy oferty jakie mają z sierpnia są jeszcze aktualne?
acha 2017-10-02 19:21
najlepiej zadzwonic i pytac, ciagle cos sie pojawia
2
Majka 2017-10-02 22:24
Hahaha,ja też kiedyś pracowałam. Kasa była w porządku. Teraz słyszę coraz więcej pozytywów od ludzi,którzy dalej pracują. Że premie spoko,dodatki też są.
2
Anna 2017-10-03 00:24
Żenada, nie polecam ! trzymajcie się z dala.
Jeżeli jesteś naiwny, chcesz mieszkać w grzybie, pracować za grosze, dostawać wypłatę 20 dnia miesiąca to spoko. Relacja z magazynu Rewe w Bondorfie. Brak Internetu i zasięgu. praca po 10-12h za naprawdę śmieszne pieniądze. Czyste wykorzystywanie Polaka przez Polaka. Kierownik Mariusz.B, pozdrawiam środkowym palcem. Największy dupek jakiego matka ziemia nosiła.
Błagam ludzie, taka praca to nie praca, największego wroga bym tam nie wysłała.
1
Mariusz B. 2017-10-03 09:08
Pani Anno,

w większości przypadków grzyb na ścianie pojawia się z winy mieszkańców, w niemczech nie ma kominów grawitacyjnych, to oznacza ,ze mieszkanie musi być codziennie bardzo dobrze wietrzone, a suszenie prania powinno odbywać się przy otwartych oknach, w innym przypadku wilgoć zostaje w mieszkaniu co doprowadza do powstania pleśni na ścianie.
Internet i brak zasięgu sieci komórkowej w regionie NIE jest winą pracodawcy.
Maksymalny czas pracy to 11 godzin z przerwami. 12 godzin pracy w niemczech jest zabronione , a zarządy magazynów na takie działania nie zezwalają.
O stawce jaka obowiząuje jest Pani informowana przed podpisaniem umowy - skoro Pani umowę podpisała ,oznacza to ,że wyraziła zgodę na takie wynagrodzenie. (Stawka godzinowa 9 eur).
W przyszłości proszę dobrze przemyśleć decyzję o podpisaniu umowy z jakimkolwiek pracodawcą - tak aby nie była Pani pózniej rozczarowana.
*Proszę też się zorientować czy zasięg telefonii komórkowej jest wystarczający.

Pozdrawiam
5
dobrze 2017-10-05 21:30
pracuje u nich na Netto i jest dobrze
1
Groszek 2017-10-06 10:28
Może mi ktoś podpowiedzieć czy praca na magazynie przy zbieraniu zmówień jest w miarę dobrze płatna? Trochę martwią mnie te opinie o mieszkaniach, czy to tylko sporadyczna sytuacja? Jak ze znajomością języka?
zzz 2017-10-06 14:41
ja pracuje na netto , po opłaceniu mieszkania firmowego zostaje mi około 1000 eur. pracuje dopiero 3 miesiąc. mieszkam w pensjonacie więc jest ok. nie wiem jak sytuacja z ich mieszkaniami.
1
anonim 2017-10-11 08:26
firma godna polecenia. nie roboa problemów z urlopami , Tak jak to bywa w innych agencjach.
1
Mentor 2017-10-11 08:57
Wiem z informacji z ich strony, że Personnel International BPO ma dość długi staż w prowadzeniu takiej działalności. Pewnie dlatego jest sporo wpisów pozytywnie oceniających agencję. Najważniejsze, że można spokojnie wyjechać do pracy i nie martwić się o nic.
Mirek 2017-10-11 09:23
Polecam
2
Mihał 2017-10-11 16:34
Dobra firma. Na dobry początek można pracować z nimi...jestem zadowolony
1
On 2017-10-11 21:05
Jestem tego samego zdania
1
Szymek 2017-10-11 21:07
Najlepsze,że nie ma Zeitkonta
1
Anneta 2017-10-12 12:04
Firma jest w porządku, może działać.
ManiakMotocykli 2017-10-12 14:37
Witam.
Planuję wyjechać do Bremy na sortowanie palet na 3 kategorie.
Czy ktoś już był zatrudniony na tym stanowisku i może się wypowiedzieć coś na temat kasy i warunków mieszkalnych?
Z góry dzięki!
Maniek 2017-10-15 10:24
Tak Majka teraz jest lepiej. Zaszły małe zmiany i serio można pracować. Do każdego,kto chce wyjechać,ale się waha: JEDŹ,NA POCZĄTEK DOBRE MIEJSCE ZACZEPIENIA.ZAROBISZ COŚ,OGARNIESZ JĘZYK A PÓŹNIEJ MOŻESZ DZIAŁAĆ DALEJ. Pozdrawiam
Grygol 2017-10-16 10:12
Pracowałem z Personnel International BPO i mile wspominam!!!
Mateusz 2017-10-18 09:36
Znam tę firmę przez bardzo długi czas, wszyscy moi przyjaciele współpracują z nimi i są bardzo zadowoleni. Teraz myślę, że z nimi współpracować
Emkey 2017-10-18 21:57
Pracuje ktos w Neumunster na magazynie dHL? Moge tam jechac.

Ile godzin pracy jest naprawde bo niby tylko 6 a inni mowia, ze wiecej sie pracuje.

Jak mieszkanie i jakie wynagrodzenie?
Konrad 2017-10-19 10:36
Personnel International to długoletnie doświadczenie jako agencja pracy. Bardzo cenią sobie fakt, że kluczowi klienci są zadowoleni ze współpracy i wyobrażają sobie zrezygnować z usług agencji. Myślę, że dla chętnych pracować z nimi to dobry sygnał.
DHL 2017-10-19 12:23
to fakt pracujemy 6 do 7 godzin, zalezy ile trafisz nocek to 1100 do 1300 na reke, juz po odliczeniu 200 euro za mieszkanie, internet mamy , jest OK
DHL 2017-10-19 14:09
pamietaj u nas jest stawka 11 euro za godzinę
Zostaw swoją opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.