Personnel International BPO Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

Asi 2016-08-01 13:30
Praca średnio ciężka płacą w terminie. Po odtrąceniu mieszkania zostanie Ci 900-1100 euro. Ze 300 wydasz na życie reszta Twoja wiem bo pracuje i jestem na miejscu. Pozdrowienia z Berlina.
3
roni 2016-08-03 17:09
Jak zarobek 900 euro BRUTTO za prace w Niemczech dla ciebie jest ok to cos u ciebie z liczeniem jest chyba nie hallo.Chlopie jedziesz do innego kraju zostawiasz rodzine,znajomych,mieszkasz w wieloosobowym pokoju z obcymi ludzmi ,czyli zero prywatnego zycia i ty piszesz ze nawet 900 euro brutto byloby dla ciebie ok.Az zal takich.
15
Ddd 2016-08-12 16:20
Co sadzicie o magazynie kolo studgardu ? Byl tam ktos ? Miejscowos bodajrze na litere M lub W . 9 euro brutto 280 za mieszkanie sie placi ? Wyjdzie sie chociaz z 1100 € po odraceniu ? I jak z jezykien bo pracowlem 2 lata wiec troszke czaje .
2
Liściu 2016-08-16 15:45

Witam. Dostałem propozycje pracy na sortowaniu palet w Eitting. Jakieś zdania? Opinie? O zarobkach wiem, o godzinach pracy też. Bardziej interesuje mnie rodzaj pracy, szefostwo, zakwaterowanie i współpracownicy.
Waldek 2016-08-17 15:41
Jak na sortowanie to dobrze trafiłeś. Jest to raczej samodzielna robota. Masz spoko niemieckiego przelozonego ktory przyjezdza raz na tydzien na magazyn, w razie problemow masz polskiego koordynatora. Robota dosyc ciężka, szybko mozna sie przyzwyczaic, ale warunki ok.
1
mosek 2016-08-19 15:11
Pracuje ktoś u nich na staplarze, jakie stawki mają?
Slawek 2016-08-20 19:55
Po jakim czasie jest wyjazd do niemeic od zakonczenia szkolenia. I czy wszyscy koncza kurs pozytywnie.
Slawek 2016-08-20 20:09
Po jakim czasie jechaloscie do pracy po zakonczeniu szkolenia
Slawek 2016-08-21 13:17
Witam czy wybiera sie ktos na szkolenie jutro do czestochowy.?
Sławek 2016-08-21 14:56
Czy wybiera sie ktos na szkolenie w czestochowie od 22.08.16. Lub do pracy w wunstorfie??
maniek 2016-08-21 16:13
pracuje ktos w magazynie w wunstorfie i moze cos powiedziec o pracy itp.
mistrzunio 2016-09-01 14:20
Jakies opinie o pracy jako stapler w Tedi kolo Dortmundu ?
3
No.1 2016-09-08 00:16
Wybiera się ktoś może do Dortmundu do pracy??
1
yao 2016-09-08 12:38
Ja sie wybieram, bd jeździć wózkiem widłowym i zbierać zamówienia. Niby jest jakaś norma opakowan na godz. Jak bd sie wyrabiać norme, to stawka sie zwiększa i za kazde opakowanie więcej jest dodatkowy hajs i niby premie jakieś. Dla chcącego nic trudnego. Moze akurat sie uda :)
Czipsy 2016-09-19 19:32
Hejka ja pracuje w tej firmie. Szału nie ma ale źle nie jest! Prosta sprawa odpal sobie jeden z drugim byle jaki kalkulator brutto netto i tyle sie zarabia x Twoja stawka. Reszta to już kombinacja klas podatkowych i innych złożonych typu zależy od regionu. Za pokój w którym jesteś prawie zawsze z 1 osobą płacisz około 200-250E. Reasumując by już nie utrudniać przy 1 klasie podatkowej przy 160-170 godzinach bierzesz 1150-1250 Euro do ręki już po odliczeniach za mieszkanie. Ja tak biorę już od roku prawie. Moja stawka to 11,5 Euro na godzinę brutto. To już sam sobie odpowiedz czy opłaca się jechać za granicę czy nie.
3
Oszukany 2016-09-20 17:18
tak 1020 opakowań w ciągu 8h trzeba przewieżć gdzie jest to niewykonalne.. a wypłata 15E za tydzień pracy także nie polecam...
7
Oszukany 2016-09-20 17:18
tak 1020 opakowań w ciągu 8h trzeba przewieżć gdzie jest to niewykonalne.. a wypłata 15E za tydzień pracy także nie polecam...
3
jhkgfgd 2016-09-23 21:40
@ lo - no skoro agencvja pracy wystawia oferter to właśnie z agencja pracy podpisujesz umowę, wiec jak na mój gust powinna to być umowa polska. Ale tu jeszcze trzeba sie dopytać u obecnych pracowników
b.. 2016-10-29 15:54
Rację masz człowieku. Omijać z daleka personel.I jeszcze "fantastyczni kierownicy".Szkoda gadać.
Karis 2016-11-14 12:55
Witam, czy ktoś z osób wyjeżdżających w ostatnim czasie może wyrazić swoją opinie, na temat mieszkania, warunków pracy, wypłaty czy jest wypłacana terminowo i ogólnie jakoś tak opisać :). Będę wdzięczna
On11 2016-12-01 15:07
Potrzebuje informacji o magazynie kik w Dortmund wie ktoś może jak tam wygląda sytuacja?
Ralf 2016-12-06 23:04
Potrzebuje na szybko informacje na temat Edeki w marktredwitz? Warunki płaca itp
Grygol 2017-01-18 10:10
Mam pytanie czy oferta na stanowisko komisjoner w Niemczech jest aktualna? Chciałbym spróbować. W ofercie podali, że bez doświadczenia i języka i zastanawiam się co można robić na tym stanowisku? Jeśli dałbym rade chętnie bym spróbował. Zarobki na pewno niezłe?
siemka 2017-01-18 21:16
Czy oferta aktualna to pytaj w biurach . Co można na tym stanowisku robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kucyk sportowy i przekładać na palety po kilkanaście ton towaru dziennie , to jest praca komisjonera . Niejednokrotnie praca w chłodni 0-3 st.C. lub mroźni - 25 st.C . Nie wszyscy dają radę. Ale jak chcesz to dasz , ja mam po 40 i daje radę na jednym z magazynów .
siemka 2017-01-18 21:16
Czy oferta aktualna to pytaj w biurach . Co można na tym stanowisku robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kucyk sportowy i przekładać na palety po kilkanaście ton towaru dziennie , to jest praca komisjonera . Niejednokrotnie praca w chłodni 0-3 st.C. lub mroźni - 25 st.C . Nie wszyscy dają radę. Ale jak chcesz to dasz , ja mam po 40 i daje radę na jednym z magazynów .
Cudak 2017-01-22 17:38
Mam nadzieję, że dostanę pracę w Niemczech? CV złożone i czekam na datę rozmowy. Może Ś wie jak ona przebiega? O co mogą pytać i co muszę spełniać żeby wyjechać? Myślę, że zakwaterowanie jest już załatwiane przez firmę?
siemka 2017-01-23 21:35
musisz znać liczebniki po niemiecku najlepiej do 1000 , bo to jest niezbędne do pracy z systemem pick by voice i mieć chęci do pracy , a najlepiej doświadczenie w komisjonerce
winter 2017-01-25 15:13
hej. to prawda. liczebniki są potrzebne, ale doswiadczenie nie zawsze ;-) pzdr
Pion 2017-01-26 12:09
Narzekasz jak małe dziecko. Agencja organizuje pracę, mieszkanie i dowóz do miejsca pracy. Nikt za darmo nie będzie tego robił. Jak się zgodziłeś na stanowisko magazyniera to wiesz na czym polega praca.
owek 2017-01-28 01:25
Ktoś z was robił już na "mrozni" w systemie pick by voice, troche przeraża mnie fakt ok -20C ciężko to przetrzymać czy jak się dużo ruszasz nie odczuwasz tak tej temperatury?
rolo 2017-01-29 15:25
na mrozni pracuje sie na monitorze. Dostajesz caly stroj tj. skarpety, buty, spodnie, kurtke, kominiarke i rękawiczki. Ten stroj jest do -50C i zapoewniam ze jest w nim bardzo cieplo.
Jasko 2017-01-31 19:23
Ktoś jest teraz na magazynach i powie jak wychodzi z kasa
jasko 2017-02-03 13:15
jedzie ktoś teraz 13 na szkolenie chetnie bym sie zabrał razem z bratem gliwice
Gruby 2017-02-06 22:17
Nigdy nie korzystałem z pośrednictwa tej agencji jedynie wiem, że działają sprawnie i wszystko było załatwione. Czy kurs językowy oni organizują? Jak przedstawia się sprawa z dojazdem na miejsce gdzie jest praca? Jakie są zarobki i za co mogą potrącić?
Jasko 2017-02-08 20:53
Tutaj to się chyba nie do wiemy a wszystko będzie jasne po szkoleniu ja jadę 20
Darek 2017-02-16 14:22
Najlepsza ocena na forum zawsze będzie podważana przez hejterów. Najlepiej samemu sprawdzić na miejscu i mieć jasna sytuację. Dla mnie to świetna agencja , można spokojnie wyjeżdżać i myśleć tylko o robocie.
karolak vanroji 2017-02-23 22:32
co niektórzy dużo piszą i jeszcze więcej bajerują ,spanie po 5 w pokoju to standard jak na Niemcy, umowa jakaś dziwna bo odelegowanie za granicę to chyba nie to samo co umowa niemiecka gdzie składki rentowe itd a i szefostwo jakaś polka co niby tam się ożeniła ,jak dla mnie za dużo na nie pozdrawiam.
Lidia 2017-02-27 16:15
Przed rozmową rekrutacyjną warto zajrzeć na stronę http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,72048,wywiad-jedrzej-prus aby zapoznać się z firmą Personnel International BPO Sp. z o.o.
ZWWZPI 2017-03-12 10:50
Ludzie uważajcie na tą Agencję pracy !!! Na każdym kroku okradanie pieniędzy,walczę o swoje do dziś,przenoszenie co 2-3 mies na nowy magazyn bez podania sensownej przyczyny,jeśli podoba wam się wycieczka po Niemczech proszę bardzo.A koordynatorzy to zgraja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic z nimi nie załatwisz,mają wyuczone teksty każdy jeden (tak załatwię To,zaliczka będzie itp.)Gowno prawda,musisz chodzić dzwonić sie dopominac milion razy..a warunki mieszkaniowe zależy gdzie trafisz byłem na 3 magazynach i dwa były w fatalnym stanie ,brudne ściany ,polamane łóżka, meble wstawek brak pralki,mikrofalówki, internetu i Ty za takie coś płacisz nawet 330euro,no ale jesteś robotem tylko do pracy po co ci takie udogodnienia -jak to stwierdził kierownik "to są rzeczy luksusowe". A norma? Dla nich jest zawsze za mało,robisz więcej od Niemców Ale to jeszcze za mało musisz się pokazać bo przecież jesteś tylko agencja pracy nie człowiekiem...Tak więc rada dla Was jak już się nauczycie w miarę języka to uciekać o tej firmy pod Niemieckie,Ja tak zrobiłem i to był najlepszy wybor.PozDrawiam:)
stary pracownik88 2017-03-14 09:07
Do ZWWWZPI: ja sobie nie dam zlego slowa powiedziec na te firme. pracuje w niej kilka lat i pieniadze zawsze sie zgadzaly. czasem byly 1-2 dniowe poslizgi z wyplata, ale to wszystko. normy owszem nie sa najnizsze, ale mamy premie uznaniowa, dlatego to chyba sprawiedliwe. ci, co chca zarobic, beda pracowali, a ci co mysla ze zarobia nic nie robiac, to sie myla. za lezenie nikomu nie zaplaca. a może cie przenosza z magazynu do magazynu, bo za malo robisz i na ciebie narzekaja. powinienes sie cieszyc, ze cie przenosza, a nie zwalniaja od razu, bo daj ci szanse. ale tacy jak ty maja to gdzies. z nudow siedza i wylewaja swoje zale, zeby uprzykrzyc zycie. skoro w tej firmie sa sami zlodzieje i debile, to czemu pracuje w niej tylu ludzi....? pozdro
1
Gregor 2017-03-17 11:54
Witam, czy dowiem się coś na temat pracy dla pracownika magazynowego do zbierania zamówień- Komisjoner- Erfurt?
Komisjoner 2017-03-19 18:02
Nie polecam tej agencji pracy. Umowa jest tak napisana żeby karać. Opłata za mieszkanie nie jest 250 euro tylko wedle umowy do 280 euro za miesiąc. Jeśli zrezygnujesz z pracy w przeciągu 3 miesięcy płacisz karę 250 euro. Mieszkanie tragiczne, syf kiła i mogiła. Odradzam wszystkim
Mateo 2017-03-20 08:41
A ja wlasnie polecam prace z nimi. owszem zakwaterowanie jest do 280 euro i kara 250 euro za rozwiazanie umowy, bo chca sie zabezpieczyc. jak ktos traktuje robote powazniej, to przepracuje minimum 3 m-ce. co do mieszkan, to owszem, nie ma luksusow, ale tez nie ma ruiny. niestety to, na jakie ktos mieszkanie trafi, zalezy glownie od lokatorow. jak ktos jest brudasem i nie wiadomo co jeszcze, to trodno sie dziwic, ze w mieszkaniu syf. czasem warto posprzatac. nie uwazam tego typu przypadkow za wine agencji, ale lokatorow. jezeli ktos bardzo narzeka na warunki mieszkaniowe, to moze sobie samemu wynajac mieszkanie. agencja tego nie zabrania. ja tez wymajmuje mieszkanie z kolegami z pracy i pracuje w personelu. taki problem to nie problem. pzdr
siemka 2017-03-20 14:02
Problem jest w tym , że ludzie by chcieli wszystko otrzymać , nic nie inwestując . Niestety wynajęcie własnego mieszkania wiąże się z wpłaceniem kaucji , ewentualnym umeblowaniem , a to już niestety dla niektórych za wiele , bo przecież przyjechali tu tylko zarabiać . Wiem co mówię , bo pracuje na jednym z magazynów. Jak mi nie pasowały warunki zakwaterowania to wynająłem sobie mieszkanie sam . Ale niestety to kosztuje prawie dwa razy tyle co bierze firma. A co do przenoszenia z magazynu na magazyn to jest racja , że tylko przenoszą tych , którzy nie dają rady lub sobie zasłużą np. bumelkami itp.
Gregor 2017-03-21 18:44
Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś więcej na temat pracy dla pracownika magazynowego do zbierania zamówień- Komisjoner- Erfurt? Fajna jest ta firma, maja dużo ofert!!!
Eldorado z miejskiej wsi 2017-03-22 10:27
Co ja tu widzę to mnie zalewa
Wypłaty na czas hahahha
Nadgodziny płatne 25%hahahahahha

A może wypowie się ktoś z personelu w Donersdorfu

Bo nie ma wypłat
Odpowiedz była krótka
Nie wiem jak do piątku nie będzie możecie jechać każdy w swoją stronę .
Panie W.Ś chodz nie zasługujesz na to miano !!!
Ludzie maja rodziny i kredyty zobowiązania . I to ty jesteś ode tego jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od sran..... Żeby wypłaty były na czas .
Pozdraiwam.
1
2017-03-24 12:39
I co rozeszliscie sie czy jak zawsze zadu..iacie jak niewolnicy, bo jednak wam zaplacili ta jalmuzne
Kaufland DONNERSDORF nowe porzadki 2017-03-25 19:55
Witam chciałbym poruszyć temat . Sprawa do pracowników kaufland donnersdorf
Jak my wszyscy wiemy jest jeden brygadzista który kazdemu robi kolo du....
I jak też wszyscy wiemy kradnie i sprzedaje fanty z werbungu i z gangow. Oczywiście chodzi mi o pana SZ..ona. ja ogólnie chce napisać na niego donos do kierownika Kauflandu i podpisuje się na tym donosie. Własnym nazwiskiem . Czy jest ktoś kto może do mnie dołączyć . Przypuszczam że chętnych będzie od groma .
Pozdrawiam ekipe i czekam na odzew .
Chcialbym to zorganizować żeby miało ręce i nogi i na wszystko mieć świadków .
Eldorado z miejskiej wsi 2017-03-25 21:34
Zadupiaja . Na kierowniczka z du.... wyjętego
Z jawora . Bita dziewczynka z fochami jak baba
Karol 2017-03-27 11:13
Personnel International BPO była moją agencją organizująca mi wyjazdy do pracy. Dobrze mi sie z nimi współpracowało, kasa zawsze na czas i bez problemów. Nie wiem o co chodzi ludziom, że tak opisują. Każdy ma wolny wybór i nie ta to inna firma zorganizuje wyjazd.
Zostaw swoją opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.