Personnel International BPO Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

Krakus 2016-06-07 10:07:07
Cześć. Ja mam takie pytanie bo ciągle pisane jest cola, cola. Czyli co 1 cola = 1 karton około 10 kilowy??. Czyli podjeżdżam wózkiem, ściągam całą paletę, potem przenoszę ręcznie np 8 katonów na nową paletę skanuje, odstawiam resztę co została w palecie na górę etc. Resztę odkładam i jadę do innej alejki znowu po kilka - kilkanaście kartoników - znowu ładuje i tak w kółko aż zrobię całą dostawę, ją ustawiam na rampę i od nowa? I norma to 200-250 coli na godzine ??
2
kasia 2016-06-07 16:45:49
Czy ta agencja daje niemiecką umowę o pracę czy pracuje się na polskiej śmieciówce ?
kolo 2016-06-08 08:06:24
cześć. maja polskie i niemieckie umowy. przy niemieckiej placa skladki, podatki i kase chorych w De. wszystko na legalu. pozdro
zaciekawiony 2016-06-08 10:05:20
witam czy ktos byl na tych szkoleniach w czestochowie i jak bylo?? praca w niemczech od zaraz byla i n jak dlugo ?
nudle 2016-06-08 18:39:15
Byłem na szkoleniu i szczerze polecam. Jest to dobre wprowadzenie do tego co bedziesz robił na magazynie w Niemczech. Najpierw trochę teorii na temat jak działa system pick by voice i jakie zasady panują na niemieckich magazynach. Na szkoleniu pewnie dostaniesz folder ze zwrotami używanymi przez system bez których na magazynie w DE ani rusz. Spoko prowadzący i na prawdę warto skorzystać. Od szkolenia do wyjazdu mineło 5 dni. pozdro
siemka 2016-06-08 21:41:46
Do nas przyjechał chłopak zaraz po szkoleniu . Dostał prace na mroźni ale musiał papier podpisać że bedzie pracował w firmie rok.
JATYLKOPYTAM 2016-06-08 23:08:28
A powiedz Nuddle czy wszyscy uczestnicy szkolenia dostali propozycję pracy i wyjechali do Niemiec ??? I napiszjaki e są normy na magazynie (ile koli na godzinę ???) Daj informację to bardzo ważne.
niki 2016-06-08 23:08:50
no i na wyplate cale 900 Euro minus mieszkanie to Ci zostaje 700 Euro i mieszkaj w niemczech i utrzymaj rodzine w Polsce !! Powodzenia !!! Zycze Ci tego z calego serca !! Niech Ci sie uda !! Chyba ze bedziesz kradl jak inni z magazynow !!!! Napisz gdzie jedziesz a napisze Ci kto kradnie i w jakim magazynie to wejdziesz w spolke i razem cos ogarniec ??
To co podajemy nazwiska złodziej na magazynach w niemczech tak jak to bylo kilka miesiecy wczesniej ???
4
STARY 2016-06-09 08:10:20
Hej, jak czytam te pierdoly, to az sie wlosy na glowie jeza. szok! co za bzdury tu piszesz. a moze to ty kradniesz, bo swoja norma nie moze zablysnac i zarobic na utrzymanie... porazka serio. poza tym chyba ci sie nudzi po procy skoro wchodzisz tutaj, zeby pisac te bzdury.... żenada koleś. wez sie do pracy lepiej. ja tam jestem zadowolony. czasem jest ciezko, jak w kazdej pracy. trzeba pracowac, zeby zarobic. ja pracuje w heilbronn i zdarzalo sie nawet zarobic 1300 euro do reki po wszystkich potraceniach. zalezy od magazynu i od pracownika rzecz jasna. pozdrowionka
nudle 2016-06-09 19:55:38
Jak widze to co piszesz to plakac sie chce... Piszesz pierdoly bo sobie nie radzisz. Jestes kozak to znajdz sobie prace na wlasna ręke a nie korzystaj z agencji. Potrafisz język i jestes pracowity to wszedzie masz drzwi otwarte. Ja wyjechalem bez języka z podstawowymi zwrotami i jakos sobie radze. Nie ma rodziny na utrzymaniu. Wiec wyjazd prze tą agencje jest dla mnie dobry na start.
kinio 2016-06-15 00:12:38
Az zal sie ciebie robi jak sie czyta.I czemu osadzasz innych.
sławe1991 2016-06-20 18:50:05
czy ktoś pracuje może jako komisjoner w berlinie chciałbym się dowiedzieć o warunkach zakwaterowania oraz odległości pomiędzy miejscem zamieszkania a miejscem pracy poza tym ilości godzin w miesiącu które trzeba wypracować cenę mieszkania i stawkę netto lub brutto za 1godz pracy i wysokości normy magazynowej z góry dzięki
siemka 2016-06-21 23:16:30
jak masz dzieci w PL to masz kindergeld , moja ostatnia wypłata to 1600 euro netto , za 184 h pracy i premia wiec nie narzekam , a nieroby pisza różne pierdoły ,za mieszkanie mam 250 euro wiec zostaje dobry grosz . Jak ktos pracuje to zarabia - proste
1
Ona24 2016-06-23 08:11:48
Czy jest wgl jakaś dziewczyna która przechodziła te szkolenie w Częstochowie ?
pip 2016-07-07 16:17:20
Ludzie co wy szkoda słów do tej firmy ... (usunięte przez administratora)
4
orderpickerAHNL 2016-07-08 23:04:07
Pracuje ktoś z was w Berlinie w Lidlu , lub za Hamburgiem w Wasbek , jakie warunki i ile się wychodzi?. Bo jade w niedziele
Kandydat do pracy 2016-07-09 14:54:25
Mam pytanie do osób które pracują lub pracowały w tych magazynach jakie miasto polecacie ? I dlaczego :)
OrderpickerAHNL 2016-07-09 18:00:00
Jade Paweł . Tylko niewiem jaka tam atmosfera w lidlu ile się wychodzi na rękę i jak traktuja niemcy pracownika bo pierwszy raz jade. A tak to pracowałem 8 lat w Hlandii tam wiem jak jest i jacy sa wiatraki heh
Elektryk 2016-07-12 19:07:14
Witam pracuje ktos moze w tej firmie na terenie niemiec jako elektromonter ? Jezeli tak prosilbym o jakies informacje jak tam jest na miejscu bo planuje wyjazd i szukam ciekawej firmy za granica . Pozdrawiam serdecznie !
Neko 2016-07-30 01:20:49
Moze ktoś napisać parę zdań o warunkach mieszkalnych oraz jak wygląda sprawa wypowiedzenia przy umowie na 1 rok?
Neko 2016-07-30 13:56:49
@raf ale ma się swój pokój na przykład czy w kilku w jednym?
Neko 2016-07-30 14:27:16
@raf a ma się swój pokój przynajmniej czy w kilku w jednym?
Neko 2016-07-31 11:02:36
Dzięki za odpowiedzi, pozdro
Asi 2016-08-01 13:30:46
Praca średnio ciężka płacą w terminie. Po odtrąceniu mieszkania zostanie Ci 900-1100 euro. Ze 300 wydasz na życie reszta Twoja wiem bo pracuje i jestem na miejscu. Pozdrowienia z Berlina.
2
roni 2016-08-03 17:09:52
Jak zarobek 900 euro BRUTTO za prace w Niemczech dla ciebie jest ok to cos u ciebie z liczeniem jest chyba nie hallo.Chlopie jedziesz do innego kraju zostawiasz rodzine,znajomych,mieszkasz w wieloosobowym pokoju z obcymi ludzmi ,czyli zero prywatnego zycia i ty piszesz ze nawet 900 euro brutto byloby dla ciebie ok.Az zal takich.
11
Ddd 2016-08-12 16:20:32
Co sadzicie o magazynie kolo studgardu ? Byl tam ktos ? Miejscowos bodajrze na litere M lub W . 9 euro brutto 280 za mieszkanie sie placi ? Wyjdzie sie chociaz z 1100 € po odraceniu ? I jak z jezykien bo pracowlem 2 lata wiec troszke czaje .
1
Liściu 2016-08-16 15:45:24

Witam. Dostałem propozycje pracy na sortowaniu palet w Eitting. Jakieś zdania? Opinie? O zarobkach wiem, o godzinach pracy też. Bardziej interesuje mnie rodzaj pracy, szefostwo, zakwaterowanie i współpracownicy.
Waldek 2016-08-17 15:41:32
Jak na sortowanie to dobrze trafiłeś. Jest to raczej samodzielna robota. Masz spoko niemieckiego przelozonego ktory przyjezdza raz na tydzien na magazyn, w razie problemow masz polskiego koordynatora. Robota dosyc ciężka, szybko mozna sie przyzwyczaic, ale warunki ok.
1
mosek 2016-08-19 15:11:37
Pracuje ktoś u nich na staplarze, jakie stawki mają?
Slawek 2016-08-20 19:55:18
Po jakim czasie jest wyjazd do niemeic od zakonczenia szkolenia. I czy wszyscy koncza kurs pozytywnie.
Slawek 2016-08-20 20:09:52
Po jakim czasie jechaloscie do pracy po zakonczeniu szkolenia
Slawek 2016-08-21 13:17:30
Witam czy wybiera sie ktos na szkolenie jutro do czestochowy.?
Sławek 2016-08-21 14:56:37
Czy wybiera sie ktos na szkolenie w czestochowie od 22.08.16. Lub do pracy w wunstorfie??
maniek 2016-08-21 16:13:55
pracuje ktos w magazynie w wunstorfie i moze cos powiedziec o pracy itp.
mistrzunio 2016-09-01 14:20:28
Jakies opinie o pracy jako stapler w Tedi kolo Dortmundu ?
2
No.1 2016-09-08 00:16:44
Wybiera się ktoś może do Dortmundu do pracy??
1
yao 2016-09-08 12:38:45
Ja sie wybieram, bd jeździć wózkiem widłowym i zbierać zamówienia. Niby jest jakaś norma opakowan na godz. Jak bd sie wyrabiać norme, to stawka sie zwiększa i za kazde opakowanie więcej jest dodatkowy hajs i niby premie jakieś. Dla chcącego nic trudnego. Moze akurat sie uda :)
Czipsy 2016-09-19 19:32:47
Hejka ja pracuje w tej firmie. Szału nie ma ale źle nie jest! Prosta sprawa odpal sobie jeden z drugim byle jaki kalkulator brutto netto i tyle sie zarabia x Twoja stawka. Reszta to już kombinacja klas podatkowych i innych złożonych typu zależy od regionu. Za pokój w którym jesteś prawie zawsze z 1 osobą płacisz około 200-250E. Reasumując by już nie utrudniać przy 1 klasie podatkowej przy 160-170 godzinach bierzesz 1150-1250 Euro do ręki już po odliczeniach za mieszkanie. Ja tak biorę już od roku prawie. Moja stawka to 11,5 Euro na godzinę brutto. To już sam sobie odpowiedz czy opłaca się jechać za granicę czy nie.
3
Oszukany 2016-09-20 17:18:01
tak 1020 opakowań w ciągu 8h trzeba przewieżć gdzie jest to niewykonalne.. a wypłata 15E za tydzień pracy także nie polecam...
3
Oszukany 2016-09-20 17:18:53
tak 1020 opakowań w ciągu 8h trzeba przewieżć gdzie jest to niewykonalne.. a wypłata 15E za tydzień pracy także nie polecam...
3
jhkgfgd 2016-09-23 21:40:51
@ lo - no skoro agencvja pracy wystawia oferter to właśnie z agencja pracy podpisujesz umowę, wiec jak na mój gust powinna to być umowa polska. Ale tu jeszcze trzeba sie dopytać u obecnych pracowników
b.. 2016-10-29 15:54:09
Rację masz człowieku. Omijać z daleka personel.I jeszcze "fantastyczni kierownicy".Szkoda gadać.
Karis 2016-11-14 12:55:22
Witam, czy ktoś z osób wyjeżdżających w ostatnim czasie może wyrazić swoją opinie, na temat mieszkania, warunków pracy, wypłaty czy jest wypłacana terminowo i ogólnie jakoś tak opisać :). Będę wdzięczna
On11 2016-12-01 15:07:37
Potrzebuje informacji o magazynie kik w Dortmund wie ktoś może jak tam wygląda sytuacja?
Ralf 2016-12-06 23:04:06
Potrzebuje na szybko informacje na temat Edeki w marktredwitz? Warunki płaca itp
Grygol 2017-01-18 10:10:02
Mam pytanie czy oferta na stanowisko komisjoner w Niemczech jest aktualna? Chciałbym spróbować. W ofercie podali, że bez doświadczenia i języka i zastanawiam się co można robić na tym stanowisku? Jeśli dałbym rade chętnie bym spróbował. Zarobki na pewno niezłe?
siemka 2017-01-18 21:16:05
Czy oferta aktualna to pytaj w biurach . Co można na tym stanowisku robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kucyk sportowy i przekładać na palety po kilkanaście ton towaru dziennie , to jest praca komisjonera . Niejednokrotnie praca w chłodni 0-3 st.C. lub mroźni - 25 st.C . Nie wszyscy dają radę. Ale jak chcesz to dasz , ja mam po 40 i daje radę na jednym z magazynów .
siemka 2017-01-18 21:16:38
Czy oferta aktualna to pytaj w biurach . Co można na tym stanowisku robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kucyk sportowy i przekładać na palety po kilkanaście ton towaru dziennie , to jest praca komisjonera . Niejednokrotnie praca w chłodni 0-3 st.C. lub mroźni - 25 st.C . Nie wszyscy dają radę. Ale jak chcesz to dasz , ja mam po 40 i daje radę na jednym z magazynów .
Cudak 2017-01-22 17:38:26
Mam nadzieję, że dostanę pracę w Niemczech? CV złożone i czekam na datę rozmowy. Może Ś wie jak ona przebiega? O co mogą pytać i co muszę spełniać żeby wyjechać? Myślę, że zakwaterowanie jest już załatwiane przez firmę?
siemka 2017-01-23 21:35:23
musisz znać liczebniki po niemiecku najlepiej do 1000 , bo to jest niezbędne do pracy z systemem pick by voice i mieć chęci do pracy , a najlepiej doświadczenie w komisjonerce
Zostaw swoją opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.