Personnel International BPO Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

jhkgfgd 2016-09-23 21:40
@ lo - no skoro agencvja pracy wystawia oferter to właśnie z agencja pracy podpisujesz umowę, wiec jak na mój gust powinna to być umowa polska. Ale tu jeszcze trzeba sie dopytać u obecnych pracowników
b.. 2016-10-29 15:54
Rację masz człowieku. Omijać z daleka personel.I jeszcze "fantastyczni kierownicy".Szkoda gadać.
1
Karis 2016-11-14 12:55
Witam, czy ktoś z osób wyjeżdżających w ostatnim czasie może wyrazić swoją opinie, na temat mieszkania, warunków pracy, wypłaty czy jest wypłacana terminowo i ogólnie jakoś tak opisać :). Będę wdzięczna
On11 2016-12-01 15:07
Potrzebuje informacji o magazynie kik w Dortmund wie ktoś może jak tam wygląda sytuacja?
Ralf 2016-12-06 23:04
Potrzebuje na szybko informacje na temat Edeki w marktredwitz? Warunki płaca itp
1
Grygol 2017-01-18 10:10
Mam pytanie czy oferta na stanowisko komisjoner w Niemczech jest aktualna? Chciałbym spróbować. W ofercie podali, że bez doświadczenia i języka i zastanawiam się co można robić na tym stanowisku? Jeśli dałbym rade chętnie bym spróbował. Zarobki na pewno niezłe?
siemka 2017-01-18 21:16
Czy oferta aktualna to pytaj w biurach . Co można na tym stanowisku robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kucyk sportowy i przekładać na palety po kilkanaście ton towaru dziennie , to jest praca komisjonera . Niejednokrotnie praca w chłodni 0-3 st.C. lub mroźni - 25 st.C . Nie wszyscy dają radę. Ale jak chcesz to dasz , ja mam po 40 i daje radę na jednym z magazynów .
siemka 2017-01-18 21:16
Czy oferta aktualna to pytaj w biurach . Co można na tym stanowisku robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kucyk sportowy i przekładać na palety po kilkanaście ton towaru dziennie , to jest praca komisjonera . Niejednokrotnie praca w chłodni 0-3 st.C. lub mroźni - 25 st.C . Nie wszyscy dają radę. Ale jak chcesz to dasz , ja mam po 40 i daje radę na jednym z magazynów .
Cudak 2017-01-22 17:38
Mam nadzieję, że dostanę pracę w Niemczech? CV złożone i czekam na datę rozmowy. Może Ś wie jak ona przebiega? O co mogą pytać i co muszę spełniać żeby wyjechać? Myślę, że zakwaterowanie jest już załatwiane przez firmę?
siemka 2017-01-23 21:35
musisz znać liczebniki po niemiecku najlepiej do 1000 , bo to jest niezbędne do pracy z systemem pick by voice i mieć chęci do pracy , a najlepiej doświadczenie w komisjonerce
1
winter 2017-01-25 15:13
hej. to prawda. liczebniki są potrzebne, ale doswiadczenie nie zawsze ;-) pzdr
Pion 2017-01-26 12:09
Narzekasz jak małe dziecko. Agencja organizuje pracę, mieszkanie i dowóz do miejsca pracy. Nikt za darmo nie będzie tego robił. Jak się zgodziłeś na stanowisko magazyniera to wiesz na czym polega praca.
owek 2017-01-28 01:25
Ktoś z was robił już na "mrozni" w systemie pick by voice, troche przeraża mnie fakt ok -20C ciężko to przetrzymać czy jak się dużo ruszasz nie odczuwasz tak tej temperatury?
rolo 2017-01-29 15:25
na mrozni pracuje sie na monitorze. Dostajesz caly stroj tj. skarpety, buty, spodnie, kurtke, kominiarke i rękawiczki. Ten stroj jest do -50C i zapoewniam ze jest w nim bardzo cieplo.
Jasko 2017-01-31 19:23
Ktoś jest teraz na magazynach i powie jak wychodzi z kasa
jasko 2017-02-03 13:15
jedzie ktoś teraz 13 na szkolenie chetnie bym sie zabrał razem z bratem gliwice
Gruby 2017-02-06 22:17
Nigdy nie korzystałem z pośrednictwa tej agencji jedynie wiem, że działają sprawnie i wszystko było załatwione. Czy kurs językowy oni organizują? Jak przedstawia się sprawa z dojazdem na miejsce gdzie jest praca? Jakie są zarobki i za co mogą potrącić?
Jasko 2017-02-08 20:53
Tutaj to się chyba nie do wiemy a wszystko będzie jasne po szkoleniu ja jadę 20
Darek 2017-02-16 14:22
Najlepsza ocena na forum zawsze będzie podważana przez hejterów. Najlepiej samemu sprawdzić na miejscu i mieć jasna sytuację. Dla mnie to świetna agencja , można spokojnie wyjeżdżać i myśleć tylko o robocie.
karolak vanroji 2017-02-23 22:32
co niektórzy dużo piszą i jeszcze więcej bajerują ,spanie po 5 w pokoju to standard jak na Niemcy, umowa jakaś dziwna bo odelegowanie za granicę to chyba nie to samo co umowa niemiecka gdzie składki rentowe itd a i szefostwo jakaś polka co niby tam się ożeniła ,jak dla mnie za dużo na nie pozdrawiam.
1
Lidia 2017-02-27 16:15
Przed rozmową rekrutacyjną warto zajrzeć na stronę http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,72048,wywiad-jedrzej-prus aby zapoznać się z firmą Personnel International BPO Sp. z o.o.
1
ZWWZPI 2017-03-12 10:50
Ludzie uważajcie na tą Agencję pracy !!! Na każdym kroku okradanie pieniędzy,walczę o swoje do dziś,przenoszenie co 2-3 mies na nowy magazyn bez podania sensownej przyczyny,jeśli podoba wam się wycieczka po Niemczech proszę bardzo.A koordynatorzy to zgraja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic z nimi nie załatwisz,mają wyuczone teksty każdy jeden (tak załatwię To,zaliczka będzie itp.)Gowno prawda,musisz chodzić dzwonić sie dopominac milion razy..a warunki mieszkaniowe zależy gdzie trafisz byłem na 3 magazynach i dwa były w fatalnym stanie ,brudne ściany ,polamane łóżka, meble wstawek brak pralki,mikrofalówki, internetu i Ty za takie coś płacisz nawet 330euro,no ale jesteś robotem tylko do pracy po co ci takie udogodnienia -jak to stwierdził kierownik "to są rzeczy luksusowe". A norma? Dla nich jest zawsze za mało,robisz więcej od Niemców Ale to jeszcze za mało musisz się pokazać bo przecież jesteś tylko agencja pracy nie człowiekiem...Tak więc rada dla Was jak już się nauczycie w miarę języka to uciekać o tej firmy pod Niemieckie,Ja tak zrobiłem i to był najlepszy wybor.PozDrawiam:)
4
stary pracownik88 2017-03-14 09:07
Do ZWWWZPI: ja sobie nie dam zlego slowa powiedziec na te firme. pracuje w niej kilka lat i pieniadze zawsze sie zgadzaly. czasem byly 1-2 dniowe poslizgi z wyplata, ale to wszystko. normy owszem nie sa najnizsze, ale mamy premie uznaniowa, dlatego to chyba sprawiedliwe. ci, co chca zarobic, beda pracowali, a ci co mysla ze zarobia nic nie robiac, to sie myla. za lezenie nikomu nie zaplaca. a może cie przenosza z magazynu do magazynu, bo za malo robisz i na ciebie narzekaja. powinienes sie cieszyc, ze cie przenosza, a nie zwalniaja od razu, bo daj ci szanse. ale tacy jak ty maja to gdzies. z nudow siedza i wylewaja swoje zale, zeby uprzykrzyc zycie. skoro w tej firmie sa sami zlodzieje i debile, to czemu pracuje w niej tylu ludzi....? pozdro
2
Gregor 2017-03-17 11:54
Witam, czy dowiem się coś na temat pracy dla pracownika magazynowego do zbierania zamówień- Komisjoner- Erfurt?
Komisjoner 2017-03-19 18:02
Nie polecam tej agencji pracy. Umowa jest tak napisana żeby karać. Opłata za mieszkanie nie jest 250 euro tylko wedle umowy do 280 euro za miesiąc. Jeśli zrezygnujesz z pracy w przeciągu 3 miesięcy płacisz karę 250 euro. Mieszkanie tragiczne, syf kiła i mogiła. Odradzam wszystkim
2
Mateo 2017-03-20 08:41
A ja wlasnie polecam prace z nimi. owszem zakwaterowanie jest do 280 euro i kara 250 euro za rozwiazanie umowy, bo chca sie zabezpieczyc. jak ktos traktuje robote powazniej, to przepracuje minimum 3 m-ce. co do mieszkan, to owszem, nie ma luksusow, ale tez nie ma ruiny. niestety to, na jakie ktos mieszkanie trafi, zalezy glownie od lokatorow. jak ktos jest brudasem i nie wiadomo co jeszcze, to trodno sie dziwic, ze w mieszkaniu syf. czasem warto posprzatac. nie uwazam tego typu przypadkow za wine agencji, ale lokatorow. jezeli ktos bardzo narzeka na warunki mieszkaniowe, to moze sobie samemu wynajac mieszkanie. agencja tego nie zabrania. ja tez wymajmuje mieszkanie z kolegami z pracy i pracuje w personelu. taki problem to nie problem. pzdr
1
siemka 2017-03-20 14:02
Problem jest w tym , że ludzie by chcieli wszystko otrzymać , nic nie inwestując . Niestety wynajęcie własnego mieszkania wiąże się z wpłaceniem kaucji , ewentualnym umeblowaniem , a to już niestety dla niektórych za wiele , bo przecież przyjechali tu tylko zarabiać . Wiem co mówię , bo pracuje na jednym z magazynów. Jak mi nie pasowały warunki zakwaterowania to wynająłem sobie mieszkanie sam . Ale niestety to kosztuje prawie dwa razy tyle co bierze firma. A co do przenoszenia z magazynu na magazyn to jest racja , że tylko przenoszą tych , którzy nie dają rady lub sobie zasłużą np. bumelkami itp.
1
Gregor 2017-03-21 18:44
Czy może mi ktoś podpowiedzieć coś więcej na temat pracy dla pracownika magazynowego do zbierania zamówień- Komisjoner- Erfurt? Fajna jest ta firma, maja dużo ofert!!!
Eldorado z miejskiej wsi 2017-03-22 10:27
Co ja tu widzę to mnie zalewa
Wypłaty na czas hahahha
Nadgodziny płatne 25%hahahahahha

A może wypowie się ktoś z personelu w Donersdorfu

Bo nie ma wypłat
Odpowiedz była krótka
Nie wiem jak do piątku nie będzie możecie jechać każdy w swoją stronę .
Panie W.Ś chodz nie zasługujesz na to miano !!!
Ludzie maja rodziny i kredyty zobowiązania . I to ty jesteś ode tego jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od sran..... Żeby wypłaty były na czas .
Pozdraiwam.
2
2017-03-24 12:39
I co rozeszliscie sie czy jak zawsze zadu..iacie jak niewolnicy, bo jednak wam zaplacili ta jalmuzne
Kaufland DONNERSDORF nowe porzadki 2017-03-25 19:55
Witam chciałbym poruszyć temat . Sprawa do pracowników kaufland donnersdorf
Jak my wszyscy wiemy jest jeden brygadzista który kazdemu robi kolo du....
I jak też wszyscy wiemy kradnie i sprzedaje fanty z werbungu i z gangow. Oczywiście chodzi mi o pana SZ..ona. ja ogólnie chce napisać na niego donos do kierownika Kauflandu i podpisuje się na tym donosie. Własnym nazwiskiem . Czy jest ktoś kto może do mnie dołączyć . Przypuszczam że chętnych będzie od groma .
Pozdrawiam ekipe i czekam na odzew .
Chcialbym to zorganizować żeby miało ręce i nogi i na wszystko mieć świadków .
1
Eldorado z miejskiej wsi 2017-03-25 21:34
Zadupiaja . Na kierowniczka z du.... wyjętego
Z jawora . Bita dziewczynka z fochami jak baba
1
Karol 2017-03-27 11:13
Personnel International BPO była moją agencją organizująca mi wyjazdy do pracy. Dobrze mi sie z nimi współpracowało, kasa zawsze na czas i bez problemów. Nie wiem o co chodzi ludziom, że tak opisują. Każdy ma wolny wybór i nie ta to inna firma zorganizuje wyjazd.
Ja 2017-03-31 13:15
Pracował ktoś w Bondorf na magazynie?
jajajajajaajaj 2017-04-01 20:09
Kojażysz Pawla P.? Chetnie ci pomoge
Stary 2017-04-06 11:44
Jak znasz jezyk proponuje zatrudnic sie pod niemcem tam na bank bedziesz mial lepiej internet nie jest w kwesti firmy a cena mieszkania 330 ero tak jest zawarta ale sciagaja maks 200 220 ale zawsze mozesz najac sobie mieszkanie prywatnie koszt 2 pokoj w zalerznosci od landu 800 1300 ero koszt ogrzewania wody pradu na koniec roku okolo 1000 1500 ero wiec zanim cos napiszesz zastanow sie dwa razy czy wiesz co piszesz bo pisac bzdury moze kazdy kto nie ma pojecia o cenach w niemczech tylko mysli ze wszystko mu przysluguje. Pozdrawiam
1
Stary 2017-04-06 11:50
Tak a co chcesz wiedziec??
Były pracownik 2017-04-08 01:26
Odradzam wszystkim wyjazdu do Jyska w kallmach mało że się na tyraz to jeszcze będziecie zmuszani do pracy w soboty a co do koordynatora ma poprostu ludzi centralnie gdzieś nie wiem co jeszcze on robi na tym stanowisko skoro wszystko zgania na brygadziste więc za co on bierze pensje ja się pytam
1
Gregor 2017-04-08 12:31
Personnel International jest fajną agencją ale dla ludzi chcących pracować.
2
siemka 2017-04-08 23:16
z tym kosztem mieszkania to trochę przesadzone , ja mam 2 pokoje 46 m.kw i płace wszystkiego 400 euro , więc albo wygrałem na loterii albo trochę przesadzasz . Land Badenia Witembergia.
2
Adam 2017-04-14 14:55
odradzam to agencje pracy, nie ma miesiaca aby komus sie nie zgadzala wyplata noi magiczne slowo koordynatora, bedzie korekta , wszystko Ci wyrownamy ha ha ha dziwie sie ze ta agenacja ma pozytywne opinie ale pewnie wystawiane przez pracownikow z biora.... raz jeszcze odradzam , szkoda nerwow, nawet nie potrafia ludzi okradac bo robia to tak ze o wszystkim czlowiek wie :) rece opadaja
3
ZWWZPI 2017-04-20 10:16
Haha jak czytam komentarze lizo dupcow to smiac sie chce. Norme zrobisz dla nich to i tak za malo bo musiaz sie pokazac i pracuj jak kon... wygralem z nimi w sadzie pracy bo tam sa juz bardzo znani.Pozdrawiam
1
Madam 2017-04-21 05:20
sporo polaków na magazynie, takze zawsze jest osoba, ktora Ci pomoze. dość chlodno, 4-7 stopni, to wlasciwie jedna wieka chlodnia. jezdzisz wozeczkiem-widlakiem powiedzmy i zbierasz pudełka z "połek". jest jakaś norma ale ponad norme to dorabiasz sobie do premii. praca z zestawem sluchawkowym. jezyka nie trzeba znac. tylko liczby 0-9 wystarczy. ;))
Gregor 2017-04-29 15:36
Jest takie powiedzenie , wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jeśli nawet było coś nie do końca dobrze to trzeba pomyśleć, że czasami tak się zdarza. Nie znaczy, że tak ma być ale bywa. Trochę więcej spokoju.
Elo 2017-05-04 11:19
Niby jest hahaha
grzegorz 2017-05-07 21:11
Personnel International BPO maja sporą ofertę pracy. Interesuje mnie praca w magazynie do zbierania zamówień- Komisjoner, może ktoś podpowiedzieć więcej ?
pracownik westfalia 2017-05-18 11:36
Praca w magazynach dla sklepow spozywczych typu lidl. dostajesz zamowienie przez sluchawki w jezyku niemieckim i musisz towar ukladac na palecie. jezdzisz wozkiem typu BT. wymagane szybkie tempo pracy, ale jak popracujesz szybciej to tez nie dostajesz golej stawki godzinowej tylko z premia wychodzisz duzo wiecej. na poczatku jest ciezko, ale z czasem jest co raz łatwiej. musisz chciec i za latwo sie nie poddawac, a bedziesz zadowolony. pzdr
Grygol 2017-05-18 12:38
Personnel International BPO jak do tej pory to dobrze stara się pracować i organizować roboty za granicą. Korzystałem z ich oferty i nie narzekam, kasa była całkiem przyzwoita. Mieszkania również chociaż to zależy także od tych którzy mieszkają żeby mieć czysto.
Seba 2017-05-22 09:38
Witam serdecznie. Od kilku lat pracuję dla nich i nie zauważyłem braków na koncie. Wypłaty zawsze na czas. Jak pracujesz tak masz, chciałoby się napisać odnośnie pracy proponowanej przez ich firmę.
Adam24 2017-05-22 17:55
Witam, pracował ktoś może na magazynie Jyska w Kammlach? bardzo byłbym wdzięczny za jakieś informacje jakie tam są naprawdę warunki pracy i oraz jakie warunki mieszkaniowe
1
Zostaw swoją opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.