Personnel International BPO Sp. z o.o.

Gliwice

Opinie o Personnel International BPO Sp. z o.o.

nudle 2016-06-09 19:55
Jak widze to co piszesz to plakac sie chce... Piszesz pierdoly bo sobie nie radzisz. Jestes kozak to znajdz sobie prace na wlasna ręke a nie korzystaj z agencji. Potrafisz język i jestes pracowity to wszedzie masz drzwi otwarte. Ja wyjechalem bez języka z podstawowymi zwrotami i jakos sobie radze. Nie ma rodziny na utrzymaniu. Wiec wyjazd prze tą agencje jest dla mnie dobry na start.
kinio 2016-06-15 00:12
Az zal sie ciebie robi jak sie czyta.I czemu osadzasz innych.
sławe1991 2016-06-20 18:50
czy ktoś pracuje może jako komisjoner w berlinie chciałbym się dowiedzieć o warunkach zakwaterowania oraz odległości pomiędzy miejscem zamieszkania a miejscem pracy poza tym ilości godzin w miesiącu które trzeba wypracować cenę mieszkania i stawkę netto lub brutto za 1godz pracy i wysokości normy magazynowej z góry dzięki
siemka 2016-06-21 23:16
jak masz dzieci w PL to masz kindergeld , moja ostatnia wypłata to 1600 euro netto , za 184 h pracy i premia wiec nie narzekam , a nieroby pisza różne pierdoły ,za mieszkanie mam 250 euro wiec zostaje dobry grosz . Jak ktos pracuje to zarabia - proste
1
Ona24 2016-06-23 08:11
Czy jest wgl jakaś dziewczyna która przechodziła te szkolenie w Częstochowie ?
pip 2016-07-07 16:17
Ludzie co wy szkoda słów do tej firmy ... (usunięte przez administratora)
8
orderpickerAHNL 2016-07-08 23:04
Pracuje ktoś z was w Berlinie w Lidlu , lub za Hamburgiem w Wasbek , jakie warunki i ile się wychodzi?. Bo jade w niedziele
Kandydat do pracy 2016-07-09 14:54
Mam pytanie do osób które pracują lub pracowały w tych magazynach jakie miasto polecacie ? I dlaczego :)
OrderpickerAHNL 2016-07-09 18:00
Jade Paweł . Tylko niewiem jaka tam atmosfera w lidlu ile się wychodzi na rękę i jak traktuja niemcy pracownika bo pierwszy raz jade. A tak to pracowałem 8 lat w Hlandii tam wiem jak jest i jacy sa wiatraki heh
Elektryk 2016-07-12 19:07
Witam pracuje ktos moze w tej firmie na terenie niemiec jako elektromonter ? Jezeli tak prosilbym o jakies informacje jak tam jest na miejscu bo planuje wyjazd i szukam ciekawej firmy za granica . Pozdrawiam serdecznie !
Neko 2016-07-30 01:20
Moze ktoś napisać parę zdań o warunkach mieszkalnych oraz jak wygląda sprawa wypowiedzenia przy umowie na 1 rok?
Neko 2016-07-30 13:56
@raf ale ma się swój pokój na przykład czy w kilku w jednym?
Neko 2016-07-30 14:27
@raf a ma się swój pokój przynajmniej czy w kilku w jednym?
1
Neko 2016-07-31 11:02
Dzięki za odpowiedzi, pozdro
Asi 2016-08-01 13:30
Praca średnio ciężka płacą w terminie. Po odtrąceniu mieszkania zostanie Ci 900-1100 euro. Ze 300 wydasz na życie reszta Twoja wiem bo pracuje i jestem na miejscu. Pozdrowienia z Berlina.
3
roni 2016-08-03 17:09
Jak zarobek 900 euro BRUTTO za prace w Niemczech dla ciebie jest ok to cos u ciebie z liczeniem jest chyba nie hallo.Chlopie jedziesz do innego kraju zostawiasz rodzine,znajomych,mieszkasz w wieloosobowym pokoju z obcymi ludzmi ,czyli zero prywatnego zycia i ty piszesz ze nawet 900 euro brutto byloby dla ciebie ok.Az zal takich.
14
Ddd 2016-08-12 16:20
Co sadzicie o magazynie kolo studgardu ? Byl tam ktos ? Miejscowos bodajrze na litere M lub W . 9 euro brutto 280 za mieszkanie sie placi ? Wyjdzie sie chociaz z 1100 € po odraceniu ? I jak z jezykien bo pracowlem 2 lata wiec troszke czaje .
2
Liściu 2016-08-16 15:45

Witam. Dostałem propozycje pracy na sortowaniu palet w Eitting. Jakieś zdania? Opinie? O zarobkach wiem, o godzinach pracy też. Bardziej interesuje mnie rodzaj pracy, szefostwo, zakwaterowanie i współpracownicy.
Waldek 2016-08-17 15:41
Jak na sortowanie to dobrze trafiłeś. Jest to raczej samodzielna robota. Masz spoko niemieckiego przelozonego ktory przyjezdza raz na tydzien na magazyn, w razie problemow masz polskiego koordynatora. Robota dosyc ciężka, szybko mozna sie przyzwyczaic, ale warunki ok.
1
mosek 2016-08-19 15:11
Pracuje ktoś u nich na staplarze, jakie stawki mają?
Slawek 2016-08-20 19:55
Po jakim czasie jest wyjazd do niemeic od zakonczenia szkolenia. I czy wszyscy koncza kurs pozytywnie.
Slawek 2016-08-20 20:09
Po jakim czasie jechaloscie do pracy po zakonczeniu szkolenia
Slawek 2016-08-21 13:17
Witam czy wybiera sie ktos na szkolenie jutro do czestochowy.?
Sławek 2016-08-21 14:56
Czy wybiera sie ktos na szkolenie w czestochowie od 22.08.16. Lub do pracy w wunstorfie??
maniek 2016-08-21 16:13
pracuje ktos w magazynie w wunstorfie i moze cos powiedziec o pracy itp.
mistrzunio 2016-09-01 14:20
Jakies opinie o pracy jako stapler w Tedi kolo Dortmundu ?
3
No.1 2016-09-08 00:16
Wybiera się ktoś może do Dortmundu do pracy??
1
yao 2016-09-08 12:38
Ja sie wybieram, bd jeździć wózkiem widłowym i zbierać zamówienia. Niby jest jakaś norma opakowan na godz. Jak bd sie wyrabiać norme, to stawka sie zwiększa i za kazde opakowanie więcej jest dodatkowy hajs i niby premie jakieś. Dla chcącego nic trudnego. Moze akurat sie uda :)
Czipsy 2016-09-19 19:32
Hejka ja pracuje w tej firmie. Szału nie ma ale źle nie jest! Prosta sprawa odpal sobie jeden z drugim byle jaki kalkulator brutto netto i tyle sie zarabia x Twoja stawka. Reszta to już kombinacja klas podatkowych i innych złożonych typu zależy od regionu. Za pokój w którym jesteś prawie zawsze z 1 osobą płacisz około 200-250E. Reasumując by już nie utrudniać przy 1 klasie podatkowej przy 160-170 godzinach bierzesz 1150-1250 Euro do ręki już po odliczeniach za mieszkanie. Ja tak biorę już od roku prawie. Moja stawka to 11,5 Euro na godzinę brutto. To już sam sobie odpowiedz czy opłaca się jechać za granicę czy nie.
3
Oszukany 2016-09-20 17:18
tak 1020 opakowań w ciągu 8h trzeba przewieżć gdzie jest to niewykonalne.. a wypłata 15E za tydzień pracy także nie polecam...
5
Oszukany 2016-09-20 17:18
tak 1020 opakowań w ciągu 8h trzeba przewieżć gdzie jest to niewykonalne.. a wypłata 15E za tydzień pracy także nie polecam...
3
jhkgfgd 2016-09-23 21:40
@ lo - no skoro agencvja pracy wystawia oferter to właśnie z agencja pracy podpisujesz umowę, wiec jak na mój gust powinna to być umowa polska. Ale tu jeszcze trzeba sie dopytać u obecnych pracowników
b.. 2016-10-29 15:54
Rację masz człowieku. Omijać z daleka personel.I jeszcze "fantastyczni kierownicy".Szkoda gadać.
Karis 2016-11-14 12:55
Witam, czy ktoś z osób wyjeżdżających w ostatnim czasie może wyrazić swoją opinie, na temat mieszkania, warunków pracy, wypłaty czy jest wypłacana terminowo i ogólnie jakoś tak opisać :). Będę wdzięczna
On11 2016-12-01 15:07
Potrzebuje informacji o magazynie kik w Dortmund wie ktoś może jak tam wygląda sytuacja?
Ralf 2016-12-06 23:04
Potrzebuje na szybko informacje na temat Edeki w marktredwitz? Warunki płaca itp
Grygol 2017-01-18 10:10
Mam pytanie czy oferta na stanowisko komisjoner w Niemczech jest aktualna? Chciałbym spróbować. W ofercie podali, że bez doświadczenia i języka i zastanawiam się co można robić na tym stanowisku? Jeśli dałbym rade chętnie bym spróbował. Zarobki na pewno niezłe?
siemka 2017-01-18 21:16
Czy oferta aktualna to pytaj w biurach . Co można na tym stanowisku robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kucyk sportowy i przekładać na palety po kilkanaście ton towaru dziennie , to jest praca komisjonera . Niejednokrotnie praca w chłodni 0-3 st.C. lub mroźni - 25 st.C . Nie wszyscy dają radę. Ale jak chcesz to dasz , ja mam po 40 i daje radę na jednym z magazynów .
siemka 2017-01-18 21:16
Czy oferta aktualna to pytaj w biurach . Co można na tym stanowisku robi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak kucyk sportowy i przekładać na palety po kilkanaście ton towaru dziennie , to jest praca komisjonera . Niejednokrotnie praca w chłodni 0-3 st.C. lub mroźni - 25 st.C . Nie wszyscy dają radę. Ale jak chcesz to dasz , ja mam po 40 i daje radę na jednym z magazynów .
Cudak 2017-01-22 17:38
Mam nadzieję, że dostanę pracę w Niemczech? CV złożone i czekam na datę rozmowy. Może Ś wie jak ona przebiega? O co mogą pytać i co muszę spełniać żeby wyjechać? Myślę, że zakwaterowanie jest już załatwiane przez firmę?
siemka 2017-01-23 21:35
musisz znać liczebniki po niemiecku najlepiej do 1000 , bo to jest niezbędne do pracy z systemem pick by voice i mieć chęci do pracy , a najlepiej doświadczenie w komisjonerce
winter 2017-01-25 15:13
hej. to prawda. liczebniki są potrzebne, ale doswiadczenie nie zawsze ;-) pzdr
Pion 2017-01-26 12:09
Narzekasz jak małe dziecko. Agencja organizuje pracę, mieszkanie i dowóz do miejsca pracy. Nikt za darmo nie będzie tego robił. Jak się zgodziłeś na stanowisko magazyniera to wiesz na czym polega praca.
owek 2017-01-28 01:25
Ktoś z was robił już na "mrozni" w systemie pick by voice, troche przeraża mnie fakt ok -20C ciężko to przetrzymać czy jak się dużo ruszasz nie odczuwasz tak tej temperatury?
rolo 2017-01-29 15:25
na mrozni pracuje sie na monitorze. Dostajesz caly stroj tj. skarpety, buty, spodnie, kurtke, kominiarke i rękawiczki. Ten stroj jest do -50C i zapoewniam ze jest w nim bardzo cieplo.
Jasko 2017-01-31 19:23
Ktoś jest teraz na magazynach i powie jak wychodzi z kasa
jasko 2017-02-03 13:15
jedzie ktoś teraz 13 na szkolenie chetnie bym sie zabrał razem z bratem gliwice
Gruby 2017-02-06 22:17
Nigdy nie korzystałem z pośrednictwa tej agencji jedynie wiem, że działają sprawnie i wszystko było załatwione. Czy kurs językowy oni organizują? Jak przedstawia się sprawa z dojazdem na miejsce gdzie jest praca? Jakie są zarobki i za co mogą potrącić?
Jasko 2017-02-08 20:53
Tutaj to się chyba nie do wiemy a wszystko będzie jasne po szkoleniu ja jadę 20
Darek 2017-02-16 14:22
Najlepsza ocena na forum zawsze będzie podważana przez hejterów. Najlepiej samemu sprawdzić na miejscu i mieć jasna sytuację. Dla mnie to świetna agencja , można spokojnie wyjeżdżać i myśleć tylko o robocie.
Zostaw swoją opinię o Personnel International BPO Sp. z o.o. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Personnel International BPO Sp. z o.o.