brak logo

MIKITA

Lublin

Opinie o MIKITA

anonim 2009-07-14 06:45:04
Czy ktoś tam pracował?czekam na wiadomość,czy warto się zatrudniać?
anonim 2009-08-28 08:00:18
Nie polecam.Tam się nie da pracować.Brak zgrania załogi.żądzą nie ci co powinni.jeden na drugiego donoszą do szefów,a ci co się najbardziej rządzą to najmniej robią.Dziwię się że szefowie nie domyślają się dlaczego ludzie odchodzą po paru dniach.Jednym słowem to piekło.Na nowych wyżywają się jak mogą,chyba że włazi się im( usunięte przez administratora )co niektóży robią to wtedy jest ok.Pracowałem tam 3 dni i zrezygnowałem.Pomiatali mną jak mogli ci z załogi.Kompletny brak zgrania.Szkoda, że nikt nie powie szefom dlaczego rezygnuje i z jakich powodów.
były pracownik 2009-09-16 10:46:43
ha ha ciekawa stronka,ciekawe czy góra tu zagląda.Co prawda ja nie mam dobrego zdania o tej firmie.Brak zgrania to napewno,ale najbardziej wkurzała mnie( usunięte przez administratora ).A to jak kto pracuje to ocenia góra,a nie jakieś byle co.Jak by być gryzipiurkiem to może by było dobrze, ale ja tak nie potrafię.
były 2009-12-06 06:07:23
Mam same złe wspomnienia z tej pracy.Ludzi traktują jak byle co .Aby tam pracować trzeba się podlizywać ito komu?-DOROCIE.Mikita otwóorz oczy i zobacz kto u ciebie rządzi!Zero tolerancji i zgrania.Nikt tam długo nie pracuje,chyba że jest lizusem.Jestem bardzo szcześliwy że tam nie pracuję.
ja 2010-03-10 06:32:31
to szybko ci się odechciało tam pracować.a jak oceniasz załogę?
( usunięte przez administratora )
Pracujący tam.. 2010-05-18 17:13:39
W zupełności nie polecam tej firmy. Załoga nie zbyt liczna i dziwna atmosfera. Jak już tam pracować to na sprzątaniu,maszyny wadliwe, praca pod wydział czasowy...to ma być w takim czasie zrobione a to w takim...chore.
haha 2010-05-24 12:36:37
fakt atmosfera straszna a załoga mała tylko brak zgrania,a maszyny wymagają modernizacji.UCIEKAM Z TAMTĄD ( usunięte przez administratora )I BRAKU KULTURY I ZROZUMIENIA W ZAŁODZE
fuj 2011-03-10 08:56:20
Szefostwo to najbardziej fałszywi ludzie jakich znam. Epitety pominę. Ryba psuje się od głowy, a w tej firmie łeb śmierdzi.
kamieniarz 2011-04-01 09:30:41
Fajna praca. Szefowie mili, serdeczni. Pracownicy lojalni. ;)
mmmmmmmmmmmmmmm 2011-04-01 15:49:31
ty chyba nie pracowałeś w normalnych warunkach dla ludzi,gdzie pracownika szanują i nagradzają.
anonim 2011-07-21 23:05:20
W sumie gdyby tam zarobki były lepsze to może i jakoś by się wytrzymało. Tylko że jak trzeba przymykać oko na pewne sprawy wiedząc że ktoś kupuje więcej ściemy niż prawdy to porównać to można z marketami i odświeżanym mięsem.
dasdsad 2011-09-02 23:28:59
:)A może wkoncu wypowie się ktoś z obecnych pracujących
haha 2013-06-01 06:37:33
kierownika nie ma ,na początek umowa śmieciowa 5 zł brutto,atmosfera straszna;patrzą na każdy krok i ręce i uwaga na kabli co kablują do szefa właścicieli.Naprawdę horror ,robota na czas wyznaczony na daną czynność.Nie polecam.
meg 2013-08-19 14:01:15
Anonim - 2013-07-19 11:15:05

Gdzie się mieści siedziba?
to chyba jakis żart pracuje na zmywaku w zemborzycach głównie przy weselach w pewnym lokalu i mam 9 zl na godzine na ręke
ja 2013-11-30 20:04:41
ja też pracuje na kuchni i na zmywaku w zemborzycach za 9 zł ,myślałam że to mało ale jak widze , trzeba się trzymac rekami i nogami dej roboty!
były pracownik 2014-02-18 21:49:40
ile teraz tam osób pracuje? dalej są akcje typu "to i to trzeba zrobić w takim czasie,zobacz ile mi to zajmuje!"
ja 2014-03-04 11:51:34
w mikita kalom wszystko nie pasuje (nie tak stoisz,siedzisz,nie tak położyłeś coś)oni to lizusy kablują aby włazić w ( usunięte przez administratora )żenada i to duża żenada
fifek 2014-12-30 16:53:51
ześć, weszłem na stronę mikity bo myślałem że może u nich się zatrzymam na jakiś czas w sensie pracy i coś dorobię sobie ale wchodzę na ich stronę i niestety nic o pracy nie wiadomo. ktoś wie dlaczego? czy to taki stały skład czy po prostu szukają własnymi drogami pracowników a nie przez internet co?
tomek 2015-03-11 12:49:55
nie wiedziałem, że u nich mozna sobie dorobić, zawsze sądziłem, że to jest normalna praca na pełen etat i nie ma możliwości pracowania w innym miejscu.. no ale jak tak jest, to ja do nich napisze, czemu nie, zawsze jakiś dodatkowy grosz się przyda, wiec można o tym pomyśleć.. macie inne opinie o nich jeszcze?
britka 2015-03-31 13:59:46
No ja to jestem własnie po studium i mam zawód technika weterynarii. Zawsze interesowało mnie karmienie zwierząt i produkcja karmy dla nich. Chciałabym staż zrobicć w takiej firmie. Padło na Mikite, bo jakoś tak przekonali mnie swoją stroną internetową, ale czy ktoś wie czy biorą na staże... Mikita zajmuje się produkcją mieszanek witaminowo-mineralnych, premiksów, preparatów specjalistycznych, karm dla zwierząt. Także pasują idealnei do tego co sibie zalożyłam
Betoniarka 2015-05-31 20:25:18
Czytam te opinii i zgadzam sie z ludzmi.Znam tego pana od dawna pracowal kiedys na Klinikach dosal nawet kiedys buty w prezencie od pacjentki bo niemial za co kupic sobie a tera jezdzi Land Rowerkiem i placi grosze pacownikam.A to badziewie co on produukuje na betoniarkach ktos jescze kupuje?Chamstwo gora!
1
Gromek 2015-11-05 18:53:08
Ekipa stała , trudno sie zalapac a jeszcze trudniej odejsc . . .
kaludia 2016-05-14 15:53:04
ale to w zasadzie jakie są te zarobki, że tak kuszą?
Zostaw swoją opinię o MIKITA - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MIKITA