Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie

Mława

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 31 ocen.

Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie
3 31

Opinie o Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie

Wojtek

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy.

Joanna

@Ani oczywiście można zadzwonić, ale jeżeli nagle wszyscy zaczną dzwonić to mogą zablokować linię połączeń w firmie, dlatego lepiej żeby taka informacja była dostępna dla wszystkich na forum. @Wiesław dziękuję za opinię. Powiedziałeś mądre słowa. Dużo osób idących do pracy do Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie musi być świadomym, że jest to praca fizyczna i trzeba być do niej przygotowanym.

Joanna b
@Nina 15.05.2018 13:09

Kobieto czy zdajesz sobie sprawe ze mozesz byc pozwana? Co nie omieszkam uczynic dochodzac IP twojego urzadzenia. Prezentujesz poziom jakim szanujacy sie czlowiek gardzi. I ja wlasnie gardze Toba. Niebawem bedziesz swoje oszczerstwa tłumaczyc przed sadem. Pozdrawiam

Joanna

@Nina, nie wiem czy dobrze zrozumiałam Twój post, ale prawdopodobnie uważasz, że jestem pracownikiem Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie. Chcę Cię zapewnić, o tym, że się mylisz. W żaden sposób nie współpracuję z tą firmą. Pełnię za to funkcję moderatora tego forum i w związku z tym staram się pilnować właściwego toru dyskusji prowadzonej przez użytkowników, zamieszczać informacje o tym pracodawcy i dopytywać o ważne kwestie, które mogą interesować potencjalnie przyszłych pracowników tej firmy.

Joanna b
@Nina 20.05.2018 23:01

Witam wypraszam sobie poruszanie mnie jakobym byla autorka jakichkolwiek tresci. Osobiscie zlozylam wypowiedzenie i nie współpracuje z firma wipasz. Pozdrawiam joanna b...

Joanna

@Sebastianb1234, rozumiem, że jesteś zainteresowany zatrudnieniem w Wipasz, stąd Twoje pytanie. Żeby mieć gwarancję rzetelnych i aktualnych informacji o systemie zmianowym w tej firmie najlepiej by było, abyś bezpośrednio skontaktował się z jej działem HR. Możesz napisać jakim stanowiskiem najbardziej byłbyś zainteresowany i dlaczego?

Sebastianb1234

Jaki zmian ma magazy w Wipasz S A?

Joanna

@jan, w jakich sytuacjach, w takim razie, możesz nie otrzymać premii w Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie? Mógłbyś tę kwestię rozwinąć i uzasadnić? Chętnie zapoznają się z nią Ci użytkownicy, którzy zastanawiają się nad aplikowaniem do tego pracodawcy. Czy korzystając z okazji mógłbyś również napisać kilka słów o atmosferze w tym miejscu pracy?

Administrator

Wiesz jak wyglądają zarobki w Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie? Podziel się swoją opinią. Może okazać się bardzo istotna!

jan
@Administrator 06.04.2018 12:16

niestety wypłaty poraszka a premie są zabierane za byle co szkoda gadać i lepiej omijać ten zakład szerokim łukiem

Joanna

@Nina, może ze względu na cel i tematykę tego forum, mogłabyś przedstawić merytoryczną opinię o swojej współpracy z Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie? Jakie stanowisko obejmujesz w tej firmie? Co powiedziałabyś o warunkach zatrudnienia i atmosferze towarzyszącej Ci w trakcie wykonywania codziennych obowiązków u tego pracodawcy?

smalertexas

Dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko specjalista ds rozliczeń. Jak aktualnie wygląda sytuacja z wynagrodzeniem na tym stanowisku?

Paweł

Praca nie lubi lenistwa. Kto chce pracować będzie pracował. Ludzie są bardzo leniwi. 500+ totalnie popsuło rynek. Czy to wipasz czy inna firma- jak komuś się nie chce pracować, to wszystko będzie nie odpowiednie. Każda praca niesie za sobą + i -. Polak to takie stworzenie do narzekania. Ludzie weźcie się za robotę a nie marnujecie czas na forach. Jak czytam te wasze podburzajace wątki to krew mnie zalewa. Myślicie że was posądzą i będą przelewy robić za free. Ogarnij się się. Jeśli chodzi o kasę to każdy pracodawca płaci jak zezwala mu Państwo. Ludzka zazdrość i złośliwość w dzisiejszym świecie nie zna granic.

anonymous
@Paweł 17.02.2018 08:10

Ty nie masz pojęcia jak tam jest ciężko.A wypłaty najniższa krajowa.

Marti

Ciągły rozwój, szkolenia. Rozbudowa zakładu w Międzyrzecu Podlaskim, nowe miejsca pracy. ????

W

Są cieple posiłki regeneracyjne. Nic nie płacimy. A to dużo. Wynagrodzenie podwyższają premiami i innymi składnikami. Jest fundusz socjalny. :)

Wiesław

Uważam ze wipasz jest dobrym pracodawca. Inwestuje w młodych ludzi . Jest w nich duuuuzy potencjał. Organizuje szkolenia co dla młodych jest ważne. Dyrektor produkcji jest młody i liczy się z ludźmi, rzadko który młody szanuje ludzi. Jednak on jest baaardzo wyrozumialy. Nie boi się pracy. Praca nie należy do lekkich ale warto podjąć prace i mniej stale zatrudnienie. Firma zajmuje się ubijaniem kurczaka wiec wiadomo jakie warunki są i obowiązują. Ludzie w Polsce to myślą jak zarobić żeby się nie narobić. Ja jestem produkcyjny ale polecam Wipasz dla tych którzy chcą pracować i nie boją się pracy.

amok

Witam czy polecacie prace w Wipaszu,ponieważ mam zamiar tam się przyjąć do pracy.Pracuje w jednej z firm koreańskich ale tu jest totalne dno.

Ani
@amok 10.02.2018 18:06

Nie słuchaj głupot ludzi jak nie sprubujesz to się nie dowiesz.

Joanna

Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie ma sporą rekrutację na swojej stronie: http://www.wipasz.pl/pracuj-z-nami/aktualnie-poszukujemy/oferty-pracy/ Osoby poszukujące pracy mogą zatrudnić się na stanowiskach: Specjalista ds. controllingu, Brygadzista zmianowy, Mistrz zmianowy, Technolog Produkcji, Kierowca, Doradca d/s Żywienia Trzody Chlewnej, Doradca d/s Żywienia Bydła, Doradca d/s Żywienia Drobiu, Automatyk Programista, Konserwator – Mechanik / Konserwator – Elektryk. Ogłoszenia od dawna są na stronie. Czy nadal są aktualne?

Ani
@Joanna 12.02.2018 10:22

Co za problem zadzwonić i się dowiedzieć!!!

Joanna

@Pracownik czyli problem w firmie Wipasz leży w braku pracowników? Czy nie ma ludzi w regionie do pracy, czy też nie chcą pracować w tej firmie? Czy firma nie myślała w takim wypadku o zatrudnieniu Ukraińców? Nie wiem jak rozumieć Twoją wypowiedź. Jesteś zadowolony ze swojej pracy? Polecasz ją?

Pracownik

Witam wszystkich zainteresowanych pracą w wipaszu . Trochę wam przyblize co tam się dzieje jak firma stoi itp . Praca jest ciężka choć nie zawsze . Pracuje się tu po 9-10h wyplata wysokości 1900-2300 ( przydupasy brygadzista w granicach 3000 tyś ... ) wypłaty zawsze na czas to jest plus zakładu. Na zakładzie jest brak ludzi przez co człowiek musi czasami narobić się jak wół a kierownictwo uważa że stan ludzi jest wystarczający . Najgorzej jest na końcówkach ludzie którzy tam zostali pracują bo muszą pozdrawiam pracownik

Joanna

@Anna o to chodzi, że nie wszędzie tak płacą. Dlatego pewnie @Widmo o tym napisał, bo niektóre firmy mają opóźnienia w wypłatach, albo czasem wypłaty są do 25 dnia miesiąca. W firmie Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie są do 10, a zdarzają się wcześniej i uważam, że to przydatna informacja na forum dla osób zastanawiających się nad podjęciem pracy w tym miejscu.

anonim

(usunięte przez administratora)

Anna
@Widmo 12.07.2016 19:48

Przecież to są twoje zarobione pieniądze. Czym sie podniecasz.Wszędzie tak płacą.

Joanna

@ja ale skoro masz dostęp do tych informacji to udostępnij je wszystkim na forum, bo wtedy więcej osób niż tylko @Obca.. może skorzystać i zaaplikować do Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie.

ja

obca opisali na OLX swoje wymagania. Znajdź i poczytaj.

Obca..

Widziałam, że poszukują pracownika referent ds. administracyjnych. Wie ktoś coś na temat tego stanowiska?

Joanna

@Anonimek a skąd masz informacje, że firma Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie się rozwija i ludzie chcą tam pracować? Te informacje są ważne i dobrze byłoby je potwierdzić. @ada jeżeli chodzi o zarobki to bardzo indywidualna kwestia, bo zazwyczaj zależą one od wielu czynników. Myślę, że najlepiej jak się spytasz na rozmowie rekrutacyjnej.

ada

Witam chciałam siegnać o poradę kogoś kto tam pracuje ,a mianowicie ile można tam zarobić licząc nadgodziny i nocki i jaki jest system zmianowy czy pracuje się od -do czy róznie.

Anonimek

Ogólnie dużo osób słyszę, że chce się dostać do Wipaszu. Podobno firma się rozwija i są organizowane szkolenia. Jeśli chodzi o produkcję - ludzie nie chcą pracować, 500+ zrobiło swoje. Lenistwo na potęgę. Problem we wszystkich firmach.

Joanna

W tym momencie już nie ma oferty na specjalistę ds. Rozliczeń. Czy @Anonim zdecydowałeś się na tą pracę? Teraz szukają w firmie Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie osób na stanowiska: Specjalista ds. Controllingu, Pracownik Produkcji, Automatyk. Są tu osoby z tych stanowisk, które wypowiedzą się o pracy?

Anonim

Witam, ostatnio zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko specjalista ds. Rozliczeń. Proszę o informację czy warto poświęcić czas na rozmowę i na jakie warunki finansowe można liczyć?

Sripasz
@Anonim 08.08.2017 18:27

2000 brutto. Praca na 3 zmiany. Plus do tego odpowiedzialność materialna. Powodzenia

Wacek

Praca stabilna i niezłe zarobki jak na Mławę. Ci, którzy mają chęci do pracy, nie narzekają. Dział Kadr sympatyczny jak w żadnej innej firmie.

Joanna

@Jonyto bardzo ważne mieć stabilność zatrudnienia. Piszesz, że pracujesz na produkcji. Obecnie firma poszukuje między innymi Technologa Produkcji. Mógłbyś przybliżyć osobom, które będą szukały informacji na temat Wipasz jako pracodawcy, jak wygląda praca na tym stanowisku? Również informacje na temat tego jak wygląda Twoja praca będą dla takich osób cenne.

Jony

Pracuję w Wipaszu 2 lata na produkcji. Jestem zadowolony, mam pewne zatrudnienie, umowa o pracę- a pracować jak ktoś chce to będzie pracował. A nie jakieś tam umowy śmieciowe. Gorąco polecam. Praca może i jest ciężka ale stabilny pracodawca. kasa na koncie na 10 w miesiącu.

Zostaw opinię o Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie - Mława

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wipasz S.A. Zakład Drobiarski w Mławie