Na podstawie 1 oceny z 3 miesięcy

• Mokry Dwór
  • Radunica
  • Jankowo Gdańskie
  • Bogatka
Pelplin - BIOFEED Sp. z o.o.
Pomorskie - BioFeed Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Gdańsk
  5. Opinie o BioFeed Sp. z.o.o

Opinie o BioFeed Sp. z.o.o Gdańsk

Nie przegap nowości o BioFeed Sp. z.o.o!

27.10.2020 09:56

Szanowni Państwo,

Jesteśmy firmą otwartą na opinie zarówno obecnych, jak i byłych pracowników. W związku z tym śledzimy także treści pojawiające się na GoWork i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.

Prosimy jednak pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Na podstawie konsultacji z GoWork oraz kancelarią prawną przypominamy, że swoboda wypowiedzi nie oznacza prawa do obrażania kogokolwiek czy naruszania czyjejś godności. Dobre imię, szacunek, reputacja oraz inne dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje między innymi wypowiedzi znieważających inne osoby lub grupy ludzi, wypowiedzi zawierających treści obraźliwe, naruszających czyjeś dobre imię i wizerunek. Takie same prawa do ochrony swojego wizerunku i dobrego imienia ma również firma. Odpowiedzialność za bezprawne działania przewiduje zarówno prawo cywilne, jak i karne. W związku z powyższym prosimy o rozwagę w wypowiedziach oraz informujemy, że komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora GoWork. Będą również usuwane wpisy, które szerzą nienawiść bądź nie zawierają merytorycznych treści.
    Michał Bratos

05.02.2021 22:08

Bardzo konkretna, merytoryczna rozmowa kwalifikacyjna. Proces wdrażania w działanie firmy również szybki i bardzo konkretny. Pełen profesjonalizm. Firma i ludzie "na poziomie" a tego szukałem. Widać że nie ma tu ludzi "z przypadku".

06.02.2021 11:16

Panie Michale, dziękujemy serdecznie. Bardzo się cieszymy się, że dołączył Pan do naszego zespołu! Życzymy powodzenia i samych sukcesów!
    Monika84

03.12.2020 08:41

Jakiś czas temu temu weszłam na profil firmy na GoWork i powiem szczerze, opinie nie zachęcały do wysłania aplikacji... Aktualnie jestem "świeżym" pracownikiem (około pół roku) w olsztyńskim oddziale i jestem mile zaskoczona panującą tu atmosferą :) Początek rekrutacji to rozmowa z prezesem, a następnie z działem, do którego aplikowałam. Decyzję otrzymałam bardzo szybko.

03.12.2020 08:46

Witaj Moniko w Biofeed! Serdecznie dziękujemy za Twoją opinię. Bardzo się cieszymy, że dołączyłaś do naszego zespołu. Życzymy Ci sukcesów i owocnej współpracy :) Pozdrawiamy!
    Rolnik pow.działdowski

01.11.2020 11:27

Przedstawiciel Pan Bartek bardzo dobry doradca koncentraty dla prosiąt b.dobre tucznik też obsługa dostawa ok. Cena mogłaby być zawsze tańsza .

02.11.2020 08:20

Dziękujemy serdecznie za opinię. Każda taka wypowiedź jest dla nas niezwykle cenna.
    Maciek

25.01.2019 09:59

Byłem ostatnio w tej wytwórni-powstaje nam nowa linia i gruntowna modernizacja. Dla mnie ok

27.10.2020 11:58

Panie Maćku, dziękujemy serdecznie za opinię.

Ragnarok

20.01.2026 10:08

Chciałbym pozytywnie wypowiedzieć się o (usunięte przez administratora) atmosfera w firmie jest naprawdę spoko normalna ludzka i bez zbędnej spiny odkąd tu pracuję ani razu nie spotkałem się z mobbingiem czy jakimkolwiek niezdrowym podejściem do pracowników (usunięte przez administratora) potrafi rozmawiać z ludźmi słucha i traktuje każdego z szacunkiem co dziś wcale nie jest takie oczywiste dzięki temu do pracy przychodzi się bez stresu a współpraca układa się dobrze zdecydowanie widać że dba o atmosferę i o to żeby każdy czuł się w firmie w porządku

Nikt

17.01.2026 18:09

Całe szczęście, że kontrola jakości wykonuje swoją pracę jak należy i nikt nie ma żadnych zastrzeżeń 😏😂 A co do dyrektora może i zdarza mu się podnieść ton, ale taka praca. Musi na niektóre rzeczy i sytuacje zareagować, żeby firma się rozwijała. Jeżeli chodzi o resztę zespołu to też nie mam zastrzeżeń.

Azazel

17.01.2026 07:22

Jestem osobą z wieloletnim stażem w Biofeed Blok Dobryszyce i uważam ze negatywne opinie są bezpodstawne i mają na celu oczernienie dyrektora. Nigdy nie było i nie ma tam mobbingu, pracownicy są zadowoleni i odpowiednio wynagradani, zespól jest zgrany. Nie ma tu mowy o układach i donosach, każdy robi to do niego należy.

Szemrany

16.01.2026 22:39

Praca w tej firmie jest ok. Jak komuś nie odpowiada niech idzie na strefę tam jest podobno najlepiej. Co do kadry kierowniczej nie mam zastrzeżeń pracują i dają z siebie wszystko . Przychodząc do pracy musisz sie starać robić dobrze i słuchać poleceń przełożonych a jak dostaniesz (usunięte przez administratora) to zastanów sie co zrobiłeś źle i staraj sie nie popełniać tego błędu.

12.01.2026 16:49

To co wyrabia (usunięte przez administratora) To jest nie do opisania. (usunięte przez administratora) swoich pracowników ja każdym kroku. Zwalnia osoby które pracują i chcą pracować a zostawia (usunięte przez administratora)którzy dzień w dzień piją w pracy. (usunięte przez administratora) odwozi ich do domu a na drugi dzień przychodzą i dalej pracują. Połowę rodziny zatrudnił i nic nie robią tylko kontrolują pracowników i mu donoszą. (usunięte przez administratora) Niech zarząd się wreszcie zajmie tym człowiekiem ludzie są (usunięte przez administratora) i boją się cokolwiek odzywać. To jest manipulator kombinator i już w swojej karierze miał rozdział z (usunięte przez administratora) Doprowadzi ta firmie do ruiny. Pracownicy już odpowiednie pismo do pip złożyli.
    Maryjane

16.01.2026 11:27

Opinia o zakładzie to nie jest, tylko hejt przeciwko komuś. A ad pana Daniela to człowiek, który zna zakład od podszewki, jest to odpowiedzialny i kompetentny człowiek na odpowiednim stanowisku, może tego samego oczekuje od pracowników po prostu
    TwardyMecenas

16.01.2026 22:04

Kazdy ma wlasna opinie, ale oskarzenia o mobing sa powazne. I trzeba mieć twarde dowody, w tym przypadku bezpodstawne bo jesli ktos stracil prace bo nie wykonywał jej jak nalezy to internet nie jest miejscem na tego typu wywody.
    TwardyMecenas

16.01.2026 22:00

Pracuje dluzszy czas w tej firmie. Firma sie rozwija.Caly czas jest coś ulepszane. Dyrektor wykonuje swoja prace najlepiej jak potrafi.
    Zwykłypracownik

16.01.2026 18:59

Każdy ma prawo do własnej opinii, ale z mojego punktu widzenia dyrektor wykonuje swoją pracę rzetelnie. Pracuję w tej firmie dość długo i z mojej strony nie było ani nie ma żadnego mobbingu. Stara się utrzymać porządek i odpowiedzialność w zespole, co nie zawsze wszystkim odpowiada, ale jest potrzebne.

16.01.2026 16:16

Pracuję w BioFeed od 4 lat i z pełnym przekonaniem mogę napisać, że jest to bardzo dobrze prosperująca firma, która z roku na rok wyraźnie się rozwija. Widać realny postęp, inwestycje oraz powstawanie nowych miejsc pracy, co najlepiej świadczy o stabilności i dobrej kondycji przedsiębiorstwa. Na duży plus zasługuje kadra dyrektorska i kierownicza – to ludzie kompetentni, doświadczeni i zaangażowani, którzy potrafią słuchać pracowników i podejmować przemyślane decyzje. Panuje tu dobra atmosfera, jasne zasady współpracy oraz poczucie bezpieczeństwa i stabilności zatrudnienia. Szczerze dziwią mnie negatywne komentarze pojawiające się w internecie. Z mojego doświadczenia wynika, że są to opinie osób, które nigdy nie pracowały w firmie i jedynie sieją nieprawdziwe plotki. Jako wieloletni pracownik mogę z czystym sumieniem polecić BioFeed jako solidnego, uczciwego i godnego zaufania pracodawcę.
    Wózki

16.01.2026 09:46

Pracuje tutaj już trochę i nigdy się nie spotkałem z mobbingiem ze strony Daniel S

16.01.2026 09:34

Pracując w tej firmie bardzo długo nie zauważyłam żadnego mobbingu i zastraszania, Daniel S. jest bardzo uczciwym i rzetelnym człowiekiem
    #PracownikBiurowy
    Grzeeesiuuuu

05.11.2025 13:09

Czas najwyższy zająć się(usunięte przez administratora) Przede wszystkim on powinien zacząć od szkolenia do pracy i rozmowy z ludźmi, bo jedyna forma wypowiedzi to u niego krzyk i obgadywanie do innych, oskarżanie pracowników o (usunięte przez administratora)bezpodstawne i to za plecami do innych pracowników. Zero kultury osobistej, nie potrafi odpowiadać prostego słowa cześć i narazie.. Poprostu taki człowiek (usunięte przez administratora) nie powinien być na takim stanowisku. Dziwne ze nikt jeszcze się nie dopatrzył (usunięte przez administratora). Życzę firmie żeby w końcu przejrzała na oczy, bo praca na produkcji wszytko spoko.
    #PracownikBiurowy
    Jakoss

26.07.2025 20:47

Przedstawicieli firmy biofeed handlowy obrabia / D / do innych klientów
    Nuntius

10.07.2025 18:01

Asystent AI

Może ktoś napisać, jak kiedyś wyglądała praca jako Inżynier utrzymania ruchu, skoro wymagali doświadczenia, szerokiej wiedzy technicznej, a nie podawali stawki? Te wymagania wydają się spore w stosunku do tego, co oferowali? Najważniejsze było wcześniejsze doświadczenie na podobnym stanowisku i ogólna wiedza z mechaniki, automatyki, hydrauliki oraz elektryki przemysłowej. Z benefitów wyróżniała się prywatna opieka medyczna.
    #InzynierUtrzymaniaRuchu

Oferty pracy - BioFeed Sp. z.o.o

MECHANIK /POMOCNIK W DZIALE UTRZYMANIA RUCHU (K/M)

Zalewo

ELEKTRYK/ELEKTROMECHANIK W DZIALE UTRZYMANIA RUCHU (K/M)

Zalewo

REFERENT DS ROZLICZEŃ I FAKTUROWANIA (K/M)

PRACOWNIK/CA PRODUKCYJNO- MAGAZYNOWY/WA

MAGAZYNIER/KA WYSYŁEK

OPERATOR/KA WYTWÓRNI

Veritas

23.06.2025 17:28

Asystent AI

Była oferta pracy na stanowisku Mechanik – Technik utrzymania ruchu z wynagrodzeniem od 5000 do 8500 PLN brutto miesięcznie na umowie o pracę. Wśród wymagań głównych pojawiła się gotowość do pracy zmianowej. Jako benefit najbardziej podkreślano pakiet prywatnej opieki medycznej. Możecie napisać, czy wymagania i warunki były według Was rozsądne jak na technika utrzymania ruchu i czy widełki płacowe nie były zbyt szerokie?
    #TechnikUtrzymaniaRuchu
    Doświaczony

09.03.2025 22:31

Najniższa krajowa, bałagan totalny, wyzysk, dyrektorzy i kierownicy wciskają swoje rodziny na lekkie stanowiska. Brak sprzętu i należytego wyposażenia, nie przestrzeganie zasad BHP i kodeksu pracy no i myszy oraz szczury wielkości małych kotów biegające dosłownie wszędzie. Przymusowa praca w nad godzinach, wyeksploatowany sprzęt z czasów (usunięte przez administratora)Oto cały obraz firmy

27.11.2024 19:06

@pracodawca Jaka jest podstawa wynagrodzenia dla pracowników produkcji? I w jakich godzinach jest praca ? Z góry dziękuję za odpowiedź.

13.03.2024 21:10

Też ciekawa jestem tego jak podstawa wygląda, bo zauważyłam, że przy tych bieżących ogłoszeniach nie jest ona wprost wpisana. :) chciałam się dowiedzieć jak konkretniej teraz wygląda praca technologa produkcji pasz i dodatków. W wymogach jest napisane, że trzeba mieć kilkuletnie doświadczenie z (usunięte przez administratora) na podobnym stanowisku. ile lat to byłoby takie minimum?

14.03.2024 10:19

Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą (usunięte przez administratora) na stanowisku technologa produkcji pasz i dodatków. Rozumiemy, że informacje dotyczące wynagrodzenia są ważne dla naszych potencjalnych kandydatów. Zachęcamy do aplikowania i omówienia tych szczegółów podczas rozmowy kwalifikacyjnej, gdzie będziemy mogli wspólnie określić, jak najlepiej możemy współpracować. Co do wymaganego doświadczenia, szukamy osób, które mają konkretny zakres umiejętności i wiedzy, idealnie pasujących do potrzeb naszej firmy. "Kilka lat doświadczenia" jest pojęciem elastycznym i chętnie rozważymy kandydatury osób, które są w stanie wykazać się odpowiednimi kompetencjami i doświadczeniem w naszej branży, niezależnie od ścisłego określenia liczby lat :)

22.12.2022 10:40

Czy BioFeed Sp. z.o.o ma ściśle ustalone godziny pracy?

23.12.2022 08:28

Wymiar czasu pracy pracownika zatrudnionego na pełen etat w BIOFEED jest ściśle określony i wynosi 8 godzin dziennie, najczęściej od godziny 7:00 do 15:00 lub od 8:00 do 16:00.

14.04.2022 23:44

Czas powitać nowe grono pracowników

12.08.2022 22:38

Widze cisza,brak odpowiedzi.... czym to spowodowane ? Jakieś zaskoczenie ?

29.08.2022 08:32

Pani Kasiu, nie ma żadnego zaskoczenia :) Miłego dnia życzymy!
    Margaret

05.01.2021 19:25

Niestety bardzo kiepski płatnik faktur. Notorycznie przekraczane terminy płatności. Brak rzetelnej informacji od księgowych, które "tylko tam pracują". Nie polecam.
    Edward 10

08.06.2022 00:18

Potwierdzam Bardzo slabo płacą, kontakt tylko jak oni cos potrzebują. Niskie kompetencje pracowników. Duza rotacja

08.06.2022 14:04

Panie Edwardzie, zapewniamy, że zawsze dokładamy wszelkich starań, aby prawidłowo i terminowo dokonywać firmowych płatności. Staramy się również, aby nasz zespół pracował jak najlepiej. W razie potrzeby zapraszamy oczywiście do kontaktu bezpośredniego.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w BioFeed Sp. z.o.o?

15.05.2022 11:20

Czy w firmie BioFeed Sp. z.o.o można pracować zdalnie?

30.05.2022 08:55

Jak najbardziej jesteśmy otwarci na nowe rozwiązania i pracę zdalną. Wiele naszych pracowników pracuje zdalnie, w zależności od potrzeb, możliwości i ustaleń z przełożonymi.
    Cle

18.09.2021 06:34

Sympatyczne zaskoczenie firmą i podejsciem

20.09.2021 07:44

Dziękujemy serdecznie, bardzo nam miło. Życzy samych sukcesów!

27.03.2021 15:22

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w firmie BioFeed Sp. z.o.o?

18.05.2021 12:50

Potwierdzamy, z naszymi pracownikami najczęściej podpisujemy umowę o pracę.

29.06.2021 10:09

Pani Łucjo, wszystko zależy od stanowiska, na które Pani aplikuje. Zwykle takie ustalenia zapadają podczas rozmowy rekrutacyjnej, gdzie omawiane są warunki zatrudnienia. Przy przechodzeniu z jednej umowy na drugą, wszystko jest ustalane z pracownikiem i jego przełożonym. Zgodnie z Kodeksem Pracy okres próbny wynosi nie więcej niż 3 miesiące, ale zdarza się, że zatrudniamy na krótsze okresy próbne np. 1 miesiąc lub 2 miesiące. Po tym okresie następuje zatrudnienie z umową na czas określony . Maksymalny okres wynosi 33 miesiące, jednak zazwyczaj zatrudniamy na krótsze okresy np. 6 miesięcy, 12 miesięcy lub 3 miesiące). Łączna liczba tych umów nie może jednak przekroczyć trzech. Po tym czasie pracownik zatrudniany jest na czas nieokreślony. Zachęcamy do składana aplikacji na adres mailowy: [email protected].
    ...

07.09.2020 15:26

Najgorszemu wrogowi nie polecałabym pracy w tej firmie. Tylko patrzą, żebyś pracował 24/7 i obskakiwał kilka stanowisk za najniższą krajową. Jeszcze kombinują z umowami, żeby mieć jak najmniejsze koszty. Dodatkowo jeśli nie jesteś tam po znajomości lub nie masz porządnego kierownika, który potrafi się za tobą wstawić to jesteś nikim. Atmosfera jest okropna. Każdy pod każdym dołki kopie i obgaduje za plecami, a kierownictwo i dyrektorstwo to w większości sfrustrowani karierowicze bez życia prywatnego. Największą umiejętnością niektórych jest tylko i wyłącznie darcie mordy na pracownika. Nie zaopatrują pracownika we wszystkie niezbędne narzędzia pracy. Komunikacja między działami oraz oddziałami jest niemal zerowa. Jednym słowem panuje tam jeden wielki chaos.
    Michał Bratos

05.02.2021 22:12

jakieś konkrety byłyby mile widziane ?

08.02.2021 11:32

Jesteśmy dużą firmą i zdajemy sobie sprawę, że mogą być obszary wymagające poprawy. Dlatego jesteśmy otwarci na wszelkie spostrzeżenia i konstruktywną krytykę, by móc wyciągać wnioski i wprowadzać usprawnienia. Podkreślamy, że atmosfera jaka wytwarza się w pracy zależy od każdego pracownika w podobnej mierze. Z naszej strony staramy się dokładać wszelkich starań aby wszyscy nasi pracownicy mogli działać w komfortowych warunkach. Stąd też śledzimy wątek i opinie na temat naszego przedsiębiorstwa. W odniesieniu do "kombinowania z umowami" - nigdy nie miało miejsce takie zdarzenie. Niemniej jednak, jeśli ktoś z Państwa posiada informację istotne dla funkcjonowania naszej spółki zapraszamy do bezpośredniego kontaktu.
    Martyna

12.04.2020 09:15

Jakie są zmiany? W sensie, w jakich godzinach się pracuje ?

27.10.2020 11:55

Pani Martyno, w zależności od stanowiska, na jakie chciałaby Pani aplikować.
    były pracownik

07.07.2015 15:07

Pracowałem w tej firmie i chciałbym ostrzec wszystkich, którzy rozważają podjęcie pracy tutaj. Atmosfera tu jest nie do wytrzymania, 1000 pomysłów na minute z czego w życie wdrażane są te najbardziej absurdalne.Zero szacunku dla człowieka, najlepiej jakby się pracowało w systemie 24h/24h. Jak czytam te pozytywne opinie o firmę to śmie twierdzić, że zostały one napisane przez kierownictwo bądź przedstawicieli handlowych, gdyż są oni najbardziej uprzywilejowani.(usunięte przez administratora).Szkoda natomiast na zainwestowanie w nowy sprzęt na produkcje. Lepiej naprawiać stary złom, który pamięta dobre czasy komuny niż zainwestować w nowe maszyny... a niby ta firma ma inspiracje bycia jedną z najnowocześniejszych firm paszowych w Polsce...
    Sadownik

25.01.2018 17:11

Ten złom jak "były pracownik" napisał przyjechał z Zalewa w czasach gdy Reifeisen złomował tą mieszalnię, a spryciarz kupił go w cenie złomu i poszła dalej do użytku ...
    Lech Be.

26.02.2020 17:18

Zgadza sie - Wysocki to (usunięte przez administratora)

Kontakt - BioFeed Sp. z.o.o

Jesionowa 28 83-130 Gdańsk

Branża główna: Pasze i żywienie zwierząt hodowlanych

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    rolnik mazowieckie

20.11.2018 18:03

nie polecam . na wejście dają dobra cenę , parametry na ateście wysokie ale co do jakości paszy spadek mleka . wróciłem do wcześniejszej firmy paszowej mleko powróciło . Moje sugestie dla Biofeed Sp. z o.o. Michał Wysocki: nie zatrudniajcie juz wiecej ludzi z cargill ;-)
    set

01.02.2019 11:38

Wybitnie złośliwa i tendencyjna opinia. Zresztą, jak wiele na tym forum. Jeśli chodzi o cenę paszy, to co to znaczy dobra cena? Proszę wyjaśnić tą okazję cenową, jaką mają inne firmy. Co to znaczy jakość paszy i ten nieszczęsny spadek mleka. Proszę wyjaśnić niewtajemniczonym? Jeżeli Pan nie mówi całej prawdy to w zasadzie zawsze można napisać o spadku mleka, bo to nie jest do udowodnienia. Najlepszy numer o jakim słyszałem to powrót do poprzedniej firmy i wspaniałej wydajności. Moje obserwacje są diametralnie inne od pańskich i w dowód moich czystych intencji zapraszam do siebie w celu potwierdzenia pańskich obserwacji.
    set

01.02.2019 11:55

Drogi forumowiczu, zapewniam, że nie znasz tematu i nie wiesz o czym piszesz. Trudno jest na forum dyskutować o trudnym zagadnieniu, jakim jest zmiana receptury. Z takimi wątpliwościami proszę się udać do swojego przedstawiciela po wyjaśnienia i proszę więcej tych głupot nie zamieszczać.
    jop

29.06.2017 14:38

daj sobie spokój ... prez.es i dyrekto.r to karierowicze i kłamczuchy
    Tomasz

11.01.2018 15:22

to nieprawda frustracie

24.11.2018 21:11

To niestety prawda.

16.11.2018 22:20

Firma ma problemy z jakością swoich produktów.

16.11.2018 22:12

Ilość gwiazdek na podstawie czterech ocen?

20.04.2018 12:00

W czasach korzystnej dla kandydatów sytuacji na rynku, atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz większą rolę. Czy tak samo jest w Biofeed Sp. z o.o. Michał Wysocki?
    Genio

25.06.2018 21:43

Nie polecam
    Fric

27.06.2018 12:24

Czy taka korzystna to nie wiem.ludzie słabi i tak pracy nie dostaną a tylko tacy pracy obecnie szukają reszta pracę już ma w Polsce lub za granicą .Portal go wiek czeka likwidacja . Zaczyna nie wpisów o firmie przez administratora bo przestali ludzie czytać donosić .Bardzo ciekawe
    endriu

17.07.2017 07:15

Firma idzie do przodu jak czołg. Ciśnienie na sprzedaż jak wszędzie- auta ok. Dają narzędzia do dobrej sprzedaży. idzie się dogadać. polecam
    rolnik

29.06.2017 10:50

Polecam ambitnym handlowcom. Zarobki i warunki pracy ok. Ciśnienie na sprzedaż jak w każdej firmie, komunikacja ok
    Błażej

19.03.2017 02:50

Mądra polityka Firmy,że tak dopieszcza handlowców.......absurdem jest czynić wobec tego jakikolwiek zarzut.....mądra polityka. Odnośnie pozostałych uwag,to już głupota.....kwestia ta powinna być poważnie rozważona,ponieważ w należytej organizacji pracy tej firmy leżą jej ogromne rezerwy.....prawdopodobnie przeszkodą jest ,ręczne zarządzanie" i tzw.ukryte życie czyli nieformalne struktury .... Ciekawe wyzwanie....
    San

22.12.2016 01:24

Wspolpracowalem jako zaprzyjazniona firma z nimi przez jakis czas, fajni ludzie, gdyby nie to ze zarzad mysli ze oszczedzaniem na wszystkim rozwinie ta firme to byloby naprawde ok a tak to beda pozornie isc do przodu a w rzeczywistosci male kroczki w tyl.... oby nie do upadku bo atmosfera jest ok :)
    siaki

16.11.2016 06:59

Faktycznie pojazdy nie stare, ale i nie nowe w dodatku kiczowato oklejone, ale to w stylu kociewskiej kultury michałka i maciusia. Firma to nie tylko handlowcy. Spójźcie na tych umęczonych ludzi na produkcji i zaszczute groźbą utraty pracy biuro. Wiem jednak że Ci ludzie nic nie znaczą w oczach właściciela. A przecież wszyscy teraz trąbią NAJWAŻNIEJSZY JEST CZŁOWIEK. W przyszłym roku michałku bezrobocie w Polsce przewidywane jest na poziomie 6 %. Już przebieram nogami z niecierpliwością na myśl, że zacznie Ci brakować pracowników, bo jak widzę na powyższym poście handlowców już ci brakuje.
    taki

14.11.2016 10:28

Handlowcy na pewno nie mogą narzekać na warunki. Mają dobry system premiowy, nowe pojazdy we flocie. Zarobki - jak ktoś się stara to nie narzeka.
    Piko

31.10.2016 18:45

To jest kołchoz a nie firma. Tam się nikogo nie szanuje. Szok!
    Chudy

31.10.2016 08:32

Pracowałem u nich kilka miesięcy. Warunki normalne. Jak kto sie lubi obijac i kombinowac to wszedzie bedzie mu zle.
    koko

21.07.2016 16:08

Firma jak firma. Docenia tych , którzy osiągają dobre wyniki. Jeśli ktoś się nie nadaje do sprzedaży to się nie sprawdzi.

Zostaw merytoryczną opinię o BioFeed Sp. z.o.o