MACED Sp. z.o.o.

Polanów

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 112 ocen.

Opinie o MACED Sp. z.o.o.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MACED Sp. z.o.o.

zainteresowany

A ktoś coś wie o nowej pracy w Bydgoszczy? Gdzie ma być oddział Firmy i jakie są zarobki na magazynie?

Marek
użytkownik zarejestrowany

Nie rozumiem dlaczego oceniacie firmę przez pryzmat brygadzistki? Jedna czy dwie osoby to jeszcze nie firma!!!!

Abc

No to teraz ja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byliście i guwno wiecie maced to fajna firma i fajnie się tam pracuje a zwłaszcza na mokrej pozdrawiam serdecznie ????

Abc

No to teraz ja w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byliście i guwno wiecie maced to fajna firma i fajnie się tam pracuje a zwłaszcza na mokrej pozdrawiam serdecznie ????

jasobie

Ale wy kobiety jesteście okropne. Nie potraficie się zachować nawet na forum grupy i anonimowo wyzywacie kobietę, która tam pracuje, nie potraficie powiedzieć wprost ? tak sie boicie a tutaj macie odwage wypisywac, o maturze jedna mówi a z tego co widzę to każda popełnia banalne błędy w ortografii. Żenujące jesteście, jak możecie się cieszyć z tego, że w firmie się paliło? Tyle ludzi może pracować za dobre pieniądze a wy tak gadacie, plotkary jesteście i bzdury opowiadacie, nie potrafiłyście pracować to was wylali a rozgadujecie plotki a inni do pracy nie chcą przyjść. Nie podoba wam się to nie pracujcie, idźcie siedzieć w domu albo na miasto plotkować na pewno wyjdzie wam to na lepsze.

jasobie

Ale wy kobiety jesteście okropne. Nie potraficie się zachować nawet na forum grupy i anonimowo wyzywacie kobietę, która tam pracuje, nie potraficie powiedzieć wprost ? tak sie boicie a tutaj macie odwage wypisywac, o maturze jedna mówi a z tego co widzę to każda popełnia banalne błędy w ortografii. Żenujące jesteście, jak możecie się cieszyć z tego, że w firmie się paliło? Tyle ludzi może pracować za dobre pieniądze a wy tak gadacie, plotkary jesteście i bzdury opowiadacie, nie potrafiłyście pracować to was wylali a rozgadujecie plotki a inni do pracy nie chcą przyjść. Nie podoba wam się to nie pracujcie, idźcie siedzieć w domu albo na miasto plotkować na pewno wyjdzie wam to na lepsze.

Miki
użytkownik zarejestrowany

Nowi pracownicy zawsze są mocno wystraszeni i generalnie testuje się na nich wiele trudnych sytuacji. Po okresie próbnym wszystko jest ok i teraz też tak będzie. Maced to dobra firma i zadowolenie gwarantowane

Ada

Jeśli chcecie iść do pracy w macecie na mokrą to nie idźcie brygadzistki sa chamskie wredne określam się naprawdę grzecznie o nich bo nie wypada mi pisać co o nich myślę

Mała

Witam jeśli ktoś wybiera się do pracy w macecie w szczególności na mokrą to niech naprawdę się zastanowi ja pracuje tam kilka dni praca jak praca jak ktoś będę chciał pracować to będzie ale nie chodzi mi o pracę tylko o przełożone traktują nowych pracowników gorzej jak bydło ostatnia sytuacja chcieli włączyć wiatrak to stara ekipa nie dała A brygadzista powiedziała że jak chcą wiatrak wryju to niech idą na drugą stronę naprawdę brygadzistki sa nie na miejscu

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Wesołek dla Ciebie tyle w temacie, a dla użytkowników jednak uzasadnienie jest ważne, bo chcą wiedzieć czy poświęcać swój czas na aplikację do MACED. Dlatego czy możesz uzasadnić czemu firma jest fajna?

Wesołek
użytkownik zarejestrowany

Fajna firma dla chcących pracować i tyle w temacie.

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Maleńka a na jakim stanowisku pracujesz? Opowiedziałabyś o nim? Co wpływa na to, że dobrze Ci się pracuj w MACED? Takie informacje mogą pomóc osobom zastanawiającym się nad pracą.

Maleńka
użytkownik zarejestrowany

Pracuję tu i nikt nie polecił mi pisać opinii. Dobrze mi się pracuje, poza tym nie ma idealnych firm i tyle.

Anonim

Zlozylam cv ok marca mam wyksztalcenie wyzsze i skonczone w sumie 3 fakultety. Najprawdopodomniej moje cv nie zostalo przekazane do szefa. Bo panie sie przestraszyly. Jestem z wyksztalcenia po technologii zywienia i towaroznawstwie. Pani z kadr za kazdym razem mowila ze maja pelna obsade i nikogo wiecej bie przyjmuja , a ja co chwile slysze ze ciagle kogos nowego przyjmuja. To jest dopiero swinstwo.

Krytyk
użytkownik zarejestrowany

Odnoszę wrażenie, że w firmie jest dobrze ponieważ tak mało jest opinii. Nie widziałem nowych ofert pracy czyli wszystko wskazuje, że Maced jest dobrą firmą.

Miki
użytkownik zarejestrowany

Czy Maced ma jakieś nowe oferty pracy, widziałam pracę dla zaopatrzeniowca z maja i nie wiem czy jest aktualna?.

Nowy
użytkownik zarejestrowany

Czy MACED ma jakieś oferty pracy? Nigdzie nie mogę nic znaleźć a chętnie bym złożył cv. Dziwię się ludziom, że rozmawiają tylko o zarobkach a to jest tajemnica.

koko

Witam Stanowisko technik utrzymania ruchu. Oferują od 3500 do 5000, czy tonie żart ? Możliwe, że ostatni pracownik uciekł w popłochu bo dużo awarii a maszyny to stare gruchoty ? Automatyka z lat 90 czy lepiej ? Dają zakres obowiązków, czy pomiędzy jedną awarią a drugą maluje się płot albo przepycha klop ?

Klakier
@koko 30.03.2017, 15:33
Witam Stanowisko technik utrzymania ruchu. Oferują od 3500 do 5000, czy tonie żart ? Możliwe, że ostatni pracownik uciekł w p...

Chcę aplikowac na to stanowisko, jednak nie sądzę aby za taką kwotę opłacało się babrać w starych złomach. Przy nowych maszynach jest zawsze wiele pracy a przy padaczkach z chin dwie ręce to mało. Jeżeli są 3 zmiany to gra niewarta świeczki, wystarczy, że jeden z techników to paparuch i kłopot murowany. Napiszcie coś na temat maszyn, jestem z Kobylnicy i nie wiem czy się specjalnie fatygować na spotkanie bez płęty.

xxx
@Klakier 30.03.2017, 15:56
Chcę aplikowac na to stanowisko, jednak nie sądzę aby za taką kwotę opłacało się babrać w starych złomach. Przy nowych maszynac...

Jeżeli masz prace to nie ryzykuj.

Iza
użytkownik zarejestrowany

@Aneta Pytania, które zadałaś skieruj na adres e-mail: infolinia@maced.pl a otrzymasz szczegółowe odpowiedzi.

Zenek
użytkownik zarejestrowany

Generalnie Maced jest super, a że nie wszystkim się podoba trudno.

Aneta

Witam, czy ktoś może rzetelnie powiedzieć ile tam się zarabia - nie mówię tu o produkcji, ale o pracy jako specjalista ds. rozliczania produkcji - konkretnie jakaś kwota ? Rozumiem, że to praca raczej w biurze niż na produkcji. Jaka jest atmosfera w biurach??

Miki
użytkownik zarejestrowany

Czy są nowe rekrutacje na PH w firmie? Szukałem dobrej firmy i dlatego chcę pracować w Maced. Jeśli ktoś może pomóc będę wdzięczny za informacje ile można zarobić.

ABC
@Miki 13.01.2017, 10:28
Czy są nowe rekrutacje na PH w firmie? Szukałem dobrej firmy i dlatego chcę pracować w Maced. Jeśli ktoś może pomóc będę wdzięc...

To sie zastanów. Mobbing w tej firmie z tego co sie tu czyta jest w każdym dziale o manipulacji nie będę wspominała. Ktoś dawno powinien to zweryfikować.

Xbox

Witam wszystkich jak wygląda praca w dziale technicznym chodzi o atmosferę i rotację?

Xyzy
@Xbox 10.01.2017, 11:20
Witam wszystkich jak wygląda praca w dziale technicznym chodzi o atmosferę i rotację?

Moze ktos sie wypowiedziec na ten temat ???

Zzz

Te wszystkie komentarze ktore czytam z jednej strony są żenujące , a z drugiej prawda. Pierw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] komuś obrabiacie, a potem do niego lecicie. Nasz ,,kochany" dyrektorek już u nas nie pracuje za poniżanie i gnembienie ludzi. Ten szanowny pan o którym piszemy zwolnił 5 osób razem ze mną, kilka dni później główny dyrektor zwolnił go. Wróciły prawie wszystkie osoby które zwolnił. Tak sie skończyła sie historia naszego Sadysty.

peh

Flota nowa tych hyundai czy wysłużone auta ? który rok

PHowiec

Witam. Jestem PH i zamierzam złożyć swoje CV właśnie na takie stanowisko. Jednak czytając wasze komentarze zaniepokoiłem się atmosferą panującą w tej firmie. Widziałem opinie napisaną rok temu, w której jakiś PH pisze, że wszystko zależy od „królowej Maced, która jest kuzynką i karze całować swoje nogi jednemu z przedstawicieli”. Czy może ktoś przybliżyć temat, bo to chyba już mobbing. Proszę o informacje czy warto składać papiery.

Pozytywny

Brygadzistka? To jedna wielka plotkara... Wchodziła w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi a za plecami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu obrabiala zresztą jak każdemu. Nie odpuściła też dziewczyną z biura. Nie rozumiem jak można być tak fałszywym albo zazdrosnym. Na szczęście zakład się spalił i wielka Pani ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiała nie będzie.

Arek
@Pozytywny 04.12.2016, 15:35
Brygadzistka? To jedna wielka plotkara... Wchodziła w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi a za plecami [u...

Wielka pani bryg.to rozumiem ślusarska☺dobrze ze się zakład spalił i wróciła pani na swoje wiochę Rogowicę brawoooo

zoltan89

Witam, jak z pracą jako PH ? Czy jest szansa wyrobić target sprzedażowy? Jak z cenami produktów? Ciężko się wbić do nowego klienta? Jak z zarobkami i z urlopami?

Daro

Czy może ktoś napisać o pracy Ph , jaka podstawa , jaka premia , jak z wykonywaniem planów,jakie narzędzia do sprzedaży?

Anonim

Witam Będę wdzięczny za jakieś informacje odnośnie działu sprzedaży - przedstawicieli, jak tam sytuacja wygląda?

aaaa
@Anonim 18.11.2016, 09:44
Witam Będę wdzięczny za jakieś informacje odnośnie działu sprzedaży - przedstawicieli, jak tam sytuacja wygląda?...

Witam w dziale sprzedaży jest ok pracuje zgrana grupa Te kłótnie tutaj nie dotyczą działu sprzedaży

Gazik
@aaaa 19.11.2016, 14:53
Witam w dziale sprzedaży jest ok pracuje zgrana grupa Te kłótnie tutaj nie dotyczą działu sprzedaży

A jaka flota? Auto do użytku własnego czy po pracy pod domem i nie ruszamy? Dzięki z góry za odp

bob

aaa były pracownik AJ kierownikiem?parodia

alek

W takim razie pytam się gdzie są organy państwowe ,które zajmują się takimi przypadkami,a jest ich wiele.Moja rada,zgłoście sprawę do urzędu!!!!!!!!!!!!!!

ala

i znowu brygadzistka!!! co tam do cholery się dzieje,bardzo zła opinia o tym miejscu zarówno jak i w polanowie.A dostałam ofertę pracy i zrezygnowałam myślę,że dobrze zrobiłam.Nie pozdrawiam

lool
@ala 08.11.2016, 11:31
i znowu brygadzistka!!! co tam do cholery się dzieje,bardzo zła opinia o tym miejscu zarówno jak i w polanowie.A dostałam ofert...

moja mama jest przez fira i słusarka na zwolnieniu lekarskim.Psychoterror!!

pol

nie polecam chłam,a o brygadzistce tzw brydzi nie wspomnę

janek
użytkownik zarejestrowany

Specjalista ds. Planowania i Kontroli Produkcji jest u nich obecnie potrzebny z tego co widze, wiec to na pewno jest na plus.

Bogini

Tak pisza ze zatrudnia do pracy a później sie okazuja ze nie moge przyjac bo szef sie nie zgadza co za patologia

cuban

Widzę , że nadal nic się nie zmienilo... Zapewne gdyby kierownika czy brygadzistki zmienili byłoby o wiele lepiej. KJ ? Hihi najpierw maturę Trzeba mieć :) na szczęście karma wraca i oby wróciła ze zdwojoną siłą za to jak ludzie w Macedzie tracą zdrowie .

mik

maced ?jak tam się pracuje? wie ktoś?

mik

maced ?jak tam się pracuje? wie ktoś?

Robert
@mik 21.09.2016, 20:43
maced ?jak tam się pracuje? wie ktoś?

nie polecam. Do wcześniejszych opinii dodałbym niekompetentne szefostwo. Mają wiele wizji, ale brak w nich spójności i konsekwencji, co najczęściej objawia się zmianami o 180 stopni i tym, że jeśli jesteś zatrudniony do jednego, to za chwile robisz w najlepszym wypadku coś innego, co Ci zupełnie nie odpowiada, ... jeśli wcześniej sam nie zrezygnowałeś albo nie zostałeś zwolniony. Na pewno nie jest to standard poważnej firmy, która w poważny sposób traktuje pracowników. Przed zmianą pracy i zatrudnieniem się w Macedzie, dwa razy przemyślałbym tę decyzję.

no

nikomu nie polecam ,tak jak ludzią piszą wyżej patologia brygadzistam e,jaka to brygadzistka podpier. ludzi na rózne sposoby,chory zakład.!!!!

Anonim

W madzedzie na mokrym jest smród brud i łóbóstwo i głupie brygadzistki i głupie Alina gnębnią ludzi

Do anonima
@Anonim 23.07.2016, 22:28
W madzedzie na mokrym jest smród brud i łóbóstwo i głupie brygadzistki i głupie Alina gnębnią ludzi

Prawda same hamy

olek

kaczek,pracownik produkcji wiecie coś na ten temat bo jak czytam opinie to strach tam jechać

olek

hejka ludziska jak się pracuje w macedzie,bo dostałem propozycję pracy.

all

i tak nie pojeżdzisz bo handlarz tytoniu nim jeżdzi z kobylnicy

Xxxl

Kolego, ale mi nie chodzi o to kto co robi tylko o to jakimi samochodami jeżdżą przedstawiciele handlowi...

Xxxl

A mam takie pytanie jakimi samochodami smigaja ph ? I jakby ktoś powiedział jaka jest mniej więcej podstawa Na tym stanowisku ponieważ zastanawiam się nad złożeniem aplikacji ;) Z góry dziękuję oraz pozdrawiam

maced

hejt to ty masz lizusie jak siedzisz w biurze i podpierdal. ludzi którzy zapieprzają na twoją zasr.pensje a sama do roboty się weż

ali

kal widać twój mops jak i ty jesteście mało wybredni skoro i jedno i drugie utrzymuje taką firmę

ooo

p.od jakości dobree a jakie ona posiada wykształcenie że jest od jakości dobre sobie porażka za robotę niech się weżmie jedna z drugą i ciotunia też tylko nasłać inspekcje pracy i sanepid

al

musieli by zmienić p.brydzie ,nie nadaje się się do kierowania ludżmi dlatego takie się dzieją rzeczy!

bibi
@al 27.04.2016, 07:44
musieli by zmienić p.brydzie ,nie nadaje się się do kierowania ludżmi dlatego takie się dzieją rzeczy!...

szanujcie zakład pracy ......dobre hahaha a zakład pracy ciebie nie będzie szanował byles zapiepszal za grosz az zdechniech

Zostaw opinię o MACED Sp. z.o.o. - Polanów

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MACED Sp. z.o.o.