logo Agencja Rozwoju Innowacji sp zoo

Agencja Rozwoju Innowacji sp zoo

Wrocław

Opinie o Agencja Rozwoju Innowacji sp zoo

Emil 2016-01-28 13:53
Pojawiło się kilka ogłoszeń o pracę w tej firmie i faktycznie wychodzi na to, że potrzebują kogoś "na już". Dobrze, że zajrzałem na opinie o firmie bo szkoda tracić czasu jak tak to ma wyglądać.
3
ziomek 2016-02-16 13:12
Wszystko powyżej to niestety prawda. Szkoda zdrowia na tą firmę, niczego nowego nauczyć się nie można, a codzienny stres jest wykańczający. ( usunięte przez administratora )
były pracownik 2016-03-21 17:54
Nie jest tak źle :) Może i nie jest to korpo z procedurami i standardami na wszystko, ale dobry pracownik będzie się tam miał naprawdę dobrze.
Paris 2016-03-22 19:44
Czy naprawdę jest tak źle?? Czy tu mowa o ARI na Ostrodzkiej?
Alek 2016-04-01 21:47
ARI na Ostródzkiej :) TRAGEDIA .
Marta 2016-04-05 08:22
No niestety przykra rzeczywistość...
123 2016-04-06 10:08
Miałem wysłać swoją aplikację do nich, bo widzę, że szukają na kilka stanowisk. Ale jak czytam te opinie to chyba nie ma co się tam pchać.
Resulto 2016-10-12 18:01
szukają w Resulto (inna kultura i poszanowanie dla Pracownika i Klienta)
op 2016-10-12 22:12
a dlaczego jedna wielka sciema? uwazam, ze daja szansę mlodym i niedoswiadczonym pracownikom w znalezieniu pracy i podjeciu zatrudnienia, poza ty mozesz wiele sie nauczyc u nich co bedzie plusem w twojej dalszej drosze
Alicja 2017-04-28 10:14
@Alek, co jest powodem Twojego negatywnego nastawienia do Agencja Rozwoju Innowacji sp zoo? Dlaczego uważasz, że firma to 'tragedia'? Czy spotkała Cię jakaś nieprzyjemna sytuacja? Czekamy na Twoją opinię.
AdRem 2017-07-04 07:57
Pracuję w ARI SA prawie 7 lat i musze powiedzieć, ze większość powyższych opinii jest nieprawdziwa. Zacznijmy od wypłaty wynagrodzeń. Wszyscy zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę otrzymują regularnie wynagrodzenie 10 każdego miesiąca. Inaczej wygląda sprawa wynagrodzeń w oparciu o inny rodzaj umowy. Ale żadna osoba zatrudniona na inne umowy niż umowa o pracę nie czyta umowy, gdzie ma wpisane czas wypłaty wynagrodzenia, a więc jeśli ktoś zawarł umowę 17 czerwca, to najbliższe wynagrodzenie otrzyma po miesiącu pracy, czyli 17 lipca, a większość spodziewa się wypłaty w dniu 10 danego miesiąca. Przez ten okres miałem także okazję poobserwować wielu nowo zatrudnionych. Niestety odchodzenie ich z pracy to nie efekt złego zarządzania, tylko braku zdolności wykonywania określonych zadań, marazm, brak doświadczeń, nienależyte wykonywanie zadań itp. Oczywiście najlepiej zwalić całą winę na zarządzających, bo odważyli się żądać czegoś od nas, a przecież my jesteśmy tacy wspaniali, genialni i najchętniej to oczekiwalibyśmy dużych wynagrodzeń bez własnego wysiłku. W firmie pozostają ci, którzy chcą coś robić, wnoszą wkład w jej rozwój i mimo różnych perturbacji mają pomysły na przyszłość.
1
AdRem 2017-07-04 07:58
Pracuję w ARI SA prawie 7 lat i musze powiedzieć, ze większość powyższych opinii jest nieprawdziwa. Zacznijmy od wypłaty wynagrodzeń. Wszyscy zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę otrzymują regularnie wynagrodzenie 10 każdego miesiąca. Inaczej wygląda sprawa wynagrodzeń w oparciu o inny rodzaj umowy. Ale żadna osoba zatrudniona na inne umowy niż umowa o pracę nie czyta umowy, gdzie ma wpisane czas wypłaty wynagrodzenia, a więc jeśli ktoś zawarł umowę 17 czerwca, to najbliższe wynagrodzenie otrzyma po miesiącu pracy, czyli 17 lipca, a większość spodziewa się wypłaty w dniu 10 danego miesiąca. Przez ten okres miałem także okazję poobserwować wielu nowo zatrudnionych. Niestety odchodzenie ich z pracy to nie efekt złego zarządzania, tylko braku zdolności wykonywania określonych zadań, marazm, brak doświadczeń, nienależyte wykonywanie zadań itp. Oczywiście najlepiej zwalić całą winę na zarządzających, bo odważyli się żądać czegoś od nas, a przecież my jesteśmy tacy wspaniali, genialni i najchętniej to oczekiwalibyśmy dużych wynagrodzeń bez własnego wysiłku. W firmie pozostają ci, którzy chcą coś robić, wnoszą wkład w jej rozwój i mimo różnych perturbacji mają pomysły na przyszłość.
Alicja 2017-08-04 11:33
@AdRem Twój wpis na pewno będzie pomocny dla wielu osób, które szukają dodatkowych informacji na temat pracy w firmie. Bardzo ważne jest wyjaśnianie nie do końca prawdziwych informacji jakie pojawiają się we wpisach niektórych użytkowników. Dlatego też jest tak ważne by wypowiadało się jak najwięcej z nich. Rozumiem, że Tobie praca w ARI odpowiada. Chętnie dowiemy się o mocnych stronach tego pracodawcy. Możesz powiedzieć też coś o możliwościach rozwoju jakie zapewnia on swoim pracownikom? Takie dodatkowe informacje będą bardzo cenne.
Reset 2017-08-10 13:34
Na rynku dolnośląskim Agencja Rozwoju Innowacji jest jedną z dominujących firm w zakresie przygotowania i zarządzania różnorodnymi projektami dofinansowanymi ze środków UE. Efektywność pozyskiwania środków dla przedsiębiorców waha się w granicach 80 %. To jest główna domena działalności. Jeśli chodzi o rozwój osobisty pracowników to wszystko zależy od pracownika i jego pomysłów. Chcesz iść na szkolenie, to idziesz. Oczywiście pracodawca zawsze motywuje do tego, aby było to przedsięwzięcie jak najmniej kosztowne, czyli dofinansowane i oczywiście związane z Twoją sferą działania w Agencji. To ty masz mieć wizję własnego rozwoju, własnej przyszłości. I tyle!
Markus 2017-10-09 15:24
w Ari jest też opcja elastycznego czasu pracy lub pracy zdalnej co dla mnie jest super opcją, a w standardzie praca pn-sb od 8 do 16. Ekipa jest zgrana i wszyscy się dogadują, ogólnie ja jestem zadowolony, że zdecydowałem się tutaj zatrudnić
gap 2017-10-10 10:27
Świetna atmosfera, wspaniali ludzie, bardzo dobrze się pracuje. Więcej takich firm i pracodawców.
Iga 2017-10-10 11:12
szukają teraz specjalisty ds. sprzedaży. Czy ktoś może coś więcej powiedzieć?
Arczi 2017-10-10 12:16
Jeśli chodzi o oferty pracy u nich to na pewno można się spodziewać pracy w dobrych warunkach i za dobra pieniądze
Karina 2017-10-10 15:40
ja korzystałam z ich usług i dostałam spore dofinansowanie na rozpędzenie biznesu. Musiałam przedstawić biznes plan, plan finansowy, zaświadczenia. Oczywiście we wszystkim mi pomogli i przygotowali stosowane dokumenty. Szczerze polecam ich usługi
Wilanowska 2017-10-12 13:10
Na początku myślałam, że jest to praca dla wytrwałych - bardzo stresująca. Myliłam się. Ekipa nieduża, ale zgrana, nie powiem, że jest czas na nic nie robienie, ponieważ jest naprawdę dużo spraw do ogarnięcia. Trzeba być na bieżąco ze wszystkim nowinkami prawnymi itp, ale jeśli ktoś jest zaangażowany to sobie poradzi
fryda 2017-10-12 16:18
moim zdaniem można się dużo nauczyć w Ari i zdobyć doświadczenie, nie wiem czy to firma na cale życie, ale rok, dwa, trzy spokojnie można tam spędzić i jak komuś będzie pasować to zostać dłużej
Igor 2017-10-16 11:32
Praca jak praca, ale z prezesem zawsze można się dogadać, bardzo pomocny i wiele rozumie....
U2 2017-10-16 15:49
Zdecydowanie w tej firmie trzeba być kreatywnym i ambitnym. W dzisiejszych czasach klienci są coraz bardziej wymagający i trzeba temu sprostać. Cały czas coś się dzieje, ale zaangażowanie jest odpowiednio wynagradzane ;)
studnet 2017-10-17 15:20
mnie bardziej zastania jak to wygląda u nich z praktykami, bo widzę, że szukają praktykanta do departamentu finansowania innowacji we Wrocławiu, ale nie napisali nic odnośnie roku studiów czy preferowanego kierunku
Zostaw swoją opinię o Agencja Rozwoju Innowacji sp zoo - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Rozwoju Innowacji sp zoo