Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Multiserwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
helena jankowicz - 2010-04-01 11:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
....Jedzenie ha jedzenie żarcie dla świń w Norwegii było stara zdechła śmierdząca ryba a jak poszli się poskarżyć to ( usunięte przez administratora ) powiedział im że jak się nie podoba im jadłospis i nie chcą jeść to na własny koszt będą kupować jedzenie tak powiedział albo,że do krajówki wylecą.W tej firmie tak jest jak człowiek chce się domagać jakich kolwiek praw to zaraz słyszy,że pójdzie do krajówki albo go wyrzucą taka wspaniała firma.A jak się domagali o bank godzin to Ci którzy szumieli wylecieli jak wrócili do Polski to lotki polecone już w domach na nich czekały z wypowiedzeniami z pracy.Kursy płatne po 1000zł. z Unii dofinansowanie na to biorą.Wykorzystują wszystkich jak tylko mogą.
zdjecie uzytkownika
Jan Z. - 2010-04-17 12:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość z was jest daremnych.
Ja pracuje w firmie od 17 lat,jeszcze jak był willich.Jako blacharz izolacji.

To jest tak,że lubie swoja prace,i jestem po prostu w niej dobry.Trzeba po prostu robić,to bez zadnego lizania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bedzie dobrze.Ja,przez pierwsze kilka lat jezdzilem tylko na krajowe budowy,pozniej po europie az do teraz.Nigdy nie narzekałem,zawsze robiłem swoje,i dobrze na tym wyszedłem.Jezeli jestes dobry to wszedzie,czy to na krajowej budowie,czy na warsztacie w Krapkowicach,także dobrze zarobisz.

Więc babiszony,które się tu wypowiadacie a nic nie wiecie,wezcie się za swoich mężów nieudaczników,bo na każdej budowie większość to ułomki po kursie w krapkowicach,a ktos kto pracuje 17 lat chce pracować z równymi sobie;)
zdjecie uzytkownika
MAZAKI - 2010-04-18 18:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bis płaci najnizsze podatki w norway i nie przysługuje feriepenge mozesz robic u nich nawet 200lat i tak nie dostaniesz feriepenge ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
karsto - 2010-04-18 18:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie firma lipna obiecuja duzo jak w biurze jestes jak tylko pojedzies na kontrakt maja cie w ( usunięte przez administratora ) i licza tylko kase ktora na nich zarabiasz , kadra w biurach ma jeden cel kasa z kontraktow ma byc najwieksza , kierownicy działów( usunięte przez administratora ) * robia tylko , rotacje na norwegi maja najgorsza i w dodatku busami ludzi sla ( nieraz samolotem ale trzeba do gdanska na lotnisko sie dostac bo tam bilety tansze o 50pln buhehehe załosne) ale norwegowie maja o nich opinie wyrobiona , wola wziasc norweskiego posrednika i miec spokój , ventor,global czy bis jedna i ta sama lipa aby cie wykrecic z kasy , jedyny czlowiek z ktorym współpraca szła ok to ( usunięte przez administratora ) jak jestes ( usunięte przez administratora ) po angieslku umiesz marlboro i snickers , i w niemcach pracowałeś na izolacji na co czekasz to firma dla ciebie bez wątpienia, w innym przypadku nie spodziewaj sie zbyt wiele
zdjecie uzytkownika
Sysiler - 2010-05-04 18:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy na wyjazdach w BIS norwegowie robia egzaminy ze znajomosci angielskiego?
zdjecie uzytkownika
taki co pracował - 2010-05-04 19:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwię się Panu Prezesowi ,że nie zainteresował się jeszcze kadrą z działu Niemcy-Austria.Jak jeden z tych niby "przełożonych" nie ma najmniejszego pojęcia o robocie. Kłamać i przekonywać ludzi to oni najlepiej potrafią. Jak wysyłają pracowników do pracy to tak ładnie opowiadają ,że jak człowiek zajedzie na miejsce pracy to przeżywa szok. Oczywiście nie ma mowy , żeby do kogoś się dodzwonić. Pojęcie abonent ma wyłączony telefon lub jest poza zasięgiem to norma . Nie wspomnę o weekendzie. Nawet jakby komuś głowę urwało to i tak szlachta albo się bawi lub też dokształca się zaocznie. Powiem tak : Pracowałem 7 lat i mam tego dosyć. Nie szanuje się fachowców, a alkoholików tak długo się "rzuca " po budowach aż trafią na najlepsze miejsca. Tak tak, to szczera prawda i mam nadzieję ,że nikt mojego wpisu nie usunie. Pozdrawiam i przestrzegam :)
zdjecie uzytkownika
darko - 2010-05-16 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w holandi zarobisz 7500 ale za dwa miesiace chyba
zdjecie uzytkownika
karsto - 2010-05-19 10:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja wam powiem tak:
Jest tu wiele wypowiedzi dotykających prawdę i jest tez sporo mijajacych się z prawdą.

Praca w BIS, brak organizacji, brak informacji na temat dalszej pracy.
Jesli chodzi o sama pracę to kazdy z nas wie kto i jakim jest paprakiem, mówiącym lub bełkoczącym po angielsku.

Prawda jest taka że kazdy kto podpisywał umowe widział co było w niej napisane. I przestancie jebac, przeciez tyle pracy wokół nas, ludzie... to i tak się wszystko kręci wokół kasy, mało ci to się czegoś naucz i szukaj lepszej pracy a nie marudzisz, ze mało, ze za to nie płaca i za tamto, widziały gały co brały!!!!!

wszyscy tacy mądrzy, ja rozumiem ze sa tacy co uczepia sie firmy bez wzgledu na wszystko se uwiją ciepłe gniazdko, i tez tak mozna.

zdjecie uzytkownika
turek - 2010-06-04 17:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest w Bułgarii w Starej Zagorze ?? . Wysyłają tam ludzi na 6 tyg i powrót na tydzień to masakra. A jak z zarobkami jak ktoś ma w umowie ( usunięte przez administratora )ile ma na rękę z godzinę?. Jaki tam jest podatek 10% liniowy czy 22 tak jak u nas?. Jak się pracuje na tej budowie elektrowni ciężko, jak się mieszka czy w tym mieście jest co robić po pracy?. Jak z paleniem i alkoholem na budowie?
zdjecie uzytkownika
janosik - 2010-07-05 10:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich bylych i obecnych pracownikow bisu z krapkowic-podobno Langset szuka malarzy-piaskarzy na Hammer.Firma norweska-pracujesz u nich na norweskich warunkach.Co prawda tez posrednik,ale zawsze lepszy od polskich :)))))
zdjecie uzytkownika
uberman - 2010-07-10 18:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki płacowe w Bisie są coraz gorsze. Teraz w Szwecji dla przykładu każą pracownikom płacić nie tylko za transport ale i za noclegi. W umowie napisane jest kilka razy o oddelegowaniu pracownika, a według (Dz. Urz. WE L 18 z 21.01.1997), oddelegowanie odbywa się na rachunek pracodawcy i pod jego kierownictwem. Regulamin Bisu swoje a prawo swoje.
zdjecie uzytkownika
Stef - 2010-07-11 09:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rany, co się dzieje w tej firmie?! Ma chyba najwięcej negatywnych komentarzy na tej stronie! Może wreszcie się ktoś tym zainteresuje?
zdjecie uzytkownika
wybawca - 2010-10-10 19:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do anonima który napisał że [dane osobowe usunięte przez moderatora] pobiera korzyści majątkowe za załatwienie pracy,masz jakieś dowody na to co mówisz bo jeżeli tak można by sie nim zając są [usunięte przez moderatora] więc moge powiedzieć to norwegom rozmawiam bardzo dobrze po angielsku wiec nie bedzie problemów
zdjecie uzytkownika
Johny - 2011-01-09 13:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluję podejścia do tematu firmy bis-wynika z tego że jest Pani pracodawcą.Ja na kontraktach wiele lat i każda firma oszukuje podobnie........Jeżeli Pani firma traktuje ludzi inaczej tak jak Pani opisuje to ja proszę o wiadomość chętnie podejmę u Pani w kazdym kraju Świata POZDRAWIAM ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
ziga - 2011-01-22 18:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to jakies nieporozumienie , jestem pracownikiem od 4 lat, przy ostatniej wypłacie firma nie wypłaciła pieniedzy za 30 godzin pracy , kierownictwo twierdzi ze nie zostala zrobiona norma i pieniedzy nie bedzie , 40 pracowników nie otrzymało tych pieniedz, , podsumowując 12 tyś euro wpadło o kasy firmy a nie na konta pracownikow
zdjecie uzytkownika
praca - 2011-02-02 21:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Proszę o informację czy jest w ogóle sens wysyłania CV na stanowisko biurowe w Krapkowicach. Bardzo dziękuję za informację.
zdjecie uzytkownika
fan BIS-u - 2011-03-04 08:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ze Bis wyjezdza na Hammerfest i jaka jest tam rotacja???
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-05 21:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak
zdjecie uzytkownika
jan z wąsem - 2011-03-17 21:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rotacja będzie 4/2 przecież oni zawsze mają 4/2 bo musi być bank godzin
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-19 16:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] tak zna się na robocie że ho ho .Weź ty się człowieku zastanów co piszesz że norwedzy sobie wybrali najlepszych na jakim ty świecie żyjesz.
zdjecie uzytkownika
BHP - 2011-03-22 21:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tam fajnie ,ze kolejny BHP owiec się zwolnił ! :)) Ciekawe kiedy znajda nowego i jak długo wytrzyma ? :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-24 21:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
We Wloclawku 3 BHPowcow zmienilo sie w ciagu roku . Nic dziwnego skoro monter tym dowodzi ! :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-27 22:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-03-24 21:05:53

We Wloclawku 3 BHPowcow zmienilo sie w ciagu roku . Nic dziwnego skoro monter tym dowodzi ! :)

Cos wiadomo na temat BHPowcow we Wloclawku i ogolnie w firmie ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-01 14:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, dlaczego firma zdziera pieniądze za[usunięte przez moderatora] )szukają kasy u pracownika w kieszeni czy jak???? [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
gumiś - 2011-06-05 10:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) firma przyjazna pracownikowi ,,,,nie liczy sie z pracownikiem nie dba o pracowników wykwalifikowanych dba natomiast o pracowników którzy spożywają ( usunięte przez administratora ) ,itp. nie są w firmie tolerowani w tej firmie trzeba być p( usunięte przez administratora )...........rozczarowałem się .................................
zdjecie uzytkownika
Aninim - 2011-06-12 14:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W BIS-ie to chyba ogólna tendencja - w plettacu jest identycznie, jak nie pijesz i nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] - jesteś nikim.
zdjecie uzytkownika
Radosny Radzio - 2011-09-08 10:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego tyle złych opinii? Bo Ci ludzie, którzy tak narzekają chcieliby zarabiać po 10 000zł/msc za leżenie i jeszcze do tego wszystkie gratisy, a najlepiej jeszcze żeby im hołdy składać! Ja osobiście pracował w niejednej firmie, która wysyła ludzi na kontrakty zagraniczne czy wykonują prace w polsce. I efekt jest taki, że NIE ZNAM żadnej innej firmy, która tak dobrze traktuje pracownika, który odpowiednio wykonuje powierzoną mu prace. Kasa się zgadza, ubezpieczenia, szkolenia, i bardzo duży nacisk na BHP co mnie bardzo cieszy. Mówią, że firma oszukuje. Pracuje tutaj już 2 lata i nie moge czegoś takiego powiedzieć. Jest to jedyna firma, która płaci mi więcej niż się tego spodziewam. Można tutaj nawet zrobić kariere - ale oczywiście nie za darmo. Coś trzeba sobą reprezentować. Ja bardzo sobie chwalę te firme i nie zamierzam jej zmieniać.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2011-10-18 19:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i nie wierzę, zatrudniłem się w BIS-ie i jest ok, może nikt z piszących wcześniej nie pracował za 600 zł, teraz zarabiam dobrze i nie ma problemu z płatnością! kasa wpływa na konto! wyższa niż średnia krajowa! mało? dla mnie super! jedyne co się nie zgadza to powiedzieli, że dojazdy są gratis, a okazuje się, że gratis to tylko pierwszy wyjazd na kontrakt i ostatni zjazd poza tym trzeba płacić. W rotacji 4/2 koszt przejazdu w jedną stronę do Bułgarii przewidzieli na ok 214 zł, jednak dopiero w tym miesiącu mi odtrącą więc zobaczę jak jest w rzeczywistości.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2011-11-29 19:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojego 20 letniego doswiadczenia w firmie antykorozyjnej wiem ze relacje miedzy ludzkie to podstawa zeby przetrwac tym bardziej w delegacji , w przeciwnym razie ludzie dostaja (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
tuitam - 2011-12-31 01:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta Firma jednym slowem to \"masakra\" tylko kombinują gdzie by tu stawke urwac, wykwalifikowanych pracownikow posylaja na inne projekty z czym nie mili stycznosci a na ich miejsce zatrudniaja zoltodziobów (bez uprawnien) byle stawke dac im nizsza. Daja golą stawke zero dodatków (chyba ze sądownie wyalczycie), lataja sobie dziury godzinowe \"płatnym urlopem\" a w banku godzin zamrażają godziny byle procent podskoczyl, wciskaja ludzia na szkoleniach jakie to prawa maja, a potem inspektorzy BHP jezdza i smieszne kartki na lewo i prawio wciskaja nie pytajac sie kto im to kazal robic tak.. A biurokracja rozinieta na najwyzszym poziomie.. Im wiecej ich tam jest tym mniej można załatwić… Wymieniac mozna dlugo tylko mi sie niechce. Tutaj tylko chodzi o to zeby byl zysk dla firmy i ewentualny podział premii świątecznej dla kierowniczkow z tego tytulu. Jedyny plus to ze kasa na czas , czeste zjazdy do domu i skladki innych nie ma.. Jest praca to jestes super a jak nie ma to kop w zad.. Tylko dla wybranych.. Niektórym w tej firmie to naprawde w glowach sie poprzewracało.. Ale coz z haslem na ustach \"Panie Kierowniku nie wiem czy to wazne\" po trupach do celu.. Dla kogos kto zarabial 600 zl to szal, ale Ci co pracowali w innych firmach i przeszli do Biedniej Instytucji S… (BIS) odczuwaja roznice.. Po kilku latach maam dosc tej firmy i z usmiechem na buzi dam wypowiedzenie.. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
Paweł Borowski - 2012-01-05 15:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Bisie 16 miesięcy było ok atmosfera na budowie super chłopaki spoko gdyby kogoś interesowało to budowa Ormen Lange dosłownie sielanka kiedy było trzeba popracować z większym zaangażowaniem nie było tematu nawet opinie od (usunięte przez moderatora)dostaliśmy super i w listopadzie dopadła mnie choroba poprosiłem o wysłanie mnie do domu w celu leczenia próbowano mnie obciążyć przelotem około 1100zł a że należałem do związków zawodowych w Norwegi i przekazałem sprawę dalej nie zostały mi potrącone żadne pieniądze tylko że w styczniu dostałem świadectwo pracy .Trzeba bardzo głęboko trzymać paluszek i to prosto bo jak kekko skrzywisz to jesteś beeeee.
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2012-01-16 18:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Przepraszam ze wtracam sie do tego forum ale jestem poruszony tym co wypisuje sie o tej jedynej b dobrze prosperujacej firmie niemalze w Polsce. Moze i jestem mlody bo mam 23 lata ale z praca juz mialem do czynienia nie raz i nie dwa. Czytajac wasze posty i wiedzac ze wynagrodzenia w tej firmie sa bajeczne jak na skale Polski macie jeszcze zal do firmy ze to ze tamto? ja z wlasnego doswiadczenia wiem ze tam jest raj! ostatnio pracowalem jako hydraulik harowalem po 300 h w miesiacu by dowiedziec sie ze wynagrodzenie jakie otrzymalem wynioslo 100zl:d co wy na to? To teraz zastanowcie sie czy warto tak wymyslac co noz cos nowego czy wziasc sie uczciwie za prace i cieszyc sie z tego co jest.Bo moze juz nigdy taka okazja do was nie przyjdzie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Krystyna z gazowni - 2012-02-06 22:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdziwiony: na twoją wypowiedź odpowiem przysłowiem, które pasuje do ciebie: czemuś bidny ?? boś głupi ! czemuś głupi ?? boś bidny...
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2012-05-01 20:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak pracowalem u nich 3 lata bylo ok pensja co 10na koncie tyle ile mnialo byctylezawsze bylo szkolenia i kursy terz nam robili a czemu przyjmuja czesto nowych ludzi bo wyrzucaja za alkochol nie toleruja tego jak i w karzdej innej firmie sam stracilem prace w tej firmie z tego powodu ale tyle dobrze ze po uplywie 6mcy mozna starac sie o powtorne przyjecie zczego rownierz zkozystam za miesiac nie pij a utrzymasz sie w pracy teraz to wiem
zdjecie uzytkownika
armin - 2012-05-06 12:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly pracownik - 2012-05-01 20:51:19

Powiem tak pracowalem u nich 3 lata bylo ok pensja co 10na koncie tyle ile mnialo byctylezawsze bylo szkolenia i kursy terz nam robili a czemu przyjmuja czesto nowych ludzi bo wyrzucaja za alkochol nie toleruja tego jak i w karzdej innej firmie sam stracilem prace w tej firmie z tego powodu ale tyle dobrze ze po uplywie 6mcy mozna starac sie o powtorne przyjecie zczego rownierz zkozystam za miesiac nie pij a utrzymasz sie w pracy teraz to wiem
Teraz gdy masz trochę wolnego czasu polecam zakup lub wypożyczenie słownika ortograficznego języka polskiego, by nie kompromitować siebie i firmy.
zdjecie uzytkownika
Tief Bau Ing. - 2012-05-23 22:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada sprawa uwas z BISu w Austrii Tunele, dalej cos robicie bo po Wiener Tunnel to podobno nic juz nie zrobicie ?.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2012-06-06 21:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos moze ile mozna zarobic na izolacji przemyslowej na poczatku przyjecia chodzi mi o roznice jakie sa w kraju , austri czy np norwegi z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
robi - 2012-06-13 11:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy - 2012-06-06 21:31:07

wie ktos moze ile mozna zarobic na izolacji przemyslowej na poczatku przyjecia chodzi mi o roznice jakie sa w kraju , austri czy np norwegi z gory dzieki
he he duzo tu opowiadan bzdurnych ale nikt nie umie odpowiedziec na proste pytanie ile sie zarabia w bisie na krajowce
zdjecie uzytkownika
nowy - 2012-06-13 12:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. własnie wczoraj dzwonili do mnie z bisu ze szukaja ludzi. tylko ze najpierw chcieliby wyprobowac czlowieka w polsce. dodam ze pracowalem w termoizolacji a potem w lindner nova. syf jak znalazł bo inaczej tego nazwać nie można. czytam te komentarze i widze ze tu taki sam syf. ktos sensownie potrafi doradzić czy warto pchac sie w to i jakie sa faktycznie stawki???
zdjecie uzytkownika
do nowy - 2012-06-13 14:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy - 2012-06-13 12:22:43

witam. własnie wczoraj dzwonili do mnie z bisu ze szukaja ludzi. tylko ze najpierw chcieliby wyprobowac czlowieka w polsce. dodam ze pracowalem w termoizolacji a potem w lindner nova. syf jak znalazł bo inaczej tego nazwać nie można. czytam te komentarze i widze ze tu taki sam syf. ktos sensownie potrafi doradzić czy warto pchac sie w to i jakie sa faktycznie stawki???
A mowili moze ile taki czas próby wynosi w tej Polsce
zdjecie uzytkownika
robek - 2012-06-13 21:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do nowy - 2012-06-13 14:28:18

nowy - 2012-06-13 12:22:43

witam. własnie wczoraj dzwonili do mnie z bisu ze szukaja ludzi. tylko ze najpierw chcieliby wyprobowac czlowieka w polsce. dodam ze pracowalem w termoizolacji a potem w lindner nova. syf jak znalazł bo inaczej tego nazwać nie można. czytam te komentarze i widze ze tu taki sam syf. ktos sensownie potrafi doradzić czy warto pchac sie w to i jakie sa faktycznie stawki???
A mowili moze ile taki czas próby wynosi w tej Polsce
e tam nic czlowiek sie nie dowie na takim forum widocznie wszyscy formulowicze pracowali za darmo,bo nie ma chetnych na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
fenomen - 2012-06-14 18:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to juz wam odpowiadam dzis dostalem umowe na 3 miesiace za 8.20 zl brutto na bełchatow :) ale jutro po tescie branzowym mam dostac aneks do umowy z wyrzsza stawka no zobaczymy hehe szok nie wspominajac o tym ze zwolniolem sie z pracy w ktorej zarabialem wieksze pieniiadze na miejscu! w najgorszym wypadku jesli na budowie bedzie tak(usunięte przez moderatora) mowia inni to oddaje pieniadze za kurs i dowidzenia
zdjecie uzytkownika
robek - 2012-06-14 20:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fenomen - 2012-06-14 18:31:01

no to juz wam odpowiadam dzis dostalem umowe na 3 miesiace za 8.20 zl brutto na bełchatow :) ale jutro po tescie branzowym mam dostac aneks do umowy z wyrzsza stawka no zobaczymy hehe szok nie wspominajac o tym ze zwolniolem sie z pracy w ktorej zarabialem wieksze pieniiadze na miejscu! w najgorszym wypadku jesli na budowie bedzie tak (usunięte przez moderatora) ja mowia inni to oddaje pieniadze za kurs i dowidzenia
nie no ,nie bede bluznil ale 8,20 brutto to lekka przesada jeszcze na dodatek w delegacji ,to ja odmowilem w wentorze lepiej mi proponowali i na dodatek jeszcze mowila o dwoch posilkach dziennie
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2012-06-26 12:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trebor - 2009-07-22 12:32:22

czy to taka zła firma jest? trebor
Bo w Bisie pracuja SAME NIEROBY i Kapusie
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2012-07-06 09:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idealna firma dla Kapusi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owłazów.(usunięte przez moderatora) i tyle.
zdjecie uzytkownika
Krystyna z Gazowni - 2012-07-06 17:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tego nie picia musisz dodać kablowanie a wówczas umowa bezterminowa gwarantowana. znajdziesz się w grupie \"kolesi\" i zawsze będziesz mieć pewne miejsce na eksporcie.
zdjecie uzytkownika
Krystyna z Gazowni - 2012-07-06 17:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, zanim zatrudniłem się w tej firmie pozwoliłem sobie na przeczytanie opinii o tej firmie... Do niedawna miałem klapki na oczach i złego słowa nie mówiłem na temat tego przedsiębiorstwa. Dzisiaj mogę powiedzieć, że 80% postów z tej strony to jednak prawda. Firma kręci i tyle. Jak to ktoś powiedział \"kolesiostwo\" to podstawa!!! Na eksport wyjeżdżają tylko te osoby co kafelkują kierownikom łazienki albo malują w domach. Oni oczywiście wszystkiemu zaprzeczają ale cóż mają powiedzieć???? Dziwne układy. Pracownicy w ciągu roku mają zmianę stanowiska pracy kilka razy. Do tego wszystkiegi raz jesteś zatrudniony w BIS Plettac raz w Bis Multiserwis i tak dokoła Wojtek. Wały Jagiellońskie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-07-17 22:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fenomen - jak tam praca ?Podwyżka była czy nadal 8.20Brutto?
zdjecie uzytkownika
Brygadzista - 2012-07-17 22:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie koko dzambo i do pszodu. To ja Wasz ulubiony brygadzista firmy BIS Multiserwis. Ja Wam dam po 100mln dla każdego.
zdjecie uzytkownika
Brygadzista - 2012-07-22 12:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koko dżambo i do pszodu. Ja jestem the best brygadzista w Bisie. Jeszcze kilkja miesiecy i awansują mnie na kierownika.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Multiserwis Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiserwis Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert