Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BIS Multiserwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Do Jana - 2009-10-24 11:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam-prosze mi odpowiedziec ilu pracownikow z krajowki dostalo sie na kontrakty zagraniczne.Podobno firma ma takie kontrakty w wielu krajach i obiecuja ludziom pracujacym w krajowce,ze po roku lub dwoch wyjada za granice.Przyjmuja nowych pracownikow i to wlasnie oni od razu wyjezdzaja za granice.Czyzby tak im sie podobala robota w kraju,ze za nic na swiecie nie wyjada do pracy za granice??Moze sa inne przyczyny,a jesli tak-to prosze mi napisac jakie???
zdjecie uzytkownika
do Jana - 2009-10-24 20:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nic nie wiesz co sie dzieje w Warszawie to nie pisz a na waciki nie potrzebuje bo nie jestem zadna lalunia.To Pan musi sie starac jako lojalny wobec firmy zeby pracownicy zaczeli miec lepsze zdanie o niej.Taka ma pan napewno funkcje.A co do mojego meza to sie Pan pomlil wystarczy tylko tam pojechac i zorientwac sie.Pozdrawiam tego Pana
zdjecie uzytkownika
prcownik krajowy - 2009-10-25 16:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikomu nie zycze pracować w kraju ,za te pieniądze
zdjecie uzytkownika
GOŚĆ - 2009-10-31 08:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
blacharz - 2009-10-15 12:32:01czy ktos z was pracuje BISie w polsce ??? widze ze szukaja blacharzy ale slyszalem ze w polsce placa marne grosze ( usunięte przez administratora )miesiecznie ktos z wa wie czy prawda ???FIRMA W KTÓREJ PRACUJESZ TY KNFIDENCIE NIE ODNOSI JUŻ SUKCESÓW. PORAŻKA ZA PORAŻKĄ. A WIEKRZOŚĆ PRACOWNIKÓW MA BARDZO NEGATYWNE ZDANIE !!! O SWOIM PRACODAWCY I KADRZE W BIS MULTISERWIS. A ZACZEŁO SIĘ ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Ja - 2009-10-31 10:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne tak ludzie nazekaja a w BIS jest pelna opsada na stanowiskach i kontraktach. Malo tego to jeszcze maja kase na wykupienie BIS Plettac.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-11-09 17:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja - 2009-10-31 10:05:22

Dziwne tak ludzie nazekaja a w BIS jest pelna opsada na stanowiskach i kontraktach. Malo tego to jeszcze maja kase na wykupienie BIS Plettac.

...a dlaczego taka dobra firma z tak dobrymi pracownikami nie ma po prostu stałej kadry ? Ja rozumie ,że 100% ludzi nie mozna zatrzymać ale w Bise jest ciągła wymiana pracownikami. To nie tylko w Norwegii.Ciekawie też jest w Austrii i w Niemczech też jest b.interesująco.Jedna wielka rozsypka i tyle , a ci co chwalą Multiserwis to są ludzie co siedzą w ciepłym biurze i mogą sobie pozwolić na przyjemne opinie .Taka jest prawda:) Pozdrawiam ,szczególnie tych co siedzą przed komputerami w Krapkowicach ( a jest ich b.duży procent) i na niczym sie nie znają, hehehe Polska wam się udała ,nie ma co
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2009-11-13 15:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechalem do Niemiec wydzwaniali za mną że jest praca i pilnie potrzebują pracowników!!! pojechałem okzało sie że jest tokoniec budowy posprzątaliśmy tylko przepracowalem tam 1 dzien i zostałem z muszony do powrotu;/ tylko straciłem pieniądze to samo spotkało moich znajomych pojechaliśmy tam razem:( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
x tony - 2009-11-13 18:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
np. układy wszystko zależy od układów.firma nie jest zła.ale krajówka jest po prostu wielki nie wypał. nie polecam krajówki .
zdjecie uzytkownika
Do "Ja" - 2009-11-17 11:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc-multiserwis nie musi nikogo wykupywac.Bis plettac to jest ta sama firma.Wiec kiedy potrzebuja rusztowaniowcow to zabieraja ich z sypiacego sie plettaca.Podobno ten sam syf co Krapkowice.A ludzie z plettaca przechodza do multiserwisu aby nie stracic roboty-proste??Nie wiem,czy ich obowiazuje tzw dzentelmenska umowa o nie podbieraniu sobie pracownikow.jesli tak to Krapkowice sa nie fair w stosunku do plettaca.Podpisuja ja z kimkolwiek sie da,aby nie stracic swoich pracownikow-zeby nie uciekali do innych firm.Szkoda,bo chetnie bym tak zrobl,ale jest jakis okres oczekiwania.
zdjecie uzytkownika
Jan Nowak - 2009-11-18 13:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z was pracował kiedyś na statkach, jak tam jest, bo podobno w Myklebuście całkiem nieźle zarabiali ?
zdjecie uzytkownika
franciszek - 2009-11-23 19:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szulam informacji o pracy na budowach w Norwegii, Kazachtaie włosszch jesli ktoś dydponuje informacjami prosze o jaką kolwiek odpwoiedz

dziękuje za wszelkie informacje
zdjecie uzytkownika
Bob! - 2009-11-30 18:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
weżcie się za tą firme bo z torbami pójdziecie. krecicie żeby tylko kase na niewinnych pracownikach wyciągnąć.
zdjecie uzytkownika
nina - 2009-12-07 10:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich jestem żoną jednego z pracowników tej firmy w sobotę będąc na spotkaniu Mikołajkowym przeżyłam niemiłe rozczarowanie już na samym wejściu nikt z biurowych nie odpowiedział na moje dzień dobry,na hali zimnica tak jak by nie wiedzieli,że będą tam dzieci zabawy i organizacja jak na najgorszym poziomie Pan Mikołaj nie miał wprawy w tym co robił.A to,że nikt z firmy nie wyszedł i nie przywitał dzieciaków czy tez nie złożył im życzeń świątecznych to już świadczy ja traktuje się pracowników i ich rodziny w tej firmie.Powiem szczerze, że po tym co widziałam nie dziwią mnie już wasze opinie o tej firmie.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i Wesołych Świat życzę wam panowie
zdjecie uzytkownika
dorota - 2009-12-08 19:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie a Pania ze wszystkim.Dodajac jeszcze ze nie bylo zadnej organizacji co do rozdawania paczek,byl straszny balagan.Zycze wszystkim pracownikom Zdrowych i Szczesliwych Swiat a dyrekcji Zdrowych,Szczesliwych oraz zmiany stosunku do pracownikow na lepsze.
zdjecie uzytkownika
DD reporter - 2009-12-15 12:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie lepiej jechać do Norwegii na statki czy na rafinerie ?
zdjecie uzytkownika
Mocny - 2009-12-21 16:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skarbowka moze sie za nich wezmie-hehehehe
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2009-12-21 21:38:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś pracował na kontrakcie z tej firmy w Szwecji przy budowie tunelu??????????????????
zdjecie uzytkownika
- 2009-12-24 15:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SERDECZNE ŻYCZENIA ZDROWYCH , WESOŁYCH ŚWIĄT ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU DLA CHŁOPAKÓW PRACUJĄCYCH W WARSZAWIE ŻYCZY ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
- 2009-12-24 15:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w BIS w WARSZAWIE i napiszę krótko ; praca wcale nie ciężka, wspaniała atmosfera w śród pracowników ,pieniądze na czas, bardzo dobrzy cieśle. TO JEST PRAWDZIWA OPINIA O BIS . [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2009-12-30 14:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
gosc,pozdrawiam - 2009-12-30 14:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w bisie okolo 3 lat,naprawde nie bylo zle,ale poszedlem na krajowke i niestety troszke malo placili,zwolnilem sie ale tylko dlatego ze dostalem prace na miejscu,ale i tak przez rozliczenie z bisu podatku mialem nieprzyjemnosci w us,czekam na wyjasnienia ze strony skarbowki,obym nie musial przez blad firmy doplacac wraz z odsetkami,
zdjecie uzytkownika
jan.n - 2010-01-15 00:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam cos ludzie dlaczego wy tak piszecie o firmie a nie patrzycie na siebie który z was pamieta elektrownie w HERINGEN NIEMCY ja tez tam byłem i wy tez jestescie bez pojecia nosiliscie tylko wełne bo do niczego sie nienadajecie to było zlecenie od firmy kaefer ci którzu tampracowali jako tgz.vorrichter to nawet nieumieli cyrkla trzymac pamietacie?a o niemieckim to nawet niewspomne.wiec zastanówcie sie moze wy jestescie do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie bismultiserwis? chcielibyscie( usunięte przez administratora )godz.a nie zasługujecie ( usunięte przez administratora )also moja opinia pracownicy ubrani przez firme samochód firmowy niemam zastrzezen.zastanówcie sie dzieci byle jaka( usunięte przez administratora )!
zdjecie uzytkownika
ed - 2010-01-21 21:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szwecji ostatnio wydarzył się bardzo poważny wypadek, czworo młodych ludzi zostało nieźle pokiereszowanych. Przyjmują, pseudo-szkolą ludzi z łapanki, nie znających języka i bez odpowiednich kwalifikacji. A na stronie www bezwzględnie wymagają znajomości angielskiego. To było do przełknięcia do tej pory ale teraz sprawa jest poważna.
Nie polecam. W tej firmie zapomniano czyimi rękami robione są pieniądze.
zdjecie uzytkownika
egersund - 2010-02-02 14:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracuje w tej firmie pare lat i moge powiedzieć,że ta firma z pracownikami sie wogóle nie liczy. Podatek pracowników za Szwecje z tunelu chcieli wyrwać siłą ale nie dali rady bo związki zawodowe im nie pozwoliły na to.W Norwegii rozliczenia były podpisywane pod przymusem.W Warszawie ochłap ( usunięte przez administratora )delegacją. A prace za granicą mają konfidenci,rodzinka,no i koledzy z okolicznych wiosek.Reszta jest na bezpłatnych urlopach i sie łudzi że gdzieś pojedzie.Zero poważania dla pracowników,no ci w biurze mają je dla siebie.Ktoś kto pacował lub jeszcze pracuje to wie o czym mowa
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2010-02-09 22:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
widoczny - 2010-02-09 22:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda tak jest
zdjecie uzytkownika
koszmar - 2010-02-13 14:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już na dzien dobry wyprosili mnie z biura żebym im nie przeszkadzał w piciu kawy co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a ja tylko wrubla chciałem sie dowiedzieć o prace zostałem załatwiony na korytarzu jak szmata //chamy co za firma jak oni tam postępują z ludźmi widzę ze tam sa wszyscy zastraszani kadra nikt sie nic nie odzywa tam znaja tylko dwa słowa tak kierowniczku NEGATYWNIE JESTEM NASTAWIONY DO TEJ FIRMY NIE POLECAM
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS Multiserwis Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BIS Multiserwis Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert