Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BIS Multiserwis Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-05 21:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak
zdjecie uzytkownika
jan z wąsem - 2011-03-17 21:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rotacja będzie 4/2 przecież oni zawsze mają 4/2 bo musi być bank godzin
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-19 16:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] tak zna się na robocie że ho ho .Weź ty się człowieku zastanów co piszesz że norwedzy sobie wybrali najlepszych na jakim ty świecie żyjesz.
zdjecie uzytkownika
BHP - 2011-03-22 21:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tam fajnie ,ze kolejny BHP owiec się zwolnił ! :)) Ciekawe kiedy znajda nowego i jak długo wytrzyma ? :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-24 21:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
We Wloclawku 3 BHPowcow zmienilo sie w ciagu roku . Nic dziwnego skoro monter tym dowodzi ! :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-27 22:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-03-24 21:05:53

We Wloclawku 3 BHPowcow zmienilo sie w ciagu roku . Nic dziwnego skoro monter tym dowodzi ! :)

Cos wiadomo na temat BHPowcow we Wloclawku i ogolnie w firmie ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-01 14:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, dlaczego firma zdziera pieniądze za[usunięte przez moderatora] )szukają kasy u pracownika w kieszeni czy jak???? [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
gumiś - 2011-06-05 10:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) firma przyjazna pracownikowi ,,,,nie liczy sie z pracownikiem nie dba o pracowników wykwalifikowanych dba natomiast o pracowników którzy spożywają ( usunięte przez administratora ) ,itp. nie są w firmie tolerowani w tej firmie trzeba być p( usunięte przez administratora )...........rozczarowałem się .................................
zdjecie uzytkownika
Aninim - 2011-06-12 14:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W BIS-ie to chyba ogólna tendencja - w plettacu jest identycznie, jak nie pijesz i nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] - jesteś nikim.
zdjecie uzytkownika
Radosny Radzio - 2011-09-08 10:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego tyle złych opinii? Bo Ci ludzie, którzy tak narzekają chcieliby zarabiać po 10 000zł/msc za leżenie i jeszcze do tego wszystkie gratisy, a najlepiej jeszcze żeby im hołdy składać! Ja osobiście pracował w niejednej firmie, która wysyła ludzi na kontrakty zagraniczne czy wykonują prace w polsce. I efekt jest taki, że NIE ZNAM żadnej innej firmy, która tak dobrze traktuje pracownika, który odpowiednio wykonuje powierzoną mu prace. Kasa się zgadza, ubezpieczenia, szkolenia, i bardzo duży nacisk na BHP co mnie bardzo cieszy. Mówią, że firma oszukuje. Pracuje tutaj już 2 lata i nie moge czegoś takiego powiedzieć. Jest to jedyna firma, która płaci mi więcej niż się tego spodziewam. Można tutaj nawet zrobić kariere - ale oczywiście nie za darmo. Coś trzeba sobą reprezentować. Ja bardzo sobie chwalę te firme i nie zamierzam jej zmieniać.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2011-10-18 19:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i nie wierzę, zatrudniłem się w BIS-ie i jest ok, może nikt z piszących wcześniej nie pracował za 600 zł, teraz zarabiam dobrze i nie ma problemu z płatnością! kasa wpływa na konto! wyższa niż średnia krajowa! mało? dla mnie super! jedyne co się nie zgadza to powiedzieli, że dojazdy są gratis, a okazuje się, że gratis to tylko pierwszy wyjazd na kontrakt i ostatni zjazd poza tym trzeba płacić. W rotacji 4/2 koszt przejazdu w jedną stronę do Bułgarii przewidzieli na ok 214 zł, jednak dopiero w tym miesiącu mi odtrącą więc zobaczę jak jest w rzeczywistości.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2011-11-29 19:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z mojego 20 letniego doswiadczenia w firmie antykorozyjnej wiem ze relacje miedzy ludzkie to podstawa zeby przetrwac tym bardziej w delegacji , w przeciwnym razie ludzie dostaja (usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
tuitam - 2011-12-31 01:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta Firma jednym slowem to \"masakra\" tylko kombinują gdzie by tu stawke urwac, wykwalifikowanych pracownikow posylaja na inne projekty z czym nie mili stycznosci a na ich miejsce zatrudniaja zoltodziobów (bez uprawnien) byle stawke dac im nizsza. Daja golą stawke zero dodatków (chyba ze sądownie wyalczycie), lataja sobie dziury godzinowe \"płatnym urlopem\" a w banku godzin zamrażają godziny byle procent podskoczyl, wciskaja ludzia na szkoleniach jakie to prawa maja, a potem inspektorzy BHP jezdza i smieszne kartki na lewo i prawio wciskaja nie pytajac sie kto im to kazal robic tak.. A biurokracja rozinieta na najwyzszym poziomie.. Im wiecej ich tam jest tym mniej można załatwić… Wymieniac mozna dlugo tylko mi sie niechce. Tutaj tylko chodzi o to zeby byl zysk dla firmy i ewentualny podział premii świątecznej dla kierowniczkow z tego tytulu. Jedyny plus to ze kasa na czas , czeste zjazdy do domu i skladki innych nie ma.. Jest praca to jestes super a jak nie ma to kop w zad.. Tylko dla wybranych.. Niektórym w tej firmie to naprawde w glowach sie poprzewracało.. Ale coz z haslem na ustach \"Panie Kierowniku nie wiem czy to wazne\" po trupach do celu.. Dla kogos kto zarabial 600 zl to szal, ale Ci co pracowali w innych firmach i przeszli do Biedniej Instytucji S… (BIS) odczuwaja roznice.. Po kilku latach maam dosc tej firmy i z usmiechem na buzi dam wypowiedzenie.. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
Paweł Borowski - 2012-01-05 15:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Bisie 16 miesięcy było ok atmosfera na budowie super chłopaki spoko gdyby kogoś interesowało to budowa Ormen Lange dosłownie sielanka kiedy było trzeba popracować z większym zaangażowaniem nie było tematu nawet opinie od (usunięte przez moderatora)dostaliśmy super i w listopadzie dopadła mnie choroba poprosiłem o wysłanie mnie do domu w celu leczenia próbowano mnie obciążyć przelotem około 1100zł a że należałem do związków zawodowych w Norwegi i przekazałem sprawę dalej nie zostały mi potrącone żadne pieniądze tylko że w styczniu dostałem świadectwo pracy .Trzeba bardzo głęboko trzymać paluszek i to prosto bo jak kekko skrzywisz to jesteś beeeee.
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2012-01-16 18:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Przepraszam ze wtracam sie do tego forum ale jestem poruszony tym co wypisuje sie o tej jedynej b dobrze prosperujacej firmie niemalze w Polsce. Moze i jestem mlody bo mam 23 lata ale z praca juz mialem do czynienia nie raz i nie dwa. Czytajac wasze posty i wiedzac ze wynagrodzenia w tej firmie sa bajeczne jak na skale Polski macie jeszcze zal do firmy ze to ze tamto? ja z wlasnego doswiadczenia wiem ze tam jest raj! ostatnio pracowalem jako hydraulik harowalem po 300 h w miesiacu by dowiedziec sie ze wynagrodzenie jakie otrzymalem wynioslo 100zl:d co wy na to? To teraz zastanowcie sie czy warto tak wymyslac co noz cos nowego czy wziasc sie uczciwie za prace i cieszyc sie z tego co jest.Bo moze juz nigdy taka okazja do was nie przyjdzie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Krystyna z gazowni - 2012-02-06 22:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdziwiony: na twoją wypowiedź odpowiem przysłowiem, które pasuje do ciebie: czemuś bidny ?? boś głupi ! czemuś głupi ?? boś bidny...
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2012-05-01 20:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak pracowalem u nich 3 lata bylo ok pensja co 10na koncie tyle ile mnialo byctylezawsze bylo szkolenia i kursy terz nam robili a czemu przyjmuja czesto nowych ludzi bo wyrzucaja za alkochol nie toleruja tego jak i w karzdej innej firmie sam stracilem prace w tej firmie z tego powodu ale tyle dobrze ze po uplywie 6mcy mozna starac sie o powtorne przyjecie zczego rownierz zkozystam za miesiac nie pij a utrzymasz sie w pracy teraz to wiem
zdjecie uzytkownika
armin - 2012-05-06 12:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly pracownik - 2012-05-01 20:51:19

Powiem tak pracowalem u nich 3 lata bylo ok pensja co 10na koncie tyle ile mnialo byctylezawsze bylo szkolenia i kursy terz nam robili a czemu przyjmuja czesto nowych ludzi bo wyrzucaja za alkochol nie toleruja tego jak i w karzdej innej firmie sam stracilem prace w tej firmie z tego powodu ale tyle dobrze ze po uplywie 6mcy mozna starac sie o powtorne przyjecie zczego rownierz zkozystam za miesiac nie pij a utrzymasz sie w pracy teraz to wiem
Teraz gdy masz trochę wolnego czasu polecam zakup lub wypożyczenie słownika ortograficznego języka polskiego, by nie kompromitować siebie i firmy.
zdjecie uzytkownika
Tief Bau Ing. - 2012-05-23 22:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada sprawa uwas z BISu w Austrii Tunele, dalej cos robicie bo po Wiener Tunnel to podobno nic juz nie zrobicie ?.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2012-06-06 21:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie ktos moze ile mozna zarobic na izolacji przemyslowej na poczatku przyjecia chodzi mi o roznice jakie sa w kraju , austri czy np norwegi z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
robi - 2012-06-13 11:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy - 2012-06-06 21:31:07

wie ktos moze ile mozna zarobic na izolacji przemyslowej na poczatku przyjecia chodzi mi o roznice jakie sa w kraju , austri czy np norwegi z gory dzieki
he he duzo tu opowiadan bzdurnych ale nikt nie umie odpowiedziec na proste pytanie ile sie zarabia w bisie na krajowce
zdjecie uzytkownika
nowy - 2012-06-13 12:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. własnie wczoraj dzwonili do mnie z bisu ze szukaja ludzi. tylko ze najpierw chcieliby wyprobowac czlowieka w polsce. dodam ze pracowalem w termoizolacji a potem w lindner nova. syf jak znalazł bo inaczej tego nazwać nie można. czytam te komentarze i widze ze tu taki sam syf. ktos sensownie potrafi doradzić czy warto pchac sie w to i jakie sa faktycznie stawki???
zdjecie uzytkownika
do nowy - 2012-06-13 14:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowy - 2012-06-13 12:22:43

witam. własnie wczoraj dzwonili do mnie z bisu ze szukaja ludzi. tylko ze najpierw chcieliby wyprobowac czlowieka w polsce. dodam ze pracowalem w termoizolacji a potem w lindner nova. syf jak znalazł bo inaczej tego nazwać nie można. czytam te komentarze i widze ze tu taki sam syf. ktos sensownie potrafi doradzić czy warto pchac sie w to i jakie sa faktycznie stawki???
A mowili moze ile taki czas próby wynosi w tej Polsce
zdjecie uzytkownika
robek - 2012-06-13 21:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do nowy - 2012-06-13 14:28:18

nowy - 2012-06-13 12:22:43

witam. własnie wczoraj dzwonili do mnie z bisu ze szukaja ludzi. tylko ze najpierw chcieliby wyprobowac czlowieka w polsce. dodam ze pracowalem w termoizolacji a potem w lindner nova. syf jak znalazł bo inaczej tego nazwać nie można. czytam te komentarze i widze ze tu taki sam syf. ktos sensownie potrafi doradzić czy warto pchac sie w to i jakie sa faktycznie stawki???
A mowili moze ile taki czas próby wynosi w tej Polsce
e tam nic czlowiek sie nie dowie na takim forum widocznie wszyscy formulowicze pracowali za darmo,bo nie ma chetnych na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
fenomen - 2012-06-14 18:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to juz wam odpowiadam dzis dostalem umowe na 3 miesiace za 8.20 zl brutto na bełchatow :) ale jutro po tescie branzowym mam dostac aneks do umowy z wyrzsza stawka no zobaczymy hehe szok nie wspominajac o tym ze zwolniolem sie z pracy w ktorej zarabialem wieksze pieniiadze na miejscu! w najgorszym wypadku jesli na budowie bedzie tak(usunięte przez moderatora) mowia inni to oddaje pieniadze za kurs i dowidzenia
zdjecie uzytkownika
robek - 2012-06-14 20:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fenomen - 2012-06-14 18:31:01

no to juz wam odpowiadam dzis dostalem umowe na 3 miesiace za 8.20 zl brutto na bełchatow :) ale jutro po tescie branzowym mam dostac aneks do umowy z wyrzsza stawka no zobaczymy hehe szok nie wspominajac o tym ze zwolniolem sie z pracy w ktorej zarabialem wieksze pieniiadze na miejscu! w najgorszym wypadku jesli na budowie bedzie tak (usunięte przez moderatora) ja mowia inni to oddaje pieniadze za kurs i dowidzenia
nie no ,nie bede bluznil ale 8,20 brutto to lekka przesada jeszcze na dodatek w delegacji ,to ja odmowilem w wentorze lepiej mi proponowali i na dodatek jeszcze mowila o dwoch posilkach dziennie
zdjecie uzytkownika
Bodzio - 2012-06-26 12:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trebor - 2009-07-22 12:32:22

czy to taka zła firma jest? trebor
Bo w Bisie pracuja SAME NIEROBY i Kapusie
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2012-07-06 09:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idealna firma dla Kapusi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owłazów.(usunięte przez moderatora) i tyle.
zdjecie uzytkownika
Krystyna z Gazowni - 2012-07-06 17:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do tego nie picia musisz dodać kablowanie a wówczas umowa bezterminowa gwarantowana. znajdziesz się w grupie \"kolesi\" i zawsze będziesz mieć pewne miejsce na eksporcie.
zdjecie uzytkownika
Krystyna z Gazowni - 2012-07-06 17:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, zanim zatrudniłem się w tej firmie pozwoliłem sobie na przeczytanie opinii o tej firmie... Do niedawna miałem klapki na oczach i złego słowa nie mówiłem na temat tego przedsiębiorstwa. Dzisiaj mogę powiedzieć, że 80% postów z tej strony to jednak prawda. Firma kręci i tyle. Jak to ktoś powiedział \"kolesiostwo\" to podstawa!!! Na eksport wyjeżdżają tylko te osoby co kafelkują kierownikom łazienki albo malują w domach. Oni oczywiście wszystkiemu zaprzeczają ale cóż mają powiedzieć???? Dziwne układy. Pracownicy w ciągu roku mają zmianę stanowiska pracy kilka razy. Do tego wszystkiegi raz jesteś zatrudniony w BIS Plettac raz w Bis Multiserwis i tak dokoła Wojtek. Wały Jagiellońskie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-07-17 22:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fenomen - jak tam praca ?Podwyżka była czy nadal 8.20Brutto?
zdjecie uzytkownika
Brygadzista - 2012-07-17 22:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie koko dzambo i do pszodu. To ja Wasz ulubiony brygadzista firmy BIS Multiserwis. Ja Wam dam po 100mln dla każdego.
zdjecie uzytkownika
Brygadzista - 2012-07-22 12:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koko dżambo i do pszodu. Ja jestem the best brygadzista w Bisie. Jeszcze kilkja miesiecy i awansują mnie na kierownika.
zdjecie uzytkownika
Trelemorele - 2012-07-22 13:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest tylko jedna. Na eksport wyjeżdżają tylko te osoby, które odrabiają Pańszczyznę u kierowników. Osobiście znam jednego takiego. Pan (usunięte przez moderatora) który systematycznie chodzi do biura i kabluje na swoich "kolegów" jakoś cały czas jest na wyjeździe i nie musi się martwić o to czy wyjedzie czy nie. Szefostwo akceptuje takie zachowania i toleruje. Psychoza każdy kabluje na każdego. Ta firma jest doskonałą dla emerytowanych SBków
zdjecie uzytkownika
Beeee - 2012-07-23 18:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma zatrudnia w większości \\\"(usunięte przez moderatora)\\\" Ci co tam pracują dobrze wiedzą o kim mówię.... :) Trzy osobowe stado (usunięte przez moderatora) które jest wychwalane pod niebiosa przez kierownictwo. Pytam się tylko za co?! Ci, którzy z nimi żyją i pracują powinni mieć płacone dodatek za szkodliwe warunki!!!!
zdjecie uzytkownika
Pasterz - 2012-07-29 14:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rodzina [usunięte przez moderatora], to ludzie kierownictwa. To jest książkowy przykład oszołomstwa eksportowego. Ludzie aspołeczni, ciężko się z nimi mieszka i pracuje. Bardzo fałszywi ludzie. Cały czas powołują się na dwóch kierowników, opowiadają co to oni z nimi nie robili i jak długo się nie znają. Dla świeżych, omijać z daleka i obchodzić się jak ze śmierdzącym [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Owczarek - 2012-07-30 16:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda bolesna ale prawda. Ci ludzie to totalne bydło.
zdjecie uzytkownika
najemnik - 2012-08-09 15:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka :)) pracuje jeszcze ktos z pisu upsss sorry bisu na Ormen??Pytam bo wybieram sie za 2 msce na pare rotacji ::)
zdjecie uzytkownika
hahahaha - 2012-08-09 15:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trelemorele - 2012-07-22 13:12:39

Prawda jest tylko jedna. Na eksport wyjeżdżają tylko te osoby, które odrabiają Pańszczyznę u kierowników. Osobiście znam jednego takiego. Pan [usunięte przez moderatora]., który systematycznie chodzi do biura i kabluje na swoich "kolegów" jakoś cały czas jest na wyjeździe i nie musi się martwić o to czy wyjedzie czy nie. Szefostwo akceptuje takie zachowania i toleruje. Psychoza każdy kabluje na każdego. Ta firma jest doskonałą dla emerytowanych SBków
[usunięte przez moderatora].???a to nie jest rodzinka od wrobla??
zdjecie uzytkownika
Gorol - 2012-08-12 22:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darek mu kafelkował kibel i kabluje mu cały czas dlatego jeździ z kontraktu na kontrakt wszyscy o tym wiedzą. Oni są na Ty. Uważajcie na Gorala kapuś jakich wielu. Goralowi wydaje się, że może wszystko bo ma plecy Wróbla.
zdjecie uzytkownika
poszkodowany - 2012-08-20 22:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga BiS i R&M Centrum Szkolenia to jedna firma robią płatne szolenia dla BiS . Poem firma BiS zatrudia za szałową stawke 8.20BRUTTO. po tym kursie raczej nigdzie indziej pracy się nieznajdzie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2012-08-26 13:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BIS to jedna wielka kupa owinięta w ladny papierek... Mamy juz stacje paliw... a Pytam ja sie kiedy bedzie cysterna z wazelina dla pupilkow?
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2012-08-29 08:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma prowadzi teraz rekrutację?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2012-09-01 18:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO TU PISAC NAPISZE WPROST POCZAWSZY OD KIEROWNIKÓW DZIAŁÓW A ZKONCZYWSZY NA PROWADZACYCH BUDOWY NA EXPORCIE TO SAME [usunięte przez moderatora] I [usunięte przez moderatora] KTÓRZY SIE NIE ZNAJA NA ROBOCIE TYLKO NA STRESOWANIU I WKÓZANIU LUDZI SAME [usunięte przez moderatora] UKŁADY A NAJBARDZIEJ ŻE JEST TO TOLEROWANE PRZEZ PREZESA [usunięte przez moderatora] JAK W ŻADNEJ FIRMIE PRZEZ MACHONIA W NIEMCZECH JEST WPROWADZONY???????
zdjecie uzytkownika
madafaka - 2012-09-09 22:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BIS- dziadostwo, układy, kolesiostwo, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o włażenie, olewanie ludzi, lekceważenie pracownika, [usunięte przez moderatora], brak szacunku, brak mi słów.
zdjecie uzytkownika
oooo - 2012-09-18 22:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam wyglada praca w norwegii maja jakies podpisane kontrakty na dłuższy czas
zdjecie uzytkownika
batmax53 - 2012-09-19 07:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oooo - 2012-09-18 22:33:14

a jak tam wyglada praca w norwegii maja jakies podpisane kontrakty na dłuższy czas
roboty jest kupa i będzie jeszcze więcej
zdjecie uzytkownika
były - 2012-09-20 10:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biedni wszyscy ci którzy muszą jeździć za pracą, a tym bardziej pracować przeważnie na powietrzu w chłodzie, deszczu i mrozie, lepiej mieć mniej a w rodzinnej miejscowości czy w okolicy, czy tu czy tam kasy zawsze będzie mało ile byś się nie nachapał, co to za przyjemność mieszkać z obcymi ludźmi pod jednym dachem, współczuję wam wszystkim, jak powiedział kiedyś jeden monter idąc na przerwę w deszczu w Norwegii, teraz zarobisz a potem oddasz lekarzowi.Amen.
zdjecie uzytkownika
madafaka - 2012-09-20 23:04:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po dejściu z Bisu, dzisiaj mogę powiedzieć tak. Z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę!!! Gratulacje ... BIS ma na niej czołowe miejsce!
zdjecie uzytkownika
Bisowiec - 2012-09-22 11:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
batmax53 - 2012-09-19 07:42:53

oooo - 2012-09-18 22:33:14

a jak tam wyglada praca w norwegii maja jakies podpisane kontrakty na dłuższy czas
roboty jest kupa i będzie jeszcze więcej
Kupa to jest ale w Krapkowicach na ul. Prudnickiej 40

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BIS Multiserwis Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS Multiserwis Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert