brak logo

Multiserwis Sp. z o.o.

Krapkowice

Opinie o Multiserwis Sp. z o.o.

tuitam 2011-12-31 01:36:17
Ta Firma jednym slowem to \"masakra\" tylko kombinują gdzie by tu stawke urwac, wykwalifikowanych pracownikow posylaja na inne projekty z czym nie mili stycznosci a na ich miejsce zatrudniaja zoltodziobów (bez uprawnien) byle stawke dac im nizsza. Daja golą stawke zero dodatków (chyba ze sądownie wyalczycie), lataja sobie dziury godzinowe \"płatnym urlopem\" a w banku godzin zamrażają godziny byle procent podskoczyl, wciskaja ludzia na szkoleniach jakie to prawa maja, a potem inspektorzy BHP jezdza i smieszne kartki na lewo i prawio wciskaja nie pytajac sie kto im to kazal robic tak.. A biurokracja rozinieta na najwyzszym poziomie.. Im wiecej ich tam jest tym mniej można załatwić… Wymieniac mozna dlugo tylko mi sie niechce. Tutaj tylko chodzi o to zeby byl zysk dla firmy i ewentualny podział premii świątecznej dla kierowniczkow z tego tytulu. Jedyny plus to ze kasa na czas , czeste zjazdy do domu i skladki innych nie ma.. Jest praca to jestes super a jak nie ma to kop w zad.. Tylko dla wybranych.. Niektórym w tej firmie to naprawde w glowach sie poprzewracało.. Ale coz z haslem na ustach \"Panie Kierowniku nie wiem czy to wazne\" po trupach do celu.. Dla kogos kto zarabial 600 zl to szal, ale Ci co pracowali w innych firmach i przeszli do Biedniej Instytucji S… (BIS) odczuwaja roznice.. Po kilku latach maam dosc tej firmy i z usmiechem na buzi dam wypowiedzenie.. Pozdro!
Paweł Borowski 2012-01-05 15:05:24
Pracowałem w Bisie 16 miesięcy było ok atmosfera na budowie super chłopaki spoko gdyby kogoś interesowało to budowa Ormen Lange dosłownie sielanka kiedy było trzeba popracować z większym zaangażowaniem nie było tematu nawet opinie od (usunięte przez moderatora)dostaliśmy super i w listopadzie dopadła mnie choroba poprosiłem o wysłanie mnie do domu w celu leczenia próbowano mnie obciążyć przelotem około 1100zł a że należałem do związków zawodowych w Norwegi i przekazałem sprawę dalej nie zostały mi potrącone żadne pieniądze tylko że w styczniu dostałem świadectwo pracy .Trzeba bardzo głęboko trzymać paluszek i to prosto bo jak kekko skrzywisz to jesteś beeeee.
zdziwiony 2012-01-16 18:33:11
Witam serdecznie. Przepraszam ze wtracam sie do tego forum ale jestem poruszony tym co wypisuje sie o tej jedynej b dobrze prosperujacej firmie niemalze w Polsce. Moze i jestem mlody bo mam 23 lata ale z praca juz mialem do czynienia nie raz i nie dwa. Czytajac wasze posty i wiedzac ze wynagrodzenia w tej firmie sa bajeczne jak na skale Polski macie jeszcze zal do firmy ze to ze tamto? ja z wlasnego doswiadczenia wiem ze tam jest raj! ostatnio pracowalem jako hydraulik harowalem po 300 h w miesiacu by dowiedziec sie ze wynagrodzenie jakie otrzymalem wynioslo 100zl:d co wy na to? To teraz zastanowcie sie czy warto tak wymyslac co noz cos nowego czy wziasc sie uczciwie za prace i cieszyc sie z tego co jest.Bo moze juz nigdy taka okazja do was nie przyjdzie. Pozdrawiam
Krystyna z gazowni 2012-02-06 22:08:44
Zdziwiony: na twoją wypowiedź odpowiem przysłowiem, które pasuje do ciebie: czemuś bidny ?? boś głupi ! czemuś głupi ?? boś bidny...
byly pracownik 2012-05-01 20:51:19
Powiem tak pracowalem u nich 3 lata bylo ok pensja co 10na koncie tyle ile mnialo byctylezawsze bylo szkolenia i kursy terz nam robili a czemu przyjmuja czesto nowych ludzi bo wyrzucaja za alkochol nie toleruja tego jak i w karzdej innej firmie sam stracilem prace w tej firmie z tego powodu ale tyle dobrze ze po uplywie 6mcy mozna starac sie o powtorne przyjecie zczego rownierz zkozystam za miesiac nie pij a utrzymasz sie w pracy teraz to wiem
armin 2012-05-06 12:46:03
byly pracownik - 2012-05-01 20:51:19

Powiem tak pracowalem u nich 3 lata bylo ok pensja co 10na koncie tyle ile mnialo byctylezawsze bylo szkolenia i kursy terz nam robili a czemu przyjmuja czesto nowych ludzi bo wyrzucaja za alkochol nie toleruja tego jak i w karzdej innej firmie sam stracilem prace w tej firmie z tego powodu ale tyle dobrze ze po uplywie 6mcy mozna starac sie o powtorne przyjecie zczego rownierz zkozystam za miesiac nie pij a utrzymasz sie w pracy teraz to wiem
Teraz gdy masz trochę wolnego czasu polecam zakup lub wypożyczenie słownika ortograficznego języka polskiego, by nie kompromitować siebie i firmy.
Tief Bau Ing. 2012-05-23 22:12:38
A jak wyglada sprawa uwas z BISu w Austrii Tunele, dalej cos robicie bo po Wiener Tunnel to podobno nic juz nie zrobicie ?.
nowy 2012-06-06 21:31:07
wie ktos moze ile mozna zarobic na izolacji przemyslowej na poczatku przyjecia chodzi mi o roznice jakie sa w kraju , austri czy np norwegi z gory dzieki
robi 2012-06-13 11:44:05
nowy - 2012-06-06 21:31:07

wie ktos moze ile mozna zarobic na izolacji przemyslowej na poczatku przyjecia chodzi mi o roznice jakie sa w kraju , austri czy np norwegi z gory dzieki
he he duzo tu opowiadan bzdurnych ale nikt nie umie odpowiedziec na proste pytanie ile sie zarabia w bisie na krajowce
nowy 2012-06-13 12:22:43
witam. własnie wczoraj dzwonili do mnie z bisu ze szukaja ludzi. tylko ze najpierw chcieliby wyprobowac czlowieka w polsce. dodam ze pracowalem w termoizolacji a potem w lindner nova. syf jak znalazł bo inaczej tego nazwać nie można. czytam te komentarze i widze ze tu taki sam syf. ktos sensownie potrafi doradzić czy warto pchac sie w to i jakie sa faktycznie stawki???
do nowy 2012-06-13 14:28:18
nowy - 2012-06-13 12:22:43

witam. własnie wczoraj dzwonili do mnie z bisu ze szukaja ludzi. tylko ze najpierw chcieliby wyprobowac czlowieka w polsce. dodam ze pracowalem w termoizolacji a potem w lindner nova. syf jak znalazł bo inaczej tego nazwać nie można. czytam te komentarze i widze ze tu taki sam syf. ktos sensownie potrafi doradzić czy warto pchac sie w to i jakie sa faktycznie stawki???
A mowili moze ile taki czas próby wynosi w tej Polsce
robek 2012-06-13 21:02:14
do nowy - 2012-06-13 14:28:18

nowy - 2012-06-13 12:22:43

witam. własnie wczoraj dzwonili do mnie z bisu ze szukaja ludzi. tylko ze najpierw chcieliby wyprobowac czlowieka w polsce. dodam ze pracowalem w termoizolacji a potem w lindner nova. syf jak znalazł bo inaczej tego nazwać nie można. czytam te komentarze i widze ze tu taki sam syf. ktos sensownie potrafi doradzić czy warto pchac sie w to i jakie sa faktycznie stawki???
A mowili moze ile taki czas próby wynosi w tej Polsce
e tam nic czlowiek sie nie dowie na takim forum widocznie wszyscy formulowicze pracowali za darmo,bo nie ma chetnych na odpowiedz
fenomen 2012-06-14 18:31:01
no to juz wam odpowiadam dzis dostalem umowe na 3 miesiace za 8.20 zl brutto na bełchatow :) ale jutro po tescie branzowym mam dostac aneks do umowy z wyrzsza stawka no zobaczymy hehe szok nie wspominajac o tym ze zwolniolem sie z pracy w ktorej zarabialem wieksze pieniiadze na miejscu! w najgorszym wypadku jesli na budowie bedzie tak(usunięte przez moderatora) mowia inni to oddaje pieniadze za kurs i dowidzenia
robek 2012-06-14 20:19:33
fenomen - 2012-06-14 18:31:01

no to juz wam odpowiadam dzis dostalem umowe na 3 miesiace za 8.20 zl brutto na bełchatow :) ale jutro po tescie branzowym mam dostac aneks do umowy z wyrzsza stawka no zobaczymy hehe szok nie wspominajac o tym ze zwolniolem sie z pracy w ktorej zarabialem wieksze pieniiadze na miejscu! w najgorszym wypadku jesli na budowie bedzie tak (usunięte przez moderatora) ja mowia inni to oddaje pieniadze za kurs i dowidzenia
nie no ,nie bede bluznil ale 8,20 brutto to lekka przesada jeszcze na dodatek w delegacji ,to ja odmowilem w wentorze lepiej mi proponowali i na dodatek jeszcze mowila o dwoch posilkach dziennie
Bodzio 2012-06-26 12:31:27
trebor - 2009-07-22 12:32:22

czy to taka zła firma jest? trebor
Bo w Bisie pracuja SAME NIEROBY i Kapusie
Rambo 2012-07-06 09:56:31
Idealna firma dla Kapusi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owłazów.(usunięte przez moderatora) i tyle.
Krystyna z Gazowni 2012-07-06 17:16:51
do tego nie picia musisz dodać kablowanie a wówczas umowa bezterminowa gwarantowana. znajdziesz się w grupie \"kolesi\" i zawsze będziesz mieć pewne miejsce na eksporcie.
Krystyna z Gazowni 2012-07-06 17:26:54
Powiem tak, zanim zatrudniłem się w tej firmie pozwoliłem sobie na przeczytanie opinii o tej firmie... Do niedawna miałem klapki na oczach i złego słowa nie mówiłem na temat tego przedsiębiorstwa. Dzisiaj mogę powiedzieć, że 80% postów z tej strony to jednak prawda. Firma kręci i tyle. Jak to ktoś powiedział \"kolesiostwo\" to podstawa!!! Na eksport wyjeżdżają tylko te osoby co kafelkują kierownikom łazienki albo malują w domach. Oni oczywiście wszystkiemu zaprzeczają ale cóż mają powiedzieć???? Dziwne układy. Pracownicy w ciągu roku mają zmianę stanowiska pracy kilka razy. Do tego wszystkiegi raz jesteś zatrudniony w BIS Plettac raz w Bis Multiserwis i tak dokoła Wojtek. Wały Jagiellońskie.
pracownik 2012-07-17 22:09:28
fenomen - jak tam praca ?Podwyżka była czy nadal 8.20Brutto?
Brygadzista 2012-07-17 22:41:38
Panowie koko dzambo i do pszodu. To ja Wasz ulubiony brygadzista firmy BIS Multiserwis. Ja Wam dam po 100mln dla każdego.
Brygadzista 2012-07-22 12:37:00
Koko dżambo i do pszodu. Ja jestem the best brygadzista w Bisie. Jeszcze kilkja miesiecy i awansują mnie na kierownika.
Trelemorele 2012-07-22 13:12:39
Prawda jest tylko jedna. Na eksport wyjeżdżają tylko te osoby, które odrabiają Pańszczyznę u kierowników. Osobiście znam jednego takiego. Pan (usunięte przez moderatora) który systematycznie chodzi do biura i kabluje na swoich "kolegów" jakoś cały czas jest na wyjeździe i nie musi się martwić o to czy wyjedzie czy nie. Szefostwo akceptuje takie zachowania i toleruje. Psychoza każdy kabluje na każdego. Ta firma jest doskonałą dla emerytowanych SBków
Beeee 2012-07-23 18:50:53
Ta firma zatrudnia w większości \\\"(usunięte przez moderatora)\\\" Ci co tam pracują dobrze wiedzą o kim mówię.... :) Trzy osobowe stado (usunięte przez moderatora) które jest wychwalane pod niebiosa przez kierownictwo. Pytam się tylko za co?! Ci, którzy z nimi żyją i pracują powinni mieć płacone dodatek za szkodliwe warunki!!!!
Pasterz 2012-07-29 14:31:19
Rodzina [usunięte przez moderatora], to ludzie kierownictwa. To jest książkowy przykład oszołomstwa eksportowego. Ludzie aspołeczni, ciężko się z nimi mieszka i pracuje. Bardzo fałszywi ludzie. Cały czas powołują się na dwóch kierowników, opowiadają co to oni z nimi nie robili i jak długo się nie znają. Dla świeżych, omijać z daleka i obchodzić się jak ze śmierdzącym [usunięte przez moderatora]
Owczarek 2012-07-30 16:42:02
Prawda bolesna ale prawda. Ci ludzie to totalne bydło.
najemnik 2012-08-09 15:08:55
hejka :)) pracuje jeszcze ktos z pisu upsss sorry bisu na Ormen??Pytam bo wybieram sie za 2 msce na pare rotacji ::)
hahahaha 2012-08-09 15:11:43
Trelemorele - 2012-07-22 13:12:39

Prawda jest tylko jedna. Na eksport wyjeżdżają tylko te osoby, które odrabiają Pańszczyznę u kierowników. Osobiście znam jednego takiego. Pan [usunięte przez moderatora]., który systematycznie chodzi do biura i kabluje na swoich "kolegów" jakoś cały czas jest na wyjeździe i nie musi się martwić o to czy wyjedzie czy nie. Szefostwo akceptuje takie zachowania i toleruje. Psychoza każdy kabluje na każdego. Ta firma jest doskonałą dla emerytowanych SBków
[usunięte przez moderatora].???a to nie jest rodzinka od wrobla??
Gorol 2012-08-12 22:10:19
Darek mu kafelkował kibel i kabluje mu cały czas dlatego jeździ z kontraktu na kontrakt wszyscy o tym wiedzą. Oni są na Ty. Uważajcie na Gorala kapuś jakich wielu. Goralowi wydaje się, że może wszystko bo ma plecy Wróbla.
poszkodowany 2012-08-20 22:15:35
uwaga BiS i R&M Centrum Szkolenia to jedna firma robią płatne szolenia dla BiS . Poem firma BiS zatrudia za szałową stawke 8.20BRUTTO. po tym kursie raczej nigdzie indziej pracy się nieznajdzie.
xyz 2012-08-26 13:47:11
BIS to jedna wielka kupa owinięta w ladny papierek... Mamy juz stacje paliw... a Pytam ja sie kiedy bedzie cysterna z wazelina dla pupilkow?
anonim2 2012-08-29 08:35:45
Czy ta firma prowadzi teraz rekrutację?
oszukany 2012-09-01 18:33:56
CO TU PISAC NAPISZE WPROST POCZAWSZY OD KIEROWNIKÓW DZIAŁÓW A ZKONCZYWSZY NA PROWADZACYCH BUDOWY NA EXPORCIE TO SAME [usunięte przez moderatora] I [usunięte przez moderatora] KTÓRZY SIE NIE ZNAJA NA ROBOCIE TYLKO NA STRESOWANIU I WKÓZANIU LUDZI SAME [usunięte przez moderatora] UKŁADY A NAJBARDZIEJ ŻE JEST TO TOLEROWANE PRZEZ PREZESA [usunięte przez moderatora] JAK W ŻADNEJ FIRMIE PRZEZ MACHONIA W NIEMCZECH JEST WPROWADZONY???????
madafaka 2012-09-09 22:12:26
BIS- dziadostwo, układy, kolesiostwo, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] o włażenie, olewanie ludzi, lekceważenie pracownika, [usunięte przez moderatora], brak szacunku, brak mi słów.
oooo 2012-09-18 22:33:14
a jak tam wyglada praca w norwegii maja jakies podpisane kontrakty na dłuższy czas
batmax53 2012-09-19 07:42:53
oooo - 2012-09-18 22:33:14

a jak tam wyglada praca w norwegii maja jakies podpisane kontrakty na dłuższy czas
roboty jest kupa i będzie jeszcze więcej
były 2012-09-20 10:15:13
Biedni wszyscy ci którzy muszą jeździć za pracą, a tym bardziej pracować przeważnie na powietrzu w chłodzie, deszczu i mrozie, lepiej mieć mniej a w rodzinnej miejscowości czy w okolicy, czy tu czy tam kasy zawsze będzie mało ile byś się nie nachapał, co to za przyjemność mieszkać z obcymi ludźmi pod jednym dachem, współczuję wam wszystkim, jak powiedział kiedyś jeden monter idąc na przerwę w deszczu w Norwegii, teraz zarobisz a potem oddasz lekarzowi.Amen.
madafaka 2012-09-20 23:04:59
Po dejściu z Bisu, dzisiaj mogę powiedzieć tak. Z każdym dniem mojego życia nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą mnie pocałować w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ę!!! Gratulacje ... BIS ma na niej czołowe miejsce!
Bisowiec 2012-09-22 11:11:35
batmax53 - 2012-09-19 07:42:53

oooo - 2012-09-18 22:33:14

a jak tam wyglada praca w norwegii maja jakies podpisane kontrakty na dłuższy czas
roboty jest kupa i będzie jeszcze więcej
Kupa to jest ale w Krapkowicach na ul. Prudnickiej 40
Pasterz 2012-09-24 22:03:06
Ludzie niech mi ktoś powie gdzie jest rodzina Baranów??? ja siedzę w domu i czekam na telefon.
pasterz 2 2012-09-25 11:43:22
Pasterzu Barany pasą się na pastwiskach w Austrii:beee
Wilczór 2012-09-26 07:38:51
Baraninę tanio kupię. Wiadomość w krapkowickiej biedronce.
wrobelek 2012-10-12 09:25:26
Co wy chlopy tu piszecie chyba wam sie cos klepki poprzestawialy wam sie robic nie chcialo moj maz nikomu nie kabluje nikomu nie maluje nikomu nie kafelkuje w firmie jest dwa razy w roku na badaniach lub szkoleniu pracuje uczciwie i to jest wlasnie to co wam brakuje rzetelnosc i fachowosc w pracy co to by byla za glupia firma jakby pozbywala sie takich fachowcow jak wy chlopy a zescie wlasnie [usunięte przez moderatora] to sie was pozbyli albo sami zescie sie spuscili za gorzale a teraz szukacie winnych robcie w polsce za tysiac zlotych i pijcie na zdrowie za duzo zescie zarabiali to was bylo stac pic i szalec teraz sie wkurzacie ze ktos uczciwie pracowal to pracuje do dzis
oooo 2012-10-14 20:43:23
ma ktos jakas infomacje o przetargach w norwegii bo podobno najblizsze wyjazdy dopiero w 2013
krapkowicki komandos 2012-10-24 09:00:12
a co Ty się przetargami interesujesz??? Ty się chłopie zajmij łazienką albo ogrodem swojego kierownika to pojedziesz na export bez problemów.
nowy 2012-10-24 19:29:17
Witam
Czy któryś z kolegów mógłby napisać czy warto iść na przyuczenie na Monter izolacji przemysłowej i czy po tym przyuczeniu jest pewne że mnie zatrudnią
młody 2012-11-10 17:24:21
święta racja machoń robi co chce uważa nas za nic młodzian
polak 2012-11-13 20:57:08
jescli chcesz robic za 8zł brutto na krajówce.to masz zaklepane miejsce
mlody 2012-11-15 19:06:05
nie bądż taki mądry prcujesz w ogrudku u kierownika
bartekft 2012-11-28 13:00:55
Powiem wam tak, byłem na szkoleniu z BISu na montera izolacji w tym centrum R&M. Jutro jadę na BHP i podpisanie umowy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Co do samego szkolenia to było świetne, co prawda to tylko podstawy ale można było się dużo nauczyć. Kompletne materiały szkoleniowe i świetna atmosfera. Samo szkolenie oceniam na celujący. W piątek napiszę co i jak z tą umową!

P.S. Jak widziałem niektórych kursantów to miałem wrażenie jak by byli tam za kare, i nie dziwię się, że później tacy piszą takie pierdoły...
lam 2012-11-28 19:20:42
Tak. Ludzie siedzą na bezpłatnych wymuszonych przez pracodawcę a zatrudniają nowych... paranoja.... MAMY CIĘ bartfit
Zostaw swoją opinię o Multiserwis Sp. z o.o. - Krapkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiserwis Sp. z o.o.