Wykonanie łazienki w sposób tragiczny. Wszystko robiene aby jak najwatwiej i ciągle jakieś dodatkowe rachunki za wymyślone materiały. Pan Kornel całkowicie ignoruje prejkt i sugestie zleceniodawcy. Uwaga na wykończenia łazienki i rozliczenia się za etapy, które z zadnych nie są wykończone a wymagana zapłata. Gdy zaszła potrzeba czegoś poprawić, Pan Kornel się spakował i uciekła wystawiając na końcu fakturę bnawet za nie wykonane czynności. TRAGEDIA
Szanowny Panie anonimie. Było by znacznie prościej odnieść do rzetelnej opini i konkretnej osoby niemniej wiem kto się po nią kryje. Podpisuje z klientami umowy rozliczam według zasad w niej ustalonych. To chyba rzadkość . Natomiast Pan za ostatni etap mojej pracy nie chciał zapłacić straszył mnie i groził sądem. Dowiedział się Pan że nic nie ugra i jedyną rzeczą którą Pan teraz robi to kolejne wpisy na różnych stronach . Moglby Pan chociaż zmieniać ich treść. A mogę Panu dodać że takie nieuzasadnione wpisy są karalne. Proszę więc to przemyśleć. Dziękuję