brak logo

Multiserwis Sp. z o.o.

Krapkowice

Opinie o Multiserwis Sp. z o.o.

Ryszard 2017-02-24 10:35
Chętnie wyjeżdżam na robotę za granicę bo tam zarabia sie jednak lepiej ale za bardzo ciężką pracę!!! Jak ktoś myśli, że pojedzie i poleseruje a potem mu zapłacą dobrze to jest naiwny. Wynik finansowy zależy jedynie od nas od momentu wynegocjowania stawki do końca.
2
Lidia 2017-03-01 15:23
@operator to znaczy, że osoby bez doświadczenia nie mają szans na zatrudnienie?
4
Najswietsza Panienka i Królowa Polski 2017-03-02 20:13
To Firma Krzak ,jak widze tutaj od chlopakow kturzy pracowali i pracują . Chłopaki dzieki za info . Kto pod kim dolki kopie sam w nie wpada tak Multiserwis tak jest w zyciu . Dobra karma wraca , zla tez . Powodzenia i pozdrawiam. Z Panem Bogiem ..
7
Były pracownik firmy Multiserwis 2017-03-02 22:47
Odradzam WSZYSTKIM tę firmę ja pracując na warsztacie zarabiałem ledwo 1800zł a i jeszcze odcieli współczynik ucieli akrod i są czyste godziny teraz ledwo 1500zł mam a podobno " Ta firma to twoja przyszłość " Nikomu nie polece i będę wszystkim odradzać ten syf nie dość że zabierają pieniądze z wypłat to jeszcze karzą ci zapłacić za szkolenie BHP które pracodawca ma obowiązek ci zapewnić jeszcze raz jest to syf kiła i mogiła
18
@operator 2017-03-04 15:09
A kto niby ma "ciągnąć" robotę za nich?
Jeśli ktoś nie jest tzw."plecakiem" czyli krewnym kogoś z kierownictwa to nie ma szans.
A jak się jakoś zatrudni to i tak zostanie zredukowany czyli zwolniony.
7
Lidia 2017-03-08 15:43
A jak wygląda praca w dziale finansowo-księgowym?
1
BiS 2017-03-13 18:25
......chyba cielęcia :-)))
Owo 2017-03-16 16:11
Dokladnie 1800 zł to wszedzie dostane swoich pracowników nie potrafią szanować czlowiek połowę życia na warsztacie przerobil i dostaje takie podziękowanie niech sam sie baran przebieze i robi za tyle kiedys było normalnie
13
Ozzy 2017-03-19 13:11
Witam! Pracuję w tej firmie od kilku miesięcy.Prawda jest tylko jedna:dużo rzeczy które zostały zaproponowane na rozmowie kwalifikacyjnej jest tylko wielką obiecanką i być może moją naiwnością że w nie wierzyłem.Po wyjeździe na projekt wychodzą dziwne sprawy o których nie było mowy na początku. Zatrudnieni starsi pracownicy w celu utrzymania etatu praktycznie biegają przestraszeni o swój los w pracy,brak jednoznacznych zasad co i jak.Nie polecam tej firmy,choć ponad 3000 osób tu zatrudnionych myśli w inny sposób.
14
Kacper122 2017-03-19 14:20
Multiserwis to złodzieje
15
Gregor 2017-03-22 11:38
Czy coś więcej na temat pracy montera izolacji przemysłowych - ( Foamglas ) dowiem sie na tym forum?
Rudi 2017-03-22 20:24
Foamglas w nos swedzi
2
robol 2017-03-23 20:37
A, co chcesz wiedzieć ...???
Roman 2017-04-13 12:52
Jeżeli z leserów będziecie robić prowadzących to wszystkie kontrakty potracicie
4
Zenek 2017-04-20 21:28
Lubię pracować z Multiserwis, to dobra profesjonalna agencja. Nie rozumiem ludzi i tych podłych wpisów. Prawdą jest, że słowem można bardziej dokuczyć!
1
Krejven 2017-04-24 11:15
proszę was to co się dzieje w tej firmie to jakiś skandal i nadaje się do gazety to co się dzieje na wyjazdach czy tez w kraju kierownictwo zawsze naburmuszone zawsze widza winę po stronie pracownika nie brygadzisty czy kierownika budowy. Prosty przykład 2 miesiące prosiliśliśmy się o posiłki regeneracyjne na budowie w Opolu które nam się należały to jak kolega z pracy zaczął za dużo mówić to go wyrzucili na inna budowę bo ich pracodawca za to płaci a my nie dostajemy i jak taki kierownik uwali ci godziny czy cala budowę przetrzyma z posiłkami to ci kierownicy maja premie za to czy to jest normalne ?. biorą do roboty ukrainicow ktorzy nigdy nie pracowali w tym zawodzie przyjezdzaja grabarze kelnerzy co to ma byc i maja na start tyle samo co polski pracownik 13 zł na godzine na budowie to jest stawka brutto smiech na sali po podwyżkę robisz testy branżowe koledze uznali testy branżowe z nowa stawka dopiero po dwóch latach śmieszne co ?
mówią ze jedziesz na 3-4 tygodnie a mnie po 6 nie chcieli puścić do domu poczułem się jak niewolnik a za to ze zjechalem do domu dostałem czerwona kartke (czyli dniowka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> kierownicy mówią ze jak podpisałeś aneks o prace za granica to tak jak cyrograf czy to jest normalne podejście do podwładnego?
taki jest MULTISERWIS jeśli chcesz zarobić ok lub jak jestes dupolizem ale jak masz słabe nerwy nie radze tam isc do roboty
13
Krejven 2017-04-24 11:16
proszę was to co się dzieje w tej firmie to jakiś skandal i nadaje się do gazety to co się dzieje na wyjazdach czy tez w kraju kierownictwo zawsze naburmuszone zawsze widza winę po stronie pracownika nie brygadzisty czy kierownika budowy. Prosty przykład 2 miesiące prosiliśliśmy się o posiłki regeneracyjne na budowie w Opolu które nam się należały to jak kolega z pracy zaczął za dużo mówić to go wyrzucili na inna budowę bo ich pracodawca za to płaci a my nie dostajemy i jak taki kierownik uwali ci godziny czy cala budowę przetrzyma z posiłkami to ci kierownicy maja premie za to czy to jest normalne ?. biorą do roboty ukrainicow ktorzy nigdy nie pracowali w tym zawodzie przyjezdzaja grabarze kelnerzy co to ma byc i maja na start tyle samo co polski pracownik 13 zł na godzine na budowie to jest stawka brutto smiech na sali po podwyżkę robisz testy branżowe koledze uznali testy branżowe z nowa stawka dopiero po dwóch latach śmieszne co ?
mówią ze jedziesz na 3-4 tygodnie a mnie po 6 nie chcieli puścić do domu poczułem się jak niewolnik a za to ze zjechalem do domu dostałem czerwona kartke (czyli dniowka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> kierownicy mówią ze jak podpisałeś aneks o prace za granica to tak jak cyrograf czy to jest normalne podejście do podwładnego?
taki jest MULTISERWIS jeśli chcesz zarobić ok lub jak jestes dupolizem ale jak masz słabe nerwy nie radze tam isc do roboty
7
Benek 2017-04-25 17:16
Czy ma ktoś wiedzę o pracy koordynatora w Luksemburgu? Jakie warunki płacowe? Jakie wymagania trzeba spełniać? Jeśli ktoś wie proszę o pomoc, będę wdzięczny.
ozzy 2017-04-26 09:36
Witam!Po raz kolejny chcę wyrazić swoją opinię. Firma która dostaje godło Solidna Firma i Firma Fair Play powinna w inny sposób traktować swych pracowników. Piszę tu o nie domówieniu żeby nie powiedzieć oszustwie. Podzczas rozmowy wstępnej zapewniano że pierwszy dojazd na budowę za granicę i ostatni zjazd jest płacony przez firmę. Zgodziłem się aby zjazdy w trakcie trwania projektu na tzw.rotację były potrącane z moich pieniędzy, i jakież zdziwienie kiedy po pierwszym wyjeździe za granicę dostałem fakturę którą mnie obciążono. Tłumaczenie kierownika że mogę tą kwotę odliczyć od podatku jest dla mnie smieszne. Kierownictwo odpowiedzialne za wyjazdy bez żadnego zażenowania ,celowo kłamiąc traktuje swych przyszłych pracowników jak ludzi specjalnej troski.
Firma chwali się i wprowadza systemy antykorupcyjne choć na wstępie knuje i patrzy jak tu swojego pracownika oszukać. Nie polecam.
15
LP pl 2017-04-30 13:06
Szukam osoby z którą mógłbym zabierać się do ostrzeszowa. Zjazdy co tydzień. Okolice Konin Września Słupca Gniezno.
Majatek 2017-05-08 10:21
Multiserwis jest normalna firmą, myślę, że osób niezadowolonych zawsze znajdziemy. To jak w powiedzeniu, że jeszcze sie taki nie urodził żeby wszystkim dogodził.
du 2017-05-16 22:59
jesli by pracodawca nie oszukiwał to ni było by tych opisów a tym bardziej od 10 albo wiecej lat nie ma stwek do gory
9
bol 2017-05-18 17:08
Firma która dostaje godło Solidna Firma i Firma Fair Play ale to się kupuje a nie dostaje co ty w cuda wierzysz Ten cały BIS z Multiserwisem to jedne wielkie g
5
Marian 2017-05-18 22:45
Czy dowiem się na forum cos więcej o robocie montera izolacji w Belgii? Jaką kasę można wyciągnąć? Jak wygląda sprawa języka? Co z mieszkaniami, czy organizują?
Piotr 2017-05-19 09:52
Witam dostalem propozycje odbycia kursu izolera w multiseriws. Chcialem sie dowiedziec czy po owym kursie bede mial zapewniony wyjazd i na jakie zrobki moge liczyc i w gole czy warto, jaka atmosfera, warunki mieszkalne?
1
Maja 2017-05-22 10:04
@bol Myślę, że to bardzo niesprawiedliwa opinia jaka wystawiłeś firmie. Zarzucasz, iż kupili swoje nagrody! Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Jak sądzisz czy ktoś wziąłby odpowiedzialność za przyznanie nagrody bez żadnych podstaw?
Pytek 2017-05-22 14:35
wie ktoś może jak wygląda konkretnie to szkolenie w Krapkowicach - czy to rzeczywiście coś uczy czy tylko kabzę chcą nabić firmie szkoleniowej ? - coś mi to drogo wygląda 3500 zł za 2 tyg. szkolenia + jeszcze zakwaterowanie samemu trzeba opłacić
3
pYTEK 2017-05-22 14:54
też bym chciał wiedzieć więcej konkretów, bo już miałem okazję pracować w tamtym roku w firmie , która obiecała super zarobki ( minimum 10-12 euro / h ) i też miała nagrody Gazeli Biznesu ...a po pracy w Niemczech okazało się ,że ekipa 10-15 osób zarobiła za miesiąc ledwie 3800-5200 zł .ŚIECH NA SALI !
7
Assasin 2017-05-22 23:33
Witam
Czy moze mi ktos z pracownikow bylych udzielic wiecej informacji na temat pracy wentylacji zagranica?
Prosze o szczera rade
dziekuje i pozdrawiam
Assasin 2017-05-22 23:55
Szkolenia Bhp sa płatne?
1
monter pierwsza klasa 2017-05-28 19:14
Szkolenie wyglada tak od 3 do 4 dni teorii później praktyka na warsztacie .
Podczas zajęć praktycznych na modelach jesteś oceniany i tym samym to twój egzamin praktyczny , teoria jest zdawana na koniec jak zaplacisz za egzamin .
Tylko sobie nie myślcie że po kursie was zatrudnią , po egzaminie przychodza panie i podpisujecie umowę lojalnosciową i ze strony firmy to tyle każą czekac na telefon zadzwonia po 3 może 4 miesiącach .
Zapomnijcie o wyjechaniu za granice po kursie kerownik działu kontraktów zagranicznych Olek was wyśmieję powie że po kursie to wy nic nie umiecie alę wam zaproponuję pracę na dziale krajowym , za parę dni zadzwoni do was pan Rafał i zaproponuję pracę na krajowych budowach jak już pojedziecie na budowę to spotkacie się ze starym izomarem bedziecie robić czarną robotę jak robotę zrobicie to wypowiedzenie i jeszcze raty do spłaty szczerze odradzam hyba że macie pożądane znajomosci .
3
jvbb 2017-06-02 23:46
witaj
jade w poniedziałek do Ostrzeszowa wiec jeski chesz transort odezwij sie
Maja 2017-06-04 10:22
Multiserwis był wielokrotnie nagradzany, myślę, że to jest dowód dobrej firmy.
Norbi 2017-06-13 21:28
Czy jeździł ktoś z firmą na robotę do Belgii? Słyszałem, że dobrze się z nimi współpracuje ale przed wyjazdem chciałbym sie upewnić. Jak przedstawia się sprawa z językiem, czy trzeba znać czy robią krótki kurs? Jakie mieszkania na miejscu ostatnio organizowali?
LP pl 2017-06-15 09:51
Witam. A skąd startujesz? Ja mam zjazdy co tydzień ty też? Odezwij się na @ jj-1959@wp.pl Leszek
Mądrala 2017-06-17 13:25
Multiserwis nie kupował nagród a podważanie opinii odpowiednich gremiów, które wybierają najlepszych do nagrody jest grubą przesadą. To tak jak byśmy na siłę z czarnego robili białe. Można nie korzystać z ich usług.
welder 2017-06-21 22:07
Witam wszystkie fachury, jak się mają spawacze TIG w Multiserwisie?
Zenek 2017-06-21 23:01
Bardzo dobrze pracowało mi się za ich pośrednictwem.
Gość 76 2017-07-06 14:02
Pracowałam krótko w firmie Multi-serwis firma najgorsza w Polsce ,wymigają się od płacenia ,a wymagania mają jak w Hotelu trzy gwiazdkowym .
8
Norbi 2017-07-06 22:12
Pracowałem za ich pośrednictwem w Niemczech i nie mogę powiedzieć złego słowa, wszystko było bardzo dobrze!!
Jasiek 2017-07-11 16:08
Śmiać mi się chce z tych pracowników którzy siedzą w biurach i nawijają makaron ludziom na uszy. Byliśmy na szkoleniu 4 dniowym w Ostrzeszowie i po odbyciu szkolenia nie dostaliśmy nawet zaświadczenia żadnego ! nawet umowy nam nie dali żadnej na okres odbywania tego szkolenia (a jak by ktoś spadł z rusztowania ? opieka medyczna na własny koszt ? ) Czeski film. Wszyscy jechaliśmy za granicę a nikt nie wiedział za ile będzie pracował. Umowy na szybko dostaliśmy do podpisania (sorry, aneks jakiś od umowy). W Niemczech zero zainteresowania ze strony kierownictwa. Z jakiegoś chłopka zrobili prowadzącego. Ludzie na budowie ogólnie to spoko, trochę za dużo meneli. Diet brak, za dojazdy i mieszkanie trzeba płacić.
8
szczery 2017-07-14 00:08
Panowie dajcie sobie spokój z ta firmą.Coraz bardziej robią Ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mówie szczerze jako pracownik z 10 letnim stażem.
3
Alusia 2017-07-14 10:08
Niektóre osoby zachowują się jak dzieci w piaskownicy, zamkną oczy i wszystko ktoś za nich zrobi. Osoby potrafiące znaleźć forum agencji i piszące swoje wywody nie potrafią zakończyć formalności z firmą. Takie bajki są dobre dla małych dzieci a nie na forum.
adam 2017-07-14 14:22
masz racje,okropna firma ,wykorzystują młodych bo nie mają nic do gadania.szykanowanie ze strony starych pracowników na porządku dziennym a płaca śmiech żeby zagranicą wyjść ledwie 4500zł bo tak ci wszystko poodciągają że z butów wyrywa.......SZOK
4
Młody 2017-07-14 21:03
Pracowalem 17 lat od praktyk jako blacharz warsztatowiec i monter na roznych warsztatch teraz dyrektor warsztatu stwierdzil ze nie ma miejsca dla mnie i ze za drogi jestem 2500zl netto po 17 latach:) taka to firma powodzenia
6
Ulka 2017-07-18 21:54
Tak bardzo narzekacie na firmę ale zapomnieliście wspomnieć, że firma jest wielokrotnie nagradzana m.in. jako Przedsiębiorstwo Fair Play. Wszędzie mogą zdarzyć się błędy w pracy i być może tak było. Często słyszy się też o pożałowania godnych pracownikach.
mariusz 2017-07-20 20:53
nigdy nie spotkalem sie z tak fatalną firmą. wyzysk ludzi. przyjelo sie takie powiedzenie: pletaki robaki. karaluchy. tak sa traktowani polacy za granica. jako najgorsze bydlo. ubrania ktore dostają sa stare zniszczone. smieja sie z nas Polakow.
bardzo duzo ludzi idzie od kilku lat pracowac w multiserwisie bo do innej roboty sie nie nadają.
1
mariusz 2017-07-20 20:57
nigdy nie spotkalem sie z tak fatalną firmą. wyzysk ludzi. przyjelo sie takie powiedzenie: pletaki robaki. karaluchy. tak sa traktowani polacy za granica. jako najgorsze bydlo. ubrania ktore dostają sa stare zniszczone. smieja sie z nas Polakow.
bardzo duzo ludzi idzie od kilku lat pracowac w multiserwisie bo do innej roboty sie nie nadają.
Malar 2017-07-23 19:15
Fajna agencja i dobrze się dzieje, że mają długą listę ofert!
Nieważne kto 2017-07-24 18:35
Po nick-ach sądzę, że wypowiadają się tutaj Panie przypuszczalnie z biura lub z działu bhp. Jeżeli podoba wam się praca w tej firmie to tego nie neguje, ponieważ każdy ma wolność w głoszeniu swoich poglądów. Jednakże, aby zobaczyć co się tak naprawdę dzieje zapraszam na budowę, obojętnie gdzie w raz ze skrzynkami narzędziowymi. Po przepracowaniu; myślę że 2 miesięcy będziemy mogli porozmawiać na temat Fair Play firmy do pracowników czy to rusztowaniowców, izolerów, warszatowców etc. .
Na budowach jest jeden wielki chaos. Tak czepiają się BHP, a nie potrafią zamówić odpowiednich rozmiarów ciuchów dla pracowników, a co dopiero przeciw deszczówek.
Kierownictwo naburmuszone, zawsze jakieś dziwne aluzje do pracowników. Kwestie zjazdów do kraju zostawię bez komentarza bo szkoda na to nerwów.
Często gęsto trafia się, że kwatery to jedna wielka ,,speluna" smród, brud i ubóstwo, za co trzeba płacić, jest to podobno spowodowane brakiem dostatecznej liczby mieszkań. Ja tam nie wymagam jakiś niewiadomo jakich luksusów, ale zapleśniałe kwatery bez podstawowych naczyń kuchennych to jest porażka.
Dodatkowo ostatnio w Holandii i bodajże w Belgii (nie jestem pewny) weszło klimatyczne 2 Euro za dzień co w przeliczeniu daje około 250 zł miesięcznie. Co dziwne tylko Multiserwis to płaci. Rzucanie ludźmi z budowy na budowe plus opłaty za przejazd z budowy na budowę to jest chore ( tak zdarzały się takie). Próby nie wypłacania dodatków za kierowcę i innych funkcji ( jakiś zawsze pieniądz na pocieszenie).
Co do szkoleń w Krapkowicach koszt bodajże około 4000zł plus umowa lojalnościowa w której jest zawarta spłata w trzech – czterech ratach odciąganych z wypłaty. Z tego co pamiętam to jeszcze testy branżowe są płatne.
Kolokwialnie mówiąc, proszę się nie buldoczyć że firma ma złe opinie od pracowników teraz zatrudnionych i tych którzy za przeproszeniem spi*****li szukając innych firm dających lepsze warunki. Jeżeli zatrudniając się w tak ,,poważniej" firmie na początku próbują ci pupe wylizać, a potem się okazuje że w pupie to masz jakiegoś gumofilca. I tą metaforą zakończę swoje zbulwersowanie.
Pamiętajcie w jedności siła!
P.S
Napisałem pupa by administrator tego nie zablokował.

Zostaw swoją opinię o Multiserwis Sp. z o.o. - Krapkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiserwis Sp. z o.o.