Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BIS Multiserwis Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie BIS Multiserwis Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomirisk - 2014-05-08 14:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj dostałem info od firmy:

Szanowny Panie,

Z przykrością informujemy, że rekrutacja na projekt w Chile została przerwana ze względu na brak porozumienia z klientem w sprawie kluczowych warunków kontraktu. Zasadniczym problemem jest czas pracy wykraczający poza normy, które jesteśmy w stanie zaakceptować oraz brak możliwości odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne tylko w Polsce. Pracodawca jak również pracownicy musieliby dodatkowo opłacać składki w Chile, co bardzo podwyższa koszty. Jako odpowiedzialne Przedsiębiorstwo troszczymy się o bezpieczeństwo naszych pracowników, jak również staramy się zapewnić im odpowiednie, adekwatne do wykonywanej pracy wynagrodzenie, co w tym wypadku jest niemożliwe do zagwarantowania.
Jednocześnie informujemy, że negocjujemy nowy projekt związany z budową tunelu (Norwegia), gdzie pierwszeństwo w zatrudnieniu będą mieli kandydaci zakwalifikowani do pracy w Chile. Będziemy kontaktować się z wybranymi kandydatami.
Aplikacje osób, które nie zakwalifikują się do projektu w Norwegii zostaną umieszczone w naszej bazie danych i będą brały udział w dalszych rekrutacjach przez kolejnych sześć miesięcy.

Dziękujemy za cierpliwość.
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-05-08 16:46:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomirisk - 2014-05-08 14:35:25]:
wiedziałem że tak będzie, a powazna firma najpierw wszystko sprawdzi , a nie robi ludziom nadzieje
zdjecie uzytkownika
gruby - 2014-05-08 19:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam nic nie dostałem.........
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-05-08 19:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też nic nie dostałem
zdjecie uzytkownika
gruby - 2014-05-12 12:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to dostałem.....cóż szkoda bo już miałem biznes plan na zarobioną kasę heh
zdjecie uzytkownika
NN - 2014-05-12 13:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gruby - 2014-05-12 12:49:37]:
NIE TYLKO TY
zdjecie uzytkownika
Mack - 2014-05-13 14:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez dostalem ze nic z chile . Napisali ze negocjuja tunel w norwegi. Zobaczymy co bd.
zdjecie uzytkownika
Kasi - 2014-05-17 13:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie, to pierwsza taka sytuacja czy jedna z wielu w BISie? Rozglądam się za pracą, ale nie chcę się gdzieś wpakować..
zdjecie uzytkownika
Mack - 2014-05-18 06:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podrzucili byscie panowie jakis namiar na firme z ktura warto wyjechac za granice jako operator koparki lub ladowarki z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
paluch - 2014-05-18 15:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co wiadomo czy udało się Bisowi coś osiągnąć w związku z tym tunelem w norwegii? czy ciągle cisza?
zdjecie uzytkownika
jack - 2014-06-01 19:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
eeee,raczej nie zbankrutuje
co rozumiesz przez"krzywdy ludzkie"?
zabili kogoś,spowodowali umyślne kalectwo,czy też coś innego strasznego?
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-07-01 19:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałem o tym, żeby wybrać się na staż do BISu, ale z tego co doczytałem to jest on zupełnie bezpłatny :/
zdjecie uzytkownika
Pensjonat pod zamkiem - 2014-07-09 15:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Dla wszystkich, którzy przyjeżdzają do Bis-a na szkolenia oferuje tanie noclegi.
(usunięte przez administratora) Pozdrawiam i zapraszam!
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-08-07 18:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadzwonili do mnie ze maja robote na rusztowaniach no i czekam na umowienie terminu spotkania czy warto jechac z tej firmy
zdjecie uzytkownika
baca - 2014-08-18 17:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hallo mam takom prośbę czy możecie mi doradzić chce wyjechać do pracy w Austri z tej firmy MULTISERWIS - KRAPKOWICE posiadam wykształcenie zawodowe ,,,monter instalacji sanitarnych co-gas,,,ostatnie 3 lata pracuje w tym zawodzie w Niemczech znajomość języka niemieckiego - średni , doradźcie coś czy mam wogule jakieś szanse z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-08-26 18:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jakie sa Oferty aktualnie na dzien dzisiejszy,i mam pytanie.Czy dobrze pracuje sie w tym biurze pracy??Bo chce zaczac tam prace??Prosze o odpowiedz.z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
mariannn - 2014-08-29 15:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
cześć wszystkim, jakiś czas temu pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
czekającu - 2014-10-01 22:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
ja zpłaciłem żeby wyjechać do norwegi i do tej pory nic złodzieje olejcie ich,tyko zwlekają to za miesiąc to za dwa i czekam już rok
zdjecie uzytkownika
borys - 2014-10-04 15:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ja szczerze mówiąc spotkałem się z tą agencją pracy dopiero kilka dni temu, bo znajomy powiedział mi , że mają ofertę dla programisty w co nie do końca chciałem uwierzyć, bo teraz o programistów to firmy walczą między sobą. Ale miał rację jak widać są firmy , które poszukują ludzi do IT przez agencje pracy...
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-11-24 20:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla wszystkich nowo przyjętych pracowników i ubiegających się o pracę .Apel
nie dajcie się robić w bambuko robota wszyscy jaka jest jest ciężka . stawki na Polskę 30 pln 35 pln za godzinę powinni płacić jak nic
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-11-26 15:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie narzekam na tą firmę pieniądze zawsze na czas, nawet przed terminem. Prace miałem cały czas, niektórzy narzekają że nie ma roboty, ale mnie się wydaje że jak ktoś dobrze robi to nie ma z pracą problemów. Multiserwis Polecam :) Jak ktoś pracował w Formacie to nie ma co porównywać o wiele lżej jest w Multiserwisie i zjazdy są często a nie co 3mc.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-11-26 15:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-05-04 14:08:42]:
Zmień prac e jak Ci nie pasuje wolny rynek jest kolego :) Jak żeś taki fachowiec to dlaczego nie pracujesz bezpośrednio pod Niemcem czy Norwegiem :)
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2014-12-12 18:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tej firmie i jestem zadowolony jak wiadomo to jest raz lepiej raz gorzej jak w wielu innych Firmach.A nie rozumie ludzi którzy płaczą narzekają itd.Jeśli uważacie że Firma was krzywdzi jest zła to co wy tu jeszcze robicie :) czemu nie znajdziecie lepszej firmy która da wam zarobić tyle ile będziecie chcieli :).Moim zdaniem to narzekają tacy którym nie chce się robić i wolą pierdzieć w stołek na kuroniówce i czekać aż im skapnie z nieba złoty deszcz :) tak że wszyscy nieroby ogarnijcie się zawińcie rękawy i do roboty pozdrawiam i niech żyje Multiserwis :)
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-12-16 14:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowolony - 2014-12-12 18:56:34]:
Dobrze to wszystko opisałeś :-) Ja natomiast nie jestem wymagający i konfliktowy. Szukam pracy i myślę nad złożeniem cv do BIS Multiserwis Sp. z o.o. Proszę tylko o informację jakie wymagania muszę spełniać aby załapać się do firmy? Doswiadczenia troche posiadam. A jak jest z wynagrodzeniem, jakie stawki wchodzą w gre?
zdjecie uzytkownika
doberman - 2014-12-17 21:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest ok dopóki cię potrzebują, ale jak nie ma pracy to pozbywają się ciebie bez słowa dziękuję za zarobione jakby nie było pieniądze na ich wypłaty! I jeszcze obiecują , że zadzwonią! Smutne. Mam mały żal do tej firmy , chociaż płaciła na czas pieniądze i socjal ok. Miałem dwa podejścia do firmy i oba udane , ale do czasu , gdy byłem potrzebny , potem pa pa. Mam żal i nawet się podpiszę imieniem i nazwiskiem! Dariusz Bensz P.S. pozdrowienia dla ekipy rządzącej, która decyduje , kto ma pracować , a kto nie!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS Multiserwis Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BIS Multiserwis Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x