brak logo

Multiserwis Sp. z o.o.

Krapkowice

Opinie o Multiserwis Sp. z o.o.

dyziomultiserwis 2015-11-16 09:32:59
Po inzynierii to możesz jedynie matować ,a nie pracować na warsztacie.Daj sobie spokój z BISem,szukaj pracy w zawodzie wyuczonym.
Korr 2015-11-27 09:19:44
Zdecydowanie odradzam pracę w firmie Multiserwis. Jestem zawiedzionym, byłby pracownikiem. Znałem firmę jeszcze w czasach kiedy nazywała się R&M - wówczas pracowało się dobrze. Od jakiegoś czasu Multiserwis stało się firmą pośrednictwa pracy tymczasowej, która tak naprawdę ma gdzieś swoich pracowników. Jesteś zatrudniony wówczas kiedy potrzebują rąk do pracy a gdy tej pracy nie ma wyrzucają Cię na bruk - bez sentymentów. Ponosisz koszty niemal wszystkiego z czego da się ściągnąć kasę - przejazdy, zakwaterowanie, szkolenia, certyfikaty, uprawnienia. Stawki za km równe bądź wyższe jak u prywatnych przewoźników. W okresie zimowym firma nie zapewnia Ci pracy a nawet zatrudnienia - rozwiązują z Tobą umowę i tyle. Prowadzący niekompetentni, bez doświadczenia w kierowaniu ludźmi, wystraszeni, nie znający przepisów. Na wyjazdach możesz się nauczyć co najwyżej chlać. Nikt nie weryfikuje osób przyjmowanych do pracy pod względem ukrytej choroby alkoholowej więc gdy tylko zamykają się drzwi busa w Krapkowicach otwierają się butelki lub puszki z alkoholem.........a weekendy??? Znam przypadki kiedy jeden z drugim budził się w nocy tylko po to aby pociągnąć z butli i znów położyć się spać - i tak przez cały weekend. Tak więc, podsumowując ,firma Multiserwis, Bilfinger, czy jak ona się teraz nazywa straciła w moich oczach praktycznie wszystko co tworzyło ją atrakcyjną dla pracownika, dlatego serdecznie nie polecam Wam tej pracy, aczkolwiek każdy może spróbować przekonać się na sobie:) Życzę powodzenia obecny i przyszłym pracownikom
5
Alalo 2015-12-28 11:07:04
Wiecie do kiedy wypłacane są premie roczne? a dokładnie mi chodzi o premie która uzyskuje się za wykonanie pracy w terminie i w ogóle?
3
On 2015-12-31 10:13:47
I znowu nic z budowa w Hamburgu, miało być jakieś spotkanie 04 stycznia ale w kulki leci wielki kierownik.
edolko 2015-12-31 12:03:40
Co to za robota w tym Hamburgu i od kiedy ? ktoś cos wie ?
2
SPAWACZ 2016-01-03 14:20:04
Cześć ,
Firma potrzebuję spawaczy?
Jestem w trudnej sytuacji życiowej i szukam nowej pracy,bo lipa tam gdzie pracuje.
Proszę o pomoc ,może ktoś coś wie :)
Pozdro :) :) :)
2
morfeusz 2016-01-04 13:49:55
Witam !!! Czy, ktoś z forumowiczów słyszał coś o utraconych kontraktach w Holandii przez Multiserwis ? W 2016r. mieli kontynuować kilka rozpoczętych w 2015 roku projektów i chyba jest lipa. Przerzucają ludzi z Holandii na budowy krajowe.
3
lolek 2016-01-05 16:58:24
Marko chyba ty jesteś tym lepszym (fachowcem) który siedzi na wolnym bez pracy i wypisuje brednie.
robol 2016-01-09 11:10:30
Cześć wszystkim, też słyszałem o zwolnieniach w Multiserwisie (ok. 300 osób). Przyczyną tych redukcji mogą być utracone przez Bilfingera kontrakty w Holandii i Norwegii. Kończą się też budowy w Anglii i w Austrii.
1
m454kr4 2016-01-11 16:16:19
a moze Ty jestes nierobem ?
izoler 2016-01-31 12:09:42
Robol skoro zwolnili ok 300 osób to czemu nadal zachęcają na kurs montera izolacji? Wiadomo interes musi się kręcić a najprościej wyciągnąć ją od ludzi, którzy muszą pracować.
prowadzący 2016-02-08 13:32:56
Powiem wam całą bolesną prawdę o multiserwis.
Firma dobra ludzie paskudni .
Kurs montera odradzam lepeji sie zatrudnic popracowac i wtedy zrobić kurs , to jest tak zwane naganianie klientów zarobi na tobie szkoła i firma.
Bez znajomosci w tej firmie zatrudnią cię po ukonczonym kursie ale czy napewno nikt ci nie da gwarancji poczekasz pół roku i jak się wykłucisz to z łaski .
Firma niedawno kupiła Izomar z pracownikami większość dziadków przed emeryturą i pociotami starych prezesów pracują na krajowym głównie Bełchatów okroją cie na nad godziny soboty i święta.
Kwatery jak zobaczyłem to szok jak najtaniej na kupie .
Prowadzacy z izomaru trzymaja się razem i oni kroją na godzinach i i mają lepkie ręce .
Atmosfera dajcie spokój jak przyjdzie młody to go zjedzą .
Bełchatów sie konczy za dwa miesiące i co dalej izomarowców nie mogą zwolnić prowadzacy z multiserwis nie lubią dziadków z izomaru sa na tym tle konflikty .
Opole ruszy pewnie latem lub jesienią na krajuwce niema nowych kontaktów .
Na Norwegię mają zakaz joko multiserwis za przekręty na ludziach pracują jako Bilfinger , Holandia , NIemcy itd przygotuj sie na obciecię dwóch godzin dziennie z tego co słyszalem ludzie się na to godzą jak nie to wypad na krajowe , płacisz z wszystko .
Na krajowym ubrania robocze stare podarte buty rozwalaja się po trzech miesiącach .
Wszyscy kradną ile sie da ale głownie prowadzący , palety na pace a pod paletami arkusze nowej blachy na fuchy.
Nieraz zastanawiam się z kolegą czy Krapkowice wiedzą co się tak na prawdę dzieje na krajowym i jak izomar oszukuje na nad godzinach .
Krapkowice to tereny po Niemieckie i większość z tamtąd mają podwójne obywatelstwo dla nich jest dobra praca.
8
ksiądz 2016-02-09 21:25:23
Zgadzam się z "prowadzący" Izomar był tylko potrzebny żeby przejąć kotły na Bełchatowie a teraz kotły się kończą .
Słyszałem że zaczeły się zwolnienia ciekawe jak potoczą się losy działu krajowego .
5
dred 2016-02-11 18:30:19
Ta pracowałem na Bełchatowie w multiserwisie jedna wielka mafia każdy pracownik biurowy i brygadzista ma samochód służbowy a zwykli pracownicy nie mają jak do domu wrócić IZOMAR RZĄDZI .
4
monter 2016-02-11 19:38:28
Ludzie cowy tu za głupoty piszecie prawda jest taka żeby nie IZOMAR to dział krajowy multiserwisu by zdechł przejeliscie narzędzia, doświadczonych ludzi, i robote na kotłach .
Co majstrowie multiserwisu potrafią , rurki izolowac całą robotę od poczatku do końca odwala izomar .
Zapomnieliście jak w nocy maszyny i biura przejmowaliscie.
Izomar każdą robote zrobi.
2
apacz 2016-02-11 22:36:17
Widzę, że rekrutacja skierowana jest na wschód, ogłoszenia w języku Dużego brata??? ....
3
andrej 2016-02-14 22:33:34
My pracujemy z Ukrainu i potreba ukraincuw zarobki dobre jak kto hce to ukraincuw potreba
2
izoler 2016-02-19 21:27:02
Kolega 'prowadzący' ma całkowitą rację, firma dobra ale ludzie paskudni. Jeśli nie są karierowiczami, którzy chcą za wszelką cenę dojść na wyższe stanowisko to chcą się jak najszybciej dorobić oczywiście kosztem ludzi - wspomniane obcinanie godzin na akordzie bo się nie wyrabiasz, albo się zgadzasz albo wypad do kraju. Na Norwegię mają zakaz za przekręty na ludziach np dostawali kasę na bilety lotnicze dla ludzi a wysyłali busami za które pracownicy płacili. Nie odpowiada za to zarząd firmy, który albo nic nie wie abo nie chce wiedzieć tylko kierownicy odpowiedzialni za budowy. Tak jak wspomniał 'prowadzący' bez znajomości w tej firmie jesteś nikim.
6
szpec 2016-02-21 12:14:34
Teraz robią zaciąg nowych ,dali mi oferte i jestem w kropce co zrobić?
5
Smart 2016-02-23 20:53:30
Co ty za głupoty wypisujesz. Jakimi busami, podaj mi nazwę budowy skoro tak twierdzisz, to powiem ci jak było naprawdę. Busy przyjeżdżają, ale tylko raz na początek budowy, bo ciekawe czym byś dojeżdźał na lotnisko z miejsca pracy?
Nikt do Norwegii nie jeździ busem, bo jest to zakazane.
1
oz 2016-02-29 14:13:28
na tunele przyjmują??
izoler 2016-03-03 10:34:08
Tunel to masz pod bandażem na Bełchatowie
1
izoler 2016-03-18 15:40:59
Cebu mówisz tak jakby legalna praca zakwaterowanie i dojazd to jakiś fenomen na skalę światową , każda duża firma zatrudnia legalnie i jeżeli jest praca poza miejscem zatrudnienia to normalne ze jest transport i delegacja a tu placisz za transport i delegacji niema
2
tuszan09 2016-03-18 19:43:15
Ty chyba żyjesz na księrzycu a mam pszypomieć jak za Stavanger złapali Norwescy celnicy ludzi z BIS którym skonsfiskowali ziemiaki w workach 1/2 świniaka a nie będę wymieniał co tam było jeszcze.
2
lew 2016-03-30 09:01:46
czy ktoś wie ile można zarobić pracując w norwegia lub szwecja ogólnie tamte kraje z tej firmy jako cieśla przy tunelach w przyblirzeniu
lew 2016-03-30 10:41:05
czyli jakie proponuje bis
gm 2016-04-06 15:28:14
mam wizytę 12 kwietnia w Ostrzeszowie, 4 dniową żeby załatwić formalności i 16 wyjazd do Szwecji jako monter rusztowań, obiecują 10 tys zł miesięcznie. co myślicie?
6
MJP 2016-04-24 07:11:32
Straszne te opinie tutaj. Nie sugerujcie się tym wiecznym stękaniem i narzekaniem na byle co. Mam wrażenie, że przez kilka lat pracowałem dla innej firmy. Nigdy nie spotkałem się z nieuprzejmością w biurze. Zawsze na spokojnie wyjaśniałem problemy, jeśli już się pojawiły i natychmiast się tą sprawą zajmowano. Praca jak praca - raz ciężko raz lżej, ale dukaty zawsze się na koncie zgadzały. Moim zdaniem to doskonała firma na start, żeby nauczyć się zawodu i swobodnie poruszać w temacie. Warto też uczyć się języka obcego, bo wciąż niestety w zagranicznych firmach możesz zarobić x2 więcej za te same obowiązki. Pozdrawiam całą ekipę gromkim CZOŁEM! :)
1
walwal 2016-04-30 11:39:05
witam wszystkich na forum. czytałem wszystkie opinie i niektórzy piszą głupoty a zazwyczaj pisza osoby głupoty tym co nie chce sie robić ze firma jest zła najgorsza itp. ja już pracuje w tej firmie trochę i w kraju pracowałem i zagranicą w ykonywałem swoją pracę tak jak się należy i nigdy nie miałem problemów i biurem czy kierownictwem, a jak się zadarzał jakiś problem i spór to wszystko było na spokojnie roztrzygane i załatwiane. więc nie piszcie takich głupot a weźcie sie za robote.
pozdrawiam
1
polak 2016-05-23 10:37:41
witam.pracowałem i serdecznie odradzam ,jest to firma w której siedzą ze tak powiem wieśniaki z okolicznych wiosek,v biurze buraki którzy okradają pracowników na każdym kroku.na budowie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakich mało ,wygląda to tak ze wszędzie jest pełno nieodpowiednich ludzi na nieodpowiednich stanowiskach .zatrudniając się v tej firmie usłyszysz stek obietnic tak zwanego rozwoju ,buhaahhaha,dobre ,nie ma rozwoju ,rozwijają się ciotki kuzyni i cala reszta rodzin siedzących v biurze.firma potrzebuje żebyś robił i najlepiej zdechł pod jakaś rurka .w dużych firmach pojedyncza osoba się nie liczy a zwłaszcza jak nie masz zaplecza,jesteś troszeczkę bystrzejszy to jesteś problemem dla nich więc lepiej się tu nie zatrudniaj ,dobre na chwilkę.a jak jesteś bystrzejszy troszeczkę to sami współpracownicy ci pod nogi rzucają kłody .bylem na jednej to chyba z 10 razy chcieli mnie wyrzucić,bo jak to durny polski naród twierdzi ( bo mnie wygryzie ) banda jełopów jak się nie potraficie rozwijać sami dajcie innym.przecież jak gdzieś dojdę to cie nie zwolnią tyko rzuca mnie gdzieś indziej,polskie patologiczne myślenie polaka za granica,szkoda gadać.jeszcze jedna kwestia .pracowałem v wielu firmach ale to jest jedyna w której muszę płacić za wszystko ,za dojazdy za spanie po prostu żenujące.a niby taka dobra firma a nie maja pieniędzy ? maja tylko kradną każdemu ile wlezie,pomyślcie sobie ze 2 osoby jada razem ,pracują razem w parze ,po tyle samo godzin i wracają do domu,na wypłacie różnica o parę set złotych ,gdzie tkwi problem ?pewnie ktoś w biurze jest na nieodpowiednim stanowisku.wysyłają ludzi v delegacje a gdzie dieta ? rozłąkowe ? możesz się piać ile chcesz,dostaniesz słowne awanse i tyle. przyjdzie moment v którym cie już nie będą potrzebowali i dostaniesz narzędzia i z powrotem na rurkę ,to jest wasz rozwój ??? powiem tak ,powinni ich wszystkich wysłać na szkolenie jakieś z hr ,kompletnie nie potrafią zarządzać zasobami ludzkimi albo po prostu maja w....... na człowieka.naprawdę porażka pod tym względem .nawet jeżeli nie jesteś brygadzista na papierze to koncern bilfinger im płaci za to ze jesteś brygadzista ale oni zabierają ,a tobie jeszcze to zabiorą czyli obowiązków na głowie w brud a Holendrzy tez są jacy są i nie zawsze łatwo się z nimi współpracuje ,wystarczy być bezkonfliktowym .w firmie słyszałem tyle o motywowaniu człowieka .polowe ludzi z biura to bym zwolnił od razu .robolom kradną żeby opłacić resztę bezużytecznych darmozjadów .w paru słowach nie warto.obiecanki obiecanki i jeszcze raz obiecanki ,najbardziej mi się śmiać z tych z biura .wydaje im się ze są najmądrzejsi i pozjadali wszystkie rozumy ,myślą ze człowiek jest głupi i nic nie vie ,wszystko widać jak na dłoni .dziękuje za obiecanki i zmarnowanie mojego czasu opartego na waszych kłamstwach o rozwoju ,człowiek się starał dla firmy a ona ma cie v [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze cie okrada.a mówią ze są lojalni .chyba względem siebie . a teraz tak do was siedzących tam v biurze.szanujcie człowieka bo jest dużo osób mądrzejszych które mogło by postawić na nogi ta firmie bo a dobrze nie stoi ,zasięgnijcie opinij holendrów ,za głowę się złapiecie co oni o was sadza.a jak widzicie już ze np ktoś jest lepszy v innych rzeczach jak montaż to pchajcie go do przodu bo może mógłby coś zrobić wartościowego dla tej firmy ,dziękuje za stratę czasu i życzę powodzenia :) ps. pozytywne opinie wystawiane są pewnie przez tych co siedzą w biurze,pojedz a zobaczysz pyzatym nie piszcie bzdur ze inne firmy nie dają takich warunków.bzdura,załatwiłem 2 osobom prace innej polskiej firmie .do dzisiaj mi dziękują,i zarabiają na dzień dobry więcej niż tam po prawie 2 latach .powodzonka :)
9
kat 2016-05-29 15:00:39
ale się napisałeś ale nic z tego nie wynika,takie bla,bla,bla
wszędzie jest podobnie,jest dobra zmiana więc myślę że Naczelnik Państwa Narodowego Kaczor Wielki to zmieni na lepsze
3
Taded 2016-06-09 13:05:58
Słyszałem ze pilnie szukaja ciesli do niemiec nawet od przyszlego tygodnia
Tadek 2016-06-09 13:06:31
Słyszałem ze pilnie szukaja ciesli do niemiec nawet od przyszlego tygodnia
hirri77 2016-06-16 12:19:24
jesli jestes ciesla i masz udokumentowane ze 3 lata to grzej na norwegie,zaplaca ci 3x wiecej a i przelot za darmo i powinna byc chata tez,a multiserwis potezna firma a caly czas tylko zaslÓzeni sa w pracy,cala reszta znika jak tylko moze,podam przyklad ,zarabial ktos w holandi kilka kola przez 6 m-cy (maks 6)a do zaplaty podatku wyszlo 1800!!!miej tego swiadomosc.
wladyslaw 2016-06-21 02:54:43
najgorsza firma w jakiej pracowalem. nie polecam nikomu. pracowac tam mogą jedynie osoby z wyrokami ktorych nikt nigdzie nie zatrudni i osoby ktore są bardzo mało inteligentne. robota dla wołów. pracowalem jako monter rusztowań w niemczech. ubrania podarte, stare. kierownictwo bez kompetencji. niemcy z nich sie smieja. niedlugo upadna. polak polakowi za granica wilkiem.
4
młody 2016-06-27 07:42:32
Adam niewiem jak jest na belgi wiem jak rok temu kolega jechał na Holandię to miał umowę z dkz z krapkowic czyli z polski jak nie masz pracy to sobię jedź i zobacz na własnej skórze powodzenia a i się nie zdziw jak będziesz mieszkał w Holandii
a dojeżdżać bedziesz do Belgii.
6
robol 2016-07-14 13:43:34
Tyle pytań, a żadnej odpowiedzi...

Więc udzielę kilku.
Pracując w Multiserwisie zatrudnionym się jest w Polsce i tam są odprowadzane składki.
Składki emerytalno-rentowe za pracę za granicą też opłacane są w Polsce - wysokość tych składek jest naliczana od polskiej średniej krajowej płacy, a nie od przychodu jaki się uzyskało w danym kraju.
Stawki w Holandii to: od 7 do 9 euro na tzw. budowach akordowych (stanowiska w aneksie i stawki pomocnika) i ok. 12 do 13 na budowach godzinowych (odpracować trzeba dwie przerwy: 15 i 30 min.). W Belgii i Irlandii 14,50 euro ( 10 godzin pracy - 8 zapisane). Potrącenia: przejazdy 20 gr. / 1 km, noclegi 5 zł za dobę (jeszcze bo chcą wprowadzić 12 euro/ doba - tak płacą rusztowaniowcy). Obecnie jest jakaś kicha z pracą w Holandii i Belgii (ciężko jest wypracować normę 160 godzin miesięcznie) , ludzie pracują za granicą po dwa, trzy tygodnie , a później siedzą miesiąc w domu. Nastał kiepski rok dla Multiserwisu. Budowy w Austrii i Niemczech zakończone i brak widoku na kolejne nowe inwestycje. W Irlandii jedna budowa ko. 30 osób (pracują 10h , piszą im 8h - pracują na stawkach pomocnika).
3
młody 2016-07-16 20:19:37
Domin wy dobrze wiecie kto jest z izomaru z wyrokie i jak traktuje ludzi jak był wam problem zglaszany to go kazaliscie nagrać prawda jest taka że sami się boicie jak zwykle w swoim stylu pracować morda w kubeł i nie sprawiać kłopotów dzieki ze porzednio admin usunoł mój wpis
1
adam 2016-07-25 06:58:35
ERO to fajnie tylko powiedz synowi że pracuję na rusztowaniach na akord i czesto 2 3 tygodnie za darmo już wyjaśniam dlaczego ponieważ jezeli postawią rusztowanie to maja zaplacone za robote liczone wraz z demontażem naprzyklad do terminu x i to się opłaca tylko jezeli termin x przedluzy się dwa tygodnie to siedzisz i czekasz tylko nieraz mała przerubka a na budowach termin zawsze ruchomy proszę o komentarz
robol 2016-07-29 15:53:57
Obecnie w Niemczech i Austrii płacą w euro (nie wiem jak sprawa wygląda w Szwecji i Irlandii). W Holandii i Belgii płace są przewalutowywane z Euro na PLN.
Tadek 2016-08-31 14:15:05
Pilnie szukają monterów izolacji od zaraz do niemiec na jakieś nowe budowy.
MARIAN 2016-08-31 14:15:29
zaś mają nowe ogłoszenie na montera wentylacji do Niemiec wiadomo za ile ?
monter 2016-10-16 23:45:28
Witam. Byłem pracownikiem multiserwisu przez rok. zaczynałem na budowach krajowych ze stawka minimalna 11zl/h. od kierownika który mnie zatrudnił obiecane były premie żeby te wypłaty na początek jakos w miare wyglądały.. do tej pory nie otrzymałem ani 1zl premii. moja pierwsza wyplata po calym przepracowanym miesiacu to 1621zl (z dodatkiem samochodowym 300zl) czyli prawie najnizsza krajow netto. porazka ! kolejne miesiace byly tylko minimalnie lepsze. najwieksza wyplata na kraju to 2300zl z 1 dniem urlopu i dodatkiem delegacyjnym włacznie. Udało mi sie wkrecic na eksport czyli do działu DKZ. pierwsza budowa w Anglii ze stawka 6.75 na aneksie, ale wyrównywali nam do 10.15GBP ponieważ była to budowa rządowa i niestedty dla firmy zwiazki zawodowe w anglii nie pozwoliły abyśmy zarabiali mniej niz wspomniane 10.15. ogolnie dobry zarobek na tej budowie. Potem Była Belgia - budowa akordowa i okradanie pracowników z godzin. 10 pracujesz 8 Ci zapisuja.. Ciezko było wyjsc z akordu z powodu ciaglych problemow z brakiem rusztowan lub brakiem frontów robót. stawka wyrownywana była do 12.50E na reke za godzine. Kolejna budowa w Holandii, takze akordowa na ktorej wyszliśmy jako brygada ze współczynnikiem 1.6 i nie zostalo nam to zapłacone (tylko gołe godziny) z najnizsza stawka jaka obowiazuje w holandii czyli jakies 11.09E brutto. Potem jak juz któryś z kolegów wspomniał zjazd do kraju ze wzgledu na brak robot w Holandii Belgii Niemczech itp.. miesiac na postojówce. potem 3 tyg pracy w kraju. Kolejny wyjazd na eksport do Anglii z obietnica stawki 10.15 ktora nie zostala dotrzymana i zaplacono nam 8.5GBP/h czyli 6500zl za 200/h pracy!!! smiech na sali ! ludzie przy sortowaniu pomidorów zarabiają wiecej! odliczyc trzeba oczywiscie od tej sumy przejazd busem, prom, noclegi, wyzywienie, zostajie jakies 4000zl. duzo by tu jeszcze wymieniac ale dam sobie juz spokój. Firma ma swoje plusy takie jak bogaty pakie socjalny czy to, ze pracownik zostaje wyposazony w narzedzia jak i pełne wyposażenie BHP (chociaz na budowach czesto sie zdarze ze brakuje rekawic, okularów itp.) Minusów juz wymieniłem chyba sporo ale mozna jeszcze wiecej dorzucic: brak diet czy tez delegacji na eksporcie, obciążanie pacownika kosztami zakwaterowania jak i dojazdu do pracy na eksporcie, okradanie z przepracowanych godzin. O cwaniactwie, arogancji i braku szacunku do pracownika przez co niektórych kierowników nie bede sie rozpisywał bo to chyba zdarza sie w kazdej firmie. Ogólna moja ocena tej firmy w skali 1-6 to 2. Dziekuje za uwage i pozdrawiam ;)
6
domin 2016-10-17 08:13:28
Pytanie tylko teraz @onter do kogo mieć tak naprawdę pretensje o tą stawkę do agencji czy do pracodawcy?
może nowy 2016-11-05 14:40:47
rekrutują do pracy za granicą, jakie są warunki socjalne na kwaterach , czy takie rzeczy jak internet - pokoje jednoosobowe, pralka itd. w 21 wieku to luksus czy norma w firmie, - ponoć firma przyjazna pracownikowi
petr 2016-11-06 15:29:43
Witam! Czytam te opinie choć nigdy nie pracowałem w tej firmie ,ale za to znam kilka osób i pie...cie że aż głowa boli.Każdy sobie chwali zarobki ,a jak się zarabia to na pewno trzeba zasuwać a nie gadać....
nowy 2016-11-09 18:17:40
nie pracowałeś a śledzisz opinie o firmie to jakieś nowe zboczenie
1
Aa 2016-11-17 14:43:35
Po pierwsze dlatego zeby zarobic na kursie a po drugie zeby miec dane osobowe zeby zadzwonic jak pracy bedzie wiecej za rok czy dwa
monter 2016-11-23 19:30:53
jaką agencje ? przez żadną agencje nie byłem zatrudniany.
Petr 2016-12-03 12:16:48
Nie pracowałem ale mam zamiar od nowego roku.
Zostaw swoją opinię o Multiserwis Sp. z o.o. - Krapkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multiserwis Sp. z o.o.