Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BIS Multiserwis Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie BIS Multiserwis Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-11-26 15:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-05-04 14:08:42]:
Zmień prac e jak Ci nie pasuje wolny rynek jest kolego :) Jak żeś taki fachowiec to dlaczego nie pracujesz bezpośrednio pod Niemcem czy Norwegiem :)
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2014-12-12 18:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tej firmie i jestem zadowolony jak wiadomo to jest raz lepiej raz gorzej jak w wielu innych Firmach.A nie rozumie ludzi którzy płaczą narzekają itd.Jeśli uważacie że Firma was krzywdzi jest zła to co wy tu jeszcze robicie :) czemu nie znajdziecie lepszej firmy która da wam zarobić tyle ile będziecie chcieli :).Moim zdaniem to narzekają tacy którym nie chce się robić i wolą pierdzieć w stołek na kuroniówce i czekać aż im skapnie z nieba złoty deszcz :) tak że wszyscy nieroby ogarnijcie się zawińcie rękawy i do roboty pozdrawiam i niech żyje Multiserwis :)
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-12-16 14:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowolony - 2014-12-12 18:56:34]:
Dobrze to wszystko opisałeś :-) Ja natomiast nie jestem wymagający i konfliktowy. Szukam pracy i myślę nad złożeniem cv do BIS Multiserwis Sp. z o.o. Proszę tylko o informację jakie wymagania muszę spełniać aby załapać się do firmy? Doswiadczenia troche posiadam. A jak jest z wynagrodzeniem, jakie stawki wchodzą w gre?
zdjecie uzytkownika
doberman - 2014-12-17 21:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wszystko jest ok dopóki cię potrzebują, ale jak nie ma pracy to pozbywają się ciebie bez słowa dziękuję za zarobione jakby nie było pieniądze na ich wypłaty! I jeszcze obiecują , że zadzwonią! Smutne. Mam mały żal do tej firmy , chociaż płaciła na czas pieniądze i socjal ok. Miałem dwa podejścia do firmy i oba udane , ale do czasu , gdy byłem potrzebny , potem pa pa. Mam żal i nawet się podpiszę imieniem i nazwiskiem! Dariusz Bensz P.S. pozdrowienia dla ekipy rządzącej, która decyduje , kto ma pracować , a kto nie!
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2015-01-05 13:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem w tej firmie i nie polecam! Prosty przyklad kojej osoby. W zeszłym roku miesiac za granica 7tys wyplata a potem ddwa miesięce w Polsce za 1250 zl... znow 6 tyg za granicą wyplata 8 tys i miesiac w Polsfe na zadupiu za 1230zl netto.srednio wyszlo mi 3 tys i non stop nie ma Cie w domu. Moim zdaniem nie warto. O wyjeździe za granicę dowiadujesz sie dwa dni przed wyjazdem. Jak mi sie skonczyl okres probny to kazali do marca w domu siedziec bo nie ma pracy... szkoda slow na ta firme. Oczywiście sa tu klany rodzinne i uklady wiec niektorzy nie maja problemu z ciagloscia pracy. Ale tylko niektórzy. ..
zdjecie uzytkownika
mefiu - 2015-01-10 20:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no prawda jest taka ze firma daje dobrze zarobic ale przy odrobinioe szczescia do jakiego dzialu sie dostaniesz np dzial krajowy w moim przypadku 3 miesiace belchatow wyplata 2300plus delegacja ok 600zl niby duzo jak na polske ale to wszystko za 12 godzin pracy i czesto 7 dni w tygodniu wiec jednak nie duzo i warunki socjalne spęt na ul kwiatowej 30 typa jedna mala kuchnia 4 kabiny prysznicowe przy weekendzie jak szlachta piła bylo naprawde niepzyjemnie dla kogos normalnego takiego jak ja kible za przeproszeniem osra.e i obzygane masakra znikajace jedzienie z loduwek ale znow z drugiej strony udalo sie dostac do holandii domek w 6 osob warunki lepsze niz mam w domu za 230 godzin 10300zl naprawde bylo elegancko szkoda ze po pol roku zwolnili mnie zaraz po swietach zostalem bez pracy bez pieniedzy i jeszcze musialem splacic kurs motera w kilku ratach byl to naprawde ciezki okres w moim zyciu cos na zasadzie depresii nie mialem skad wziasc pieniedzy a ich to nie obchodzi trzeba bylo spalcic ale mimo wszystko polecam przy odrobinie szczescia mozna naprawde dobrze zarobic i sie nie narobic
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-01-24 00:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kuba - 2015-01-05 13:50:57]:
Dwa lata temu zatrudnilem sie pod koniec roku.listopad i grudzien mniej wiecej PO 7 Tys zl. A potem skonczyl mi sie okres probny i powiedzieli.... ze chca bym pracowal ale w March....czekalem do czerwca....take jak przedmowca tylko dluzej!! Potem bylem w szwecji miesiac i kolejno 6 tyg w polsce Choc zatrudnili mine do dzialu zagran. Ostatni rok praciwalem w polsce za 2300 zl i raz w miesiacu w domu!!! Wyzysk!!! pod plaszczykiem zagranicy zasuwasz w polsce. Praciwalem Bo nie mialem wyjscia, ale Teraz mam prace normalnie za granica i pieniazki NA dzieci. Moze man mniej ale Co miesiac 6 kolai wszystko oplacone + Odkladam NA emeryture ktorej w polsce nigdy nie dostaniecie
zdjecie uzytkownika
DOTA - 2015-01-24 22:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [adam - 2015-01-24 00:10:15]:
MĄŻ SZUKA PRACY ALE JAKO MALARZ-PIASKARZ CZY TAM POTRZEBUJĄ?
zdjecie uzytkownika
Ja1 - 2015-02-02 16:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie Potrzebują !
zdjecie uzytkownika
malarz - 2015-02-04 15:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebują!
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-02-13 11:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mój brat pracował w tej firmie i szczerze nie polecam. Różne rzeczy tu ludzie piszą a ja wam powiem prawdę. Przyjął się jako ślusarz. Pracował 2 miesiące w niemczech- 7 euro na rękę. Co 4 tyg w domu. Robota się skończyła aczkolwiek niektórzy na tym kontrakcie zostali. Zaproponowano mu kurs izolacji przemysłowych. Kurs prawie 3 tys zł płacisz SAM! ! 2 tyg nauki i egzamin. Było ich 10, dwóch wiem ze na początku zrezygnowało. Po kursie miał jechać za granicę. Nie było roboty 2 miesiące. Zadzwonili w końcu żeby przyszedł podpisać umowe/ w tym czasie brat pracował dla firmy z Wrocławia/. Podpisał umowę na 10 zl brutto za godzinę. Na początku myślał że to jakiś pić. Powiedzieli ze zagranicą ta umowa nie obowiązuje. No i mieli rację! ! Po szkoleniu bhp wysłali go na elektrownie pod łodzią. 2 tyg tam robił. Syf kula i ubóstwo. Faceci chleja wØdę 10 godzin dziennie z jedną 15 minut Przerwa. Po powrocie był połamanych ale jakież zdziwienie było gdy dostał wypłatę. 114 g
odzin. Dwie soboty. I wziął 790 zl l! !! Ostatniego dnia na budowie powiedział im kierownik ze jada za dwa dni do Belgii albo holandii. Jakież było jego zdziwienie gdy okazało się w poniedziałek ze trzeba jechać do Krakowa bodajże na szkolenie Za 500 zł aby móc wyjechać do tej belgii. Jak zapytał ile zarobią w tej belgii jego kierownik nie był w stanie odpowiedzieć!! Szkolenie odrębnie i za trzy dni miał jechać. ..pojechał. za 2 tyg. Pracował 4 tyg. Zarobił 6900 zł i zabrali mu 1600 za ten kurs izolacji. Ze resztę potraca w kolejnych miesiącach. Po powrocie do domu był z rodziną jeden dzień i wys l Ali go do jakiegoś zakładu pod Wrocławiem na niby tydzień. Był tam 4 tyg... wyplate wziął 1570z +delegacja. M o ale coś musiał jeść cały miesiąc prawda. Jak ja to usłyszałem/ brat długo nie opowiadał szczegółów/ tossię załapałem ze nadal w Polsce mają pracownika za zero. Za nic. Ściągnąłem wiec brata do Anglii żeby się od k ul bo przez ta firmę to w długi wpadł. Pisze to dla Was ku przestrodze!! Bo najwyraźniej nie szanują ludzi!! I kolejna rzecz która zmusiła mnie do poświęcenia trochę czasu na po isa n ie . Zobaczyłem przez przypadek w necie ze oni jakieś nagrody od województwa d o stają ze super pracodawca. To mnie zmotywowani żebyście przemyślenia dwa razy zanim tam pojdziecie. Brat na samą nazwę ich firmy/ nazwę co chwile zmieniają. ../ dostaje spazmow! ! Pzdr dla myslacych
zdjecie uzytkownika
... - 2015-03-10 21:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [doberman - 2014-12-17 21:24:25]:
A kto ma niby decydowac kto ma jechac?? moze ty tak? smieszny jestes
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-03-31 18:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek - 2015-02-13 11:51:10]:
bis to złodziejska banda na necie wszystko można wymalować nagrody się kupuje Nie dajcie się dymać w kraju muszą dobrze płacić dostają za projekty taką samą kasę jak zagranicą 25 35 pln za h taka stawka powinna być wypłacana a nie 10 15 jak oferują
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2015-04-08 19:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna wielka poraszka ta firma kroją na czym sią da
zdjecie uzytkownika
nowy pracownik - 2015-04-26 17:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam narazie nie narzekam, praca jest ludzie w porzadku .Bardzo sympatyczna pani w czarnych wlosach w rekrutacji pomogła mi z dokumentami pokierowała mnie co i jak i za to jej dziekuje.
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-05-15 21:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
multi servis szykuje 2 ekipy do austri na tunele ekipy 2 razy piecio sobowe daja 12-13 euro brutto zakwaterowanie praca po 11h dzienie do tego auta sluzbowe wyjazd prawdopodobnie 25 maja co o tym sadzicie jezeli ktos robil juz u nich prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
drrrrrrrrrrrrrrrrrr - 2015-05-16 12:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak wygląda praca w austri , jakie warunki mieszkaniowe , wynagrodzenie itp.?
nie wiem czy wysłać cv po tylu negatywnych opiniach. proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
arni - 2015-05-16 16:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drrrrrrrrrrrrrrrrrr - 2015-05-16 12:47:33]:
ja sam nie wiem co robic bo juz bylem 3 razy za grranica w tamtym roku i 3 razy porazka wpakowalem sie w gowno ze szok na tunelach jest robota oki ale sa przewaznie miasteczka tzw kampy[kontenery blaszane]latem to ochujec idzie z goraca
zdjecie uzytkownika
aro - 2015-05-19 18:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kwatery z klimą,przejazdy ,wyzywienie,i częsciowo noclegi płacisz z wypłaty
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-22 07:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
gondzio - 2015-05-22 07:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno wstrzymali wyjazd dla operatorów maszyn?Wie ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
poziomka - 2015-06-17 18:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem po inżynierii produkcji i szukam pracy. czy wie ktoś może jak wygląda praca w Bisie na tamtejszym warsztacie???. rozeznałam trochę temat i krąży wiele opinii - głównie tych złych.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-06-18 15:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema zaloga, macie jakies informacje o pracy w stalowej woli? pracujecie juz tam? wogole jakie warunki placowe sa ? podajcie prosze jakies informacje czy warto pracowac w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
fred - 2015-07-09 17:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mmm z tego co słyszałem to praca w firmie BIS Multiserwis oferuje bardzo dobre warunki pracy z miłą atmosferą oraz w miarę spore wynagrodzenie. Ludzie zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie powinni osobiście zjawić się w firmie, gdyż niestety na tą chwilę nie ma otwartej rekrutacji online nowych pracowników
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-03 21:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-08-03 21:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tam z ta Anglia,co to za robota?pozdrawian zaloga,a ile placa
zdjecie uzytkownika
marsjanik - 2015-08-25 00:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzieś ta oferta się może ukazała w internecie że jesteś nie pierwszą osobą, od której takie rzeczy słyszę ? Tak się zastanawiam, bo widziałem i oferty do Norwegii, Szwecji, Finlandii czy Danii, ale na Wyspy nie widziałem. A nie ukrywam, byłoby mi zdecydowanie łatwiej posługując się angielskim na poziomie średnio zaawansowanym.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS Multiserwis Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BIS Multiserwis Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert