Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BIS Multiserwis Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie BIS Multiserwis Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-11-26 15:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie narzekam na tą firmę pieniądze zawsze na czas, nawet przed terminem. Prace miałem cały czas, niektórzy narzekają że nie ma roboty, ale mnie się wydaje że jak ktoś dobrze robi to nie ma z pracą problemów. Multiserwis Polecam :) Jak ktoś pracował w Formacie to nie ma co porównywać o wiele lżej jest w Multiserwisie i zjazdy są często a nie co 3mc.
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-11-26 15:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-05-04 14:08:42]:
Zmień prac e jak Ci nie pasuje wolny rynek jest kolego :) Jak żeś taki fachowiec to dlaczego nie pracujesz bezpośrednio pod Niemcem czy Norwegiem :)
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2014-12-12 18:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tej firmie i jestem zadowolony jak wiadomo to jest raz lepiej raz gorzej jak w wielu innych Firmach.A nie rozumie ludzi którzy płaczą narzekają itd.Jeśli uważacie że Firma was krzywdzi jest zła to co wy tu jeszcze robicie :) czemu nie znajdziecie lepszej firmy która da wam zarobić tyle ile będziecie chcieli :).Moim zdaniem to narzekają tacy którym nie chce się robić i wolą pierdzieć w stołek na kuroniówce i czekać aż im skapnie z nieba złoty deszcz :) tak że wszyscy nieroby ogarnijcie się zawińcie rękawy i do roboty pozdrawiam i niech żyje Multiserwis :)
zdjecie uzytkownika
maciej - 2014-12-16 14:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowolony - 2014-12-12 18:56:34]:
Dobrze to wszystko opisałeś :-) Ja natomiast nie jestem wymagający i konfliktowy. Szukam pracy i myślę nad złożeniem cv do BIS Multiserwis Sp. z o.o. Proszę tylko o informację jakie wymagania muszę spełniać aby załapać się do firmy? Doswiadczenia troche posiadam. A jak jest z wynagrodzeniem, jakie stawki wchodzą w gre?
zdjecie uzytkownika
doberman - 2014-12-17 21:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Wszystko jest ok dopóki cię potrzebują, ale jak nie ma pracy to pozbywają się ciebie bez słowa dziękuję za zarobione jakby nie było pieniądze na ich wypłaty! I jeszcze obiecują , że zadzwonią! Smutne. Mam mały żal do tej firmy , chociaż płaciła na czas pieniądze i socjal ok. Miałem dwa podejścia do firmy i oba udane , ale do czasu , gdy byłem potrzebny , potem pa pa. Mam żal i nawet się podpiszę imieniem i nazwiskiem! Dariusz Bensz P.S. pozdrowienia dla ekipy rządzącej, która decyduje , kto ma pracować , a kto nie!
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2015-01-05 13:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem w tej firmie i nie polecam! Prosty przyklad kojej osoby. W zeszłym roku miesiac za granica 7tys wyplata a potem ddwa miesięce w Polsce za 1250 zl... znow 6 tyg za granicą wyplata 8 tys i miesiac w Polsfe na zadupiu za 1230zl netto.srednio wyszlo mi 3 tys i non stop nie ma Cie w domu. Moim zdaniem nie warto. O wyjeździe za granicę dowiadujesz sie dwa dni przed wyjazdem. Jak mi sie skonczyl okres probny to kazali do marca w domu siedziec bo nie ma pracy... szkoda slow na ta firme. Oczywiście sa tu klany rodzinne i uklady wiec niektorzy nie maja problemu z ciagloscia pracy. Ale tylko niektórzy. ..
zdjecie uzytkownika
mefiu - 2015-01-10 20:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no prawda jest taka ze firma daje dobrze zarobic ale przy odrobinioe szczescia do jakiego dzialu sie dostaniesz np dzial krajowy w moim przypadku 3 miesiace belchatow wyplata 2300plus delegacja ok 600zl niby duzo jak na polske ale to wszystko za 12 godzin pracy i czesto 7 dni w tygodniu wiec jednak nie duzo i warunki socjalne spęt na ul kwiatowej 30 typa jedna mala kuchnia 4 kabiny prysznicowe przy weekendzie jak szlachta piła bylo naprawde niepzyjemnie dla kogos normalnego takiego jak ja kible za przeproszeniem osra.e i obzygane masakra znikajace jedzienie z loduwek ale znow z drugiej strony udalo sie dostac do holandii domek w 6 osob warunki lepsze niz mam w domu za 230 godzin 10300zl naprawde bylo elegancko szkoda ze po pol roku zwolnili mnie zaraz po swietach zostalem bez pracy bez pieniedzy i jeszcze musialem splacic kurs motera w kilku ratach byl to naprawde ciezki okres w moim zyciu cos na zasadzie depresii nie mialem skad wziasc pieniedzy a ich to nie obchodzi trzeba bylo spalcic ale mimo wszystko polecam przy odrobinie szczescia mozna naprawde dobrze zarobic i sie nie narobic
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-01-24 00:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kuba - 2015-01-05 13:50:57]:
Dwa lata temu zatrudnilem sie pod koniec roku.listopad i grudzien mniej wiecej PO 7 Tys zl. A potem skonczyl mi sie okres probny i powiedzieli.... ze chca bym pracowal ale w March....czekalem do czerwca....take jak przedmowca tylko dluzej!! Potem bylem w szwecji miesiac i kolejno 6 tyg w polsce Choc zatrudnili mine do dzialu zagran. Ostatni rok praciwalem w polsce za 2300 zl i raz w miesiacu w domu!!! Wyzysk!!! pod plaszczykiem zagranicy zasuwasz w polsce. Praciwalem Bo nie mialem wyjscia, ale Teraz mam prace normalnie za granica i pieniazki NA dzieci. Moze man mniej ale Co miesiac 6 kolai wszystko oplacone + Odkladam NA emeryture ktorej w polsce nigdy nie dostaniecie
zdjecie uzytkownika
DOTA - 2015-01-24 22:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [adam - 2015-01-24 00:10:15]:
MĄŻ SZUKA PRACY ALE JAKO MALARZ-PIASKARZ CZY TAM POTRZEBUJĄ?
zdjecie uzytkownika
Ja1 - 2015-02-02 16:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie Potrzebują !
zdjecie uzytkownika
malarz - 2015-02-04 15:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebują!
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-02-13 11:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Mój brat pracował w tej firmie i szczerze nie polecam. Różne rzeczy tu ludzie piszą a ja wam powiem prawdę. Przyjął się jako ślusarz. Pracował 2 miesiące w niemczech- 7 euro na rękę. Co 4 tyg w domu. Robota się skończyła aczkolwiek niektórzy na tym kontrakcie zostali. Zaproponowano mu kurs izolacji przemysłowych. Kurs prawie 3 tys zł płacisz SAM! ! 2 tyg nauki i egzamin. Było ich 10, dwóch wiem ze na początku zrezygnowało. Po kursie miał jechać za granicę. Nie było roboty 2 miesiące. Zadzwonili w końcu żeby przyszedł podpisać umowe/ w tym czasie brat pracował dla firmy z Wrocławia/. Podpisał umowę na 10 zl brutto za godzinę. Na początku myślał że to jakiś pić. Powiedzieli ze zagranicą ta umowa nie obowiązuje. No i mieli rację! ! Po szkoleniu bhp wysłali go na elektrownie pod łodzią. 2 tyg tam robił. Syf kula i ubóstwo. Faceci chleja wØdę 10 godzin dziennie z jedną 15 minut Przerwa. Po powrocie był połamanych ale jakież zdziwienie było gdy dostał wypłatę. 114 g
odzin. Dwie soboty. I wziął 790 zl l! !! Ostatniego dnia na budowie powiedział im kierownik ze jada za dwa dni do Belgii albo holandii. Jakież było jego zdziwienie gdy okazało się w poniedziałek ze trzeba jechać do Krakowa bodajże na szkolenie Za 500 zł aby móc wyjechać do tej belgii. Jak zapytał ile zarobią w tej belgii jego kierownik nie był w stanie odpowiedzieć!! Szkolenie odrębnie i za trzy dni miał jechać. ..pojechał. za 2 tyg. Pracował 4 tyg. Zarobił 6900 zł i zabrali mu 1600 za ten kurs izolacji. Ze resztę potraca w kolejnych miesiącach. Po powrocie do domu był z rodziną jeden dzień i wys l Ali go do jakiegoś zakładu pod Wrocławiem na niby tydzień. Był tam 4 tyg... wyplate wziął 1570z +delegacja. M o ale coś musiał jeść cały miesiąc prawda. Jak ja to usłyszałem/ brat długo nie opowiadał szczegółów/ tossię załapałem ze nadal w Polsce mają pracownika za zero. Za nic. Ściągnąłem wiec brata do Anglii żeby się od k ul bo przez ta firmę to w długi wpadł. Pisze to dla Was ku przestrodze!! Bo najwyraźniej nie szanują ludzi!! I kolejna rzecz która zmusiła mnie do poświęcenia trochę czasu na po isa n ie . Zobaczyłem przez przypadek w necie ze oni jakieś nagrody od województwa d o stają ze super pracodawca. To mnie zmotywowani żebyście przemyślenia dwa razy zanim tam pojdziecie. Brat na samą nazwę ich firmy/ nazwę co chwile zmieniają. ../ dostaje spazmow! ! Pzdr dla myslacych
zdjecie uzytkownika
... - 2015-03-10 21:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [doberman - 2014-12-17 21:24:25]:
A kto ma niby decydowac kto ma jechac?? moze ty tak? smieszny jestes
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-03-31 18:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotrek - 2015-02-13 11:51:10]:
bis to złodziejska banda na necie wszystko można wymalować nagrody się kupuje Nie dajcie się dymać w kraju muszą dobrze płacić dostają za projekty taką samą kasę jak zagranicą 25 35 pln za h taka stawka powinna być wypłacana a nie 10 15 jak oferują
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2015-04-08 19:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna wielka poraszka ta firma kroją na czym sią da
zdjecie uzytkownika
nowy pracownik - 2015-04-26 17:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam narazie nie narzekam, praca jest ludzie w porzadku .Bardzo sympatyczna pani w czarnych wlosach w rekrutacji pomogła mi z dokumentami pokierowała mnie co i jak i za to jej dziekuje.
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-05-15 21:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
multi servis szykuje 2 ekipy do austri na tunele ekipy 2 razy piecio sobowe daja 12-13 euro brutto zakwaterowanie praca po 11h dzienie do tego auta sluzbowe wyjazd prawdopodobnie 25 maja co o tym sadzicie jezeli ktos robil juz u nich prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
drrrrrrrrrrrrrrrrrr - 2015-05-16 12:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a jak wygląda praca w austri , jakie warunki mieszkaniowe , wynagrodzenie itp.?
nie wiem czy wysłać cv po tylu negatywnych opiniach. proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
arni - 2015-05-16 16:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drrrrrrrrrrrrrrrrrr - 2015-05-16 12:47:33]:
ja sam nie wiem co robic bo juz bylem 3 razy za grranica w tamtym roku i 3 razy porazka wpakowalem sie w gowno ze szok na tunelach jest robota oki ale sa przewaznie miasteczka tzw kampy[kontenery blaszane]latem to ochujec idzie z goraca
zdjecie uzytkownika
aro - 2015-05-19 18:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kwatery z klimą,przejazdy ,wyzywienie,i częsciowo noclegi płacisz z wypłaty
zdjecie uzytkownika
gondzio - 2015-05-22 07:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podobno wstrzymali wyjazd dla operatorów maszyn?Wie ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
poziomka - 2015-06-17 18:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem po inżynierii produkcji i szukam pracy. czy wie ktoś może jak wygląda praca w Bisie na tamtejszym warsztacie???. rozeznałam trochę temat i krąży wiele opinii - głównie tych złych.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-06-18 15:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema zaloga, macie jakies informacje o pracy w stalowej woli? pracujecie juz tam? wogole jakie warunki placowe sa ? podajcie prosze jakies informacje czy warto pracowac w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
fred - 2015-07-09 17:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mmm z tego co słyszałem to praca w firmie BIS Multiserwis oferuje bardzo dobre warunki pracy z miłą atmosferą oraz w miarę spore wynagrodzenie. Ludzie zainteresowani podjęciem pracy w tej firmie powinni osobiście zjawić się w firmie, gdyż niestety na tą chwilę nie ma otwartej rekrutacji online nowych pracowników
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-08-03 21:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co tam z ta Anglia,co to za robota?pozdrawian zaloga,a ile placa
zdjecie uzytkownika
marsjanik - 2015-08-25 00:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzieś ta oferta się może ukazała w internecie że jesteś nie pierwszą osobą, od której takie rzeczy słyszę ? Tak się zastanawiam, bo widziałem i oferty do Norwegii, Szwecji, Finlandii czy Danii, ale na Wyspy nie widziałem. A nie ukrywam, byłoby mi zdecydowanie łatwiej posługując się angielskim na poziomie średnio zaawansowanym.
zdjecie uzytkownika
aro - 2015-09-25 15:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,ktoś orientuje się czy Firma prowadzi roboty budowlane na Skandynawii?
zdjecie uzytkownika
jolek - 2015-09-25 18:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aro, widziałem niedawno jakieś ogłoszenia, poszukiwali z tego co pamiętam Elektryków, zarówno do Finlandii, Norwegii oraz Szwecji, z zagranicznych krajów była jeszcze Dania, tak jak napisał zresztą marsjanik powyżej. Najlepiej się do nich odezwać. W Polsce też czasem poszukuja w ogóle, ale jak wiadomo zarobek z tego będzie mniejszy.
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-10-02 22:41:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem i odradzam.....W biurze syf kiła i mogiła.(księgowość się gubi we własnych papierach.)....w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maja pracownika byle wysyła godziny .Wyślesz godziny a i tak dostaniesz telefon lub sms że nie dostarczone. Na szkoleniu bhp...gadka jak przed sztandarem...jak to wszystko ładnie pięknie dla pracownika,...;x ....Potem czar pryska przy drzwiach od zakwaterowania a następnie sie zastanawiasz czy nie wracać z buta do domu po otrzymaniu paska z wypłaty.....Stanowczo odradzam.Mówią ze za dodatkowe szkolenia premia itp a guzik jej widzisz Firmowe zjazdy miały być darmowe....i były tylko dla kogo??? chyba dla tych co ci z premii odcinają ....Firma ma ładną siedzibę ,ale w środku sama (zgnilizna)WILKI W OWCZEJ SKÓRZE.
zdjecie uzytkownika
dex - 2015-10-03 12:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lambda wysyła teraz do austrii ludzi za dobre pieniądze 1800 euro i masz zapewnione zakwaterowanie i dojazd, ja od nich jadę.
BIS Multiserwis Sp. z o.o. pracowałem nie polecam wolę Lambda
zdjecie uzytkownika
banistyk - 2015-10-25 23:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. No tutaj za to są dosyć ciekawe warunki i ciekawe kraje do pracy, z tego co wiem to nie ma też wielu powodów do narzekania, ale ile w tym jest prawdy to też nie wiem, na pewno nie można się tak zniechęcać, Warto jest poczekać aż się pojawi jakieś ciekawe ogłoszenie a potem z niego skorzystać.
zdjecie uzytkownika
dyziomultiserwis - 2015-11-16 09:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmm - 2015-06-18 15:41:10]:
Po inzynierii to możesz jedynie matować ,a nie pracować na warsztacie.Daj sobie spokój z BISem,szukaj pracy w zawodzie wyuczonym.
zdjecie uzytkownika
sekos - 2015-11-25 21:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są stanowiska w tej firmie na które pewnie też będziesz mógł aplikować, no ale niestety nie znam Twojego doświadczenia oraz co ważne wykształcenia. No ale firma poszukuje kilka osób. Na stanowiska specjalistyczne, na których często wymagane jest wykształcenie wyższe. Umowę o pracę masz gwarantowaną. :)
zdjecie uzytkownika
Korr - 2015-11-27 09:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zdecydowanie odradzam pracę w firmie Multiserwis. Jestem zawiedzionym, byłby pracownikiem. Znałem firmę jeszcze w czasach kiedy nazywała się R&M - wówczas pracowało się dobrze. Od jakiegoś czasu Multiserwis stało się firmą pośrednictwa pracy tymczasowej, która tak naprawdę ma gdzieś swoich pracowników. Jesteś zatrudniony wówczas kiedy potrzebują rąk do pracy a gdy tej pracy nie ma wyrzucają Cię na bruk - bez sentymentów. Ponosisz koszty niemal wszystkiego z czego da się ściągnąć kasę - przejazdy, zakwaterowanie, szkolenia, certyfikaty, uprawnienia. Stawki za km równe bądź wyższe jak u prywatnych przewoźników. W okresie zimowym firma nie zapewnia Ci pracy a nawet zatrudnienia - rozwiązują z Tobą umowę i tyle. Prowadzący niekompetentni, bez doświadczenia w kierowaniu ludźmi, wystraszeni, nie znający przepisów. Na wyjazdach możesz się nauczyć co najwyżej chlać. Nikt nie weryfikuje osób przyjmowanych do pracy pod względem ukrytej choroby alkoholowej więc gdy tylko zamykają się drzwi busa w Krapkowicach otwierają się butelki lub puszki z alkoholem.........a weekendy??? Znam przypadki kiedy jeden z drugim budził się w nocy tylko po to aby pociągnąć z butli i znów położyć się spać - i tak przez cały weekend. Tak więc, podsumowując ,firma Multiserwis, Bilfinger, czy jak ona się teraz nazywa straciła w moich oczach praktycznie wszystko co tworzyło ją atrakcyjną dla pracownika, dlatego serdecznie nie polecam Wam tej pracy, aczkolwiek każdy może spróbować przekonać się na sobie:) Życzę powodzenia obecny i przyszłym pracownikom
zdjecie uzytkownika
ezztv9 - 2015-12-06 03:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z moich obserwacji wynika, ze sporo zalezy od samego pracownika. co prawda nie mam pewnosci, ze firma wszystkich traktuje jednakowo..
zdjecie uzytkownika
Alalo - 2015-12-28 11:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiecie do kiedy wypłacane są premie roczne? a dokładnie mi chodzi o premie która uzyskuje się za wykonanie pracy w terminie i w ogóle?
zdjecie uzytkownika
guzik - 2015-12-28 14:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ezztv9 podobno atmosfera w pracy jest teraz bardzo dobra. Ciekawi mnie kiedy pojawią się jakieś oferty pracy, bo kiedyś to szukali montera izolacji przemysłowych, a teraz coś jest? Dzięki
zdjecie uzytkownika
On - 2015-12-31 10:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I znowu nic z budowa w Hamburgu, miało być jakieś spotkanie 04 stycznia ale w kulki leci wielki kierownik.
zdjecie uzytkownika
edolko - 2015-12-31 12:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to za robota w tym Hamburgu i od kiedy ? ktoś cos wie ?
zdjecie uzytkownika
lopo - 2016-01-03 01:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem o jakiej konkretnie ofercie myślisz, no ale z tego co wiem to oferują oni głównie montera rusztowań czy też montera izolacji przemysłowych, więc może któreś z tych
zdjecie uzytkownika
SPAWACZ - 2016-01-03 14:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć ,
Firma potrzebuję spawaczy?
Jestem w trudnej sytuacji życiowej i szukam nowej pracy,bo lipa tam gdzie pracuje.
Proszę o pomoc ,może ktoś coś wie :)
Pozdro :) :) :)
zdjecie uzytkownika
morfeusz - 2016-01-04 13:49:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam !!! Czy, ktoś z forumowiczów słyszał coś o utraconych kontraktach w Holandii przez Multiserwis ? W 2016r. mieli kontynuować kilka rozpoczętych w 2015 roku projektów i chyba jest lipa. Przerzucają ludzi z Holandii na budowy krajowe.
zdjecie uzytkownika
Marko - 2016-01-05 13:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Multiserwis zaczął już nowy nabór w 2016 bo słyszłem, że miał trochę osób zwolnić, zrobić małą czystkę i potem już lepszych pracowników łapać. Jeśt tu ktoś kto potwierdzi?
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-01-05 16:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marko chyba ty jesteś tym lepszym (fachowcem) który siedzi na wolnym bez pracy i wypisuje brednie.
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-01-09 11:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wszystkim, też słyszałem o zwolnieniach w Multiserwisie (ok. 300 osób). Przyczyną tych redukcji mogą być utracone przez Bilfingera kontrakty w Holandii i Norwegii. Kończą się też budowy w Anglii i w Austrii.
zdjecie uzytkownika
m454kr4 - 2016-01-11 16:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dex - 2015-10-03 12:42:33]:
a moze Ty jestes nierobem ?
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-01-12 23:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@robol widać, że firma Multiserwis ma spory problem, jednak utrata tylu kontrahentów odbija się na finansach firmy. Szkoda, ze muszą dokonać takiej redukcji pracowników.
zdjecie uzytkownika
izoler - 2016-01-31 12:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robol skoro zwolnili ok 300 osób to czemu nadal zachęcają na kurs montera izolacji? Wiadomo interes musi się kręcić a najprościej wyciągnąć ją od ludzi, którzy muszą pracować.
zdjecie uzytkownika
zakel - 2016-02-01 13:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
izoler, powiedz mi kiedy taka akcja miała miejsce ? Jakoś nie rozumiem ich polityki bo multiserwis znowu potrzebuje kierowników kontraktów i robót do pracy..
zdjecie uzytkownika
dfghju - 2016-02-05 16:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez tego nie rozumiem..ale fakt oferty nadal sa i to w dodatku w belgii jako kierownik kontraktow i robot,jakby kos byl zainteresowany wyjazdem, spore zarobki sa

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS Multiserwis Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert