brak logo

Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Radocza

Opinie o Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

ale to już było 2014-07-31 17:21:25
Kolejny szczebelek w mojej karierze zawodowej zaliczony. Ciekawe doświadczenie, dużo można było się nauczyć. Dzięki tej pracy, kolejnemu wpisie w moim cv mam możliwość pracy w nowej firmie. Okazja poznania samego Prezesa, współpraca z Dyrektorem obiektu, z Menedżerką Hotelu a także Menedżerką Gastronomi była dla mnie ciekawym doświadczeniem. Dziękuję za możliwość pracy. Do zobaczenia.
5
princessa 2014-10-01 20:30:35
żal wiem o czym piszesz, ale trochę przesadzasz. szkoda ze cie nie ma, bo sytuacja w gastronomi powinna być lepsza, bo nie ma już tej osoby, której nie powinno być od zawsze. Co do reszty osób to wiadomo, im mniej zapłacą tym więcej zostaje w firmie, sami musimy dbać o swój portfel, ty zadbałeś i odeszłeś. co innego jest gdy nie dostajesz tego na co się umówiłeś, lub wypracowales, a co innego gdy dostajesz mało ale dokładnie tyle ile masz dostac.
1
pozdro 2014-10-25 08:27:45
ale to już było chyba za krótko pracowałeś w tej firmie i to na nocki więc nie miałeś "bliższego" kontaktu z tymi ludźmi. Żal popieram to co napisałeś większość ludzi tam pracujących ma taką opinie, i wyraziła ją tutaj tylko że prawda kole w oczy i postanowili ją usunąć. (usunięte przez administratora) Koło się zamyka. Muszą się całkowicie zmienić osoby zarządzające wtedy może będzie lepiej. Tylko że sami to oni nie odejdą od koryta...
zadowolona 2014-10-27 21:18:46
Ja natomiast jestem wdzięczna osobom zarządzającym hotelem gdyż pomimo braku doświadczenia w tej branży dali mi szansę na pracę. Uważam, że atmosfera była i jest przyjemna - głównie ze względu na młody zespół pracowników. Jeżeli chodzi o kwestie finansowe to wypłata zawsze była zgodna z umową a co najważniejsze zawsze wypłacana w terminie!
Jerry 2014-11-05 13:42:54
ignorować trolla
do kucyk 2014-11-25 10:27:48
Chyba trochę koloryzujesz albo piszesz tak ze zwykłej, ludzkiej zawiści.
Co do wypłaty to chyba małe masz doświadczenie bo w wielu firmach zdarza się tak, że pieniądze nie są wypłacane na czas. Oj wiele jeszcze przed Tobą...
do pozdro, kucuk i gwiazdki 2014-11-26 09:43:43
Szanowna Koleżanko!
Poziom Twojej frustracji i zarazem nienawiści osiągnął szczyty. Kierujesz się emocjami i przez to wyłącza Ci się to co wszyscy maja czyli rozum. Zaczynasz pisać brednie, powiem więcej nieprawdziwe oszczerstwa i zaczynasz odpisywać sama sobie na swoje wypowiedzi. Powinnaś się poważnie zastanowić czy z tej nienawiści nie zrodzi się jakaś obsesja, w następstwie choroba. Ponadto narażasz się na odpowiedzialność karną, personalnie, wprost oczerniając hotel, jego właścicieli, z imienia osoby tam pracujące. Ujawniasz dane operacyjne, techniczne i inne firmy. Czy to odwaga, czy głupota? Podobno jedno i drugie niewiele dzieli.
Z czego to wynika? Przypisując innym wymyślone wypowiedzi może próbujesz zmyć z siebie wypowiedzi, których sama byłaś autorką? Może byłaś kiepska, słaba, nieudolna i próbujesz na innych zrzucić swoją indolencję? Może swoich przywar nie byłaś wstanie ukryć i wszyscy o nich się dowiedzieli i nie możesz sobie z tym poradzić? Może kierujesz się prostym mechanizmem obronnym, każdy wie jaka jestem, przerasta mnie to, spróbuję opisać swoje najgorsze cechy i przykleić je osobie, która nie będzie na nie reagować i nie będzie się bronić? Może nie jesteś w stanie pozyskać jakiegokolwiek klienta i negujesz przez to działania innych? A może wręcz traciłaś klientów, może pomijali Cię w rozmowach, bo nie widzieli w Tobie partnera do rozmowy? Może masz jakąś obsesję na temat swojej osoby? Może wydaje Ci się, iż wszyscy się Tobą interesują? Jak wiele jadu trzeba mieć w sobie, aby pisać takie rzeczy? Jak dużym konfabulantem trzeba być, by wymyślić nieprawdziwe wypowiedzi? Może jakieś niepowodzenia w nowej pracy? Może nie układa się w domu? Może jakieś złe doświadczenia z dzieciństwa? Może ktoś zasięgnął opinii o Tobie w poprzednich miejscach pracy? Może wydawało Ci się, iż jesteś osobą, która ma jakieś większe znaczenie w organizacji, a tak nie było i nie potrafisz sobie z tym poradzić?
Życie toczy się dalej, nikt nie płacze za Tobą, niedługą wszyscy zapomną o Tobie. Pozdrawiamy i powodzenia.
PS. Nie odpisuj. Dziękujemy.
do * 2014-11-26 11:35:24
No niestety tu wychodzi na jaw profesjonalizm, honor oraz doświadczenie byłego pracownika.
Myślę, że takim działaniem Gwiazdeczko jedynie utwierdzasz osoby zarządzające hotelem, że NIC wielkiego nie stracili :)Jak to się potocznie mówi: "Nie ma osób niezastąpionych" :)
darczyn 2016-05-13 17:44:29
Na samym początku @patryk dostaniesz prawdopodobnie umowę zlecenie, dopiero po tych 3 - 6 miesiącach mogą dać Ci umowę o pracę. Tylko, żebyś się dostał to musisz znać język angielski na dosyć dobrym poziomie, na rozmowie o pracę jest on sprawdzany zazwyczaj
Zostaw swoją opinię o Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - Radocza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radocza Park spółka z ograniczoną odpowiedzialnością