Nie polecam pracy na kuchni. Szczególnie na dziale garmazerki! Niestety dziewczyna, ktora tam pracuje MB,bardzo negatywnie nastawiana do nowych osób i nie tylko. Zwraca sie bez szacunku i kultury. Przykre. (szef niestety nic nie robi, a Wie) Napewno juz tam nie wrócę.
Na kuchni zawsze była słaba atmosfera i spretensjonowani kucharze bez pasji i chęci do wykonywania zawodu, wszystko za karę. Wyżej wymieniona osoba też nie potrafi pracować w normalnej atmosferze tylko wieczne pretensje, wymagania i problemy. Zero współpracy a raczej kładzenie kłód pod nogi współpracownikom. Tam od lat w tej kwestii nic się nie zmienia, dla ludzi o słabych nerwach i psychice nie polecam bo można sobie głowę popsuć pracując z tymi ludźmi na kuchni... (3 osoby głównie)
Odradzam pracę w tym hotelu city na stanowisku pokojówki. Są pracownice które się wywyższają gonią nowe osoby a same nic nie robią wymagają z by zostać na nadgodzinach . A kierowniczka okropna.
Zainteresowała mnie oferta pracy dla recepcjonisty. Tylko zastanawiam mnie że wymagają gotowości do podjęcia pracy w systemie zmianowym 7-19 i 19-7. To zmiany dzienne są 12 godzinne i nocki też tak samo? Za pracę w nocy albo weekendy są dodatki do pensji? Chętnie posłucham.
Super hotel Pani blondynka z baru bardzo sympatyczna śniadania pyszne wogole bardzo miła obsługa.polecam na 100%
Odradzam pracę w tym hotelu city na stanowisku pokojówki. Są pracownice które się wywyższają gonią nowe osoby a same nic nie robią wymagają z by zostać na nadgodzinach . A kierowniczka okropna.
Co z ewentualnymi podwyżkami? Skoro płaca wam przeszkadza, to czy ktoś rozmawiał z szefostwem o podwyższeniu pensji? W ogóle to ile godzin dziennie pokojówki tu pracują?
Nie polecam pracy na kuchni. Szczególnie na dziale garmazerki! Niestety dziewczyna, ktora tam pracuje MB,bardzo negatywnie nastawiana do nowych osób i nie tylko. Zwraca sie bez szacunku i kultury. Przykre. (szef niestety nic nie robi, a Wie) Napewno juz tam nie wrócę.
To ile tam wytrzymałaś w takiej atmosferze? Opiszesz bardziej co się działo? W sensie chodziło o ton wypowiedzi, śmiała się z ludzi czy co?
Na kuchni zawsze była słaba atmosfera i spretensjonowani kucharze bez pasji i chęci do wykonywania zawodu, wszystko za karę. Wyżej wymieniona osoba też nie potrafi pracować w normalnej atmosferze tylko wieczne pretensje, wymagania i problemy. Zero współpracy a raczej kładzenie kłód pod nogi współpracownikom. Tam od lat w tej kwestii nic się nie zmienia, dla ludzi o słabych nerwach i psychice nie polecam bo można sobie głowę popsuć pracując z tymi ludźmi na kuchni... (3 osoby głównie)
Zgadzam się z Tobą. W hotelu panuje przekonanie, że pracownika trzeba maksymalnie wykorzystać i gnać wciąż do pracy, najlepiej za najniższą krajową. Ja pracowałem tam prawie 2 lata na stanowisku kierowniczym. (usunięte przez administratora)Wcale nie potrafi docenić zaangażowania pracowników poczynając od pracowników szeregowych poprzez kierownictwo. Jedynym plusem jak dla mnie było zdobyte nowe doświadczenie zawodowe i poznanie świetnych ludzi - technicy, kuchnia, gastronomia, recepcja oraz z innych działów z którymi mogłem współpracować. (usunięte przez administratora)
czyli sporo po nowym roku w warunkach musiało się zmienić, że w ten sposób reagujesz? a napiszesz co konkretnie? całość już nieaktualna?
Co do mnie to w tej firmie jest już wszystko nieaktualne bo odszedłem całkiem niedawno. Atmosfera jaka była taka jest. Po prostu jest słabo. Z tego co mi ptaszki ćwierkają to nic na lepsze się nie zmieniło....
Widziałem ogłoszenie na recepcjonistę z jesieni, to jest tam UoP na okres próbny i 3010 zł brutto + premia uznaniowa. Te premie to jak często są przyznawane i ile wynoszą? Pisałeś o korzyści pracy w tym hotelu w postaci zdobycia doświadczenia, ale czy firma jakoś w tym pomaga, chociażby poprzez szkolenia?
Nie polecam pracy w tym hotelu, bardzo fałszywa atmosfera, praca niby jest chwalona, ale wystarczy, że odejdziesz z pola widzenia to pojawia się milion negatywnych uwag na temat twojej pracy, dotyczy to każdego działu. Podczas mojej pracy byłem obarczany czynnościami poza moim zakresem obowiązków, oczywiście żadnej dodatkowej zapłaty z tego tytułu nie było. Całe szczęście współpraca została zakończona obustronnie, jednak zarząd hotelu na sam koniec probował nieudolnie naciągnąć mnie na rzekome starty popełnione podczas świadczenia pracy. Kierowniczka gastronomii to dramat, kobieta nie zna się na pracy którą kontroluje(usunięte przez administratora)
Wcześniej narzekaliście na stanowisko pokojowej, czy teraz sytuacja wygląda tak samo czy coś się zmieniło? Pytam ze względu na to, że na stronie Hotelu City są aktualne oferty na ten wakat, dajcie znać, jak to teraz konkretnie wygląda.
Czy pracując w firmie Hotel City Sp. z o.o. można dostać awans w pierwszych 3 miesiącach?
Smaczne jedzenie. Pięknie podane. Dziękujemy za miłą obsługę.
Polecam pracę na kuchni.Ludzie sympatyczni,nerwowi, dużo pracy,dobra zapłata Cały czas coś się dzieje.Mozna dużo się nauczyć.Szefostwo przychylne dla pracowników.Moze nie płacą dużo ale są normalni.Szef kuchni w porządku gość.Kucharki takie sobie.Kucharze wysoki poziom trzymają.Ogolnie praca oceniam na pozytywną.
A to czemu ludzie są nerwowi pomimo sympatyczności? Ktoś wprowadzą tą nerwową atmosferę czy po prostu trzeba się spieszyć z wszystkim i to dlatego jest stresowo?
Fantastyczna załoga.
Widzę, że firma aktualnie rekrutuje na stanowisko technika. Ja byłabym bardziej zainteresowania pracą na recepcji. Posiadam wykształcenie i doświadczenie. Czy wiecie jak wygląda rekrutacja na to stanowisko? Czy wymagają języków obcych?
Wystarczy robić to co się lubi a praca będzie zawsze sprawiała satysfakcję! Zarobić też można
Czego spodziewacie sie pracujac w gastro? Ja na City Hotel nie moge powiedzieć nic zlego, praca jak praca, ze slabym wyksztalceniem czego oczekiwać. Jesli jest sie dla ludzi człowiekiem to oni dla ciebie tez, przy takim przemiale ludzi nie dziwie sie, ze kierownicy maja raczej słabe podejscie ;)
Czy ktoś tam sprząta czy tylko udaje
Z tego co słyszałam to nie lubią nerwowych ludzi. Jeżeli jesteś miłą spokojną i cichą osobą to na pewno można liczyć na godziwą wypłatę.
Tak masz być cicha osobą żebyś nic się nie postawiła tylko jak w chinach zapiepszala Tam pracuje więcej Ukrainę którym szmacenie pasuje
UWAGA Przestrzegam wszystkie chętne Panie Przed podjęciem pracy w City hotelu na stanowisku pokojową Zwykły (usunięte przez administratora) wyzysk ma maksa codziennie nadgodziny do ostatnich sił Najgorsza kierowniczka !!!!
a co tych kelnerek i pokojówek (zwłaszcza tych drugich) to naprawde uważam nie jest łatwe stworzyć dobrą, zgraną ekipe, którj sie zupełnie ufa. a nie oszukujmy sie takie osoby trzeba obdarzyć zaufaniem z tego względu że przecież wchodzą do pokoi...
(usunięte przez administratora)
"obuz" i "majom" dobrze, że chociaż hotel nie napisałeś/aś przez ch
anonim - 2008-12-27 10:51:07 Dodaj opinie o Hotel City - Bydgoszcz. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.prawdziwy obuz pracy ludzi majom za (usunięte przez administratora) w tym hotelu city.prezesi tego hotelu i kierownictwo to debile.nie polecam tam pracowac.marne zaropki.
Słowa kojarzące się z Hotel City (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .bardzo dobra. Atmosfera i ludzie tam pracujący są ...mili profesjonalni . Od jakiej stawki można negocjować pensję?od 1 tysiąca netto. Najbardziej podobało mi się w Hotel City:atmosfera, praca z ludźmi, dużo się działo. Najbardziej nie podobało mi się w Hotel City:ogromne imprezy zmuszające do ciężkiej pracy przez wiele godzin.
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Hotel City Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Hotel City Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.