brak logo

Agencja Ochrony 909 Edward Misztal

Warszawa

Opinie o Agencja Ochrony 909 Edward Misztal

anonim 2010-01-20 14:31:50
jedyne co moge powiedziec to tylko tyle :
BRAK WYPLAT PO 3/4 MIESIACE a jak juz wyplacaja to w smiesznych zaliczkach kilka razy na miesiac
anonim 2010-02-09 14:12:57
A gdzie pracowałeś? ja właśnie zamierzam tam podjąć pracę i twoja opinia dała mi trochę do myślenia. Może jeszcze ktoś u nich pracował i wypowie się na temat tej agencji?
trep 2010-03-24 19:30:41
ja pracowałem w tej agencji ponad rok i nie było zadnych problemow z wypłata naleznosci pienieznych.praca super dosc duze ryzyko utraty zdrowia ale niezła kasa Pozdro
anonim 2010-05-25 22:28:43
Pracowalem w "dziewiatkach" osiem miesiecy.Praca tam sama w sobie nie jest zla(przynajmniej na rossmannach i klubach studenckich),stawki tez moga byc bo 8zl na poczatek to nie jest zle.Ale nigdy nie dostalem calej wyplaty na raz..do tej pory mi sa winni ok 1300 zl mimo ze juz miesiac u nich nie pracuje.Nie liczcie na mila atmosfere pracy..
igor 2010-06-20 21:12:28
Ja spędziłem tej firmie ponad 4 lata. Dopóki (usunięte przez administratora)miał tam coś do powiedzenia było OK. ale jak zaczęła rządzić (usunięte przez administratora) zaczęły się problemy z płatnościami, zaczęli odchodzić klienci których jak wiadomo nigdy nie szanowała, odeszli najlepsi z chłopaków. Skończyło się Kasyno, skończyli się (usunięte przez administratora) zostało kilka dyskotek i klubów. Kiedyś to była świetna firma, o wysokiej renomie którą zawdzięczali nazwisku "Misztal". Ja odszedłem w zgodzie i do nikogo nie mam żalu. Te 4 lata to świetny okres mojego życia. Jak jest teraz nie mam pojęcia.
narcyz 2010-08-06 11:44:52
ja u(usunięte przez administratora) przepracowałem ponad cztery lata , dyskoteki i za karę kasyna prawie w całej Polsce , miło to wspominam ,nie wiem jak jest teraz ,jedynie na co trzeba uwarzać to na (usunięte przez administratora)
Wspaniały dom z basenem w Bieszczadach miło wspominam tam szkolenia
1
anonim 2010-09-06 16:11:43
Ogólnie to co teraz się dzieje to porażka z tą firmą.
Jeszcze nigdy nie było tak źle jak w przeciągu kilku ostatnich lat.
Odradzam wszystkim poszukującym pracy w branży Ochrony Osób i Mienia tę agencję.
Tylko napracuje się człowiek a wypłata nie dość,że z opóźnieniem to jeszcze w zaliczkach.
Ogólnie to opłaca się w miarę na zlecenie a nie stałe robić (usunięte przez administratora) np. na masówkach,dyskotekach i meczach,nic więcej,bo w innych przypadkach to prędzej z głodu można zdechnąć niż kasy się doczekać.
Z resztą zapraszam do przeczytania tego artykułu,co chłopaki,których na pewno nie jeden z firmy zna nawyczyniali,szkoda ich,chcieli tylko zażegnać kryzys w portfelu:
(usunięte przez administratora)
An 2010-10-26 01:31:38
Każdy może mieć swoje zdanie. Ja pracuję za rządów (usunięte przez administratora), pracowałam też gdy rządził szef. Uważam że nic się nie zmieniło co do podejścia do ludzi jak również finansów. Przerabiałam kilka agencji ochrony. W dziewiątkach pracuję nadal i nie widzę potrzeby zmiany pracodawców. Są OK. A co do finansów - nigdy nie miałam z tym problemu. Zawsze były na czas.



(usunięte przez administratora)
łmak2k 2010-11-14 13:42:20
Wiadomo,że gdy jest się osobą z zarządu albo funkcyjną typu,dyr.,koordynacja,itp to kasa zawsze będzie.
Normalni pracownicy z kolei wiadomo jak mają..
Jeżeli nie jest się (usunięte przez administratora)itp. ,którzy mają jakieś większe względy to wiadomo jak jest i nie ma co się oszukiwać i jakieś nieprawdziwe wywody robić oraz wystawiając fałszywe argumenty świadczące o tym jakoby osoby wypowiadające się w tym wątku o firmie prawdziwie pisały nieprawdę.
Z przestrzeni wielu lat widząc jak firma się rozwijała i jak wygląda aktualnie pozostaje mi tylko pozostawić to wszystko bez większego komentarza,ponieważ na tyle lat ile jestem w branży nie widziałem jeszcze podobnego przypadku jak można zniszczyć tak wspaniałą firmę,dzieło (usunięte przez administratora)
m_wit2k 2010-11-17 11:22:45
Czyli rzekomo ilu ludzi ,tyle zdań;tak?
Nie ma co sobie mydlić innym oczu.
Osobiście to sam kilka ładnych lat przepracowałem w 909 i wiem najlepiej jak jest.
Gdy firma jeszcze coś znaczyła w branży i prowadzona była przez (usunięte przez administratora),to było to problemów nie było.
Za rządy wzięła się (usunięte przez administratora) i wszystko zaczęło się walić.
Od dzisiejszego dnia do kilku ładnych lat wstecz jest tak samo:
zaleganie z wypłatami ze strony firmy no i też wypłacalność w śmiesznie małych zaliczkach.
Nie podzielam zdania ~An i tak domyślam się kim jest.
W Agencji909 jeżeli nie jest się kimś z zarządu firmy,(usunięte przez administratora), to o kasie na czas można pomarzyć i nie mówię tutaj o kilku dniach opóźnienia,ba!czasem to wypłacali i na drugi miesiąc!!
Totalnie nie szanują ludzi,atmosfera pracy nie miła.
Do tego jeszcze (usunięte przez administratora) z przerośniętym ego,który tylko potrafi się napinać i nie potrafi rozwiązywać jakichkolwiek problemów logicznie.
Tak to jest,nie ma co ludzi oszukiwać ~An .
Każdy szuka porządnej pracy a 909 jest nastawione na (usunięte przez administratora)ludzi i nic więcej.
Finito
anonim 2011-11-24 12:27:41
Ja pracuję w tej firmie już prawie rok, zwiedziłem też wcześniej kilka innych firm i w porównaniu z nimi nie jest tu źle. Owszem trzeba się czasem trochę napracować, czasami swoje wywalczyć ale ogólnie firma jest OK. Z pieniędzmi i szefostwem nigdy nie miałem problemów... wręcz przeciwnie.... Na pewno praca w tej firmie nie jest dla ludzi którzy chcą przyjść odbębnić swoje godziny... mówiąc delikatnie mają wszystko w (usunięte przez administratora). Ale jeśli robisz swoje i robisz to dobrze nie ma problemów.
Kamila 2012-03-30 14:07:33
Ja z tą agnecją mam teraz do czynienia, co się dzieje to jest wielka tragedia, ludzie bez przeszkoleń dowodzą, bez papierów też można pracować bez żadnego problemu, do tego wypłaty to już jest jedno wielkie nie porozumienie, wypłaty sięgają ok 45-60zł a trzeba czekać po miesiąc czasu na taką śmieszną sumę, ja w tym momencie rezygnuje z pracy w tej agencji, jest na prawdę dużo innych o wiele lepszych agencji, które szanują pracowników! Więc nie polecam pracy w tej agencji,
ps: i oczywiście po te 45 czy 60zł trzeba jeździć na Tarchomin, gdzie od przystanku jest strasznie daleko, a okolica tez nie jest ciekawa..
xxx 2012-06-25 00:58:02
Ponad 8 lat przepracowałem w Misztalowej firmie. Lecz były to jeszcze lata 90-te, i początek nowego tysiąlecia. Były wtedy jeszcze konwoje, kasyna i tzw (usunięte przez administratora). Czyli praca w polsce, terenie. Współpracowało sie z chłopakami z innych miast. Najmniej przyjemnie z \"warszawiakami\" (oczywiście z wyjątkami). Z resztą, tworzyliśmy taką małą \"rodzinkę\", chłopaków od wszystkiego. No i szkolenia w Bieszczadach. I przyznaje, gdy (usunięte przez administratora) zajęła się firmą z nastawieniem na zysk, a przez to (usunięte przez administratora) i wprowadzając do firmy swoje latorośle, rozpoczął sie upadek agencjii. Przez w/w panią (usunięte przez administratora) utracił wartościowych chłopaków i takowe zlecenia. Ale czy to ważne? Siano się liczy !
Loki375 2013-08-01 16:57:51
Nie polecam czekam na pieniądze za pewne imprezy masowe a dodatkowo (usunięte przez administratora) mnie i znajomego na pierwszej wypłacie .
Loki375 2013-08-13 17:03:49
Daj sobie spokój z ta firma przy 1 wyplacie ucieli mi 286 zł ze niby w poczet składek ZUS pózniej niby koordynator stwierdził ze nie mam co sie upominać o pieniądze to nie bedą mnie brać na imprezy masowe i nie dorobie (z czego pieniędzy za legie nie zobaczę bo jak sie upomnialem to pan koordynator stwierdził ze bym poszedł do sadu pracy .daj sobie spokój z ta firma i niczego nikomu tam nie obiecuj i (usunięte przez administratora)
2
tom 2014-02-10 18:47:33
witam chciałem coś więcej się dowiedzieć o 909 bo byłem dziś na rozmowie i zaproponowali mi 8.80 netto praca w rossmanie ,czy warto u nich pracować , czy opłacą kasę na czas
1
czesiek 2014-04-08 17:49:09
Tez wlasnie dostalem od nich telefon na rozmowę . Doświadczenia ? Płacą ? Jak wygląda praca w Rossmanie ?
Loki375 2014-06-22 21:10:09
Praca na Rosmanie ok tylko wizyty p. Zajeckiego pseudo dyrektora i tego niby kontrolnego Przemusia straszne !stawka 8,80 ściema na Maxa
1
Łysy 2014-06-26 18:38:21
pracowałem tam 2 lata. Planeta i Blichowo, za kare automaxy, spotkania elementu warszawskiego pod okrąglakiem... super czasy ale po śmierci Ryczywolskiego/Kuli/Śmiecha rzady przejęła ona, zaczęło sie sypac wszystko mimo ze najlepiej nigdy nie było(jak pracowałem) firma ma kryzys i totalny brak szacunu nawet dla swoich ludzi, kilku znjomych tam robiło, nie polecam
zielik 2014-09-22 11:33:49
ja pracuję na rossmanach i jest to super praca za 8.80 netto trzeba tylko udawać że ci zależy na bezpieczeństwie bardziej niż na kasie
mruk 2014-09-22 15:51:35
ostatnio widziałem się z zajeckim dariuszem i jest dyrektorem bardzo wymagającym, a tym co nie mają żadnych ujęć na sklepach sugestywnie grozi zwolnieniem z pracy,
w biurze jest bałagan, za niektóre godziny trzeba się dopominać o zapłatę
kordynatorzy podlizują mu się jak mogą, a zniego wielki Panicz
ubudubu 2014-10-20 22:44:39
mają tam taką kuźwa rotację pracowników, że wywalają za brak ujęć po 4 miesiącach na zbity pysk
Jest praca - na dobry początek po 4h czasami 8h tygodniowo, co do kury nedzy?
wiocha nie polecam
1
xxx 2014-11-02 17:44:58
Ja pracuje w tej Agencji od dłuższego czasu i muszę powiedzieć że na pracę jakoś szczególnie nie narzekam. Kasę dostawałem od początku terminowo choć słyszałem o jednostkowych przypadkach ucinania pieniędzy za jakieś głupoty. Jeżeli chodzi o organizacje to jest marnie, bo jako kordynatorzy pracują ludzie nieogarnięci, a dyrektorzy nie znają się na robocie na sklepach. Mimo wszystko atmosfera w pracy opiera się głównie o personel sieci rossmann i w zależności od tego jak osoba się dogada z personelem tak będzie miała (gdy się nie będzie mogła dogadać nigdzie to jest zwalniana). Można ustalać sobie dosyć elastycznie grafik dlatego dla studentów w sam raz. Warunki też nie najgorsze i kasa w porównaniu z innymi agencjami też może być. Są oczywiście osoby bardzo zaborcze i się wywyższające ale to w kazdej pracy tak jest. Pozdrawiam
xxx 2014-11-30 15:42:13
8.8 zl na poczatek. Ilosc godzin zalezy od tego czy sie sprawdzisz. Jezeli tak to i ponaf 200.
Cojak 2015-06-08 21:46:52
Ja nie narzekam .. wypłacalni są, oraz dbają o profesjonalizm, mimo że już nie ma szkoleń w Bieszczadach to starają się rzetelnie przygotowywać pracowników
SEAL 2015-06-28 18:40:27
Myślę że początkującego studenta, który wygląda w miarę postawnie, jest wysoki i ogarnięty w pracy to jest dobra opcja: zaczynając na Rossmanach, potem bramki, eventy, Legia mecze potem mając wpis KPOF i broń lepsze zabezpieczenia itd. legenda Misztala wciąż żywa pozytywnie:)
gonzoo 2016-05-25 22:15:19
pracowałem w 909 przez 3 lata studiów, byłem na dziennych, pracowałem najczęściej w weekendy ale trafiały sie dni na tyg lub np od 16 do 21, zależało ode mnie kiedy chce pracować, raz mialem 130 h a innym razem 70, podaje sie dyspozycyjność do 10 dni przed nowym miesiacem, umowa zlecenie, ja zaczynałem od stawki 8 zl bo tak bylo na poczatku, pozniej 8,80 a na koniec 9,30, zajecki pseudo dyrektorek, nic tylko wku**ial ucho jak przychodzil, standardowo mowilo mu sie tak by jak najszybciej ulotnil sie, co do atmosfery to juz zalezy od dziewczyn na danym sklepie, z niektorymi do tej pory mam kontakt i az zal bylo odchodzic ale niektore to by noz w plecy wbily :) i te smieszne szkolenia u zajeckiego, pierd***** o szopenie, nic sie nie zna ale lepiej nie wchodzic z nim w poważniejsze dyskusje, jak masz mase ludzi na sklepie to trzeba miec szczescie by ogarnac zlodzieja no chyba ze widac ewidentnie ze klient cos kombinuje to sie takiego lapie, miesiac pracy i sie ogarnia zlodziejaszkow, rotacja pracownikow ogromna, podczas mojego pobytu przewinelo sie ze 30 chlopa, nie pracuje od czerwca 2014 wiec moze cos sie zmienilo, jak ktos ma pytania to pisac, czasem tu zerkam by sie posmiac z nowych wpisów :) ale ogolnie polecam, jak ktos ogarniety jest to moze pracowac, kwestia przyzwyczajenia by chodzic po sklepie te 10-12 h lub siedziec przy kompie i patrzec sie w kamery, jak dziewczyny zobacza ze kumaty jestes to bajerke mozna kręcić i czas jakos leci, w lato jest na co popatrzeć :D :D
3
gonzoo 2016-05-25 22:20:42
no i jeszcze jedno, umowa zlecenie a nie o prace, z tego co wiem to przemek z. ma jedynie umowe o prace i najwieksza stawke ale on tam pracuje od lat, w porządku koleś, mozna sie od niego duzo nauczyc, praca dla studenta w sam raz, ja wyciagalem srednio 1000-1200, ale sie zapierdalalo :)
2
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony 909 Edward Misztal - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony 909 Edward Misztal