Agencja Ochrony Justus

Adres: Skotnicka 230, 30-394 Kraków

NIP: 6772272635 KRS: 0000258949

Agencja Ochrony Justus
2 599 1458 5 1

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Filtruj opinie po kryteriach:

bronx
 Opinia

Jako byly "pracownik" - co moge powiedziec bylem chyba jednym z nielicznych ktorzy zachwalali(szczegoly zostawie swoja slodka tajemnica). Wady: umundurowanie - stare, wydarte, polarki male krotkie rekawki choc nie byl to dla mnie az taki problem(na obiekcie moim glownym nikt mnie nie znal, bylem sam do pilnowania, na sklepy spozywcze kupilem wlasny czarny polar, przypialem legitymacje - nawet 2 kontrole w ten sposob elegancko zaliczylem :) inne wady: narzekanie innych osob(niemalze wszyscy na ta firme narzekaja i na zarobki, warunki, zdrowie, pieniade). Kontakt z koordynatorem Panem Waldkiem - na najwyzszym poziomie, w tej calej "masce przekretow"(dla jednych korzystne, dla innych powodem do ciaglych narzekan) - swietnie w uczciwy sposob jakos dawal sobie rady! Z firmy odszedlem, podjalem taka decyzje ktorej poniekad zaluje a moze i nie.... chyba nie uszanowalem siebie - to po pierwsze. Ktos moglby stwierdzic iz bylem naduzywany i wykorzystywany.... presja psychiczna innych spolecznestwa dlaczego ja mam miec tak dobrze skoro inni maja tak zle.... stres, presja psychiczna, konflikty "niekonczacych sie nieporozumien".... szkoda mi tylko iz spedzone prawie 3 lata w firmie poszly na marne, wylozylem sie na... glupich pierdolach... tylko o to mam troche zalu do Firmy i siebie samego zarazem.... bo byc moze ja tez troszke kombinuje(ale w uczciwy sposob - honor swoj mam)... wypominanie moich bledow, zabieranie dodatkowych przywilejow ktore mi sie nalezaly, a jakby niepatrzyc "sami tez niezle kombinujecie" :) - to tyle z mojej strony o co mam zal do firmy... trudno, musze z tym jakos zyc! Moje sugestie dla Agencja Ochrony Justus: 1. Nie informowac o swoich zarobkach, wyrobic sobie odpornosc/sposob na agentow ktorzy narzekaja na prace, pieniadze Lubię atmosferę w Agencja Ochrony Justus za: Kontakt z ludzmi, kordynatorem, duza ilosc wolnego czasu

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
traktowany jak smiec
 Opinia
@bronx 04.12.2018 10:25

Tylko lubisz? Powinines pokochac , natychmiast!

Pomocna?
Tak1Nie2
bronx
 Opinia
@traktowany jak smiec 15.05.2019 21:17

Przedewszystkim nic nie powinienem! To po pierwsze! A po drugie wyrazilem tylko swoje zdanie!

Pomocna?
Tak1Nie
jaki
Nazwa działu: IT
 Opinia
@bronx 04.12.2018 10:25

Mało wiesz o tej agencji...

Pomocna?
Tak1Nie
znający
 Opinia
@bronx 04.12.2018 10:25

(usunięte przez administratora) Zwłaszcza ci, za których nie mają kasy z PFRON-u, są dla nich zwykłymi (usunięte przez administratora).

Pomocna?
TakNie
Sebastian
 Opinia
@jaki 21.05.2019 21:00

Ja też nie wiem zbyt dużo (poza tym, co jest napisane w tym wątku), dlatego mam nadzieję, że podzielisz się swoimi doświadczeniami związanymi z pracą w firmie Agencja Ochrony Justus. Pracujesz obecnie w tej agencji? Zastanawia mnie, czy warunki wynagrodzenia są konkurencyjne? Bardzo proszę o odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
praca
 Opinia
@Sebastian 11.06.2019 14:46

Wyłącznie minimalna stawka ustalona przez rząd. Żadnych premii czy dodatków. Także nie płacą dodatku za pracę w godzinach nocnych dla osób na etatach. Mimo, że zgodnie z prawem powinni taki dodatek wypłacać. Etat dostaniesz wyłącznie, jak masz orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym lub znacznym. Jeżeli nie masz - dostaniesz tylko umowy zlecenia i będziesz dostawał minimalną stawkę godzinową ustaloną przez rząd. Na umowie zlecenia będziesz miał co 2 miesiące nowe umowy na 2 miesiące. Będą płacić tak niskie składki emerytalne, że nie licz w przyszłości na emeryturę..

Pomocna?
Tak2Nie
Anonim
 Opinia

Co mozecie mi powiedziec o dawnym kierowniku firmy justus M. Kmita

Pomocna?
TakNie1
Borys
 Opinia

"BOLO" Proszę podaj przepis który mówi, że w ochronie nie przysługuje dodatek za pracę w porach nocnych. A ja mogę każdemu z was wysłać wyrok Sądu w którym jest napisane czarno na białym, że firma justus ma uregulować godziny nocne i wypłacić odsetki za brak wypłacania w terminie. Walczcie Ludzie o swoje pieniadze!!!!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
BOLO
 Opinia
@Borys 12.12.2018 18:28

Szanowny Panie "BORYS" dodatek za pracę w godzinach nocnych przysługuje tylko pracownikowi zatrudnionemu na umowę o pracę nie dotyczy to pracowników zatrudnionych na umowę zlecenie!...więc proszę nie robić ludziom wody z mózgu!! pozdrawiam ps. co do Justusa?? super firma choć niestety koordynatorów ma do du.....y!!..we Wrocławiu jest tragedia.. dla przypomnienie Tobie i innym!!....nie jestem dyrektorem w Justusie!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@BOLO 13.12.2018 15:54

Justus NIE PŁACI DODATKÓW ZA PRACĘ W NOCY OSOBOM NA ETACIE! Dlatego - WALCZCIE. Panie dyrektorze, niech pan już nie kłamie, na przykład, że nie jest pan dyrektorem .. A co do Wrocławia. Cóż, jest tam opisywany tu wielokrotnie P.K>

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
traktowany jak smiec
 Opinia
@BOLO 13.12.2018 15:54

Ty bolo, ja mam umowe o prace i tez mi nie placa za nocki! lizus

Pomocna?
TakNie
Borys
 Opinia

Witam, Ja wygrałem na drodze sądowej z firmą justus! Sąd zasądził aby firma justus zapłaciła za wszystkie godziny nocne i ponadto zadość uczynienie za niepłacenie dodatku za prace w porach nocnych. Walczcie o swoje bo to co tutaj wypisujecie, że firma justus nie płaci dodatku za prace w porach nocnych bo nie musi to pomyłka ja walczyłem o swoje na drodze sądowej i wygrałem z tą firmą i wszystkim radze zrobić to samo. Ja wygrałem i Wy też wygracie.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolo
 Opinia
@Borys 30.11.2018 17:13

Są wpisy, które robią innym wodę z mózgu!..w myśl obowiązujących przepisów nie ma dodatku za pracę w godzinach nocnych w firmach ochrony!!...co wypisuje " Borys" jest wielką bzdurą!! pozdrawiam wszystkich ps, Justus....to firma super OK

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafał
 Opinia
@Bolo 30.11.2018 19:47

Ma rację gość z Jutusem można w sądzie wygrać pod każdym względem

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nick
 Opinia
@Borys 30.11.2018 17:13

Tak jest - WALCZCIE. Wpis "bolo" świadczy o tym, jak bardzo boi się kierownictwo Justusa. A mają czego się bać..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Bolo 30.11.2018 19:47

Dyrektorze SZ. Niech pan nie kłamie w żywe oczy. Kidy odpowie pan na pytania do pana na forum?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Praca
 Opinia
@pracownik 03.12.2018 16:04

Dyrektorze Dariuszu Sz. co pan tak zamilkł? Czekamy na odpowiedzi. A co do dodatku za pracę w nocy? Przysługuje i dobrze o tym wiecie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@pracownik 03.12.2018 16:04

Jak już pisałem ps. "Bolo" należy wyłącznie do mnie!! A ja nie jestem Dyrektorem DSz.... pozdrawiam sympatyków Justusa!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
papapap
 Opinia
@bolo 11.12.2018 12:51

Jak wiadomo są 4 spółki JUSTUS: DWA, CMA, AOOIM, Patrol. Prezesem dwóch pierwszych jest Adam Wilk, w trzeciej prezesem jest Piotr Wójcik, a wczwartej Jerzy Ziółkowski. Całkowitym właścicielem wszystkich czterech spółek jest Tersal Enterprises limited. Jest to fundusz z siedzibą na Cyprze. To raj podatkowy i pralnia "brudnych pieniędzy", głównie rosyjskich.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafał 2--- Pracownik
 Opinia
@papapap 11.12.2018 16:04

Dokładnie, dobrze to napisałeś. Właściciele Justusa. OGNIEWSKI PIOTR KRZYSZTOF 61 lat Kraków AOOIM SP.Z.O.O. ----> TERSAL ENTERPRISES LIMITED Hanna Dobrzyńska Ogniewska 88 lat WŁOSAŃ ul. SŁONECZNA 27 JUSTUS PATROL SP. Z O.O. -----> TERSAL ENTERPRISES LIMITED

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Borys
 Opinia
@Bolo 30.11.2018 19:47

Proszę podaj przepis który mówi, że w ochronie nie przysługuje dodatek za pracę w porach nocnych. A ja mogę każdemu z was wysłać wyrok Sądu w którym jest napisane czarno na białym, że firma justus ma uregulować godziny nocne i wypłacić odsetki za brak wypłacania w terminie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Rafał 2... Pracownik
 Opinia
@Borys 12.12.2018 18:17

Nie ma takiego przepisu wyślij mi na email: rebelsmily@gmail.com

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
praca_
 Opinia
@papapap 11.12.2018 16:04

Tak. Dodajmy, że wszystkie 4 spólki to spółki z ograniczoną odpowiedzialnością. Wszystkie mają minimalny wymagany przez prawo kapitał zakładowy: 50tysięcy PLN. Czyli to typowe "spólki - krzaki". W każdej chwili można je zlikwidować . I szukaj wiatru w polu...

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik 2---
 Opinia
@praca_ 14.12.2018 15:34

Albo jak zamkną jedną to zostają jeszcze trzy do robienia przekrętów..

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@papapap 11.12.2018 16:04

Większych bredni na tym forum nie czytałem!!.....szanowny"papapap"...skąd ta wiedza??..dzisiaj pisać można wszystko lecz za pisanie nieprawdy można ponieść konsekwencje np. karne!!.. no ale powodzenia....co do JUSTUSA ??...jest super OK!!!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
praca
 Opinia
@bolo 14.12.2018 22:46

Panie dyrektorze, a niby co jest nieprawdą? Wiedza jest ogólnie dostępna

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
praca
 Opinia
@praca 17.12.2018 14:58

Tersal Enterprises Limited to spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Adres:: Nomenon Ethnon, 48, GURICON HOUSE, 6042, Larnaka, Cypr To po prostu skrzynka pocztowa. A dyrektorem Tersal Enterprises Limited jest:NUEVO M.C.S. LTD czyli kolejna spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Lech
 Opinia
@Bolo 30.11.2018 19:47

do Bolo Zapoznaj się najpierw kodeksem pracy i czy praca wg.grafiku powinna byc na zlecenie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Lech 20.12.2018 22:43

Dyrektor dobrze zna kodeks i świadomie pisze głupoty. Oni chcą mieć większe zyski więc nas wykorzystują.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik 2..8 Justus
 Opinia
@pracownik 22.12.2018 14:34

Wykorzystuje a Ty się na to zgadzasz w sumie to wszyscy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Remarke
 Opinia
@Rafał 2--- Pracownik 11.12.2018 18:33

Ogniewski sprzedał firmę lata temu. Po uj takie brednie wypisujesz???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zaza
 Opinia
@Remarke 28.12.2018 20:04

Tak jest. Właścicielem wszystkich 4 spółek Justus jest fundusz Tersal zarejejstrowany na Cyprze. Aktualne jest towszystko, co wyżej napisano o cypryjskim śladzie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

No tak, Cypr to raj podatkowy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rproceder@gmail.com
 Opinia
@Borys 12.12.2018 18:17

poprosze o wyrok sadu: rproceder@gmail.com

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
samba
 Opinia
@praca 17.12.2018 14:58

Jaki dyrektor ,co go tytuujesz dyrektoremfirmy krzak

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
traktowany jak smiec
 Opinia
@Borys 30.11.2018 17:13

Brawo, jestem po rozmowie z adwokatem. Ide w twoje slady.

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Nie polecam agencji ochrony Justus. Jak tam pracujesz to zapomnij o premiach. Wypłaty przed świętami też nie dostaniesz. A zarobki? Takie same jak wszędzie czyli nędzne grosze. Zwykli wyzyskiwacze i tyle. Zresztą ww tych wszystkich agencjach ochroniarskich tak jett. Jedyny plus to wypłaty na czas i nic więcej.

Pomocna?
Tak4Nie1
remarke
 Opinia
@Pracownik 19.04.2019 22:16

Pracuję 3 lata i zawsze przed świętami w grudniu przesyłają kasę ( 2 wypłaty za listopad i grudzień w jedym mc.)

Pomocna?
Tak2Nie
Ryszard
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Pracownik 19.04.2019 22:16

Nie zgadzam się z ani jednym słowem nie kłam jak masz pisać takie rzeczy nie pisz nic. Od 5 lat w Justusie i zawsze wsyzsto ok w małej ilości firm jest tak dobrze jak w Justusie ja szczerze polecam

Pomocna?
Tak2Nie1
traktowany jak smiec
 Opinia
@Ryszard 10.05.2019 23:13

lizus jestes

Pomocna?
TakNie
Ochroniarz
 Opinia

Witam wie ktoś może Jaki jest sposób rozliczania godzin poza normą oraz godzin nocnych

Pomocna?
TakNie2
traktowany jak smiec
 Opinia
@Ochroniarz 14.05.2019 19:55

na chorobowym tez oszukuja. Maja wyjatkowo kreatywnego ksiegowego,(usunięte przez administratora) za nocki nie placa, nie liczy sie pracownik tylko stan konta (usunięte przez administratora) wkrotce zostana podjete odpowiednie kroki.

Pomocna?
Tak1Nie
adam
 Opinia

Firma nie posiada w Szczecina biura, dostajesz samochód typu van czyli 2 osoby. Musisz w nim wozić mundury i dokumenty. W większości obiekty handlowe z wisieńką na torcie Auchan Ustowo. Jeśli lubisz telefony całe dnie oraz ciągłe braki na auchan to praca dla Ciebie.

Pomocna?
Tak4Nie
Buffon
 Opinia

Polecam pracę w tej firmie. Jestem pracownikiem ochrony od wielu lat ale tutaj pracuje najdłużej że wszystkich firm. Jest bardzo dobrze. Stawki moze takie same jak wszedzie ale wypłata jest zawsze na czas i zgodna z godzinami. ( A nie w każdej firmie tak jest). Wielki plus dla Pani koordynator B . Ciuchy zawsze są zgodne z podanymi wymiarami i wszystkie potrzebne rzeczy tez A to się rzadko zdarza . Bo wiem od znajomych innych firm firm ze nie wszedzie tak jest W tej firmie tak nie ma. Jeśli robisz swoje jesteś zawsze w pracy na czas to naprawdę praca jest przyjemna i bez żadnych niedogodności. Ja szczerze polecam szczególnie Dolny Śląsk. Byłem ostatnio na innym obiekcie na dolnym Śląsku na zakupach i po rozmowie z ochroniarzem który potwierdził moje opinie o tej firmie wiem że jest to jedna z lepszych firm ochrony. Polecam szczerze

Pomocna?
Tak5Nie5
nara
 Opinia
@Buffon 17.03.2019 19:14

Może i tak jest w tym konkretnym przypadku, ale ogólnie w firmie nie jest tak różowo. Ciuchy zazwyczaj nie są nowe, tylko używane - nieraz bardzo już sfatygowane. Z reguły nie są w tym rozmiarze, co trzeba. A praca z reguły nie jest zbyt przyjemna.

Pomocna?
Tak3Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Buffon
 Opinia
@nara 28.03.2019 16:16

Nie wiem jak jest w innych regionach ale na Dolnym Śląsku wszystko jest ok. Byłem na kilku obiektach i wszyscy to potwierdzają.Na przykład u mnie na obiekcie jest 5 osób i każdy dostał nowe czyste ciuchy i w odpowiednim rozmiarze. Pewnie to jest zasługą Pani Koordynator którą dba o to. Nie mówię że wszędzie tak jest ale zdolny Śląsk ma wszystko ok. Gadałem z kolegą innej firmy i mówił że nawet z załatwianiem zaświadczenia z firmy miał problem. A u mnie ostatnio kolega że zmiany potrzebował i w bardzo krótkim czasie zostało wystawione. Obecnie na rynku ochrony jest mega dużo firm ale akurat na Justus złego słowa nie mogę powiedzieć. Wiem tylko tyle że firma jaką firma ale to koordynatorzy mają bardzo duży wpływ na jej opinie oraz jakosc i atmosferę w pracy a tu moim zdaniem jest wszystko na dobrym poziomie. Pozdrawiam

Pomocna?
Tak2Nie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zara zara
 Opinia
@Buffon 17.03.2019 19:14

W najnowszym numerze tygodnika "Przegląd" jest duży artykuł o pracy ochroniarzy w Polsce. Polecam! Warto zwrócić uwagę na informację, że PFRON co roku przekazuje firmom ochroniarskim jeden miliard złotych. Tak, jeden miliard co roku! Dlatego ten rynek tak wygląda. To po prostu jedna wielka patologia. Czy ktoś to wreszcie zmieni?

Pomocna?
Tak4Nie
traktowany jak smiec
 Opinia
@Buffon 17.03.2019 19:14

jaki masz symbol na orzeczeniu...kolejny (usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
Herszt
 Opinia

Bez emocji i hejtu: - firma miała lub ma bardzo sympatyczną i na poziomie koordynatorke w okolicach Dolny Śląsk itd - zatrudnia niestety głównie niepełnosprawnych na obiekty handlowe. Są to osoby bez jakichkolwiek predyspozycji i bez żadnego pojęcia o pracy na takich obiektach - zdarzają się pomyłki i opóźnienia w wypłatach wynagrodzenia - ogółem nic specjalnie nie odbiegającego od ogółu branży

Pomocna?
Tak6Nie
nie herszt
 Opinia
@Herszt 27.01.2019 14:27

Wiadomo dlaczego zatrudniają niepełnosprawnych. Bo mają za nich kasę z PFRON-u. I dlatego przymykają oczy na wiele, nawet na spanie w nocy. A pomyłki w wypłatach są najczęściej celowe.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaki
 Opinia
@Herszt 27.01.2019 14:27

Nie przesadzaj z oceną owej koordynatorki!!..to moja rada!!

Pomocna?
Tak1Nie1
1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaki
 Opinia
@Herszt 27.01.2019 14:27

Fałszywa i nie szczera kobieta!!...robi wszystko na pokaz!!...i aby aby przypodobać się prezesom w Krakowie....

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Herszt
 Opinia
@jaki 26.02.2019 20:55

Przekonałeś się na sto procent?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaki
 Opinia
@Herszt 02.03.2019 19:44

Nawet na 1000%

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
rproceder
Nazwa działu: IT
 Opinia
@jaki 05.03.2019 22:05

Na jakiej podstawie uwazasz iz jest "falszywa i nieszczera", Osobiscie mam o kobiecie rowniez pozytywne zdanie! "robi wszystko na pokaz aby przypodobac sie prezesom w krakowie" - skad wiesz?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaki
 Opinia
@rproceder 06.03.2019 11:41

Widziałem i słyszałem!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
znaj
 Opinia
@jaki 26.02.2019 20:55

Fałszywa, nie szczera, robi wszystko na pokaz - cóż, to po prostu standard w tej firmie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oxhroniarz
 Opinia
@jaki 26.02.2019 20:55

Nie prawda. Ta Pani to najlepszy koordynator jaki może być.pracowalem w wielu firmach ochrony ale tak dobrego koordynatora nie miałem nigdzie. Ta Pani koordynator jest najlepszym jakiego miałem . Załatwia wszystko na czas.nigdy nie zostawi pracownika z problemem A nawet pomoże. Zaltwienie ciuchów do pracy czy jakiegokllwiek zaswiadczenia to nie problem dla niej. Kontakt telefoniczny zawsze jest na najwyzszym poziomie.Każdemu pracownikowi ochrony życzę takiego koordynatora jak ta Pani. A jeżeli ktoś nie daje od siebie w pracy tyle i powinien to nie powinien się wypowiadać bo zazwyczaj tak jest że ci co najwięcej narzekaj to najmniej robią. Ja robię swoje i nigdy nie narzekalem na koordynatora... Ale ta Pani jest najlepszym jakiego miałem i każdemu takich przełożonych życzę. I nie myślcie że pisze to specjalnie. Poprostu pisze prawdę co wielu pracowników z dolnego Śląska potwierdzi.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ochroniarz
 Opinia
@Herszt 27.01.2019 14:27

Firma nadal ma tą koordynatorke i jest to najlepszy przełożony jakiego miałem. Oby była jak najdłużej.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bolek
 Opinia

Przyszły Pity

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaki
 Opinia
@Bolek 25.02.2019 15:26

Gdzie????...ja czekam na swój.....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik justusa
Nazwa działu: IT
 Opinia

Myślałem, że wypłaty są 25, ale CO MIESIĄC!, jednak się przeliczyłem. Ja mam niby teraz czekać ile na wypłatę?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Oszukany pracownik
 Opinia

Nie polecam zatrudniania się w Agencji JUSTUS. Koordynatorzy z dyrektorami regionalnymi to w moim odczuciu o...... Gdy prosiłam o wolne na załatwienie waznych spraw prywatnych rodzinnych z możliwością powrotu do pracy po uregulowaniu własnych spraw prywatnych, pracodawca byl wtajemniczony w temacie/ dostałam zapewnienie od dyrekcji: ..."proszę załatwiać swoje sprawy I wracać do pracy". Niestety koordynator nie zatrudnił osoby zastepujacej mnie z podaniem że jest to " zastepstwo". W chwili, gdy byłam dyspozycyjna z powrotem i zapodalam chec powrotu do pracy nie było o tym mowy, mimo iz przelozeni zapewnieniali mnie 3 tygodnie wczesniej a dokladnie sam pan dyrektor o ponownym zatrudnieniu. Czy pracodawca, osoby decyzyjne i funkcyjne są uczciwe???? Mam swoje nie subiektywne zdanie.....

Pomocna?
Tak8Nie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
paweł
 Opinia

Praca jako koordynator Jakie warunki- jaka kasa/ jakie auto sluzbowe/ ilość sklepów do odwiedzenia codziennie

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@paweł 07.01.2019 16:11

Praca nie jest łatwa ale daje dużo satysfakcji!..czas pracy nie normowany! Średnio dziesięć godzin na dobę nawet w weekendy. Co do Twojego pytania??..wszystko w normie!..problemem niestety są predyspozycje koordynatora do wykonywania tego zawodu. Znam wielu koordynatorów ale tylko nieliczni wykonują swoją pracę w sposób profesjonalny.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
znający
 Opinia
@paweł 07.01.2019 16:11

Nie dostaniesz służbowego, musisz mieć własne. Kasa marna i dlatego większość kombinuje, najczęściej na niekorzyść pracowników. (usunięte przez administratora)Tylko, że nie ma specjalnie chętnych do tej pracy i firma musi brać takich, którzy chcą.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@znający 08.01.2019 14:36

Oj "znający" !!...Ty zawsze swoje!..nie znam opinii Dyrektora ale domyślam się, że podziela moje uwagi!!...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaa
 Opinia
@paweł 07.01.2019 16:11

samochody prawie wszyscy mają służbowe tylko kilka osób w krakowie i katowicach jezdza prywatnymi a reszta toyota i kia.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaaa
 Opinia
@aaa 08.01.2019 21:31

Jesteś tego pewien?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bbb
 Opinia
@aaaa 11.01.2019 15:31

Nie? Czyli prawdą jest, że trzeba mieć własny samochód. Cóż, firma oszczędza jak może.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
nocka
 Opinia
@paweł 07.01.2019 16:11

Wczoraj pan Przemysław K był z panem Dariuszem dyrektorem w Krakowie i dostał kwita. W końcu Kraków przeczytał to wszystko co jest tu pisane na niego i zwolnili go dyscyplinarnie. Nie wiem jak z karami jakie ponakładał na pracowników czy centrala pozwraca ale na pewno przyjmą połowę osób które bezpodstawnie pozwalniał. Na jego miejsce jest już przyjęta jakaś pani z obiektu w Jaworznie więc w końcu będzie normalnie....

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
jaki
 Opinia
@bolo 07.01.2019 18:30

Co do profesjonalizmu? Pamiętam jednego koordynatora w rejonie Wrocławia i okolic jakoś w połowie roku 2018 i nigdy go zapomnę. Facet z klasą i super podejściem do człowieka-profesjonalista, nazwiska nie będę tutaj wymieniał, był bardzo krótko na stanowisku. Co skłoniło go rezygnacji nie wiem ale wiem jedno, że to był właściwy człowiek na właściwym miejscu. pozdrawiam pracowników Justusa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lala
 Opinia
@nocka 22.01.2019 15:19

Wreszcie wywalili Przemka K.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Odwazna
 Opinia

Nie warto czasu poświęcać jestem klientem i nie polecam

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nwj
 Opinia

Wszyscy dostali kasę przed świetami ?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Remarke
 Opinia
@Nwj 26.12.2018 22:53

Tak. W Pon wypłacą jak co roku wcześniej ponad połowę wynagrodzenia za grudzień jeśli ktoś się splukał na święta - dotyczy pracowników na zleceniu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mariusz
 Opinia

Absolutnie nie polecam tej firmy w wojewodztwie kujawsko pomorskim. Koordynator pan Marek jest niewiarygodny co chwile zmienia zdanie. Jego slowa sa nic nie warte. Praca z marnym zusem na smieszne pieniadze na smieciowce.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia
@Mariusz 13.12.2018 22:56

Pamiętaj proszę, aby nie publikować danych osobowych umożliwiających identyfikacje osób trzecich. Nie jest to zgodne z aktualnym rozporządzeniem (RODO), ani regulaminem forum GoWork.pl https://www.gowork.pl/regulamin Od czasu Twojej wypowiedzi minęło kilka tygodni. Czy w tym czasie zaszły w firmie jakieś zmiany?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JonLaJoy
 Opinia

Firma z najniższymi stawkami w Trójmieście. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Podwyższyć stawki.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Tom
 Opinia
@JonLaJoy 06.12.2018 10:36

JonLaJoy mógłbyś napisać coś więcej. Jakie stawki dają na obiektach handlowych w trójmieście, czy ciężko jest dostać etat?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Praca
 Opinia
@Tom 06.12.2018 21:30

Minimalne stawki ustawowe. Etat tylko dla osób z orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu umiarkowanym lub znacznym. nawet orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu lekkim nie daje etatu.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pis
 Opinia

czemu koordynatorzy piszą w ogłoszeniu 12zl na przykłady Monitoring/Detektyw sklepowy: Opis stanowiska: - Obserwacja na monitoringu terenu sklepu ,praca we dwie osoby na zmianie. - Reagowanie na aktywację bramek , dokonywanie ujęć. - Praca w godzinach 6-14; 14-22; 12:00-20:00 -w Niedziele i święta - jeżeli sklep jest nieczynny nie pracujemy, Nasze wymagania wobec kandydatów: - Zaświadczenie o niekaralności , - Sumienność i zaangażowanie, - Komunikatywność. Oferujemy: - Stawka 12,00 zł netto, - Płatne szkolenia - Praca nie cały czas na nogach- zmiany na monitoringu kamer, - Praca również ,dla kobiet - Stabilne warunki zatrudnienia.Marcin Z. 511978014 lub 517032945 ; a na wypłatę. Wychodzisz 11zl Proszę. o udzielenie i wyjaśnienie dlaczego ..... Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Nie pisać. Bzdury tylko prawdę

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tenten
 Opinia
@Pis 20.11.2018 22:58

Zawsze tak było. Nigdy nie napiszą prawdy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia
@tenten 21.11.2018 15:25

Nie do końca rozumiem, co masz na myśli? Została wklejona treść ogłoszenia o pracę a pojawiły się odpowiedzi, że to nie prawda. Jeśli chodzi o stawkę, być może zostaje ona ustalana indywidualnie po zapoznaniu się z kompetencjami kandydatów? Co dokładnie jest według Was nie prawdą? Treść ogłoszenia? A może godziny pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pis
 Opinia
@Hanna 21.11.2018 19:01

To że piszę i mówi i obiecuje 12zl na godzinę netto a jest 11zł i umowa jest na 13.7 zl brutto i płacą od tego co jest na umówię a ci oszukują. by zdobyć pracowników

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia
@Pis 21.11.2018 23:15

Być może niektóre osoby rzeczywiście mają taką stawkę? Jednak w momencie, gdy kandydat otrzyma umowę i zobaczy właściwe wynagrodzenie, może zapytać szefostwo o powody i szczegóły takiego stanu rzeczy. Jeśli komuś podana stawka nie odpowiada, zawsze może nie podpisać konkretnej umowy, nie sądzisz?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
MAX
 Opinia

Praca dla osób które chcą pracować a nie szukać dziury w przepisach????Czyli pseudo pracownik??? Moje sugestie dla Agencja Ochrony Justus: Praca dla osób które chcą pracować a nie szukania luk prawnych???

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@MAX 26.11.2018 14:22

Nie kombinujcie i nie oszukujcie pracowników!!!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
TORPEDO
 Opinia
@MAX 26.11.2018 14:22

Max w zupełności masz rację.to praca dla osób które naprawdę chcą pracować.Niestety w firmie znajdują się osoby wykorzystujące swoje stanowisko do gnębienia ludzi im podległym.Otaczają się wazeliniarzami lub kolesiami.Przykładem tego może być pewien Dowódca Zmiany w GK .Pan M.Ma swoich kolesi którzy chodzą parami po posterunku,chodzą razem na przerwy na papierosa nie zgłaszając tego na dyżurkę/jeden z nich nie pali/.Zdarzyło się że jeden agent nie zgłosił swojego zejścia na przerwę,to za to został potraktowany jak przysłowiowy gówniarz.Doradzam troszkę empatii dla starszych.a nawiasem mówiąc kto zrobił tego gościa Dowódcą Zmiany.Jeszcze jedna kwestia.Wygląd zewnętrzny.Koszula biała.Może ona kiedyś była biała.Poplamiona,pożułkła ,niewyprasowa.Pralki nie widziała niewiem kiedy.Taki agent chodzi między ludżmi.Przełożony nic na to,może tego nie zauważa.Jeszcze jest jeden kóry wiernie mu sekunduje.Wstyd dla firmy.Nie jest to hejtowanie wszystko można sprawdzić.Ustalanie graiku też daje do myślenia.Jedni mają po ponad trzysta godzin,a natomiast inni z trudem wyrabiają sto pięćdziesiąt.Czy nie jest to klika.Jednym się przydziela posterunki łatwiejsze,natomiast tym z gorszego sortu trudniejsze.Myslę że przełożeni czytają posty na temat firmy i dbają o jej wizerunek.Tak jak już wcześniej napisałem wszystko można sprawdzić wysyłając agenta który by się przyjrzał służbie w GK.A na koniec.firma w porządkuJedyny mankament to ubrania służbowe.powinny być nowe.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia

Firma jak większość firm ochroniarskich stawiająca na jakość i rzetelność w zakresie świadczenia usług ochrony osób i mienia. GAO Justus wyróżnia jednak rzeczowe podejście do problemów, do współpracy z kontrahentami a przede wszystkim merytoryczne rozwiązywanie problemów. Dbałość o warunki pracy agentów ochrony w terenie jest dla GAO Justus zadaniem najważniejszym. Kontakt i pomoc dla koordynatorów ochrony w terenie jest rzeczowy i konkretny.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
oburzony
 Opinia
@bolo 10.10.2018 18:03

To są jaja!!! Proszę o interwencję administratora!!! Nie można za darmo zamieszczać reklam. Za powyższy tekst Justus powinien zapłacić i powinien być wyraźnie oznaczony jako reklama.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@oburzony 11.10.2018 17:57

Proponuję wizytę u psychiatry a oburzenie spadnie po właściwej kuracji..

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ppppppppp
 Opinia
@bolo 12.10.2018 13:01

Panie dyrektorze widać, że macie nieczyste sumienia skoro tak atakujecie ludzi. A poziomem chamstwa wystawiacie odpowiednią opinię Justusowi.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
aaaaaaa
 Opinia
@ppppppppp 12.10.2018 15:53

Że niby oni mają jakieś sumienia? nigdy w życiu.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
prac
 Opinia

(usunięte przez administratora) Był Pan niezwykle aktywny na tym forum m. in. pod nickiem "bolo". Oznacza to, że na bieżąco czytał Pan liczne opinie o nieprawidłowościach w firmie. także liczne zarzuty pod adresem koordynatora(usunięte przez administratora) Co Pan zrobił w celu wyjaśnienia? Zgłosił Pan odpowiednim organom? Przekazał Pan informacje o nieprawidłowościach swoim przełożonym?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
znajomo
 Opinia
@prac 23.10.2018 15:52

Proponuję przeczytać wszystkie wpisy dyrektora (usunięte przez administratora) jako "bolo". Widać doskonale, jak wygląda kultura osobista i stosunek do ludzi, nie tylko do pracowników, ze strony kierownictwa Justusa. Wpisy dyrektora (usunięte przez administratora) jako "bolo" dają najlepsze świadectwo o tej firmie? A co może odpowiedzieć na powyższy post? Nic, bo o wszystkich nieprawidłowościach doskonale wiedział. I to nie tylko o tych, które opisywano.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia

To, że "bolo" to nie Pan (usunięte przez administratora)on wie najlepiej!...pod psełdo "bolo" kryje się zupełnie inna osoba, która jak każdy ma prawo wyrażać swoje opinie na tym forum. Szanuję ludzi z GAO Justus od agenta ochrony do prezesa. Pan (usunięte przez administratora) jest jedną z wielu osób, które cechuje doskonała znajomość branży ochroniarskiej oraz profesjonalizm w codziennym działaniu. Co do mnie??..wieloletnie doświadczenie oraz znajomość rynku w temacie ochrony, znajomość ludzi w agencjach ochrony w tym w GAO Justus pozala mi na swobodne i rzeczowe wyrażanie swoich opinii. Mam nadzieję, że szanowni koledzy tzw. "obeznany" czy "prac" zrozumieją, że "bolo" to tylko sympatyk GAO Justus, który w sposób realny i rzeczowy wyraża swoje opinie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justusik
 Opinia
@bolo 25.10.2018 22:11

(usunięte przez administratora) Może warto wreszcie odnieść się merytorycznie do zarzutów? Widać, że nie jest Pan tak skory do obrażania ludzi od kiedy znana jest pana tożsamość.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ciekawy
 Opinia
@Justusik 26.10.2018 16:15

Czy dyrektor Sz. pracuje w Krakowie czy w Katowicach?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
znający
 Opinia
@ciekawy 29.10.2018 14:11

Panie dyrektorze Dariuszu Sz. Może w końcu odpowie Pan na pytania. Co Pan zrobił z wiedzą o nieprawidłowościach, którą posiadł Pan dzięki niezwykle częstemu udzielaniu się na tym forum? Zgłosił Pan to przełożonym? Dużo pisano tu o Przemysławie K. Wyjaśnił Pan to? A przecież, to co pisano to tylko czubek góry lodowej. Wiadomo, że skubnął pracownika na Superjednostce na kasę za czterdzieści parę godzin.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pis
 Opinia
@bolo 10.10.2018 18:03

będziecie mieć starców za pracowników takich co się z nich śmieją co wyglądają jak dziady i opowiadają świńskie kawały chodzą za kierowniczkami i pracownicami a i wo gule śmierdzą wódą i wyglądają jak by z miesiąc wody nie widzieli oni i ich ubrania za te wasze 11zl

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@pis 07.11.2018 23:41

Tak jest. Ale cóż, nie może być inaczej skoro chodzi o to, żeby płacić pracownikom minimalne stawki a dostawać jak największe dofinansowania z PFRON. Wiadomo, że Justus zdobywa zlecenia oferując klientom najniższe ceny. Zdobywają rynek najniższą ceną a nie jakością.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
PracJustusa
 Opinia
@pracownik 09.11.2018 14:31

Oczywiście, zdobywają rynek żądając najniższej ceny. Niższej niż inne agencje ochrony. Dlatego muszą tak traktować pracowników. A jakość? Jak jakiś klient wymaga nieco więcej to na obiekcie jest niesamowita rotacja. Na niektórych pracownicy zmieniają się tak często, że mówi się: "jak w poczekalni dworcowej"

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Hanna
 Opinia
@znający 30.10.2018 16:34

Proszę, abyście nie publikowali w swoich wpisach imion, nazwisk i pozostałych danych osobowych, które mogą umożliwić identyfikacje osób trzecich. Zgodnie z zasadami regulaminu GoWork.pl i aktualnie obowiązującego prawa dotyczącego ochrony danych osobowych, nie wolno umieszczać tego typu danych na forum publicznym. Zachowajcie także kulturę wypowiedzi. Wpisy, które nie są zgodne z regulaminem, mogą zostać usunięte przez administratorów serwisu. https://www.gowork.pl/regulamin

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zainteresowany
 Opinia
@pracownik 09.11.2018 14:31

Wystarczyło kilka prostych, a kłopotliwych pytań i dyrektor Dariusz Sz, milczy jak zaklęty. Może warto powtórzyć zadane tu pytania: co Pan zrobił Dyrektorze z informacjami o nieprawidłowościach? na przykład z informacjami o koordynatorze Przemysławie K.?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tenten
 Opinia
@zainteresowany 20.11.2018 16:11

K.? wiadomo - "śliska sprawa".

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
KRAKOWIAK
 Opinia

pracowalem w justusie wiele lat temu a ostatnia pensja to 380zl i nigdy tego nie zapomne omijam te firme jak (usunięte przez administratora) na skwerku pozdrawiam ;)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pis
 Opinia

to jest firma 1 która płaci jak im się podoba raz ci dadzą 10,5 raz 11 a raz 11,5 nie wiesz kiedy ile ci naliczą wypłaty a masz na godzinę 12 zl mnie już na 700zl oszukali a pracuje 5 miesięcy to są dziady jak ktoś nie musi to niech w te (usunięte przez administratora) nie wchodzi Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: nie oszukiwać

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Justusik
 Opinia
@pis 26.10.2018 08:03

Takiej zmiany w tej firmie nie będzie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Marek
 Opinia

Ma się coś zmienić od nowego roku czy dalej nic i będziemy (usunięte przez administratora) za tyle samo ?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lalala
 Opinia
@Marek 14.10.2018 19:46

Nic się nie zmieni. Tylko dostosują stawki do minimalnych stawek ustawowych. Bo muszą to zrobić.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Danuta
 Opinia

Szkoda , że nie można się na tym forum logować jawnie n.p. z Facbooka.Nie wszyscy boją się pokazać swoją twarz i dane. Jeżeli ktoś dobrze wyraża o pracodawcy to już podpadające i ciągła pyskówka . Tak jak z "BOLO" "BOLO" mówi , ze nie jest pracownikiem inni "ze jest" W koło Macieja" Ja tez nie jestem pracownikiem firmy.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JUST
 Opinia
@Danuta 09.10.2018 21:08

Wiadomo, że 'bolo" to pracowni firmy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@Danuta 09.10.2018 21:08

Tu Cię popieram (usunięte przez administratora)!...i wyszło by szydło z wora!...a zawsze narzekają Ci!!..co sobą mało prezentują!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ppppppppp
 Opinia
@bolo 10.10.2018 18:08

Panie dyrektorze: musicie mieć strasznie dużo "za uszami" skoro tak atakujecie ludzi.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@JUST 10.10.2018 15:21

"Bolo" nie jest pracownikiem firmy!!....tyle na teraz

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@Danuta 09.10.2018 21:08

Hahahahah masz rację Danusiu!!.....a tak dla Twojego info???...nie jestem pracownikiem Justusa!!...pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lalala
 Opinia
@bolo 13.10.2018 19:36

Racja: nie jesteś pracownikiem Justusa. Bo jesteś szefem.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia

Jedna z lepszych firm!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@bolo 09.10.2018 11:35

bolo - nie zamulaj tego forum. to forum dla pracowników.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ona
 Opinia

Uważajcie na tę firmę jest mało rzetelna i potrafi nie wypłacać w pełni wypracowanych godzin mało profesjonalna firma ,nie polecałabym zdecydowanie odradzam!!!!Kadry do wymiany ,bo mieszają i nie ogarniają tematu.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciastek Zakalec
 Opinia
@Ona 25.09.2018 21:25

Firma to ludzie, a ludzie są różni. Z Justusa odszedłem tylko dlatego że na moim obiekcie docelowym dyrekcja obcięła godziny do minimum. Współpracę z firmą wspominam dobrze. Mundurówka do poprawy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cez
 Opinia
@Ona 25.09.2018 21:25

zgadza się ja walczę o wypłacenie dodatku za godziny nocne (umowa o pracę) choć wypłaty są o czasie,zobaczę czy będę musiał podawać ich do sądu pracy

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@Ona 25.09.2018 21:25

Firma "JUSTUS" ..jest jedną z najlepszych agencji ochroniarskich w Polsce!!! za rozliczenia z pracownikami , umowy itp odpowiadają koordynatorzy w terenie a nie Kadry Justusa!!..koordynatorzy rozliczają agentów, nanoszą dane do systemu i oni są odpowiedzialni za finansowe rozliczenie agentów w terenie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
olo
 Opinia
@bolo 27.09.2018 13:03

"bolo" - ewidentnie widać, że pracujesz w centrali w Krakowie. Nie zamulaj tego forum

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@cez 26.09.2018 14:44

Nic ci to nie da. Na nich nie ma żadnej siły.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@olo 27.09.2018 14:32

Tak myślisz OLO ??...chciałbym tam pracować bo to super agencja!.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
cez
 Opinia
@pracownik 27.09.2018 14:37

to znaczy że co,są w zmowie z sądem pracy czy pip-em ?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@olo 27.09.2018 14:32

Nie pracuję w JUSTUSIE..jestem tylko jej sympatykiem szanowny kolego "olo"!..

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@bolo 27.09.2018 20:18

Niesłusznie krytykujesz kierownictwo JUSTUSA bo nie znasz ludzi tam pracujących!..determinacja i zaangażowanie oraz dbałość o warunki pracy agentów ochrony w terenie jest dla kierownictwa najważniejsza w codziennej działalności. Podziwiam zaangażowanie (usunięte przez administratora) miałem przyjemność poznać obu Panów i rozmawiać z nimi o codziennej działalności GAO Justus oraz przyszłości agencji.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@bolo 28.09.2018 14:11

tzw."bolo" - swoim ostatnim wpisem tylko potwierdzasz, że pracujesz w Justusie na odpowiednim stanowisku. To jest forum dla pracowników a nie dla kierownictwa!

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@pracownik 28.09.2018 14:47

Nie pracuję w Justusie na żadnym stanowisku!!!!...pozdrawiam wszystkich na tym forum!....

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zainteres
 Opinia
@bolo 29.09.2018 21:12

"bolo" - baju, baju, w Bombaju.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia

Będziesz pierwszym fiutem palancie, któremu zrobię "lolobolosuperbolo"..gamoniu ograniczony!!

Pomocna?
TakNie
bolo
 Opinia
@zainteres 01.10.2018 16:29

Pomyśl, poucz się języków i zmień firmę!...bo w Bombaju zginiesz!!...

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antybolo
 Opinia
@bolo 02.10.2018 18:01

'bolo" - to,że dajesz dowód na swoje (usunięte przez administratora) to nic. Ważne, że pokazujesz jakich chamów i buraków zatrudnia się na ważnych stanowiskach w Justusie.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@antybolo 03.10.2018 15:40

Chamstwem jest wyrażać takie prostackie opinie o osobach, których się nie zna, to tyle gamoniu!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lololo
 Opinia
@bolo 03.10.2018 16:08

wpis "bolo" to najlepsze świadectwo stosunku kierownictwa Justusa do ludzi.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Danuta
 Opinia
@pracownik 28.09.2018 14:47

Do "Pracownik" Ani "Bolo" ani ja nie pracujemy w Firmie Justus , a wyobraź sobie mamy wiedzę o tym , ż n.p. Szef w Katowicach to "Równy facet" Najlepiej narzekać i oczerniać innych . Przypadłość towarzysząca nieudacznikom.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Danuta 09.10.2018 20:57

Widzę, że nastąpiła kontofensywa kierownictwa i pracowników z Jesionowej. W Justusie jest bardzo źle i dlatego jest tyle krytyki. A najłatwiej kieownictwu powiedzieć, że krytykują sami nieudacznicy.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bebe
 Opinia

Agencja Ochrony ERA wydała kolorowy folderek zachęcający do pracy u nich. Widocznie muszą mieć brak chętnych do pracy. Co za czasy!! Agencja ochrony musi wydawać pieniądze na reklamy a nie wybrzydzać z kandydatami!!! Ciekawe, kiedy w Justusie wreszcie spuszczą z tonu.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@bebe 06.09.2018 13:50

To fakt!...ERA zachęca bardzo pozytywnie!...proszę jednak wejść w szczegóły ofert pracy! zachęcam do poczytania! Co do GAO JUSTUS?? jest to firma bardzo rzetelna borykająca się jak większość firm ochroniarskich z brakami kadrowymi na większości obiektów szczególnie handlowych. Problemem, są jak zawsze finanse występujące zarówno po stronie kontrahenta jak i usługodawcy! dlatego stawki dla agentów są niskie ale bywają porównywalne z innymi agencjami ochrony. Co do innych uwag?? a szczególnie pod adresem kierownictwa GAO w ocenie tutaj piszących są tendencyjne i niesprawiedliwe. Miałem przyjemność poznać Panów z kierownictwa czy jak kto woli z dyrekcji JUSTUSA w Krakowie jak i Katowicach i jestem przekonany, że determinacja i zaangażowanie tych Panów jest zadziwiająca mimo tych wielu trudności ni nie sprawiedliwwej krytyki!! pozdrawiam agentów Justusa

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
olo olo
 Opinia
@bolo 06.09.2018 20:36

Łubu dubu łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego klubu ... Nie ma to jak włazidupstwo przydupasów prezesa. A może "bolo" to też po prostu jedna z osób negatywnie opisywanych na forum?? Determinacja i zaangażowanie 'tych Panów" nie jest, niestety, nakierowana na dobro firmy, a tym bardziej dobro pracowników. A że mają coraz większe kłopoty z obsadzeniem wielu obiektów. teraz już mało kto chce pracować wyłącznie za minimalną stawkę ustawową. Tym bardziej, że wymagana jest dyspozycyjność, ale się za nią nie płaci.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@olo olo 07.09.2018 15:13

Drogi "olo olo"..nikomu w du.....ę nie wchodzę bo czytając to co piszesz! odnoszę wrażenie, że włazidupy są zawsze na fali. Ja oceniam ludzi po zaangażowaniu i merytorycznym stosunkiem do swojej pracy! czego Tobie życzę.. pozdro

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zzzz
 Opinia
@bebe 06.09.2018 13:50

Tak, w Justusie jest coraz większy problem z nowymi pracownikami. A szczególnie, z sensownymi pracownikami. A mimo to płacą tylko minimalne stawki ustawowe i kantują pracowników jak się tylko da.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przestrzegający
 Opinia
@bolo 08.09.2018 07:25

Panie Bolo! W jakim charakterze Pan pracuje w ..justus..?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
olo
 Opinia
@Przestrzegający 24.09.2018 16:31

No właśnie. warto byłoby wiedzieć kim jest ten bolo? Kierownik czy tylko koordynator? A może sam prezes z nudów udziela się na forum?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
bolo
 Opinia
@olo 25.09.2018 15:49

Rozwieję wasze wątpliwości co do mnie i moich powiązań z JUSTUSEM!! jestem tylko sympatykiem firmy J...i znam doskonale działalność agencji i podziwiam ludzi tam pracujących! od samej góry do samego dołu...czyli do zwykłego agenta w trenie !!..i tyle w tym temacie!..chcesz wiedzieć więcej??..napiszę..pozdrawiam

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
JUSTUSOWIEC
 Opinia
@bolo 25.09.2018 20:46

tzw. bolo pewnie tak naprawdę pracuje w Krakowie. To chyba tak naprawdę kilka osób z różnych działów centrali piszą pod tym nickiem.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
zaniepokojony
 Opinia

Co najmniej od wczoraj Justus w Krakowie nie odbiera telefonów. Może Orange odcięła ich bo znowu nie płacili rachunków? A może tym razem to coś poważniejszego? Czy JUSTUS TONIE?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Przestrzegający
 Opinia

Proszę każdego który zechce podpisać umowę (zlecenie) o prace z firmą justus o zwrócenie uwagi na KARY który są przewidziane w umowie.Żądajcie aby Wam przedstawiono załącznik,który określa wysokość kar i za jakie przewinienia sie one należą.Nota bene- cóż to za praca gdzie straszą cię już na początku karami FINANSOWYMI !

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Przestrzegający 24.09.2018 15:34

Chyba trudno dowiedzieć się co jest w tym załączniku, bo firma nie jest zainteresowana w ujawnianiu tego. To jeden z wielu elementów kantowania pracowników.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nwj
 Opinia

Macie już wypłaty za sierpień ?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
krott
 Opinia
@Nwj 25.09.2018 12:18

tak po 12 zaksięgowane w Santader