Agencja Ochrony Justus

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 565 ocen.

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus

pracownik94

Byłam na umowie zleceniu, jak wygląda sprawa z Pitem, przysyłają pocztą czy do ręki? W jakim terminie ? Wie ktoś coś?

pracownik94
@pracownik94 22.01.2018 12:22

a długo trzeba na nie czekać?

anonymous
@pracownik94 22.01.2018 13:39

Przesla do konca lutego

Jus Tus

dostaliście już te wyrównanie za grudzień ?

anonymous
@Jus Tus 20.01.2018 10:35

nie dostalem wyrownania za grudzien

ssssssss
@Jus Tus 20.01.2018 10:35

A czy jest już termin umowny wypłaty za Grudzień???????? wg mnie to dopiero 25 go stycznia

Grupowiec

(usunięte przez administratora) sekretarka puszczalska, baby w kadrach bez wyksztalcenia nie mówiąc o alaprezesach. Nie płacą dodatku za święta i noce. Na swoje imprezy mają kasę z peronu zamiast dać to co się należy ludziom... wstyd

pracownik
@XD 14.01.2018 04:41

ale naprawdę tak jest dzwoniłem do kadr a ona proponuje mi SeXspotkanie jako by to moja sprawda wtedy zostanie piorytetową potraktowana

XD
@pracownik 14.01.2018 13:20

Hahahhahahahahhahaahahahaha xd Dobry jesteś

Pracownik Justus

W kadrach też babka pracuje puszczalska wystarczy zadzwonić do kadr z jakoś prośbą lub o wystawienie czegoś i już przez telefon proponuje Ci SeXspotkanie które jak to określiła załatwią piorytetową

aaa
@Pracownik Justus 14.01.2018 13:16

oj kolego ale ci się maży, zrozumiałbym rządanie pieniędzy ale dawanie???? rozmażyłeś się!!!!

alfons

Dzisiaj przekonałem się co to firma Justus pracuje na umowę o prace biorą na mnie kase z pefnonu przepracowałem w grudniu limit godzin no i wypłata na konto nawet nie wpłynęło to co się należy czyli najniższa krajowa nie mówiąc ze nie dali dodatku za prace w nocy to co się prawnie należy delikatnie mówiąc firma mało uczciwa.Wczesniej pracowałem w innej firmie za tą samą prace dostawałem 120 zł więcej niż w justus nie polecam tej firmy.Nie płacą ryczałtu na dojazdy ani zwrot kosztów na zakup leków.

asd
@alfons 11.01.2018 09:07

Ja pracuję na umowę o pracę i mnie pracodawca nie płaci za dojazd do pracy i nie zwraca mi za lekarstwa co to ma być takie rzeczy to kiedyś zwracały zakłady pracy chronionej dodatkowo grupowiec ma 10 dniu urlopu ale to się już wkrótce zmieni nie będzie dodatkowych dni urlopu

Poldek

Agencja Ochrony Justus nie zasługuje na tyle hejtu.!

Ed
@Poldek 07.05.2017 09:41

Racja, zasluguje na wiecej - zlodzieje

Ed

Zlodzieje, nie płacą pracownikom. Przy probie dodzwonienia sie recepcjonistka/sekretarka hgw kto udaje, ze przekierowuje telefon nastepnie, ktory rozlacza. Podczas kolejnej proby kontaktu telefon juz jest odrzucany. Koordynator Dominik Mateja zatrudnia na umowe zlecenie / na czarno i nie placi - oszust, zlodziej reszta kadry pewnie podobnie.

ByłyPodobno

Podobno grupy interwencyjne mają tylko dobrze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie dobrze ustawili, podobno kierownika maja w porzadku.

GI
@ByłyPodobno 19.10.2017 15:24

(usunięte przez administratora) prawda, grupy mają najgorzej. Jeździsz z bronią za najniższą krajową, ciecie na obiektach potrafią dostać więcej niż ty bo mają grupe inwalidzką. Jadę na sklep w galerii ogarnąć syf bo fizyczny nie daje rady a potem się dowiaduje - ja mam 9 on 12 na godzine. Każdy każdego (usunięte przez administratora) podkłada Ci minę pod (usunięte przez administratora) bo to jdyna możliwość żeby dostać tu podwyżkę (oprócz grupy inwalidzkiej). Na umowach ruchają pracowników, traktują ich jak śmieci. Kierownik w porządku? Kierownik zadzwoni, zjebie Cię jak burą sukę, jak mu powiesz że się zwalniasz to wejdzie Ci w (usunięte przez administratora) ale jak się nie ugniesz i się zwolnisz to postara się zrobić Ci opinie na całe miasto. Marionetka wykonująca polecenia dyrektora, który pobierał broń nie mając pojęcia jak się nią posługiwać i tym samym uszkodził partnera. Kto wam takich głupot opowiada że grupy interwencyjne mają dobrze? Ludzie narzekają jak to wolno jeździmy itd ale jak ma być inaczej skoro robią redukcje etatów i ściągają połowę składów, bo może klient się nie zorientuje że jeździ nas tak jakby połowa mniej. Nawet nie wspominam o jednoosobowych patrolach bo to standard. Nie łykajcie wszystkiego jak pelikany, podjedzie grupa zapytaj chłopaków jak im dobrze w tej firmie.

Juuuustus
@GI 18.12.2017 22:18

Jak kierownik g.i ma być w porządku ja mu się nie dziwię jeden synuś mamusi (sekretarki) który musi zmieniac grafik na jej polecenie, drugi zaś szwagier sekretarki który nie pojedzie na alarm itp... trzeci i siódmy kolega prezesa ktorzy donoszą na swoich kolegow. Z gory ma ustalone ze ma dawać najniższa krajowa. Następny na zwolnieniu siedzi bo biedny chory stan zdrowia mu nie pozwala na prace ale go nie zwolni bo przecież kumpel prezesa. Tak to wygląda można dużo napisać ale nie chce mi się. Wszystko prawdę napisałeś. Paranoja wszyscy w chuuja walą jak im się podoba ale długo firma mam nadzieję nie pociągnie.

Mondry

Mami synek czy tam dziecko Justusa pracuje jeszcze?

dolar
@Mondry 21.11.2017 22:49

mial sie do policji zatrudniac ale chyba mleko pod nosem mu przeszkodzilo haha :D

Mondry
@dolar 04.01.2018 01:18

Dalej jest w dziale kontroli?

Justusy

Nowe umowy zlecenia podpisujemy bez daty, nazwy firmy, ani bez ich podpisu Link z nowymi umowami na 2018 rok. http://fotowrzut.pl/B7A6XH85II

ragle
@Justusy 19.12.2017 17:50

Nie bardzo, zmieniono wzory w dniu wczorajszym

Mondry
@ragle 28.12.2017 15:43

Nie ma innych wzorów.

żaluzja

Mam prosbe czy ktos ma numer telefonu do jakiegos kontrolera na podkarpacie ?? bardzo potrzebuje sie z kims takim skontaktowac >

dragon
@żaluzja 28.12.2017 16:08

kolego ja mam takie namiary bo miałem stycznosc z ta firmą zostaw maila to ci powiem co i jak

żaluzja
@dragon 02.01.2018 18:11

@dragon samotnaona48@gmail.com

Justus

dostaliście rozliczenie za grudzień ? Jeśli tak to w całości ?

Mondry
@PRACUS 02.01.2018 05:52

Również wysłałem donos do PIPU

GPAlkal
@Justus 30.12.2017 10:09

Justus wypłacał ok. 80% wynagrodzenia za grudzień tak, żeby nikt po świętach nie został bez kasy. Po wyliczeniu grafików wyrównają braki do 25 i wszystko wraca na stare tory tz. pensja do 25 następnego mc. To nie jest cała pensja na za grudzień tylko "zaliczka"

Mandaryna

Justus ma w tym mc, wysłać przelewy podobno wcześniej z pensją , oraz jak co roku podwójną, tz. za listopad i za grudzień. Tak więc lepiej nie szaleć z kasą bo na styczeń musi wystarczyć.

trololololo
@Justus 15.12.2017 17:27

https://www.youtube.com/watch?v=t6FUR_nhGX8 Ciekawe - przekonamy się pod koniec grudnia.

Wirtuozo
@Justus 15.12.2017 17:27

Ten prezes to chyba z innej firmy. Info od koordynatora, że przelewy mają być jutro za grudzień w grudniu dla zleceń. - co roczny wyjątek od reguły. Jak ktoś ma etat poczeka do stycznia z nadgodzinami tz. etat do 10 stycznia a nadgodziny za grudzień do 25 stycznia. Tak więc wszystkim szczęśliwego nowego roku.

gj

Beda jutro te przelewy za grudzien, czy jak to bedzie wygladalo ? Orientuje sie ktos ?

eagle
@gj 28.12.2017 08:24

będą, ale jak banki to zaksięgują - jak ktoś ma w innym banku niż Justus, pewnie kasę otrzyma na początku stycznia tz. po 2.01

Cytryna

A to klops!

dyzi27

Witam, czy orientuje się ktoś jakie obiekty posiada Justus w Olsztynie (Warmińsko-Mazurskie). Dodali ogłoszenie,że poszukują osób na obiekt handlowy i zastanawiam się czy warto podejmować z nimi współpracę?

OLSZTYN
@dyzi27 06.12.2017 13:50

jak chcesz stracić zdrowie psychiczne i fizyczne to możesz zacząć pracować

remarke
@dyzi27 06.12.2017 13:50

Pewnie jakaś drogeria, praca lajtowa + fajne laski.

ola

firma ochrony detektor z warszawy z ulicy iwonickiej 38 to dopiero złodzieje raczej banda oszustow dla nich prawo w Polsce nie istnieje nie wyplacaja mi pensji już 3 miesiące żaden PiP ani Policja nic nie może zrobic

Ciastek
@ola 13.11.2017 11:16

Tak samo City Security. Nazwa zawsze a sama, ale spółki się zmieniają. Przez cztery lata pracowałem w ośmiu firmach pod jednym szyldem. Z Justusem jest tak samo.

Blenek

(usunięte przez administratora) i oszuści...

ryszard

Ja pracuje juz 5 lat i jestem mega zadowolony co prawda umowa zlecenie ale zawsze kasa na czas. Pani Koordynator Basia jest the best !! Zawsze pomoze i zalatwi wszystko. Po 3 latach awansowalem na kierownika obiektu. Jestem zadowolony i wszystkie zle opinie co pisza nie maja prawa bytu bo sa nieprawdziwe... Jak robisz swoje to bedziesz zadowolony z Justusa.

majami
@eizo 31.10.2017 10:58

Jak wyglada na te chwile sprawa godzin nocnych dla etatowców...???

Next
@ryszard 29.10.2017 23:18

Wielka ściema. Ktoś tu mija się z prawdą... już widzę jak starszy dZiadziiś używa takiego słownictwa. Widać że postawiony pozostawiony komentarz.. .

TenKtóryZniszczyJustus

Panowie, panie pracujący w firmie justus. Patrzcie na kogo pracujecie: Udziałowcy justusa: OGNIEWSKI JANUSZ HENRYK, OGNIEWSKI PIOTR KRZYSZTOF ---> Firma TERSAL ENTERPRISES LIMITED Firma TERSAL ENTERPRISES LIMITED: Adres: Inomenon Ethnon, 48, GURICON HOUSE, 6042, Larnaka, Cyprus Tak naprawdę udziały justusa są na cyprze :)

signal
@TenKtóryZniszczyJustus 09.11.2017 12:34

a sprawdzałeś inne firmy hahahahahahahahah

Smerf
@TenKtóryZniszczyJustus 09.11.2017 12:26

He he he za słaby jesteś w uszach

Cugumo

Jak sie czyta te wasze wypociny oczywiscie nie wszystkich to mnie szlag trafia każda firma Obojętnie czy ochrony czy budowlana czy jakaś inna ma swoje plusy i minusy Prawda jest taka że w ochronie pracują dziadki większości i oni zamierzają stawkę Ale z drugiej strony praca jest jaka jest akordy nie ma w większości na posterunkach w (usunięte przez administratora) ciepło asam obiekty gdzie jeszcze można oko przymknąć czyli jaka praca taka płaca jak ktoś Chcę większą kasę niech startuję na prezesa spółki albo dostanie się do rządu jak ma takie kwalifikacje

Smerf
@Cugumo 16.11.2017 15:33

Zgadzam się z tobą.Najlepiej to brać kasę za friko.Dziwie się że się nie podoba a trzymają się recami i nogami.Jak jest tak źle to nikt nikogo nie trzyma na siłę.Kase zawsze mam na czas i za wszystkie godziny.pracuje już 3 lata i koordynator super facet.Do ludzi odnosi się z szacunkiem.

Canis

Przepracowałem miesiąc i parę dni.Podpisałem kilkanascie umów,bo tak omijają prawo. Nie dostałem wypłaty i się zwolniłem.Wypłata jest następnego miesiąca około 24.Całe dwa miesiące robi się za darmo. Odradzam pracy w Justusie. Brak wsparcia ze strony koorydynatora,a wsparcie przyjeżdża po 15 minutach. Monitoring tragedia,brak kamer i 14.5 h. na nogach.

Canis
@Ludzka Stonoga - Polecam film 09.11.2017 12:03

Jak się przyjmowałem dostałem zapewnienie że firma płaci do końca miesiąca w którym się pracuje. Tym bardziej że jest grafik i podane godziny.Ale mało z tym. Dlaczego Justus nie wypłaca pieniędzy za wypracowane godziny?

Jesion
@Canis 09.11.2017 14:15

Nie możliwe aby ci nie wypłacili - skontaktuj się z koordynatorem albo zadzwoń do kadr - lub napisz przez stronę do nich. Teraz 24 będzie wypłata za październik. Ciekawe co zrobią w grudniu....

Leon Zawodowiec

Oczywiście nieudacznicy z grupą inwalidzka choćby nie wiem jak lecieli w kulki to i tak zwolnienie im nie grozi. Grafik wiecznie pozmieniany prywatne życie nie istnieje bo to dziadek dostał zatwardzenia i nie przyjdzie a to inny z chorym kręgosłupem nie może wstać z łóżka. Donosicielstwo, najbardziej donoszą najwięksi nieudacznicy bo to ich jedyna zaletą. Nie polecam. Firma wykorzystuje luki prawne by płuc w twarz pracownikowi gdy tylko jest okazja. Śmieszne szkolenia z jakimiś fujarami po znajomości dla podpisu i dla kasy. Menedżer nad niczym nie panuje ale dla klienta jest w stanie zrobić wszystko upokarzajac pracowników. Przy obecnym rynku pracy mam nadzieję że ta branża zostanie zdzarta i zostaną same kulawe dziadki, co w końcu doprowadzi do tragedii.

tomek
@Leon Zawodowiec 03.11.2017 22:36

podobno na podkarpaciu urzeduje karakanica z metra cięta i prawo pracy to nie jest to co ona zna...

Leon Zawodowiec

Typowa śmieciówka. Nie ma luki prawnej której firma by nie wykorzystała, aby okpić pracownika. Na składkach ZUS, na funduszu chorobowym, na funduszu pracy. Zawieranie fikcyjnych umów, tak aby minimalizować odprowadzane składki, przesuwanie terminu zapłaty, nie dostarczanie "pasków" wypłat, niekompetencja menadżera ... Fikcyjne szkolenia. Przykładów można wymieniać bez liku. Szczerze odradzam.

leon

Jest to wg. mnie firma śmieciowa.Zatrudnia w Rzeszowie Decation na umowach śmieciowych,gdzie powinna być umowa o prace. Z tego co wiem będą skagi do PiP i Sądu Pracy, aby na przyszłość nie okradali innych. Dodatkowa pracując w nocy na śmieciówie omijają wyższą płace za godziny nocne. Dodam,że zatrudniają,a dopiero następnie dają umowe,co jest łamaniem obecnego prawa.

kolbaa
@leon 23.10.2017 22:39

leon potwierdzam ,kierowniczka justusa na Reszów nie zna prawa pracy ,ciekawe co inwestorzy powiedza ...

Mario

Jako cieć masz 13 brutto - 9.7 zł na reke. Wynagrodzenie 2002 zł brutto za tzw. Etat 154h Tak na zleceniu i od tego Masz odprowadzany ZUS. + druga umowa na nadgodziny z innej spółki. Tak czy siak zrobisz 240h ZUS masz opłacony od 154h. Umowa zlecenie jest na max 2 miesiące, potem zmieniają sami umowę na inna spółkę i tak co 2 miesiące.

yeti

Jaka stawka na obiekcie jako cieć? Może ktoś się wypowiedzieć? czy jest to 13 zł brutto? Czy składki emerytalne są odprowadzane?

Kwinto

https://www.justus.com.pl/praca-oferty/16-lubelskie.html

juni

macie moze kontakt do kierownika z regionu lubelskiego? jestem zainteresowany praca

Pilny

Pracuję w Agencji Ochrony Justus i będę zachwalał pracę ponieważ to jest bardzo dobra firma i fajna praca.

Smerf
@byly 13.10.2017 22:31

To się zwolnij ja pracuję tu trzy lata i z kasą nigdy nie było problemu ZUS też mam odprowadzany.Mam wrażenie że pracujemy w różnych firmach

pracownik JUSTUSA
@Smerf 18.10.2017 02:08

Może etatowcom płacą ZUS normalnie, ale tym na zleceniu nie.

Nowy

Słyszałem, że to jedna z lepszych agencji ochrony ale po lekturze wpisów mam mieszane uczucia. Może mi ktoś podpowiedzieć czy firma ma potrzeby kadrowe? Ja nic nie znalazłem a nasuwa się wniosek, że jest pełna obsada. To chyba musi być tu spoko i nie szukają nowych!

saaasa
@Nowy 16.10.2017 12:18

Ogłoszenia są wszędzie na olx, pracuj.pl. Luudzi ciągle brakuje bo nie ma kto PRACOWAC.

juni

w woj. lubelskim szukaja pracownikow? wiecie cos moze?

Doro

Justus - kolorowy nie jest. Szukają ludzi ale ich traktują jak nie powiem co. Na start masz do podpisanie z kilka umów. Zmienia się tylko nazwa i chyba nip. Wypłata dopiero po miesiącu od tak aby kasą chyba obrócić. Tak kolego pracujesz miesiąc i liczysz że kasę dostaniesz - figa musisz poczekać jeszcze miesiąc na nią. Najczęściej między 26-28 każdego miesiąca. Składki opłacone ale z której umowy. Z tej na której masz wynagrodzenie 1320zł czy z tej drugiej gdzie widnieje 125zł. Prosto i domyśleć że z tej drugiej. Mniejsza składka wynagrodzenia miesza składka zus. Urlop - wiadomo brak. Ale chcesz 5 dni wolnego - pytanie co - i szukaj nowej roboty. W najgorszym wypadku dostaniesz info że kara za opuszczenie posterunku. Tak koledzy Pilnujesz sklepu dajesz info że nie przychodzisz przez 10 dni a kolega z którym pracujesz zostaje sam nie da rady pracować non stop po 14 godzin dziennie przez 10 dni i lipa. Zaraz telefon zaraz info że nie ma pracownika że jeden pracuje tyle dni i już dzwonią do ciebie co z tekstem Co ty robisz. Nie polecam ale proszę samemu się przekonać. Aż tak kolorowo u nich nie jest. Przepracujesz miesiąc dwa trzy i zobaczysz sam jak to jest. Zapewne lepiej mają osoby z przysłowiową klamka czy po specjalnych szkoleniach. Ale osoby do pilnowania sklepów spożywczych placów budów czy innych obiektów o małej strategiczności mają przechlapane. W czym jest problem dać jedną umowę zamiast dwóch. Co z tego że zamiast dwóch wynagrodzeń dostaniesz łacznie np 1700zł jak można to zrobić na jednej.. Ludzie wiadomo o co chodzi. Ale masz prawo awansu - nowość na umowach.

byly

To nie jest firma tylko oszuści i złodzieje.

lolka

W solidzie to pewnie teściową wożą - co za pierdoły wypisujecie....

Misf
@lolka 29.09.2017 19:51

Jak głupoty? Szwagier Jureczka (prezesa) ma Taxi z patrolu interwencyjnego, codziennie jeździ z domu okolice Wzgórz Krzeslawickich do Myślenic i odwrotnie. Takie rzeczy się odwala firmie. Mało tego? A co Dareczek już nie jeździ na kontroli bo nie wolno zabierać kasy z wypłat ludziom i mu się nie opłaca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Wielka rodzina w tej firmie każdy po układach ma umowę o pracę nie którzy nawet dwie. Co drugi to kapus bo ukladzikach z prezesami.

smerf

O SOLIDZIE JUVENTUSIE TEŻ PISZĄ ŹLE co się dzieje w tych firmach ochrony

Misf

Trzeba wozić szwagra prezesa z Jego domu do Myślenic Intermarche i odwrotnie. Takie układy..

friboj

kolezanki i koledzy, moze mi pomozecie w jednej sprawie - jak to jest, ze w calej Polsce Justus szuka koordynatorow w jednym czasie? czy praca jest az tak zla? powiedzcie mi rowniez, kiedy sa wyplaty w Justusie?

remarke
@friboj 22.09.2017 12:35

Ogłoszenia są w pakietach. Justus na bieżąco poszukuje koordynatorów, ponieważ cały czas dochodzą nowe kontrakty. Pensje wypłacane na umowie o pracę do 10 każdego mc. , zlecenia do 25 następnego mc.

Malutki Robot

Ile płacą za przedstawiciela handlowego w Justus w Krakowie?

Rozumek też niewielki
@Malutki Robot 16.09.2017 12:16

Siedem zeta za sztukę.

Byly pracownik

Nie ptzyjmujcie sie do justusa. bo oszukuja I na umowie o prace nie placa za nocki.

Potencjał

Agencja Ochrony Justus to spoko agencja, ktoś nie zadowolony znajdzie się zawsze.

Poldek

Zasada jest prosta, swoich spraw trzeba pilnować. Dostałeś człowieku pracę to i umowę też tylko to przeczytaj a później narzekaj. Niektórzy nie chcą umów ponieważ nie chcą ujawniać swoich zarobków czy tak jest?

mirek

Proszę szanownego pana firma płaci ludziom a bynajmniej ma zapłacić 25 września za mc sierpień. A umowy znam takich którzy po dwa miechy ich nie widzieli na oczy.

Smerf
@mirek 29.08.2017 20:42

Nie wiem po co te nerwy przecież od samego początku znamy zasady i wiemy którego są wypłacane pieniądze za zlecenia pracuje ty trzy lata i nam kasę zawsze na czas i tyle co się należy. Czy jednym płacą a drugim nie. Przecież to totalna bzdura. Niektórzy byłe co zjedzą i byłe co piszą

Pilny

Gdyby prawdziwe były informacje, że agencja nie płaci po dwa miesiące to już byłby raban we wszystkich urzędach!!

mirek

No to niech firma zacznie wypłacać ludziom za wszystkie godziny i bez opóźnień, dodatku za nocki,umowy nie po dwóch miesiącach pracy. Od tego należy zacząć.

Robert

Czy jesteście pewni, że nie można napisać nic coś pozytywnego o firmie? Rozumiem, że są jakieś kłopoty ale przecież nie ma idealnych firm tak jak nie ma idealnych ludzi. Przy dobrej woli obu stron zawsze można wiele naprawić z korzyścią dla wszystkich.

k@mil
@Smerf 24.09.2017 06:53

Ale były niebieskie.Taki sam kolorek,jak końcówka twojego nochala.

Smerf
@k@mil 24.09.2017 07:25

Ha ha ha ele mamy ubaw ????????☺

Palniczek

Idealnej firmy to nigdzie nie znajdziecie. Justus to spoko firma, ma taki a nie inny rodzaj działalności i każdy kto zatrudnia się tu wie co będzie robił.

k@mil

Justus jest najlepszom firmom.Firmom ruwnych szans.Tu karzdy ma sznase na zrobjenie karjery.Polecam

myslacy
@k@mil 20.08.2017 10:49

Chyba kazdy debil jak ty tak mysli

Owocny

Może niektórzy mają dużo zleceń na pisanie negatywnych opinii i pomylili firmy? Justus i tak sobie poradzi.

Goły

Na budowie w hucie justusy piją na nockach jak h.. I nikt z tym nic nie robi

Dyz
@Goły 17.08.2017 16:50

W krakowie?

Goły

Tak

Zostaw opinię o Agencja Ochrony Justus - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus