Agencja Ochrony Justus

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 582 ocen.

Agencja Ochrony Justus
2 582

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus

Zibi

Ja pracuje w Justusie od maja 2017 - jest w porządku - kasa na czas- koordynator pan Artur najlepszy - jeśli jest się w porządku i nie zawala pracy to można na niego liczyć w razie wpadki - zawsze się wstawi za swoim zespołem. Na razie słowa nie mogę powiedzieć a trafiłem do Justusa z Argusa z Biedronki - z piekła do nieba.

Hanna

@anonymous, rozumiem, dziękuje za Twoją opinię. Z pewnością będzie ona bardzo przydatna dla użytkowników forum a także dla osób, które planują podjąć zatrudnienie w firmie. Czy możesz powiedzieć nam coś na temat benefitów pozapłacowych w firmie? Czy takie są lub były dostępne dla pracowników? Jeśli tak to w jakiej formie?

Hanna

@bolo, czy pracujesz obecnie w Agencji Ochrony Justus? Czy dla pracowników dostępne są benefity pozapłacowe? Jeśli tak to w jakiej formie? @cez, czy jesteś pracownikiem firmy? Wypowiesz się na temat atmosfery panującej w tym miejscu?

anonymous
@Hanna 04.07.2018 18:28

Tak pracuję w AO Justus!! ..co poza wynagrodzeniem firma oferuje?? nie wiem, bo nie pytałem!.. płacą w terminie. Co do atmosfery w firmie??? jest OK!!...nie trafiają jednak w dobrych koordynatorów!!....jak się pojawi ktoś kompetentny!..to po kilku dniach rezygnuje!! W maju był we Wrocławiu Pan koordynator Jurek?..i już miałem nadzieję na stabilizację w pracy!!....... i na nadziei się skończyło!..

3miasto

Ja polecam Justusa. Pełne wyposażenie niezła stawka i zawsze na czas. Jedna z nielicznych firm ochroniarskich jakie polecam.

bolo
@jaki 22.06.2018 21:08

Jaki ma rację!! to był Pan Jurek! z tego co wiem zrezygnował, bardzo szkoda bo mało jest koordynatorów, którzy tak merytorycznie i po ludzku traktują swoją pracę!

Red cherry

Ja polecam. Nigdy przez okres mojej pracy w Justusie nie miałem problemów ani z kasą ani z niczym. Ubrania dają ładne i eleganckie nie zniszczone. I co ważne bardziej w bojowym stylu niż koszula z kołnierzem i półbuty.Koordynator też w porządku idzie się z nim dogadać.Na ogromny plus ze na moim obiekcie mamy młodych sprytnych ludzi a nie dziadków z grupą. Stawka na godzine ok.Jak najbardziej jestem zadowolony tymbardziej że są naprawde dużo gorsze firmy.

cez
@Red Cherry 24.06.2018 15:35

to miej pretensję do pracodawcy i uważaj bo i ciebie może kiedyś pokręcić

Prw

Wyplata byla juz ?

SQL
@Hfs 25.06.2018 11:17

TAK - co z głupie pytanie

Hanna

@Red cherry, a jaki rodzaj umowy zawarłeś? Czy możesz sam ustalić swój grafik, czy jest on z góry narzucony. Wspominasz też o ubraniach roboczych, czy pracodawca zapewnia inne niezbędne rzeczy? Czy pracownicy mają zapewniony posiłek lub też wyższe stawki za pracę w nocy?

Red Cherry
@Hanna 22.06.2018 12:29

Już odpowiadam: grafik ustala dowódca obiektu ale po konsultacji z pracownikami także jest sprawiedliwie i bez przekrętów. Godzinowo też prawie równo. Co do umundorowania to tak jak pisałem czyste nowe i ładne. Inne rzeczy są wszystkie radiotelefony telefon służbowy itd itp. Generalnie wszystko co potrzeba. Co do stawek w nocy noc nie mówie gdyż na moim obiekcie ich nie robimy więc nie wiem. A co do posiłku to tak jak kolega wyżej pisze należy się tylko w określonych przypadkach według kodeksu.

Góral

Pracuje w Justusie na Dolnym Śląsku. Praca w porządku stawki też. Idealny kontakt z Panią Koordynator B. Wszystko na czas bez problemów i opóźnień. Ja jestem na tak :)

Hanna

W swoich wpisach wspominacie, że niektóre osoby pracują na umowę zlecenie, a niektóre na umowę o pracę. Czy zatrudnione osoby mają wybór, czy to pracodawca ustala, jaką umowę podpisać? A może wszystko zależy od miejsca? Napiszcie, czy atmosfera jest przyjazna i czy pracownicy mogą liczyć na pakiet socjalny.

Gogol

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

judex
@Gogol 09.06.2018 22:04

Tak..szczególnie we Wrocławiu

Morski

Ja tam chwale sobie prace w Justusie. Kasa na czas zawsze zgodna z godzinami. Dobry kontakt z Panią Koordynator która pomaga w razie potrzeby. Generalnie wszystko okej jest. Ja polecam

Adoni45

Czy to prawda że Justus stracił ochronę w Galerii Łódzkiej???

cez
@anonymous 04.06.2018 20:29

niestety nie płacą za nocki na umowie o pracę

Yano

W dniu dzisiejszym zakończył pracę Nasz Kolega Krzysztof B. {ochr.d.osob.}Po ciężkiej chorobie udał się na wyższe stanowisko w służbie ochrony.Cześć jego pamięci !!

Pilny

Pracuję w Agencji Ochrony Justus i będę zachwalał pracę ponieważ to jest bardzo dobra firma i fajna praca.

nowy
@cez 24.02.2018 17:10

na umowa zlecenie nie ma za nocki czytaj kodeks

Nej

Jak tam macie kasę za kwiecień ?

Polaczek
@anonymous 01.06.2018 18:22

Ktory to taki?

Morales

Nie wiem skąd wy wymyślacie bzdury o tych opóznieniach w wypałatach... Dzisiaj jest 26 a ja wczoraj miałem kase na koncie co do grosza.. I tak jest zawsze.. Nie zdarzylo sie opóźnienie. No chyba ze wysłali w piatek ale w poniedzialek zaraz mialem. Pracowalem w kilku firmach ale Justus wydaje sie najporzadniejszy...

bb

justus to najwiekszy (usunięte przez administratora) ,dno i pracujesz na 2 etaty a otrzymujesz grosze

Edwardo

A ja powiem tak ze ci co piszą ze wyplata sie opóznia nie maja racji.. Ja pracuje 3 lata i ani razu nie zdarzyło sie opóźnienie. Zawsze na czas i co do grosika sie zgadza. Polecam. Jesli ktos szuka pracy w ochronie to Justus jest idealnym wyborem jako firma.

karol
@Edwardo 25.05.2018 16:21

Panie (usunięte przez administratora)to chyba do Pana ją specjalnie wysyłają bo zdecydowana większość jej dziś nie miała. O dodatkach nocnych a raczej ich braku ,ilości godzin nie wspomnę nawet bo to w dla szefostwa tej firmy normą jest.

Ryszardo

Przyznam szczerze ze Justus jest obecnie jedną z najlepszych firm w kraju. Czyste przejrzyste warunki pracy sprzęt i wyposażenie zawsze na czas. Pieniądzw również zawsze zgodne i na czas (pracuje 5 rok i ani razu nie było opóznien) Polecam śmiało.

Nick112
@Ochroniarz 24.05.2018 15:24

Pracuję 3 lata i również wiem jakie to (usunięte przez administratora) każdy pewnie się dziwi i powie mi "to po co tu jeszcze pracujesz" no bo nie którzy wyjścia nie mają. Justus to największy przekręt w historii ludzkości..... można dużo pisać, ale po co. Najlepiej uciekać jak najdalej.

Hanna

Napiszecie coś o obecnej sytuacji w firmie? Czy w ostatnim czasie zmienił się poziom wynagrodzeń? Jaką umowę oferuje pracodawca? Możecie powiedzieć, czy osoby bez doświadczenia również mają szansę na pracę w firmie Justus?

Karaban6

Praca bardzo fajna i przyjazna. Mili ludzie, którzy w razie potrzeby pomagają od razu bez problemu. Praca bardzo stresująca oraz odpowiedzialna funkcja, lecz to może tylko moje odczucia. Justus jest czymś czego szukałem długo. Pozdrawiam .

Karaban6
@cez 10.04.2018 17:51

Niestety ten kto nie pracuje ani nigdy nie pracował nie wie jaka to ciężka i odpowiedzialna praca , na obiektach przemysłowych jak i handlowych. Ja akurat teraz przeniosłem się na handlowy obiekt bo na przemysłowym nie moja bajka tam mają dopiero ciężko. Moim zdaniem wszystko jest okey , tylko mózg pracuje więc nie narzekać że źle czy coś . Mój Pan koordynator nawet ostatnio ratuje mi sytuacje przed innymi. Hmm no cóż pracujemy dalej :)

oszuści !!!!

Jak z tą wypłaTĄ wie ktoś ?

ola
@ochrona 01.05.2018 19:18

Nie proszę pana nie mogą przelewać kiedy chcą bo ten termin jasno określa umowa i jest to jasno napisane zleceniobiorca ma mieć je na koncie do 25-tego i kit go interesuje bank ing.Jak pan się godzi na to że tak płacą to pana sprawa.Jak widać po ogromnych ,notorycznych brakach kadrowych inni się na to nie godzą. I dobrze robią.

JaWiemTyNie

Chciałem tylko powiedzieć że nr służbowy 81 to największy konfident, żeby własnych kolegów sprzedawać do prezesa a sam robi co chce. Pamiętajcie nr służbowy 81 Grupa interwencyjna Kraków

Nej
@Żubr podczas służby 25.04.2018 18:11

Ja nie mam a Ty

Nej

Jak tam macie już wypłatę za marzec ?

Admin
@Nej 25.04.2018 16:40

Jak mają jelopy odebrać jak pracują do 16tej

ryszard

Ja pracuje juz 5 lat i jestem mega zadowolony co prawda umowa zlecenie ale zawsze kasa na czas. Pani Koordynator Basia jest the best !! Zawsze pomoze i zalatwi wszystko. Po 3 latach awansowalem na kierownika obiektu. Jestem zadowolony i wszystkie zle opinie co pisza nie maja prawa bytu bo sa nieprawdziwe... Jak robisz swoje to bedziesz zadowolony z Justusa.

cez
@majami 31.10.2017 12:25

nie płacą

Hanna

@batman, rozumiem, że dzięki tej osobie, o której w swojej opinii wspomniałeś, Twój komfort pracy w Agencja Ochrony Justus jest większy. Jako że, forum to służy do gromadzenia merytorycznych opinii o tej firmie jako pracodawcy, proszę Cię o przedstawienie własnych doświadczeń będących rezultatem Twojej współpracy z nią, a innych użytkowników o zaprzestanie pisanie o prywatnych sprawach innych pracowników i ich obrażania. Takie wpisy nasz administrator ma prawo usunąć.

batman

W Justusie jak w kazdej firmie ochrony raz lepiej raz gorzej. Jednak jest jedna osoba która zasługuje na dobre słowo. Jest to Pani Koordyntaor Barbara. Właściwy człowiek na własciwym miejscu. Wszystko załatwia na czas. Kontakt z nią jest dobry zawsze bez problemów. Oby jak najdłuzej pełniła tą funcję

Seksowna Asystentka

Każdemu, życzę powodzenia w sądzie artykułu 212 kodeksu karnego w najbliszych dniach proszę spodziewać się pozwu.

cez
@anonymous 19.03.2018 12:28

ja się dodzwoniłem 12/620-36-25,babka powiedziała że trzeba czekać 2 tyg.na zaświadczenia o zarobku ewentualnie podaj mejla swojego

Agent

Pracuję w JUSTUSIE prawie 2 lata, tak jak wszędzie raz jest lepiej raz gorzej ale ogólnie jestem zadowolony. Trzeba przyznać, że wynagrodzenie nie jest złe (w porównaniu do innych firm ochroniarskich) i zawsze wpływa na konto w terminie. Gorzej jest z zaświadczeniami na które trzeba czekać w nieskończoność. Ale ogólnie rzecz biorąc jest OK.

cez
@Agent 09.03.2018 17:43

a dodatek za nocki też masz zapłacone,bo ja nie dostałem ani zeta

Nej

Czy PIT od tych złodzieji już doszedł czy nie ? Bo jest 9 i dalej nie mam

fiat
@Nej 09.03.2018 13:56

ja mam. PS. ma ktoś fiata 126p na sprzedanie woj. mazowieckie ?

Zostaw opinię o Agencja Ochrony Justus - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus