Agencja Ochrony Justus

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 573 ocen.

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus

Nej

Jak tam macie już wypłatę za marzec ?

JaWiemTyNie

Chciałem tylko powiedzieć że nr służbowy 81 to największy konfident, żeby własnych kolegów sprzedawać do prezesa a sam robi co chce. Pamiętajcie nr służbowy 81 Grupa interwencyjna Kraków

uczciwy
@JaWiemTyNie 15.04.2018 15:05

masz rację pomyliłem ludzi!!

Karaban6

Praca bardzo fajna i przyjazna. Mili ludzie, którzy w razie potrzeby pomagają od razu bez problemu. Praca bardzo stresująca oraz odpowiedzialna funkcja, lecz to może tylko moje odczucia. Justus jest czymś czego szukałem długo. Pozdrawiam .

ryszard

Ja pracuje juz 5 lat i jestem mega zadowolony co prawda umowa zlecenie ale zawsze kasa na czas. Pani Koordynator Basia jest the best !! Zawsze pomoze i zalatwi wszystko. Po 3 latach awansowalem na kierownika obiektu. Jestem zadowolony i wszystkie zle opinie co pisza nie maja prawa bytu bo sa nieprawdziwe... Jak robisz swoje to bedziesz zadowolony z Justusa.

Hanna

@batman, rozumiem, że dzięki tej osobie, o której w swojej opinii wspomniałeś, Twój komfort pracy w Agencja Ochrony Justus jest większy. Jako że, forum to służy do gromadzenia merytorycznych opinii o tej firmie jako pracodawcy, proszę Cię o przedstawienie własnych doświadczeń będących rezultatem Twojej współpracy z nią, a innych użytkowników o zaprzestanie pisanie o prywatnych sprawach innych pracowników i ich obrażania. Takie wpisy nasz administrator ma prawo usunąć.

batman

W Justusie jak w kazdej firmie ochrony raz lepiej raz gorzej. Jednak jest jedna osoba która zasługuje na dobre słowo. Jest to Pani Koordyntaor Barbara. Właściwy człowiek na własciwym miejscu. Wszystko załatwia na czas. Kontakt z nią jest dobry zawsze bez problemów. Oby jak najdłuzej pełniła tą funcję

Seksowna Asystentka

Każdemu, życzę powodzenia w sądzie artykułu 212 kodeksu karnego w najbliszych dniach proszę spodziewać się pozwu.

cez
@anonymous 19.03.2018 12:28

ja się dodzwoniłem 12/620-36-25,babka powiedziała że trzeba czekać 2 tyg.na zaświadczenia o zarobku ewentualnie podaj mejla swojego

Agent

Pracuję w JUSTUSIE prawie 2 lata, tak jak wszędzie raz jest lepiej raz gorzej ale ogólnie jestem zadowolony. Trzeba przyznać, że wynagrodzenie nie jest złe (w porównaniu do innych firm ochroniarskich) i zawsze wpływa na konto w terminie. Gorzej jest z zaświadczeniami na które trzeba czekać w nieskończoność. Ale ogólnie rzecz biorąc jest OK.

cez
@Agent 09.03.2018 17:43

a dodatek za nocki też masz zapłacone,bo ja nie dostałem ani zeta

Nej

Czy PIT od tych złodzieji już doszedł czy nie ? Bo jest 9 i dalej nie mam

fiat
@Nej 09.03.2018 13:56

ja mam. PS. ma ktoś fiata 126p na sprzedanie woj. mazowieckie ?

Mondry

Mami synek czy tam dziecko Justusa pracuje jeszcze?

Grechuta
@bujany_mc 08.03.2018 16:13

Co z tego że jest piękna bo naprawde ładnasucz, ale puszczalska , daje za stanowisko prezesowi, to trzeba mieć brak szacunku do samego siebie, jak to trzeba się nie szanować, no ale co zrobić ważniejsze stanowisko a nie opinia wszystkich ludzi w firmie.

Adiooo

Czy tylko ja nie otrzymałem pitu jeszcze?

fait

ile wam na godzine wyszło w tym miesiącu ? pytam ludzi na zleceniu?

Mondry
@fait 28.02.2018 21:32

10.23 zł/h Nadgodziny 11.50

Nwj

Dostaliście pity ?

fiat
@ToNieJa 28.02.2018 14:10

ja też dostałem z 4 firm

fiat

ile wam przyszło kasy z justusa za styczeń ?

Nwj

Dostał ktoś wypłaty za styczeń ?

cez
@Nwj 24.02.2018 01:35

ja mam w Alior bank i wypłata była 9.02 (usunięte przez administratora) małopolska

Pilny

Pracuję w Agencji Ochrony Justus i będę zachwalał pracę ponieważ to jest bardzo dobra firma i fajna praca.

cez
@byly 13.10.2017 22:31

no właśnie ja pracuję od września 2017 i nie mam zapłaconego dodatku za godz.nocne,zapewne zgłoszę to do PIP-u

Adiooo

Dajcie znać czy komuś przyszła kasa dziś? I jaki bank? Ja PKO BP póki co brak kasy

Żal
@Xxx 23.02.2018 17:54

sprawdżcie godziny sesji przychodzących przez wasze banki. U mnie (mBank) ma czas na zaksięgowanie jeszcze do 18:15, zobaczymy czy się sprawdzi.

Rosa

Dostal ktos juz pensje za styczen? Myslicie ze bedzie jeszcze przed weekendem?

Ant
@Nwj 23.02.2018 13:56

Justus jest ING BŚ u nich przelewy wychodzą do 14:30, niby reszta zależy od przelewów przychodzących w banku w którym ma odbiorca. W moim wypadku mBank czyli zakładając, że hajs wyszedł od nich do 14:30 powinienem mieć o 15 lub 18...

PIT

Na każde pytanie co z Pitem: Do kiedy pracodawca musi dostarczyć PIT-11 za 2017 rok? Płatnik jest zobowiązany dostarczyć PIT-11 do urzędu skarbowego do 31 stycznia lub 28 lutego 2018 roku, a podatnikowi do 28 lutego 2018 roku.

anonim

(usunięte przez administratora)

Prezo

Skończył się luty ? Pracodawca ma obowiązek dostarczyć druk PIT-11 do urzędu skarbowego do końca stycznia lub lutego, a podatnikowi do końca lutego danego roku. W formularzu powinien ująć dochód podatnika oraz wpłacone w ciągu roku podatkowego na jego rzecz składki i zaliczki.

Hanna

Rozumiem, że otrzymanie PIT-ów w odpowiednim czasie jest bardzo ważne. Dlatego najlepiej zapytać o nie bezpośrednio w firmie, a nie na tym forum. Na tym wątku powinny znajdować się wyłącznie merytoryczne opinie na temat aktualnej sytuacji wewnątrz Agencji Ochrony Justus, warunków pracy i innych ważnych aspektów dotyczących zatrudnienia w tej firmie.

Pracus

I co z tymi Pitami? Kiedy je wysla ?

ja
@Pracus 22.02.2018 10:54

właśnie ja też kur czekam

Piotr

W kadrach pracuje jedna pani która wypisuje RP7 do ZUS i jest ciągle na L4 Czy nie umią się jej pozbyć, albo przeszkolić inną osobę?

pracownik

kiedy wkońcu bd te pity za 2017 ? jak zwykle ta g*wniana firma wszystko na ostanio chwilę robi i z wielkim bólem mam dość tych nimot

ahhh te agencje ochrony
@ToNieJa 20.02.2018 11:34

Już kiedyś miałem z nimi taki problem, żaden urząd nic im nie zrobi. Musisz poinformować urząd skarbowy o tym, że nie dostałeś pit i wypełnić wniosek na podstawie wynagrodzeń.

Pracownik ochrony

Współpracowałem z agencją ochrony przez około dwa lata. Obiekt przemysłowy ale wymagania jak w tajnych bazach państwowych. Adekwatności: obowiązki=stawka/motywacja. BRAK! Płacili godzinowo tyle ile zmusiło ich państwo, umowy zlecenia i to kilka. Doprosić się firmy czy to o pit'y, ubiór służbowy czy art.biurowe to wyczyn jakich mało. Niby jest koordynator ale on sam nie miał w moim przypadku siły przebicia. Posiadam kwalifikację, kurs pierwszej pomocy, służby porządkowej a stawka mniejsza jak u studenta, który dostawał więcej a miał wszystko w tyłku. Nie polecam!

Adiooo

Jest szansa że w piątek tj 23 będzie wypłata?

shift
@Adiooo 19.02.2018 15:36

pewnie wyjdą przelewy, a czy się zaksięguje...

anonymous

Witam. Ktos sie orientuje jakie sa stawki netto do i ponad 154 godz. na zleceniu. I jakie dodatki dla dowodcow ?

anonymous
@anonymous 16.02.2018 08:11

Do 154 10.20zł na rękę Ponad 154 11.20zł na ręke

g.j

To w koncu jak bedzie ? Przelewy czy koperty ?

Ciastek
@g.j 24.01.2018 10:02

Część poszła na konto, część do ręki.

pracownik94

Witam. Jak jest z ubezpieczeniem zus na umowie zleceniu, czy faktycznie te składki są odprowadzane?

Ela
@pracownik94 30.01.2018 20:45

Jak jesteś studentem, nie odprowadza się składek. Od pozostałych umów odprawiając składki możesz sobie na PUE zobaczyć.

adiooo

Osoby zwolnione z Justusa otrzymują ostatnią wypłatę wtedy kiedy wszyscy czy później? a może wcześniej?

remarke
@adiooo 01.02.2018 18:44

Jest tylko podział etatowcy, zleceniobiorcy - osoby które zrezygnowały z pracy otrzymują pensję w tym samym terminie - chyba, że nie zdałeś munduru itd.

Zostaw opinię o Agencja Ochrony Justus - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus