brak logo

BAYLEG S.J

Legnica

Opinie o BAYLEG S.J

"zenek" 2013-01-09 14:54:39
TAK TAK TEN Z MAGAZYNU JEST ZALOSNY- ALE TAK TO JEST JAK GLUPI CHCE UDAWAC MADREGO!!!
1
nico 2013-02-05 07:32:29
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
pracownik 2013-02-15 15:18:50
jako kierowca pracujesz min 11 godzin!!! jako magazynier niewiele mniej! niemiło, nieprzyjemnie - troche pracuje ale niemoge sie doczekac kiedy odejde !!!
1
stokrota 2013-02-17 20:52:42
W TEJ FIRMIE JAK KTOS WRACA PO 15 GODZINACH DO DOMU TO NIKT SIĘ NIEDZIWI!!! A WLASCICIEL SZUKA ROZWIAZAN JAK TO ZMIENIC I OD KIEDY PAMIENTAM BIEDACZYSKO NIEPORADZIL SOBIE Z TYM...... A TO TAKIE PROSTE
1
mironi 2013-05-01 02:21:42
NIE POLECAM SZKODA CZASU!!! ( usunięte przez administratora ) SZKODA CZASU!!!
majetny 2013-05-16 18:28:34
NIC DOBREGO TAM NIK NIE ZNAJDZIE!! PRZY DOBRYCH WIATRACH( usunięte przez administratora ) NA GODZINE!!
........................ 2013-06-26 16:41:32
Można uzyskać jakieś informacje na temat pracy w tej firmie jako kierowca?
........................ 2013-07-01 23:11:55
ile można zarobić jako kierowca,ile się jeździ godz. i jakie regiony?
1
........................ 2013-07-01 23:47:51
jakimi samochodami się tam jeździ i czy jest umowa o prace?
sertr 2013-07-11 07:08:55
A I ABY BYŁA JASNOŚĆ - ŻEBY WYROBIĆ SIĘ DO 17 TEJ TO SILNIK W AUCIE MUSI BY GORĄCY!! WIĘC NIEMA MOWY O SPOKOJNEJ PRACY!! NIE POLECAM!! OMIJAĆ FIRMĘ!
Kierowczak 2013-07-25 18:05:45
Nie polecam. Omijac ludzie w biurze.. specyfika pracy dajcie spokoj... jeszcze pracuje ale juz widze slonce:) i powiem Goodd Bay
2
anonim 2013-08-28 14:47:46
Do biura tez robia rekrutacje? Czy tylko znajomi maja szanse dostac taka prace? Wiecie moze cokolwiek na ten temat?
byly 2013-09-22 23:36:17
ZNAJOMOŚCI?? NIE SĄ POTRZEBNE W TEJ FIRMIE ZAWSZE SĄ PRZYJĘCIA - BO NIKT TAM NIE CHCE PRACOWAĆ!! DZIWNE?? ALE PRAWDZIWE... JA PRACOWAŁEM PRAWIE 2 LATA ............. NIE MAM DOBRYCH WSPOMNIEŃ! CHOĆ KRZYWDY MI TAM NIKT NIE ROBIŁ , ALE JEST NIEMIŁO, NIEPRZYJEMNIE.. DLA MNIE??? STRACONY CZAS
2
byly 2013-09-24 18:20:43
tak dokładnie tak!!!!!!!!!!! tylko że pracy przybywa co miesiąc!! ( ale szef obiecuje że robi wszystko aby było lepiej...ale efekt odwrotny!!!) niomu nie polecam tej pracy!!! szkoda czadu, nerwów , zdrowia!!
1
GROM 2013-10-12 12:37:50
bbbb, rozumiem, że Ty pracujesz w Baylegu i ogarniasz sytuację w firmie. Więc mam pytanie odnośnie samochodów służbowych. Dostaje je każdy pracownik od razu czy po przepracowaniu jakiegoś czasu? Jak to rozwiązują?
rambo 2013-10-31 07:42:58
JEST ZLE!!!!!!!!!!!!!!!!! NAPRAWDĘ NIC DOBREGO O PRACY TAM NIE SŁYSZAŁEM, MIAŁEM PRZYJEMNOŚĆ TAM GOŚCIĆ, DOSYĆ DŁUGO PATRZĄC NA TO ŻE ŚREDNIO PRACUJE SIĘ TAM 5 DNI, JEST TO MIEJSCE, DO KTÓREGO RANO WSTAJESZ I CZUJESZ OBRZYDZENIE!! CHCIAŁ BYM BYĆ OBIEKTYWNY I NAPISAĆ COŚ DOBREGO NA ALE NIC NIE PRZYCHODZI MI DO GŁOWY!!!
3
mysle 2013-11-13 20:16:11
CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAK TAM JEST NAPRAWDĘ??? KOLEGA KIEDYŚ TAM PRACOWAŁ I OPOWIADAŁ ŻE MIAŁO COŚ SIĘ POZMIENIAĆ NA LEPSZE - CZY TO PRAWDA CO TUTAJ CZYTAŁEM>????
2
tak 2013-11-20 07:49:11
(usunięte przez administratora) ten film w 80 proc przedstawia sytuacje - nawet imię pasuje. (wiem bo tam kiedyś pracowałem)(nie polecam)
TAK 2013-11-20 07:50:53
CHODZI MI O FILM NA YOUTUBE - (usunięte przez administratora) NIE DENERWUJ SIĘ
farmer 2013-11-29 13:20:58
Pierwszy raz miałem z "szefem" firmy kontakt telefoniczny , ale jestem zdołowany jego chamstwem. Wczoraj pracownica hurtowni zrealizowała zlecenie , wysyłając witaminy ale z tygodniowym terminem zapłaty. Rano dziś kierowca dowiózł towar na miejsce ale był b. zły że na fakturze jest termin płatności , więc za telefon i już łączy się z firmą. Wywnioskowałem że coś na rzeczy i skontaktowałem się z "szefem" hurtowni aby załagodzić sprawę i wiecie co usłyszałem od gbura: "za to że pani tak postąpiła , będę zmuszony ją zwolnić z pracy". No byłem w szoku , dawno nie spotkałem takiego człowieka a już różnych widziałem. Stwierdził "jeśli nie ma się pieniędzy to nie powinno prowadzić się biznesu" i odłożył słuchawkę. No cham do potęgi. No tylko współczuć kobiecie , mam wielki wyrzut że zamówiłem te witaminy w tej hurtowni. Ale zgłosiłem przedstawicielowi firmy "Dolfos" z Piotrkowa Trybunalskiego niech tej firmy nikomu więcej nie poleca. Wierzę że przyjdzie czas jeszcze na jego chamstwo.
lecznica 2013-11-29 17:29:57
MY MAMY DWIE LECZNICE ZNAMY TEGO CZŁOWIEKA, SA PRODUKTY KTÓRE KUPUJEMY BO TAM MUSIMY - A WSZYSTKIM POLECAM MEDIVET - WIEM JAK TAK ROBIĘ ZAKUPY TO LIKWIDUJE WYZYSK I CHAMSTWO!
2
farmer 2013-11-29 21:22:23
Dziękuję bardzo za kontakt z nową hurtownią - Medivet.
2
odbiorca 2013-12-13 09:04:44
STANDARDOWE ZACHOWANIE ALE DO TEGO TRZEBA SIĘ PRZYZWYCZAIĆ - TAKIE PRZYPADKI SIĘ NIE NAUCZĄ OGŁADY I PODSTAWOWYCH ZASAD BYCIA, ŻYCIA I OBCOWANIA Z OTOCZENIEM - WYCHODZI TO ZA ICH ŚWIADOMOŚĆ CO MOŻE WYNIKAĆ Z NISKIEGO POZIOMU INTELIGENCJI
Ania 2014-01-25 06:31:36
Nowa Hurtownia Wet.we Wrocławiu X-ZOO,polecam !!!
klient firmy 2014-03-12 17:06:16
Z MOJEGO PUNKTU WIDZENIA JAKO KUPUJĄCEGO TOWAR W TEJ FIRMIE !! KONTAKT Z FIRMĄ TRUDNY !! PRACOWNICY W BIURZE NIEMILI. ALE ODPOWIEM NA PYTANIE ODNOŚNIE KIEROWCY ... NA FIRMIE STAWIAJĄ SIĘ O 5 RANO - ZAŁADUNEK; 6-7 ODPRAWA WYJAZD; PUNKTÓW PO TRASIE RÓŻNIE 25-40; DO FIRMY WRACAJA TEŻ RÓŻNIE 15-19 ZALEŻY OD ILOŚCI PUNKTÓW.
KIEROWCA JEST ODPOWIEDZIALNY MATERIALNIE ZA TOWAR LUB ŹLE ZAŁADOWANY TOWAR KTÓRY ULEGŁ USZKODZENIU. RÓWNIEŻ JAK ODBIERZE REKLAMACJE I SZEF STWIERDZI ŻE NIE DA SIE REKLAMOWAC WYMIENIAJĄ PRODUKT NA NOWY ALE PŁACI ZA NIEGO KIEROWCA. KIEROWCA INKASUJE PIENIAŻKI CZASEM GRUBE TYSIACE SĄ TO RZECZY WETERYNARYJNE. KASJER KONWOJENT KIEROWCA MAGAZYNIER PRACA 4W1 POZDRAWIAM
1
lek.wet. 2014-03-20 23:48:56
Hurtownia Lekow Weterynaryjnych,,,Tylko Rolvet
byly 2014-03-24 20:36:56
PANOWIE JAK TAM TERAZ JEST W BAYLEG?? JUZ GO MEDIVET WYKOŃCZYŁ?? MAM NADZIEJE........ BO TO MIEJSCE BYŁO STRASZNE
stary 2014-04-23 07:25:42
A W TYM POŚWIĄTECZNYM CZASIE ZEBRAŁO MNIE NA WSPOMNIENIA - JAK TO KILKA LAT TEMU W W/W FIRMIE W WIELKA SOBOTĘ ZAMIAN ŚWIĘCIĆ Z DZIEĆMI JAJECZKA, MUSIELIŚMY KOPAĆ ROWY!! BO TO BYŁO PILNE!! CIEKAWE JAK TERAZ? NAPISZCIE CO BYŁO ??
aga 2014-07-07 21:56:02
NIE IDŹCIE TAM NIGDY !! SZEF JEST NAJGORSZYM BURAKIEM, A ZAŁOGA, KTÓRA PRACUJE NIE JEST WCALE LEPSZA POZA KILKOMA OSOBAMI Z KTÓRYMI MOŻNA CHOCIAŻ SIĘ DOGADAĆ... UCIEKAJCIE Z TYCH WZETEK !!
jimi 2014-07-08 12:37:39
w tej firmie pracują same buraki....każdy ciągnie(bierze) ile może ale szef na to pozwala to ok...starzy pracownicy czują sie tam tak pewnie,że na oczach szefa wszystko wynoszą i ok....a to,że piszą o atmosferze to fakt, ale gdzie tak nie ma...szefie otwórz oczy i nie rezygnuj z ludzi, którzy są więcej warci niż ta cała(usunięte przez administratora)załoga
1
Mario bros 2015-02-25 04:06:57
Bayleg to Hurtownia weterynaryjna. Niektórzy poszukują tam pracy i rzeczywiście miejsce wydaje się być przyjazne pracownikowi. Chociaż odnoszę wrażenie, że podjęcie pracy wcale nie będzie takim prostym zadaniem chociażby z tego powodu, że nikt specjalnie nie chce zmieniać pracy, która gwarantuje całkiem niezłe warunki.
1
Jare 2016-01-24 01:31:11
Witam są jakies przyjęcia??
Jare 2016-01-24 13:52:01
Heh no ja tam jakies doswiadczenie mam w pracy magazynowej ale brak doswiadczenia jako kierowca . Warto spróbowac????
Jare 2016-01-29 08:39:29
No zeby zatrudnic się w tej firmie jako magazynier powiedziano mi ze muszę otworzyc swoją działalnosc gospodarczą trochę to bez sensu jest
Jare 2016-02-02 11:40:57
Tzn jakie plusy?? Ok załoze .moje wynagrodzenie miesięczne bd wynosic tam (xxxxx) opłac ZUS itp i co mi zostanie? . Za tyle to ja moge pracowac bez zadnych formalności
romano 2016-02-06 21:51:00
Zarobki na kierowce nie sa dobre duzo za male a na poczatek wogole male
ciekawski 2016-03-15 17:00:44
Witam,czytając powyższe opinie mam doła, miałem jutro iść tam w sprawie pracy,ale nie wiem czy pakować się w "to".Oczywiście atmosfera w pracy jest bardzo istotna i podejście kierownictwa do pracownika,ale pracując na różnych stanowiskach w różnych krajach tak naprawdę decyduje zarobek jaki mogę uzyskać.Nawet niemiły szef mnie nie zrazi do pracy jeżeli mi za nią godnie zapłaci, a ze wymaga dużo to chyba normalne w końcu to jego"dziecko" i jak widzę ze rozwija się to chyba nie jest złym managerem, jeżeli zagląda tutaj jakiś były albo obecny pracownik to proszę o dane na temat zarobków magazyniera i kierowcy,z góry dziękuję
ciekawski 2016-03-23 13:03:40
Przecież nie pisze ze wierzę ,ale z drugiej strony po to są takie portale żeby się dowiedzieć "przed szkodą" nie "po".A co do zarobków wystarczyło napisać ze pracownicy mają zakaz ujawniania płac...najważniejszego czynnika!
2
Ciekawy 2016-04-05 00:59:15
Widze że nagminnie sie oglaszaja na stanowisko magazynier-kierowca.Praca na DG. Warto??? Na ile mozna liczyc po odciagnieciu Zus-u?
Lysy Sowa 2016-04-10 14:43:45
Żenada,jeśli Bayleg ogłasza się na lca.pl tzn., że jest tam katastrofa,nie ma ludzi,przemian non stop. Dom wariatów z pseudo szefem na czele. Szkoda czasu i nerwów. Nie pozdrawiam aNDRZEJA w.
4
Mariano italiano 2016-04-20 13:29:49
Dają 1600 brutto plus koszty prowadzenia działalności bo aby pracować u nich trzeba założyć działalność gospodarczą, za tą kasę sam niech sobie jeździ
2
tomasz 2016-04-27 08:11:13
pracowałem tam kilka lat temu przez krotki czas jako kierowca, uprzedzano mnie zanim tam poszedlem ze szef to burak. ale generalnie doznalem szoku. w biurze siedzial taki maly karaczan jego dupowlaz co o wszystkim mu donosil, w magazynie tez tylko patrzyli zeby cie podkablowac i przylasic sie szefowi, co rano zbiórki jak w obozie i zjebki, ogolnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i prostak do potegi, atmosfera pracy tragedia, pieniadze niby dobre, ale gdyby je przeliczyc na ilosc godzin to lepiej wyjdzie na kasie w markecie, ostrzegam i nie polecam! kierowca byl od wszystkiego, od przygotowania paczek, spakowania papierologi rozwozenia zbierania kasy wplacania jej do banku, myciu auta, naprawiania, serwisowania i zamiatania placu.
1
karoo 2016-04-29 10:56:26
Kompletna porażka,nie polecam nikomu.
2
maly 2016-07-02 21:29:41
zgadzam się z toba kolego, ten caly szef powinienen isc do psychiatry i się leczyc , oglem powinna się tam zjawic jak najszybciej Panstwowa Inspekcja Pracy , za te przekręty które tam robią, mam nadzieje ze jak najszybciej to nastapi i przyjedzie głowny Inspektorat. Niepolecam nikomu tej firmy , lepiej robic zakupy we wroclawiu niż w tym syfie, ostrzegam wszystkich nowych przed tym obozem pracy ,to nawet nie praca, wykonywanie usług dla nich, ogółem maja swoich wafli do podpierdalania , oj dużo tych wafli, sami jego kuzyni którzy siedza cicho i obserwują.
1
johny 2016-07-08 00:50:37
odradzam ci kolego bo to tylko szkoda twojego czasu
2
Tylko ja 2016-09-16 15:47:07
Nie tylko szef ale biuro tez te dwie malolaty ci nic nie robią i są od niczego i co szczerzą zeby !!! pierwsze za nim!!! nie polecam a wręcz odradzam najgorszemu wrogowi nie polecę
9
Milosz 2016-09-17 09:32:57
Niema sensu pisać i ostrzegać innych przed ta firma, ich mozg z biura i tam siedza i usuwają te najgorsze wpisy o nich samych , a druga czesc mozgow pisze na gowork ze ze jest super i miod malina , moje zdanie jest takie same jak twoje , NIEPOLECAM i ODRADZAM
7
poij 2016-09-18 18:36:19
@ Miłosz - moim zdaniem jest sens napisać, wyrazi8cv swoje zdanie. A wpisy są usuwane w momencie jak uzywasz słów powszechnie uznawanych za obraźliwe bądź gdy podałes tutaj czyjeś nazwisko. I tylko w tych p[rzypadkach. Tak wiec co ci sie nie podoba??
martusia1968@tlen.pl 2016-11-28 20:27:03
Co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koleś,syn sie zatrudnił na umowę i ma 100zł dziennie,pozdrawiam
Gutek 2016-11-29 10:19:46
"nowi " uważajcie na marjana w tej firmie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak w ruskim czołgu
2
Zostaw swoją opinię o BAYLEG S.J - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAYLEG S.J