Wiw-Bud Zakład Usługowo-Budowlany Andrzej Waszak

Adres: PŁK KAROLA MYRKA 6, Legnica

NIP: 6910013876 REGON: 390255686

Wiw-Bud Zakład Usługowo-Budowlany Andrzej Waszak
3 66 5 1

Opinie o Wiw-Bud Zakład Usługowo-Budowlany Andrzej Waszak

Filtruj opinie po kryteriach:

Gość
 Opinia

A co sądzicie o szefie ochrony (usunięte przez administratora)? Jaki jest,jak traktuje ludzi???

Pomocna?
Tak2Nie
Radziu
 Opinia

Pracuję tam dla Dagmary. Ś Babka jest arogancka i bezczelna, zero szacunku dla ludzi, zero, ona i ten jej Łysy Tomuś nadają się do tarcia chrzanu.takiej kłamliwej baby w życiu nie spotkałem, chodzą plotki że rozwaliła rodzinę dla tej pracy,teraz oboje z łysym bujają się na zabezpieczeniach i tylko drą mordy.Kto przyjął do pracy kobietę która z ochroną nie miała nic wspólnego? Niedouczona jędza. Na kukizie płaciła po 6 zł. bez umowy, a miało być 7 czyżby Pani Dagmara pobierała prowizję tak jak w impelu?Tam miała z czego tutaj nie bardzo. Ale wkrótce to wszystko wyjdzie.Twoje kłamstwa daga cię zniszczą, ludzie już mają dość.

Pomocna?
Tak8Nie
Nie powiązana z firmą
 Opinia
@Radziu 15.07.2015 18:58

Coś więcej??? Zainteresowało mnie to co piszesz,jestem w szoku

Pomocna?
TakNie
Piotr Śliwiński
 Opinia

Ludzie piszecie trochę prawdy trochę plotek, a ja dzisiaj byłem na policji,bo moja była żona Dagmara podała o stalking.Macie coś do powiedzenia to piszcie do mnie na GG 7634931 albo na FB ale na Boga odpuśćcie jej. Jak bym chciał to bym ją zniszczył na sprawie rozwodowej ale ja z tą kobietą spędziłem 10 cudownych lat macie jakiś problem to do waszaka. Albo mój nr tel. (usunięte przez administratora) zadzwońcie albo sms ja oddzwonię ale teraz potrzebuje świadków że to nie ja piszę te rzeczy. Jeszcze łysy ma być świadkiem, chcecie pogadamy i komuś się oberwie zapraszam

Pomocna?
Tak6Nie
Adam
 Opinia
@Piotr Śliwiński 27.07.2015 18:05

Cześć twoja żona krzywdzi innych i na niczym się nie zna .

Pomocna?
Tak1Nie
Nie powiązana z firmą
 Opinia
@Piotr Śliwiński 27.07.2015 18:05

Ale jaja,szkoda że nie ujawniają pan wiecej,jestem w szoku!!!

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Przegrali przetarg na USK Wrocław ul.Borowska i szef ochrony oraz niby koordynator od grafikow????????????pogodzić się nie moge z przegrana.Do końca oszukiwał ludzi i przekonywali żeby nie przechodzili do nowej firmy.Wstyd dla firmy tylko przynoszą fuj fuj

Pomocna?
Tak16Nie
Pracownik
 Opinia
@Pracownik 28.02.2019 11:09

Firma która wygrała przetarg zaniżyła cenę na przetargu po niżej kosztów opłacalności.

Pomocna?
Tak4Nie
Pracownica
 Opinia
@Pracownik 28.02.2019 13:55

A skąd takie przypuszczenie??Pracownik zobacz sobie ile dał WIW-BUD A nowa firma i wtedy pisz.Co by zresztą nie było to i tak nie potrafili odejść z godnością.

Pomocna?
Tak12Nie
Niepracownik
 Opinia
@Pracownik 28.02.2019 13:55

Żeby zaniżyć cenę, to trzeba mieć jakiś cel. Np. firma telekomunikacyjna może zacząć oferować abonament po 1,00 PLN po to, żeby wykosić konkurencję i sprzedawać telefony jako monopolista. Może ktoś chce na USK zarabiać 100 000 PLN miesięcznie na kontrakcie, a inni zadowolą się połową takiej kwoty?

Pomocna?
Tak5Nie
Pracownik
 Opinia
@Niepracownik 06.03.2019 14:57

Nie mam takiej możliwości przy takich stawkach jakie zaproponowała firma nawet nie ma zarobku.

Pomocna?
TakNie
Pracownica
 Opinia
@Pracownik 07.03.2019 14:00

Bo zapewne takiej stawki jak Wam zaproponowali nie dostaniecie!I co odejdziesz??

Pomocna?
Tak5Nie
Pracownica
 Opinia
@Pracownik 07.03.2019 14:00

A za co wy chcecie takie stawki.Patrol zamiast chodzić po szpitalu to w nocy wszyscy śpią aż buda zielona się trzęsie.Kolidacje rodzinne :syn z ojcem ojciec z córka.Dowodca starszy od węgla drugi nadgorliwy.Zero kontroli przełożonych i to nazywa się praca??Śmiechu warte żenada ????

Pomocna?
Tak9Nie1
Pracownica
 Opinia
@Pracownik 07.03.2019 14:00

Niedługo dowie się dyrekcją nowej firmy przy ul.Bocznej 4 co pracownicy czyli patrol i dowódcy robia w nocy.Za co w ogóle płacą im pieniądze.(usunięte przez administratora) dowódcy jeden zamulony drugi tylko jak wyjdzie dyrekcją szpitala to hop na kozetka i w kimę ale co się dziwić człowiekowi co ma już 70lat!!!

Pomocna?
Tak7Nie
Uczciwy
 Opinia
@Pracownik 07.03.2019 14:00

Oczywiście, że jest jeśli ktoś zna się na marketingu, ale co może powiedzieć ktoś, kto dodawać nawet nie umie. Jeśli jeden obiekt przynosi zyski drugi chociaż będzie wychodził na zero, ale podnosi prestiż, to chociażby za to jest opłacalny. Co dokładnie tyczy się szpitala obecna firma wyjdzie na plusie, po 5-6 miesiącach zacznie zarabiać, być może nawet szybciej. Bo mimo, iż koszty kwalifikowane pracy za KPO wyjdą w okolicy 0, to za każdego pracownika niepełnosprawnego firma dostaje taką samą stawkę. Jeśli dodamy do tego dopłaty z PFRON, to przez długość trwania czasu kontraktu uzbiera się niezła suma. Nie trzeba być geniuszem, aby to wiedzieć, wystarczy odrobina wiedzy z ekonomii. Tego nie da się kupić!!! Tego trzeba się nauczyć.

Pomocna?
Tak7Nie
Pracownik GI
 Opinia
@Pracownica 09.03.2019 15:25

Nie wiem po co psujesz publicznie opinię komuś, nie mając pewnie na to żadnych dowodów, a to co piszesz to tylko pomówienia, w dodatku jeśli posiadasz byłą licencję, a go nie kupiłaś/eś uprawnień po nowemu, bo to ostatnio popularne, "kursy tygodniowe", to powinnaś/eś wiedzieć, że to karalne. Jeśli masz na tyle rozumu i ambicji, to powinnaś/eś powiedzieć komuś w twarz co Cię boli. Co się natomiast tyczy tego, że ktoś przez moment się drzemnie, to lepiej, żeby uciął sobie krótką drzemkę i był w pełni sił, niż żeby nietomny podchodził do interwencji. Do jerzdżacych w GI w Juwentusie, czy w każdej innej firmie nikt z kierownictwa nie ma o to problemu. Firmy wiedzą, że płacą zbyt mało pracownikom, którzy często narażają swoje życie, dlatego na pewne sprawy przymykają oczy. Bo łatwiej jest udać, że się czegoś nie widzi, niż stracić pracownika, którego jest się pewnym, że umie coś zrobić a przedewszystkim nie ucieknie i się nie schowa. Widocznie pracowałaś/eś tylko na cieciowniach, a ochronę znasz z opowiadań innych. Znam osobiście Sławka z czasów Proleksu i uwierz mi wiem co potrafi zrobić, a co się tyczy Andrzeja, to każdego traktuje tak samo, jest konsekwentny nawet wobec znajomych, umie oddzielić życie prywatne od pracy i pracuje lepiej od innych, dążąc do perfekcji w tym co robi. I tyle ile przez moment zdąrzyłem go poznać, mam o nim dobre zdanie.

Pomocna?
TakNie
Piter
 Opinia
@Pracownik GI 10.03.2019 19:29

Nikt tu nie wypisuje klamst więc za co ma być ukarany. Wystarczy przyjechać o 2giej 3 lub 4 rano to wszystko można na własne oczy zobaczyć.I tyle w temacie.

Pomocna?
Tak6Nie
Pracownik
 Opinia
@Uczciwy 10.03.2019 18:07

Jak dodamy dotację jak tych osób na rynku nie ma z niepełnosprawnością. Wiesz ile jest firm we Wrocławiu które poszukują właśnie takich pracowników bardzo dużo. A przy takiej stawce nie da się zarobić i nie można zrobić zysku. Jak wymóg w przetargu był wszyscy na umowę o pracę . Stawka za godzinę która firma zaproponowała nie pokrywa kosztów zatrudnienia. Tyle w temacie.

Pomocna?
TakNie
Uczciwy
 Opinia
@Pracownik 12.03.2019 18:42

Jeśli firma zatrudnia 15 prac. Kwalifikowanych pod warunkiem, że miesięcznie każdy przepracuje 240 godzin i po przekroczeniu normatywu każda kolejna godzina rozliczana jest z tytułu UZ to koszty pracodawcy są niższe, na każdym pracowniku firma przy obecnej stawce. Może zarobić ok. 150 PLN brutto. Może nie jest to zysk, ale nie poniżej zera. Jeśli prowadzi się biznes, to najpierw trzeba nauczyć się liczyć. Ekonomia i znajomość obowiązującego prawa jest podstawą prowadzenia jakiejkolwiek działalności, sam pomysł i kapitał to za mało. Jeśli liczy się na podniesienie prestiżu firmy, chodzi o branże security, to nie raz nie warto patrzeć na koszty, to działa jak reklama.

Pomocna?
Tak6Nie
Maga M
 Opinia
@Pracownik GI 10.03.2019 19:29

Kto niby w tym szpitalu naraża życie.Ty pomysl co piszesz.A co dotyczy się drzemki to przestań pisać brednie.Cale noce śpicie w tej zielonej budzie lub w szatni.A szpitala pilnuje tylko i wyłącznie post.nr 1.

Pomocna?
Tak2Nie
Maga M
 Opinia
@Pracownik GI 10.03.2019 19:29

SZKODA SLOW.TO CO WYPISUJESZ TO CZYSTE BREDNIE.ANDRZEJ TO NIBY PO STUDIACH I CHCE KARIERE ZROBIC W OCHRONIE HAHA.A SLAWEK TO TCHÓRZ NAD TCHÓRZE. I SPIOCH.POWINIEN W TYM WIEKU W DOMU SIEDZIEC A NIE PCHAC SIE DO OCHRONY

Pomocna?
Tak5Nie1
Pracownik
 Opinia
@Uczciwy 12.03.2019 19:59

Wymóg zatrudnienia w USK wszyscy na umowę o pracę zgodnie z umową z Zamawiającym.

Pomocna?
TakNie
Piter
 Opinia
@Pracownik 15.03.2019 11:18

Ty pracownik W ogóle nie masz zielonego pojęcia jak to się kreci.

Pomocna?
Tak5Nie
Były pracownik szpitala
 Opinia
@Pracownik 28.02.2019 11:09

Ale brednie piszesz.Podpisuje się umowę z firmą a nie z obiektem. Nowa firma weszła to powinna mieć swoich ludzi a nie zabierać z wiw budu.

Pomocna?
Tak1Nie1
Okularnik
 Opinia

Sam Kijak specialista do spraw ochrony na borowskiej uwaza Tomka i Stanisława za wariatów a po miescie poszla fama ze to psychopaci zachowujacy sie jak dzieci ktorym odebrano porzyczone zabaweczki z piaskownicy nic dziwnego ze przegrywaja wszystkie przetargi haha

Pomocna?
Tak7Nie
Zbys
 Opinia
@Okularnik 18.03.2019 16:27

Bo Stachu miał dobra fuche. Nic nie robił A kasa była.Zreszta jak zostali Ci sami ludzie na Borowskiej to dalej nic się nie zmieni.Dalej tzw.zielona buda będzie spala A reszta będą za nich (usunięte przez administratora).Bo sam Stachu twierdził że patrol interwencyjny jest tylko od interwencji A jak się nic nie dzieje to po 23ciej po secie i dwóch kima w budzie A trzeci w szatni na sorze.Ten Stachu to facet który czerpał tylko profity za kiełbasę kaszankę która mu dawano dawał więcej godzin.Noz to koordynator z Bożej Łaski.

Pomocna?
Tak6Nie3
Uczciwy
 Opinia
@Zbys 18.03.2019 22:25

Jaka była płaca, taka była praca. Zmiany nie przyjdą z dnia na dzień, ale już się zaczęły, ochrona powoli staje się ochroną. Przykre jest jednak to, że pisze to ktoś, kto pracował i patrzy wyłącznie na innych a nie na siebie, czysta hipokryzja, bo może i nie piłeś, ale jednak spałeś, teraz są, odpowiednie pieniądze i ludzie szanują swoją pracę, stosując się do wymogów. Jeśli chodzi o Staszka, to miał zawiązane ręce, co miał zrobić, ludzie są, jacy są. Wystarczy, że Andrzej próbował trzymać poziom, to czepiali się, że jest nadgorliwy, jak odpuści to zrobili z niego kozła ofiarnego za rozluźnienie znaleźli pretekst i go spuścili. Teraz wy to samo próbujecie robić ze Stachem, najpierw oceńcie siebie, czy jesteście kryształowi. A co się tyczy wcześniejszych wpisów, to rzeczywiście 1 pilnuje szpitala śmiechu warte, wchodził kto chciał o każdej porze, brak reakcji a później problem, że znajdywało się bezdomnych. Rzeczywiście panie doskonale radzą sobie z wydawaniem kluczy, itp. ale do interwencji wzywają WPI. Czy np. urządzały sobie " salon kosmetyczny" o tym jednak nikt nie mówił. Jeśli nie umie docenić pracy innych osób pracując w grupie, nie nadaje się do pracy na takim obiekcie, jedynie do pracy na samodzielnym stanowisku, sklep, budowa, itp. ale nie z ludźmi bo w grupie odpowiedzialność jest zbiorowa. I (usunięte przez administratora) na innych, sra również na siebie, więc niech się niektórzy nie dziwią, że z niektórymi ludzie nie chcą współpracować.....

Pomocna?
Tak4Nie1
Zbys
 Opinia
@Uczciwy 24.03.2019 13:26

Jakie miał związane ręce.Przestan pisać bzdury.Klamal do samego końca razem z Tomkiem. Co chciał żeby nikt nie poszedł do nowej firmy to może by przeszli.Tak się postępuje z kolegami i koleżankami??A jeżeli chodzi o 1 to śmiem dalej twierdzić że pilnował całego SZPITALA.A reszta tzn zielona buda spala i śpi do dziś.A Andrzej jest sam sobie winien.To jest człowiek który sam sobie szuka problemów.Nadgorliwy i zdania nie zmienię.Pracowalem z nim i wiem co pisze.

Pomocna?
Tak3Nie2
Zbys
 Opinia
@Zbys 24.03.2019 18:11

I nikt Andrzeja nie lubił.A gdy Stach ściągnął go z dowodzenia to szlag go trafiał i też pogodzić się nie mógł.Sam chodził na GPS spać gdy kijaka szedł do domu a pracownikowi kazał pilnować żeby nikt go nie zobaczył.Co to też wyssane z palca.Zrreszta jak się jeździ z pracy do pracy to rak jest.

Pomocna?
Tak2Nie2
Uczciwy
 Opinia
@Zbys 24.03.2019 18:20

Każdy może mieć swoje zdanie, a z twoim się nie zgadzam. Ciekawe czy jak pracowałeś miałeś odwagę powiedzieć Stachowi i Andrzejowi w oczy to co teraz tu wypiszujesz. Pozatym z głupim nie ma co dyskutować. Żyj dalej w świecie wymyslanych przez siebie fantazji i pomówień.

Pomocna?
Tak4Nie1
Uczciwy
 Opinia
@Zbys 24.03.2019 18:20

Widocznie jesteś jednym z tych " sumiennych" pracowników z orzeczeniem neurologicznym. Co jak czegoś do końca nie wiedzą, to sobie wymyślają i nawet gdyby ktoś przedstawił Ci niezbite naukowe dowody, na to, że "trawa ma zielony kolor" to dla Ciebie dalej będzie niebieska. Może przestań łykać te psychotropy i żyć w świecie bajek. Bo to świat dorosłych ludzi, a przedszkole jest trochę dalej....

Pomocna?
Tak3Nie2
Zbys
 Opinia
@Uczciwy 25.03.2019 15:31

Prawda kole w oczy.Sam doskonale wiesz jak było.

Pomocna?
Tak4Nie2
Zbys
 Opinia
@Uczciwy 25.03.2019 14:01

Wymyślonych???Obłuda i nic więcej.Zaklamance.

Pomocna?
Tak3Nie3
Uczciwy
 Opinia
@Zbys 25.03.2019 18:54

Coś tam wiem , ale przedewszystkim wiem, że brak Ci honoru i odwagi by stanąć ze Stachem i Andrzejem twarzą w twarz, widocznie masz do nich jakąś prywatną zwadę i wykorzystujesz tylko plotki, jesli ktos wierzy w plotki, to sam najcześciej je powiela. Masz tupet, pisząc brednie, sam jesteś obłudny. W pracy nie musimy się lubić, każdy ma swoje zadania, ale trzeba umieć współpracować ze sobą, z Ciebie wypływa egocentryzm, idealista, sam daleki od ideału. A co się tyczy WPI to ktoś inny twierdził, że jest tylko od interwencji i powinien siedzieć na miejscu, jeden jeszcze pracuje, dwójka już nie i nie był to Stachu, więc słaby z Ciebie słuchacz, kolejny dowód na to, że żywisz się plotami! Ale jeśli przemyślimy dokładnie, to właściwie dlaczego nie, przecież GI podejmują tylko interwencje, tak więc płacą im za to, że nadstawią gębę jak się coś dzieje, pod warunkiem, że nie będzie tam osób, które się tylko za kimś chowają. Zastanów się nad sobą czy na pewno jesteś taki (usunięte przez administratora) ile osób Cię lubiło, ile udawało, i próbując oceniać innych zacznij od siebie!!!

Pomocna?
Tak5Nie
Zbys
 Opinia
@Uczciwy 25.03.2019 20:55

Bez komentarza.

Pomocna?
TakNie
Uczciwy
 Opinia
@Zbys 25.03.2019 22:25

Tak będzie najlepiej, bo to forum to nie miejsce, aby zniewarzać innych, tylko wyrazić opinię o firmie i dobrze o tym wiesz, a jeśli chcesz sie to podaj priv, umówimy się i pokarze Ci niezbite dowody na to, że masz kiepskich informatorów, czasem niektórzy robią wszystko aby zepsuć opinię boguducha winnym, tylko po to, żeby odwrócić uwagę od siebie lub aby usprawiedliwić się przed samym sobą, jeśli nie było się do końca fair. Jeszcze tylko musisz zdobyć się na odwagę, bo ujawnisz swoją tożsamość. Chociaż nie jest to trudne, bo można skryć się pod innym Nick-iem, ale można namierzyć id urządzenia, z którego dokonany był wpis. Tylko po co? Pozdrawiam....

Pomocna?
TakNie3
Piotr
 Opinia
@Uczciwy 26.03.2019 01:56

Panowie czytam te wszystkie wpisy i twierdzę że każdy po trochę ma racji.A że źle działo się w szpitalu to święta prawda.Andrzeja znam nic do niego nie mam jest jaki jest.A Stanisław oj szkoda słów.

Pomocna?
Tak2Nie
Rob
 Opinia
@Okularnik 18.03.2019 16:27

Firma ok.

Pomocna?
Tak2Nie1
Jadzia
 Opinia
@Okularnik 18.03.2019 16:27

Firma godna polecenia

Pomocna?
Tak2Nie1
polamzo
 Opinia

nie prawda ludzie wpsujom głópoty wysane z palaca oszem troche poprawek i bedzie idealnie a w koncu to dobry zakład pienożki na czas obiekty jakie som takie som ale zwasze spokój i ludzie som zawsze przeszkoleni ine firmy to porażka liatjom kontrolerzy jak ze srakom a tu spokój jak coś sie dzieje to som telefony zestway motroli i tpye a z panem(usunięte przez administratora)zawsze idze sie do gadac on też jest człowkiem moim zdaniem powien troche inwsetować w firme bo to jego dziecko on lubi tom firme to widac

Pomocna?
Tak1Nie1
czorny
 Opinia
@polamzo 28.01.2015 22:34

widac po wypowiedzi ze mocna grupa na banie

Pomocna?
TakNie
Choracy
 Opinia

Podpowiecie jak się pracuje w firmie, atmosfera i zarobki?

Pomocna?
Tak1Nie
Gardze wami
 Opinia

najgorsza firma w jakiej pracowalem, umowy co miesiac to patologia jedyna zasada to kolesie i spółka, nie polecam sami ormowcy i ubecy, rozstrzelac i do wapna ich. Moje sugestie dla Wiw-Bud Zakład Usługowo-Budowlany Andrzej Waszak: Totalna reforma albo niech waszczak, łysy i grafik ida pod most.

Pomocna?
Tak2Nie
Archi
 Opinia

Umowa o prace tylko jeśli ma się orzeczenie o inwalidztwie Płacą na czas

Pomocna?
Tak4Nie
adam
 Opinia

Odradzam pracę w firmie Wiw-Wud

Pomocna?
Tak1Nie
PRACOWNIK W FIRMIE CCC
 Opinia

Moja opinia o firmie WIW-BUD jest jak najbardziej pozytywna pracuję już 7 miesięcy i nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej firmy a moim koordynatorem jest Dagmara i też jest wporzo tak że nie piszcie głupot bo to co czytalem to nie prawda Szukają ludzi do zatrudnienia jak ktos szuka pracy to z otwartymi rękoma pozdrawiam

Pomocna?
Tak5Nie
odeon
 Opinia
@PRACOWNIK W FIRMIE CCC 11.02.2017 12:41

Te,szef nie pucuj się Zadbaj lepiej o pracowników ,ale czy ty coś umiesz

Pomocna?
Tak5Nie
Adam
 Opinia
@PRACOWNIK W FIRMIE CCC 11.02.2017 12:41

Głupi jesteś Dagmara na niczym się nie zna pijaków trzyma a uczciwych zwalnia

Pomocna?
Tak3Nie
hipis
 Opinia

pracowałem w firmie 4 lata załoga norma ale kadrowa wredna baba nie zna przepisów traktuje pracowników jak ludzi niższej kategorii nie polecam

Pomocna?
Tak2Nie
Iza
 Opinia

Czy obecnie rekrutują pracowników do Wiw-Bud w Legnicy? Nie widziałam żadnej oferty na stronie. Czy możecie podzielić się z innymi użytkownikami opinią na temat tego jaka atmosfera panuje w tej firmie? Czy można liczyć na umowę o pracę? Każda opinia będzie na pewno pomocna.

Pomocna?
TakNie
Paniszer
 Opinia
@Iza 27.03.2018 15:50

Niewiem co tu pisać typowa firm zero poszanowania pracowników stawki śmiech na sali wyzysk nic więcej.

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia

Napiszcie proszę, co wiecie o aktualnie prowadzonych rekrutacjach. Na stronie internetowej firmy nie mogę znaleźć takich informacji. Czy warto tam wysłać CV? Jakie warunki są oferowane nowym osobom? Czy otrzymują umowę o pracę? Są jakieś benefity?

Pomocna?
TakNie
Wójcio Sam
 Opinia

A co to się stało, że WiW-Bud przegrał przetarg w LPGK W Legnicy. Wiem, że dali wyższą cenę niż Piast, który wygrał, ale i tak wywalili ich z przetargu bo czegoś nie dopatrzyli. Czyżby LPGK miał już dosyć WiW-Budu? Myślałem, że oni na LPGK to już dożywotnio będa :) Co przetarg to zawsze oni wygrywali. Tak jak w PWSZ w Legnicy :)

Pomocna?
TakNie
anonymous
 Opinia
@Wójcio Sam 13.05.2018 22:15

Każdy mógł brać udział w postępowaniu przetargowym kto zaproponował najniższą cenę ten wygrywa.

Pomocna?
TakNie
Iza
 Opinia

@Grażyna, jesteś pracownikiem Wiw Bud? Powiesz coś więcej na temat pracy w firmie? Kto wypowie się jaka jest atmosfera wśród pracowników. To jest bardzo ważne, gdyz większość czasu spędzamy w pracy. Czekamy na opinie.

Pomocna?
TakNie
Grażyna
 Opinia

Może mało atrakcyjna praca powoduje, że ludzie nie są z niej zadowoleni?

Pomocna?
Tak2Nie
Iza
 Opinia

Proszę pomóżcie innym użytkownikom dzieląc się opinią o firmie Wiw-Bud Zakład Usługowo-Budowlany. Wiecie może jak wygląda rekrutacja? Czy ewentualnie można liczyć na dodatkowe benefity od firmy? @Ktoś, co firma powinna zmienić, aby pracownicy byli zadowoleni? Wasze informacje są ważne dla osób, które chcą aplikować do tej firmy.

Pomocna?
TakNie
Ktoś!
 Opinia

Czy wszystkie firmy ochroniarskie to firmy (usunięte przez administratora) ? Czytając opinie o poszczególnych firmach ochroniarskich odnosi się takie wrażenie . Jeszcze nie natrafiłem na taką firmę co by miała pozytywne opinie . Aktualnie pracuję w Piast Group . Chciałbym przejść do jakiejś innej . Ale jak czytam opinie to co inna to większy (usunięte przez administratora) ! Widocznie w tym kraju to normalka że pracownik niepełnosprawny traktowany jest jak pracownik drugiej lub trzeciej kategorii .

Pomocna?
TakNie
Administrator
 Opinia

Coraz większa liczba firm zdaje sobie sprawę, jak ważne dla pracowników mogą być benefity pozapłacowe. Czy Wiw-Bud Zakład Usługowo-Budowlany Andrzej Waszak jest takim przedsiębiorstwem?

Pomocna?
TakNie
Domi
 Opinia

Moze sa rencistami i ulge w podatku stosuje ZUS a zaklad nie moze. Dlatego taki pracownik placi wiekszy podatek i mniej zarabia. Ale to tylko jedna z mozliwosci. Moze pracownicy placa dobrowolne(czytaj obowiazkowe) skladki na ubezpieczenie hak to jest w niektorych firmach?

Pomocna?
TakNie
polamzo
 Opinia
@Domi 12.01.2017 23:43

kasa zawsze na czas to sie liczy som wpłacali przelewy som zawsze

Pomocna?
Tak1Nie
Miro
 Opinia

Czy jest jakiś powód, że tak mało piszecie jak się pracuje? Liczyłem , że dowiem się coś a chcę tu pracować

Pomocna?
TakNie
sylwiarem
 Opinia

Dzień dobry wszystkim pisze ponieważ potrzebuję numer telefonu do firmy ochroniarskiej wiw bud ponieważ pozostawili po sobie numer telefonu na ofercie pracy który ma 10 liczb proszę was o numer dziękuję

Pomocna?
Tak2Nie
czarny1
 Opinia

Jakiś miesiąc temu pytałem o pracę w tej firmie . Tydzień temu oddzwonił do mnie jakiś bufon . Przedstawił się jako koordynator ochrony z Wiw - Bud . Podczas rozmowy telefonicznej był ordynarny i beszczelny ! Nie chciał mi powiedzieć na jakich warunkach byłbym zatrudniony ? Na jakim miałbym pracować obiekcie ? I w jakich godzinach ?Tak że od razu podziękowałem mu za pracę !

Pomocna?
Tak15Nie
ochroniarz
 Opinia

Firma Wid-bud to najgorsza firma z jaką miałem do czynienia pracowałem w niej na ochronie s3 warunki pracy tragiczne śmierdząca buda nie mówiąc już o zakazie właczania piecyka gazowego przez cały dzień a nieraz pizdziło fest na wypizdowiu na pieniądze czeka się w tej firmie 2 miesiące a na koniec zostaje się jeszcze oszukanym kontaktu z tą firmą nie ma żadnego tarabanić można od rana do wieczora a jak sie już dodzwonisz to nikt tam nic nie wie TA FIRMA WYJEBAŁA MNIE NA 1200ZŁ !!!!!!!!!!!!!!!! Tak więc gorąco nie polecam !!!! jak najdalej od niej !!!

Pomocna?
Tak9Nie
Markus
 Opinia
@ochroniarz 28.04.2017 19:30

Pisałeś do PIP ?

Pomocna?
Tak2Nie
kredek
 Opinia

najbardziej udawił mnie tekst -> wole żebrać niż tam pracować - mniejszy wstyd :))) hehe dobre :) no to nieźle tam macie :)

Pomocna?
Tak4Nie
Irek
 Opinia

No Panowie - zobaczymy czy przy ochronie na S3 Legnica-Lubin będzie Wiw-Bud stał. Słyszałem, że przetarg został ogłoszony

Pomocna?
TakNie
Janek
 Opinia
@Irek 20.02.2017 15:37

Wiadomo już kto dalej ochrania S-3?

Pomocna?
TakNie
Wlodek
 Opinia

Wiwbud jest super!!!

Pomocna?
Tak1Nie
Edek
 Opinia
@Wlodek 21.01.2017 19:27

Uśmiałem się jak norka. Jeżeli miało być złośliwie ,to zgoda jest,,wspaniale" r...wa

Pomocna?
Tak5Nie
Wilk Rozee
 Opinia

Dzień dobry! Proszę o grzeczne wyjaśnienie, dlaczego pracownicy ochrony zatrudnieni na umowę o pracę (II grupa niepelnosprawności) otrzymywali w 2016 roku wynagrodzenie netto ok. 1314 zł a nie ok. 1355 zł?

Pomocna?
TakNie
Jan
 Opinia

Pozdrowienie dla Dagmary Jan.

Pomocna?
Tak4Nie
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie
hernanes
 Opinia

Jeszcze niedawno miałem nadzieję na dostanie się do firmy jak najszybciej. Obecnie już takiego ciśnienia nie mam bo ludzie mówią , że wcale już nie pracuje się tak wesoło. Co do ich pracy @omga to pracują tam gdzie akurat dostaną zlecenie i im płacą

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Wiw-Bud Zakład Usługowo-Budowlany Andrzej Waszak - Legnica

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wiw-Bud Zakład Usługowo-Budowlany Andrzej Waszak