ECKERT Automatyka Spawalnicza

Legnica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 164 ocen.

Opinie o ECKERT Automatyka Spawalnicza

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ECKERT Automatyka Spawalnicza

Czarna Krulowa

Jak myślicie, będą trzynastki ?????

Czarna Krulowa
@Czarna Krulowa 05.12.2017 00:22
Jak myślicie, będą trzynastki ?????

RECHOT, RECHOT, RECHOT

a
@Czarna Krulowa 05.12.2017 00:22
Jak myślicie, będą trzynastki ?????

Zapomnijcie IMBUSY

anonymous

Pracowałam tam jakiś czas temu. Jak widze z komentarzy wynika że nic się tam nie zmieniło! Każdy myślał tylko żeby ochronić własna „(usunięte przez administratora)” przed prezesem. Nie ważne ze tym samym zwalasz winę za swoje błędy na Bogu ducha winnych współpracowników. Byle tylko Tadeusz albo Iwona byli myśleli ze jesteś bez skazy. Z jednej strony może to nie dziwić bo nigdy nie wiesz czy prezes wstał lewa noga i czy to nie będzie twój ostatni dzień w tej pracy. Ale z drugiej strony firma nigdy nie będzie działać prawidłowo! Bo ludzie zamiast współpracować (wszakże mamy ten sam cel) kopia pod sobą dołki tylko żeby uchronić się przed prezesem i panią dyrektor.

Gall
@anonymous 04.11.2017 15:06
Pracowałam tam jakiś czas temu. Jak widze z komentarzy wynika że nic się tam nie zmieniło! Każdy myślał tylko żeby ochronić wła...

Dobra atmosfera w pracy to podstawa, a przecież podpisujemy klauzulę o wzajemnym poszanowaniu - nic nie wartą . Dopóki tej prawdy nie zrozumieją pracodawcy, nie będą mieli pracowników. W Niemczech ten problem rozwiązano znakomicie. Pracownik w nieustannym stresie, to pracownik podatny na różne choroby, chociażby przeziębienia. Trudno jest znaleźć pracownika, który by spełniał 30 warunków, wymagania ogromne a warunki kiepskie.

Ja2

Krzysztof to tylko czubek góry lodowej. Masz Radka zapomniał jak samm był montażysta, teraz przejąŁ metody Łysego Tadka. Kolejny kłamca Tomasz niewierny, były kierownik elektr., ale nadal mu się wydaje że nim jest. Masz Iwonke, masz Tadka i pewnie jeszcze kilku innych którzy dezorganizujĄ pracę w tej "firmie". Paul tylko pali e-papierosy tak mu robota mija, Rafael też pali ale kryje się przed starym XD

Ja

Witam,jeśli ktoś chce iść do pracy do tej firmy odradzam,totalny chaos,brak organizacji,dyrektor Krzysztof ma wszytko w (usunięte przez administratora) z nikim się nie liczy, nie nie wspomnę o Tym Nadetym wysokim kierowniku co ma humory jak baba porażka,odbijanie się z każdą czynoscia,latanie co chwile,nie dbają,nie szanuje pracowników,brak narzędzi do pracy brak odzieży roboczej,magazyn w którym wiecznie nic nie ma atmosfera straszna. Uwaga na rozmowę kwalifikacyjną bo po podpisaniu umowy inaczej wszytko. A szef firmy ma wszytko w (usunięte przez administratora) a tym czasem ta firma się rozpada haos haos nie idziecie tam do pracy szkoda czasu. Nadgodziny płatne kwartalnie żenada zaperdzielac soboty i nie dostaniesz do wypłaty bo szef na wakacje ma hehehe żenada więcej kierowników niż pracowników każdy jeden od drogiego mądrzejszy

R. K.

Prezes prosi cię o coś, by za chwilę zażądać czegoś zupełnie odwrotnego? W firmie nikt nie wie, za co jest odpowiedzialny, wygrywa filozofia "jakoś to będzie"? Czujesz, że przez ten brak podziału kompetencji na koniec wszystko i tak ląduje na twoich barkach? W tym chaosie (a może i szaleństwie) niestety nie ma metody. Tak wygląda praca w tej firmie.

Marta

@błyszczący wkrętak ale w takim razie jesteś za wprowadzeniem schematów w ECKERT Automatyka Spawalnicza, czy właśnie wręcz przeciwnie?Generalnie schematy są po to, aby optymalizować pracę w firmie. Ich brak mógłby powodować chaos wśród pracowników i brak standaryzacji działań w ramach jednego zakładu. Czy uważasz, że po prostu obecne powinny się poprawić?

błyszczący wkrętak

Stare chińskie przysłowie mówi: "wyrzuć schematy, zrób po swojemu". Obiema rękami podpisuję się pod poprzednikiem: wszystko co robi główny automatyk jest zrobione na odpieprz. A w razie czego zawsze zwala winę na Bogu ducha niewinnych kolegów. Już jak był kierownikiem działu elektr. dawał swoje popisy kłamstwa. Oczywiście reszta automatyków (tych co są i tych co byli kiedyś) to całkiem klawe ziomki. A klarowne schematy by dużo korzyści wniosły dla produkcji, serwisu i klienta.

Marta

@dubstep&tranc3 a możesz w takim razie napisać coś też przy okazji, jak oceniasz pracę w ECKERT Automatyka Spawalnicza? Czy lubisz przychodzić tu do pracy, jesteś zadowolony ze swoich zarobków? To bardzo przydatne, bo aktualne informacje.

dubstep&tRaNc3

Prośba wielka do Prezesa znajdź kogoś do schematów. Główny automatyk nie robi roboty. Gubi się we własnej ściemie. Te schematy elektryczne to główny problem z maszynami, które przecież nie są takie złe. Tylko te schematy :( największy problem. A głównego automatyka weź do sprzątania basenu.

Marta

@na szczescie juz byly ale w jakim sensie kierownictwo wpływa na atmosferę aż w tak dużym stopniu? Możesz opowiedzieć więcej, jak to wygląda w praktyce?

O

Powoli i firma sama się rozpitoli.

na szczescie juz byly 

Do Marta Jak z wczesniejszych postów wynika atmosfera jest glownie zepsuta przez podejscie prezesa i pani dyrektor. A to przykre bo im powinno zalezec na tym. Bywalo tak ze jak prezes "wstal lewa noga" to potrafil zwolnic caly dzial. Furiat. Najlepiej schodzic mu z drogi i sie zbytnio nie wychylac.

Marta

@Tak zwany Kiero a od czego Twoim zdaniem zależy ta kiepska atmosfera? Część teoretyków twierdzi, że atmosfera w pracy w znacznym stopniu zależy też od nastawienia pracowników, jak to wygląda w ECKERT Automatyka Spawalnicza?

liroy

Paul ma Najlepszom fuszke. Pobawi sie smartphone i idzie do domu. Chwile sie Pokreci po chali. Posciemnia cos i wraca zaraz do opieprzania sie w biurowcu. Prezes albo ślepy albo nie wiem co.

Tak zwany Kiero

"Mają dobrze ci co kapują"- tak to prawda. Ale też do pewnego czasu, aż Tadziu nie wywali cie z hukiem i zatrudni kolejnego kapusia. A atmosfera jest serio ch***wa. Tak jak piszesz nie chce się rano z łóżka wstawać, a po robocie w domu masz doła, depresję czy jak to inaczej nazwać.

na szczescie juz byly

Praca super, atmosfera tez. Tylko dlaczego jest taka rotacja? A no tak Tadziu mial zly humor bo wstal lewa noga, a Królowa nie kupila sobie nowej pary butów. Atmosfera jest tam taka ze jak trzeba isc do pracy to zygac sie chce. A jesli atmosera jest tragiczna to i praca tez jest tragiczna. Mają dobrze Ci co kapuja.

Pracownik od kilku lat

Odejścia są, bo w zeszłym roku był spadek zamówień, a w tym zdecydowanie zmieniła się specyfika rynku pracy i jest duża rotacja nie tylko u eckerta. Wystarczy trochę się rozejrzeć po rynku i wśród znajomych. Co do trzynastki, to ja wolę mieć podwyżkę która jest zagwarantowana w umowie niż dodatek, który pojawi się w zależności od tego czy przypadkiem nie trafię do szpitala albo czy koniunktura się nie pogorszy. Premia to premia - dodatek za wyniki, a nie obowiązek szefa firmy. I jeszcze raz dodam, że nie mowie ze to najlepsze miejsce na świecie ale znam inne prywatne firmy w regionie i jest tam zdecydowanie gorzej.

michał_szarpidrut

@ Pracownik od kilku lat Dostał podwyżkę. Zabrali mu trzynastkę. Wyszedł jak Zabłocki na mydle, co tam cieszmy się wciąż z podwyżki. Matematyka trudny skill.

oportunity

Hohohooo, zastanawiające, kto napisał powyższe wpisy. Stawiam dolary przeciw orzechom, że to ktoś zatrudniony z rodziny szefa albo jego żony. Jak pisano tu wielokrotnie- szef to choleryk i należy trzymać się od niego z daleka; po drugie w tej firmie zarobki są dużo poniżej standardów. Kolejna rzecz: eckert to nie duża firma, tylko mieści się w kryterium 'małych i średnich firm'. Kolejna rzecz: do działu marketingu nikt nic nie ma- wszyscy wiedzą, że mają budżet ledwie na kilka długopisów hohohooo. A ostatnia rzecz: skoro jest tak dobrze, to skąd ta fala odejść?

Jest OK

Zgadzam się w 100% z powyższą opinią. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Pracownik od kilku lat

A ja tam pracuje i widzę w firmie coś całkiem innego. Maszyny się sprzedają obecnie, zamówień więcej niż mocy dlatego firma zatrudnia. Owszem ludzie odchodzą, ale bardziej widać chyba wypalenie niz faktycznie fatalne warunki pracy. Szef jest jaki jest, ale pamiętajcie, że: raz musi być szefem dużej firmy i trzymać ja w ryzach, dwa jeżeli ktoś potrafi normalnie porozmawiać (a nie jak większość głową w piasek i wodę w usta, a jak zarząd się odwróci to wyzywanie - odwaga maks) to zostanie wysłuchany. Ale tak, prościej jest wywalić żale anonimowo w internecie niż zadbać o swój tylek w firmie. Zarobki tez są ok i z tego co widzę to tylko rosną (moje także). No i docencie, że to nie strefa: brak korposzczurow, jedna zmiana, ciepła hala, firma z Polski i Legnicy typowo - żadna obozowa filia. Oczywiście wiele można poprawić i są dni (wcale nie mało) ze tak wkur... ze głowa mała - ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Jak ktoś lubi mieć na coś wpływ, do tego chce poznać nowe rzeczy, a nie tylko 8 godzin żeby odwalic swoje i się odczepcie - to ja polecam. I sądząc po formie i stylu wielu wcześniejszych komentarzy to raczej "orły" w swej dziedzinie ich nie pisały. Tyle mojego dla równowagi, bo ktoś zadowolony pracuje, robi swoje i nie ma czasu chwalić a główne żala się tu niezadowoleni. Pozdrawiam i to też tych co zaraz mnie pewnie zjadą (ze szef, że marketing, że coś tam coś tam).

MozeNowyPracownik

Witam, Dostałem skierowanie na staż do biura (6mcy) Ktoś, coś ? Czytałem różne opinie z przed roku i raczej negatywne - Ktoś z Was może napisać czy coś się zmieniło czy omijać raczej szerokim łukiem ? Pozdrawiam

jeszcze-tu-pracuje
@MozeNowyPracownik 27.04.2017 13:30
Witam, Dostałem skierowanie na staż do biura (6mcy) Ktoś, coś ? Czytałem różne opinie z przed roku i raczej negatywne - Kt...

No i co mam Ci człowieku napisać? W Ekercie nie jest dobrze. Sam szef jest cholerykiem i trzymaj się od niego z daleka. Jak się na niego natkniesz, nie gadaj za dużo, przytakuj i szybka ewakuacja gdziekolwiek np. do kibla. Z kolei jego synowie nie należą do zbyt rozgarniętych i ludzie mają ich po dziurki w ... Pracownicy- ci co zostali to raczej tacy, którzy innej pracy nie mogą znaleźć. Nikogo wartościwego już tu od dawna nie ma. Sami kierownicy (po zawodówce, heh), a pracować nie ma komu. Tak sobie szefo firmę "zorganizował". Po drugie takich jak ty stażystów było już sporo i praktycznie zawsze wylatywali (szef łatwo zmienia zdanie- z nim to jak z dzieckiem). Z drugiej strony jeśli naprawdę nie możesz innej pracy znaleźć, to z czegoś trzeba żyć. Ale to praca dla desperata bardziej. Kasy raczej tu nie zarobisz. Tak jak ktoś wyżej pisał- obiecanki cacanki i fantastyczne premie, których nigdy nie było i nie będzie. Trzynastek już od bardzo dawna nie ma i nikt ich nawet nie wspomina. Za to kamer w firmie sporo (szef ma świra na punkcie złodziejstwa- że niby wszyscy go w około okradają), mikrofony podsłuchy. Do tego czytniki linii papilarnych czyli niezgodne z prawem zbieranie danych biometrycznych. Podsumowując: jak musisz iść do pracy a roboty nie znajdujesz = możesz próbować i szukać w tym czasie innej pracy. Jeżeli masz wymagania takie jak pensja i atmosfera w pracy = ODRADZAM, bo tego tu nie ma.

kolo

Firma jak firma ale dużo stanowisk niepotrzebnych ,szczegulnie w biurach.Kto do firmy produkcyjnyej przyjmóje pięciu do bira a dwuch na produkcę. Ktura firma może pozwolić sobie na tylu dyrektorów od niczego ? Zaopatrzenie żal pisać .Prezes ktury udaje że wszystko gra ,obiecuje (fantastyczne) premie kturych nikt niewidzał.

MIODEK
@kolo 26.04.2017 17:44
Firma jak firma ale dużo stanowisk niepotrzebnych ,szczegulnie w biurach.Kto do firmy produkcyjnyej przyjmóje pięciu do bira a...

Zaiste jak widać, wykwalifikowaną kadrę zatrudniają, ze światłą znajomością języka w mowie i piśmie. Cóż za epicka ortografia.

Trans

ogółem dramat

ExDealer

Prezes nie ma szacunku zarówno dla swoich pracowników, jak i klientów. Długi czas się to sprawdzało. Ale teraz czas wypić naważone piwo i patrzeć na gorzki upadek swojej firmy.

:)

Mam takie marzenie. Chciałbym zobaczyć jak Stary, jego synowie i Szanowna Pani Dyrektor walczą ze sobą w kisielu :)

A.

Co chwila ktoś się zwalnia. Tadek ma kłopot ludzie uciekają a nikt nowy nie chce przyjść tu do pracy.

donek

o, widzialem, ze szukaja Operatora obrabiarek CNC, ktos sie zwolnil?

Kurierpl

Cos w tym jest, tez tak podslyszalem. Szkoda :(

Kurier

Cos w tym jest, tez tak podslyszalem. Szkoda :(

ciekawski

Podobno Eckert zabnkrutowal? Takie info chodza po miescie.

byly

Wszystkie opinie o pracy w Eckert to prawda. Sam w to nie wierzylem do puki sam tego nie doswiadczylem. Wyniszczanie jak ktos sie odezwie. Zero poparcia od innych osob. Bo jak sie trzyma w grupie to do zwolnienia ida wszyscy. To dziwne ze tam jeszcze wszystko funkcjonuje. Rotacja pracownikow masakryczna. Powodzenia dla Tadzia. Mam nadzieje ze w koncu doprowadzi do upadku wszystkiego.

Zszokowany

I co teraz ???

Obi oba

Olaboga ECKERT rozpadło się na 3 mniejsze firmy. Co dalej pytam???

gucio
@Obi oba 28.10.2016 12:03
Olaboga ECKERT rozpadło się na 3 mniejsze firmy. Co dalej pytam???

co to znaczy?

Obi oba
@gucio 15.11.2016 22:50
co to znaczy?

To znaczy tyle, że pracownicy są teraz podzieleni na 3 firmy. 2 z tych firm przynoszą podobno same straty. Czeski film.

anonim

(usunięte przez administratora)

Maurycy

edek widać że nie pracujesz w tej firmie. Tu nie ma z kim rozmawiać. Pozdrowienia z 'firmy' Eckert, właśnie siedzę w biurze i się opieprzam. Tu też się da jak sie umie.. nie tylko na produkcji hehehe

anonim

(usunięte przez administratora)

Stefan(owicz)

Nie słyszałem o takim stanowisku, ale już tam (na szczęście) nie pracuję, więc może nie wiem. Premia jest, ale jest zawsze już wliczona w wynagrodzenie. Przykładowo wynegocjowałeś sobie 2500zł, to dostaniesz 2000zł podstawy + 500 zł premii. Uważam, że składać papiery zawsze można, nawet jak nie ma ogłoszenia o pracę. Z drugiej strony jest to stanowisko niestabilne- dziś Eckertowi wydaje się, że potrzebuje taką osobę, a jutro jesteś już niepotrzebny... Raczej celuj w pracę na produkcji. Tam nie ma co prawda szału (wynagrodzenie poniżej krytyki), ale chłopaki nauczyli się łatwo robić Eckerta w bambuko :) Wszystko robią na odwal (jeżeli w ogóle coś robią) i mają to gdzieś... W biurze pieniądze niewiele wyższe, ale bardzo dużo stresu.

Prosper
@Stefan(owicz) 18.10.2016 17:54
Nie słyszałem o takim stanowisku, ale już tam (na szczęście) nie pracuję, więc może nie wiem. Premia jest, ale jest zawsze już...

Sama prawda o firmie. I tyle w temacie.

anonim

(usunięte przez administratora)

Montarzysta

Wszystko sie zamyka w jednym słowie: KOSZTY yyy..... dwóch słowach: KOSZTY i OSZCZĘDNOŚCI yyyyy... trzech..... czterech: KOSZTY, OSZCZĘDNOŚCI i ZAMROŻONE PIENIĄDZE

anonim

(usunięte przez administratora)

Montarzysta

Zależy co masz na myśli wiele osób bumeluje, a reszta na nich robi i jeszcze obrywa od kierownictwa bo za wolno, bo źle, bo tamto.......... dostęp do narzędzi fatalny, często na kilku ludzi jedna wiertarka/zaciskarka/wkrętarka itd. trzeba czekać na narzędzie aż kto inny skończy swoją robotę kolejna rzecz to kolejki do magazynu..... tak tak- części montażowe musisz sobie sam kompletować... a NIGDY nie ma kompletu...... kombinujesz, porzyczasz o rysunkach i schematach zapomnij....... rysunki montażowe nigdy nie lądują na produkcji...... schematy elektryczne rysowane przez GŁÓWNEGO AUTOMATYKA (kiedyś kierownika elektryków) to śmiech na sali (jak pisał wczśniej TECNO) masa błędów!!!!!!!!11 Dodatkowo stres na delegacjach..... mechanizmy do siebie nie pasuja... nigdy nie ma czasu... Srogie baty dostajesz od klienta i od kierownictwa...... Można powiedzieć taka firma typowo komunistyczna SPORO BETONU zero myślenia Hajs marny koleżeństwa też już od paru lat nie ma Uważać na donosicieli jest ich mnustwo

koko szanel
@Montarzysta 16.08.2016 22:40
Zależy co masz na myśli wiele osób bumeluje, a reszta na nich robi i jeszcze obrywa od kierownictwa bo za wolno, bo źle, bo ta...

opisałes widze może bez szczegółów ale w skrócie tak to wygląda

anonim

(usunięte przez administratora)

Prosper

Warto poczytać co piszą przedmówcy...

wazny

wstrzymaj sie troche czasu na dzien dzisiejszy wiecej sie mowi o zwolnieniach a nie zatrudnieniach prubuj na jesien moze w tym roku ciutke ludzi z biura wylecialo skladac papiery zawsze mozna nikt tobie dupy nie urwie

anonim

(usunięte przez administratora)

Andrzej

Problem w tym, że w Eckert nie zarobisz. To jest pogoń do podlizywania się szefowi, a on i tak ma wszystkich pracowników gdzieś. Liczy się tylko kasa dla niego, na chałupę, basen, znowu nowe auto, pensje jego synów ktorzy nic do firmy nie wnoszą A nam to 13tki zabiera, teraz jakieś zwolnienia masakra

anonim

(usunięte przez administratora)

QuQu

Dobrze powiedziane kolego CUD: chyba, miały itp. Może i miały, ale do kieszeni królowej i czerwonego indora :P Tobie się kolego cud nie zdarzy.

Tecno

(usunięte przez administratora) czy kiedyś doczekamy się schematu bez błędów na kazdej stronie aaaa i nie kłam tyle bo uszy wiedna pozdrowienia elektryckie chłopaki

gwint

czy wierzycie że sprzedaż się ruszy i nie trzeba będzie szukać nowej roboty? ileż to jeszcze potrwa? martwię sie.

jeszcze_pracownik
@gwint 30.06.2016 18:23
czy wierzycie że sprzedaż się ruszy i nie trzeba będzie szukać nowej roboty? ileż to jeszcze potrwa? martwię sie....

Ale co ma się sprzedawać??????????? Onyx czyli stary Szafir w obudowie??? Laser którego produkcja nie potrafi złożyć i montaż docelowy trwa pół roku???? Proste plazmy i waterjet które konkurencja ma lepsze????????? I kto ma to ROBIĆ jak wartościowi pracownicy już dawno uciekli??????

Były

Pracowałem tam jakiś czas temu. Zarobki, jak na Legnicę, są całkiem niezłe. Zwolniłem się z głownie z powodu kiepskiej atmosfery w firmie. Nie wiem jak jest teraz, lecz jakiś czas temu każdy każdemu podkładał kłody pod nogi. Nie było współpracy między działami,(usunięte przez administratora) Przykre, bo spotkałem tam kilku naprawdę dobrych specjalistów, którzy się spalają w tej pracy. Gdyby nie atmosfera to prawdopodobnie pracowałbym tam do tej pory.

Pracownik
@Były 13.05.2016 17:07
Pracowałem tam jakiś czas temu. Zarobki, jak na Legnicę, są całkiem niezłe. Zwolniłem się z głownie z powodu kiepskiej atmosfer...

Święta prawda! Atmosfera w tej firmie to porażka. Nie jestem typem wazeliniarza, nie lubię się podlizywać żeby mieć lepsze kontakty z szefostwem. Niestety w tej firmie tak trzeba. Żeby uzyskać cokolwiek od p. dyrektor czy prezesa trzeba się podlizywać. Każdy każdemu utrudnia pracę, tylko po to żeby wypaść w oczach prezesa lepiej niż inni. Porażka a nie praca. Nie liczy się klient czy zysk firmy. Liczy się tylko to, żeby prezes miał lepsze zdanie o Tobie. Nie polecam.

gryfon
@Pracownik 26.07.2016 17:40
Święta prawda! Atmosfera w tej firmie to porażka. Nie jestem typem wazeliniarza, nie lubię się podlizywać żeby mieć lepsze kont...

Atmosfera tam to jest niestety porażka , kłody pod nogi co chwile ktoś podklada, tylko żeby się przypodobać szefostwu.

anonim

(usunięte przez administratora)

realny

To w ekercie po 24 miesiacach przyjdzie kolejny pracownik :)

realny

Oferuja umowe o prace na czas okreslony na 1, 2 , 3 lub 5 lat. Stabilnosc niesamowita, bo czas wypowiedzenia 2 tygodnie. Zero premii i dodatkow gola pensja.

anonim

(usunięte przez administratora)

dr blitzen

jak pracodawca nie ma nic innego do zaoferowania poza umowa o prace to sorry......... niedlugo konstruktorow na smieciowki beda przyjmowac.............

ciekawski

A jakie zarobki w dziale konstruktorskim ?

olj
@ciekawski 04.02.2016 15:55
A jakie zarobki w dziale konstruktorskim ?

nie wiecej niz 3 - 3,5 a najlepiej za 2

ciekawski
@olj 04.02.2016 17:28
nie wiecej niz 3 - 3,5 a najlepiej za 2

brutto czy netto? Ludzie różnie podają, mam nadzieję że piszesz netto.

Pan Ktoś

Przydało by się znacznie bardziej szanować starszych stażem pracowników, a nie zwalniać już wyuczonych i zatrudniać znowu za jakiś czas nowych za tą samą lub wyższą stawkę i na nowo uczyć. Nie traktować ludzi przedmiotowo i zrozumieć czasem. Rozwiązywać problemy, a nie ich unikać i liczyć się z innymi ludzmi na każdym stanowisku, nawet tym najniższym...

fenix

nie wszyscy tam dobrze zarabiajom, na stanowisku specjalista ds kontrolingu zarobek powyżej 2500 zł, to chyba jakas kpina, helołłłł, biorąc jeszcze pod uwagę,że bedzie sie pod tzw paniom dyrektor iiiii

Zostaw opinię o ECKERT Automatyka Spawalnicza - Legnica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ECKERT Automatyka Spawalnicza