brak logo

Spółdzielnia Wulkan w Olsztynie

Olsztyn

Opinie o Spółdzielnia Wulkan w Olsztynie

oszukana 2009-12-05 13:29:04
Firma której oddział jest na ul.1maja patrz telemarketing. Nie polecam firma wykorzystująca pracowników, nieuczciwa nie dająca szansy rozwoju, nie wywiązuje się z określonych płatności oszukuje pracownika, zwalnia bez konkretnie określonego powodu bez zachowania okresu wypowiedzenia na podstawie rzekomego porozumienia stron!!! Nie polecam.
2
acha 2010-06-18 19:48:40
pracuje na 1 maja od 2 lat i nie znam lepszego pracodawcy w olszyńskich realiach, oczekują wyniku i tylko leni zwalniają. Pozdrawiam i życzę powodzenia u innych pracodawców
1
kaol 2010-09-06 09:53:11
Nie powiedziałbym że to najlepszy pracodawca w Olsztynie. [usunięte przez moderatora] brak szacunku do pracownika
1
kuba 2011-01-03 19:45:09
Pani Agnieszka już tam nie pracuje, jest nowy skład i zdecydowanie się poprawiło. Zwalniają tych co nie robią wyniku. No i są nowe fajne projekty
ja 2011-01-17 20:54:23
wprowadzają projekty od [usunięte przez moderatora] strony, do tego jak zrobisz 21 umów to dostaniesz całe 5 zł za umowe. śmiechu warte. ciekawe kiedy sie rozpadnie
oooo 2011-03-08 02:01:36
tak, poprawiło sie, tak sie poprawiło ze nowy skład działał 3 miesiące... bo jak mogło to funkcjonować jeśli do zarządzania zabiera sie ktoś kto nie bladego pojęcia o sprzedaży
anonim 2011-03-22 10:47:09
słuchajcie, a czy ten WULKAN to jeszcze działa? czy go zlikwidowali?
anonim 2011-08-22 19:38:52
Z tego co wiem,to jest nowa władza w firmie i wszystkich starych prezesów pogonili. Podobno w siedzibie mają zorganizować coś i będą przyjmować nowych agentów.Także praca się znajdzie.Pani Agnieszka już tam nie pracuje, byłam tam i się pytałam.Także to prawda.Są nowi ludzie i bardzo sympatycznie
1
Witek. Z.E.T.O. 2014-03-17 04:44:43
Proszę o tym nie pisac (usunięte przez administratora)bo inaczej na bruk !
6
Misiek 2014-11-27 08:07:46
Jest bardzo OK !!! Serdecznie zapraszamy. :-)
momotaro 2014-12-06 16:12:37
Ta samochód ważna rzecz dla pana W.:-)No i jeszcze jak jesteś chłopak z Zatorza,zapraszasz do chałupy dajesz małe co nieco i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kolegów to jesteś super pracownik.
Indianin z Tworek 2015-01-27 21:15:52
Witam Serdecznie pana (usunięte przez administratora)., który na wszystkich obiektach każe się tytułować panem kierownikiem a w rzeczywistości jest zwykłym dyspozytorem. Jest to osoba, która włazi w dupę bez mydła każdemu do którego potrzebuje łaski a w szczególności od każdego ochroniarza. Ma charakter dominatora i stosuje mobbing. Stawia ultimatum ochroniarzom jeśli oni sprzeciwiają się jego decyzjom, które są wbrew STATUTOWI PRACY. Zapytuje się pana Wiesława kto rządzi w tej firmie prezes czy czy Wiesław i czy dyrekcja firmy wie o jego przekrętach i machlijkach?
2
Pan Miasta. 2015-01-29 04:08:04
Znam osobiście tego Wieśka, pracowałem w ochronie na budowie ,pewnego dnia przyjechał na budowę i kazał załadować mi kilka worków cementu i.t.p. odmówiłem i powstał problem czy mam pracować czy mnie zwolnic , razem Dyrektorem Janem K. i Panią Elżbietą K. postanowili mnie zwolnić . Faktem jest ze poinformowałem o tym kierownika i Dyrektora I.P.Budowlanego ,który wymówił dla Wulkan Olsztyn pilnowanie budowy. Druga sprawa dotyczy obecnego Prezesa ze nie doniósł do Prokuratury na poprzedniego Prezesa i Dyrektora i Zarząd o popełnieniu przestępstwa o niegospodarności ! Wydawali na prawo i lewo pieniądze z dotacji dla pracowników niepełnosprawnych z P.F.R.O.N. i Wiesiek i Elżbieta o tym wiedzieli ,dlaczego oni jeszcze pracują nie wiem ale niedługo się dowiemy !
1
były 2015-02-03 13:03:23
Ją mogę jeszcze dodać jako były pracownik tej śmiesznej firmy nagminne wykreślenie z grafiku dyżurów całych dniowek i tym samym zaniżanie wypłat. Sam niestety tego doświadczyłem gdy postanowiłem sobie obejrzeć swój grafik przy wypłacie z wymazana jedną 12 godzinną dniowka. Wulkan to totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie rządzi wyżej wspomniana osoba o charakterze prymitywnego cwaniaczka . Nie polecam nikomu.
1
Strażnik z Wulkanu. 2015-02-07 17:57:17
Wiesław Decker zatrudnia Emerytów na obiekty budowlane na zlecenia i płaci 3,50 za godzinę . Czy Taki Pracownik Jak W.Decker powinien pracować !
2
prawniczka obserwojaca te firme. 2015-02-10 19:12:46
Spokojnie ta fime juz obserwujemy , czekamy od ludzi na aneksy ktorych nie dostali o podwyzszce . A oklamywanie pracownikow i oszustwo pod pretekstem ze wyplaty w lutym wyplacone z 1680 to przestemstwo pefron wstrzyma im,umowe i dotacje kolezanka z olsztyna tez mi mowila ze nie dostala aneksu a wyplata z 1680 to oszustwo do sadu bo w lutym wynagrodzenie netto 1286zl wlasnie sie zajmuje jej sprawa. Ludzie idzie do inspekcji pracy oraz do pefron wszystko wam wulkan wyplaci kserujcie wszystkie grafiki nagrywajcie rozmowy z wieskiem do dziela wszystko jest do wygrania.
1
prezes firmy nic nie wiedzacy 2015-02-12 20:53:21
Pozdrawiam prezesow firmy wulkan ktorzy daja sie oszukiwac pani eli.k,wieskowi .D pani w placach ciekawe jak sie bedzie pan prezes wypowiadal w mediach skoro jego podpis widnieje w placach to ze spoldzielnia zatrodnia ludzi chorych umyslowo to nie znaczy ze wszyscy maja takie orzeczenie media sie zaciekawily praca pana prezesa . Powodzenia w dalszych oszustwach.w
2
Indianin powrócił 2015-02-26 16:01:12
Szanowny panie Wieśku D. dlaczego jest pan taką jadowitą żmiją? Jeżeli pan zarabia 4,5 tys. miesięcznie na czysto to czemu reszta pracowników ma tylko nędzne ochłapy? Czy nadal pan dzieli się z panem kierownikiem obiektu panem Czaplą? Ile pan z tego ma bo kasa fiskalna to tylko zbędny balast, który w ogóle nie działa. Pieniądze, które wpływają do kasy nie docierają do firmy tylko są dzielone między dwóch ludzi czyli pana Czaplę i pana Wiesława Deckera zwanego dyspozytorem. Czy pan prezes firmy Wulkan wie o tym? Czy pani Ela siedzi u pana w kieszeni i kto z tego wszystkiego czerpie największe korzyści? Dlaczego kantujecie ludzi na urlopach? Indianin - wykopałem topór wojenny.
4
pokrzywdzona 2015-04-05 23:02:55
Popieram cie ja przez tego czlowieka malo nie zamarzlam z wyziebienia dzwonilam ze brak ogrzewania ale on to zignorowal trafilam na zwilnienie lekarskie i zlorzylam pozew w prokuraturze i inspekcji pracy. Sprawa w toku ale jemu ciagle malo przezucil mnie gdzie indziej i tam sobie prubuje odbic zadzwonilam o braku swiatla znow zignorowal . Najgorsze jest to ze nie moge zapomniec jak moj organizm wyl wyziebiony 3 dni to bylo pieklo , mysle ze wkoncu prezes powinien z tym czlowiekiem cos zrobic i,zatrudnic na jego miejsce mlodego ambitnego czlowieka. Ja napewno,porusze niebo i ziemie a on nie moze ludzi narazac na to co ja przeszlam. Moze warto sie zkontaktowac i zebrac wszystkich ludzi prosze wszystkich pokrzywdzonych o kontakt na e-mail renata1970@poczta.onet.pl
1
momotaro 2015-04-20 12:25:39
Od dawien dawna pracownik w firmie Wulkan jest traktowany jak śmieć. Przykład? Ależ proszę bardzo. Karczma Warmińska w Gietrzwaldzie. Miejsce pracy ciecia z Wulkanu? Dziedziniec tejże karczmy. Cała noc na dworzu do końca października a że temparatura spada poniżej zera? Decker na to przywiez sobie kołdry i kalesony.Prąd i woda? Zapomnij.Ważne że im kasa leci.Hahaha. Ludzie trzymajcie się jak najdalej od tej firmy i nie dajcie się zgnojc prymitywny kolesiom z kierownictwa tej firmy.
3
gaga 2015-04-21 13:09:14
dzien dobry chcialabym sie zapytac czy firma wulkan placi pracownikom osobne pieniadze za mycie okien
2
Dyzio 2015-04-23 07:09:48
czy gnembienie pracownikow krzyki na nich i mycie okien ludziom ktorzy mają 2 gr i op to norma bo są ludzmi niepelnosprawnymi czy pan Prezes wie co się dzieje czy to go nie interesoje czy za mycie okien sa osobne płace
1
podziwiam was 2015-04-28 09:57:15
Zawsze mozecie zglosic do pokuratury doniesienie do sadu pracy o mobbing wraz z odszkodowaniem , nie widze problemu , ja to zrobilam i nic strasznego zaden czlowiek nie stoi ponad prawem , za warunki ktore sa zapewnione w tej firmie to temp w ktorej czlowiek pracuje nie moze byc nizsza niz16 stopni w,ochronie moja sprawa jest w prokuraturze ale inspekcja pracy,kazala firmie co do pana deckera odpo. Ukarac ale niestety od dnia inspekcji co mam papier pan decker pozoruje kradzieze a jak nie wyjdzie to mnie przezuca ,tam tez nie wyjdzie to nastepny obiekt prezes chyba tak kaze zeby zwolnic pod pretekstem kradziezy, posuneli sie do tego stopnia ze zachorowalam a lekarz mi oznajmil ze tak szybko nie wruce do pracy bo leczenie bedzie dlugotrwale . Ponownie podalam doniesienie do prokuratury oraz do sadu o zadosc uczynienie na powazna kwote zgodna do choroby ktora nabylam . Ludzie nie bojcie sie prokurator tez czlowiek i sad tez mamy prawo w polsce a godnosc czlowieka to zecz swieta . Mozna zglosic do pefron,izby skarbowej o sprawdzenie firmy ale,radze zglosic do sadu wraz z zadosc uczynienie,moze wtedy zarzad pomysli czy ludzie wazniejsi,czy pan decker ja mam zdjecia ksiazek wpisow pracownikow jak i moje . Tez zglosze skanska i udostepnie zdjecia rozmawialam z interwencja bedzie wywiad walczcie o swoje prawa.
2
niktnic 2015-04-29 07:07:14
witam dyrektora oraz cały zarząd pomógł mój wpis .Pan Decker szybko pojechał do SKANSKA zaraz po wpisie opini 28.04.2015.BRAWO....każdy wpis można sprawdzić z kąt jest nadany po IP.DO firmy wpisy wszytkie są wydrukowane.Co kradzieżą na moscie tuwima gdzie pan był to ja bylam informowana o całym zdarzeniu pan nic nie wiedziała tylko ja jak tylko grunt sie palił pan biegiem do mnie po oświadczenie czy pan prezes wie ze on nic nie robi. jak sa kradzieże to mojprzykro mi ostatni wpis do firmy opamietajcie sie to firma ze statusem firmy chronionej z dotacją perfon czy ta instytucja ma wejsc na zaklad jest WARSZAWA
2
witold.post.1957@wp.pl 2015-05-16 07:27:49
Kto podszywa się pod moje dane i dla kogo ja czy inni pracownicy firmy są wrogami .zakład mupsi a póżniej wulkan jest moim chlebodawcą od 27 lat i wpisy szkalujące mojego chlebodawce sygnowane moim imieniem inazwiskiem oraz nazwą firmy w której słóże jest naruszeniem moich dóbr osobistych paragraw 212 kpk pozdrawiam witold post
nigdywięcej 2015-05-20 11:50:53
któż to się odezwał. Były kontroler firmy Wulkan czyli pan Post. Napisz jeszcze na jakim uprzywilejowanym obiekcie siedzisz. Ja też jako były pracownik z ponad 15 letnim stażem mogę powiedzieć więcej o tej firemce obecnie prywatnym folwarku pana Deckera jeżeli chodzi o ochronę. O łamaniu przepisów BHP (sam doświadczyłem)o wykreśleniu godzin z kontrolek (sam doświadczyłem)o lapuwkarstwu pana Deckera (sam dawałem) itp,itd. Szkoda słów. Nie polecam nikomu tej firmy. Za grosz cię zgnoją.
5
Emeryt kazik. 2015-06-17 08:50:04
Witek ty byłeś i będziesz zawsze kundlem !Sam chodziłeś z Kaziem Cz. i narzekaliście na Wieśka itp. Co nie mówiłeś ze przyszedł nadgorliwiec z Morlin ze Dyrektor Morlin miał go dosyć ! ze musisz przychodzić na zmiany godzinę wcześniej ponieważ Pani Zosia żona Wieśka musi wychodzić wcześniej z Z.E.T.O. A paragraf jesteś ty ponieważ jesteś członkiem spółdzielni Wulkan i nie zgłosiłeś o przestępstwie byłego Prezesa i Dyrektora .
4
anty 2015-10-02 15:27:38
Olek powyżej średniej krajowej? Wulkan płaci wezystkim sprzataczom , cieciom , placowym najniższą krajową czyli 1750 brutto co na rękę wychodzi ci niecałe 1300 zł czyli wielkie nic. Tak jest i w tym przpadku bo znam tę ofertę. Ale nie przejmuj się pasujesz do tej firmy skoro piszesz takie głupoty:-) Oni takich niedouczonych najlepiej bez podstawówki potrzebują. W końcu szef cieciowy Decker też ma tylko Tech. Samochodowe.
mma 2015-10-13 05:22:13
A te wszystkie , opinie o tym p. Wieśku to w jakim mieście. Bo mnie interesuje Giżycko czy ktos pracuje w tym miescie?
Indianin z Tworek 2015-12-27 09:58:02
Indianin z Tworek zaprasza wszystkich pokrzywdzonych przez pana Wiesława z firmy Wulkan na ulicę Kopernika o godzinie 12:00 żeby przeprowadzić zbiorowe doniesienie do Inspektoratu pracy o niewłaściwym i chamskim traktowaniu wszystkich ochroniarzy których niesłusznie wyrzucił z pracy.
Grazia 2016-01-11 21:29:00
Witam, chciałabym również przedstawić moją opinię na temat tej firmy. Brygadzista P.Z ma układy z "Szanownym" Panem D.- kierownikiem, jak sam się mianował. Pan Z. wybiera sobie pracowników, a pan kierownik tylko przytakuje, musi się do tego dostosowywać. W pewnej firmie pracownicy nie są zatrudniani w papierach, w sensie nie dostają umów. Kobieta samotnie wychowująca, została potraktowana nagannie. Chciałam się tym podzielić, ponieważ w tym momencie jestem zwolniona tylko słownie, a nie mam ubezpieczenia. Po prostu boję się o dalszy rozwój tej sytuacji. Jestem solidnym pracownikiem, zostałam zwolniona bez żadnego pokrycia i uwag do mojej pracy. Gratuluję Panu brygadziście, życzę powodzenia w karierze. Nie polecam 2/10
1
123456 2016-01-16 13:38:34
Ja terz pracowałam przez tą firmę tylko że w Elblagu masakra pani koordynatorka jak sama sie nazywa pożal sie boże pomiata ludzimi albo robią co karze albo wont bierze przykład z Olsztyna by przypodobac sie dyrekcji Wulkana choc sama zapomniała jak latała na szmacie i sprzatała Pani Wiesia wie wszystko najlepiej żałosne
2
Grazia 2016-01-16 20:40:48
Wulkan to firma kant pracowałam parę razy w tej firmie jeżeli nie idziesz z nimi na układy to nie pracujesz w tej firmie a najbardziej mnie boli to że brygadzista z ochrony pan Władysław A tak manipuluje panem kierownikiem D to boli niechcesz kraść lub sprzedawać ludzi to wypad z pracy ja pracowałam z ludzmi których ceniłam poza brygadzistą a okazało się że ci ludzie to zwykli oszuści niezaufam nigdy nikomu w żadnej pracy jakoś szef nie odważył mi się przyznać dlaczego tak zemną postąpił pozdrawiam Ja napewno za żadną kase już tam nie wrucę Wulkan to dla czubków i szpiclów ja nie pasuję do tej paczki
3
Tumek 2016-01-17 14:05:44
Potwierdzam w firmie której pracowałem tylko czubki i krętacze pracują chcesz być w porządku wobec firmy nie kręcisz i nie podpiepszasz ludzi brygadziście panu Zygmuntowi czy jak go zwą Władek
to wypadasz z pracy tak właśnie jest w SZczytnie w firmie Wulkan tylko pracują ci którzy mają plecy lub dzieci obsadzone w biórze między innymi pan brygadzista bo ma córkę która pracuje przy prezesie to jak by tato nie mógł być figurą i ludzmi normalnymi pomiatać gratulace właśnie tak se firma opinie zbiera
Tumek 2016-01-17 14:07:06
Potwierdzam w firmie której pracowałem tylko czubki i krętacze pracują chcesz być w porządku wobec firmy nie kręcisz i nie podpiepszasz ludzi brygadziście panu Zygmuntowi czy jak go zwą Władek
to wypadasz z pracy tak właśnie jest w SZczytnie w firmie Wulkan tylko pracują ci którzy mają plecy lub dzieci obsadzone w biórze między innymi pan brygadzista bo ma córkę która pracuje przy prezesie to jak by tato nie mógł być figurą i ludzmi normalnymi pomiatać gratulace właśnie tak se firma opinie zbiera
1
kawa 2016-01-20 14:16:12
Jeśli chodzi o odpowiedz to nie Grazia pisze tylko inna osoba się podszywa tą osobą jest Bożena S to jej nie przedłużyli umowy i dlatego się odgryza.Sama chodziła i plotkowała na innych a teraz pisze w imieniu kogoś innego.Brygadzista jest super i kierownictwo też.Chodzi i gada odgraża się wszystkim że ich udupi.Firma jest w porządku płaci na czas nie ma co narzekać w porównaniu z innymi firmami.Tak tylko t Bożena mówi w każdej chwili by wróciła a że mieli jej dość to nie przedłużyli umowy taka jest prawda.
komi 2016-01-20 14:56:16
Ty Bożena nikomu nie ufasz nawet sobie dla ciebie to wszyscy (usunięte przez administratora) debile tylko ty jesteś w porządku.Po prostu ci nie przedłużyli umowy i się nie odgrażaj i nie podszywaj pod kogoś.Bo można ciebie też załatwić ja ty co niektórych,pracuj dalej w energetyce i pobieraj kuroniówkę oczywiście nie jesteś samotna z dziećmi bo mieszkasz z byłym mężem.A w Szczytnie gdzie ja pracuje każdy wykonuje swoje obowiązki nikt nie kradnie nie oczerniaj innych spójrz na siebie kretynko co ty robisz.Napisz osobie nie o innych ja pracuję na ochronie i nie narzekam.To robiłaś problemy nie inny nie nazywaj nas złodziejami.
Kasia 2016-01-24 13:06:19
Joanna,Marysia,Grazia,Tumek-no kogo jeszcze wymyślisz.Kobieto opamiętaj się bo dla ciebie Bożeno S. wszyscy wokół to tylko czuby i debile.Gdziekolwiek pracowałaś to czuby i debile,sąsiedzi też czuby i debile.Tylko Ty Bożeno S jesteś nie winna i normalna.Pracowałam z tobą i pamiętam jaką mi krzywdę wyrządziłaś w pracy i nie tylko mnie bo sąsiedzi też mają Ciebie dość. A wystarczy że zmienisz psychiatrę a będą ciebie Bożenko S ludzie szanować.
Małżonka Strażnika Sprint Olsztyn. 2016-02-24 04:58:23
Wulkan Olsztyn zatrudnia niepełnosprawnych pracowników ochrony z orzeczeniem Umiarkowanym , którzy pracują jak pełnosprawni . 8 godzin 40 tygodniowo np.; w Lutym 2016 roku Niepełnosprawny Pracownik z Orzeczeniem Umiarkowanym ma przepracować 168 godzin. A powinien 7 godzin tygodniowo 35 godzin to daję 147 godzin. Wychodzi na to ze Prezesi Zarząd i kierownik nadzoru Okradają niepełnosprawnych Pracowników. Konwencja ONZ o Prawach osób niepełnosprawnych zabrania wyzysku i niewolenia. Dlatego trzeba powiadamiać Prokuraturę o popełnieniu przestępstwa kradzieży przez Prezesa i Zarząd i Kierownika Nadzoru . Przestępcy muszą ponieś karę , nie można chronić przestępców.
2
Indianin 2016-03-18 20:31:52
Indianin wita bardzo serdecznie wszystkich wyrzuconych przez pana Wiesława Deckera zwanego kierownikiem. Na wstępie chcę poinformować że od kilkunastu lat całą spółka zarządu wraz z prezesem niewiadomego pochodzenia okradają ochroniarzy którzy nie są członkami spółdzielni. Ci którzy jednak są członkami dostają dywidendy kosztem tych którzy nie są członkami spółdzielni. Rozbieżności pomiędzy dywidendami pana prezesa a pana Wiesława Decker wynoszą od 6 do 15 tysięcy w skali roku. Poza tym panie Wieśku czy wszyscy do okoła wiedzą że czerpie pan zyski materialne z okradania firmy Morlin, za co cała firma została wyrzucona na bruk. Pan jednak utrzymał się w tej firmie za donosy i bycie konfidentem. Niech pan się pochwali za co wyrzucili pana z Milicjo? za ŁAPÓWKARSTWO. Dlaczego taki człowiek jak pan pracuje na tak wysokim stanowisku? Gdzie pojawi się pan to bierze łapówki od ochroniarzy w zamian za pracę na dobrych obiektach. Życzę panu panie Wiesławie wesołych świąt Alleluja i do przodu.
1
nutria 2016-03-29 07:58:26
Witam, jestem zainteresowana pracą jako operator monitoringu? Chciałam zapytać jak wygląda praca, czy mile widziane są niepełnosprawne kobiety? Czy osoby niepełnosprawne w stopniu umiarkowanym pracują 7 godzin czy więcej?
Precz z niepełnosprawnymi Komendantami. 2016-09-29 05:46:03
To co tu opisują pracownicy niepełnosprawni , naprawdę niepełnosprawni , a nie chamstwo ze Wsi co za łapówki otrzymali orzeczenia o niepełnosprawności i wychwalają . To jest bardzo przykre , że w Polsce niepełnosprawny jak jest Prezesem czy Dyrektorem czy Kierownikiem obraża ,okrada ,poniża drugiego niepełnosprawnego . To jest Patologią. Jak Świat patrzy na Polską niepełnosprawną Umysłowo Patologię to się śmieje. Jak na przykład Kierownik nadzoru Wiesław jest niepełnosprawnym , jego Małżonka tez . Pozałatwiane Orzeczenia ,może ze się mylę. Ponieważ Kierownik Wiesiek może mieć coś z głową , pracując w Ochronie ganiał po dachach . Następnie jak został Inspektorem to skakał po płotach . Powiem tylko jedno. Olsztyńskie Zakłady Pracy Chronionej to Olsztyńskie Obozy Pracy Dla Niewolników Niepełnosprawnych. Ich Prezesi i kierownictwo to typowi Komendanci obozów. Jeżeli są rozliczanie za obozy Pracy Niemcy to dlaczego nie rozliczyć Olsztyńskich obecnych Komendantów obozów Pracy dla niewolników niepełnosprawnych. Ukarać tę Patologię !
2
xoxo 2016-10-02 17:46:02
Hej, ale wiecie czy niedługo pokażą się u nich jakieś oferty pracy? Podobno jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie, a skoro wypłata jest w pełni terminowa, to nic dziwnego, że są teraz tak popularni.
Zostaw swoją opinię o Spółdzielnia Wulkan w Olsztynie - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spółdzielnia Wulkan w Olsztynie