brak logo

Dek meble

Kielce

Opinie o Dek meble

zenuś 2009-10-14 21:29
Podziwiam kolegę za dobre wspomnienia z tej firmy.
















Podziwiam kolege za dobre wspomnienia z tej firmy. Ale uwagi słuszne. Ja przewiduje ,że niedługo zenuś się spakuje z olszewskiego.







3
anonim45 2010-03-03 15:31
pracowalem tam 2 miesiace jako pracownik sezonowy,szef tej firmy powinien udac sie na leczenie albo codziennie aplikowac sobie nerwosol dozylnie.Ludzi traktuje jak bydlo bo wie ze przyjda nastepni, zasób słownictwa rowny zulowi z pod sklepu,wyzywa pracowników, wymysla rozne zajecia.chodzi po hali i szuka dziury w całym.raz widziałem jak złamał łopate od sniegu przy 2 pracownikach i brodził po kostki w wodzie przy ulicy Olszewskiego, szkoda że nie nagrałem:)Głowna kierowniczka handlowa CH..ys podbierdala ludzi, zeby pzrypodobac sie szefowi, wieczniej jej cos niepasuje i wiecznie chodzi niezadowolona, ma rózne kaprysy.zona zenona jest tam dekoratorem ekspozycji, jak cos robi najczesciej popoludniu po obiedzie przychodzi zwołuje pół w firmy tzw świte by jej słuzyła.wsolczuje ludziom którzy musza tam pracowac.wspołpracownicy sa w porzątku
Były_robol 2010-08-22 17:47
[usunięte przez administratora] pracy + ginące pieniądze z wypłaty.
Usiąść nie możesz na chwilę.
Ogólnie syf.
anonim 2010-11-19 20:09
Witam,
złożyłam dok do salonu DEK w odpowiedzi otrzymałam, ze mam przyjść na spotkanie informacyjne. czy ktoś wie może na czym ma polegać to spotkanie, czy to już rozmowa kwalifikacyjna czy nie?
anonim 2011-01-22 12:38
Straciłem tam 1.5 roku i przyznaję ze jak na pierwszą pracę nauczyłem się dużo, ale motywacja terrorem to już za wiele. Radzę wam dobrze omijać tego pracodawcę z daleka.
2
naSzczęścieBYŁApracownica 2011-02-01 17:40
KOSZMAR!!!!!
Dołączam się do fatalnych opinii o DEKu - też niestety miałam do czynienia z tą firmą przez ponad pół roku (jak pewnie większość populacji woj. Świętokrzyskiego - przemiał okrutny).
Żenujące i chamskie zachowanie Głównodowodzącego, tyrania i nieustanne wulgaryzmy rzucane na oślep do pracowników są baardzo upokarzające.
Nawet silne jednostki nie dają rady na dłuższą metę - ja po pracy tam miałam uraz psychiczny i bałam się iść do nowej pracy:/
Kierowniczki zaślepione wątpliwym "urokiem" pracodawcy warują przy nim jak psy 24 h, zero życia prywatnego i spełniają każdą bzdurną zachciankę (nie wnikam ale różne rzeczy dochodziły do moich uszu:P). Każdego podp...dolą żeby zyskać na wartości w jego oczach.... Bleeee paskudna atmosfera - brzydzę się tym WSPANIAŁYM centrum handlowym i omijam z daleka.

Syf i Patologia - ogólnie - NIE POLECAM !
4
anonim 2011-04-22 20:56
Nie polecam pracy w tej firmie.
Ogólny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i chamstwo niektórych współpracowników i kierownictwa.
anonim 2011-04-23 15:35
Witam pracowalem w tej firmie kilka ładnych lat i powiem że to najgorsza firma w Kielcach, wyzysk wyzysk wykorzystywanie pracownika w 100% zarobki 800 zl, zapiernicz jak na farmie i terror JEDNO WIELKIE SZAMBO SYF a co najwazniejsze to prezes tej firmy Z.D to SCIERWO JAKICH MALO CHAM CHAM pozdrawiam równierz kierownika N. z montarzu mebli wal sie na ryji stary psie.To cała prawda jesli tam sie wybierasz to życze powodzenia.
anonim 2011-07-11 21:28
Czytam opinie bylych pracownikow o firmie Dek meble I jestem w szoku.Obecnie mieszkam za granicami kraju I poznalam zgnily kapitalizm.I powiem w paru zdaniach Ci wszyscy niezadowoleni I niedowartosciowani przyjezdzajcie do USA I do Canady tu dopiero Wam pokaza kto jest najwazniejszy.Ty Jako zwykly robal masz pracowac a nie podskakiwac a jezeli sie nie podoba to wynocha na Twoje miejsce znajdzie sie inny I za mniejsze pieniadze.To sa realia a nie sentymenty.A to ze pracodawca wymaga to dobrze Bo inaczej Weszlibyscie mu na glowe.Wiec nie gadaj jeden z drugim tylko do roboty a komentarze zostaw dla siebie.
weszliscie by mu na glowe .Zycie to nie marzenia acz kolwiek trzeba do nich dazyc ale to brutalna rzeczywistosc.Wiec przestan jeden z drugim komentowac jaki to podly pracodawca tylko jak chcesz cos osiagnac to nie gadaj
2
były pracownik 2011-07-20 02:09
Ja pracę deku wspominam dobrze wiele się tam nauczyłem dzięki temu zarabiam teraz na swoim a cóż że [usunięte przez administratora] trzeba to dobrze to też czegoś uczy popracujcie dla siebie zatrudnijcie kilka osób i zobaczymy czy nie będziecie ich pilnować fajnie jest brać kase za przychodzenie do pracy i bimbać cały dzień zostańcie urzędnikami tam możecie sobie robić przerwy na herbatkę co pół godziny trochę charakteru a nie tylko marudzenie udowodnij sobie że jesteś mężczyzną co nas nie zabije to nas wzmocni
1
zzzzzzzzzzzzzz 2011-08-01 22:17
A ten przygłup piszący o kanadzie to musi być zaprzyjaźniony z dekiem; ciekawe czy tam tez mu placa 4 zl za godzine; jak chce być kopany w [usunięte przez administratora] i lubi to to niech wraca do deka, a nie emigruje cwaniaczek bez charakteru,bo każdy uciekinier nie ma charakteru i meskosci
1
byly pracownik 2011-09-28 20:58
nie polecam pracy w tej firmie, zwlaszcza na stanowisku grafika
1
ja 2011-10-17 23:28
najwieksza firma branzowa z wojewodztwa i jedna z najwiekszych w kraju, a do tego naj- mozna dopisac najwieksze dziadostwo, najnizsze zarobki i najmocniejszy wyzysk oraz najwieksza zenade; tam chyba nie sposob znalezc prestizowego etatu, jesli etaty w ogole istnieja poza smieciowymi umowa zlecenie i dzielo
oli 2011-12-11 19:26
ja straciłam na szczęście tylko 3 tygodnie w tym buszu i apeluje!!! Ludzie daleko od tej firmy. Po za pracą handlowca pracujesz jako sprzątaczka pawilonów na kolanach zdrapując farbę z podłóg nawet w niedziele a pani ,,CH\\\". nie ma skrupułów i wyzwie od NIEDOROZWOJÓW, lub jeszcze gorszych. Brak kierownikom i dyrektorowi tego sklepu kultury i szacunku dla pracowników.
1
nadi 2012-01-24 23:17
dlaczego nie polecasz pracy na stanowisku grafika? bardzo proszę o odpowiedź [usunięte przez administratora]
1
SeXy.KosA 2012-03-08 19:15
Może się wypowiem coś na temat pracy w DEK, pracuję w tej firmie od pół roku w Ostrowcu na początku \"szkolenie\" w Kielcach przez półtora miesiąca a następnie praca u siebie na miejscu praca jako taka jak dla mnie ciekawa dużo się można dowiedzieć o tzw meblach itp praca w transporcie nie jest zła trochę się ponosi meble kanapy itp, pozna ludzi pozwiedza domy mieszkania jakiś napiwek się trafi :) czas szybciej zleci. Godziny pracy nie najgorsze za nadgodziny płacą jakieś dodatki są zawsze u nas ekipa pracująca jest młoda fajny klimat ogólnie ciekawie. Praca jak każda inna jak dla mnie na początek zawsze można szukać innej ale co kto lubi dużo można się nauczyć i jak na razie nie zrezygnuje z niej - póki co nie znajdę lepszej :)
john 77 2012-06-15 13:05
Nie wiem jak w deku, ale interesującą ofertą są meble używane. Po pierwsze w cenie 2, 3 a czasami 4 - krotnie niższej niż nowe, po drugie nietrudno trafić na prawdziwą okazję Mogę polecić giełdę mebli używanych www.otomebel.pl Wiele ogłoszeń ze wszystkich regionów, w tym również ze świętokrzyskiego
pawlo 2013-02-07 12:44
To najgorsza firma woj.świętokrzyskim. Wyzysk ludzi za marne pieniądze. Kierowniczka w kielcach pani [usunięte przez administratora]. traktuje pracowników jak śmieci , a w Ostrowcu jeszcze gorzej .Pracownice tego salonu w ostrowcu większosc czasu spedzaja na kawie . I jeszcze główny brygadzista Pan [usunięte przez administratora] nie traktuje ludzi z szacunkiem ogląda za panienkami kawał drania
robol 2013-10-01 13:30
ja też tam pracowałem i jest tam straszne chamstwo szczególnie ten kierownik ze skorpionem na szyji wielki kozak co ma metr piędziesiąt i jebie od niego a chojraczy do wszystkich .jedynie wpożądku był tam kierownik [usunięte przez administratora]dało się z nim pogadać i jeszcze kierownik [usunięte przez administratora] też bardzo fajny kierownik fajnie się z nim pracowało a reszta to buraki
2
X pracownik 2013-10-09 07:11
Dek meble największe dziadostwo w Kielcach>Ludzie pracują tam jak murzyny za marne pieniądze.Najlepsza jest kierowniczka na magazynie!!!totalne dno jak można dać kobiecie dać pod opieke cały magazyn???Kobieta i kierowniczka co nie zna wogóle zasad magazynu!!!...Jednym słowem babo chłop:)Chyba tylko w porządku jest Pan J[usunięte przez administratora]...Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.I oczywiście kierownik[usunięte przez administratora] wporządku gość
3
Wystraszona 2014-01-09 15:12
Jezu a już miałam tam CV wysyłać bo jest ogłoszenie.
2
Pracownik 2014-02-17 20:22
Pracownicy tej firmy są zastraszeni, pod nieustanna obserwacją wielkiego dyrektora. Pracując na tzw. głównej hali jesteś całe 9 godzin na nogach, a do tego dochodzi pół godziny zebrania przed pracą i pół godziny po. Na zebraniach dyrektor wygłasza swoje kwieciste mowy okraszone wulgaryzmami i żałosnymi dowcipami. Najgorsza jest kierowniczka od utrzymania porządku - np. każe nieść przez całą hale odkurzacz bo zobaczyła jeden paproch. Mało jest współpracowników, którzy coś pomogą, podpowiedzą nowym, więc ogólna atmosfera bardzo niefajna. Ciągle przyjmowani nowi pracownicy, którzy pracuję 2-3 dni i odchodzą. Na innych pawilonach nieco spokojniej, ale za to pod obserwacją kamer. W firmie panuje bałagan, nie wiadomo co jest na stanie i w którym pawilonie, a jest ich kilka, więc trzeba biegać i szukać tych mebli. A i tak zawsze zabraknie jakiegoś krzesła, kolor mebla jest nie odpowiedni, albo jeszcze coś innego... i trzeba się tłumaczyć klientom, którzy na meble czekają nieraz miesiącami. Niby prosta praca, to tylko sprzedawanie mebli, a naprawdę nie chce się tam rano iść. Najgorsza praca jaką miałam.
4
wołek 2014-03-12 18:36
nie wiem czy tak do końca przesadzona, bo w wielu miejscach da się przeczytać niepochlebne decyzje o DEKu
rumpel 2014-03-26 17:19
niepochlebne to niepochlebne, ale nie ma chyba co przesadzać. Po za tym, może banalne pytanie, ale ktoś zmusza tu do pracy?
były 2014-03-31 12:01
Gowork to miejsce do wyrażania opinii o pracodawcach, a nie do komentowania opinii innych. Niech się wypowiadają pracownicy-oni wiedzą jak jest. Ja wam powiem ile tam zarabia 'świeży' sprzedawca - 6zł brutto. Serio. Ale nie zapomnijmy o 1% prowizji od sprzedaży z ekspozycji, bo jak na zamówienie to pół procenta.
2
tamagotchi 2014-05-09 13:07
"Pracownik' ma rację. o przerwie mozna było zapomniec. Niby się nalezy 20-25 minut ale i tak tzreba było jeść "pod biurkiem" albo po kryjomu. Także, wszytsko co napisała PRACOWNIK jest prawda w 1000 %.
1
ja 2014-06-09 12:19
20 minut przerwy przysługuje-ale biegnąc z pawilonu np. 24 do pawilonu 1A gdzie zostawiasz kanapki to zanim coś zjesz(tj. zdążysz 2 razy ugryźć kanapkę) musisz biegnąc z powrotem, bo co do sekundy masz wrócić do pawilonu 24 po 20 minutach.
3
tutsi 2015-01-09 23:52
zgadzam się z @miecio , że akurat kwestie jedzeniowe nie są w tym przypadku najważniejsze. Oczywiście jest to sprawa , którą można byłoby inaczej rozwiązać. W lepszy sposób. Ale mimo wszystko nie sądzę, aby był to wielki problem. Bardziej skupiłbym się na samych pensjach i ich wysokości jeśli można ;)
gosc 2015-01-11 00:27
Pewnie, kazdy wytrzyma bez jedzenia 9 godz roboty plus po pol godziny zebrania przed i po pracy plus dojazd i powrot np. po pol godz. W sumie 11 godz. Niby w imie czego takie poswiecenie? Ktos wyzej napisal przykladowe zarobki. I myslicie ze warto? Szanujmy sie sami bo w tej firmie trudno o szacunek.
1
ja 2015-01-14 13:16
tu nie o jedzenie chodzi tylko o traktowanie ludzi jak zera, a nawet jak ścierki.... robienie ludziom wody z mózgu....
2
świerzak 2015-06-16 21:37
Nie polecam pracy w tej firmie i nie chodzi mi bynajmniej o to że 9 godzin jesteś na nogach(20 min.przerwy,przed pracą i po tzw.zebrania-pomińmy to),cóż praca fizyczna...to akurat można znieść.Nawet nie brak organizacji pracy,zarządzania przez osoby funkcyjne,jest najgorszy tylko to jak pracownicy traktują siebie nawzajem, zwłaszcza nowych pracowników,być może pracują tam nieszczęśliwi ludzie i to dlatego.Ogólnie:brak organizacji,dobrego zarządzania,wyszkolonego personelu-jeden wielki bałagan-żeby nie powiedzieć inaczej.Stawka:7 zeta/godz.netto+1%lub 0,5% od sprzedaży,a że klientów coraz mniej...cóż należy się bardzo dobrze zastanowić nad pracą w tym miejscu
2
Katia 2015-07-13 16:45
Czy firma jest wypłacalna ??? Pomimo niepochlebnych opinii planuje "zaczepić się tam" do pracy wakacyjnej i raczej nie uśmiecha mi się pracować w wolny czas a potem nie obejrzeć wypłaty. Proszę o odpowiedź ;)
kanadyjczyk 2016-09-13 09:46
Co to za bzdura, ze w Kanadzie kaza ci zap..alac. Chyba nigdy tam nie pracowalas. Kanada ma model skandynawski, jeden incydent uragajacy pracownikowi to: -zwiazki zawodowe robia strajk,
-reszta pracownikow sie buntuje,
-sprawa przedostaje sie do mediow (ludzie przestaja korzystac z uslug firmy),
-media nachodza firme (tam nie ma tak, ze zamazana twarz prezesika),
-inne firmy nie chca z nia wspolpracowac...

Nie to co w Polsce.
Tomek 2016-09-13 11:13
hej czy orientuje się ktoś z was czy są możliwe jakieś rabaty gdyż wybiera się meble do sypialni salonu czy kuchni u nich? Jestem zainteresowany wiekszością nie wiem czy coś takiego przejdzie?
Piotr 2016-11-13 18:19
mobbing mobbing mobbing
3
Realista 2016-11-14 04:19
A niby dokad przeciez to jego firma
mamy go 2017-01-08 00:04
na szkolenia stup up'u ?
Zostaw swoją opinię o Dek meble - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dek meble