brak logo

Agencja Pracy Riverside

Carlisle

Opinie o Agencja Pracy Riverside

anonim 2009-06-16 10:32:07
Słowa kojarzące się z RIVERSIDE (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .słabo
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ..atomosfera na minus, ludzie na plus. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? najnizsza krajowa
Najbardziej podobało mi się w RIVERSIDE:odejscie
Najbardziej nie podobało mi się w RIVERSIDE: traktowanie ludzi jak zwierzat
hania 2011-01-18 12:46:28
Riverside Carlisle. Zgadzam sie z ponizsza opinia!! Praca tylko dzieki znajomoscia i podlizywaniu sie zwlaszcza (usunięte przez administratora).Jesli jestes polakiem nie powiazanym w zaden sposob z pracujacymi tam Polkami nie licz na dobra prace przez caly tydzien!! Mozesz co jedynie liczyc na ochłapy w najciezszych zakladach za najnizsza krajowa lub na sobotnie sprzatanie domkow po ktorych Ci sie odniechce Anglii!!
Kasia 2011-01-26 08:15:55
jestem studentka i pojechalam do Carlisle do znajomych na wakacje sobie zarobic troche pieniedzy niestety to co mnie tam spotkalo zrazilo mnie strasznie... Riverside byl wobec mnie bardzo nie wporzadku jak sie pozniej okazalo poznalam wiecej osob z podobna sytuacja. Pracowalam za 44 funty w soboty na sprzataniu i tylko to byl moj dochud i moja praca... jak stwierdzili nie maja pracy zeby troszke poczekac... jak sie okazalo moi znajomi poznani w Carlisle dostawali prace i ta praca byla..spedzilam niecale 2 miesiace i postanowilam wracac majac w kieszeni jedynie 150f a gdyby nie znajomi u ktorych mieszkalam nie miala bym za co wrocic do karaju gdyz oni nie chcieli pieniedzy ode mnie ani za mieszkanie ani za jedzenie... wstyd mi do dzis, wiecej juz nie pojade !
1
x 2011-02-01 13:41:45
czy wiecie coś na temat pracy przez ta agencje z Wroclawia?
anonim 2011-02-17 03:32:26
Zgadzam sie z wypowiedzia ludzi na temat tej agencji.kto ma miec prace to zawsze ja bedzie mial [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przyjacioleczki wszystkie pracujace tam konsultantki sa zaklamana patrza ci w oczy glupio sie smieja co innego mowia a co innego mysla,Gdy potrzebowali w zeszlym roku ludzi do ryb to nawet z Polski potrafili sciagnac a tylko po to zeby miec korzysci dla siebie a teraz nie potrafia dac ludzia 3 dni pracy,co do (usunięte przez administratora) to mam rowniez zastrzezenia od stycznia obiecuje ze juz zaczyna sie praca w rybkach juz nie dlugo i bedzie praca , mamy marzec a pracy niema i pewnie nie bedzie,teraz nas klamia a gdy polowa ludzi im odejdzie to we wrzesniu beda znowu szukac do pracy.Z tego co sie orietuje to ludzie ktorzy sa zatrudnieni u nich po 2-lata rowniez sa bez pracy i caly czas sa oklamywani przez nasze rodaczki.Pamietam jeszcze czasy gdy pracowala tam (usunięte przez administratora) tez byla zaklamana ale chociaz dzielila praca w miare sprawiedliwie kazdy pracownik mial jakie srodki do zycia.To co sie teraz dzieje to jest szok dziwne jest w tym wszystkim to ze wszyscy wszystko wiedza cale szefostwo i nie potrafia nic z tym zrobic mam na mysli nasze (usunięte przez administratora) i znalezc jakies stanowiska pracy dla swoich ludzi
anonim 2011-02-17 03:37:27
Ale w koncu jestem happy!!!od tygodnia juz tam nie pracuje znalazlam prace przez Link4 i mysle ze juz tam nie wroce patrzez znowu na (usunięte przez administratora)
Mira 2012-02-08 13:39:29
Pracowalam dla nich ponad dwa lata...nie polecam ludziom,ktorzy maja swoja godnosc i nie lubia hien jakimi jawia sie ludzie tam pracujacy.Z racji ich monopolu na dosc skromnym rynku pracy w Carlisle robia co im sie zywnie podoba,a ludzi traktuja jak smieci...wymieniana powyzej A.Z jest karykatura konsultanta,czy tez koordynatora.Osoba o autoocenie przewyzszajacej znacznie jej mozliwosci,czy postawe.Jest niemila,arogancka i ma dosc...skromne,ze tak to okresle pojecie o zyciu,czy podejsciu do ludzi.Generalnie agencja jako agencja-do bani,nie polecam
felix 2012-02-24 17:41:43
Siemano. Sorry wszytkim ale ja sie wylamie i napisze cos innego. Pracuje dla nich juz troche, tj pracowalem jakis czas w paru agencjach na poludniu. Tam to dopiero poracha. Idziesz na 5 rano na umowione miejsce, podjezdzaja konsultanci i mowia ty, ty i ty do roboty, reszta do domu. Do riversidu w sumie nic nie mam takiego. Wrocilem znowu do nich jakis czas temu i nie bylo problemu z praca. Fakt ze spikam troche wiec moze dlatego jest robota. Laski tez ok. Normalna gadka jakto w pracy. Zadnej sie nie podlizywalem a pracuje wiec nie wiem o co kaman. Moj kumpel tez u nich pracuje juz jakis czas. Teraz jest lipa i siedzi w chacie wiekszosc czasu. Ale nie spika za bardzo wiec dla mnie logiczne ze nie ma pola manewru, gdzie go wyslac. Ale jak jest cos bez angola to dzwonia do niego z tego co wiem. Na poludniu jest to samo w styczniu i lutym. Pozdro dla wszystkich zyczliwych Polakow;)
angel 2012-02-26 18:57:51
Siema! Zgadzam sie z poprzednikiem jezeli ktos kuma j.angielski to niema problemu z praca przez RIVERSIDE.No ale niestety 80% Polakow zatrudnionych w agencji niezna j.angielskiego i pretensje maja do calego swiata.Moja corka przyjezdza co roku na wakacje do pracy i nigdy nie ma problemu z praca przez Riverside,wrecz przeciwnie jest b.zadowolona.Byla w roznych miejscach w Angli w pracy i stwierdzila ze Riverside jest najbardziej wiarygodna agencja pracy,bo to co przezyla na poludniu angli pracujac dla ochydnej agencji pracy ktora do tej pory nie zaplacila jej za niewolnicza prace w polu.I tak na zakonczenie nie macie powodu czepiac sie Polskich konsultantek poniewaz one wykonuja sumiennie swoja prace,pomyslcie troszke z kim byscie rozmawiali o pracy gdyby zamiast Polek wyszedl Anglik.Pozdrawiam Rodakow
1
andy 2013-07-10 10:01:37
Niestety prawda jest okrutna.ta agencja szuka niewolnikow.pracowalem tam kilka tygodni.oczywiscie w najgorszej pracy na noc po 12godz za najnizsza krajowa z czego placilli tylko za 11 na dodatek bylem jeszcze kierowca i wozilem ludzi do pracy za darmo!czasami godzina drogi!jak upomnialem sie o pol godz ktore mi co noc zabierali to mi podziekowli mowiac ze maja osby ktore nie narzekaja i daja sie kroic ze wszystkiego.Polak Polakowi zgotowal taki los.Wraz z polaczkami do angli przyjechalo niewolnictwo!(usunięte przez administratora) klamie i patrzy jak cie wykorzystac i oskubac z pieniedzy.nie polecam nikomu.
krawaciarz 2013-07-10 13:49:17
andy - 2013-07-10 10:01:37

Niestety prawda jest okrutna.ta agencja szuka niewolnikow.pracowalem tam kilka tygodni.oczywiscie w najgorszej pracy na noc po 12godz za najnizsza krajowa z czego placilli tylko za 11 na dodatek bylem jeszcze kierowca i wozilem ludzi do pracy za darmo!czasami godzina drogi!jak upomnialem sie o pol godz ktore mi co noc zabierali to mi podziekowli mowiac ze maja osby ktore nie narzekaja i daja sie kroic ze wszystkiego.Polak Polakowi zgotowal taki los.Wraz z polaczkami do angli przyjechalo niewolnictwo!(usunięte przez administratora) klamie i patrzy jak cie wykorzystac i oskubac z pieniedzy.nie polecam nikomu.
zgadzam sie w 100% z tym watkiem.ja niedlugo koncze tam prace ale musze sie im jakos zrewanzowac za to okradanie i ponizanie.juz niedlugo a beda o tej agencji pisac w gazetach.mam podstawy i dowody na to ze nie stosuja sie do prawa pracy w uk.
anonimowy pracownik river shitu:) 2014-07-18 17:52:57
ta agencja jest to bydło nic+ nic-
Szczery 2014-12-24 00:21:12
Nie polecam tam pracuje pieprzona Pani Anna Golebiewska która traktuje ludzi z góry jak śmieci myśli, że jest lepsza od innych prace oczywiście maja tylko ci co podlizują jej tyłek jeśli jesteś normalny osoba znająca angielski to już nie masz szans na prace bo pani Ania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] woli leni którzy tylko przynoszą wstyd zanim zaczniesz dla nich prace poważnie to przemysl bo naprawdę szkoda jest twojego cenngo czasu chyba, że chcesz być poniżony/a pozdrawiam
santan 2015-04-14 09:54:30
A ja znam angielski i co jakis czas do nich wracam, bo sa mniejszym zlem niz pracodawca, ktory ci daje kontrakt po czym wywala bez slowa i go nie obchodzi, co sie z toba dzieje. Nie znam ludzi pracujacych w agencji osobiscie, ale jakos pracuje, wiec nie kumam co z tym podlizywaniem?? Slyszalem nawet ploty, ze jak sie podlizujesz to jeszcze gorzej na tym wychodzisz. Jezeli gadasz po angielsku i nie palisz mostow, oni cie zawsze zatrudnia z powrotem. Ja tam wracam. Szalu moze ni ma jak to wszedzie, ale zlego slowa nie moge powiedziec, mimo ze my Polaczki lubimy rzucac blotem;)
melka 2015-09-17 20:30:11
Witam wszystkich piszących tu na temat agencji pracy Riveside w Carlisle
Opowiem wam historie pewnej osoby 2 lata temu z moim chłopakiem byłam w Carlisle w pracy i praca tam było na rybach ale była. Mieszkaliśmy u niejakiego pana Roberta .S na Charles Streed sprowadził sobie kobietę z Polski rzekomo do pracy a tym czasem wcale jej nie pomógł była tam niewolnica za darmo . A jak udała się do Riversidu to panie A,A pomogły jej bez ale miała prace pieniądze i wiecie co zrobił pan R ze swoją świtą ? upili się jak świnie i wyrzucił ją z domu jak psa i to właśnie te panie wraz z szefostwem tej biednej kobiecie pomogli . I jak nie dawno znowu przyjechaliśmy do Carlisle do pracy i usłyszałam tą historię to zamarłam więc nie narzekajcie na tą agencję i te Anki tylko na rodaków u których mieszkacie .......
melka 2015-10-04 19:33:56
opinie są tak różne jak różni są ludzie i nie ma to już znaczenia gdzie jesteś czy w Polsce czy na obczyźnie zawsze zdania i opinie będą podzielone
.... 2015-10-20 10:53:35
dokładnie ,tak jest zawsze jest tam jakaś praca lepsza czy gorsza ale jest ale jest też tak jak to sie komuś w głowie poprzewraca . nie zawsze i nie do wszystkich sie szczęście uśmiecha ja nie narzekam na Riverside i gdybym mogła to wracałaby tam od razu
melka 2015-12-10 17:14:25
pomogą ,pomogą i jak ktoś na nich narzeka to po prostu grzeszy, wiele bym dała żeby mi ktoś pomógł i żebym mogła tam znowu wrócić do pracy
Marek O 2015-12-12 12:31:04
Ja pracuje dla nich od lipca z moja narzeczoną i nic złego na nich nie powiem. Kiedy potrzebowalem pracy to od razu mi dali. Pani Ania Gołębiewski dba o to byśmy mieli pracę i to nie najgorsza- jest w porządku tak samo jak Pani Ania Chrąchol i Pan Michał. Pewnie że czasem nie ma pracy ale jak maja coś to zawsze dzwonią i starają się pomoc. Co do negatywnych komentarzy to są od osób, które nie chcą robić i tylko wybrzydzaja. Sorry ale tu jest Anglia i inne warunki niż w Polsce. Co do kasy to może nie jest rewelacją, ale nie jesteśmy Anglikami i nie możemy oczekiwać zarobków jak oni maja. Cieszmy się z tego co mamy. Jak się komuś nie podoba praca przez Riverside to może sobie poszukać pracę gdzie indziej lub wrócić do polski i pracować za 1600 zł.
melka 2015-12-12 15:11:56
negatywne oponie są od leni nierobów i tacy zawsze będa szukać dziury w całym i może na ich walutę to znaczy funty moze i nie jest dużo ale jak sobie ktoś przeliczy to na polskie to nie jest tak mało wręcz przeciwnie czasem jest tak że za tydzień dostaniesz prawie tyle co w Polsce za miesiąc ale tak to jest jak się komuś w głowie poprzewraca głupota i tyle ......
melka 2015-12-13 10:10:32
jak ktoś chce pracować to zawsze jakąś prace tam dostanie i zawsze ci pomogą a kokosów dzisiaj się nigdzie nie zarabia bez względu na to gdzie się nie jest ale jak ktoś ma pusto w głowie to zawsze takiemu będzie źle
melka 2015-12-22 17:14:19
ja nigdy nie narzekałabym na ta agencję i na ludzi tam pracujących bo swego czasu bardzo bardzo mi pomogli i dzięki pracy u nich dziś w Polsce mam to co mam dzięki zarobionym tam pieniądzom ale gdybym mogła to bez wahania zawieszam wszystko i pojechałabym tam raz jeszcze ....
.... 2016-01-03 21:34:05
hej Ala przeczytaj kilka ostatnich wpisów a dokładniej 10,11 licząc od dołu ja znam te osoby i jeżeli sie dla kogoś licza pieniądze to jest to na pewno każdy facet bo oprócz tej przysłowiowej kasy dla nich nikt i nic się nie liczy a na pewno nie kobieta no chyba ze jako gosposia
Ex Ex 2016-01-29 10:37:00
Pracowalem dla tej agencji długi czas. Jeden plus to dali mi pracę kiedy potrzebowalem i na tym moja pozytywną opinia się kończy! Nigdy nie zawalalem bralem co popadnie a oni traktowali człowieka jak zwiwrze! Kiedy zachorowalem to byli wściekli zwłaszcza Anka G która jest msciwa mała osobka i za to że zadzwonilem i powiedziałem że mam 39 stopni zemscila się i przez ponad dwa tygodnie nie dawała mi pracy musiałem błagać i skomlac by się zlitowala a i tak potem tych godzin było tak mało że nawet nie mogłem się starać o working tax credit. Oni maja pracowników w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dla nich liczą się tylko oni sami w biurze a my jesteśmy tylko ich niewolnikami. Pozytywne opinię są ludzi którzy wchodzą im w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo się boją że Anka nie da im więcej pracy. Zwolnilem się z tej niewolniczej agencji na P45 czskalem ponad miesiąc i robili mi utrudnienia. Dziś mam swoją działalność i jestem panem siebie. Nigdy nie pozwolenie by jakieś wredne półki i fałszywi angole z tej zastanej agencji mną rządzili i pomiatali! Ja mam swoją godność!
Ania 2016-03-11 16:43:34
Witam wszystkich odwiedzających tą stronę i zarazem mam też pytanie jak i prośbę przede wszystkim do osób z Carlisle czy znacie może ktoś osobę o imieniu Robert Stankiewicz wie ktoś może co się z nim dzieje bo jest mi coś winien
bezrobotny 2016-07-11 16:14:03
Czy to prawda Pani Ani że żeby dostać pracę trzeba dobre whisky kupić, klęknąć na kolanach i się prosić? . To są jakieś kpiny żeby siedzieć w domu bez pracy a co nie którzy chodzą całymi tygodniami. Porażka jakaś!!
sławek 2016-07-12 11:49:48
no ale jak to wygląda tam naprawde praca teraz.. nie wiem za bardzo jak to wygląda, bo jednak nie ma szczegółowych informacji w ofertach pracy i na stronie...
Zostaw swoją opinię o Agencja Pracy Riverside - Carlisle
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Riverside