Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mmmrrr - 2014-10-27 17:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldek beza - 2014-10-27 14:00:47]:
kolego zapraszam do zamoscia zlozyc cv
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-10-27 20:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj byłam w tej cukierni w Inowrocławiu.w środku cieplutko i unoszący się zapach świeżego ciasta.obsługa bardzo mila i uśmiechnięta.kupilm polecone przez panią ciasto i okazało się przepyszne.juz zawsze będę tam wracać i polecac znajomym tak ciasto jak i obsługę w Inowrocławiu na laubitza.pozdrawiam panie z tej cukierni.
zdjecie uzytkownika
k - 2014-10-28 19:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyny kumpel ktory prosi szefa o przywrocenie do pracy w poprzedniej firmie [odwaga kumpla ,bezinteresowna]
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-10-28 23:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałabym opisać obsługę z Bydgoszczy na ul.Skarżynskiego 8 po prostu żenada pani która mnie obsługiwała po 1 śmierdziała papierosami jak popielniczka po2 sprzedała mi stare ciasto a prosiłam o dość świeże ponieważ chciałam dać dziecku które ma 5 lat ale otrzymałam zeschniętą kostkę lodową rozumiem że z brzegu ok ale cała no sorki po 3 ani nie odpowiedziała dzień dobry ani proszę ani dziękuje .Uwielbiam wasze wypieki no ale jeżeli mam wyrzucać ciasto do śmieci .To chyba coś nie tak .Rozumiem że jest tańsze niż w innych cukierniach no ale to chyba nie wiąże się z jakością?Wiele razy kupowałam i było wszystko ok ale ostatnio to szok
no wczoraj t.j 27,10 ,2014 to przegięła .Bardzo proszę o pokierowanie tej pani na jakieś szkolenie albo porozmawiać z nią .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-10-29 14:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A tak niedawno pracowało się super w tej firmie.a teraz to jest nie dozniesienia.mobing jaki zapanował od dwóch miesięcy przekreśla ta firmę jako miejsce pracy dla ludzi.praca to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do pracy powinno przychodzić się z ochota i uśmiechem a nie zestresowanym ,bo odbija to się na atmosferze i obsłudze klienta. Bardzo brakuje pani Oli!teraz ciągle wszystko jest złe.ciągle nowe wytyczne juz nie wiadomo co robić. Szefie zrób cos bo ludzie zaczną się zwalniac,!
zdjecie uzytkownika
n - 2014-10-29 15:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmrrr - 2014-10-27 17:06:49]:
praca fajna ale klienci sa okropni,trzeba stalowych nerwow czasami ich pytania wbijają w ziemie ale coz KLIENT NASZ PAN ;).Zgadzam się z tym ze my sprzedawcy obrywamy pierwsi.
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-10-31 17:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza klientela jaką można spotkać w Polsce to klienci Rem Marco ...to się w głowie nie mieści jacy ludzie potrafią być złośliwi i wredni, ile w ludziach jest chamstwa i wrogości do drugiego człowiek ...przekonałam się dopiero o tym jak zaczęłam pracować w cukierni... pozdrawiam wszystkich sprzedawców Rem Marco :)
zdjecie uzytkownika
rtre - 2014-11-04 21:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu nowa pani kierownik . mam nadzieje ,ze pomimo wieku będzie wporzadku.jak można mianować na takie stanowisko ludzi bez doświadczenia i lat pracy,znajomości ludzi i kierowania nimi.jest tak kiepsko,ze masakra jakaś. O co chodzi szefowi to trudno nadążyć.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-05 09:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak nowa pani kierownik ma na imię ? pewnie jest młoda i ładna oto chodzi szefowi :-) a doświadczenia nabierze , tylko szkoda że nie daje się szans "staremu doświadczonemu pracownikowi "
zdjecie uzytkownika
rtre - 2014-11-05 20:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Noooooo......młoda i ładna. .......:-)
zdjecie uzytkownika
kafka - 2014-11-06 23:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziom się nigdy nie dogodzi,zawsze źle.Obojętnie kto zostanie kierownikiem,zawsze znajdzie się pretekst,żeby ponarzekać...a to za młoda,to za stara,niedoświadczona albo za wymagająca,za ładna,za brzydka.Może to zwyczajnie zazdrość.Wszyscy wiedzą jak najlepiej wykonywać tę pracę,ale tylko z pozycji krytykantów.Mam propozycję,może skoncentrujmy się każdy na swojej pracy i niech każdy robi to,co potrafi najlepiej? Nikt z wpisujących się tutaj nie ma sobie nic do zarzucenia?? A jak ta praca taka zła,to może czas poszukać lepszej? A najbardzie innych obrażaja tu anonimowo ci,którzy w oczy słodzą ile się da..
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-11-07 08:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczoraj wieczorem ok 20 -tej odwiedziłem cukiernie rem marco w poznaniu :-)
pozdrawiam Panie pracujące tam:-) bardzo fajne dziewczyny z dużyyyym poczuciem humoru ubawiłem się co nie miara no i ciastooo które mi poleciły no pycha!!!
bardzo fajny klimat POZDRAWIAM :-)
zdjecie uzytkownika
espresso - 2014-11-07 09:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kafka - 2014-11-06 23:58:21]:
i najbardziej donoszą ci co pięknie cukrują i to często z bardzo bliskiego otoczenia
zdjecie uzytkownika
Emilka - 2014-11-10 19:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca fajna ale szefa nie polecam - nieobliczalny - dzisiaj Ty jutro Cie nie ma bo nie... a szkoda, może nauczy się pokory - nie jest bogiem, a o dobrego pracownika dzisiaj trudno
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2014-11-11 08:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jestem zdziwiona opinią o szefie..... a wygląda tak przyzwoicie! to tylko pozory?
zdjecie uzytkownika
koksik - 2014-11-16 17:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdrowienia dla wszystkich złodziei i ormowców bo tylko tacy tam mają szansę na awans i dłuższą pracę.
zdjecie uzytkownika
IWAN - 2014-11-17 12:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziwią mnie wpisy że tam ciasto jest super mam wrażenie że ci co tak stwierdzili nigdy w życiu nie jedli z innej cukierni ciasta to co to niby nazywa się ciastem w zupełności ciasta nie przypomina a wszystko robione na jedno kopyto tylko kolory zmienią tzn zabarwiają-tragedia krótko mówiąc -mydło powidło
zdjecie uzytkownika
mustang - 2014-11-18 20:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
REM MARCO hmmm Pani (usunięte przez administratora) bardziej nie kompetentnej kobiety nie widziałam wprowadza mobing w sklepach za co juz dawno powinna byc ukarana za to co robi.. a jest teraz nowa jej zastepczyni hehehe Ewelina pełnowartościowa blondynka... bardzo dobre produkty i nie wiem dlaczego zarzadzane przez takie łagodnie mówiąc nieodpowiedzialne osoby... A może Pani Agnieszka D wyjasni wszystkim dlaczego została zwolniona z poprzedniej cukierni w której pracowała nam tu wszystkim??
zdjecie uzytkownika
była kolezanka - 2014-11-19 10:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani (usunięte przez administratora) została zwolniona za ZŁODZIEJSTWO proszę państwa za wprowadzanie złej atmosfery i mobing taka jest prawda.Ale może głos zabierze sama zainteresowana????pani koordynator złodziejka (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
były pracownik do p.AGNIESZKI - 2014-11-19 15:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj przeczytałam opinie dowiedziałam się że pani Agnieszka D już nie pracuje a jak mi wręczała wypowiedzenie to jej powiedziałam że na każdego przyjdzie pora wcale nie musiałam długo czekać na potwierdzenie moich przewidywań PRAWDA PANI AGNIESZKO tak szybko koniec kariery a tak była pani zauroczona szefem i co się stało za złodziejstwo a to dopiero numer pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-21 21:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wescie sie za robote w koncu a nie bzdury piszecie tu sie robi jak w przedszkolu jeden drugiemu zazdrosci.Zajmijcie sie swoim zyciem chyba ze jest ono takie nudne ze zajmujecie sie zyciem kogos innego.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-11-22 10:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jaka cukiernia tacy pracownicy i tyle w temacie .
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2014-11-25 16:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moi drodzy a czego tu można zazdrościć ciasta z pewnością nie jadłem znacznie lepsze atmosfery w pracy nie na pewno tez nie szefa bo to człowiek który nie lubi chwalić ani jak ktoś wyraża się pozytywnie o pracownikach patrzy na nich z pogardą brak pokory ale życie płata nam figle pieniądze to nie wszystko aby pracownik był oddany firmie to nie może bać się szefa musi się czuć bezpiecznie a w tej firmie to nie działa poz
zdjecie uzytkownika
l - 2014-11-25 16:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej tu rzeczywiście jak w przedszkolu nie pisze się wescie pa
zdjecie uzytkownika
ciastkarz - 2014-11-26 02:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem cukiernikiem z wykształcenia i doświadczenie mam ogromne i ludzie chwala moje wypieki. czy tu się nadam, ciekawi mnie. zwolnili mnie z pracy, pieke na bezrobociu znajomym i znajomym znajomych ale kasa z tego żadna. szukam pracy ale nic sie nie nasuwa. jestem sfrustrowany. chce miec za co zyc i robic to co lubie. moze tu moja ost szansa
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x