Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klijent - 2014-01-06 21:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
produkty bardzo słabe niestety w tej cukierni
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-01-09 10:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z pani opinią ,chyba jest pani z konkurencji .Dziś byłam w tej cukierni i zakupiłam porzeczkowiec i pijaną śliwkę.Jestem właśnie po degustacji,ciasto wyśmienite i rozpływało się w ustach. Przepyszne, będę tam często kupować i zachęcam wszystkich do zakupów w tej cukierni.JA POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
odp janina - 2014-01-09 22:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pani chyba jest od wlasciciela ze pani tak zachwala .widac ze ocet nawet dla pani slodki
zdjecie uzytkownika
tipo - 2014-02-16 14:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielu innych czeka na prace ? :) buahhahah niestety ale zapas cukierników już się wyczerpał , a trochę się ich tam przewinęło i coś nie ma zbyt wielu chętnych z tego co wiem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-17 17:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NOWY cukiernik znowu robi to samo co w poprzedniej pracy he he.
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2014-02-24 16:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdym tygodniu pracy pracownikowi przysługuje odpoczynek przez 35 godzin bez przerwy , oraz odpoczynek dobowy który wynosi co najmniej 11 godzin. niezapewnienie go jest poważnym naruszeniem praw pracowniczych za które pracownik żądać nawet odszkodowania
zdjecie uzytkownika
ika - 2014-02-27 15:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cukiernia ok wolę tę na Roosevelta, na pewno tam się nie zawiodę na ciastach, dziś tłusty czwartek i niestety nie każdy lubiący pączki trafiający na ul.Warszawską powie dobre słowo o tej cukierni kupując cytrynowca, niestety- STARY WYSCHNIĘTY -porażka, miłe Panie a ciasta takie fe...
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-03-05 12:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Beskidzką mają najlepszą na rynku - mogę jeść kilogramami. Reszta wyrobów porównywalna z konkurencją.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-03-11 14:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do mojego postu - admin wykasował to na co chciałam zwrócić uwagę aby było jeszcze lepiej. Cenzura górą :)
zdjecie uzytkownika
justa - 2014-03-13 22:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciasta bardzo dobre a przedwszystkim w dobrej cenie za to same w Sowie trzeba jeszcze polowe by doplacic Polecam
zdjecie uzytkownika
nastepna klientka - 2014-04-02 16:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwielbiam te ciasta ..sa swietne i tanie w stosunku do innych cukierni...sporo drogi nadrabiam zeby wlasnie tam kupic ciasto, co do obslugi zero zastrzezen... Inowrocław
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-04-05 21:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie ciasta sa ok i za normalna cene (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ka - 2014-04-15 16:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BARDZO DOBRE CIASTO. CENA OK TANIO , A DOBRE CIASTO. NICZYM NIE ODBIEGA OD DWOCH RENOMOWANYCH CUKIERNI W BYDGOSZCZY. JA POLECAM.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-04-17 22:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cukiernia bardzo słaba jaka cena taka jakośc niestety
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-06-05 22:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciasta ogólnie dobre jednak za dużo się ich wypieka i "kwitną" w ladach chłodniczych; kupiłam takie niby świeże ale pachniało kwasem/ od owoców /. Po co tyle ciast jak cukierni w Gnieźnie moc, kto to ma kupować? Lepiej mniej a dobre,swieże. Już tam nie kupię,pójdę do Sowy lub Królewskiej.
zdjecie uzytkownika
elizabeth - 2014-07-19 05:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janina - 2014-01-09 10:22:46]:
A gdzie w Inowrocławiu są cukiernie rem marco?
zdjecie uzytkownika
pomyłka - 2014-08-02 13:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś miałam odebrać tort na 18-stkę syna. Tort zamówiony miał mieć napis ,,Na 18-stkę Jakuba'' i dekoracje. Tort był różowy, bez napisu i wyglądał jak tort ślubny. Ciasto było o kilogram cięższe niż to zamówione.
zdjecie uzytkownika
as - 2014-08-09 10:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co słyszałam od osoby która tam pracowała niektóre ciasto jest w sprzedaży nawet tydzień... Bo chcą zaoszczędzić na zwrotach..
zdjecie uzytkownika
jan słodziak - 2014-08-22 18:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
początkujący cukiernik z talentem i dobrym smakiem potrzebuje pracy, polecam się:) opinie smakoszy już nam, może jakiś pracownik wypowie się o procesie produkcji i wypieków? jestem młody ale jednak stara szkoła, zależy mi tez na wyrobieniu sobie dobrej opinii. Firma przyjmuje młodych czy stawia na starych cukierników?
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-11 14:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drugi raz zdarzyło mi się kupić stare ciasto,panie pracujące na fordonie zero pojęcia o składzie ciasta,nie potrafią doradzić przy zamówieniu tortu.
zdjecie uzytkownika
wafelkowy ludzik - 2014-09-11 18:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dorzucam swoje do wpisu poprzedniego odnośnie rem marco. też jestem początkującym zdolnym w rem marco i chcę wiedzieć czy stawiają na młodą kadrę czy raczej na starych wąsatych speców? co doi produktów i smaku to polecam jako cukiernik, naprawdę w rem marco trzymają wysoką jakość, mi to naprawdę smnakuje i zawsze świeżę co mnie tym bardziej zachęcia żeby tam spróbowac dostać pracę
zdjecie uzytkownika
częsty klient - 2014-09-17 15:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem stałym klientem cukierni. wyroby bardzo smaczne a przede wszystkim świeże, nie to co u konkurencji z Bydgoszczy. Bardzo polecam
zdjecie uzytkownika
Cracovia - 2014-09-20 08:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciastkarni przybywa stale nowych młodych ludzi z doświadczeniem z jednej z konkurencyjnych firm a firmie przybywa nowy asortyment, jakość i dobre zdanie co procentuje nowymi klientami .POWODZENIA I DALSZEGO ROZWOJU.
zdjecie uzytkownika
Cracovia - 2014-09-20 08:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciastkarni przybywa stale nowych młodych ludzi z doświadczeniem z jednej z konkurencyjnych firm a firmie przybywa nowy asortyment, jakość i dobre zdanie co procentuje nowymi klientami .POWODZENIA I DALSZEGO ROZWOJU.
zdjecie uzytkownika
wisła - 2014-09-20 18:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ci co pisza dobrze o tej cukierni to chyba tylko własciciele heh.smiac sie chce
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x