Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-09-27 22:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta dziewczyna od tortów która odeszła ma własną cukiernię i jakoś klientów dużo mniej bo i torty 3 razy droższe. Niższa cena to i wykonanie trochę gorsze poza tym ta Pani robiła kilka tortów na weekend ,a teraz od kiedy jest katalog jest kilkanaście a czasem kilkadziesiąt . Jeśli chodzi o świeżość ciasta to tutaj nie ma się czego czepiać bo jest robione na ostatnią chwilę, na początku tygodnia pracuje się po 6 godzin żeby przed weekendem jak zamówień jest więcej pracować po 10 godzin.
Inna sprawa że torty i ciasto w cukierni wyglądają o niebo lepiej niż na półce sklepowej, ale to już wina raczej transportu.
Ten tekst o botoksie to już prawdziwa żenada. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-09-28 13:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chce podziękować Pani sprzedającej z tej cukierni że uzmysłowiła mi jaka chemia kryje się w tych cisatach i ile tego jest wpakowane w takim małym ciasteczku i że to nie nadaje się dla mojego 3 letniego dziecka
jeszcze raz dziekuje :_) są uczciwi sprzedawcy jeszcze na tym świecie..
zdjecie uzytkownika
pietra - 2015-09-28 21:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-09-28 13:57:39]:
Od znajomych wiem , że czasem rzeczywiście da się tutaj złapać, jednak nie jest to niestety zbyt częsta sytuacja. Trzeba naprawdę dobrze trafić w odpowiedni moment. nie wypowiem się odnośnie samych produktów , bo nie mam wiedzy większej niż to , że to co sprzedają jest naprawdę całkiem smaczne ;) ...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-09-30 00:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
REM Marco masakra smierdzace stare splesniale ciasta. Panie koordynatorki masakra. Rotacja jak widać w opiniach.......nie kupujcie tego ludzie wstydu można się nabawic na bardzo ważnych imprezach w życiu. Nie warto wysyłać CV!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-09-30 22:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszy i ostatni raz kupiłam. Jedyne co mogę napisać: SYF.... Nie da się zjeść ....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-10-01 13:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dobra uczciwa firmy, piszedzie bzdury JAKI SYF sam taki jestes !
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-10-01 14:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaaaaaak dokładnie przed swietami ida jak perszingi po 16 h walą w pracy ....a co najlepsze produkcja swiateczna zaczyna sie 3tyg przed. wiec wyobraz sobie co mozesz jesc....fuuuuj ohydaaaaa
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-10-01 16:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam,sklepy zamowienia swiateczne robia miesiac wczesniej
zdjecie uzytkownika
YOU YOU - 2015-10-05 14:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALE O CO CHODZI
zdjecie uzytkownika
marco - 2015-10-12 19:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [buhaha - 2015-10-01 16:14:48]:
Zamowienia muszą byc miesiąc wcześniej żeby wiedzieć ile surowców zamówić do produkcji. Z tą chemią to presada jakaś przecież wszystkie cukiernie zamawiają w tych samych hurtowniach te sameprodukty. Ta pani co ciastka dziecku nie kupiła pewnie poszła chipsy albo do mcdonalds , hehe wiadomo że te bzdury o pleśni, starości i chemii piszą byli pracownicy żeby się zemścić za jakieś swoje niepowodzenie.
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-10-13 06:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marco - 2015-10-12 19:48:51]:
I PRACOWNICY ZAPIERNICZAJA 3 TYGODNIE PRZED SWIETAMI PO 16 GODZIN ZEBY TOWAR ODEBRAC ?HE HE
zdjecie uzytkownika
Ja bo ja - 2015-10-20 12:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marco - 2015-10-12 19:48:51]:
Surowce zamawia się z hurtowni z max jedno dniowym wyprzedzeniem czasem nawet w tym samym dniu. Wszyscy zamawiają z kilku hurtowni lecz nie wszyscy ten syf co Wy. Jesteście jedyną znaną mi cukiernia co wszystko robi z prochu... drożdżówki, biszkopt, parzone a nawet bezy.... Piszą pracownicy to oczywiste, ale nie sądzę by to był odwet tylko ostrzeżenie dla tych co nie wiedzą jak tam to wygląda. (wsypać trochę prochu z worka zamieszać z wodą i jest gotowe ciasto do wypieku)Zresztą raczej to ludzie się zwalniają a nie ich... Pozdrawiam i lepiej pisać szczerze. Macie gówniane ciasto plus dla was, że nie zżynacie na tym g**nie!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-29 02:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde surowce zamawia się z hurtowni z max jedno dniowym wyprzedzeniem czasem nawet w tym samym dniu? przecież to kompletnie moze rozbić prace, aż mi się wierzyc nie chce. No ja o nich słyszałem dobre opinie, ze dbają o pracowników no i zapwnieją też wszystkie narzędzia do pracy łacznie z syrowcami.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-10-29 11:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam myslalem ze poczytam tu o obsludze klienta o opiniach smakow ciast a tu prywatne rzeczy wywlekane sa.Zmiane tematu proponuje apraszam Waschyba ze tu nie zagladaja wogole klieci tylko pracownicy.Nie macie zebran zeby podyskutowac o rzeczach dotyczacych firmy?zapraszam Was do dyskusji o sprzedawcach w sklepach bo z tego co widze nie kazda pani nadaje sie do sklepu.Jest ogolnie na rynku pracy ciezko a wasze panie niektore maja prace w du.......Placicie im za prace a one fochy maja albo z łaska obsługuja i odpowidaja na nasze pytania.Wstyd moze pora tym sie zajac? moze nie wiedziecie kogo zatrudniacie?miło przychodzic kupowac i zostac milo obsluzonym ale u was tego nie ma......szkoda klient sie widac dla was nie liczy a konkurecji nie brakuje.....

zdjecie uzytkownika
ja - 2015-10-29 12:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buhaha - 2015-10-01 16:14:48]:
A czy tylko taak z ciastem jest? a mieso? warzywa i owoce pryskane.Wydziwiacie a cale jedzeni nasze to jedna wielka chemia.Nie kupujcie jak wam cos nie pasuje.
zdjecie uzytkownika
? - 2015-11-01 08:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-10-29 12:19:13]:
o którym sklepie jest mowa ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-01 18:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-09-28 13:57:39]:
ciekawa jestem skad Pani ktora tylko sprzedaje ma pojecie o skladzie ciastek........... a z drugiej strony, jako matka 3 latka powinnas sama piec ciastka a nie pluc jadem na cukiernie i chwalic kogos kogo w ogole nie znasz.
zdjecie uzytkownika
sisi - 2015-11-01 18:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-10-29 11:13:37]:
zeby byc dobrym sprzedawca trzeba sie wpierw tego zawodu nauczyc, pie....e ze pracy brak i kazdy ma pajaca robic z siebie jako sprzedawca, to trzeba umiec i chciec i miec predyspozycje, to firma robi zle bo nie ma menagera, nie wiem osoby ktora by ocenila przyszlego spredawce czy sie nadaje, nie sztuka jest brac pierwsza lepsza osobe, sztuka bylo by dla firmy bycie profesjolalnym na kadzym stanowisku itp, apropo, dlaczego takie duze firmy nie robia szkolen tym pania ???
zdjecie uzytkownika
BABECZKA - 2015-11-02 16:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sisi - 2015-11-01 18:16:29]:
SKAD WIESZ CZY NIEMA SZKOLEN ? A sprzedawczynie pracuja tak jak sa traktowane .
zdjecie uzytkownika
taka jedna - 2015-11-02 16:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BABECZKA - 2015-11-02 16:33:55]:
Masz racje,jesli szef cie szanuje to ty szanujesz szefai prace.Niedziwie sie, ze czasem sie sprzedawczynie nie usmiechaja, kto pracuje albo pracowal to wie.Zasuwaja w kazda sobote i niedziele i z czego maja byc zadowolone.
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2015-11-05 13:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zepsuła się jakość Hiszpanskiej kawy.Dwa miesiące temu kupowałam i była SUPER a teraz wogóle nie wyczuwa się alkoholu przez co ciasto jest mdłe.Poprawcie jakość bo stracicie klijentów.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-11-09 10:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-10-29 12:19:13]:
Nie kupujemy przecież... Czytaj ze zrozumieniem! ostrzegamy innych!
zdjecie uzytkownika
cukiernik - 2015-11-26 17:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie co wy piszecie za bzdury jakie trzy tygodnie wczesniej pracuje w tej cukeirni i jeszcze swiatecznej produkcji nie zaczelam przeciez gdyby bylo ciasto robione 3 tyg wczesniej to by bylo poplesniale wiec te osoby co to pisza to niech sie stukna w glowe a chemia jest wszedzie bo wszytskie cukiernie jada na tych samych produktach a jak chcecie ciasto bez chemii to robcie je sami w domu . a w swieta pracuje od 8 d0 10 godzin a nie po 16 najgorsze jest jak wypowiadaja sie ludzie ktorZy nie maja o niczym zielonego pojecia. a logiczne jest to ze zamowienia sa robione wszedzie duzo szybciej zeby zaplanowac prace np ile towaru rzeba zamowic i ile godzin trezeba bedzie pracowac i kto co bedzie robil;/
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-11-26 17:50:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklepowe jak tak narzekacie to idzcie pracowac np do sowy to zobaczycie dopiero jaki tam jest rygor myslicie ze tam po 12 godz i weekendy nie trzeba pracowac
zdjecie uzytkownika
rozumiesz ? - 2015-11-28 07:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2015-11-26 17:50:05]:
moze,ale przynajmniej wiedza za co pracują,a nie tak jak tutaj ani zl.wiecej
zdjecie uzytkownika
pietra - 2015-11-28 17:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to naprawdę extra miejsce na rozpoczęcie pracy zwłaszcza po szkole. Jeden z moich znajomych zaczął i teraz nie może opędzić się od ofert pracy
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2015-12-08 22:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
skoro jedni chca pracowac wiecej to niech pracuja przeciez nikt im nie broni, przeciez,chcesz sie zwolnic prosze bardzo przeciez nigdzie nie trzymaja nas na sile, poza tym wszedzie trzeba pracowac !
zdjecie uzytkownika
szeregowy - 2015-12-21 10:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiolka - 2015-12-08 22:48:19]:
Chcą? he he spróbuj powiedzieć ,że się nie zgadzasz pracować dłużej .Wykonujesz rozkazy a jeśli nie to odszczał .
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-25 12:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdury piszesz!!!dwa tygodnie przed swietami chlodnie w sklepach byly pelne ciasta na swieta!!!potwierdzą to pracownicy
zdjecie uzytkownika
wiolka - 2015-12-29 18:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze nie w kazdym ze sklepow,mozna przyjac taka wersje, ale przciez jezeli komus nie odpowiadaja warunki to po co sie na nie godzil i podpisywal umowe
zdjecie uzytkownika
rm - 2015-12-30 15:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiolka - 2015-12-29 18:54:11]:
Szkada, że w szkole nie bylas taka mądra
zdjecie uzytkownika
pietra - 2016-01-02 14:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Wam. Poszukuje obecnie pracy i w sumie robię mały research. Sporo już się o nich dowiedziałem , ale o kwestiach umowy jeszcze nikt nic nie wspominał
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2016-01-02 16:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie ten he he he? wielce przerobiony ubaw mamy z niego
zdjecie uzytkownika
sad - 2016-01-04 19:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pietra a pracowales juz w cukiernictwie? bo szukaja tylko ludzi z doswiadczeniem w koncu Rem Marco jest firmą z wieloletnią tradycją, która produkuje wyroby ciastkarskie świeże, zdobyli duze zaufanie wsrod kleintow ;) stad te wymowi
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-06 13:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pietra - 2016-01-02 14:20:15]:
Umowa na najniższą reszta do ręki. Zachorujesz masz najniższą ....
zdjecie uzytkownika
saddie - 2016-01-07 00:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik umowa o prace na najnizsza krajowa a jakies benefity do tego, premie, cokolwiek czy tylko "gola" wyplata? firma ma dobra opinie wsrod klientow ale widze ze inaczej to widzicie od strony pracownika?
zdjecie uzytkownika
beza - 2016-01-07 08:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej ci z wyplaty potraca niz cos dadza
zdjecie uzytkownika
titorito - 2016-01-11 12:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SADDIE nie ma premii (jesli juz to 100 dostaniesz he he),nie ma nic na świeta nawet kawalka ciasta nie dostaniesz,niema tez znizki na ciasto dla pracownikow,ale za to pracujac w tej firmie mozesz liczyc na regularne uwagi ,jak to szef jest niezadowolony,obroty ciagle spadaja i ciagle straszenie .Pani Agnieszka niech sie czasem zastanowi 5 razy zanim powie cos co moze zaszkodzic jej i firmie,bo to co robi to M,M jak mobbing.
zdjecie uzytkownika
pracownik 1 - 2016-01-12 13:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asia - 2015-11-26 17:50:05]:
Co za bzdury piszesz u sowy praca wygląda normalnie TU jakies kpiny są.zero szacunku do sprzedawcy a zapominacie ze to oni na was pracuja to dzieki nimi macie to soja firme.a jak wy sie odplacacie?nic na swieta nie dajecie wstyd zeby kostki ciasta nie dac albo ulgi na kupno nciasta banda i chołota z was
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-12 14:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o którym?inowrocław laubitza .Na zmianie 2 panie jedna czarna boze co wzrok zabija wzrokiem od wejscia gadka tez bez kultury co podac ,no ile prycha na klienta miny robi jakby za kare była w pracy.....a druga blondynka flejtuch nie samowity fajami na odległosc smierdzi obsluga z łaska cicho mowi jak kobitka pyta o powtorzenie wzrusza ramionami ludzie boze co za czasy skad wy bierzecie takich ludzi do pracy jestem w inie co 3 msc czyli rzadko ale te panie caly czas takie samo podejscie maja do klienta.tym razem wyszedłem nic nie kupujac.....odechciało mi sie słodkosci............
zdjecie uzytkownika
JAKIS PRACOWNIK - 2016-01-12 14:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-06 13:04:48]:
TAK prawda najnizsza do reki reszte dokladaja razem 1900zl
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-01-12 19:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeżyłam szok czytając! Pani Agnieszka to najlepszy kierownik jakiego miałam, fakt, że już tam nie pracuję, ale to z osobistych przyczyn. Praca przyjemna, wiadomo że fizycznie człowiek narobi się bardziej niż panie w biurze, ale sami decydujemy o tym kim w życiu jesteśmy i jak na siebie zarabiamy! Co do kierowniczki, ktoś musi wymagać, żeby nie dochodziło do takich sytuacji ktore opisuje pan poniżej i polecam zapoznać sie ze znaczeniem słowa mobbing! Osoba ciepła i zawsze robi wszystko na korzyść swojego personelu jesli tylko moze, wszystko co robiła zawsze było dla dobra firmy :) pozdrawiam ciepło
zdjecie uzytkownika
Klient 100 - 2016-01-13 13:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W przeciwieństwie do Pana jestem stałym klientem na Laubitza. Kobitki bardzo zgrane i zawsze uśmiechnięte widać gołym okiem. Niech każdy zerknie na siebie i powie że jest idealny.Właśnie takie złośliwe komentarze świadczą o braku kultury i zazdrości..
zdjecie uzytkownika
i co - 2016-01-15 09:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niki - 2016-01-12 19:47:20]:
Niki to bylo dawno i nieprawda.A co do mobbingu to nie udzielaj sie jesli niemasz pojecia co sie dzieje .
MOBBING;
taktyka upokorzenia
nieuzasadniona krytyka
zniesławienie
wyśmiewanie
nieodpowiednie żarty
obraźliwe gesty
sarkazm
publiczne krytykowanie wyglądu
taktyka zastraszenia
groźby ustne
używanie wulgaryzmów
stosowanie przemocy fizycznej
przymusowe zostawanie po godzinach pracy
zastraszanie zwolnieniem z pracy
taktyka pomniejszenia kompetencji
taktyka izolacji
taktyka poniżania
taktyka utrudniania wykonywania pracy

A co do ciepla koordynatorki,nie ośmieszaj sie,ratuje zawsze swój tyłek i ze strachu przed szeryfem nie zrobi nic na korzysc pracownika.Ot i koniec bajki.
zdjecie uzytkownika
pietra - 2016-01-16 18:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [i co - 2016-01-15 09:13:06]:
moim zdaniem o mobbingu zawsze masa ludzi wspomina i myli to z normalnymi poleceniami od szefa. Po prostu robić im się nie chce i szukają wszędzie problemu
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-21 14:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety pani agnieszka nigdy nie byla mila,to wyrachowana baba,bezczelna i prostacka.Awans dostala za luzusostwo i nadgorliwosc!!!nikt jej nielubi i za placami kazdy sie smieje z tej prostaczki.I prawda jest ze wprowadzila mobbin,ale szefowi to sie podoba i tyle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-21 14:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety pani agnieszka nigdy nie byla mila,to wyrachowana baba,bezczelna i prostacka.Awans dostala za luzusostwo i nadgorliwosc!!!nikt jej nielubi i za placami kazdy sie smieje z tej prostaczki.I prawda jest ze wprowadzila mobbin,ale szefowi to sie podoba i tyle.
zdjecie uzytkownika
r - 2016-01-22 10:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha ha - 2016-01-02 16:28:28]:
hehe poszedł po podwyżkę he he
zdjecie uzytkownika
Rexio - 2016-01-22 20:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć ludziska, czy @Rem Marco prowadzi aktualnie nabory na nowych pracowników, bo słyszałem że kiedyś ostatnio odeszło parę osób, jest coś nowego w temacie?
zdjecie uzytkownika
k - 2016-01-24 10:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego odeszło?czy ich zwolniono?Jeden poszedł po podwyżkę(jakiś czas temu)szef pokazał mu drzwi a zarabiał niemało więc ile tacy ludzie by chcieli zarabiać?5000/6000 za co? masz złe info.Ci co odeszli to na swoje albo zmuszeni byli odejść,albo ich zwolniono!a firma ciągle ludzi potrzebuje,i jeszcze pamiętaj nie ma ludzi niezastąpionych i to na tyle!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert