Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do szefostwa cukierni Rem Marco - 2015-01-28 07:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jestem waszym stałym klientem i zawsze byłem bardzo zadowolony .. do wczoraj! Otóż wydaje mi się że taka renomowana cukiernia jak wasza ma problemy z personelem a dokładniej z jego brakiem, ale o co mi chodzi? Otóż wczoraj z żoną po lekarzu mieliśmy ochotę na małą kostkę tiramisu ( nasza ulubiona )no więc wstąpiliśmy do naszej cukierni no i jak zwykle kolejka , co nas nie zdziwiło bo tam zawsze jest kolejka. Stanęliśmy jako ostatni i czekamy..... dodam że dwie kasy w sklepie, ale tylko jedna czynna i i jedna pani obsługująca , no ale pani sie troiła i dwoiła i to jakos sprawnie szło .. do czasu, kiedy to jakaś matrona zaczęła wymyślać co do ciast które chciała kupić ale sama nie wiedziała jakie. Po 5 min udało się i kobieta wyszła, za nią stała następna i chciała zamówić torta ale nie wiedziała jakiego więc następne 5 min .. ludzie zaczęli wychodzić z kolejki no bo w sumie.. ile można ... i takim sposobem z przed ostatniego klienta zrobiłem się czwarty (a wspomnę ze za mną tworzy się już kolejka .. )no i następny klient facet który też chciał zamówić torta dla dziecka ale nie wiedział jakiego i ok 10 min KONSULTACJA Z ŻONĄ PRZEZ TELEFON JAKI I SRAKI!! Pani za ladą chciała obsłużyć mnie to dostała burę od gościa że on też stał w kolejce i cierpliwie czekał to teraz ma jego obsługiwać!! po czym podał telefon pani obsługującej bo sam się z żoną dogadać nie mógł!! Mojej żonie zrobiło się gorącą i niedobrze i musieliśmy wyjść z niczym!!! dodam że po jakiś 20 min!!Więc pytam się? jak to jest ? fajny sklep, niskie ceny dobre ciasto , ładna pani za ladą tylko szkoda że jedna!!!!!! A z tego co wczoraj zaobserwowałem to przez te 20 min straciliscie ok 10 - 15 klientów bo ta biedna babka za tą ladą no raczej się nie sklonuje !!
zdjecie uzytkownika
Malibu ;) - 2015-01-30 19:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wykorzystywanie pań pracujących na myjce , które są traktowane jak śmieci, przez kierownika i pracowników tej firmy.Drogie panie bardzo wam współczuję , bo musicie wiele innych dodatkowych prac wykonywać między innymi sprzątanie kibelków mycie podług w szatniach i nikt waszej pracy nie szanuje. Bardzo mocno wam współczuję. Niech zatrudnią odpowiedzialną osobę do tej pracy. !!! Ps. Malibu
zdjecie uzytkownika
t - 2015-02-02 09:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konkurencja - 2014-10-06 15:19:44]:
to ten he he taki nie zasluguje na takiego kumpla co broni go u szefa niech szuka sobie kumpli swojego pokroju
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-02-09 16:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inowrocław Laubitza dzis byłam rano po ciasto koszmar obsługa,pani zaniedbana,tłuste włosy,paznokcie brudne hańba do tego nie miła,bardzo powolna nie bierzcie do pracy takich ludzi psują opinie sklepu!!!
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2015-02-10 08:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-02-09 16:55:04]:
A co żeś myślała babo wstrętna że w tej firmie same miski pracują?
powiem ci tak : żadna miska tu nie przyjdzie pracować bo tu harówka ciężka praca i pot i duzo siły w rękach trzeba mieć żeby dzwigać te blachy po 10 kg Więc to nie jest praca dla Pięknej pani która stoi tylko za ladą i podaje kosteczki tu trzeba mieć krzepę i siłę i to dużo siły pschicznej i fizycznej żeby was obsłużyć
zdjecie uzytkownika
klijent - 2015-02-10 09:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do pani Joli,droga pani gdyby kazdy piekl sobie w domu to poprostu Was by nie bylo.Psuje pani bardzo dobre imie firmy,swoja wulgarnoscia.Dzieki nam klijentom i naszym zakupom wy istniejecie.prosze sie powstrzymac w swoich komentarzach z wulgaryzmami bo swiadczy to o pani braku inteligecji i prostactwem.Z pozdrowieniami.
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-10 10:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest taka jedna Pani co bardzo mi się podoba w tej firmie , miła zawsze uśmiechnięta no i ładna :_) Taka spokojna, ładne ma włosy i zawsze kiedy oddaje mi resztę to próbuje ją lekko przytrzymać ale niestety :_( zawsze jest taka wielka kolejka że nigdy nie mogę do niej zagadać i chyba nie mężatka bo obrączki nie ma
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-02-11 07:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klijent - 2015-02-10 09:42:39]:
Po pierwsze ja pracuje w mięsnym i dzwigam cięższe rzeczy ale nie przeszkadza to mi być schludną czystą w umytych włosach sprzedawczynią.Chodzi o wizerunek osoby,i o obsługe klienta.a Tobie jak tak ciężko w pracy to zmień ją nikt Cię siłą nie trzymą przyjdzie inna osobą która zastąpi Cię i nie będzie narzekać!!!
zdjecie uzytkownika
starsza - 2015-02-11 07:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chodze co sobote po ciaso pachnie jest czysto.Panie różnie zależy która jest je czworo.dwie starsze -jak ja,nie za bardzo,wolne smieja sie miedzy soba nie wiadomo czy z klienta czy ot tak.Dwie pozostałe ok.Miłe,sympatyczne,doradzą,kazdy jest inny ale to prawda nie kazdy nadaje sie na sprzedawce.takie czasy, ida ludzie z musu bo pracy nie ma a my klienci cierpimy smutne......w moich czasach bylo inaczej.....
zdjecie uzytkownika
........ - 2015-02-11 09:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-02-11 07:10:24]:
po pierwsze to nie dzwigasz droga pani całej skrzynki 15 kg ćwiartek w swoich 2 łapkach bo po to masz haczyki żeby ciągnąć ja po podłodze no a po drugie no tak..
skoro sprzedajcie i wciskacie ludziom stare mięso i starą wędlinę no to trzeba przy tym jakoś wyglądać bo to by była dopiero gimela gdybyś sprzedawał stare mięso i wędliny z tłustymi włosami i brudnymi paznokciami
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-02-11 13:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [........ - 2015-02-11 09:02:55]:
te wedliny i tak sa 2 razy bardziej swieze niz wasze produkty .
zdjecie uzytkownika
bears - 2015-02-11 13:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skoro wielu tu pisze ze to taka dobra firma to niech ktos napisze jak przedstawiaja sie tu zarobki ? bo pewnie sa całkiem całkiem
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-02-12 12:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-02-11 13:14:49]:
Ty chyba nie wiesz o czym piszesz, wyobraz sobie ze tak dzwigam skrzyki w ręcach i są o niebo cięższe i bardziej nie wygodne niz blachy ale nie o to chodzi nie rozumiesz to nie wypowiadaj sie pisałam o niechludnym wyglądzie powolności w pracy to ty piszesz ze ci cieżko to nie pracuj oddaj miejsce innej osobie ja mam ciezko prace ale nie narzekam trudno taka praca ciesze sie ze wogole mam pisze o tym ze trzeba dbac o siebie bo my sprzedawcy jestesmy wizerunkim firmy kazdy klient wroci jak bedziemy mili czyści zadbani i szybko obsłużeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
smakoszka - 2015-02-12 12:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ciasto pycha,obsługa ok,szkoda ze wypadło pare ciast nie maich kiedy ja mam ochote a są kiedy zechcą upiec -- smutne
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2015-02-12 21:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-02-12 12:50:40]:
wypad na forum rzeźnickie tu sobie z nami nie pogadasz
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-02-13 17:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odpowiedz - 2015-02-12 21:37:47]:
Zero kultury z pani strony WSTYD ZE TAKA OSOBA PRACUJE ZA LADĄ I NAS KLIENTÓW OBSŁUGUJE DO OBIERANIA CEBULI BY SIĘ PANI NADAWAŁA ZE SWOIMI WYPOWIEDZIAMI i kulturą a nie do ciastkarni:(
zdjecie uzytkownika
odp odpowiedzi - 2015-02-13 18:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odpowiedz - 2015-02-12 21:37:47]:
brawo za kulture sami sobie opinie wystawiacie ,a swoja droga ktos tu widac cenzuruje ostro i koniecznie chce samemu sobie wystawic dobra ocene
zdjecie uzytkownika
słodkie ciasteczko - 2015-02-13 22:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-02-13 17:14:33]:
w ciastkarni pracują same słodkie ciasteczka :-) Rumiane, pachnące z truskaweczką
na czole ;-)
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-02-13 23:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-02-10 10:27:29]:
Ja z ta firma nie mam nic do czynienia i prosze sie zastanowic nad pojeciem wulgaryzm bo w mojej wypowiedzi ich nie ma. Mozna od czasu do czasu kupic ciasto z cukierni ale ludzie w tych czasach w ogole juz nie pieką bo wygodniej im kupic no i pani sie pewnie do nich leniwcow zalicza. Am
bicji brak!!
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-02-14 19:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto was upoważnił do wyrażania jakiejkolwiek opinii na nasz temat.niemacie pojęcia o naszej pracy.co wogole wy tutaj wypisujecie.wstyd,po prostu wstyd ,ze żyjemy w tak podium i zawistnym społeczeństwie,ale to tylko polacy
zdjecie uzytkownika
poznan - 2015-02-14 22:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-02-10 10:27:29]:
A ta pani jest może z cukierni w poznaniu? bo również mi się podoba , tylko za mało się uśmiecha ,dzisiaj już miałem ochotę wręczyć jej tą walentynkowa babeczkę ale było za dużo ludzi i nie było klimatu i jeszcze jej koleżanka porobiła cos z terminalem ale faktycznie ona ma taki spokój Może Pani tu wchodzi na to forum i przeczyta że jest taki facet co przychodzi do pani prawie codziennie i zyczy Pani miłego dnia
zdjecie uzytkownika
buś - 2015-02-15 10:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poznan - 2015-02-14 22:36:13]:
chłopie zrowy jestes na umysle ??? zmien to forum na matrymonialne a nie farmazony to gadasz
zdjecie uzytkownika
LUIZA 231 - 2015-02-19 22:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj byłam w cukierni w Fordonie po 18 jak zawsze ostatnio była moja ulubiona Pani M. ona jest zawsze mila usmiechnieta i zna sie na ciastach. lubie u niej robic zakupy. właściwie to najpierw patrze kto jest jak jest ona to kupuję. takiej osoby tu brakowalo
zdjecie uzytkownika
KAMIL - 2015-02-19 22:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LUIZA 231 - 2015-02-19 22:49:20]:
JA TEŻ LUBIĘ U NIEJ KUPOWAĆ BO BARDZO MIŁA. STARA SIĘ JAK NAJSZYBCIEJ OBSŁUGIWAĆ MIMO ŻE SAMA NA ZMIANIE POWINNO BYĆ WIĘCEJ PAŃ W TEJ CUKIERNI. CIĄGLE KOLEJKI I ONA SAMA. A JAK KTOŚ JESZCZE DO TEGO CHCE ZAMÓWIĆ TORT TO KOLEJKA SIĘ WYDŁUŻA MIMO ŻE PANI SPIESZY SIE JAK MOŻE BO KLIENT JEST NIE ZDECYDOWANY I MA STO PYTAŃ. DACIE KOGOŚ DO POMOCY ZATROSKANY KLIENT FORDON
zdjecie uzytkownika
judtya - 2015-02-27 22:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cukiernia Rem Marco jest firmą z wieloletnią tradycją, która produkuje wyroby ciastkarskie świeże. Zapewniamy profesjonalną obsługę. Współpracują z kontrahentami, którzy znajdują się na terenie całej północneji centralnej Polski.Posiadają sieć sklepów firmowych.Gwarantują zadowolenie ze współpracy z firmą.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rem Marco?
Zadaj pytanie