Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o rem marco

Pracowałeś w firmie rem marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
STAŁY KLIENT - 2013-08-27 00:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POCZYTALEM SOBIE TE WPISY I TAK SOBIE MYSLE JAK KTOS KOMUS ZAZDROSCI SKORO PSUJE JAKOS PRODUKTOW PODKRESLAM PRODUKTOW JA JUZ OK 3 LAT KUPUJEMY NA KLADCE I JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI ZAROWNO Z JAKOSCI JAK I OBSLUGI POZDRAWIAM (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
cha cha cha - 2013-08-28 23:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe czy to ten (usunięte przez administratora),bo o tym co ja myślę to lepiej o nim nie myśleć,nie mówić,a najlepiej go na oczy nie widzieć,a z resztą ta jego łysina to tak oślepia (chociaż słońce nie świeci),że patrzeć na niego nie można!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anna - 2013-09-20 01:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie sama chemia i proszek w ich ciastach :(
No i ciężkie są
Także co z tego że na wagę.......
W Gnieźnie na Warszawskiej nie za ciekawa obsługa i bałagan.
zdjecie uzytkownika
pysia - 2013-09-22 16:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciasta jak ciasta ale troche przesadzja z tymi sklepami na wyzynach godziny biurowe od8 do 16 smiechu warte dla kogo te godziny bo napewno nie dla pracujacych normalnie ludzi,tylko obsluga nadrabia na plus dla tej firmy
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-07 22:14:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie myślę czytając te wszystkie wpisy ,ze tak naprawdę nikt nie widzi ze za lada tych cukierni stoją ludzie którzy pracują i to ciężko i ze tak naprawdę też maja prawo mieć lepszy i gorszy dzień a mimo wszystko starają się być mile i znosić fochy tak zwanych. trudnych klientów napisać coś by komuś popsuć opinie to może każdy , a przede wszystkim konkurencja ...? a każdy kto to czyta jest żądny sensacji i taniej afery ...Czasy są trudne i cieszmy się ,ze w branży cukierniczej znalazł się ktoś kto wyszedł do klienta z dobrą cena i dobrym produktem ..a afery drodzy państwo zdarzają się wszędzie nawet w renomowanych cukierniach tylko że tam płacimy za ciacho jeszcze raz tyle wiec pewnie każdy myśli ,ze wpadki tam się nie pojawiają ...to nie tak drodzy państwo ... .. pozdrawiam obsługę cukierni REM MARCO :)
zdjecie uzytkownika
czarnula - 2013-10-23 13:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak słów. Najpierw dzwonią że Cię przyjęli i zapraszają na dany dzień i godzinę na podpisanie umowy, Ty przychodzisz a oni Cię odsyłają do domu, bo koleżanka ZAPOMNIAŁA oddzwonić, że już nie aktualne. To ja się pytam co tam za organizacja jest w biurze. Brak kompetencji i odpowiedzialności.
zdjecie uzytkownika
goscio - 2013-12-11 12:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co za pierdoły , w takie opinie nie ma co wierzyć , bo może je pisać ktokolwiek , kogoś coś zaboli to wylewa swoje żale i zazdrość na forach może to być nawet konkurencja ...
zdjecie uzytkownika
stała(jeszcze)klientka - 2013-12-28 19:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialam kupić ciasto po świętach w fordonie,goście przyjechali,a dodam,że przed śwìętami ekspedientki zapewniały,że otwarte od rana i ciasto będzie.Byłam o 10.30 i zamkniète,pytam oxhrony,nic nie wiedzieli.Żeby było mało,to szanowna pani sprzedawczyni wmawiała mi dziś,że było otwarte od 7!!!Chciałam być uczciwa i powiedzieć,że w wigilie nie skasowały mi panie tortu,ale w obliczu takiej bezczelności,podarowałam sobie uczciwość!Ich strata!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-01-02 14:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupowałam ciasto w cukierni w Inowrocławiu i co ? jestem strasznie zdegustowana tym co dostałam ciasto "tofi" - jak jadłam to czułam sam alkohol a porzeczkowiec masakra spód taki twardy zebym mogła komus oko wybić, jakies nierównie położone maskara a jabłecznik pożal sie boże surowy!!!!! już nigdy tam nic niekupie wydałam tyle kasy a wszystko wylądowało w śmietniku!!!!!!! NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
klijent - 2014-01-06 21:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
produkty bardzo słabe niestety w tej cukierni
zdjecie uzytkownika
janina - 2014-01-09 10:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z pani opinią ,chyba jest pani z konkurencji .Dziś byłam w tej cukierni i zakupiłam porzeczkowiec i pijaną śliwkę.Jestem właśnie po degustacji,ciasto wyśmienite i rozpływało się w ustach. Przepyszne, będę tam często kupować i zachęcam wszystkich do zakupów w tej cukierni.JA POLECAM!!!!
zdjecie uzytkownika
odp janina - 2014-01-09 22:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pani chyba jest od wlasciciela ze pani tak zachwala .widac ze ocet nawet dla pani slodki
zdjecie uzytkownika
tipo - 2014-02-16 14:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wielu innych czeka na prace ? :) buahhahah niestety ale zapas cukierników już się wyczerpał , a trochę się ich tam przewinęło i coś nie ma zbyt wielu chętnych z tego co wiem
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-17 17:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NOWY cukiernik znowu robi to samo co w poprzedniej pracy he he.
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2014-02-24 16:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdym tygodniu pracy pracownikowi przysługuje odpoczynek przez 35 godzin bez przerwy , oraz odpoczynek dobowy który wynosi co najmniej 11 godzin. niezapewnienie go jest poważnym naruszeniem praw pracowniczych za które pracownik żądać nawet odszkodowania
zdjecie uzytkownika
ika - 2014-02-27 15:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cukiernia ok wolę tę na Roosevelta, na pewno tam się nie zawiodę na ciastach, dziś tłusty czwartek i niestety nie każdy lubiący pączki trafiający na ul.Warszawską powie dobre słowo o tej cukierni kupując cytrynowca, niestety- STARY WYSCHNIĘTY -porażka, miłe Panie a ciasta takie fe...
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-03-05 12:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beskidzką mają najlepszą na rynku - mogę jeść kilogramami. Reszta wyrobów porównywalna z konkurencją.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-03-11 14:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do mojego postu - admin wykasował to na co chciałam zwrócić uwagę aby było jeszcze lepiej. Cenzura górą :)
zdjecie uzytkownika
justa - 2014-03-13 22:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciasta bardzo dobre a przedwszystkim w dobrej cenie za to same w Sowie trzeba jeszcze polowe by doplacic Polecam
zdjecie uzytkownika
nastepna klientka - 2014-04-02 16:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwielbiam te ciasta ..sa swietne i tanie w stosunku do innych cukierni...sporo drogi nadrabiam zeby wlasnie tam kupic ciasto, co do obslugi zero zastrzezen... Inowrocław
zdjecie uzytkownika
iwona - 2014-04-05 21:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogolnie ciasta sa ok i za normalna cene (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ka - 2014-04-15 16:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BARDZO DOBRE CIASTO. CENA OK TANIO , A DOBRE CIASTO. NICZYM NIE ODBIEGA OD DWOCH RENOMOWANYCH CUKIERNI W BYDGOSZCZY. JA POLECAM.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-04-17 22:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cukiernia bardzo słaba jaka cena taka jakośc niestety
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-06-05 22:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciasta ogólnie dobre jednak za dużo się ich wypieka i "kwitną" w ladach chłodniczych; kupiłam takie niby świeże ale pachniało kwasem/ od owoców /. Po co tyle ciast jak cukierni w Gnieźnie moc, kto to ma kupować? Lepiej mniej a dobre,swieże. Już tam nie kupię,pójdę do Sowy lub Królewskiej.
zdjecie uzytkownika
elizabeth - 2014-07-19 05:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janina - 2014-01-09 10:22:46]:
A gdzie w Inowrocławiu są cukiernie rem marco?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rem marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x