Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tyle jadu i nienawisci jest tylko i wyłącznie z po - 2015-05-05 20:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ttt
zdjecie uzytkownika
Pani - 2015-05-11 11:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nosił wilk razy klika ponieśli też wilka:-)
Pani Agnieszko proszę się nie martwic na kasie w Biedronce cały czas potrzebują
zdjecie uzytkownika
uhu - 2015-05-11 13:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pani - 2015-05-11 11:22:14]:
jesteś źle poinformowana
zdjecie uzytkownika
Pani - 2015-05-11 14:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uhu - 2015-05-11 13:14:58]:
byc może , nie w nikam w to ale wiem jedno : dla człowieka trzeba byc człowiekiem
a tu tego zabrakło,ale życze Pani dużo szczęscia bo chyba tego teraz
ani potrzebuje
zdjecie uzytkownika
oooo - 2015-05-13 20:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Agnieszka dziwna jest, ale co tam, jej czas nie jest wieczny, w tej firmie profesjonalisttka nie jest i jak szkodzi to szkowdzi tylko wlascicielowi i opini firmy, nie ma co sie przejmowac, jej i tak nikt nie zmieni a Firma po niej bedzie zbierac zniwo.... ich sprawa, ja jestem ok wobec firmy i innych pracowninow i dobrze mi z tym !! ;)
zdjecie uzytkownika
mail - 2015-05-13 20:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto tam teraz na kierownika produkcji się szykuje czy to będzie ktoś wartościowy czy nikt szczególny a może tylko do brania pieniędzy i nic nierobienia albo udawania przejętego byle nie karierowicz jakiś a może niech lepiej szeryf to prowadzi albo niech zatrudni fachowca z zewnątrz
zdjecie uzytkownika
he he he - 2015-05-14 08:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poraz kolejny pupilki z Opieńskiego rozsiały ploty ,a fuj nieładnie.
zdjecie uzytkownika
właśnie - 2015-05-14 08:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oooo - 2015-05-13 20:39:56]:
Dokładnie , robiła co chciała, obwiniała ludzi i zwalniała na widzi mi się !
Wiecznie niezadowlona zero uśmiechu tylko ciągle żle , żle i żle robiła wielkie zamieszanie w zespołach na sklepie, ciagle węszyła gdzieś sensacje i kazała jednej kablować na drugą , mówiąć ze w sklepie nie ma koleżanek. Ogólnie wprowadzała bardzo złą admossfere
Nikt nie bedzie tesknił za panią pani Agnieszko!
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-05-14 08:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [właśnie - 2015-05-14 08:19:33]:
Tak tak,i siła plotek jest niepokonana . Jak dzieci w każda bajke uwierzą .
zdjecie uzytkownika
jest mi żal - 2015-05-14 14:25:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2015-05-14 08:34:20]:
Jest mi żal Pani Agnieszko że tak o Pani wypisują, ja wiem ile to nerwów wszystko Panią kosztowało i niech Pani pamięta na Rem Marco życie sie nie kończy , czasami jest dobrze zrobic jeden trudny krok do przodu niz 10 łatwych do tyłu i cierpieć!!
pozdrawiam i życze dużo zdrowia
zdjecie uzytkownika
panna młoda - 2015-05-15 10:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Jestem rozczarowana oferta tortów ślubnych.Niby są a nikt nic nie wie.W Od 2 miesiecy słysze ze sa zmiany ,beda nowe ceny i nowe katalogi i zadnych konkretów.Teraz zaczyna sie juz okres ślubów i prawdopodobnie klienci będa rezygnować jesli szybko to sie nie zmieni.Chciałam u Was zamówic tort ślubny ale z powodów wyżej wymienionych nie będe zamawiać ,,kota w worku'',przypuszczam ze nie tylko ja tak jestem zmuszona postąpić,
zdjecie uzytkownika
juppek - 2015-05-16 21:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyszła Kryska na matyska . zesralaby sie byle byc idealna w oczach szefa a tu dupa jedna wielka wyszla ... Pora nie zadzierac nosa i nie czuć się lepsza od innych
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-05-16 21:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Torty ślubne ... Nie osmieszajmy się . najważniejszy dzień w życiu nie niszczmy go logiem "Rem Marco"
zdjecie uzytkownika
gytn - 2015-05-17 16:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nie wiemy o czymś jako pracownicy odnośnie pani Agnieszki. Co niema jej juz czyco. My nic niewiemy
zdjecie uzytkownika
lola i brygida - 2015-05-17 18:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Agnieszka pracuje nadal , tylko kapusie z opieńskiego w poznaniu chciały Ją usmiercić i takie ploty rozsiewały , że niby Ją za przekręty wywalili
zdjecie uzytkownika
gytn - 2015-05-17 19:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co pracują nadal
zdjecie uzytkownika
o kurcze - 2015-05-18 06:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uuuuuu to się P.Agnieszka rozczaruje ,tak juz czasem jest że ,twoi ,,przyjaciele''sa twoimi wrogami.
zdjecie uzytkownika
he - 2015-05-18 08:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mail - 2015-05-13 20:59:14]:
to ten he he he wrazenie numer jeden zwala
zdjecie uzytkownika
he - 2015-05-18 08:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mail - 2015-05-13 20:59:14]:
to ten he he he wrazenie numer jeden zwala
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-05-18 09:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola i brygida - 2015-05-17 18:19:46]:
czyli pracuje nadal? uuuuuuuuuu wielka szkoda dla nas i dla szefa!
A tak byłoby pieknie w firmie kiezdy ta Pani by juz nie pracowała
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-05-18 14:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2015-05-18 09:33:53]:
Skąd wiesz jaka by była ewentualna nowa koordynatorka?Rób swoje to nie będziesz mieć problemów ani z obecną koordynator ani z żadną inną.Jeśli się opierniczasz i kombinujesz to miej pretensje tylko do siebie ,że zwraca ci uwagę.Myślę ,ze tak jest ponieważ P.Agnieszka nie czepia się nie mając powodów,bynajmniej nie na moim punkcie.
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-05-19 08:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krzysiek - 2015-01-11 10:18:14]:
to chyba kumpel ze STAROPOLSKIEJ byl za nim bo on tylko uznaje siebie a tak na marginesie to on ma kumpli?
zdjecie uzytkownika
lala - 2015-05-19 13:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolona - 2015-05-18 14:42:12]:
ciekawe jakie to jest uczucie kiedy ktoś odchodzi na urlop na 2 dni a wszyscy się cieszą ze została zwolnina ! Ja na miejscu tej Pani bym sie nie cieszyła z powrotu do pracy!! Mając ta swiadomość ze nikt mnie nie lubi i niechce w rem marco...
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2015-05-19 15:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2015-05-19 13:59:37]:
,,wszyscy'' no wybacz ,jakieś ankiety prowadziłaś?
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-05-22 09:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam go nie lubili i tu jest niewiele lepiej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rem Marco?
Zadaj pytanie
alert