Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pietra - 2016-01-16 18:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [i co - 2016-01-15 09:13:06]:
moim zdaniem o mobbingu zawsze masa ludzi wspomina i myli to z normalnymi poleceniami od szefa. Po prostu robić im się nie chce i szukają wszędzie problemu
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-21 14:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niestety pani agnieszka nigdy nie byla mila,to wyrachowana baba,bezczelna i prostacka.Awans dostala za luzusostwo i nadgorliwosc!!!nikt jej nielubi i za placami kazdy sie smieje z tej prostaczki.I prawda jest ze wprowadzila mobbin,ale szefowi to sie podoba i tyle.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-01-21 14:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety pani agnieszka nigdy nie byla mila,to wyrachowana baba,bezczelna i prostacka.Awans dostala za luzusostwo i nadgorliwosc!!!nikt jej nielubi i za placami kazdy sie smieje z tej prostaczki.I prawda jest ze wprowadzila mobbin,ale szefowi to sie podoba i tyle.
zdjecie uzytkownika
r - 2016-01-22 10:32:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ha ha - 2016-01-02 16:28:28]:
hehe poszedł po podwyżkę he he
zdjecie uzytkownika
Rexio - 2016-01-22 20:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć ludziska, czy @Rem Marco prowadzi aktualnie nabory na nowych pracowników, bo słyszałem że kiedyś ostatnio odeszło parę osób, jest coś nowego w temacie?
zdjecie uzytkownika
k - 2016-01-24 10:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolego odeszło?czy ich zwolniono?Jeden poszedł po podwyżkę(jakiś czas temu)szef pokazał mu drzwi a zarabiał niemało więc ile tacy ludzie by chcieli zarabiać?5000/6000 za co? masz złe info.Ci co odeszli to na swoje albo zmuszeni byli odejść,albo ich zwolniono!a firma ciągle ludzi potrzebuje,i jeszcze pamiętaj nie ma ludzi niezastąpionych i to na tyle!
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-02-17 16:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może trzy tygodnie to nie,no ale tak jak deserówka to zaczynała święta dwa tygodnie naprzód i to są sprawdzone informacje
zdjecie uzytkownika
haha - 2016-02-17 16:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Niektórzy sie sami zwalniają bo to co sie tam dzieje to są kpiny,a niektórych zwalniają tak po prostu.Bo pracowników to tam nie szanują.
Ukrainki mają tam większe prawa niż polacy,tak że zastanówcie...
zdjecie uzytkownika
ulala - 2016-02-18 09:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kiedy sie zaczna ploty?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-21 08:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I się doczekaliśmy zwolniona
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-02-21 08:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Aga zwolniona hura teraz drugie jeszcze głupcze ja zastąpi żenada
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-02-25 22:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a co utargi spadaja ze ja pogonili ?
zdjecie uzytkownika
szamotuły - 2016-03-07 08:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pierwszy raz kupiłem pieczywo przy Tesco w Szamotułach Ren Marco
nie polecam nikomu ponieważ 1-za niczym nie ma smaku
2- krem nie do zjedzenia
3- nie ma nawet po żądnego spodu /ciasta/
4- jak przyniosłem do domu /a jest to odległość 700 m/ i jeszcze samochodem to galaretka się rozpadała /brak konsystencji/
i jednym słowem nikomu już takiego ciasta nie polecę no i cukierni
jak się chce robić biznes to nie kosztem klienta ,albo przyjąć prawdziwych i doświadczonych cukierników ,aby zyskać markę.
zdjecie uzytkownika
były klijęt - 2016-03-07 08:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie już nie ma cukierników,tylko ukrainki pracują wic jakość jest jaka jest!!z drugiej strony połączyć wode z prochem i wymieszać ,to zadna filozofia.
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-07 08:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może wkońcu ktoś doniósł do odpowiedniego urzedu co wyrabia ta baba!!!szefowi to się podobało jak szmaciła ludzi,sam taki jest.Ale kar nie lubi płacic......
zdjecie uzytkownika
ała - 2016-03-07 17:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-03-07 08:40:50]:
o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
niecierpliwa - 2016-03-07 17:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro dzien kobiet ciekawa jestem czy szef pamieta o pracownicach ?Napewno znów nas zaskoczy jutro,jak zawsze wielkie NIC dostaniemy he he
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-03-07 19:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak słów
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-03-07 19:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz kolej na następna lizuske gruba Wioletta panoszaca się wielką dame udaje a słoma wiesniaczce z butów wychodzi taka nie miła dla klientów wredna i podstępna no ale cóż tylko takie pracują z szefem jeszcze mu da popalić popalić czas pokaze.........
zdjecie uzytkownika
MX - 2016-03-07 22:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
obóz pracy
wyzysk
brak szacunku
mobbing
OMIJAĆ Z DALEKA CAŁĄ FIRMĘ
zdjecie uzytkownika
klient - 2016-03-07 22:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Mam pytanie, dlaczego w każdym punkcie są inne ceny ciasta?
Od czego to zależy?
W Poznaniu zauważyłem aż 5zł róznicy na kg pomiędzy dwoma punktami
zdjecie uzytkownika
tuturu - 2016-03-08 06:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2016-03-07 22:36:54]:
a co to zabronione?
zdjecie uzytkownika
bravo ja - 2016-03-08 06:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-03-07 19:23:16]:
he he ,znowu źle?ze nie mila dla klientów piszesz? i dobrze bo ludziom wydaje sie ze jak przyjdzie do sklepu to mu wszystko wolno,jak sie zachowujesz tak jestes traktowany.A pomysl ile razy mialas ochote ,,coś'' kliientowi powiedziec ale sie nie odwazyłas?czasem warto sie bronic niech im sie niewydaje ze im wolno a tobie nie.BRAWO JA BRAWO WIOLA
zdjecie uzytkownika
prawda - 2016-03-09 15:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam,potwierdzam .A apropo tych 2. Wszystkie info od Agnieszki o firmie jak i o jej zyciu prywatnym i zyciu prywatnym szeryfa roznoszą z predkoscia światła.Szkoda ,ze Agnieszka nie poznala sie na nich i nie zrobila z nimi porzadku.Teraz Wiolecie przekazala info jaka J.jest lojalna ,he he .Wczesniej gdy Agnieszka byla na urlopie wszystkie ploty jakie byly na jej temat wyszly od tych 2.Szefowi tez nie odpuszcza,z kad dziewczyny wiedza ,ze szef ma syna?Z centrum informacji Rem Marko Opieńskiego w Poznaniu.
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2016-03-09 18:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze szef ma syna to wiadomo akurat z rozmowy kwalifikacyjnej bo ja miałam przyjemność osobiście go poznać
Ogólnie wam powiem ze pierdzielicie ze aż głowa boli
Zazdrościlyscie Agnieszce stanowiska i wymyslalyscie bzdury
Jak wam sie praca nie podoba to ja zmieńcie i juz
Nie każdy jest stworzony do bycia sprzedawca
A raczej większość pan w Rem Marco nie jest stworzona
zdjecie uzytkownika
he he - 2016-03-09 18:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lidka - 2016-03-09 18:01:02]:
Na rozmowie o prace mowil ci o swoim zyciu prywatnym?,nie osmieszaj sie!
zdjecie uzytkownika
Lidka - 2016-03-09 18:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze czytać ze zrozumieniem się nie nauczyłaś
Gratulacje
zdjecie uzytkownika
wisienka - 2016-03-09 19:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lidka - 2016-03-09 18:01:02]:
Lidzia kandyduj na koordynatora,taka madra,wszystko wie.Niech sie szef boj, jeszcze jego wygryziesz z ta swoja bystroscia
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-09 19:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lidka - 2016-03-09 18:01:02]:
kolejny dupowłaz, piszesz z nadzieją że szef to przeczyta i dostaniesz awans? żałosne i nie licz na to
zdjecie uzytkownika
Pani Ewa - 2016-03-17 10:35:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,bedac na zakupach w Tesco(Poznan,Opieńskiego) weszlam do cukierni po cos na ,,poprawienie humoru'',ekspdientka mila ale odechcialo mi sie cokolwiek kupic.Wyglad tej pani mnie poraził,tłuste włosy ,twarz i rece czerwone z jakimis wypryskami,niewiem czy to jakas alergia ale kobieto zrób cos z tym!
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-18 13:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pani Ewa - 2016-03-17 10:35:17]:
to jad, obłuda i fałsz tej ekspedientki wyszedł w końcu na wierzch-stąd ten czerwony kolor.
zdjecie uzytkownika
nawur - 2016-03-19 09:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja nie za bardzo rozumiem waszego rozgoryczenia @xxx. według mnie firma jak najbardziej dla pracownika. Jest umowa o pracę a to przecież jest ważne jak na takie sklepy.
zdjecie uzytkownika
ilonka - 2016-03-21 10:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
njo oczywiście, oni jak na cukiernię doceniają moim zdaniem swoich pracowników. wysyłam męża do nich na cukiernika bo wynagrodzenie od 1 900 PLN się w domu przyda
zdjecie uzytkownika
ojjj - 2016-03-22 11:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wieść do mnie przyszła (ale jak widzicie nie z predkością światła i nie w cale z Opieńskiego )że Agniecha została zdegradowana na sprzedawczynie!!
I co teraz? JAk się czujesz? Czujesz się tak jak ja wtedy ?? albo gorzej? mam nadzieje że gorzej bo życzyłam ci tego z całego serca!! A masz jeszcze za co zyć?
co? nikt ci sie nie pytał jak cię degradowali co z kredytami do spłacenia? tak jak ty nie pytałaś czy bede miała za co dziecko wykarmic !! Pamiętaj Agniecha : dla człowieka trzeba być człowiekiem... bo inaczej los się mści
zdjecie uzytkownika
pierdy - 2016-03-22 19:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ojjj - 2016-03-22 11:48:33]:
Przestan kobieto pluć jadem !!!
zdjecie uzytkownika
frania - 2016-03-23 15:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agniecha wcale nie została zdegradowana do roli sprzedawczyni!!!! ona po prostu wyleciała z rem marco zupełnie i pójdzie na zasiłek z pup albo wróci do bidula he he a jednak jej dobro obiegło świat i trafiło ją prosto w d...e
zdjecie uzytkownika
Iza - 2016-03-24 11:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie poważna !!! Zwolniłam się z poprzedniej pracy bo szukali tutaj pracownika bo biura. Chodziłam do nich na dni próbne wszystko ok praktycznie od 14 marca miałam dostać umowę nawet Pani kadrowa dała mi skierowania na badania lekarskie i co? W poniedziałek przychodzę do :pracy" a kadrowa mówi ze jednak szef nie utworzy stanowiska pracy bo to są koszta!!?? To po co dawali ogłoszenie na wolne stanowisko i po co kazali przychodzić już wcześniej na kilka dni żeby przed świętami się przeszkolić?? WTF ?? Człowiek z dnia na dzień zostaje bez pracy na lodzie dosłownie. Materiał tylko do opisania w gazecie i pokazanie na zewnątrz jak "firma" jest "profesjonalna".

zdjecie uzytkownika
beata - 2016-03-25 10:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
chciałabym podzielić się opinią na temat wyrobów cukierni Rem Marco.
Zakupiłam tam ostatnio ptysie oraz jakąś kostkę bezową, ponieważ wybierałam się do znajomej. Jaki wstyd przeżyłam jak się okazało że ptysie są w środku surowe!!! a zabierając się za kostkę można połamać zęby taka twarda?! Wszystko po spróbowaniu pozostawiało niesmak sztuczności, starości i obrzydzenia. Już nigdy tam nic nie kupię i nikomu nie polecam. Wiem że ciasto jest stosunkowo tanie ale nie warto kupować nawet za taką cenę-zdecydowanie lepiej kupić coś mniejszego w innej cukierni i mieć pewność że wszystko będzie w miarę świeże i smakowite.
zdjecie uzytkownika
lolita - 2016-03-25 15:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2016-03-25 10:50:59]:
kostke bezową raczej mialas swiza kobieto,stara jest miekka ,he he a swieza beza jest twardsza
zdjecie uzytkownika
wiola - 2016-03-26 10:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś mi się wydaje @Iza, że raczej tak powiedzieli Ci bo nie chcieli urazić, może zwyczajnie nie sprawdziłaś się na stanowisku? ale z drugiej strony mogli powiedzieć wprost
zdjecie uzytkownika
Iza - 2016-03-26 14:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli bym się nie sprawdziła wiedzieli by to po paru dniach, a nie że dali skierowania na badania. Dziwna ich zatem i Twoja logika. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
oj tak - 2016-03-28 11:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stawka zaczynająca się od 1900zł wcale nie jest taka zła, bo przecież i tak można liczyć na odpowiednie premie czy podwyżki w tym zakresie. Ciekawe tylko czy atmosfera teraz dopisuje.
zdjecie uzytkownika
kak - 2016-03-30 12:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednym pasują i smakują wyroby, drugim nie, każdy ma prowo wyrazić swoje zdanie. Czasami wyrób się nie uda tak się zdarza, ale kulturalnie przecież można powiedzieć kasjerce, że ostatnio były nie za smaczne wyroby nikt ci za to głowy nie urwie, jendka nie jestem zwolenniczką opluwania ludzi przez internet...
zdjecie uzytkownika
mania - 2016-03-30 20:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co się stoło że nie ma pani Agnieszki, Trochę szkoda
zdjecie uzytkownika
mądrala - 2016-04-01 12:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mania - 2016-03-30 20:11:56]:
Zadzwon do szefa i zapytaj !!!!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-04-01 12:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że to, że jedna osoba nie pracuje to o niczym nie świadczy, na pewno też można u ncih zarobić na pracy w Biłych Błotach, bo nowa oferta jest do końca miesiąca.
zdjecie uzytkownika
nania - 2016-04-01 20:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od szefa to ja wiem, myslałem/am że coś jeszcze ludzie napiszą,
zdjecie uzytkownika
minka - 2016-04-03 08:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie załuje tej kobiety ... zła karma wraca szybko ( w tym wypadku po roku)
zdjecie uzytkownika
Romka - 2016-04-03 16:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to jest jak z pana zrobi się Panisko.Ludzi trzeba umieć szanować.Inaczej tak jak napisałaś.
zdjecie uzytkownika
Rexio - 2016-04-04 11:50:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale ludzie sami się nie szanują, ja uwazam, że jak ktoś jest spoko i normalny, to nigdy kłopotów mieć nie będzie, no co, nie mam może racji, mam przecież

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Rem Marco!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert