Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-06-09 14:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niezadowolona pracownica - 2015-06-05 17:31:59]:
Niezadowolony klient puknij się w głowe! miałeś spleśniałą kostkę a wziąłeś tort bo w gratisie? Ja bym tam nic już nie tchnęła ......a Ty jeszcze chcesz? Ja Pi****le tanio to i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pod siebie zjecie? żal.... P.S. Ja też miałam stare i nigdy nie kupie!
zdjecie uzytkownika
klient 2 - 2015-06-11 10:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje przeczytać sobie jaki mają skład te tanie torciki i tanie kosteczki w rem marco ...cała tablica mendelejewa
Sama chemia ..wiec weż sobie droga klientko te jajka i sama upiecz wyjdzie ci to na zdrowie, książka ze składem ciast jest dostępna dla nas klientów
zdjecie uzytkownika
..... - 2015-06-14 12:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie i szczerze mogę powiedzieć ze ciasto wychodzi z cukierni bardzo swieze sa takie dni ze wydawkowi zebieraja nam torty i kostki od razu z produkcji żeby wyslac na sklepy. ciasta nie sa robione na kilka dni przed wywózką tak samo jest w swieta nikt nie robi ciasta na trzy tygodnie przed. ja jestem zadowolona ze zmieniłam cukiernie pensja zawsze na czas dwa razy wieksza niż przed tem kazda nadgodzina placona i to dobrze. po za tym firma rzeczywiście ciagle się rozwija dlatego ciagle sa jakies zmiany i niedomowienia ale jak sowa się rozwijal to pewnie tez nie było lekko wszędzie jest cos. i nie powiem ze przcujemy teraz jak woly i w kazde weekendy tak jak było przedtem jak na razie to się to unormowalalo pracuje się od pon do piat po 8 godzin a w weekedny sa wolne pracujaca jest tylko jedna niedziela dla jednej zmiany co trzy tygodnie po to aby ciasto i pojedyncze zamówienia na torty wlasnie w poniedziałek bylo na sklepach swieze. a jeżeli już rzeczywiście trzeba w jakiś dzień dodatkowy przyjść chociaż teraz już naprawdę zadko( bo szef nie chce zebysmy robili nadgodziny i dziekuje mu za to) to oczywiście za to mamy zapłacone godne pieniadze wiec nie ma co narzekac bo zawsze może był gorzej a wszędzie dobrze gdzie nas nie ma taka jest prawda. jeżeli ktoś nie wierzy ze tak jest to proszę się zatrudnić. a zwalniani sa tylko Ci ludzi którzy się po prostu nie sprawdzili. ale zapewniam ze od czasu gdzie cukiernia była w lochowie bardzo dużo się zmienilo i ciagle się rozwija. a i jeszcze jedno szef naprawdę placi gruba kase za dobry towar z których sa robione nasze produkty a lody się robi ze swiezych owoców gdzie jest ich tam 70%. a wtopy sa wszędzie jak w każdej cukierni. a odnosząc się do pracy jaka dziwczyny maja na sklepach no to widać ze jest cos nie tak. chociaż z tego co wiem to u sowy na sklepach tez przcuja po 12 godzin i kierowniczka jest do bani.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-06-14 18:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba pisała sama Pani (usunięte przez administratora)!!
i jeszcze jedzie na Pana (usunięte przez administratora)!!
Panie (usunięte przez administratora) !! Pan ani słowa nigdy nie wymienił zlego na temat Rem Marco
a oni jadą po panu jak po .....
ja bym wtoczył im proces...
zdjecie uzytkownika
kodeks pracy - 2015-06-15 07:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [..... - 2015-06-14 12:21:14]:
Coś nie tak? soboty i niedziele powinny byc traktowane jako nadgodziny PŁATNE 100%,ale niestety nie w tej firmie.Ale szef mysli ,ze on jest sprytny a reszta to ciemnota oby go oświeciło i oby to nie był grom z jasnego nieba.Skoro macie tak słodko ,,na bazie'' to moze teraz czas uporządkować nieprawidłowości na sklepach????
zdjecie uzytkownika
arbait - 2015-06-15 10:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kodeks pracy - 2015-06-15 07:56:09]:
Nie dokonca tak jest ,za np.niedziele jest wolny dzien na tygodniu. Innaczej patrzac na to, gdybysmy pracowaly tak majac placone soboty i niedziele jako nadgodziny czyli 100% to by byla wieksza wyplata .Niestety nasz szef dba o to by nam sodówka do głów nie uderzała i tak to kręci.
zdjecie uzytkownika
endriu - 2015-06-15 11:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W. Toruniu byłe pracownice założyły juz sprawe w sądzie pracy o niezapłacone nadgodziny tak ze niedługo i pewnie w innych miastach będzie tak samo
zdjecie uzytkownika
dobra rada - 2015-06-15 13:32:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [endriu - 2015-06-15 11:53:59]:
Panie LESZKU (ojciec Remka )niech pan porzadek tam zrobi w tej firmie bo dla synka tylko kasa sie liczy a nie pracownik.Razem z tą swoja babą psuja tylko renome firmie.
zdjecie uzytkownika
bears - 2015-06-15 22:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten szef to ma z was niezła widze pocieche . wszyscy ciezko pracuja a szef lezy i kase liczy
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-16 21:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehe - 2015-06-14 18:54:09]:
CO TO ZA BZDURY? Jeśli ciasto wychodzi z cukierni świeże to dlaczego na sklepach jest stare? Lody 70% owoców? następna bzdura.... Produkt odzwierciedla szefa.... Czyli jedna wielka porażka....
zdjecie uzytkownika
Pani Młoda - 2015-06-16 21:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tort weselny porażka!!!!! takie piękne zdjęcia...Pani w sklepie zachwalała...a na weselu wielkie rozczarowanie...:( Czuje się oszukana...Jak tam możecie?....
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-06-20 14:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
fuuuuuujjjjjjjjjjjj..........
zdjecie uzytkownika
........ - 2015-06-22 11:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pani Młoda - 2015-06-16 21:20:51]:
i na dzien dobry , dostała pani brzydki tort? czy nie smaczny ?
bo nie rozumiem?
zdjecie uzytkownika
teresa - 2015-06-22 17:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odradzam zmawianie tortów okolicznościowych w tej firmie! zamawiałam w innym punkcie, ale ten nie ma niestety Googla+. Przy pierwszym zamówieniu zamiast tortu z "tabliczką" wykonano zamówiony napis białym "pisakiem" bezpośrednio na czerwonym żelu-galaretce!!! Dodatkowo udekorowano tort fioletową różą - szczyt gustu! Dostali drugą szansę i też porażka! Na torcie innego rodzaju wykonano "tabliczkę", tylko że z napisem nie takim jak zamówiony, a "tabliczka" okazała się być kawałkiem sprasowanego marcepanu (chyba, nie wiem bo to wyrzuciłam) w kolorze brudnego gaciowego różu, który ni jak nie pasował do białego wykończenia tortu. Ta firma nie zasługuje na drugą szansę.
zdjecie uzytkownika
lotka - 2015-06-23 14:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadlam kiedys tort ajerkoniakowy. Bardzo mi smakował dlatego też zamówiłam go na świeta wielkanocne. Totalna porazka, jechalo chemią na kilometr nawet w język szczypała. Moze przed świętami robia masowki i jest to gorsze jakościowo?
Poza ta wpadka uwazam ze ciasta są adekwatne do ceny.
zdjecie uzytkownika
szwederowobdg - 2015-06-23 14:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja jestem zawsze bardzo zadowolony z zakupow w tej cukierni. Mila przyjemna obsluga, zawsze swieze ciasto.Panie dobrze doradza jesli chodzi o ciasto jak i rowniez torty, zawsze wesole i usmiechniete, mila atmosefera, zwlaszcza na Solskiego, az chce sie wracac.
zdjecie uzytkownika
Pani Młoda - 2015-06-23 17:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [........ - 2015-06-22 11:47:45]:
Brzydki....mało powiedziane..krzywy...pognieciony....jakby komuś spadł :(
zdjecie uzytkownika
mać blać - 2015-06-24 15:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pani Młoda - 2015-06-23 17:21:26]:
A moze wcale taki nie przyjechal tylko jakis gamoń z obslugi wesela go tak załatwił ,he?
zdjecie uzytkownika
Bokser - 2015-06-25 13:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moze ktoś spojrzy na transport i p. Radka i to Szefostwa nic nie obchodzi byle się kręciło pan R.... nie ma pojęcia o logistyce tylko o zwalnianiu dobrze ze już tam nie pracuje nie ze względu na firme ale kierownictwo
zdjecie uzytkownika
była - 2015-06-29 12:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja sie ciesze że juz nie pracuje w Rem Marco!!
że nie mam już doczynienia z koordynatorką Pania A.....,
że nie sprzedaje tego ciasta z tablicą mendelejewa
ze nie widze tych wrednych klientów obrastanych w tłuszcz
tylko zal mi jeszcze moich koleżanek które tam zostały ..., bo rynek pracy jest jaki jest....
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-06-29 14:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mać blać - 2015-06-24 15:17:24]:
Widzę profesjonalna obsługa jak zwykle....
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-07-01 06:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient - 2015-06-29 14:58:14]:
Jak juz jestes taka szczera,to prosze opowiedz nam wszystkim ,o tym za co wyleciałas ?
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-07-06 15:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakiej jakosci wy mówicie? zamówiłam w Toruniu tort na roczek dziecka i bardzo prosze co dostałam?. Jedno wielkie dziadostwo. Nie dosc ze zapłaciłam 70 zł , to jeszcze te dekoracje róże i perełki sama sobie przykleiłam , bo nie było zadnej dekoracji. Obrazek nieczytelny a pani w cukierni tylko wzruszyła ramionami , ze takie robią. jak zadzwoniłam do firmy z reklamacja to mi chciała dac pani kawałek innego ciasta. wiec napisałam skage do rem marco o nawet nikt nie raczył na nia odpowiedzieć. jedno wielkie dziadostwo.
zdjecie uzytkownika
była pracownica... - 2015-07-20 19:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buhaha - 2015-07-01 06:32:17]:
Wyleciałam za to, że nie chciałam sprzedawać Waszych spleśniałych kostek po których biegały myszy......
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-07-28 07:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica... - 2015-07-20 19:24:14]:
Nie chciałaś pracować,mogłaś się zwolnic a nie wymyślasz teraz bajeczki.Za nic nie zwalnia się z pracy ,wiesz o tym doskonale .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rem Marco?
Zadaj pytanie
alert