Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-10-09 11:55:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To prawda ze praca w tej firmie stała się koszmarem odkąd pojawiła się pani koordynator Agnieszka.Traktuje ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzywa od różnych,szmaci,czepianie sie generalnie wszystkiego,kontroluje prywatne rzeczy pracownic,co to ma być??MOBING moi drodzy!!!O stopniu inteligencji tej pani świadczy napisana przez nią książka pt"kompendium wiedzy" :-))!!!To dopiero porażka stylistyczna i orograficzna,nie wspomnę o treści!A strzelać gole możemy na boisku i napewno nie do tej samej bramki pani Agnieszko!!!
zdjecie uzytkownika
kariera - 2014-10-09 17:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kariera budowana kolegami kumplami i podobnie,wysoko cenieni jak w poprzedniej firmie.p
zdjecie uzytkownika
żona jednego z byłych pracowników - 2014-10-09 22:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO Szefa Rem Marco.
Traktownie swoich pracowników z długoletnim stażem w ten sposób , jest kpiną .Kierowcy jeżdząc kupę kilometrów za podziękowanie dostają wypowiedzenie z pracy.To już jest cios poniżej pasa ,mając na utrzymaniu dzieci.A tu jak się słyszy od szefa "dostajesz wypowiedzenie : to jakaś paranoja.Moja rada :szefie ogarnij się bo kasa to nie wszystko, nie dają prawa do traktowania ludzi jak śmieci!!!!!
zdjecie uzytkownika
czekolada - 2014-10-10 19:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
oj wszystko to szczera, żenująca prawda. Takiego kołchozu pracy w życiu nie widziałam na oczy. I ta szczekająca pani Agnieszka. Brak wiedzy kultury osobistej i inteligencji maskuje i zastępuje krzykiem na ludzi i sama do końca nie wie czego tak naprawdę chce i co wymaga. Po jej wyjściu ze sklepu to nie wiedziałam czego chciała bo nie powiedziała tylko od wejścia obelgi i .... Przez tyle lat pracy nikt mnie tak nie obraził jak ona.
zdjecie uzytkownika
afa - 2014-10-11 09:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie opisać jak jest z wypłatę dla sprzedawców w sklepie i jak wygląda sprawa z premią uznaniową która podobno jest? Jak realnie jest z dniami i godzinami pracy?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-10-11 21:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre:) Osobie podpisujacej sie:Ola odpowiedziala w obronie czci Agnieszki-,sama Agnieszka:) Niech ktos znajdzie choc jedna osobe ceniaca p.koordynator(poza nia sama oczywiscie:) A kto zaczal intrygi i rozwalanie firmy jak nie sama ty Agnieszko.Poczatek konca Rem Marco niestety...a szkoda..
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-10-11 22:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczęłam prace w Rem Marco, praca lekka nie jest ale nigdzie lekko nie jest :)
ciasto dobre, klienci chwalą sobie... jestem świeżo upieczonym pracownikiem myślałam ze nie dam rady ... dałam:) P. Agnieszka no cóż wymagająca ale jest spoko
szefa jeszcze nie poznałam podobno przystojny ..:-) to do czego mogę się doczepić?
może że weekendy zrąbane bo tylko co druga niedziela wolna ...zobaczymy jak będzie dalej
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-10-12 08:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha ale żenada!!pani Agnieszka zwana afa sama próbuj się wybielać!!niestety droga pani prawda jest taka ze jest pani chamska,bezczelna i prostacka!!poniża pani ludzi nie pokazując swoją osobą niczego!!!a książka jak pisze już nie istnieje bo szef sam stwierdził ze była żenująca!!!!!więc niestety należało by się przyznać że jest pani nielubiana i WSZYSCY panią gardzą.
zdjecie uzytkownika
wr - 2014-10-12 12:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie już pobiegła do szefa się poskarżyć i wypłakać!!!biedactwo,tylko kogo za to zwolnić???? hihi
zdjecie uzytkownika
bd - 2014-10-13 10:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konkurencja - 2014-10-06 15:19:44]:
zadufanie w sobie mimo wielu lepszych ciastkarzy oni najlepsi
zdjecie uzytkownika
Z.Z. - 2014-10-14 23:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwię się bardzo Panu (usunięte przez administratora)że pozwala aby taka osoba, jak Pani Agnieszka niszczyła mu firme od środka.Wszędzie widzi i knuje intrygi , robi wszystko aby skłócić do siebie załogę, ekipę zgraną od lat, poprzez takie działania sukcesywnie doprowadza do upadku tej firmy.Ta osoba jest jak kret w ogródku.Takiego szkodnika się usuwa i tępi, a pan właściciel jest szczęśliwy-sam wpuścił sobie szkodnika do własnego"ogródka" i jeszcze jest z tego zadowolony.Prosze przejrzeć na oczy szefie!Bo straci Pan dorobek życia i zostanie z niczym.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-15 00:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2014-10-12 08:06:25]:
A ja proponuję Pani Agnieszce napisać kolejne dzieła.Mam nawet kilka propozycji na nowe tytuły: "Od chama do Pana", "Jak z człowieka stać się żmiją", "Wspomnienia Koordynatora-potwora". Proszę siadać i pisać, do dzieła! Zawodnicy z jednej drużyny już nie mogą się doczekać kolejnych bestselerów.
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-10-15 09:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo Wy nie rozumiecie pewnej rzeczy,"szefowi"podoba się jej wazeliniarstwo i podpierdalanie ludzi!!!On uwielbia takie rzeczy,mało tego z pracowników robi niewolników, i oboje mają dziką satysfakcje ze szmacenia ludzi.Trafił swój na swego,są siebie godni i jak ta firma padnie to trudno życie!prędzej czy pózniej i tak się to stanie z taką polityką i takimi pracownikami.Żałuje ludzi którzy tam pracują i są już tak zastraszeni że boją się własnego cienia!!!
zdjecie uzytkownika
I TAK - 2014-10-15 11:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak można się kumplować a później za plecami obmawiać ,jak się nie trawi drugiej osoby to nie udaje się kumpla [tak czytam te wpisy i mimo iż forum nie jest o ludziach to jednak ma związek z forum pracy bo chodzi o atmosferę i relacje międzyludzkie w pracy dzięki takim osobom]praca to praca ale.. bez szacunku do innych przestaje być fajna[pozdrawiam tych co tego nie rozumieją]
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-15 12:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj znalazłam ofertę pracy do sklepu Rem Marco i już chciałam złożyć CV ale po tym co tu przeczytałam nie zrobię tego...nie dam się traktować jak śmiecia a ludzie tego sobie nie wymyślili!!! Ktoś powinien coś zrobić z tą babą bo z tego co widzę ona jest jakaś nienormalna!!!
zdjecie uzytkownika
jasia - 2014-10-15 22:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nienormalna to mało powiedziane, dziwie sie ze szef nie zasiegnął opini z poprzedniego miejsca pracy skąd pani A. wyleciała z hukiem,a czy szef wie że leczy sie u psychiatry,sama sie tym chwali ze całą rodzinę włóczy po gabinetach psychologicznych,proszę zadzwonić do dino w gnieznie i zapytać za co ją wywalili, tak gnębiła ludzi ze ja wylali bo szefostwo nie było slepe i głuche na skargi wszystkich pracowników,a czy szef wie że pani A pozycza sobie kasę z zaliczek na torty,ciekawe czy ją oddaje.kiedys szef przejży na oczy ale będzie za późno bo wtajemnicza ja we wszystko a ona mu dopiero pokaze kto tu rzadzi,a wtedy pretensje do siebie że sie nie słuchało oddanych i uczciwych procowników, a tak kiedyś sie stanie ,zobaczycie wszyscy,
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2014-10-16 17:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JEST JEDNA RADA NA TO WSZYSTKO DLACZEGO ZBIOROWO NIE ODDACIE SPRAWY NA POLICJE,DO SĄDU I DO INSPEKCJI PRACY.
OBRAŻANIE JEST KARALNE Z PARAGRAFU 216 KODEKSU KARNEGO KTÓRY BRZMI NASTĘPUJĄCO:
Art. 216. Znieważanie osoby
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
A INSPEKCJA PRACY TEZ MA SWÓJ KODEKS.A TA PANI CHYBA NIE WIE CO JEJ ZA TO GROZI.
MOŻE JAK TO PRZECZYTA TO ZROZUMIE ŻE NIE MA TAKIEGO PRAWA.CIEKAWE CO BY ZROBIŁA NA POLICJI I W SĄDZIE,JAK BY SIĘ Z TEGO WYTŁUMACZYŁA. WSZYSCY PRACOWNICY PRZECIWKO JEDNEJ OSOBIE. LUDZIE WY JESTEŚCIE NA PRAWIE.NIE DAJCIE SIE TAK TRAKTOWAĆ.
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2014-10-17 15:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupowałam niedawno tort barbii!!Jakie było moje zdziwienie kiedy pani podała mi tort na blasze od ciasta twierdząc ze nie ma takich kartonów!!!!Wiec przez pół miasta jechałam autobusem a na kolanach miałam tort na blasze!!!Czy ktoś myśli w tej firmie??czytając opinie sądze ze NIE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-10-17 20:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciąg dalszy mojej pracy w tej firmie...ciężko! bolą mnie ręce i nogi bo nie siedzisz! a dźwigasz blachy i 8 godzin na nogach, czasami nie masz czasu na wypicie łyka wody i klienci ... masakra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gruba a pyta czy WZ jest mało kaloryczna? no proszę...hello! i w ogóle zero szacunku do sprzedawcy!!!!
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-10-17 20:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i zobaczyłam szefa :-) nooo d... nie urywa normalny facet ! fajne miał buty
ale sie nie czepia .. wydaje mi się ok ! ale nie wiem słowa do mnie nie powiedział ale co do robola można powiedzieć ...?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-18 10:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żenada co ludzie tu wypisują,fakt szef ma dziwne zagrywki.Wszyscy już pozapominali o poprzednich koordynatorach tez byli źli ,tez się znęcali i robili wszystko pod siebie, podobno....Pracownicy sami doprowadzają do takich zdarzeń,jak zwolnienia,kar czy nie ciekawej atmosfery,każdy dba o siebie jeden na drugiego donosi,uśmiechają się do siebie a za plecami tylko donoszą.Czemu jeśli macie tyle do powiedzenia nie powiecie szefowi w prost co się dzieje w firmie ,tylko anonimy i pewnie większość do jednej osoby.
zdjecie uzytkownika
pinokio - 2014-10-18 22:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ta firma ma jeszcze ludzi ktorzy to kupuja????
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-10-19 11:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konkurencja - 2014-10-06 15:19:44]:
Zero tolerancji dla innych tylko ja reszta to nic kolega ,kumpel co to znaczy NIC prywata tylko.
zdjecie uzytkownika
Ryba - 2014-10-19 16:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile się zarabia jakoś sprzedawca?? czy ktoś może napisać mniej więcej o zarobkach? jaka jest podstawa i ewentualna premia ?
zdjecie uzytkownika
`Bellowy so. - 2014-10-20 12:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jeszcze istnieje??? bo już myślałem ze padła bo ludzi wykorzystają i wyrzucają zal mi was
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x