Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
........ - 2015-06-22 11:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pani Młoda - 2015-06-16 21:20:51]:
i na dzien dobry , dostała pani brzydki tort? czy nie smaczny ?
bo nie rozumiem?
zdjecie uzytkownika
teresa - 2015-06-22 17:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odradzam zmawianie tortów okolicznościowych w tej firmie! zamawiałam w innym punkcie, ale ten nie ma niestety Googla+. Przy pierwszym zamówieniu zamiast tortu z "tabliczką" wykonano zamówiony napis białym "pisakiem" bezpośrednio na czerwonym żelu-galaretce!!! Dodatkowo udekorowano tort fioletową różą - szczyt gustu! Dostali drugą szansę i też porażka! Na torcie innego rodzaju wykonano "tabliczkę", tylko że z napisem nie takim jak zamówiony, a "tabliczka" okazała się być kawałkiem sprasowanego marcepanu (chyba, nie wiem bo to wyrzuciłam) w kolorze brudnego gaciowego różu, który ni jak nie pasował do białego wykończenia tortu. Ta firma nie zasługuje na drugą szansę.
zdjecie uzytkownika
lotka - 2015-06-23 14:26:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadlam kiedys tort ajerkoniakowy. Bardzo mi smakował dlatego też zamówiłam go na świeta wielkanocne. Totalna porazka, jechalo chemią na kilometr nawet w język szczypała. Moze przed świętami robia masowki i jest to gorsze jakościowo?
Poza ta wpadka uwazam ze ciasta są adekwatne do ceny.
zdjecie uzytkownika
szwederowobdg - 2015-06-23 14:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja jestem zawsze bardzo zadowolony z zakupow w tej cukierni. Mila przyjemna obsluga, zawsze swieze ciasto.Panie dobrze doradza jesli chodzi o ciasto jak i rowniez torty, zawsze wesole i usmiechniete, mila atmosefera, zwlaszcza na Solskiego, az chce sie wracac.
zdjecie uzytkownika
Pani Młoda - 2015-06-23 17:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [........ - 2015-06-22 11:47:45]:
Brzydki....mało powiedziane..krzywy...pognieciony....jakby komuś spadł :(
zdjecie uzytkownika
mać blać - 2015-06-24 15:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pani Młoda - 2015-06-23 17:21:26]:
A moze wcale taki nie przyjechal tylko jakis gamoń z obslugi wesela go tak załatwił ,he?
zdjecie uzytkownika
Bokser - 2015-06-25 13:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A moze ktoś spojrzy na transport i p. Radka i to Szefostwa nic nie obchodzi byle się kręciło pan R.... nie ma pojęcia o logistyce tylko o zwalnianiu dobrze ze już tam nie pracuje nie ze względu na firme ale kierownictwo
zdjecie uzytkownika
była - 2015-06-29 12:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja sie ciesze że juz nie pracuje w Rem Marco!!
że nie mam już doczynienia z koordynatorką Pania A.....,
że nie sprzedaje tego ciasta z tablicą mendelejewa
ze nie widze tych wrednych klientów obrastanych w tłuszcz
tylko zal mi jeszcze moich koleżanek które tam zostały ..., bo rynek pracy jest jaki jest....
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-06-29 14:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mać blać - 2015-06-24 15:17:24]:
Widzę profesjonalna obsługa jak zwykle....
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-07-01 06:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient - 2015-06-29 14:58:14]:
Jak juz jestes taka szczera,to prosze opowiedz nam wszystkim ,o tym za co wyleciałas ?
zdjecie uzytkownika
gosia - 2015-07-06 15:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o jakiej jakosci wy mówicie? zamówiłam w Toruniu tort na roczek dziecka i bardzo prosze co dostałam?. Jedno wielkie dziadostwo. Nie dosc ze zapłaciłam 70 zł , to jeszcze te dekoracje róże i perełki sama sobie przykleiłam , bo nie było zadnej dekoracji. Obrazek nieczytelny a pani w cukierni tylko wzruszyła ramionami , ze takie robią. jak zadzwoniłam do firmy z reklamacja to mi chciała dac pani kawałek innego ciasta. wiec napisałam skage do rem marco o nawet nikt nie raczył na nia odpowiedzieć. jedno wielkie dziadostwo.
zdjecie uzytkownika
była pracownica... - 2015-07-20 19:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [buhaha - 2015-07-01 06:32:17]:
Wyleciałam za to, że nie chciałam sprzedawać Waszych spleśniałych kostek po których biegały myszy......
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-07-28 07:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica... - 2015-07-20 19:24:14]:
Nie chciałaś pracować,mogłaś się zwolnic a nie wymyślasz teraz bajeczki.Za nic nie zwalnia się z pracy ,wiesz o tym doskonale .
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-07-31 15:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buhaha - 2015-07-28 07:36:10]:
W normalnej pracy nie. A le u Was to już inna bajka....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-09 21:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Remasowa ile botoksu nasz w ustach? Nie boisz się,że Ci pękną???
zdjecie uzytkownika
czy mnie jeszcze pamietasz? - 2015-08-10 18:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-08-09 21:22:17]:
Moze to nie botoks ,moze od chemi z ciast tak napuchła?
zdjecie uzytkownika
klient niezadowolony - 2015-08-10 20:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamawiałem tort ślubny oraz ciasto z REM MARCO ,nie polecam katalog nie odzwierciedla tortu w rzeczywistości !!!porażka,taka ważna uroczystość ,firma powinna się postarać!!! ciasto natomiast tak wysokie np.kostka beskidzka wyglądała tragicznie. Juz nigdy nie kupię NIC z REM MARCO.!przykro bo nawet szefostwo fachowo nie podeszło do sprawy...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-08-11 18:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient niezadowolony - 2015-08-10 20:16:30]:
NA CO TY LICZYLES ZE KTOS CIE PRZEPROSI?PRZEZYLAM TO SAMO I JESZCZE ZLODZIEJKA MNIE NAZWALI ZE CHCE PIENIADZE WYŁUDZIC NIBY .TORT WESELNY DOSTALAM INNY NIZ ZAMAWIAŁAM I OMIJAM ICH SZEROKIM ŁUKIEM TERAZ.
zdjecie uzytkownika
polopolo - 2015-08-12 22:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wysłałam cv,ale po opiniach to mi się troszkę odechciało,strach mnie objął,bo w życiu już i tak po tyłku się dostaje,zwolniłam się z rodzinnej firmy,świat zwariował,za kogo ma się ludzi,od których tyle zależy,żeby szefostwo miało miekko w tyłek,marze,żeby kiedyś założyć własną firmę,i wiem na pewno,jakim szefem nie będę,szanuj drugiego jak siebie samego,ale wygląda na to,że niestety co niektórzy nawet siebie nie lubią,skoro tak samo traktują ludzi,
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 08:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
ekspedientka - 2015-08-13 08:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2015-08-11 18:45:33]:
Dlaczego zwolnili tą dziewczynę od tortów? Jak ona robiła torty żaden klient nie narzekał. Nie musiałam się modlić wydając torty.... Co za polityka...
zdjecie uzytkownika
zawiedzona - 2015-08-13 14:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę mi powiedzieć z jakiej strony internetowej macie te zdjęcia w katalogu? Bo to co jest w nim a co ja dostałam to strasznie się różni.... Jednym słowem oszustwo.... Nigdy już nic nie zamówię... Ekspedienta tylko wzruszała ramionami! Nie polecam nigdy nikomu!
zdjecie uzytkownika
adzia - 2015-08-17 20:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czy mnie jeszcze pamietasz? - 2015-08-10 18:23:14]:
hej mozesz odezwac sie do mnie na poczte madziad23@wp.pl, chcialabym porozmawiac odnosnie tej szkoly, chyba mamy cos wspolnego
zdjecie uzytkownika
adzia - 2015-08-17 20:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient niezadowolony - 2015-08-10 20:16:30]:
chodzi mi o technika dentystycznego i asystentke stomatologiczna
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 15:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-29 15:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasem tak jest, że na zdjęciach coś wygląda inaczej niż w rzeczywistości, a zwłaszcza jedzenie, bardzo trudno jest zrobić dwa identyczne torty na przykład, więc to chyba jeszcze nie powód do obrazy.Mam nadzieje, że sytuacja sie wyjaśni jakoś niedługo, jak możecie to napiszcie jeszcze coś na temat samego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-08-30 09:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadowolony
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rem Marco?
Zadaj pytanie
alert