Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byla - 2015-03-17 09:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadza sie nie lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie donosisz niepracujesz!normalny czlowiek ktory sie szanuje tak niezrobi walnie wszystkim i odejdzie zycze powodzenia wazeliniarza
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-03-17 09:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomość do szefa , proszę się bardziej przyjrzeć swoim pracownikom kto naprawdę pracuje a kto nic nie robi i najlepiej mu wychodzi wazeliniarstwo . Wazeliniarze prawdopodobnie nie macie w domu luster bo jak można sobie spojrzeć w twarz po czymś takim
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-18 12:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2015-03-17 09:49:17]:
okazuje się ze można , ale ale wyleciały 3 dziewczyny jak pamiętam i dziwi mnie co tam robi jeszcze ta czwarta? wszystkie 3 były winne a czwarta to święta była?
czegoś tu nie rozumiem i co pracowała na zmianie z tą małą czarną w okularach i tylko ta mała wyleciała ? A ta co ? stała z boku i się tylko przyglądała?
a właśnie i za co one właściwie wyleciały?
zdjecie uzytkownika
ratatuj - 2015-03-18 13:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W cukierni REM Marco nie decyduje szef a koordynatorka to ona przeprowadza rozmowy i zatrudnia i to ona zwalnia a moim skromnym zdaniem szef nic nie wiem o powodach zwolnienia .Co to za koordynatorka która sama nic nie potrafi załatwić a wysluguje się personelem .a ten kto pomaga najszybciej wyleci . bo po co konkurencja żałosne ale prawdziwe
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-18 15:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ratatuj - 2015-03-18 13:32:42]:
no właśnie się dowiedziałem , tam jedna dziewczyna wyleciała bo przyszła pomagać drugiej na inwenturze chociaż w cale w tym czasie nie przebywała w pracy po prostu przyszła jej pomóc i chyba o czymś tam nie zadecydowała MASAKRA co to się dzieje w tej firmie !! a z tego co wiem to ta czwarta co została świeta tez nie była tylko ta czwarta dostała tylko upomnienie a te wylecialy z hukiem !! Więc to wszystko prawda co tutaj piszą o tej PANI KOORDYNATOR!!
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-03-20 11:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2015-03-18 15:17:31]:
podsumowując to wszystko co się stało na koniec Lutego to niezłego czadu dała nasza Pani Koordynator Agnieszka: wyrzuciła s hukiem 3 dziewczyny , czwartej dała upomnienie ( chociaż powinna ją też wyrzucić albo tym trzem dać takie samo upomnienie jak dała tej czwartej)i zastąpiła dwoma lizusami (które mieszkają blisko Tesco a musiały dojeżdżać do swarzędza co nie było im na rękę bo za daleko)
I tak oto za jednym posunięciem rozwiązała swój problem Brawo ! Brawo ! piękny przyklad do naśladowania ja też chce w tej firmie zostać koordynatorem :-)
zdjecie uzytkownika
jaskier - 2015-03-20 17:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jeszcze raz, co takiego robiły te trzy dziewczyny w rem marco, że poleciały z hukiem? moze zamiast pracowac urządzały sobie jakieś pogaduszki, to i się nie dziwię, że poleciały. Chyba musiał być ku temu dobry powód, bo zwolnić na raz trzy pracownice, to nie jest codzienna sytuacja. Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
remik - 2015-03-20 18:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaskier - 2015-03-20 17:11:22]:
dobre pytanie ! co takiego zrobiły te trzy Panie a czego nie robiła ta czwarta co została? A co musiały zrobić te dwie panie które przyszły na ich miejsce? Na te pytania tylko moze odpowiedzieć wszechwładna pani koordynator agnieszka
zdjecie uzytkownika
renia - 2015-03-21 20:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z was glupie d...y sa . w lutym wylecialo w sumie 13 pan ze sklepow i 1 kierowca. jak ktos ma problemy z wykonywaniem swoich obowiazkow ,albo cos kombinuje to wylatuje...proste. bogu niech dziekuja te ktore nie dostaly dyscyplinarki
TERAZ GŁÓWCIE SIE GŁUPIE D...Y KTO TO NAPISAŁ
hahahahahahaha
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-03-21 22:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolnienie dyscyplinarne art52 to ja pytam za co? może ciasto w kieszeń chowaly smieszni jesteście .pomyslcie zanim się bardziej osmieszycie
zdjecie uzytkownika
boska - 2015-03-23 09:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [remik - 2015-03-20 18:00:46]:
Czepiacie się P Agnieszki ,wykonuje swoją prace i to wszystko.Piszecie brednie o niej a jak przyjedzie do sklepu to chodzicie jak w wojsku i tu jestescie odwazne wypisywac o niej jak jest wredna.Gdy zaczynałam prace jedna z pracownic mi powiedziala ze lepiej zyc z nia w zgodzie to bedzie ok.Zawsze gdy jest problem mowimy jej o wszystkim zawsze nam doradzi i pomoze.Jestesmy wobec firmy w porzadku i niema najmniejszych problemow z P Agnieszka.A Panie z tesko same zapracowaly na to je spotkalo ,zamykaly wczesniej sklep to sie doigraly.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-03-25 13:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mnie tez ostrzegano przed Pania Agnieszka ze jest taka i owaka ale poznalam ja i nie jest taka osoba jak mowila byla mila jak dzwoni to tez jest wporzadku uwazam ze wykonuje swoja prace i musi trzymac reke na pulsie.Pani Agnieszko niech sie Pani nieprzejmije ludzie gadaja i beda gadac
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-25 16:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim skromnym zdaniem wiekszość o p.AGNIESZCE to prawda tak naprawde to ona trzyma reke na pulsie, co za bzdury ogulnie w p....e była ch..a wie zakrecona jak baranie rogi .Słucha tylko slodko pierdzących ,przeważnie te osoby są kompletnie nie zaangażowane i nic prawie nie wiedza nic z inwenturami,wz-kami,i całą reszta, ale dobrze zadziobie u p.Agnieszki i jest spoko.Nagada na kogoś, kto chce dla firmy dobrze ,i zrobi kogoś najgorszego,byle wylizac oko p.koordynator żenada,jak tak dalej pójdzie to do tej firmy bedzie przyjść po to żeby,uciec na L 4 na poł roku i bą włajaż cmoknji mnie w wora i jest sialla:-)) A co do szeryfa tego bajzlu to panie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
koniec świata - 2015-03-26 08:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2015-03-25 16:41:54]:
Czy was tam trzyma ktoś na siłę?Nie podoba się praca to powiedz do widzenia i po sprawie .Najlepiej jechać po kimś i wymyślać bajki a może to ty jesteś do niczego i za tępy/a do tej pracy ?he?
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-03-26 14:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koniec świata - 2015-03-26 08:40:46]:
No i ciśnienie skoczyło ,czyli to co pisałem jest prawdą.I proszę się tak nie irytować, jak ktoś prawdę powie.Lepiej przyjąć na klatę i przemyśleć co i jak się robi.Z całego serca ROZUMU życzę.A co do trzymania w pracy to powiem tak; na początku obiecywane wsparcie,pomoc,BEDZIE SUPER, a prawda jest taka,ze totalne dno i jak pisałem najlepiej uciec na L-4 na pół roku może wtedy zacznie sie inne podejście do personelu. I jeszcze jedna sprawa, TĘPOTY, co do wykonywanej pracy,nawet najmądrzejsza osoba w takim bajzlu nie da rady i najlepiej wtedy powiedzieć, że ktoś to idiotą.Jeszcze raz ROZUMU!! życzę.Tylko wazelina w tej firmie jest AKCEPTOWANA COŚ INNEGO -ZŁE!!!!!
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-03-26 14:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się wzupelnosci .
zdjecie uzytkownika
aśka - 2015-03-28 08:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I po raz kolejny zabrala głos Agnieszka!!!zabawne ze mozna miec o sobie takie wysokie mniemanie!!!doskonale wiesz Agnieszko dlaczego masz tą prace,bo w d..e włazisz bez wazeliny,opowiadasz baje o swoim dzieciństwie a prawda jest taka ze jestes zwykla zlodziejka i nic niewartą babą.A jak ostatnie wydarzenia pokazały nawet najwieksza wazelina sie nudzi! !!
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-03-29 13:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się ... To jest idiotka pracująca dlatego,ze jest wazeliniara i tylko dzięki klablowaniu jeszcze ma ta posadke. Ze ten cały "szef"_nie widzi do czego ona się przyczynia,jaki syf robi tym swoim maceniem. Zacznij człowieku myśleć bo tacy ludzie rujnuja ci firmę . a potencjalni klienci to czytają i myślę ze odrazu odchodzą im chęci robienia zakupów w takich sklepach. Zacznij myśleć człowieku.
zdjecie uzytkownika
kajetan - 2015-03-30 14:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj rzadasz niemozliwego! !!ten czlowiek zwany szefem poprostu niemysli,napewno nie glową! !!!!!!wystarczy popatrzec na jego panne i wszystko jasne....
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-30 23:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kajetan - 2015-03-30 14:53:15]:
ludzie skoro takie zły niemyslacy szef i zła ta Agnieszka to jak wogle ta firma sie jeszcze kreci ?
zdjecie uzytkownika
cham - 2015-03-31 07:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kajetan - 2015-03-30 14:53:15]:
Dlaczego ty nie masz swojego biznesu? BO ZA GŁUPI JESTEŚ CZŁOWIECZKU !
zdjecie uzytkownika
Żal - 2015-03-31 07:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz ucichnie na forum.Popracujecie w tym tygodniu na pełnych obrotach to zamkniecie te zazdrosne buzie he he.
zdjecie uzytkownika
PRZESTRASZONA - 2015-03-31 10:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Żal - 2015-03-31 07:28:19]:
POPRACUJEMY? NIE ,PRACUJA LUDZIE KTORZY MAJA JAKIES PRAWA W PRACY,TU NIEMA ZADNEGO PRZESTRZEGANIA PRAW PRACOWNIKA PO 2 ZMIANIE IDZIESZ NA 1,PRZERWY? -W TEJ FIRMIE NIEMA CZEGOS TAKIEGO.WIEC TU SIE NIE PRACUJE TU SIE ZAP....IE...RDALA.I TERAZ ZNOW SWIETA NIEMA KIEDY ISC DO WC ,PO BOZYM NARODZENIU LEZALAM 2 DNI TAK BYLAM ZMECZONA ,A OD SZEFA NAWET DZIEKUJE NIE USLYSZALAM.APELUJE DO DOBRYCH LUDZI UPIECZCIE CIASTO W DOMU.
zdjecie uzytkownika
kolega sz - 2015-03-31 12:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę wszystkich o zakończenie krytyki i wzięcie się ostro do pracy w tym tygodniu
zdjecie uzytkownika
mustang - 2015-03-31 17:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie czepiacie się Pani Agnieszki... przyglądnijcie się troche panu kierownikowi R... kierownikowi od kierowców.. pełni taka funkcje a nie zna nazw ciast.. już nie wspomnę o trasach o których nie ma zielonego pojęcia bo ich przebiegu po prostu nie zna... i myli Fiata z VW.. to jest dopiero cyrk...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rem Marco?
Zadaj pytanie