Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
monia - 2014-10-15 09:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo Wy nie rozumiecie pewnej rzeczy,"szefowi"podoba się jej wazeliniarstwo i podpierdalanie ludzi!!!On uwielbia takie rzeczy,mało tego z pracowników robi niewolników, i oboje mają dziką satysfakcje ze szmacenia ludzi.Trafił swój na swego,są siebie godni i jak ta firma padnie to trudno życie!prędzej czy pózniej i tak się to stanie z taką polityką i takimi pracownikami.Żałuje ludzi którzy tam pracują i są już tak zastraszeni że boją się własnego cienia!!!
zdjecie uzytkownika
I TAK - 2014-10-15 11:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak można się kumplować a później za plecami obmawiać ,jak się nie trawi drugiej osoby to nie udaje się kumpla [tak czytam te wpisy i mimo iż forum nie jest o ludziach to jednak ma związek z forum pracy bo chodzi o atmosferę i relacje międzyludzkie w pracy dzięki takim osobom]praca to praca ale.. bez szacunku do innych przestaje być fajna[pozdrawiam tych co tego nie rozumieją]
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-15 12:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj znalazłam ofertę pracy do sklepu Rem Marco i już chciałam złożyć CV ale po tym co tu przeczytałam nie zrobię tego...nie dam się traktować jak śmiecia a ludzie tego sobie nie wymyślili!!! Ktoś powinien coś zrobić z tą babą bo z tego co widzę ona jest jakaś nienormalna!!!
zdjecie uzytkownika
jasia - 2014-10-15 22:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nienormalna to mało powiedziane, dziwie sie ze szef nie zasiegnął opini z poprzedniego miejsca pracy skąd pani A. wyleciała z hukiem,a czy szef wie że leczy sie u psychiatry,sama sie tym chwali ze całą rodzinę włóczy po gabinetach psychologicznych,proszę zadzwonić do dino w gnieznie i zapytać za co ją wywalili, tak gnębiła ludzi ze ja wylali bo szefostwo nie było slepe i głuche na skargi wszystkich pracowników,a czy szef wie że pani A pozycza sobie kasę z zaliczek na torty,ciekawe czy ją oddaje.kiedys szef przejży na oczy ale będzie za późno bo wtajemnicza ja we wszystko a ona mu dopiero pokaze kto tu rzadzi,a wtedy pretensje do siebie że sie nie słuchało oddanych i uczciwych procowników, a tak kiedyś sie stanie ,zobaczycie wszyscy,
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2014-10-16 17:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JEST JEDNA RADA NA TO WSZYSTKO DLACZEGO ZBIOROWO NIE ODDACIE SPRAWY NA POLICJE,DO SĄDU I DO INSPEKCJI PRACY.
OBRAŻANIE JEST KARALNE Z PARAGRAFU 216 KODEKSU KARNEGO KTÓRY BRZMI NASTĘPUJĄCO:
Art. 216. Znieważanie osoby
§ 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
A INSPEKCJA PRACY TEZ MA SWÓJ KODEKS.A TA PANI CHYBA NIE WIE CO JEJ ZA TO GROZI.
MOŻE JAK TO PRZECZYTA TO ZROZUMIE ŻE NIE MA TAKIEGO PRAWA.CIEKAWE CO BY ZROBIŁA NA POLICJI I W SĄDZIE,JAK BY SIĘ Z TEGO WYTŁUMACZYŁA. WSZYSCY PRACOWNICY PRZECIWKO JEDNEJ OSOBIE. LUDZIE WY JESTEŚCIE NA PRAWIE.NIE DAJCIE SIE TAK TRAKTOWAĆ.
zdjecie uzytkownika
niezadowolona - 2014-10-17 15:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupowałam niedawno tort barbii!!Jakie było moje zdziwienie kiedy pani podała mi tort na blasze od ciasta twierdząc ze nie ma takich kartonów!!!!Wiec przez pół miasta jechałam autobusem a na kolanach miałam tort na blasze!!!Czy ktoś myśli w tej firmie??czytając opinie sądze ze NIE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-10-17 20:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciąg dalszy mojej pracy w tej firmie...ciężko! bolą mnie ręce i nogi bo nie siedzisz! a dźwigasz blachy i 8 godzin na nogach, czasami nie masz czasu na wypicie łyka wody i klienci ... masakra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gruba a pyta czy WZ jest mało kaloryczna? no proszę...hello! i w ogóle zero szacunku do sprzedawcy!!!!
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-10-17 20:44:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a i zobaczyłam szefa :-) nooo d... nie urywa normalny facet ! fajne miał buty
ale sie nie czepia .. wydaje mi się ok ! ale nie wiem słowa do mnie nie powiedział ale co do robola można powiedzieć ...?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-18 10:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
żenada co ludzie tu wypisują,fakt szef ma dziwne zagrywki.Wszyscy już pozapominali o poprzednich koordynatorach tez byli źli ,tez się znęcali i robili wszystko pod siebie, podobno....Pracownicy sami doprowadzają do takich zdarzeń,jak zwolnienia,kar czy nie ciekawej atmosfery,każdy dba o siebie jeden na drugiego donosi,uśmiechają się do siebie a za plecami tylko donoszą.Czemu jeśli macie tyle do powiedzenia nie powiecie szefowi w prost co się dzieje w firmie ,tylko anonimy i pewnie większość do jednej osoby.
zdjecie uzytkownika
pinokio - 2014-10-18 22:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie ta firma ma jeszcze ludzi ktorzy to kupuja????
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-10-19 11:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [konkurencja - 2014-10-06 15:19:44]:
Zero tolerancji dla innych tylko ja reszta to nic kolega ,kumpel co to znaczy NIC prywata tylko.
zdjecie uzytkownika
Ryba - 2014-10-19 16:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile się zarabia jakoś sprzedawca?? czy ktoś może napisać mniej więcej o zarobkach? jaka jest podstawa i ewentualna premia ?
zdjecie uzytkownika
`Bellowy so. - 2014-10-20 12:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jeszcze istnieje??? bo już myślałem ze padła bo ludzi wykorzystają i wyrzucają zal mi was
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-10-21 15:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciasto pyszne,obsługa tez ale co z tego jeśli stajesz na głowie,zeby wszystko było oki a nic z tego niemasz bo nawet premie po zabierali lub na maksa poobcinali.wiec po co robić obrót jak nic z tego niema.oddalić swoje godziny i nie przejmować się. Tak chyba trzeba zacząć do tego podchodzić. Kiedyś wiadomo było ,ze pracujesz na obrót za premie a teraz pytam po co......
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2014-10-21 16:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hi hi szefowi wprost powiedzieć ciekawe komu to się udało gratulacje od początku pracy w tej firmie wbijano mi do głowy chcesz pracować na wszystko się zgadzaj nie dzwon zero dyskusji bo wylecisz z hukiem KASA TO NIE WSZYSTKO SZEFIE koleżanka kabluje koleżankę zmyślając gdzie godność a jedna nie lepsza ani trochę od drugiej zawsze najciemniej pod lampa prawda dziewczyny dotyczy to również pracowników biurowych opowiadają o życiu rodzinnym szefa przeszłym i obecnym wszem i wobec ten temat się nie kończy na dziś wystarczy napisał bym książkę może kiedyś to zrobię to będzie hit a proszę mi wierzyć to co piszą ludzie to szczera prawda poz.
zdjecie uzytkownika
STAŁY KLIENT - 2014-10-22 19:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Jestem stałym klientem cukierni Rem Marco,mogę polecić ciasto w 100%,postanowiłem napisać parę słów gdyż ostatnia sytuacja mnie zbulwersowała jaka miała miejsce w jednym ze sklepów.Czytając powyższe komentarze,współczuje panią które tam pracują,mianowicie zastanawiałem się nad wyborem ciasta i tortu którego chciałem zamówić,niechcący usłyszałem rozmowę owej kierowniczki Agnieszki (tak podejrzewam,gdyż pani ekspedientka tłumaczyła się i użyła zwrotu Pani Agnieszko)która w bezczelny i arogancki sposób potraktowała panią sprzedawczynie,jak może tak traktować człowiek człowieka !!!!Ta" Pani" była bardzo nie miła,aż poczułem się źle i wyszedłem,zrezygnowałem z kupienia tortu. Stanowisko kierownicze nie czyni człowieka "PANEM",pani powinna dać swoją osobą przykład ,wyzywanie się na pracownikach za swoje nieudolne umiejętności powinna pani zostawić w domu.Mam nadzieje że ktoś z wyższych organów zajmie się ta sprawą i ta OSOBA zostanie pouczona bądź zwolniona.
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-10-23 08:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto dopomógł p.Kasi A.ODEJŚĆ kto podkładał jej świnie ja jeszcze pracuje ale co piątek do końca zmiany czekam czy mi nie wręczą wypowiedzenia jak długo jeszcze dam psychicznie rade same pomówienia intrygi ale niektórym uchodzi na sucho niedawna kontrola insp.handl.w jednym ze sklepów wykazała duże nieprawidłowości a panie z tego sklepu dalej mają się świetnie ciekawe dlaczego co za tym stoi ....
zdjecie uzytkownika
waldek beza - 2014-10-27 14:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
początkujący cukiernik szuka pracy i chciałby znaleźć dobrą firmę na start.jestem gotowy na najostrzejszych szefów, praca w cukiernictwie to nie słodkie życie i ja to wiem. wiecie jaką umowę by zaoferowali i na jakich dokładnie warunkach? no i przede wszystkim czy zatrudniają początkujących jak ja czy tylko łapią starą kadrę?
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-10-27 15:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cukiernicy jak cos spieprza to sprzedawca dostaje opieprz od klienta i się za nich tłumaczy masakra jakie ozdoby ida na torty a te napisy jakby pijany pisal i nikt tego nie widzi.a klienci nienormalni jakie wymagania i pytania jakby nigdy w domu niepiekli ciasta.
zdjecie uzytkownika
mmmrrr - 2014-10-27 17:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [waldek beza - 2014-10-27 14:00:47]:
kolego zapraszam do zamoscia zlozyc cv
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-10-27 20:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj byłam w tej cukierni w Inowrocławiu.w środku cieplutko i unoszący się zapach świeżego ciasta.obsługa bardzo mila i uśmiechnięta.kupilm polecone przez panią ciasto i okazało się przepyszne.juz zawsze będę tam wracać i polecac znajomym tak ciasto jak i obsługę w Inowrocławiu na laubitza.pozdrawiam panie z tej cukierni.
zdjecie uzytkownika
k - 2014-10-28 19:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedyny kumpel ktory prosi szefa o przywrocenie do pracy w poprzedniej firmie [odwaga kumpla ,bezinteresowna]
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-10-28 23:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym opisać obsługę z Bydgoszczy na ul.Skarżynskiego 8 po prostu żenada pani która mnie obsługiwała po 1 śmierdziała papierosami jak popielniczka po2 sprzedała mi stare ciasto a prosiłam o dość świeże ponieważ chciałam dać dziecku które ma 5 lat ale otrzymałam zeschniętą kostkę lodową rozumiem że z brzegu ok ale cała no sorki po 3 ani nie odpowiedziała dzień dobry ani proszę ani dziękuje .Uwielbiam wasze wypieki no ale jeżeli mam wyrzucać ciasto do śmieci .To chyba coś nie tak .Rozumiem że jest tańsze niż w innych cukierniach no ale to chyba nie wiąże się z jakością?Wiele razy kupowałam i było wszystko ok ale ostatnio to szok
no wczoraj t.j 27,10 ,2014 to przegięła .Bardzo proszę o pokierowanie tej pani na jakieś szkolenie albo porozmawiać z nią .pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-10-29 14:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A tak niedawno pracowało się super w tej firmie.a teraz to jest nie dozniesienia.mobing jaki zapanował od dwóch miesięcy przekreśla ta firmę jako miejsce pracy dla ludzi.praca to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do pracy powinno przychodzić się z ochota i uśmiechem a nie zestresowanym ,bo odbija to się na atmosferze i obsłudze klienta. Bardzo brakuje pani Oli!teraz ciągle wszystko jest złe.ciągle nowe wytyczne juz nie wiadomo co robić. Szefie zrób cos bo ludzie zaczną się zwalniac,!
zdjecie uzytkownika
n - 2014-10-29 15:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmrrr - 2014-10-27 17:06:49]:
praca fajna ale klienci sa okropni,trzeba stalowych nerwow czasami ich pytania wbijają w ziemie ale coz KLIENT NASZ PAN ;).Zgadzam się z tym ze my sprzedawcy obrywamy pierwsi.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x