Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
PRZESTRASZONA - 2015-03-31 10:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Żal - 2015-03-31 07:28:19]:
POPRACUJEMY? NIE ,PRACUJA LUDZIE KTORZY MAJA JAKIES PRAWA W PRACY,TU NIEMA ZADNEGO PRZESTRZEGANIA PRAW PRACOWNIKA PO 2 ZMIANIE IDZIESZ NA 1,PRZERWY? -W TEJ FIRMIE NIEMA CZEGOS TAKIEGO.WIEC TU SIE NIE PRACUJE TU SIE ZAP....IE...RDALA.I TERAZ ZNOW SWIETA NIEMA KIEDY ISC DO WC ,PO BOZYM NARODZENIU LEZALAM 2 DNI TAK BYLAM ZMECZONA ,A OD SZEFA NAWET DZIEKUJE NIE USLYSZALAM.APELUJE DO DOBRYCH LUDZI UPIECZCIE CIASTO W DOMU.
zdjecie uzytkownika
kolega sz - 2015-03-31 12:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę wszystkich o zakończenie krytyki i wzięcie się ostro do pracy w tym tygodniu
zdjecie uzytkownika
mustang - 2015-03-31 17:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie czepiacie się Pani Agnieszki... przyglądnijcie się troche panu kierownikowi R... kierownikowi od kierowców.. pełni taka funkcje a nie zna nazw ciast.. już nie wspomnę o trasach o których nie ma zielonego pojęcia bo ich przebiegu po prostu nie zna... i myli Fiata z VW.. to jest dopiero cyrk...
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-01 20:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie wezmy sie do pracy,swieta bedziemy odsypiac ta orke a szef bedzie zadowolony ze moze wydawc kase!!!!!!
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-02 09:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-04-01 20:07:54]:
WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim Panią z Rem Marco,i ,,spokojnych '' klientów.
zdjecie uzytkownika
m.. - 2015-04-02 14:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-04-01 20:07:54]:
widz, że widocznie za dużo wolnego jeszcze macie że siedzicie na tym forum i wypisujecie brednie.. Proszę wziąć się do pracy bo w tym okresie jest bardzo dużo a jak sie komuś nie podoba to zawsze może podzielić los kobiet które zostały zwolnione na koniec lutego i niech one wam opowiedzą jak fajnie być bezrobotnym i bez pieniędzy hehe do roboty mróweczki do roboty..
zdjecie uzytkownika
mis - 2015-04-02 15:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prostaczka!!!!!,nawet domyslam sie kto to pisze!ta co nic nie robi a najwieksza wyplate dostaje,nie nos tak wysoko glowy bo haczysz rogami!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
do m.... - 2015-04-02 15:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre rogi to ma potezne hihi i sama sie wes za robote. Do roboty sa konie takie jak ty jakby nie my to bys na waciki nie miala
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2015-04-02 18:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wole na bezrobociu byc niz robic na was i nie strasz tyle bo mozemy sie spotkac w sadzie bo to co sie tu dzieje to jeden wielki cyrk i przekrety inspekcja pracy bedzie miala co robic.Sama siw wes za robote a nie lezysz i pachniesz
zdjecie uzytkownika
liu - 2015-04-02 19:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [m.. - 2015-04-02 14:08:26]:
tak,tak bo bez remmarko z głodu poumieramy he he
zdjecie uzytkownika
m.. - 2015-04-03 11:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie Panie , widzę że bardzo was boli że tutaj pracujecie, czujecie się wykorzystywane ale czy zatrudniając się w tej firmie nikt wam nie powiedział że będziecie pracować na stanowisku sprzedawcy? a nie dyrektora generalnego? taka wasza rola .. i nikt was na siłę tutaj nie trzyma a na wasze miejsce znajdą się osoby które tej pracy potrzebują więc weźcie się do roboty zamiast wypisywać te wszystkie bzdury tutaj albo się zwolnijcie i dajcie pracować innym
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-04-04 12:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No no ukrainki zatrudnij,wiesz cos na ten temat.a ty tak nie skacz bo gdyby nie poprzedni i obecny facet to bys na miotle jezdzila.utrzymanko,mozna by bylo nazwac bardziej dobitnie inteligentni wiedza jak.
zdjecie uzytkownika
nnn. - 2015-04-07 18:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dość,ze nienormalni i zawistni ludzie wydzwaniaja do firmy z klamstwami,to jeszcze obrzucacie się błotem sami.gratulacje
zdjecie uzytkownika
zcfrd - 2015-04-07 19:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę.jeśli piszecie takie opinie na temat pracodawców to niedziel fakt jaka jest obsługa.chciałem zamówić tort a konkretnie na komunie pani z wielka laska i mina ponura powiedziała,ze będą z mostkami.konkretnie nie powiedziała mi nic ani nie potrafiła mi doradzic jaki najlepiej wziąć smak.powiedziała,ze niesie jakie będą. Jest to starsza pani,która ma zapewne doświadczenie,ale jest tak niemiła,arogancka i ponura,ze niemilo robi się u niej zakupy.a pracuje od niedawna,bo przed nią była inna pani.co ona robi w tej cukierni i dlaczego psuje opinie klientów na wasz temat.chodzi mi o cukiernię w galerii w Inowrocławiu.SA tam młode i uśmiechnięte panie,a ona jest jakaś inna.
zdjecie uzytkownika
kl. - 2015-04-08 09:30:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zcfrd - 2015-04-07 19:28:53]:
chcesz zobaczyć ponure miny pan sprzedających? to wjedz do poznania na Tesco tam to dopiero są "ponure " one mają takie miny jakby za kare pracowały to już w cukierni w tesco jest milsza obsługa.
zdjecie uzytkownika
zxcd - 2015-04-08 19:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kl. - 2015-04-08 09:30:02]:
Nie no co ty dzisiaj jest w pracy na popołudniu bo właśnie wracam z galerii,jej wygladu i posepnej miny nikt nieprzebije
zdjecie uzytkownika
SHK - 2015-04-09 12:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka... Jaki pracodawca taka firma i ludzie w niej pracujący.czytając to wszystko nie ma ochoty nic u was się kupować takie prodtactwo powinno zniknąć z rynku bo wstyd się afiszowac kiedy ma się za konkurenta "Sowę" wizytówkę elegancji i szyku. Ale tu tylko głupota smierdzi ale nic dziwnego ze to tak funkcjonuje jak to opisujecie ...pracodawca przecież nie zatrudni madrzejszych od siebie wiec mozecie wszyscy podpisać się jako margines społeczny. Tacy ludzie którzy nie panują nad pracownikami którzy przyczyniają się do psucia renomy nie powinni prowadzić własnych interesów . oby ta bajka krótko trwala .
zdjecie uzytkownika
ELA - 2015-04-12 10:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo ludzi tu ze STAROPOLSKIEJ tu pracuje i podobno ich przybywa czy STAROPOLSKA plajtuje?
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-04-14 11:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jest z tymi tortami na komunie sie pytam? nikt nic nie wie!! panie mnie odsyłają do firmy a firma do pań sprzedających!! To gdzie ja mam w końcu zadzwonić?? Porażka Proszę Państwa Porażka !! I gdzie jest ta babka co mi załatwiała torta na 18 dla mojego syna, trzy telefony i wszystko było jasne a teraz jakies wielkie problemy !! Ja nie mam czasu żeby jeszcze sie tortami zajmować , z tego co ja zrozumiałem to nie radzicie sobie Drodzy Państwo !
zdjecie uzytkownika
Weronika - 2015-04-14 19:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zamawiajcie torty na Bartodziejach,przy rynku,albo w Kauflandzie na Szwederowie. Ja zamawiam w jednym i drugim miejscu,super obsługa i znają się panie na rzeczy.Tort komunijny mam zamówiony na Szwederowie,bliżej mi tam do restauracji,a panie potrafiły dobrze doradzić i wszystko opisać jak będzie wyglądało,niestety na Wyżynach,gdzie byłoby mi najbliżej, trochę brak wiedzy i umiejętności doradzenia klientowi,chociaż sympatyczna obsługa,dlatego stawiam na Szwederowo i Bartodzieje.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-04-15 12:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amatorka jak ch..* ekspadientki bez doświadczenia zatrudniane po znajomości z tlustymi włosami,brudnymi paznokciami i makijazami jak ufoludki ... Do tego te paskudne wiejskie stroje ... I zero kultury i wyczucia !!! Obrzydlistwo !!! No ale plecy sie liczą ;)
zdjecie uzytkownika
dori - 2015-04-16 07:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2015-04-15 12:27:13]:
Gdzie taki cyrk mozna zobaczyć?
zdjecie uzytkownika
. - 2015-04-16 14:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dori - 2015-04-16 07:50:45]:
Wszędzie takie Cyrki dzieja się wszędzie nie tylko w tej firmie , wszędzie znajdą
się świnie i szuje oraz lizo ryje, na wszystkich musisz uważać i mieć się na baczności tu sie do ciebie usmiecha za chwile noż w plecy ...taka jest ta smutna polska .. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Józefa - 2015-04-16 22:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rem marco = poniżenie (pod każdym tego słowa znaczeniem !!!)



zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-20 11:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szlachetny czlowiek wymaga od siebie ,prostak od innych.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rem Marco?
Zadaj pytanie