brak logo

Rem Marco

Bydgoszcz

Opinie o Rem Marco

Pracownica gumowe ucho 2016-06-30 15:57
Zawsze w lecie obroty spadają wiec wielmożny szef niech nie chrzani ze ze wzgledu na spadek obrotu w lecie są cięcia wynagrodzeń.Chce mieć metke oszusta to dobra droga zmierza,na firmie az huczy tylko nikt niema mu odwagi tego prosto w oczy powiedziec.Głupi nie jest wiec zdaje sobie sprawe co o nim pracownicy teraz mówia ,jest tylko pracodawca nie PANEM ŚWIATA !!!!!!
9
w imieniu pracownikow 2016-06-30 16:20
Mysle sobie jak ta firma jeszcze funkcjonuje ?Myla zamówienia ,klient zamawia tort dostaje inny albo wcale.Jak to działa to niewiem,ne szanuja klienta ani pracownika ,naprzyjmowali ukraińców i wielka mi firma.Zeby miec szacunek trzeba byc człowiekiem !!!!!!KASA TO NIE WSZYSTKO!!!!Szef pomysli moze cos nowego wymysli jak odzyskac kase zeby ludzie go szanowali a nie wyzywali?
8
UWAGA!!!! 2016-06-30 16:25
Niech no szef tu zerknie ,poczyta zrobi narade z olą i znów po 100 nam odciągnie za pisanie opini .
6
Prawdziwy Polak 2016-06-30 20:29
Firma jest Ok .Pracownicy też, Właścicielowi palma odbija chce prawnikom zabrać 10 procent wypłaty za lipiec i sierpień . Wieńce niech zatrudni ukraińców leni i nygusów , Remas staczasz się na psy.
8
Jedną nogą były pracownik 2016-07-01 13:21
Nie warto się starać, mieć na wszystko wywalone. Przyjść, zrobić swoje minimum bez zaangażowania i wyjść, a jak się trafi lepsza praca, robić wypad. Ekspedientkom polecam odradzać zakupy w tej firmie( chociaż ludzie już sami uciekają bo coraz większy syf to ciasto) wtedy zobaczy co to spadek obrotu! Rób tak dalej a położysz przepięknie ta firmę. Tu już nawet nie chodzi o te pieniądze, tylko sposób potraktowania pracowników, którzy zapieprzają na ciebie, a to prędzej czy później się zemści. Myślę, że szybciej niż myślisz....
8
bu ha ha 2016-07-01 15:58
masowo złozyc L4 i ciekawe co wtedy remas zrobisz?ukrainców na sklepy dasz?
5
zal za grzechy 2016-07-01 16:11
Kazdy gada po katach ,szef nawet niesłyszał takich słow jakimi jest wyzywany.Myslał ze wzbudzi respekt? Wiekszosc pracownikow traci cierpliwosc ,nie pracowalismy w remmarco i z głodu nie poumieralismy to i teraz damy rade.Ktos dobrze napisał olewac wszystko,przyjsc i wyjsc ,skoro szef juz wie ze utargi spadly w lipcu i sierpniu to nie pozwolmy mu sie rozczarowac,Trzeba zrobic wszystko zeby tak było,przynajmniej bedzie uczciwie.W okresie swiat jakos nie wpadł na pomysł zeby dac po 100 chociaz bo raczej utargi wzrosły wiec skad pomysł zeby teraz zabrac.Woli świnią dac ciasto niz swoim pracownikom,TAKI MASZ SZACUNEK OD NAS REMAS JAK TY NAS SZANUJESZ.
8
LEWANDOWSKI 2016-07-01 16:18
Ciekawe jaka bajke szef wymysli tym razem, traktuje nas jak głupków .Wszedzie podwyzki ,wakacyjne tylko w rem marco zawsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Inwentury co tydzien bo wszyscy chca go oszukac i okrasc a sam co robi?WSTYDU NIE MASZ REMAS !!!!!!
9
WRÓŻKA 2016-07-06 11:54
Pomalutku niema kto pracowac?Kierowców mało ,urlopy wszyscy chcą ,jaka płaca taka praca SZEFIE ,HE HE
7
SMUTNA SPRZEDAWCZYNI 2016-07-14 18:42
wiolka , naprawde niema rotacji pracowników? ty chyba nie o rem marko napisałas ?!
2
aza 2016-07-16 00:25
no chyba ci napisal na co idzie kasa i czemu potraca innym .co maja do rzeczy pozostali pracownicy?
4
free 2016-07-16 06:44
Zwolniłam sie i dobrze mi z tym ,nawet łza nie zakreciła mi sie w oku.Mam nowa prace i nie zaluje ze odeszlam z rem marco,wszystkim polecam !
4
free 2016-07-18 07:05
Owszem,umowa o prace z takimi zarobkami jakie bede otrzymywać faktycznie a nie ściema jak w rem marco ze na umowie mam najniższą wpisana a z umówiona reszta ,,w kopercie'.' Robią co chcą i nigdy nie masz pewności ze otrzymasz te kasę bo remas zawsze coś wymyśli.Płatne za niedziele ,gotówka 200 zł do reki i to jeśli chce pracować w niedziele a w rem marco za co ?kto pracował to wie!
Każdy chce pracować i zarabiać na życie ,a remas jak chce się bawić,, w daje i zabieram''to niech teraz Ukrainki wyśle na przyspieszony kurs Polskiego bo z tego co wiem to juz niema obsady na sklepach.Ta firma ,aż się prosi o kontrole ,listy obecnosci ,urlopy te papiery az rażą po oczach.
3
ciekawski 2016-07-18 07:24
Witam wszystkich zwiazanych z Rem Marco.Czy ktoś konkretnie wie jaki jest powód obniżenia wypłat za lipiec i sierpień ?Na ,,bazie'' były tylko kartki z informacja że, ,,decyzją szefa'' w miesiacach 07 i 08 wszyscy pracownicy maja zabrane 10%.Jaki jest powód? Chodzą pogłoski ,że firma ma kryzys ,ciekawe bo szefa stac na co tylko chce!
3
ciekawski 2016-07-18 13:28
Informacja taka byla na firmie,z tego co wiem koordynatorki tez dzwonily po sklepach z taką informacja ,więc N niewiesz- nie komentuj!!!
2
asa 2016-10-03 16:50
a co wam widac szef dal podwyzki ze wszyscy zadowoleni
1
bus 2016-10-05 06:14
Najlepsza ale w czym? I widzę ze jesteś chyba kolega szefa
5
edr 2016-10-19 09:29
Słuchaj @Norbi naprawde tak jest jak piszesz, że firma warunki sanitarne spełnia tylko w chwili kiedy ma być kontrola i pół zakładu szoruje podłogi i ściany.. nie wiem czy jeszcze ktoś z Was mógłby to potwierdzić?
11
Norbi 2016-11-07 07:23
Oj, chyba za dużo napisałem. Niewygodne komentarze są kasowane...
7
aaa 2017-02-12 18:13
a co tu tak cicho .chyba ostatnie osoby ktore cos miały do powiedzenia juz nie pracuja
5
Klient 2017-02-15 21:40
Chciałbym się podzielić swoją opinią a mianowicie produkty dobre czasem jak wszędzie trafi się jakiś bubel. Ale jedno co mnie zaskoczyło to wręcz śmieszne że w firmie która do najmniejszych nie należy na święta pracownicy nie mają nic ani bonów czy jakiś paczek, ale najśmieszniejsze jest to że nawet nie mają jakiegoś przydziału ciasta szokująca sprawa. Taka skapa postawa władz firmy kiedyś się odbije. Informacje o tym mam od pracowników.
bbb 2017-02-15 22:53
dostatnie zycie szefa kosztuje
1
Aga 2017-02-25 12:07
Witam,
w przyszłym tygodniu jestem zaproszona na rozmowę o pracę w biurze. Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o tym jak wygląda praca? Z powyższych komentarzy nie wygląda to zbyt dobrze, nie wiem czy urywać się z pracy i udać na rozmowę? Jak sprawa wygląda w tym dziale? Podobnie jak na produkcji?
Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
Goja 2017-02-26 22:01
Bzdury !!! Wypisujecie ja pracuje od 7 lat w Rem Marco i jakoś wszystko jest ok jak dla mnie , wypłata na czas premia też jest czego chcieć więcej atmosfera w pracy też ok szef w porządku bardzo .A Wy chyba zazdrościcue że tak szef sobie dobrze zyje i jest wlascicielem ,negatywnie piszecie ..nie wiem po go bo to same kłamstwa
1
remus 2017-02-27 20:37
odstaw leki
2
normalny pracownik 2017-02-28 12:10
remus ja tez tam pracuje dłuższy czas i tez nie narzekam.jeżeli tobie tak źle to dlaczego jeszcze pracujesz a nie zwolnisz się.nikt na sile Ciebie nie trzyma.Ty jesteś pewnie jednym z tych co wiecznie się wszystko nie podoba i psuja atmosferę pracy w grupie.pozdrowienia dla normalnych pracowników
1
Osoba obserwująca 2017-03-07 14:43
Nie należy sugerować się opinią takich ludzi chcąc iść do pracy . Moim zdaniem należy spróbować i przekonać się na własnej skórze. O ilorazie inteligencji tych ludzi świadczą właśnie te opinie. Wyrzucanie szefowi że żyje w dostatku? Koordynatorom? Naruszanie czyjejś prywatności? Prostota ludzka nie zna granic... To chyba normalne że jeśli pan Remigiusz ma pieniądze to będzie z nich korzystał. A jeśli komuś nie odpowiadają zarobki to niech zgłosi to właśnie panu Remigiuszowi i z nim o tym porozmawia, a nie wyrzuca swoje żale na forum internetowym żeby sobie ulżyć. Ciekawe czy tych opinii byłoby tutaj tyle, gdyby nie było możliwości komentowania anonimowo. Gdyby przy komentarzach pojawiały się zdjęcia imię i nazwisko autora opinii :) WĄTPIĘ.
Przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy. Zawsze można się zwolnić!
I tak podziwiam cierpliwość Waszego szefa, byłych pracowników poruszanych na tym forum.
Jedyne co mogę napisać to to że pracownicy tej firmy są bardzo dwulicowi. Patrzą w oczy szefowi, koleżanką z pracy i słodko pierdzą... a za plecami - widać powyżej.
To smutne ale prawdziwe. Oczywiście nie należy wszystkich mierzyć tą samą miarą :) bo są i byli w tej firmie ludzie życzliwi z którymi praca jest i była przyjemnością.


Pozdrawiam
5
o lossie 2017-03-09 12:37
fakt faktem to nikt kasy szefowi nie zazdrosci ,jego sprawa. smieszne jest tylko to ze tu jedna osoba podszywa sie pod obsewratora i długoletnich pracowników i zachwala wszystko .
5
Pozytywna 2017-03-16 20:30
Nie jedna osoba
Dla osób czujących się w handlu praca jako ekspedientka jest Ok
Nikt nie stoi nad głowa i nie wydaje poleceń
Same sobie organizujemy czas pracy
1
Niunia 2017-03-20 19:20
Jestem waszym pracownikiem ale to co się dzieje to masakra dlaczego w sklepach pracuje się w niedzielę do 18:00 lub 21:00 powinniśmy mieć zamknięte jak inne cukiernie my jako pracownicy jesteśmy bardzo zmęczeni niech ktoś z Was ustanie za ladą i zobaczy jak to jest cieszko.W skwerach powinny być otwarte od 8:00 lub 9:00 rano ponieważ niema klientów I wystarczyło do 18:00 lub 19:00 bo ludzie wogule nie kupują tylko oglądają. Szefostwo prosimy weźcie to pod uwagę ze przemeczenie nasze jest okropne.Prosimy
2
Lg 2017-03-20 19:36
Witam dziewczyny uważajcie bo zwalniają za nic przychodzisz do pracy i jesteś zwolniony.
3
aaa 2017-03-22 22:12
niedlugo w niedziele sklepy wieksze i galerie w całej polsce beda zamkniete
5
masakra 2017-04-24 21:58
co to za firma? w biurze pracuje była gwiazda XXX
5
xxx 2017-06-03 06:55
robi bo dobrze robi
2
Klient 2017-06-21 19:02
Co za obsługa co za nie miłe sprzedawczyni Inowrocław laubitza wysoka blondyna i mała starsza blondyna kpina ze ktoś taki pracuje ????
3
Klient 100l 2017-07-13 23:20
Ja się pytam gdzie są te sympatyczne panie które lubiły swoją pracę miały plakietki Wiola Kasia Magda...???Szef chyba zwalnia ludzi którzy lubią ta pracę. Teraz rządzą grube i duże i małe blondyny ...przepraszam nie jest sympatycznie
2
Klient 100l 2017-07-13 23:21
Ja się pytam gdzie są te sympatyczne panie które lubiły swoją pracę miały plakietki Wiola Kasia Magda...???Szef chyba zwalnia ludzi którzy lubią ta pracę. Teraz rządzą grube i duże i małe blondyny ...przepraszam nie jest sympatycznie
Wkurzona 2017-08-07 12:25
A może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego na każdym sklepie jak się okazało są inne pensje?!Przecież wszędzie robimy to samo!Byłoby miło dostać trochę więcej.
Patrycja 2017-08-07 14:51
@Wkurzona, może to zależy od miasta? Może od stażu pracy? Może warto zapytać? A skąd wiesz czy tak faktycznie jest, że każdy sklep ma inne zarobki? Na jakim stanowisku pracujesz?
msciwa 2017-08-14 13:02
Szukam kontaktu z bylymi pracownicami ,chodzi o potwierdzenie jak bylo z wyplatami w tej firmie.Konkretnie o to co na konto a co w kopertach.Ktos chetny do pomocy?
1
Pracownik 2017-08-22 14:55
A co...msciwa.... ?Zwolniona? I żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska? I tak nic nie zdziałasz????????????????????
msciwa 2017-08-22 15:05
spokojna twoja
1
Gniezno 2017-08-28 17:34
Najgorsza cukiernia. Zamówiłem tort na urodziny, przywieźli inny. Właściwy dostałem dopiero w sobotę po 14.30. Przywiózł to jakiś kierowca, gruby Gniezno, chyba o imieniu Darek. Ani dzień dobry, Ani przepraszam. Jeszcze śmierdzący potem, a ruchy jak mucha w smole. Odradzam.
Oo 2017-08-31 15:50
Chętnie się dołączę. Dodatkowo posiadam zdjęcia informacji, które były wywieszane na tablicy na temat obniżenia pensji w okresie letnim oraz info o wysokości narzucanych kar.
tort 2017-09-08 14:26
jak pracujesz tyle zarobisz a gdzie pani bez zębów cuchnąca alkocholem
1
ppp 2017-09-08 20:10
Rem Marco kaufland czy nie ma ludzi o normalnym wyglądzie do pracy tylko takie co powinny pracować pod ziemią . Jaki pracownik taka sprzedaż
msciwa 2017-09-09 06:09
dzieki za checi ale ,,juz po wszystkim,,
aaa 2017-09-12 07:33
przeciez sprzedaz jest dobra i szef zadowolony
ppp 2017-09-12 14:29
jeszcze ktos kupuje to stare cuchnące ciasto.Inowrocław Kaufland
aaa 2017-09-15 11:37
jak by nie zarabiał to pewnie by zamkna
Zostaw swoją opinię o Rem Marco - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco