Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-01-03 23:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Probowalam ciasta w cukierni rem marco i na pewno do nich wroce. Byly lekkie swieze no i co najwazniejsze smaczne.
Polecam innym.
zdjecie uzytkownika
do klientka - 2015-01-04 17:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
u napewno znalałas to forum zeby o tym nam powiedziec .kpina
zdjecie uzytkownika
........ - 2015-01-06 15:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kpiną to jesteś Ty! (usunięte przez administratora) tego forum ! co szef cie zwolnił i teraz sie mcisz? wypisując te brednie?
zdjecie uzytkownika
......... - 2015-01-06 21:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam wypad z tego forum .widac po słownictwie kim wy jestescie tak naprawde
zdjecie uzytkownika
buuu - 2015-01-07 18:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do klientka - 2015-01-04 17:58:40]:
A ty na pewno masz jakies problemy psychiczne skoro komentyjesz czyjes komentarze. Kazdy ma dostep do internetu i kazdy moze napisc co chce. Mysle tez ze jezeli jestes kobieta to na pewno zakompleksiona z wielkim tylkiem i zalem do calego swiata bo ci zycie nie wyszlo. Zajrzyj lepiej na fb E. Chodakowskiej. Ona tam leczy ludzi z pesymizmu i nierobstwa. Czyz niebyloby lepiej wyjac i pobiegac albo zrobic kilka squadow
zdjecie uzytkownika
buuuuu - 2015-01-07 21:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buuu - 2015-01-07 18:06:11]:
jestem gruba bo jadłam wasze produkty takie sa super .ty tez napewno ze 100kg masz jak ci tak te ciasta smakuja
zdjecie uzytkownika
buuuu - 2015-01-08 20:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buuuuu - 2015-01-07 21:17:23]:
Skoro od nich tyjesz to musza byc na dobrej smietanie robione. Po za tym gdyby nie byly super zo by Cie tu nie bylo
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-09 10:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem klientem z Poznania , odkąd otwarł się sklep w poznaniu co sobotę kupujemy
ciasto z tej cukierni i jakie jest moje rozczarowanie ... otóż od świąt ta cukiernia ma mały wybór w ciastach w zasadzie ciągle na półkach jest to samo , nie mówiąc już o chlebie czy pysznych drożdżówkach tego było po prostu brak. Panie zapewniały mnie że wróci to wszystko po świętach i co?
byłem wczoraj w cukierni i widzę na pólkach 3 rodzaje ciast , 3 rodzaje chlebków po 2 szt. i 4 bułki :) śmiech na sali !! Pytanie do Właściciela tej firmy bo Panie nie potrafiły mi odpowiedziedz na moje pytanie : Co się dzieje i czy bedzie tak juz do konca istnienia tego sklepu ? Bo przyzwyczailiście Nas klientów do pełnego asortymentu pysznego ciasta i pysznych chlebków ! Jeśli tak to niech te Panie w cukierni nas o tym informują to przestaniemy przechodzić i zmienimy cukiernie!
pozdrawia niezadowolony klient
zdjecie uzytkownika
f - 2015-01-09 16:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k - 2014-10-28 19:01:18]:
to wstawiennictwo to za zwolnienie z pracy w poprzedniej firmie cukierniczej dla takiego raczej nie warto bo ryzyko a ten pan to pracuje teraz tu a jego sumienie..taki to nie ma sumienia ...SZKODA MI go..
zdjecie uzytkownika
f - 2015-01-09 16:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAGIA PIENIADZA ,KARIERA a reszta nic nie znaczy dla tych z niskim poziomem inteligencji
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-01-11 10:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znam ich obu bardzo dobrze jeden za drugim jest do dzisiaj i wszystko w temacie pracowali wiele lat razem i do dzisiaj maja dobry kontakt nie macie racji w tym wszystkim pozdrawiam Krzysiek.
zdjecie uzytkownika
do upierdliwych - 2015-01-13 14:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy klienci jesli nie smakuje wam ciasto to zmiencie poprostu cukiernie i tylo przychodzicie marudzicie czy to swieze czy to takie i srakie w tylku juz boli.Jestescie tak upiedrdlwi czy jak w domu pieczecie to wywalacie na drugi dzien ciasto?Wam sie w glowach przewraca a biedne Panie za lada musza zeby zaciskac.
zdjecie uzytkownika
od klienta - 2015-01-14 10:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Pani sprzedawczyni ! jak mniemam po rozczulaniu się nad sobą ...
Niech Pani nie zapomni że jeśli nie bedzie Nas klientów to Was również ..
proszę to przemyśleć..
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-01-15 15:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuje w tej firmie bylem swiadkiem jak kliet doslownie krzyczal na pania ktora pracuje sam sie wtracilem i stanelem w jej obronie tak dla twojej wiedzy niektorzy przeginaja poprostu
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2015-01-16 08:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo ogólnie człowiek dla człowieka jest wrogi , polacy tacy są :
zawistni , zazdrośni, złośliwi i wredni bardzo lubimy kiedy drugiemu się gorzej wiedzie albo gdzieś mu się tam noga podwinie i upadnie no i przychodzi potem taki sfrustrowany klient do cukierni patrzy o! jest biedna Pani stojąca za ladą :) to trzeba ją zgnoić i wyzwać i od razu takiemu się humorek poprawia i wraca do domu z kostką beskidzkiej pożera ją w chwile i potem znowu frustracja ze tyłeczek jest większy więc to na pewno wina tej Pani co sprzedała tą beskidzką więc pójdzie tam jeszcze raz do tej cukierni i zbluźni ją za to :)
dziękuje
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2015-01-16 18:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie z Toba pozdrawiam wszystkich sprzedawcow Rem Marco i zycze DUZO cierpliwosci
zdjecie uzytkownika
rem marco - 2015-01-16 20:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moze by tak szef w koncu stana za lada jako sprzedawca i porozmawiał z klientami ???
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-01-19 16:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt'ze znowu jakiś mądry wymyślił,ze ciasto w tej cukierni jest w bardzo małym wyborze.moja rodzina bardzo lubi 3 bit.niestety pani w cukierni poinformowała mnie,ze to ciasto będzie dopiero po 25 stycznia, no kpiną jakaś czy co . jak ja mam czekać 10 dni ,zęby moje ulubione ciasto pojawiło się w cukierni , to albo mi się odechciewa albo najzwyczajniej IDE do konkurencji i kupuje podobne. I tak radzie zrobić klientom ,bo asortyment jest naprawdę kiepski. Gdzie jest kryształek pyszny.ta firma bardzo się zmieniła.a pieczywo/ chleb całkiem inny no i droższy.szkodaz
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-01-19 16:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt'ze znowu jakiś mądry wymyślił,ze ciasto w tej cukierni jest w bardzo małym wyborze.moja rodzina bardzo lubi 3 bit.niestety pani w cukierni poinformowała mnie,ze to ciasto będzie dopiero po 25 stycznia, no kpiną jakaś czy co . jak ja mam czekać 10 dni ,zęby moje ulubione ciasto pojawiło się w cukierni , to albo mi się odechciewa albo najzwyczajniej IDE do konkurencji i kupuje podobne. I tak radzie zrobić klientom ,bo asortyment jest naprawdę kiepski. Gdzie jest kryształek pyszny.ta firma bardzo się zmieniła.a pieczywo/ chleb całkiem inny no i droższy.szkodaz
zdjecie uzytkownika
aśka - 2015-01-23 14:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo ta firmę od srodka ryje kret,i z nazwy i z wygladu! !!psuje wszystko to co bylo budowane latami.Pomysly tej pani widac po opiniach klijetow i pracownikow.Szkoda ze szef tego niewidzi,ma inne zajecia.....
zdjecie uzytkownika
tola - 2015-01-23 17:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szok.....cytrynowa-niema,zielone jabluszko-niema,kryształem -niema,sernik na zimno-niema i jeszcze tak kilka nazw NIEMAAAAAA,więc wychodzi z cukierni i wracam do sowy------ przykro mi jako klientowi
zdjecie uzytkownika
do tola - 2015-01-23 19:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a po co ma byc to czy tamto jak pozniej stare sie robi i ciezko sprzedac bo klienci juz wrazliwi
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-01-26 23:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalam tego pana co został zwolniony i moze wygral sprawe w sadzie ale gdybym ja byla jego szefem to tez bym go zwolnila. Tak chamskiego czlowieka jak on nie znalam byl bardzo nie mily dla pracownikow iwszczynal klotnie wiec sie nie dziwie ze sie z nim pozegnali a poszedl do sądu bo jest poprostu msciwy!!!
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-01-26 23:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ile mozna jesc tego ciasta nie mozecie sobie upiec w domu!! Jaki ten narod robi sie leniwy. Nie ma 3 bita w sklepie to zrob sobie sama bardzo latwo sie te ciasto robi.a potem otylosc bo zamiast zdrowo sie odzywiac to co tydzien ciasto trzeba jesc!!!! Patologia
zdjecie uzytkownika
do szefostwa cukierni Rem Marco - 2015-01-28 07:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem waszym stałym klientem i zawsze byłem bardzo zadowolony .. do wczoraj! Otóż wydaje mi się że taka renomowana cukiernia jak wasza ma problemy z personelem a dokładniej z jego brakiem, ale o co mi chodzi? Otóż wczoraj z żoną po lekarzu mieliśmy ochotę na małą kostkę tiramisu ( nasza ulubiona )no więc wstąpiliśmy do naszej cukierni no i jak zwykle kolejka , co nas nie zdziwiło bo tam zawsze jest kolejka. Stanęliśmy jako ostatni i czekamy..... dodam że dwie kasy w sklepie, ale tylko jedna czynna i i jedna pani obsługująca , no ale pani sie troiła i dwoiła i to jakos sprawnie szło .. do czasu, kiedy to jakaś matrona zaczęła wymyślać co do ciast które chciała kupić ale sama nie wiedziała jakie. Po 5 min udało się i kobieta wyszła, za nią stała następna i chciała zamówić torta ale nie wiedziała jakiego więc następne 5 min .. ludzie zaczęli wychodzić z kolejki no bo w sumie.. ile można ... i takim sposobem z przed ostatniego klienta zrobiłem się czwarty (a wspomnę ze za mną tworzy się już kolejka .. )no i następny klient facet który też chciał zamówić torta dla dziecka ale nie wiedział jakiego i ok 10 min KONSULTACJA Z ŻONĄ PRZEZ TELEFON JAKI I SRAKI!! Pani za ladą chciała obsłużyć mnie to dostała burę od gościa że on też stał w kolejce i cierpliwie czekał to teraz ma jego obsługiwać!! po czym podał telefon pani obsługującej bo sam się z żoną dogadać nie mógł!! Mojej żonie zrobiło się gorącą i niedobrze i musieliśmy wyjść z niczym!!! dodam że po jakiś 20 min!!Więc pytam się? jak to jest ? fajny sklep, niskie ceny dobre ciasto , ładna pani za ladą tylko szkoda że jedna!!!!!! A z tego co wczoraj zaobserwowałem to przez te 20 min straciliscie ok 10 - 15 klientów bo ta biedna babka za tą ladą no raczej się nie sklonuje !!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rem Marco?
Zadaj pytanie
x