Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rem Marco

Pracowałeś w firmie Rem Marco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
n - 2014-10-29 15:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmrrr - 2014-10-27 17:06:49]:
praca fajna ale klienci sa okropni,trzeba stalowych nerwow czasami ich pytania wbijają w ziemie ale coz KLIENT NASZ PAN ;).Zgadzam się z tym ze my sprzedawcy obrywamy pierwsi.
zdjecie uzytkownika
Lena - 2014-10-31 17:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza klientela jaką można spotkać w Polsce to klienci Rem Marco ...to się w głowie nie mieści jacy ludzie potrafią być złośliwi i wredni, ile w ludziach jest chamstwa i wrogości do drugiego człowiek ...przekonałam się dopiero o tym jak zaczęłam pracować w cukierni... pozdrawiam wszystkich sprzedawców Rem Marco :)
zdjecie uzytkownika
rtre - 2014-11-04 21:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu nowa pani kierownik . mam nadzieje ,ze pomimo wieku będzie wporzadku.jak można mianować na takie stanowisko ludzi bez doświadczenia i lat pracy,znajomości ludzi i kierowania nimi.jest tak kiepsko,ze masakra jakaś. O co chodzi szefowi to trudno nadążyć.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-05 09:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak nowa pani kierownik ma na imię ? pewnie jest młoda i ładna oto chodzi szefowi :-) a doświadczenia nabierze , tylko szkoda że nie daje się szans "staremu doświadczonemu pracownikowi "
zdjecie uzytkownika
rtre - 2014-11-05 20:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Noooooo......młoda i ładna. .......:-)
zdjecie uzytkownika
kafka - 2014-11-06 23:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludziom się nigdy nie dogodzi,zawsze źle.Obojętnie kto zostanie kierownikiem,zawsze znajdzie się pretekst,żeby ponarzekać...a to za młoda,to za stara,niedoświadczona albo za wymagająca,za ładna,za brzydka.Może to zwyczajnie zazdrość.Wszyscy wiedzą jak najlepiej wykonywać tę pracę,ale tylko z pozycji krytykantów.Mam propozycję,może skoncentrujmy się każdy na swojej pracy i niech każdy robi to,co potrafi najlepiej? Nikt z wpisujących się tutaj nie ma sobie nic do zarzucenia?? A jak ta praca taka zła,to może czas poszukać lepszej? A najbardzie innych obrażaja tu anonimowo ci,którzy w oczy słodzą ile się da..
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-11-07 08:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wczoraj wieczorem ok 20 -tej odwiedziłem cukiernie rem marco w poznaniu :-)
pozdrawiam Panie pracujące tam:-) bardzo fajne dziewczyny z dużyyyym poczuciem humoru ubawiłem się co nie miara no i ciastooo które mi poleciły no pycha!!!
bardzo fajny klimat POZDRAWIAM :-)
zdjecie uzytkownika
espresso - 2014-11-07 09:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kafka - 2014-11-06 23:58:21]:
i najbardziej donoszą ci co pięknie cukrują i to często z bardzo bliskiego otoczenia
zdjecie uzytkownika
Emilka - 2014-11-10 19:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca fajna ale szefa nie polecam - nieobliczalny - dzisiaj Ty jutro Cie nie ma bo nie... a szkoda, może nauczy się pokory - nie jest bogiem, a o dobrego pracownika dzisiaj trudno
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2014-11-11 08:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jestem zdziwiona opinią o szefie..... a wygląda tak przyzwoicie! to tylko pozory?
zdjecie uzytkownika
koksik - 2014-11-16 17:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pozdrowienia dla wszystkich złodziei i ormowców bo tylko tacy tam mają szansę na awans i dłuższą pracę.
zdjecie uzytkownika
IWAN - 2014-11-17 12:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dziwią mnie wpisy że tam ciasto jest super mam wrażenie że ci co tak stwierdzili nigdy w życiu nie jedli z innej cukierni ciasta to co to niby nazywa się ciastem w zupełności ciasta nie przypomina a wszystko robione na jedno kopyto tylko kolory zmienią tzn zabarwiają-tragedia krótko mówiąc -mydło powidło
zdjecie uzytkownika
mustang - 2014-11-18 20:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
REM MARCO hmmm Pani (usunięte przez administratora) bardziej nie kompetentnej kobiety nie widziałam wprowadza mobing w sklepach za co juz dawno powinna byc ukarana za to co robi.. a jest teraz nowa jej zastepczyni hehehe Ewelina pełnowartościowa blondynka... bardzo dobre produkty i nie wiem dlaczego zarzadzane przez takie łagodnie mówiąc nieodpowiedzialne osoby... A może Pani Agnieszka D wyjasni wszystkim dlaczego została zwolniona z poprzedniej cukierni w której pracowała nam tu wszystkim??
zdjecie uzytkownika
była kolezanka - 2014-11-19 10:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani (usunięte przez administratora) została zwolniona za ZŁODZIEJSTWO proszę państwa za wprowadzanie złej atmosfery i mobing taka jest prawda.Ale może głos zabierze sama zainteresowana????pani koordynator złodziejka (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
były pracownik do p.AGNIESZKI - 2014-11-19 15:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzisiaj przeczytałam opinie dowiedziałam się że pani Agnieszka D już nie pracuje a jak mi wręczała wypowiedzenie to jej powiedziałam że na każdego przyjdzie pora wcale nie musiałam długo czekać na potwierdzenie moich przewidywań PRAWDA PANI AGNIESZKO tak szybko koniec kariery a tak była pani zauroczona szefem i co się stało za złodziejstwo a to dopiero numer pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-11-21 21:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie wescie sie za robote w koncu a nie bzdury piszecie tu sie robi jak w przedszkolu jeden drugiemu zazdrosci.Zajmijcie sie swoim zyciem chyba ze jest ono takie nudne ze zajmujecie sie zyciem kogos innego.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-11-22 10:54:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jaka cukiernia tacy pracownicy i tyle w temacie .
zdjecie uzytkownika
rysiu - 2014-11-25 16:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moi drodzy a czego tu można zazdrościć ciasta z pewnością nie jadłem znacznie lepsze atmosfery w pracy nie na pewno tez nie szefa bo to człowiek który nie lubi chwalić ani jak ktoś wyraża się pozytywnie o pracownikach patrzy na nich z pogardą brak pokory ale życie płata nam figle pieniądze to nie wszystko aby pracownik był oddany firmie to nie może bać się szefa musi się czuć bezpiecznie a w tej firmie to nie działa poz
zdjecie uzytkownika
l - 2014-11-25 16:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej tu rzeczywiście jak w przedszkolu nie pisze się wescie pa
zdjecie uzytkownika
ciastkarz - 2014-11-26 02:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem cukiernikiem z wykształcenia i doświadczenie mam ogromne i ludzie chwala moje wypieki. czy tu się nadam, ciekawi mnie. zwolnili mnie z pracy, pieke na bezrobociu znajomym i znajomym znajomych ale kasa z tego żadna. szukam pracy ale nic sie nie nasuwa. jestem sfrustrowany. chce miec za co zyc i robic to co lubie. moze tu moja ost szansa
zdjecie uzytkownika
silny - 2014-12-04 01:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłem w tej cukierni , szef ludzi wypierdziela za byle co , i obciąża kosztami też za byle co , np za swoją krzywą jak karpatka podłogę i wyrypane wózki do przewożenia ciasta , żeby coś się wychrzaniło na ziemie nie problem , wszyscy tyrają ponad siły , jak taki wózek z ciastem nagle poleci to ledwo 2 osoby dadzą rade go złapać i utrzymać , a niestety wszystko się tam robi samemu , i na szybkość ! o jakośći państwo nie piszcie bo nie mają na jej utrzymanie wogole czasu !
Nawet dźwiga się samemu kotły wypełnione masą - waga ze 60 kg to tak minimum i trzeba to samemu podnosić systematycznie raz na 15-20 minut , nawet i uczniowie muszą robić to czasami , pracują jak normalni pracownicy. Ja nabawiłem się tam przepukliny , i te godziny pracy - non stop nadgodziny , a jak nie ma roboty to do domu , nigdy nie wiesz ile będziesz robić 3 a może 14 h ? tak i to nie są żarty. dziękuje bardzo za tę prace.
ludzie przychodząc do pracy są przerażeni bo nie wiedzą co ich czeka , zwolnienie z powodu kaprysów szefa ,a może 3/4 doby tyrania w robocie
warunki są tragiczne , może i spełnia ta firma wymogi sanepidu , ale wymogi bhp są tam rażąco i nagminnie łamane , jak również prawa pracownicze od małego a do dużego Z , często nawet i ludzie nie mają zapewnionego odpoczynku dobowego ani tygodniowego. pracowników przewija się tam mnóstwo co chwila nowi przychodzą i odchodzą. nie liczni się dłużej utrzymują tam gdyż zmusza ich sytuacja w jakiej są.
Ludzie sobie kupują ciasteczka i narzekają na jakość ,a mało kto ma świadomość że praca cukiernika nie jest wcale taka lekka i słodka jak jego wyroby , w brew pozorom jest bardzo ciężka i stresująca
pozdrawiam wszystkich cukierników w tej firmie szacun !!!
zdjecie uzytkownika
stary piernik - 2014-12-05 09:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie jest łatwo w tej firmie.. szefie troche szacunku dla pracowników (wszystkich bez wyjątku!! ) okazania im serdeczności więcej serca :-)
bo ludzie chcą pracować u Pana.. a niech PAn pamięta że bez nas ta firma by
cienko piszczała
pozdrawia stary piernik
zdjecie uzytkownika
~ąrrr - 2014-12-08 11:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do "silny" - co do ciężarów co na to BHPowiec? a liczba nadgodzin, przerwy między zmianami itp. są ograniczone odpowiednimi przepisami. Jeżeli są łamane to tylko dlatego że się na to godzicie. Skoro pracujecie w takich warunkach to tak jakby po części przyzwalacie na takie traktowanie a pracodawca wie, że nikt nie będzie się z nim sądził, skoro ludzie siedzą cicho.
DOmyślam się że kto może odchodzi a reszta pracuje dodatkowo za tych co odeszli? Na pocieszenie - gratuluje się i dziwię że jakość nie spada
zdjecie uzytkownika
b - 2014-12-09 13:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [konkurencja - 2014-10-06 15:19:44]:
a kumpel wstawia się za nim w poprzedniej firmie gdyby było odwrotnie to on by miał uciechę no ale tak to bywa tak post. prawdziwy facet- kumpel a tak -przedszkolak nauczka dla jednych a dla drugich nic takiego przecież norma a taki lubiany tylko siano ważne
zdjecie uzytkownika
[[ - 2014-12-09 17:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieniądze to nie wszystko trzeba być człowiekiem i mieć zasady
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rem Marco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rem Marco?
Zadaj pytanie
x