Serdecznie polecam produkty z piekarni Janca. Wszystkie chlebki smaczne, świeżo wypiekane bułki na miejscu. Pyszne ciasta i drożdżówki. Ogromny wybór. Panie bardzo miłe, potrafią doradzić. Nawet młode ekspedientki posiadają bardzo duża wiedzę na temat pieczywa. Zawsze są miłe i używają zwrotów grzecznościowych. Panie z Ronda są przemiłe i wracam tam z miła chęcią. Czuć tam pozytywna atmosferę i świetnie robi się zakupy. Polecam udać się po pyszny chlebek, świeże bułeczki A przy tym profesjonalna obsługę. Najlepsza piekarnia cukiernia.
Nie no standardowe rzeczy robią, myślałam, że tutaj jest też jeszcze coś dodatkowego ekstra, dlatego dopytuję. ;)
Otworzono nową piekarnie w Gdyni przy Wielkopolskiej.Asortyment dobry ale ekspedientki 2 naburmuszone, niemiłe Panie. Szkoda bo punkt do robienia zakupow swietny..
Nie zgadzam się z tą opinią, ponieważ jestem często i pani jest zawsze bardzo miła i pomocna. Dodatkowo wspomnę, że wszystko co polecała było bardzo smaczne:)
Jak szefostwo w Piekarnia Janca S.C. Wojciech Janca Lucyna Janca traktuje ludzi?
Nie widze tu aktualnych opinii o pracy w firmie, nie wiecie może czy piekarnia nie potrzebuje teraz dodatkowych rak do pracy? Własnie na stanowisku kasjerki? :) Jak ogólnie praca w firmie, warunki są okej?
Witam Zawitałem na Suchanino po 5 latach w sobotę 19 listopada i odwiedziłem piekarnie . I byłem miło zaskoczony bardzo fajnym personelem , uśmiechniętym i miłym ,a pamiętam że tak nie było wcześniej . Brawo pracodawco !!! Wymieniłeś personel na 100 %lepszy . I napewno tam jeszcze zajrzę .

Czy Piekarnia Janca S.C. Wojciech Janca Lucyna Janca zatrudnia studentów?
Wypieki pyszne ale uwazam ze wlasciciele powinni dokladniej monitorowac na ktore wypieki jest wiekszy popyt. Osobiscie lubie chleb 100% razowy oraz nowy pyszny wypiek, chleb z prastarych/pradawnych ziaren. Ile razy chce kupic te produkty, nawet w dni ktore sa wypiekane, jestem poinformowana ze juz sa wysprzedane. Kiedy zamowilam rowniez zostaly sprzedane. Mysle ze kazdy powinien byc rowno traktowany i mieć rowne szanse na zakup wypiekow. Czy nie mozna zwiekszyc ilosci tych wypiekow i monitorowac procesu sprzedazy (np w piekarni w Przodkowie)? Inne wyjście, klienci moga zrezygnowac z kupna i iść do konkurencji albo nie jeść wypieków co tylko może wyjść na zdrowie.???? Wierna klientka z Przodkowa
Tą opinie pisal obecny pracownik, prosza ludzi żeby dobre opinie wystawiali, poniewaz za duzo bylo negatywów na Rondo w Kartuzach, Lębork i Gdańsk. Cwaniackie podejście. Ludzie nie dajcie sie zwiesc. Dobrze, że ja niebawem koncze karierę w tej firmie i wspolczuje kasjerkom, bo to na nie najwiekszy ciężar spada. Nigdy bym nie chciała na kasie stac. Bo to nie tylko obsluga klienta.
A myślisz, że kasjerzy tylko stoją za lada i towar podają, czy że w biedronce kajerki tylko za kasami siedzą i nic innego na sklepie nie robią?
Dzień dobry . Jak już ostatnio wspomniałem pieczywo jak i wyroby są świetne .. Jest mały problem lub nie smaczna sytuacja . Czy na wszystkich sklepach kierownik stosuje MOBING w stosunku do pracowników - koleżanek . Na Suchaninie miałem nie przyjemną sytuację .Wchodzi wyższa pani w okularach i się zaczyna dlaczego tu jest brudno tam leżą papiery co na zapleczu się dzieje. . Była to sobota po południu 17 kwietnia . Zachowanie tej pani było wysoce nie smaczne . Po za tym W tym sklepie soboty jest wieczny ruch . ..
Też myślę że ta pani co pracuje najdłużej ,nosi głowę wyżej niż sr. , I często nie miła dla klienta .
Czym w Piekarnia Janca S.C. Wojciech Janca Lucyna Janca zachęcają przyszłych pracowników? Jakie mają dodatki?
Jak wyglada praca sezonowa dla nieletnich? Czy moglabym pracowac tylko przez jeden miesiac?
Jak wygląda ścieżka kariery w Piekarnia Janca S.C. Wojciech Janca Lucyna Janca? Czy trudno jest zdobyć awans?
Jak dla mnie to katastrofa. Żurek sama chemia,prócz kiełbasy nie ma tam nic więcej. Jakiś czas temu zakupiłem też,, brukwiową,, i powiem szczerze że odeszła mi już ochota próbować czegokolwiek ,,kucharzowi" życzę przede wszystkim smaku. Pozdrawiam
Czy w sklepie w sierakowicach panie pracują na zmiany ?
Dobry wieczór Panie Wojciechu i Pani Lucyno jak czytam jesteście państwo właścicielami piekarni „Janca” Ja was pytam dopuszczacie na takie sytuacje . Do tej pory zamawialiśmy j państwa co jakiś czas bez gluteny wczoraj wraz z małżonką przyszliśmy zamówić i przy drzwiach nie codzienny widok jedna pani obsługuje a druga lekko odchylona w stronę regału skubie ziarna chleba bodajże dynia i zjada przecież to nie dopuszczalne !!!! W tych czasach pandemii gdzie ludzie umierają a pani zjada z chleba przenosząc zarazki .Ludzie co wy robicie nie kupujcie tego chleba !!!!!!! A szefowie powinni się wstydzić takich pracowników .Mowa o pani która pracowała u Pana Głodowskiego . ….zawiedziony !!! !!!!
Panie czemu nie zgłosi pan tego w sklepie A gdzie higiena strach tam kupić pieczywo .
Zmieńcie panią Grażynę !!!!!!!!
Kłaniam się drogie pnie . Czytam I czytam te wpisy zastanawiam się po co tak pisać trzeba to zgłaszać do szefostwa oni są od takich spraw nie zagłębiając się wiem ze takie sytuacje bywają tez kupujemy z żona na czołgistow dla nas to kwestia przyzwyczajenia choć bywa bardzo uciążliwa ale musimy zgłaszać może coś zrobią pozdrawiam serdecznie .
Dzień dobry chciała bym się podzielić sytuacją która miała miejsce dziś w Lęborku w piekarni Janca Na ulicy Czołgistów wszystko miało miejsce w godzinach przedpołudniowych mój schorowany tato Poszedł kupić chlebek niestety nie dostał starsza pani która obsługiwała w czarnych włosach i dużych oczach była bardzo nie miła zakpiła z mojego taty wraz z innym Klientem Wyśmiali ojca to już nie pierwszy raz Pani ta nadmiernie nie słyszy zwalając winę na problem z umazani bądź mówiąc ze to wina lodówek które tam pracują Kobieta ta jest krzykliwa nie miła i bardzo często podaje coś innego .Moim Zdaniem Niech pani zmieni prace bo mój tato przez panią złe się czuje .!!!!!!!
Potwierdzam też mi się to zdarzyło pani odmówiła przyjęcia domenie pieniędzy przytyk głośno krzyczała …..;-(
Jeśli mowicie panie o pani ktora pracowała wczesniej u Glodowskiego, to potwierdzam, jak tam pracowala rowniez byla chamska dla klientów i do Jancy rowniez przestalam przychodzic, bo nigdy nie wiem kiedy na nia trafie. Albo wydaje zle reszte i sie myli, albo nie slyszy co ma podac. Dzwonilam nawet na nr podany na stronie, zeby zlozyc skarge, ale sie nie dodzwonilam
Znam tam te panie z czołgistow Miła panna Ewa nie miła Pani Grazyna No i jest jeszcze jedna nowa teraz ale nie stery nie znam Imienia ale również miła serdecznie pozdrawiam .
Witam przemiłe panie i ja się dopisuje i zgadzam się z paniami po za tym są tez dwie miłe panie również w kasztanowych włosach i pani o włosach blond porozmawiają doradza miłe i grzeczne jak i panie z placu pokoju również pozdrawiam jesteście spoko wasz klient .
Na jakich zasadach zawierana jest umowa o pracę w firmie Piekarnia Janca S.C. Wojciech Janca Lucyna Janca? Pojawiło się ogłoszenie na Trojmiasto.pl 13 sierpnia i zastanawiam się nad złożeniem CV.
Umowa o prace.Wszystko przepisowo (np. Urlopy, wyplata zawsze na czas itd.)a nie jak to zwykle bywa u prywaciarzy.
Na zasadzie przyjdź,(usunięte przez administratora) ile Ci siły pozwolą i milcz gdy coś Ci nie odpowiada .
Umowa o pracę. Jeśli chodzi o te kwestie to polecam. Normalna umowa, pierwsza na okres próbny 3 miesiące a potem następna, możliwość zawarcia dobrej polisy na życie w PZU. Urlopy zgodnie z kodeksem pracy, a jak zdarzy się ze zachorujesz czy wypadnie jakas sytuacja zyciowa, rodzinna to zawsze idzie się dogadać a nie jak to bywa najczęściej u prywaciarzy wypad..
Ekstra, że jest umowa o pracę, piszesz też, że co do urlopów można się dogadać, a czy tak jest też ze zmianami ? Jaki jest tryb zmianowy w firmie ? Można iść na ugodę ?
Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Piekarnia Janca S.C. Wojciech Janca Lucyna Janca?
Dawniej to było smacznie i wesoło. Można było pogadać i pośmiać się. Teraz jest smacznie i nie przyjemnie . Mam wrażenie że panie ekspedientki są tam za karę. Rozmowy przez telefon i obsługę klienta są tam normą. Jest ponuro . Jakiś facet kutry nie kupuje , chyba mąz jednej z pań stepie w sklepie a obsluga wyprasza ludzi bo covid i limit osób jest .to może tego pana też wyprosic....
Jak się pracuje w Piekarnia Janca S.C. Wojciech Janca Lucyna Janca?
Zobacz opinie na temat firmy Piekarnia Janca S.C. Wojciech Janca Lucyna Janca tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Piekarnia Janca S.C. Wojciech Janca Lucyna Janca?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!