Oszust nie powinien dostać upadłości ponieważ firma była bogata a on z violetą okradli i wyprowadzili pieniądze na na mieszkania i samochody lokowali ble co tylko nie płacić pracownikom
Byłam zatrudniona w tej firmie bezprawnie zostałam zwolniona.Wygralam sprawę w sądzie pracy oraz odszkodowanie w wysokości 20 000 zł.podobnie jak pan nie mogę wyegzekwować tych pieniędzy po ogłoszeniu upadłości.Jestem w stałym kontakcie z syndykiem
Jakie są warunki zatrudnienia w Paja Patryk Szymański?
Od czego uzależniona jest premia w firmie Paja Patryk Szymański? Jakie są progi premiowe? Dodali 22 lutego na Praca.gov.pl ogłoszenie na stanowisko Konstruktor - Projektant.
UWAGA (usunięte przez administratora) Teściowa i ten mały (usunięte przez administratora) patryk i viola. (usunięte przez administratora) firmę i polokowali kasę w mieszkania samochody nie płacili pracownikom i za wynajmowanie lokali sklepowych. Nakradli prądu i nie popłacili ludziom za czynsz wynajmowanych lokali. Sam jestem okradziony za prąd i czynsz na kwotę ok.7000,00pln i nie mogę wyegzekwować. (usunięte przez administratora) viola patryk natalia
Jakie są warunki zatrudnienia w Paja Patryk Szymański?

(usunięte przez administratora) Wioletta bardzo nieuprzejma w sklepach bród towar dostarczany w klejących się skrzynkach . Tragedia
Zgłosili zamknięcie działalności a jutro wręczy wszystkim pracownikom wypowiedzenia , chodź nie ma zamiaru rozliczyć się z pracownikami.
Kończy nam się stary roczek i firma Paja-ce przechodzi do historii to było do przewidzenia jak nieudaczniki biorą się do zarządzania firmą, radzę wziąć się za sprzątanie a nie zarządzanie .
Paja-ce co to za prywata listy polecone do mnie wysyłacie z żądaniem przeprosin za co ??? wam to chyba się w głowach poprzewracało jakby płaciło się ludziom na czas to nie trzebaby było wypisywać takich komentarzy a potem w kopercie przekazywać wypłatę z nieprawdziwą datą bo na przelewie będzie data rzeczywista .Przypominam że jest to ogólnodostępny portal społecznościowy z informacjami o pracodawcy i jest to miejsce w którym można wyrazić swoją opinię pozytywną jak i negatywną .I to ja nie życzę sobie nękania poprzez wysyłanie na mój prywatny adres listów poleconych od Violetty H
Paja-ce dzisiaj mamy 26 września czyli 16 dzień bez wynagrodzenia zadowoleni jesteście z siebie ciekawe jak długo to jeszcze potrwa aż ogłosicie upadłość
Paja-ce bez komentarza ciąg dalszy odliczania to już 15 dzień zwłoki jak nie wypłacania wynagrodzenia a gdzie są inni pokrzywdzeni czy tylko Janusza traktujecie jak parobka który pracuje dla was za darmo
Paja-ce dzisiaj mamy 24.09.2021 to już 14 dzień opóźnienia wypłaty wynagrodzenia bardzo szanujecie swoich pracowników widzę że ważne że wam kredycik się spłaca za mieszkanie dla Natalii
Paja-ce dzisiaj jest 23.09.21 czyli 13 dni opóźnienia wypłacenia wynagrodzenia za mc 08.2021 myślę że (usunięte przez administratora)się zainteresuje waszą firmą
Widzę że nie macie wstydu i macie gdzieś dobre imię firmy ok zaczynamy odliczanie dzisiaj mija 12 dzień zwłoki z wypłatą
Widzę że ta firma to jakaś porażka nie wypłaca na czas pieniędzy pracownikom nie ważne że ludzie nie mają za co żyć lub mają jakieś zobowiązania po co wypłacać ludziom pensje lepiej córce spłacać kredyt na mieszkanie.Widze że bez kontroli (usunięte przez administratora)się nie obejdzie może jakaś kara nauczy nieuczciwego pracodawcę rozumu
Jaka umowa obowiązuje w Paja Patryk Szymański podczas okresu próbnego?
Uwaga wszyscy którzy mają do czynienia z firmą paja patryk szymanski już dzisiaj wystąpcie o zapłatę i zapłatę należne Wam wynagrodzenie. Napisałem z małej litery celowo bo nie zasługują by ich szanować
zgadzam się z tą opinią to (usunięte przez administratora),jeżeli chodzi o zapłatę zapomnij najgorsza firma paja patryk szymański ja też z małej litery bo ten (usunięte przez administratora) nie zasługuje
Ta opinia cztery i pół to chodzi o brud .Skala na pięć gwiazdek to cztery i pół na brud .W skali od jeden do pięciu to na brud to cztery pół .Ta firma już padła
Moja opinia to jest taka, zamknąć tą brudną firmę i pozapłacać pracownikom których oszukali ci (usunięte przez administratora) tz. Wioletta i Patryk Szymański .Jak można nie zapłacić pracownikom którzy mają dzieci i żonę i przychodzi do domu i oznajmia że (usunięte przez administratora) nie zapłacili i się nikogo nie boją .Sami opływają w luksusach i rozbijają się limuzynami Wstyd i hańba ,że nikt nie zainteresuje się tą sprawą
Czy osoby bez doświadczenia mają szansę na zatrudnienie w Paja Patryk Szymański?
Tak ma aż le za darmo poczytaj trochę komentarzy o yej firmie tam nie płacą ludziom wypłat. Ta firma idzie na (usunięte przez administratora) jak Tytanik
Mamy trudne czasy klientow jest mało z czego ten pracodawca ma brać. JA NIE mam problemu z wypłatą i można sie dogadac też trzeba zrozumieć tą drugą stronę.
Następna podstawiona kapuś doskonale Wiesz że to (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)
Ta firma to farsa. Pracowników traktują szkoda gadać. A gwiazda Wioletta ma mniemanie o sobie takie a tempa jak but. I tacy ludzie pracują. Jestem ciekawa czy właściciel wie co się dzieje
A ja wiem, że płacą w terminie. Za dużo kontroli mają, by tego nie robić. Nie oczerniaj, bo zaczną Ciebie posądzać. Będziesz zadowolona?
nie płacą (usunięte przez administratora) wszystkich jak by mieli kontrole normalne to te (usunięte przez administratora) już by pływało w (usunięte przez administratora)
Zgadzam się z Bonią tak jak napisałaś to prawda ale nie można opisać normalnie bo administrator zaraz na to co napiszę zrobi cenzurę .Oczywiście chronią tych co nie trzeba. Wioletta niby taka mądra a (usunięte przez administratora) jak but a ten zięć to sam tylko nadaje do sprzątania placu
(usunięte przez administratora) kłamią odnośnie wypłaty ,trzeba kilka razy przychodzić. Brudno i przestrzegam ludzi by nie kupowali chleba i kanapki w Bydgoszczy
Czy zdarzają się nadgodziny w Paja Patryk Szymanski?
Takie rozwiązanie jeśli chodzi o nadgodziny stosuje wiele firm, a dodatkowe wolne jest fajnym rozwiązaniem. Czy można ubiegać się o premie lub inne bonusy finansowe, żeby podwyższyć wynagrodzenie?
Jak się pracuje w Paja Patryk Szymański?
Zobacz opinie na temat firmy Paja Patryk Szymański tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 17.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Paja Patryk Szymański?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 17, z czego 0 to opinie pozytywne, 14 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!