Pierwsze słyszę żeby trzeba było odrabiać chorobę xd Na jakiej zasadzie miałoby to działa bo jakoś nie mam żadnego pomysłu? A jak ktoś nie odrobi to jakąś karę dostaje albo szlaban xd?
Szczerze nie polecam! Dużo by pisać... Tak jak ktoś pisał wyżej posiadają kryształową kulę i wiedzą lepiej ???? lepiej to trzeba traktować pracownika PAŃSTWO muszyńscy. Nie pozdrawiam...
A ja myślę, że trzeba po prostu dobrze i wydajnie pracować a satysfakcja gwarantowana również finansowa.
Nie sądzę pracuje jak inni a zarabiam najniższa krajową i nikt mi nie płaci za nadgodziny ani za weekendy. Więc o jakiej satysfakcji mówisz?
Muszyńscy posiadają kryształową kulę, dzięki której mogą przewidzieć na ślepo czy dany pracownik na zwolnieniu jest chory czy zdrowy. Jeżeli wydaje im się, że (usunięte przez administratora) wpada zła szefowa i każe odrabiać L4. Nieznajomość prawa szkodzi, wykorzystywanie i materializm także, ale to nic, pieniążki najważniejsze, muszą się zgadzać.
Chcesz pracować u muszynskich? To zastanów się czy chcesz robić czy zarobić. Jak chcesz zarobić to szukaj dalej. Jak chcesz być Jeleń to proszę bardzo Muszyńscy szukaj na stanowisko Jeleń zamiast rogów dostaniesz garba i chleb do domu za to jeszcze wycałuj im stópki
Widzę,że łatwo Wam sie hejtuje, pochowaliscie się za fałszywe nicki i w kółko hejt. Zachowujecie się jak tchórze. Szkoda ,że nikt sie nie przyzna jak ciagle tylko wolne bierzecie a nie potraficie od siebie czegoś wiecej dla firmy zrobić poza narzekaniem. Myślę,że tacy jak wy całe zycie będą zarabiać grosze bo na więcej nie zaslugujecie. (usunięte przez administratora)
Kiedy ktoś szuka pracy w Szczawinie i chce tu sprawdzić, jak się pracuje u Muszyńskich, nie dowie się konkretów z Waszej dyskusji. Nie wspominacie o stawkach dla piekarzy, zmianach, socjalu czy nadgodzinach. Historie o jeleniu niestety nie są za bardzo pomocne.
No przecież jest napisane, że nie płacą za nadgodziny. O jaki socjal pytasz? Nie płacą nic poza to co muszą bo wymaga tego kodeks pracy. A stawka wiadomo najniższa
Napisz to raz jeszcze, tylko nie używaj wulgaryzmów jeśli możesz. ;) Dawno nikt się tu nie odzywał, więc twoja opinia o firmie będzie podwójnie cenna. Tylko spokojnie! :D
Czy Muszyński Piekarnia sp.j. Robert Muszyński Iwona Muszyńska ma ściśle ustalone godziny pracy?
Może to nie problem z ludźmi tylko z wami nie pomyślałaś?
Nie polecam. Szefostwo snoby, chytre gnojki. Szefowa pracownicy potrąciła z wypłaty za to, że wywaliła się z ciastem. Odtrąciła jej za całą blachę 8kg ciasta. Kłamią że w weekendy się nie pracuje a cukiernia w soboty pracuje za darmo w dodatku bo nikt im za to nie płaci. Nie płacą także za nadgodziny. a na cukierni parka "kierowników" nie do zniesienia. Karolinka uważa się za lepsza od wszystkich ma manie wyższości z resztą taak jak jej Sebuś niedowartosciowany gówniarz obleśny. Omijać ta firmę z daleka. Nie polecam ani pracownikom ani klientom jeść tego syfu, bo nie można nazwać tego jedzeniem. tfu
koleś golas braki intelektualne nadrabia samochodami. chytry i żałosny kolegów nie poznaje a jak ma zatrudnić to na nocki za połowę pensji minimalnej. szkoda czasu na kontakt z nuworyszem.
Jak się pracuje w Muszyński Piekarnia sp.j. Robert Muszyński Iwona Muszyńska?
Zobacz opinie na temat firmy Muszyński Piekarnia sp.j. Robert Muszyński Iwona Muszyńska tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 5.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Muszyński Piekarnia sp.j. Robert Muszyński Iwona Muszyńska?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!