brak logo

Meduza Agencja Ochrony Osób i Mienia

Poznań

Opinie o Meduza Agencja Ochrony Osób i Mienia

anonim 2009-06-15 15:32:37
Słowa kojarzące się z Meduza-ochrona osob i mienia
wyczerpująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako-nie ma w tej firmie takich mozliwosci
Atmosfera i ludzie tam pracujący są beznadziejni i leniwi
Od jakiej stawki można negocjować pensję?pensja stala-najnizsza krajowa

Najbardziej nie podobało mi się w Meduza-ochrona osob i mienia:
nikomu nie polecam-zmiany 24/48
4
eLzwis 2010-06-29 22:55:08
W zupełności potwierdzam, pensja jest niska i taka sama jakość pracy.
Antek 2010-11-03 11:45:33
Co do firmy Meduza nie mam zastrzezen a jestem podlaczony do tej firmy juz 4 lat . Zawsze szybko i sprawnie czuwaja nad naszym bezpieczenstwem w porownaniu do innych ,,znanych" firm ktore niestety nie dopelniaja obowiazkow...

Pozdrawiam
2
preamp 2013-01-25 12:33:04
Meduza łamie ustawę o ochronie! Pani, która siedzi w Poznaniu na portierni urzędu skarbowego (pracująca właśnie w Meduzie) jest tak ubrana, że wygląda jak celniczka. A przecież ustawa mówi wyraźnie, że ubiory pracowników ochrony powinny się różnić od ubiorów służb publicznych...
1
arek 2013-01-31 14:11:39
Koleżanka z portierni wygląda bardzo elegancko i chyba komuś ona przeszkadza stad taki opis no chyba ze kolejna próba nie udana konkurencji ??? Pozdrawiam (kolega z portierni )
2
kankan 2013-10-11 13:42:23
place sa niskie kultura szefostwa do bani
2
psp 2013-11-16 21:50:52
O umowie o pracę możesz pomarzyć, chyba że mam orzeczenie o niepełnosprawności. Zarobki zależą od obiektu. Jak robiłem na Uniwersytecie Przyrodniczym, to płacili ok 5zł na rękę na godzinę przy 240 godz. w miesiącu (system zmian 24/48). Generalnie nie polecam nikomu firmy, chyba że ktoś pilnie potrzebuje jakiejkolwiek roboty, bo przyjmują dosłownie wszystkich. Pracownicy to zbieranina przypadkowych ludzi, którzy raczej pojęcia o ochronie nie mają (co się dziwić, żaden specjalista za tą kasę nie będzie robił). Na obiektach UP pracowałem tylko miesiąc i to, co tam zobaczyłem skutecznie zniechęciło mnie do pracy w Meduzie i ochronie w ogóle.
4
posen 2014-01-31 19:10:44
Tyle samo dają na DS AWF. Popieram, praca dla wyjątkowych desperatów.
1
posen 2014-03-11 18:29:26
Największe nieporozumienie to wypłata "do ręki". W XXI wieku to anachronizm.
2
posen 2014-03-18 20:45:36
Jeśli ktoś myśli o pracy w akademiku AWF, to ostrzegam przed kierownictwem - za bardzo wtrącają się w pracę ochrony, panoszą się, a jak coś pójdzie nie tak, to od razu telefon do firmy. Bo ochrona zawsze winna...
1
emeryt wojskowy 2014-05-03 21:16:29
Za 5zł pójdę 240hx5zł = 1200zł netto, 24hx 10 służb (: Moja emeryturka to 1500zł po 16 latach służby w wojsku + 1200zł od Meduza to: 2700zł, pasuje mi praca w akademiku i ochrona wjazdu na teren (służba w budce w pozycji siedzącej) (: Wybieram się do Was
8
posen 2015-01-06 22:21:44
Potrzebują teraz do ochrony osiedli.
posen 2015-01-24 23:06:21
Najlepiej zgłoś się do siedziby firmy ;)
3
Ill 2015-03-10 00:45:12
Odnoszę wrażenie, że firm świadczących usługi ochroniarskie na terenie Poznania jest naprawdę sporo, dlatego Meduza wydaje się być małą rybką na szerokim morzu. Podpowiedzcie proszę, czy jest jakaś szansa zdobyć realne doświadczenie, a nie być tylko kolejnym szeregowym ochroniarzem - wiele ludzi tego nie chce..
SSDD 2015-05-05 10:06:27
Jeśli szukasz firmy, gdzie możesz się rozwinąć, to trafiłeś pod niewłaściwy adres. Najdalej, gdzie możesz zajść w Meduzie to grupa interwencyjna (całkiem spoko robota, nie wiem jak teraz, ale za moich czasów 10zł/h), albo koordynator ochrony obiektów (zdecydowanie nie polecam, wbrew pozorom marne pieniądze, a odpowiedzialności i zadań sporo).
Akademiki 2015-05-11 09:19:15
Teraz co się w tej meduzie porobiło to śmiech na sali ludzi nie mają a przejeli po wigorze służby a pracowników brak są tam jelenie co latają z obiektu na obiekt by luki zatrzymac ludzie nie pozwalajcie sobie parę osób stałych już odeszło licencje cena 6,50 za godzinę dobre do wydawania kluczy śmieszne by licencja była potrzebna do tego przychodzisz na obiekt pani chce klucz od pokoju a ty pierwszy raz i ciekawe czy ktoś będzie wiedział jaki klucz komu dać ludzie śmiech na sali a jak się nie zgodzisz gdzieś iść to szantaż że cię zwolnią dobre przyjmują byle kogo nie widomych o kulach co się da a pieniądze do ręki bo nie masz dowodu że zarabiasz tak jak na umowie 200 złotych i więcej nie płaca składek z kwoty którą zarobisz nie polecam ;)
2
zniesmaczony 2016-02-12 11:59:49
Witam, Nie zgodze sie z tym ,że wszyscy są zadowoleni.Praca malo rozwojowa ,zarobki marne. Praca glównie dla rencistów i emerytów.Nie polecam!
franol 2016-08-10 15:42:51
mi sie udalo dostac do meduzy i jest ok puki co ! szukalem na ogloszeniach ale jak kolega mowil nic juz nie bylo wystawione a ludzi przyjmuja
4
zawiedziony 2016-08-11 17:27:56
Rzeczywiście kierownik panJ.D jest potrzebny do mataczenia i zniechęcania ludzi do pracy . Mówiąc szczerze jest jak wrzód na tyłku
7
Ryba 2016-10-16 22:06:52
Dobry kierownik ds ochrony czyli koordynator to podstawa. Nie wiem jak jest w Meduzie ale wiem że do tej pracy nadaje się 1 na 10 osób. Takim pracowników trzeba cenić bo to praca 24/24, tak by wszystko się kręciło. Dlatego jak kierownika w firmie się nie szanuje to odchodzi. Pisze ogólnie. Nie wiem jakie są układy i system pracy w Meduzie. Poczytam opinie.
Ryba 2016-10-16 22:07:32
Dobry kierownik ds ochrony czyli koordynator to podstawa. Nie wiem jak jest w Meduzie ale wiem że do tej pracy nadaje się 1 na 10 osób. Takim pracowników trzeba cenić bo to praca 24/24, tak by wszystko się kręciło. Dlatego jak kierownika w firmie się nie szanuje to odchodzi. Pisze ogólnie. Nie wiem jakie są układy i system pracy w Meduzie. Poczytam opinie.
pracownik administracyjny MEDUZA 2016-10-17 13:55:00
Aktualnie poszukujemy chętnych na stanowiska:
- pracownik ochrony
- przedstawiciel handlowy
- koordynator
Osoby zainteresowane prosimy o wysyłanie CV na adres: rekrutacja@meduza.net.pl
3
Danuta 2016-11-03 16:38:01
Jerzy został wywalony z meduzy i nic dziwnego skoro działał na szkodę firmy z tego co dowiedziałam sie od córki . Nowy kierownik wydaje sie być na poziomie .
3
Paweł 2016-11-03 16:44:01
3/4 chce odbierać w taki sposób pieniądze a reszta dostaje na konto bankowe . Wiem bo moja wypłata sie zbliża ;)
Zostaw swoją opinię o Meduza Agencja Ochrony Osób i Mienia - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meduza Agencja Ochrony Osób i Mienia