Agencja Ochrony Osób i Mienia "MEDUZA"

Poznań

Opinie o Agencja Ochrony Osób i Mienia "MEDUZA"

eLzwis 2010-06-29 22:55
W zupełności potwierdzam, pensja jest niska i taka sama jakość pracy.
posen 2015-01-06 22:21
Potrzebują teraz do ochrony osiedli.
1
posen 2015-01-24 23:06
Najlepiej zgłoś się do siedziby firmy ;)
5
Ill 2015-03-10 00:45
Odnoszę wrażenie, że firm świadczących usługi ochroniarskie na terenie Poznania jest naprawdę sporo, dlatego Meduza wydaje się być małą rybką na szerokim morzu. Podpowiedzcie proszę, czy jest jakaś szansa zdobyć realne doświadczenie, a nie być tylko kolejnym szeregowym ochroniarzem - wiele ludzi tego nie chce..
SSDD 2015-05-05 10:06
Jeśli szukasz firmy, gdzie możesz się rozwinąć, to trafiłeś pod niewłaściwy adres. Najdalej, gdzie możesz zajść w Meduzie to grupa interwencyjna (całkiem spoko robota, nie wiem jak teraz, ale za moich czasów 10zł/h), albo koordynator ochrony obiektów (zdecydowanie nie polecam, wbrew pozorom marne pieniądze, a odpowiedzialności i zadań sporo).
1
zniesmaczony 2016-02-12 11:59
Witam, Nie zgodze sie z tym ,że wszyscy są zadowoleni.Praca malo rozwojowa ,zarobki marne. Praca glównie dla rencistów i emerytów.Nie polecam!
2
franol 2016-08-10 15:42
mi sie udalo dostac do meduzy i jest ok puki co ! szukalem na ogloszeniach ale jak kolega mowil nic juz nie bylo wystawione a ludzi przyjmuja
7
Ryba 2016-10-16 22:06
Dobry kierownik ds ochrony czyli koordynator to podstawa. Nie wiem jak jest w Meduzie ale wiem że do tej pracy nadaje się 1 na 10 osób. Takim pracowników trzeba cenić bo to praca 24/24, tak by wszystko się kręciło. Dlatego jak kierownika w firmie się nie szanuje to odchodzi. Pisze ogólnie. Nie wiem jakie są układy i system pracy w Meduzie. Poczytam opinie.
Ryba 2016-10-16 22:07
Dobry kierownik ds ochrony czyli koordynator to podstawa. Nie wiem jak jest w Meduzie ale wiem że do tej pracy nadaje się 1 na 10 osób. Takim pracowników trzeba cenić bo to praca 24/24, tak by wszystko się kręciło. Dlatego jak kierownika w firmie się nie szanuje to odchodzi. Pisze ogólnie. Nie wiem jakie są układy i system pracy w Meduzie. Poczytam opinie.
pracownik administracyjny MEDUZA 2016-10-17 13:55
Aktualnie poszukujemy chętnych na stanowiska:
- pracownik ochrony
- przedstawiciel handlowy
- koordynator
Osoby zainteresowane prosimy o wysyłanie CV na adres: rekrutacja@meduza.net.pl
6
Danuta 2016-11-03 16:38
Jerzy został wywalony z meduzy i nic dziwnego skoro działał na szkodę firmy z tego co dowiedziałam sie od córki . Nowy kierownik wydaje sie być na poziomie .
9
Pracownik administracyjny MEDUZA 2017-01-03 14:26
Stary kierownik Pan D........ nie pracuje u nas już od listopada 2016. Ze względu na liczne skargi i uwagi od naszych pracowników jak również klientów. Nowy kierownik jest z nami od listopada i wszyscy pracownicy chwalą sobie z nim współpracę.
1
trool 2017-01-08 15:20
Ktoś napisał nieprawde.
życzliwy 2017-01-24 13:14
(usunięte przez administratora) Pańska odpowiedź jest nie na temat. Chodziło nie o elegancje a różnice w służbowym stroju. Bardzo proszę czytać uważnie przed zabieraniem głosu - zyczliwy
1
Ziom 2017-03-17 19:02
tylko dlaczego nowym pracownikom oferowana jest inna stawka niz minimalna od tego roku za godzine?
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Osób i Mienia "MEDUZA" - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Osób i Mienia "MEDUZA"