Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: TG SECURITY SP. Z O.O.


Oceniono 18 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
TG SECURITY SP. Z O.O.
Jana Henryka Dąbrowskiego 298
60-406 Poznań
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
nie daj sie - 2012-06-29 04:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak wlasnie mozna ocenic firme nie daj sie albo firma inko co zarobi to na winko bo przy zarobkach to tylko na winko Cie bedzie stac pod warunkiem ze wyklucisz wynagrodzenie z przelozonym bo jesli tego nie zrobisz bedziesz pracowal charytatywnie
jasnie pan [usuniete przez moderatora] ma gdzies dobro pracownikow np na jednym z obiektow administracja placi 15zl za godz pracy 1 pracownika tg a Wiela da Ci 4.5 za godz haha i raz po raz dostaniesz kare ze krzywo stoisz 100zl
wniosek taniej jest siedziec w domu niz pracowac w tg
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2012-07-30 12:52:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie powinna istnieć a szefostwo na długie lata wylądować w [usunięte przez moderatora].Sory-dodałem b.skromną opinię.
zdjecie uzytkownika
atrax - 2012-08-27 15:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem pracownikiem tej tzw. firmy. Na wstępie 4zł/h zero ubezpieczeń. Opóźniane wypłaty nawet o 2 tygodnie. Kary są większe niż zarobek miesięczny jeśli weźmie się pod uwagę 300h miesięcznie przepracowanych (1500zł na miecha/umowa zlecenie ). Jedyne na co trafiłem dobrego to ludzie z którymi pracowałem. Odradzam podjęcie pracy tg.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-09-26 06:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegam wszystkich przed tą firmą.Jeden kant i obłuda a przy tym są bardzo c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owaci.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 22:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jakie sa warunki pracy w firmie tg security? Prawda jest to że 300h miesięcznie a godzina płatna jest 4 zł? To prawda czy lekka kpina? Kurcze zyjemy w XXI wieku co się dzieje z rynkiem pracy? A może cos sie zmienilo. Czekam na odpowiedź
zdjecie uzytkownika
maly - 2013-09-30 13:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma oszustow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] yours self to dla firmy tg...i czyli tania grupa inwalidow brak oceny [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 16:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maly, czym Ci tak tg security zalazło za skórę, że takie komentarze piszesz? Coś nie tak było z wynagrodzeniem?
zdjecie uzytkownika
po - 2013-11-24 23:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i jak teraz pracuje się w tg security? Poprawiło się cos? Jakie teraz stawki dla nowych z licencją 2 stopnia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-04-12 15:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko z daleka od tych dziadów tg przed wypłatami jeźdźą i za byle co odciągają szef kupił wielką furę
to musi mieć na paliwo
a ty masz ochłapy
zdjecie uzytkownika
młot - 2014-05-28 16:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam licencje 1-go stopnia,umowa zlecenie,dostałem 5,wypłata z opóżnieniem,zobaczymy jak dalej
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-05-29 20:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@młot, a co takiego robisz, na jakich obiektach pracujesz, bo tg security poszukuje tez osób do instalacji systemów alarmowych.
zdjecie uzytkownika
BYŁY PRACOWNIK - 2014-06-24 21:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANOWIE JAK CHCECIE IŚĆ DO TEJ FIRMY TO SIĘ 2 RAZY ZASTANÓWCIE BO TA FIRMA(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-06-30 23:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos ma takie same zdanie jak były pracownik? bo ja czytając opinie w Internecie nie odniosłem najgorszego wrażenia.
zdjecie uzytkownika
majk - 2014-07-15 18:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ładna lipa z tg sekurity
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-07-15 21:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
majk, Ty tez szukasz pracy u nich? Bo jednak aktualnych opinii jest nie za wiele, a ja wiem z doświadczenia, że czasem pisza je niezadowoleni pracownicy. Robia to, zeby dopiec firmie. ci zadowoleni zwykle nie wchodza na fora...
zdjecie uzytkownika
siwa - 2014-07-29 14:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest super a szczegolnie na rolnej budimex pani sylwia dobrze pracuje i to naprawde poswieca sie pozdrawiam trzymam kcuki za nia
zdjecie uzytkownika
siwy - 2014-07-30 15:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwa - 2014-07-29 14:28:38]:
i zapomniałaś dodać że pani Sylwia jest super laseczka
zdjecie uzytkownika
Majkel - 2014-07-31 07:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tam,śmiech na sali 4 złote i praca po 260-400 godzin bo nie było zmienników bo kto chce iść do nich do takiej Firmy.Co dalej ludzie nawet po 24 godzinach nie możesz iść do domu bo dostaniesz zaraz 500 złotych za opuszczenie stanowiska więc dzwonisz a zmiennik już jedzie ale jakoś nie dojechał i tak ciągle.Najlepsze jest to że nie mają ludzi,nie dziwie się bo wysyłają patrol i z innych obiektów ktoś im idzie do innego i jeszcze wypłaty nie ma a wiara im chodzi i pizga po 500 godzin a siana ciągle brak ale spokojnie patrol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się do ciebie dostaniesz parę kar i z wypłaty zostanie ci z 500 złotych oczywiście dostaniesz ją po 3 miesiącach.A normalnie czekasz niby 2 miechy nie wierzycie podjedźcie na byle jaki ich obiekt pracownicy wam powiedzą sami.Nie pozdrawiam ich.Aha i te bajki co gadają jak dzwonisz do nich jutro,jutro i tak ciągle śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-08-10 16:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2013-09-30 13:12:43]:
a weź wyżebraj kilka dni wolnego na wakacje albo znajdź zamiennika :D w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tą dziadowską firemką..... gówniana zapłata plus wiecznie spóźniona :D kpina żeby pieniądze za przykładowy styczeń dostawać na sam koniec lutego gdzie uwaga ! LUTY TEŻ cały przepracowany więc notabene aby dostać wypłate za luty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] caly marzec ! ŚWIETNIE !!! niech upadną...
zdjecie uzytkownika
gawron - 2014-09-22 15:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wypłaty chyba sa tak jak powinny, w lutym dostajesz za stycznień, w marcu za luty..chyba, że ja coś źle rozumiem :) a jakie sa mniej więcej stawki godzinowe u Was, bo jak przyjde na rozmowe i każdą mi podac moje oczekiwania finansowe, to nie wiem co im powiedziec, a chce się wpasowac w te ich wdełki, co to każda firma ma.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-09-22 18:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-04-12 15:49:03]:
trzeba było jak szef załozyc firme wziasc leasing i kredyt i rozchulac taka firme je... nierobie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-02 20:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2014-09-22 18:59:04]:
ta i płacić raty kredytu z kar nałożonych na pracowników obiektowych. A teraz ma ich coraz mniej bo odchodzą jeden za drugim
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-10-08 11:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam teraz propozycje pracy tam, więc nie wiem co zrobić czy iść do nich czy nie? mam nadzieje, że nie będę miał tam zbyt wiele pracy, bo o tym też słyszałem różne historie już, dajcie znać jak teraz tam jest, jakie macie codzienne obowiązki do wykonania itd, to będe miał już jakies rozeznanie w tym wszystkim.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-30 12:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak to jest jednak u Was, normalnie macie wypłacane pieniądze na czas czy zdarzają się jakieś przestoje? Bo mi zależy na tym , żeby wypłaty były jednak regularne, bo mam i swoje rachunki i inne rzeczy do opłacenia, więc sami widzicie jak to wygląda wszystko, nie mogę sobie pozwolić na jakieś opóźnienia.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TG SECURITY SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x