logo TG SECURITY SP. Z O.O.

TG SECURITY SP. Z O.O.

Poznań

Opinie o TG SECURITY SP. Z O.O.

2013-09-30 16:32:02
maly, czym Ci tak tg security zalazło za skórę, że takie komentarze piszesz? Coś nie tak było z wynagrodzeniem?
młot 2014-05-28 16:22:14
mam licencje 1-go stopnia,umowa zlecenie,dostałem 5,wypłata z opóżnieniem,zobaczymy jak dalej
majk 2014-07-15 18:25:05
to ładna lipa z tg sekurity
siwa 2014-07-29 14:28:38
ta firma jest super a szczegolnie na rolnej budimex pani sylwia dobrze pracuje i to naprawde poswieca sie pozdrawiam trzymam kcuki za nia
1
siwy 2014-07-30 15:56:53
i zapomniałaś dodać że pani Sylwia jest super laseczka
hehe 2014-08-10 16:56:17
a weź wyżebraj kilka dni wolnego na wakacje albo znajdź zamiennika :D w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tą dziadowską firemką..... gówniana zapłata plus wiecznie spóźniona :D kpina żeby pieniądze za przykładowy styczeń dostawać na sam koniec lutego gdzie uwaga ! LUTY TEŻ cały przepracowany więc notabene aby dostać wypłate za luty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] caly marzec ! ŚWIETNIE !!! niech upadną...
ppp 2014-09-22 18:59:04
trzeba było jak szef załozyc firme wziasc leasing i kredyt i rozchulac taka firme je... nierobie
xxx 2014-10-02 20:08:53
ta i płacić raty kredytu z kar nałożonych na pracowników obiektowych. A teraz ma ich coraz mniej bo odchodzą jeden za drugim
aaaa 2014-11-07 06:29:00
A co byś chciał więcej
pracownik1 2014-12-10 15:10:08
szkoda pisać o tej firmie , bo komentarze co pasują zostają a które nie to usuwają , ta firma nadaje się do sądu pracy i tyle .......... jak znam security to i tak ten komentarz zniknie desperaci powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!
1
lepsze wywalanie gnoju niz tg 2014-12-14 22:04:25
(usunięte przez administratora) Licencjonowani czy nie odwrot znajdzcie normalna prace naprawde tg to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak i cala banda. A od 2015 maja byc odciagane zusy od zleceniowek i pracodawca ma obciazyc siebie lub pracownika wiec zgadnijcie co bedzie. Bedziemy zapierdalac za 1.50 na godzine.....
siwy 2015-01-12 11:04:25
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
siwy 2015-01-12 11:07:29
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
1
2015-01-18 15:13:27
Znam pania Sylwie wiec ciesze sie bardzo ze ma tak fajna opinie sam bym chcial znia pracowac ale niestety niemoge gratuluje jej i zycze wytrzymania i dalej awansowania mysle ze tg ja jakos nagrodzi porzadnie chociaż raz bo tyle serca wllada do pracy ze szok pozdrawiam
1
jasiu 2015-01-23 21:56:31
Tak to prawda wkłada dużo serca i daje jeszcze coś od siebie w tej robocie.
2015-01-29 16:42:45
Co masz na mysli o pani sylwi
Pracownik 2015-03-06 16:41:28
Witam.Pracowalem do dzis w tej firmie na doczyszczaniu po budowie.Stawka 8zl dostepnosc 24h i generalnie zostalem dzis powiadomiony,ze jestem zwolniony bez uzasadnienia a z tego co mi wiadomo bylem jednym z lepszych pracownikow.Nabor wstrzymano z tego powodu,ze Pani dyrektor traci kontrakty bo nie ma ludzi ale rekrutacje wstrzymane.Jezeli chodzi o wyplacalnosc to kiepsko.Ulubiony tekst w tej firmie to:"nie odbiora obiektu,nie bedzie kasy"..Kary sa za wszystko i uwazam,ze jest jeden wielki mobing.Choc powiem szczerze,ze bywalo i milo ale gdy na obiekcie nie bylo Pani dyrektor chyba wszedzie tak jest.Konczac wypowiedz napisze tak.Stawka dobra aczkolwiek nastaw sie,ze po miesiacu albo Cie wyrzuca lub bedzie problem z wyplata.Pozdrawiam
2
lusi 2015-03-12 13:30:34
ja sobie chwale prace w tg jestem z gdanska i mialam ten zaszczyt z nimi pracowac szkoda ze jusz nie moge bo koniec maja kontraktu chciala bym pojechec do poznania i nadal dla tej firmy pracowac dziekuje wam tg
2
lusi 2015-03-12 13:35:50
jak komus zle to po co tam pracuje i pisze takie bzdury do domu buraki i lenie
3
łylma 2015-04-13 08:52:43
witam ,właśnie dostałam propozycję pracy,,,mycie okien,na nowo otwartym osiedlu,,,tak się naczytałam ,ze zwątpiałam,,,wychodzi na to ,że tak czy siak ,,,to tylko się narobię,,,bo jak by nie było zrobione ,,,to i tak nie ZAROBIĘ... :(........KTOŚ ...COŚ...pozytywnego?!...
norbi 2015-09-10 00:41:18
praca typowo dla emeryta nie pijacego nie placego i ktury nigdy nie śpi
Ania 2015-09-24 10:23:31
Ja moge powiedzieć tak znam (usunięte przez administratora)z patrolu i on sobie bardzo chwali prace tam. Robi też kawał dobrej roboty np hotel Ilonn, Don Prestige a przy tym jak jeżdzi autem tylko pozazdrościć
Jasiu 2015-10-24 22:43:23
Raczej mieli te obiekty bo taką świetną robotę tam zrobili.
marcelini 2016-01-12 12:17:46
Czy w tg security chociaz sprawdzaja niekaralnosc?
Cieć 2016-02-18 23:46:55
To jest dawniejsza firma Europol szef tej firmy jest pomocnikiem proboszcza w parafi św Marcin
max 2016-03-09 10:53:25
Widziałem ich patrol. Jeden człowiek z plastikowym pistoletem przy nodze na zakupy się wybrał do hipermarketu w Poznaniu.
1
robol 2016-04-01 11:56:07
nie polecam, szczególnie przy budowie S 5 Trzebnica - Wrocław jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5 zł i ciągłe kontrole i notatki za bzdury , kary ... nie polecam
3
artur 2016-04-08 21:50:32
Zrezygnowałem po rozmowie z pracownikiem na obiekcie w ten sam dzień w który mnie przyjęli(kary za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kontrole,odbijaki,dzwonienie co 2 godz to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to za 5 pln to jest chore.
1
robol 2016-04-09 13:02:56
kpina...nie polecam, j/w odbijanie, dzwonienie, kary , co jeszcze wymyślą by pensja wynosiła zero...
Thomas1428 2016-04-22 18:28:34
Firma Tg Security pamiętam taka sytuację było nas 15 na spotkaniu z dwoma przedstawicielami z Poznania jak pamiętam każdy z nas zgodził się na pracę w tej firmie powiedzieli pózniej ze dla każdego z nas będzie praca i będą z nami się kontaktować żeby każdy z nas przeszedł na obiekty co się pózniej okazało to oszustwo z ich strony żaden z tych się nie kontaktował z nikim zawracanie tyłka tylko zrobili co się okazało po miesiącu dwóch zatrudnili kilka osób z 15 wygląda na to,że po znajomości kilka osób lub jakieś inne osoby nie mające nic wspólnego z naszą 15 niestety mam złe wspomnienia z tą firmą bo postąpiła nie uczciwie nie udzielająć żadnej informacji różnego typu kombinacje z ich strony i oszustwa.
on 2016-05-10 16:26:18
Niezłe zarobki? A tak konkretnie to jak płacą? Bo rozumiem, że masz tą wiedzę. Podziel się wiedzą.
1
Ron 2016-05-16 12:46:24
Omijać szerokim łukiem tą firmę, pracowałem tam 3 miesiące w zeszłym roku i za każdym razem wypłata po czasie (na umowie jest napisane, że do 25 dnia każdego miesiąca mają płacić).
Pieniądze z jednego obiektu na którym byłem 3 dni, żeby sobie dorobić (oprócz tego miałem swój stały obiekt) dostałem dopiero w październiku, a te 3 dni pracowałem w sierpniu około 10 go.
Wypłata w tej firmie oczywiście do ręki, oni nie wiedzą co to konto.Umowa to jakiś kawałek papieru, nawet w tym roku nie mogłem się rozliczyć z niej z podatku.
Najlepsze jest to, że jak dzwoniłem zapytać o wypłatę,to inspektor p. Tomasz M mówił, że nic nie wie o wypłacie i mam dzwonić do dyspozytora, a ten dyspozytor mówił to samo, że nic nie wie i mam dzwonić do inspektora! Dopiero jak postraszylem inspekcją pracy, to odrazu na drugi dzień się znalazły pieniądze.
Tak wyglądała moja rozmowa przez tel gdy dzwoniłem w sprawie wypłaty za te 3 dni, które opisałem wyżej:
- Dzień dobry, czy są juz dla mnie pieniądze za obiekt?
- Niech pan zadzwoni za 15 min, nie ma mnie jeszcze w pracy.
- Dzwonię po 15 min i znowu pytam o pieniądze
- Niech pan zadzwoni za 15 min, jem obiad.
- Dzwonie za 15 min z pytaniem o pieniądze
- Niech pan zadzwoni za 10 min, jeszcze nie sprawdziłem czy są dla pana pieniądze
- Dzwonie za 10 min z pytaniem o pieniądze
- Są pieniądze, może pan odebrac
I oczywiście musiałem specjalnie z jeżyc jechać za gorczyn po pare zł, bo nik nie przywiezie a kont nie uznają.
Pracowałem u nich przy dozorowaniu budowy, umowa zlecenie, 6 zl netto, system pracy 24/24.
Stawka jak na budowę dobra,ale pracownika mają w nosie.
on 2016-05-18 21:45:05
6 zł? To na bogato. A ktoś tu pisał o szkoleniach i niezłych zarobkach. Doskonale wiedzą co to konto ale też doskonale wiedzą dlaczego nie przelewają kasy. Pocieszę, że 6 zł to i tak było dobrze, potrafią mniej płacić.
marcelini 2016-06-09 11:35:22
Tez przy budowie s5 nie polecam.5zl na godzine a wymagania maja jakby placili 10zl i wszystkiego sie czepiaja .patrza tylko jak tu zabrac z wyplaty.kpina i juz
nn 2016-06-10 21:33:42
Od stycznia obowiązywać będzie minimum 12 zł brutto. Nic tylko kopiować grafiki, listy obecności, książki służb. To wszystko może się przydać.
dondaj 2016-09-24 21:53:59
Ogólnie odradzam podjęcia pracy w tej firmie totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszustwa kondonownia.
gj 2016-09-24 22:37:20
@dondaj -nn w jaki sposób w takim razie cie oszukano?
Zostaw swoją opinię o TG SECURITY SP. Z O.O. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TG SECURITY SP. Z O.O.