Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: TG SECURITY SP. Z O.O.

zdjecie uzytkownika
Majkel - 2014-07-31 07:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam,śmiech na sali 4 złote i praca po 260-400 godzin bo nie było zmienników bo kto chce iść do nich do takiej Firmy.Co dalej ludzie nawet po 24 godzinach nie możesz iść do domu bo dostaniesz zaraz 500 złotych za opuszczenie stanowiska więc dzwonisz a zmiennik już jedzie ale jakoś nie dojechał i tak ciągle.Najlepsze jest to że nie mają ludzi,nie dziwie się bo wysyłają patrol i z innych obiektów ktoś im idzie do innego i jeszcze wypłaty nie ma a wiara im chodzi i pizga po 500 godzin a siana ciągle brak ale spokojnie patrol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się do ciebie dostaniesz parę kar i z wypłaty zostanie ci z 500 złotych oczywiście dostaniesz ją po 3 miesiącach.A normalnie czekasz niby 2 miechy nie wierzycie podjedźcie na byle jaki ich obiekt pracownicy wam powiedzą sami.Nie pozdrawiam ich.Aha i te bajki co gadają jak dzwonisz do nich jutro,jutro i tak ciągle śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-08-10 16:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a weź wyżebraj kilka dni wolnego na wakacje albo znajdź zamiennika :D w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tą dziadowską firemką..... gówniana zapłata plus wiecznie spóźniona :D kpina żeby pieniądze za przykładowy styczeń dostawać na sam koniec lutego gdzie uwaga ! LUTY TEŻ cały przepracowany więc notabene aby dostać wypłate za luty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] caly marzec ! ŚWIETNIE !!! niech upadną...
zdjecie uzytkownika
gawron - 2014-09-22 15:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wypłaty chyba sa tak jak powinny, w lutym dostajesz za stycznień, w marcu za luty..chyba, że ja coś źle rozumiem :) a jakie sa mniej więcej stawki godzinowe u Was, bo jak przyjde na rozmowe i każdą mi podac moje oczekiwania finansowe, to nie wiem co im powiedziec, a chce się wpasowac w te ich wdełki, co to każda firma ma.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-09-22 18:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2014-04-12 15:49:03]:
trzeba było jak szef załozyc firme wziasc leasing i kredyt i rozchulac taka firme je... nierobie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-02 20:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2014-09-22 18:59:04]:
ta i płacić raty kredytu z kar nałożonych na pracowników obiektowych. A teraz ma ich coraz mniej bo odchodzą jeden za drugim
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-10-08 11:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam teraz propozycje pracy tam, więc nie wiem co zrobić czy iść do nich czy nie? mam nadzieje, że nie będę miał tam zbyt wiele pracy, bo o tym też słyszałem różne historie już, dajcie znać jak teraz tam jest, jakie macie codzienne obowiązki do wykonania itd, to będe miał już jakies rozeznanie w tym wszystkim.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-30 12:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak to jest jednak u Was, normalnie macie wypłacane pieniądze na czas czy zdarzają się jakieś przestoje? Bo mi zależy na tym , żeby wypłaty były jednak regularne, bo mam i swoje rachunki i inne rzeczy do opłacenia, więc sami widzicie jak to wygląda wszystko, nie mogę sobie pozwolić na jakieś opóźnienia.
zdjecie uzytkownika
kojot - 2014-11-03 17:45:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam od października wypłata miala być 25 nie ma jej do dzisiaj do przebierańia dali nam kemping który się rozpada kary większe miz zarobki szczerze to odradzam tam pracować
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-11-07 06:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie daj sie - 2012-06-29 04:03:15]:
A co byś chciał więcej
zdjecie uzytkownika
rajter - 2014-11-13 22:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak tam moi mili Państwo teraz w TG security? Kasa w końcu doszła, bo widze, że narzekania na firmę się nagle ucieło. Co to za niby kary i za co je macie, bo kary za alkohol, brudny mundur, czy w ogóle jego brak sa jak najbardziej w branży zrozumiałe i popularne, jest cos w tym temacie więcej, czy na to tak kolega kojot narzekał?
zdjecie uzytkownika
wojakfazi - 2014-11-17 11:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaaa - 2014-11-07 06:29:00]:
Dziwna firma. Przepracowałem jeden dzień bez (usunięte przez administratora) i umundurowania, bez przeszkolenia, na terenie budowy WW we Wrześni. Warunki pracy niebezpieczne. Dyżurka to stara rozwalająca się przyczepa campingowe ogrzewana napromiennikiem gazowym. Jak ogrzewanie jest włączone to głowa jest w saunie a nogi marzną. Nie chcę już przypominać że takie urządzenie miejsca pracy i takie ogrzewanie jest niezgodne z przepisami bhp i ppoż. Chyba pracę w takich warunkach podejmują tylko desperaci.
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2014-11-28 02:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto Cię dopuścił do pracy bez odpowiedniego przeszkolenia to niezłe wykroczenie przeciez pKp a natychmiast siadaj do niego i lecimiy się przyjęć ja mrp.,,,,,,,,,,,' Niby spółka akcyjna, niby wysoki poziom------------------- Mógły ktoś tak pomyśleź tu problem się nawarstwia - nie wiadomo kiedy przestąć. Oby to było zaprowaadzone i proponowane prewfpeppp
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2014-12-10 15:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda pisać o tej firmie , bo komentarze co pasują zostają a które nie to usuwają , ta firma nadaje się do sądu pracy i tyle .......... jak znam security to i tak ten komentarz zniknie desperaci powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zagłoba - 2014-12-12 13:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a obecnie są u nich jakieś nabory albo rekrutacje fajne? troszkę nie rozumiem niektórych waszych komentarzy tutaj, jak pytam ludzi na mieście albo pod firmą to są bardzo zadowoleni z takiego zatrudnienia, skąd więc taka rozbieżność wynika? ktoś udzieli mi takiej wypowiedzi? czy obecnie jest rzeczywiście problem z terminowością wypłat?
zdjecie uzytkownika
koscian - 2014-12-13 02:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja za wyplatom czekam juz miesianc i tylko zostalem zaliczke bo twierdzom ze wyplat nie bylo
zdjecie uzytkownika
lepsze wywalanie gnoju niz tg - 2014-12-14 22:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [po - 2013-11-24 23:11:27]:
(usunięte przez administratora) Licencjonowani czy nie odwrot znajdzcie normalna prace naprawde tg to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak i cala banda. A od 2015 maja byc odciagane zusy od zleceniowek i pracodawca ma obciazyc siebie lub pracownika wiec zgadnijcie co bedzie. Bedziemy zapierdalac za 1.50 na godzine.....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-22 22:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja myśle że tg sie skończy w 2015. Potracili pracowników obiektowych i tracą dalej bo nie płacą. Kierowcy też mają dosyć i odchodzą. Tg nie poradzi sobie z podatkiem od umów zdaje mi sie ze bedą dużo karać albo spiszą fikcyjne umowy
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-12-26 23:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wątpię, aby stawki wynosiły 1,50 po nowym roku, to chyba nie jest możliwe, raczej TG Security bedzie miało mniejsze przychody i tyle. Stawki nie moga spaść do niewiadome jakich, bo nikt się przecież nie zgodzi aby robić za taka stawkę, prawda? Jakie w ogóle obecnie stawki macie w firmie, bo to mnie interesuje.
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-01-12 11:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-01-12 11:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-01-12 16:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siwy morda tam !
zdjecie uzytkownika
adaki - 2015-01-12 17:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak więc ma się sytuacja firmy w tym roku, bo wybieram się na rozmowę o pracę!? Zmieniło się coś może, jak jest z tymi stawkami aktualnie, jakie są wyzwania, które mogą na mnie czekać w pracy jeżeli mnie przyjmą, jaki jest zespół, z którym ewentualnie będę pracować? może jeszcze ktoś podpowie na temat rozmowy jakieś newsy, których moge się spodziiewac....
zdjecie uzytkownika
- 2015-01-18 15:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znam pania Sylwie wiec ciesze sie bardzo ze ma tak fajna opinie sam bym chcial znia pracowac ale niestety niemoge gratuluje jej i zycze wytrzymania i dalej awansowania mysle ze tg ja jakos nagrodzi porzadnie chociaż raz bo tyle serca wllada do pracy ze szok pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2015-01-23 21:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2015-01-18 15:13:27]:
Tak to prawda wkłada dużo serca i daje jeszcze coś od siebie w tej robocie.
zdjecie uzytkownika
- 2015-01-29 16:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co masz na mysli o pani sylwi
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TG SECURITY SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TG SECURITY SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie