logo TG SECURITY SP. Z O.O.

TG SECURITY SP. Z O.O.

Poznań

Opinie o TG SECURITY SP. Z O.O.

siwa 2014-07-29 14:28:38
ta firma jest super a szczegolnie na rolnej budimex pani sylwia dobrze pracuje i to naprawde poswieca sie pozdrawiam trzymam kcuki za nia
1
siwy 2014-07-30 15:56:53
i zapomniałaś dodać że pani Sylwia jest super laseczka
hehe 2014-08-10 16:56:17
a weź wyżebraj kilka dni wolnego na wakacje albo znajdź zamiennika :D w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tą dziadowską firemką..... gówniana zapłata plus wiecznie spóźniona :D kpina żeby pieniądze za przykładowy styczeń dostawać na sam koniec lutego gdzie uwaga ! LUTY TEŻ cały przepracowany więc notabene aby dostać wypłate za luty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] caly marzec ! ŚWIETNIE !!! niech upadną...
gawron 2014-09-22 15:49:48
no to wypłaty chyba sa tak jak powinny, w lutym dostajesz za stycznień, w marcu za luty..chyba, że ja coś źle rozumiem :) a jakie sa mniej więcej stawki godzinowe u Was, bo jak przyjde na rozmowe i każdą mi podac moje oczekiwania finansowe, to nie wiem co im powiedziec, a chce się wpasowac w te ich wdełki, co to każda firma ma.
ppp 2014-09-22 18:59:04
trzeba było jak szef załozyc firme wziasc leasing i kredyt i rozchulac taka firme je... nierobie
xxx 2014-10-02 20:08:53
ta i płacić raty kredytu z kar nałożonych na pracowników obiektowych. A teraz ma ich coraz mniej bo odchodzą jeden za drugim
tymek 2014-10-08 11:57:30
mam teraz propozycje pracy tam, więc nie wiem co zrobić czy iść do nich czy nie? mam nadzieje, że nie będę miał tam zbyt wiele pracy, bo o tym też słyszałem różne historie już, dajcie znać jak teraz tam jest, jakie macie codzienne obowiązki do wykonania itd, to będe miał już jakies rozeznanie w tym wszystkim.
piotrek 2014-10-30 12:10:29
no i jak to jest jednak u Was, normalnie macie wypłacane pieniądze na czas czy zdarzają się jakieś przestoje? Bo mi zależy na tym , żeby wypłaty były jednak regularne, bo mam i swoje rachunki i inne rzeczy do opłacenia, więc sami widzicie jak to wygląda wszystko, nie mogę sobie pozwolić na jakieś opóźnienia.
aaaa 2014-11-07 06:29:00
A co byś chciał więcej
rajter 2014-11-13 22:44:16
No i jak tam moi mili Państwo teraz w TG security? Kasa w końcu doszła, bo widze, że narzekania na firmę się nagle ucieło. Co to za niby kary i za co je macie, bo kary za alkohol, brudny mundur, czy w ogóle jego brak sa jak najbardziej w branży zrozumiałe i popularne, jest cos w tym temacie więcej, czy na to tak kolega kojot narzekał?
1
pracownik1 2014-12-10 15:10:08
szkoda pisać o tej firmie , bo komentarze co pasują zostają a które nie to usuwają , ta firma nadaje się do sądu pracy i tyle .......... jak znam security to i tak ten komentarz zniknie desperaci powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!
zagłoba 2014-12-12 13:59:30
a obecnie są u nich jakieś nabory albo rekrutacje fajne? troszkę nie rozumiem niektórych waszych komentarzy tutaj, jak pytam ludzi na mieście albo pod firmą to są bardzo zadowoleni z takiego zatrudnienia, skąd więc taka rozbieżność wynika? ktoś udzieli mi takiej wypowiedzi? czy obecnie jest rzeczywiście problem z terminowością wypłat?
lepsze wywalanie gnoju niz tg 2014-12-14 22:04:25
(usunięte przez administratora) Licencjonowani czy nie odwrot znajdzcie normalna prace naprawde tg to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak i cala banda. A od 2015 maja byc odciagane zusy od zleceniowek i pracodawca ma obciazyc siebie lub pracownika wiec zgadnijcie co bedzie. Bedziemy zapierdalac za 1.50 na godzine.....
Eryk 2014-12-26 23:40:11
Wątpię, aby stawki wynosiły 1,50 po nowym roku, to chyba nie jest możliwe, raczej TG Security bedzie miało mniejsze przychody i tyle. Stawki nie moga spaść do niewiadome jakich, bo nikt się przecież nie zgodzi aby robić za taka stawkę, prawda? Jakie w ogóle obecnie stawki macie w firmie, bo to mnie interesuje.
siwy 2015-01-12 11:04:25
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
siwy 2015-01-12 11:07:29
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
1
adaki 2015-01-12 17:41:29
jak więc ma się sytuacja firmy w tym roku, bo wybieram się na rozmowę o pracę!? Zmieniło się coś może, jak jest z tymi stawkami aktualnie, jakie są wyzwania, które mogą na mnie czekać w pracy jeżeli mnie przyjmą, jaki jest zespół, z którym ewentualnie będę pracować? może jeszcze ktoś podpowie na temat rozmowy jakieś newsy, których moge się spodziiewac....
2015-01-18 15:13:27
Znam pania Sylwie wiec ciesze sie bardzo ze ma tak fajna opinie sam bym chcial znia pracowac ale niestety niemoge gratuluje jej i zycze wytrzymania i dalej awansowania mysle ze tg ja jakos nagrodzi porzadnie chociaż raz bo tyle serca wllada do pracy ze szok pozdrawiam
1
jasiu 2015-01-23 21:56:31
Tak to prawda wkłada dużo serca i daje jeszcze coś od siebie w tej robocie.
2015-01-29 16:42:45
Co masz na mysli o pani sylwi
Pracownik 2015-03-06 16:41:28
Witam.Pracowalem do dzis w tej firmie na doczyszczaniu po budowie.Stawka 8zl dostepnosc 24h i generalnie zostalem dzis powiadomiony,ze jestem zwolniony bez uzasadnienia a z tego co mi wiadomo bylem jednym z lepszych pracownikow.Nabor wstrzymano z tego powodu,ze Pani dyrektor traci kontrakty bo nie ma ludzi ale rekrutacje wstrzymane.Jezeli chodzi o wyplacalnosc to kiepsko.Ulubiony tekst w tej firmie to:"nie odbiora obiektu,nie bedzie kasy"..Kary sa za wszystko i uwazam,ze jest jeden wielki mobing.Choc powiem szczerze,ze bywalo i milo ale gdy na obiekcie nie bylo Pani dyrektor chyba wszedzie tak jest.Konczac wypowiedz napisze tak.Stawka dobra aczkolwiek nastaw sie,ze po miesiacu albo Cie wyrzuca lub bedzie problem z wyplata.Pozdrawiam
2
lusi 2015-03-12 13:30:34
ja sobie chwale prace w tg jestem z gdanska i mialam ten zaszczyt z nimi pracowac szkoda ze jusz nie moge bo koniec maja kontraktu chciala bym pojechec do poznania i nadal dla tej firmy pracowac dziekuje wam tg
2
lusi 2015-03-12 13:35:50
jak komus zle to po co tam pracuje i pisze takie bzdury do domu buraki i lenie
3
łylma 2015-04-13 08:52:43
witam ,właśnie dostałam propozycję pracy,,,mycie okien,na nowo otwartym osiedlu,,,tak się naczytałam ,ze zwątpiałam,,,wychodzi na to ,że tak czy siak ,,,to tylko się narobię,,,bo jak by nie było zrobione ,,,to i tak nie ZAROBIĘ... :(........KTOŚ ...COŚ...pozytywnego?!...
wymagania 2015-07-23 01:19:18
Widziałem, że żeby pracować jako ochroniarz w tej firmie to potrzeba tylko informacji na temat niekaralności i ukończone 21 lat. Reszta jest malo istotne. Myślałem, żę ochroniarze to większe wymagania muszą spełniać. Np mieć sprawność fizyczną dobra chociaż. Dziwne takie podejście, zmieniło to moje podejście do takiej pracy.
andrzej 2015-09-02 14:34:45
teraz się zastanawiam nad znalezieniem pracy..widziałem ofertę na inspektora ochrony - menedżera bezpieczeństwa w firmie TG SECURITY SP. Z O.O. w Poznaniu ważne jest doświadczenie na podobnym stanowisku,dyspozycyjność,niekaralność,prawo jazdy kat. B. oferują: atrakcyjne wynagrodzenie,samochód,laptop i telefon służbowy.
norbi 2015-09-10 00:41:18
praca typowo dla emeryta nie pijacego nie placego i ktury nigdy nie śpi
Ania 2015-09-24 10:23:31
Ja moge powiedzieć tak znam (usunięte przez administratora)z patrolu i on sobie bardzo chwali prace tam. Robi też kawał dobrej roboty np hotel Ilonn, Don Prestige a przy tym jak jeżdzi autem tylko pozazdrościć
martynka 2015-10-02 17:48:43
no to rzeczywiście fajnie jeśli obiekty tej klasy ta agencja ochrania, wydaje się interesujące i z klasą takie zatrudnienie. mnie by jednak badziej interesowała jakaś oferta w segmencie monitoringu, bo wiem że takowym też się zajmują. proszę was o informację co i jak jeśli możecie, pozdrawiam i do zobaczenia
Jasiu 2015-10-24 22:43:23
Raczej mieli te obiekty bo taką świetną robotę tam zrobili.
vbghjkm 2015-11-01 20:51:03
no akurat aktualnych ofert pracy od nich jakoś nie widać, a pamiętam jeszcze jak poszukiwali pracowników ochrony z uprawnieniami do kierowania ruchem, pracowników ochrony, pomocników budowlanych,dobra praca dla osób z wykształceniem technicznym, żałuję że nie ma teraz żadnych podobnych ogłoszeń od firmy TG SECURITY SP. Z O.O.
marcelini 2016-01-12 12:17:46
Czy w tg security chociaz sprawdzaja niekaralnosc?
Promo 2016-01-14 01:18:59
Muszę Ci powiedzieć @marcelini że to ciekawe pytanie, bo szczerze mówiąc to nie wiem, pewnie zależy gdzie i po co aplikujesz, natomiast czy ktoś wie jakie są sumy początkowe i jaka umowa?
Cieć 2016-02-18 23:46:55
To jest dawniejsza firma Europol szef tej firmy jest pomocnikiem proboszcza w parafi św Marcin
Promo 2016-02-19 18:16:53
No tak, masz rację @Cieć ale co z tego, nie jest to do końca sensowna czy wazna informacja jeśli chodzi własnie o tę firmę, tyle tylko miałem do powiedzenia
max 2016-03-09 10:53:25
Widziałem ich patrol. Jeden człowiek z plastikowym pistoletem przy nodze na zakupy się wybrał do hipermarketu w Poznaniu.
tinga 2016-03-15 15:23:30
max, sugerujesz, że osoby przez nich zatrudnione nie mają odpowiednich kwalifikacji i pozwoleń na broń? Dziwne, bo jakoś nigdy w tej firmie nie słyszałem o braku kompetencji, proszę daj znać co i jak zaobserwoawałeś
robol 2016-04-01 11:56:07
nie polecam, szczególnie przy budowie S 5 Trzebnica - Wrocław jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5 zł i ciągłe kontrole i notatki za bzdury , kary ... nie polecam
1
Promo 2016-04-04 12:15:14
Ale jak są kontrole to się raczej trzeba cieszy, po pierwsze jest większe bezpieczeństwo, po drugie jest większa uczciowść, po trzecie to po prostu tak i już
artur 2016-04-08 21:50:32
Zrezygnowałem po rozmowie z pracownikiem na obiekcie w ten sam dzień w który mnie przyjęli(kary za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kontrole,odbijaki,dzwonienie co 2 godz to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to za 5 pln to jest chore.
robol 2016-04-09 13:02:56
kpina...nie polecam, j/w odbijanie, dzwonienie, kary , co jeszcze wymyślą by pensja wynosiła zero...
Thomas1428 2016-04-22 18:28:34
Firma Tg Security pamiętam taka sytuację było nas 15 na spotkaniu z dwoma przedstawicielami z Poznania jak pamiętam każdy z nas zgodził się na pracę w tej firmie powiedzieli pózniej ze dla każdego z nas będzie praca i będą z nami się kontaktować żeby każdy z nas przeszedł na obiekty co się pózniej okazało to oszustwo z ich strony żaden z tych się nie kontaktował z nikim zawracanie tyłka tylko zrobili co się okazało po miesiącu dwóch zatrudnili kilka osób z 15 wygląda na to,że po znajomości kilka osób lub jakieś inne osoby nie mające nic wspólnego z naszą 15 niestety mam złe wspomnienia z tą firmą bo postąpiła nie uczciwie nie udzielająć żadnej informacji różnego typu kombinacje z ich strony i oszustwa.
Promo 2016-05-04 13:32:28
W ogóle do TG SECURITY SP. Z O.O. jest kilka nowych ofert, widzieliście?
Mamcie 2016-05-07 17:58:45
Ja niestety nie widzę tych nowych ofert pracy @Promo. Gdzie ty je masz? A z chęcią bym się dowiedział jakie, bo podobno zarobki nie są złe i szkolenia organizują.
on 2016-05-10 16:26:18
Niezłe zarobki? A tak konkretnie to jak płacą? Bo rozumiem, że masz tą wiedzę. Podziel się wiedzą.
Ron 2016-05-16 12:46:24
Omijać szerokim łukiem tą firmę, pracowałem tam 3 miesiące w zeszłym roku i za każdym razem wypłata po czasie (na umowie jest napisane, że do 25 dnia każdego miesiąca mają płacić).
Pieniądze z jednego obiektu na którym byłem 3 dni, żeby sobie dorobić (oprócz tego miałem swój stały obiekt) dostałem dopiero w październiku, a te 3 dni pracowałem w sierpniu około 10 go.
Wypłata w tej firmie oczywiście do ręki, oni nie wiedzą co to konto.Umowa to jakiś kawałek papieru, nawet w tym roku nie mogłem się rozliczyć z niej z podatku.
Najlepsze jest to, że jak dzwoniłem zapytać o wypłatę,to inspektor p. Tomasz M mówił, że nic nie wie o wypłacie i mam dzwonić do dyspozytora, a ten dyspozytor mówił to samo, że nic nie wie i mam dzwonić do inspektora! Dopiero jak postraszylem inspekcją pracy, to odrazu na drugi dzień się znalazły pieniądze.
Tak wyglądała moja rozmowa przez tel gdy dzwoniłem w sprawie wypłaty za te 3 dni, które opisałem wyżej:
- Dzień dobry, czy są juz dla mnie pieniądze za obiekt?
- Niech pan zadzwoni za 15 min, nie ma mnie jeszcze w pracy.
- Dzwonię po 15 min i znowu pytam o pieniądze
- Niech pan zadzwoni za 15 min, jem obiad.
- Dzwonie za 15 min z pytaniem o pieniądze
- Niech pan zadzwoni za 10 min, jeszcze nie sprawdziłem czy są dla pana pieniądze
- Dzwonie za 10 min z pytaniem o pieniądze
- Są pieniądze, może pan odebrac
I oczywiście musiałem specjalnie z jeżyc jechać za gorczyn po pare zł, bo nik nie przywiezie a kont nie uznają.
Pracowałem u nich przy dozorowaniu budowy, umowa zlecenie, 6 zl netto, system pracy 24/24.
Stawka jak na budowę dobra,ale pracownika mają w nosie.
on 2016-05-18 21:45:05
6 zł? To na bogato. A ktoś tu pisał o szkoleniach i niezłych zarobkach. Doskonale wiedzą co to konto ale też doskonale wiedzą dlaczego nie przelewają kasy. Pocieszę, że 6 zł to i tak było dobrze, potrafią mniej płacić.
marcelini 2016-06-09 11:35:22
Tez przy budowie s5 nie polecam.5zl na godzine a wymagania maja jakby placili 10zl i wszystkiego sie czepiaja .patrza tylko jak tu zabrac z wyplaty.kpina i juz
nn 2016-06-10 21:33:42
Od stycznia obowiązywać będzie minimum 12 zł brutto. Nic tylko kopiować grafiki, listy obecności, książki służb. To wszystko może się przydać.
Michał 2016-06-16 11:45:59
Może ktoś się orientuje, czy tutaj jest szansa na jakieś nowe miejsce pracy?
Zostaw swoją opinię o TG SECURITY SP. Z O.O. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TG SECURITY SP. Z O.O.