logo TG SECURITY SP. Z O.O.

TG SECURITY SP. Z O.O.

Poznań

Opinie o TG SECURITY SP. Z O.O.

2013-09-30 16:32
maly, czym Ci tak tg security zalazło za skórę, że takie komentarze piszesz? Coś nie tak było z wynagrodzeniem?
2
młot 2014-05-28 16:22
mam licencje 1-go stopnia,umowa zlecenie,dostałem 5,wypłata z opóżnieniem,zobaczymy jak dalej
1
majk 2014-07-15 18:25
to ładna lipa z tg sekurity
siwa 2014-07-29 14:28
ta firma jest super a szczegolnie na rolnej budimex pani sylwia dobrze pracuje i to naprawde poswieca sie pozdrawiam trzymam kcuki za nia
1
siwy 2014-07-30 15:56
i zapomniałaś dodać że pani Sylwia jest super laseczka
hehe 2014-08-10 16:56
a weź wyżebraj kilka dni wolnego na wakacje albo znajdź zamiennika :D w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tą dziadowską firemką..... gówniana zapłata plus wiecznie spóźniona :D kpina żeby pieniądze za przykładowy styczeń dostawać na sam koniec lutego gdzie uwaga ! LUTY TEŻ cały przepracowany więc notabene aby dostać wypłate za luty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] caly marzec ! ŚWIETNIE !!! niech upadną...
ppp 2014-09-22 18:59
trzeba było jak szef załozyc firme wziasc leasing i kredyt i rozchulac taka firme je... nierobie
2
xxx 2014-10-02 20:08
ta i płacić raty kredytu z kar nałożonych na pracowników obiektowych. A teraz ma ich coraz mniej bo odchodzą jeden za drugim
aaaa 2014-11-07 06:29
A co byś chciał więcej
pracownik1 2014-12-10 15:10
szkoda pisać o tej firmie , bo komentarze co pasują zostają a które nie to usuwają , ta firma nadaje się do sądu pracy i tyle .......... jak znam security to i tak ten komentarz zniknie desperaci powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!
1
lepsze wywalanie gnoju niz tg 2014-12-14 22:04
(usunięte przez administratora) Licencjonowani czy nie odwrot znajdzcie normalna prace naprawde tg to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak i cala banda. A od 2015 maja byc odciagane zusy od zleceniowek i pracodawca ma obciazyc siebie lub pracownika wiec zgadnijcie co bedzie. Bedziemy zapierdalac za 1.50 na godzine.....
siwy 2015-01-12 11:04
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
siwy 2015-01-12 11:07
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
1
2015-01-18 15:13
Znam pania Sylwie wiec ciesze sie bardzo ze ma tak fajna opinie sam bym chcial znia pracowac ale niestety niemoge gratuluje jej i zycze wytrzymania i dalej awansowania mysle ze tg ja jakos nagrodzi porzadnie chociaż raz bo tyle serca wllada do pracy ze szok pozdrawiam
1
jasiu 2015-01-23 21:56
Tak to prawda wkłada dużo serca i daje jeszcze coś od siebie w tej robocie.
2015-01-29 16:42
Co masz na mysli o pani sylwi
Pracownik 2015-03-06 16:41
Witam.Pracowalem do dzis w tej firmie na doczyszczaniu po budowie.Stawka 8zl dostepnosc 24h i generalnie zostalem dzis powiadomiony,ze jestem zwolniony bez uzasadnienia a z tego co mi wiadomo bylem jednym z lepszych pracownikow.Nabor wstrzymano z tego powodu,ze Pani dyrektor traci kontrakty bo nie ma ludzi ale rekrutacje wstrzymane.Jezeli chodzi o wyplacalnosc to kiepsko.Ulubiony tekst w tej firmie to:"nie odbiora obiektu,nie bedzie kasy"..Kary sa za wszystko i uwazam,ze jest jeden wielki mobing.Choc powiem szczerze,ze bywalo i milo ale gdy na obiekcie nie bylo Pani dyrektor chyba wszedzie tak jest.Konczac wypowiedz napisze tak.Stawka dobra aczkolwiek nastaw sie,ze po miesiacu albo Cie wyrzuca lub bedzie problem z wyplata.Pozdrawiam
2
lusi 2015-03-12 13:30
ja sobie chwale prace w tg jestem z gdanska i mialam ten zaszczyt z nimi pracowac szkoda ze jusz nie moge bo koniec maja kontraktu chciala bym pojechec do poznania i nadal dla tej firmy pracowac dziekuje wam tg
2
lusi 2015-03-12 13:35
jak komus zle to po co tam pracuje i pisze takie bzdury do domu buraki i lenie
3
łylma 2015-04-13 08:52
witam ,właśnie dostałam propozycję pracy,,,mycie okien,na nowo otwartym osiedlu,,,tak się naczytałam ,ze zwątpiałam,,,wychodzi na to ,że tak czy siak ,,,to tylko się narobię,,,bo jak by nie było zrobione ,,,to i tak nie ZAROBIĘ... :(........KTOŚ ...COŚ...pozytywnego?!...
norbi 2015-09-10 00:41
praca typowo dla emeryta nie pijacego nie placego i ktury nigdy nie śpi
Ania 2015-09-24 10:23
Ja moge powiedzieć tak znam (usunięte przez administratora)z patrolu i on sobie bardzo chwali prace tam. Robi też kawał dobrej roboty np hotel Ilonn, Don Prestige a przy tym jak jeżdzi autem tylko pozazdrościć
Jasiu 2015-10-24 22:43
Raczej mieli te obiekty bo taką świetną robotę tam zrobili.
marcelini 2016-01-12 12:17
Czy w tg security chociaz sprawdzaja niekaralnosc?
Cieć 2016-02-18 23:46
To jest dawniejsza firma Europol szef tej firmy jest pomocnikiem proboszcza w parafi św Marcin
max 2016-03-09 10:53
Widziałem ich patrol. Jeden człowiek z plastikowym pistoletem przy nodze na zakupy się wybrał do hipermarketu w Poznaniu.
1
robol 2016-04-01 11:56
nie polecam, szczególnie przy budowie S 5 Trzebnica - Wrocław jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5 zł i ciągłe kontrole i notatki za bzdury , kary ... nie polecam
4
artur 2016-04-08 21:50
Zrezygnowałem po rozmowie z pracownikiem na obiekcie w ten sam dzień w który mnie przyjęli(kary za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kontrole,odbijaki,dzwonienie co 2 godz to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to za 5 pln to jest chore.
1
robol 2016-04-09 13:02
kpina...nie polecam, j/w odbijanie, dzwonienie, kary , co jeszcze wymyślą by pensja wynosiła zero...
Thomas1428 2016-04-22 18:28
Firma Tg Security pamiętam taka sytuację było nas 15 na spotkaniu z dwoma przedstawicielami z Poznania jak pamiętam każdy z nas zgodził się na pracę w tej firmie powiedzieli pózniej ze dla każdego z nas będzie praca i będą z nami się kontaktować żeby każdy z nas przeszedł na obiekty co się pózniej okazało to oszustwo z ich strony żaden z tych się nie kontaktował z nikim zawracanie tyłka tylko zrobili co się okazało po miesiącu dwóch zatrudnili kilka osób z 15 wygląda na to,że po znajomości kilka osób lub jakieś inne osoby nie mające nic wspólnego z naszą 15 niestety mam złe wspomnienia z tą firmą bo postąpiła nie uczciwie nie udzielająć żadnej informacji różnego typu kombinacje z ich strony i oszustwa.
on 2016-05-10 16:26
Niezłe zarobki? A tak konkretnie to jak płacą? Bo rozumiem, że masz tą wiedzę. Podziel się wiedzą.
1
Ron 2016-05-16 12:46
Omijać szerokim łukiem tą firmę, pracowałem tam 3 miesiące w zeszłym roku i za każdym razem wypłata po czasie (na umowie jest napisane, że do 25 dnia każdego miesiąca mają płacić).
Pieniądze z jednego obiektu na którym byłem 3 dni, żeby sobie dorobić (oprócz tego miałem swój stały obiekt) dostałem dopiero w październiku, a te 3 dni pracowałem w sierpniu około 10 go.
Wypłata w tej firmie oczywiście do ręki, oni nie wiedzą co to konto.Umowa to jakiś kawałek papieru, nawet w tym roku nie mogłem się rozliczyć z niej z podatku.
Najlepsze jest to, że jak dzwoniłem zapytać o wypłatę,to inspektor p. Tomasz M mówił, że nic nie wie o wypłacie i mam dzwonić do dyspozytora, a ten dyspozytor mówił to samo, że nic nie wie i mam dzwonić do inspektora! Dopiero jak postraszylem inspekcją pracy, to odrazu na drugi dzień się znalazły pieniądze.
Tak wyglądała moja rozmowa przez tel gdy dzwoniłem w sprawie wypłaty za te 3 dni, które opisałem wyżej:
- Dzień dobry, czy są juz dla mnie pieniądze za obiekt?
- Niech pan zadzwoni za 15 min, nie ma mnie jeszcze w pracy.
- Dzwonię po 15 min i znowu pytam o pieniądze
- Niech pan zadzwoni za 15 min, jem obiad.
- Dzwonie za 15 min z pytaniem o pieniądze
- Niech pan zadzwoni za 10 min, jeszcze nie sprawdziłem czy są dla pana pieniądze
- Dzwonie za 10 min z pytaniem o pieniądze
- Są pieniądze, może pan odebrac
I oczywiście musiałem specjalnie z jeżyc jechać za gorczyn po pare zł, bo nik nie przywiezie a kont nie uznają.
Pracowałem u nich przy dozorowaniu budowy, umowa zlecenie, 6 zl netto, system pracy 24/24.
Stawka jak na budowę dobra,ale pracownika mają w nosie.
1
on 2016-05-18 21:45
6 zł? To na bogato. A ktoś tu pisał o szkoleniach i niezłych zarobkach. Doskonale wiedzą co to konto ale też doskonale wiedzą dlaczego nie przelewają kasy. Pocieszę, że 6 zł to i tak było dobrze, potrafią mniej płacić.
marcelini 2016-06-09 11:35
Tez przy budowie s5 nie polecam.5zl na godzine a wymagania maja jakby placili 10zl i wszystkiego sie czepiaja .patrza tylko jak tu zabrac z wyplaty.kpina i juz
nn 2016-06-10 21:33
Od stycznia obowiązywać będzie minimum 12 zł brutto. Nic tylko kopiować grafiki, listy obecności, książki służb. To wszystko może się przydać.
dondaj 2016-09-24 21:53
Ogólnie odradzam podjęcia pracy w tej firmie totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszustwa kondonownia.
gj 2016-09-24 22:37
@dondaj -nn w jaki sposób w takim razie cie oszukano?
dno 2017-01-03 00:08
czekałem 1,5 miesiąca na wypłacenie mi należnych pieniędzy po serii telefonów do biura i proszeniu się.
ja 2017-01-11 16:01
Płacą 13 złotych na godzinę?
Waldi 2017-01-21 20:13
A ja mam pytanie jak liczna jest Tania Grupa tych co rozwozi pracowników po obiektach. Chodzi o taksówkarzy przebranych za coś przypominającego ochrone
Żołądkosławko 2017-01-31 14:05
ja sie angazuej, przechowuje kawe szefa,innych pracownikow pilnujeby sprzatali,nie grzebali innym i mam zamiar sprowadzic swoja babe ktora tu bedzie robic w tej budzie!!kabluja na kaske handlowcowi,on do dyrektora,porazka.co dalej,nie wiem,nikogo to nie obchodzi.bylem jego pomagierem,ale zs paliwo niezwracal,wiec olalem.
Dondaj 2017-02-19 13:52
Waldi musisz się zatrudnić w firmie tg wtedy dokładnie zobaczysz na czym polega praca ile osób pracuje itd nie musisz się bać wystarczy przedzwonić umówić się z selekcjonerem tzw. Łysym Napoleonem z Kościana i jak przejdziesz pozytywnie rozmowę zostaniesz łowcą głów. Strach schowaj do kieszeni. Powodzenia
Dondaj 2017-02-19 23:02
Książkę piszesz !!! Takie moje zdanie na temat tej firmy dlatego przestrzegam chętnych którzy chcieliby podjąć pracę w tej firmie odradzam.
były 2017-02-22 11:31
Witam
pracowałem w TG . Kasiora na czas,zapłacone wszystko. ja osobiście nie mam nic do TG. Może kiedyś tam wróce .
Dulinmax 2017-02-24 12:22
Ma ktoś numer do dzialu plac w poznaniu?
1
Rambo 2017-03-02 13:34
Psy mają lepiej w kojcach niz pracownicy na obiektach bez wody prądu zatrudniają ludzi z grupa a traktują ich jak bydło pozbawiając ich człowieczeństwa zero kontaktu z kierownictwem i nikt nic niewie to się nadaje do expresu E Jaworowicz
1
Weronika 2017-03-09 12:03
@Dulinmax może skontaktuj się z sekretariatem i poproś o połączenie z wybranym działem? :) Tutaj znajdziesz kontakt do firmy: http://tgsecurity.pl/kontakt.html
nn 2017-03-09 15:18
Rzeczywiście po wyglądzie kolesia niby z interwencji wygląda na to że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie ochrona a druga rzecz która urzekła mnie to co miesięczna opłata za strój gdzie inne firmy nie biorą kasy za mundur trochę to dziwne płacić za to gdzie ich obowiązek jest ubrać pracownika w dodatku co miecha im płacić 100 zł
Jan 2017-03-11 13:11
Opłata za mundur? Majty są w komplecie? Czyli tak obchodzą 13 zł za godzinę.
07 2017-03-19 15:51
CO miesiąc 100 za co dowóz powietrze gacie to jakaś lewizna trzeba to wyjaśnic w inspekcji pracy
Zostaw swoją opinię o TG SECURITY SP. Z O.O. - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TG SECURITY SP. Z O.O.