Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo TG SECURITY SP. Z O.O.

Opinie o TG SECURITY SP. Z O.O.

Pracowałeś w firmie TG SECURITY SP. Z O.O. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-09-30 16:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maly, czym Ci tak tg security zalazło za skórę, że takie komentarze piszesz? Coś nie tak było z wynagrodzeniem?
zdjecie uzytkownika
po - 2013-11-24 23:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i jak teraz pracuje się w tg security? Poprawiło się cos? Jakie teraz stawki dla nowych z licencją 2 stopnia?
zdjecie uzytkownika
młot - 2014-05-28 16:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam licencje 1-go stopnia,umowa zlecenie,dostałem 5,wypłata z opóżnieniem,zobaczymy jak dalej
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-05-29 20:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@młot, a co takiego robisz, na jakich obiektach pracujesz, bo tg security poszukuje tez osób do instalacji systemów alarmowych.
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-06-30 23:54:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos ma takie same zdanie jak były pracownik? bo ja czytając opinie w Internecie nie odniosłem najgorszego wrażenia.
zdjecie uzytkownika
majk - 2014-07-15 18:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ładna lipa z tg sekurity
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-07-15 21:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
majk, Ty tez szukasz pracy u nich? Bo jednak aktualnych opinii jest nie za wiele, a ja wiem z doświadczenia, że czasem pisza je niezadowoleni pracownicy. Robia to, zeby dopiec firmie. ci zadowoleni zwykle nie wchodza na fora...
zdjecie uzytkownika
siwa - 2014-07-29 14:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest super a szczegolnie na rolnej budimex pani sylwia dobrze pracuje i to naprawde poswieca sie pozdrawiam trzymam kcuki za nia
zdjecie uzytkownika
siwy - 2014-07-30 15:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siwa - 2014-07-29 14:28:38]:
i zapomniałaś dodać że pani Sylwia jest super laseczka
zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-08-10 16:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a weź wyżebraj kilka dni wolnego na wakacje albo znajdź zamiennika :D w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tą dziadowską firemką..... gówniana zapłata plus wiecznie spóźniona :D kpina żeby pieniądze za przykładowy styczeń dostawać na sam koniec lutego gdzie uwaga ! LUTY TEŻ cały przepracowany więc notabene aby dostać wypłate za luty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] caly marzec ! ŚWIETNIE !!! niech upadną...
zdjecie uzytkownika
gawron - 2014-09-22 15:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wypłaty chyba sa tak jak powinny, w lutym dostajesz za stycznień, w marcu za luty..chyba, że ja coś źle rozumiem :) a jakie sa mniej więcej stawki godzinowe u Was, bo jak przyjde na rozmowe i każdą mi podac moje oczekiwania finansowe, to nie wiem co im powiedziec, a chce się wpasowac w te ich wdełki, co to każda firma ma.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-09-22 18:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba było jak szef załozyc firme wziasc leasing i kredyt i rozchulac taka firme je... nierobie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-02 20:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2014-09-22 18:59:04]:
ta i płacić raty kredytu z kar nałożonych na pracowników obiektowych. A teraz ma ich coraz mniej bo odchodzą jeden za drugim
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-10-08 11:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam teraz propozycje pracy tam, więc nie wiem co zrobić czy iść do nich czy nie? mam nadzieje, że nie będę miał tam zbyt wiele pracy, bo o tym też słyszałem różne historie już, dajcie znać jak teraz tam jest, jakie macie codzienne obowiązki do wykonania itd, to będe miał już jakies rozeznanie w tym wszystkim.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-30 12:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak to jest jednak u Was, normalnie macie wypłacane pieniądze na czas czy zdarzają się jakieś przestoje? Bo mi zależy na tym , żeby wypłaty były jednak regularne, bo mam i swoje rachunki i inne rzeczy do opłacenia, więc sami widzicie jak to wygląda wszystko, nie mogę sobie pozwolić na jakieś opóźnienia.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-11-07 06:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co byś chciał więcej
zdjecie uzytkownika
rajter - 2014-11-13 22:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i jak tam moi mili Państwo teraz w TG security? Kasa w końcu doszła, bo widze, że narzekania na firmę się nagle ucieło. Co to za niby kary i za co je macie, bo kary za alkohol, brudny mundur, czy w ogóle jego brak sa jak najbardziej w branży zrozumiałe i popularne, jest cos w tym temacie więcej, czy na to tak kolega kojot narzekał?
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2014-12-10 15:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda pisać o tej firmie , bo komentarze co pasują zostają a które nie to usuwają , ta firma nadaje się do sądu pracy i tyle .......... jak znam security to i tak ten komentarz zniknie desperaci powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zagłoba - 2014-12-12 13:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a obecnie są u nich jakieś nabory albo rekrutacje fajne? troszkę nie rozumiem niektórych waszych komentarzy tutaj, jak pytam ludzi na mieście albo pod firmą to są bardzo zadowoleni z takiego zatrudnienia, skąd więc taka rozbieżność wynika? ktoś udzieli mi takiej wypowiedzi? czy obecnie jest rzeczywiście problem z terminowością wypłat?
zdjecie uzytkownika
lepsze wywalanie gnoju niz tg - 2014-12-14 22:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [po - 2013-11-24 23:11:27]:
(usunięte przez administratora) Licencjonowani czy nie odwrot znajdzcie normalna prace naprawde tg to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak i cala banda. A od 2015 maja byc odciagane zusy od zleceniowek i pracodawca ma obciazyc siebie lub pracownika wiec zgadnijcie co bedzie. Bedziemy zapierdalac za 1.50 na godzine.....
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-12-26 23:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wątpię, aby stawki wynosiły 1,50 po nowym roku, to chyba nie jest możliwe, raczej TG Security bedzie miało mniejsze przychody i tyle. Stawki nie moga spaść do niewiadome jakich, bo nikt się przecież nie zgodzi aby robić za taka stawkę, prawda? Jakie w ogóle obecnie stawki macie w firmie, bo to mnie interesuje.
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-01-12 11:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-01-12 11:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
zdjecie uzytkownika
adaki - 2015-01-12 17:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak więc ma się sytuacja firmy w tym roku, bo wybieram się na rozmowę o pracę!? Zmieniło się coś może, jak jest z tymi stawkami aktualnie, jakie są wyzwania, które mogą na mnie czekać w pracy jeżeli mnie przyjmą, jaki jest zespół, z którym ewentualnie będę pracować? może jeszcze ktoś podpowie na temat rozmowy jakieś newsy, których moge się spodziiewac....
zdjecie uzytkownika
- 2015-01-18 15:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znam pania Sylwie wiec ciesze sie bardzo ze ma tak fajna opinie sam bym chcial znia pracowac ale niestety niemoge gratuluje jej i zycze wytrzymania i dalej awansowania mysle ze tg ja jakos nagrodzi porzadnie chociaż raz bo tyle serca wllada do pracy ze szok pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2015-01-23 21:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2015-01-18 15:13:27]:
Tak to prawda wkłada dużo serca i daje jeszcze coś od siebie w tej robocie.
zdjecie uzytkownika
- 2015-01-29 16:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co masz na mysli o pani sylwi
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-06 16:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam.Pracowalem do dzis w tej firmie na doczyszczaniu po budowie.Stawka 8zl dostepnosc 24h i generalnie zostalem dzis powiadomiony,ze jestem zwolniony bez uzasadnienia a z tego co mi wiadomo bylem jednym z lepszych pracownikow.Nabor wstrzymano z tego powodu,ze Pani dyrektor traci kontrakty bo nie ma ludzi ale rekrutacje wstrzymane.Jezeli chodzi o wyplacalnosc to kiepsko.Ulubiony tekst w tej firmie to:"nie odbiora obiektu,nie bedzie kasy"..Kary sa za wszystko i uwazam,ze jest jeden wielki mobing.Choc powiem szczerze,ze bywalo i milo ale gdy na obiekcie nie bylo Pani dyrektor chyba wszedzie tak jest.Konczac wypowiedz napisze tak.Stawka dobra aczkolwiek nastaw sie,ze po miesiacu albo Cie wyrzuca lub bedzie problem z wyplata.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lusi - 2015-03-12 13:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-02 20:08:53]:
ja sobie chwale prace w tg jestem z gdanska i mialam ten zaszczyt z nimi pracowac szkoda ze jusz nie moge bo koniec maja kontraktu chciala bym pojechec do poznania i nadal dla tej firmy pracowac dziekuje wam tg
zdjecie uzytkownika
lusi - 2015-03-12 13:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jak komus zle to po co tam pracuje i pisze takie bzdury do domu buraki i lenie
zdjecie uzytkownika
łylma - 2015-04-13 08:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lusi - 2015-03-12 13:30:34]:
witam ,właśnie dostałam propozycję pracy,,,mycie okien,na nowo otwartym osiedlu,,,tak się naczytałam ,ze zwątpiałam,,,wychodzi na to ,że tak czy siak ,,,to tylko się narobię,,,bo jak by nie było zrobione ,,,to i tak nie ZAROBIĘ... :(........KTOŚ ...COŚ...pozytywnego?!...
zdjecie uzytkownika
wymagania - 2015-07-23 01:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem, że żeby pracować jako ochroniarz w tej firmie to potrzeba tylko informacji na temat niekaralności i ukończone 21 lat. Reszta jest malo istotne. Myślałem, żę ochroniarze to większe wymagania muszą spełniać. Np mieć sprawność fizyczną dobra chociaż. Dziwne takie podejście, zmieniło to moje podejście do takiej pracy.
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-09-02 14:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz się zastanawiam nad znalezieniem pracy..widziałem ofertę na inspektora ochrony - menedżera bezpieczeństwa w firmie TG SECURITY SP. Z O.O. w Poznaniu ważne jest doświadczenie na podobnym stanowisku,dyspozycyjność,niekaralność,prawo jazdy kat. B. oferują: atrakcyjne wynagrodzenie,samochód,laptop i telefon służbowy.
zdjecie uzytkownika
norbi - 2015-09-10 00:41:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca typowo dla emeryta nie pijacego nie placego i ktury nigdy nie śpi
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-09-24 10:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja moge powiedzieć tak znam (usunięte przez administratora)z patrolu i on sobie bardzo chwali prace tam. Robi też kawał dobrej roboty np hotel Ilonn, Don Prestige a przy tym jak jeżdzi autem tylko pozazdrościć
zdjecie uzytkownika
martynka - 2015-10-02 17:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to rzeczywiście fajnie jeśli obiekty tej klasy ta agencja ochrania, wydaje się interesujące i z klasą takie zatrudnienie. mnie by jednak badziej interesowała jakaś oferta w segmencie monitoringu, bo wiem że takowym też się zajmują. proszę was o informację co i jak jeśli możecie, pozdrawiam i do zobaczenia
zdjecie uzytkownika
Jasiu - 2015-10-24 22:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [martynka - 2015-10-02 17:48:43]:
Raczej mieli te obiekty bo taką świetną robotę tam zrobili.
zdjecie uzytkownika
vbghjkm - 2015-11-01 20:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no akurat aktualnych ofert pracy od nich jakoś nie widać, a pamiętam jeszcze jak poszukiwali pracowników ochrony z uprawnieniami do kierowania ruchem, pracowników ochrony, pomocników budowlanych,dobra praca dla osób z wykształceniem technicznym, żałuję że nie ma teraz żadnych podobnych ogłoszeń od firmy TG SECURITY SP. Z O.O.
zdjecie uzytkownika
marcelini - 2016-01-12 12:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w tg security chociaz sprawdzaja niekaralnosc?
zdjecie uzytkownika
Promo - 2016-01-14 01:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę Ci powiedzieć @marcelini że to ciekawe pytanie, bo szczerze mówiąc to nie wiem, pewnie zależy gdzie i po co aplikujesz, natomiast czy ktoś wie jakie są sumy początkowe i jaka umowa?
zdjecie uzytkownika
Cieć - 2016-02-18 23:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest dawniejsza firma Europol szef tej firmy jest pomocnikiem proboszcza w parafi św Marcin
zdjecie uzytkownika
Promo - 2016-02-19 18:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, masz rację @Cieć ale co z tego, nie jest to do końca sensowna czy wazna informacja jeśli chodzi własnie o tę firmę, tyle tylko miałem do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
max - 2016-03-09 10:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem ich patrol. Jeden człowiek z plastikowym pistoletem przy nodze na zakupy się wybrał do hipermarketu w Poznaniu.
zdjecie uzytkownika
tinga - 2016-03-15 15:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
max, sugerujesz, że osoby przez nich zatrudnione nie mają odpowiednich kwalifikacji i pozwoleń na broń? Dziwne, bo jakoś nigdy w tej firmie nie słyszałem o braku kompetencji, proszę daj znać co i jak zaobserwoawałeś
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-04-01 11:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam, szczególnie przy budowie S 5 Trzebnica - Wrocław jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za 5 zł i ciągłe kontrole i notatki za bzdury , kary ... nie polecam
zdjecie uzytkownika
Promo - 2016-04-04 12:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak są kontrole to się raczej trzeba cieszy, po pierwsze jest większe bezpieczeństwo, po drugie jest większa uczciowść, po trzecie to po prostu tak i już
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-04-08 21:50:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Promo - 2016-04-04 12:15:14]:
Zrezygnowałem po rozmowie z pracownikiem na obiekcie w ten sam dzień w który mnie przyjęli(kary za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kontrole,odbijaki,dzwonienie co 2 godz to jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to za 5 pln to jest chore.
zdjecie uzytkownika
robol - 2016-04-09 13:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kpina...nie polecam, j/w odbijanie, dzwonienie, kary , co jeszcze wymyślą by pensja wynosiła zero...
zdjecie uzytkownika
Thomas1428 - 2016-04-22 18:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Tg Security pamiętam taka sytuację było nas 15 na spotkaniu z dwoma przedstawicielami z Poznania jak pamiętam każdy z nas zgodził się na pracę w tej firmie powiedzieli pózniej ze dla każdego z nas będzie praca i będą z nami się kontaktować żeby każdy z nas przeszedł na obiekty co się pózniej okazało to oszustwo z ich strony żaden z tych się nie kontaktował z nikim zawracanie tyłka tylko zrobili co się okazało po miesiącu dwóch zatrudnili kilka osób z 15 wygląda na to,że po znajomości kilka osób lub jakieś inne osoby nie mające nic wspólnego z naszą 15 niestety mam złe wspomnienia z tą firmą bo postąpiła nie uczciwie nie udzielająć żadnej informacji różnego typu kombinacje z ich strony i oszustwa.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie TG SECURITY SP. Z O.O.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TG SECURITY SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert