Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: TG SECURITY SP. Z O.O.

zdjecie uzytkownika
hehe - 2014-08-10 16:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a weź wyżebraj kilka dni wolnego na wakacje albo znajdź zamiennika :D w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tą dziadowską firemką..... gówniana zapłata plus wiecznie spóźniona :D kpina żeby pieniądze za przykładowy styczeń dostawać na sam koniec lutego gdzie uwaga ! LUTY TEŻ cały przepracowany więc notabene aby dostać wypłate za luty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] caly marzec ! ŚWIETNIE !!! niech upadną...
zdjecie uzytkownika
gawron - 2014-09-22 15:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wypłaty chyba sa tak jak powinny, w lutym dostajesz za stycznień, w marcu za luty..chyba, że ja coś źle rozumiem :) a jakie sa mniej więcej stawki godzinowe u Was, bo jak przyjde na rozmowe i każdą mi podac moje oczekiwania finansowe, to nie wiem co im powiedziec, a chce się wpasowac w te ich wdełki, co to każda firma ma.
zdjecie uzytkownika
ppp - 2014-09-22 18:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba było jak szef załozyc firme wziasc leasing i kredyt i rozchulac taka firme je... nierobie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-02 20:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppp - 2014-09-22 18:59:04]:
ta i płacić raty kredytu z kar nałożonych na pracowników obiektowych. A teraz ma ich coraz mniej bo odchodzą jeden za drugim
zdjecie uzytkownika
tymek - 2014-10-08 11:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam teraz propozycje pracy tam, więc nie wiem co zrobić czy iść do nich czy nie? mam nadzieje, że nie będę miał tam zbyt wiele pracy, bo o tym też słyszałem różne historie już, dajcie znać jak teraz tam jest, jakie macie codzienne obowiązki do wykonania itd, to będe miał już jakies rozeznanie w tym wszystkim.
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-30 12:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak to jest jednak u Was, normalnie macie wypłacane pieniądze na czas czy zdarzają się jakieś przestoje? Bo mi zależy na tym , żeby wypłaty były jednak regularne, bo mam i swoje rachunki i inne rzeczy do opłacenia, więc sami widzicie jak to wygląda wszystko, nie mogę sobie pozwolić na jakieś opóźnienia.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-11-07 06:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co byś chciał więcej
zdjecie uzytkownika
rajter - 2014-11-13 22:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak tam moi mili Państwo teraz w TG security? Kasa w końcu doszła, bo widze, że narzekania na firmę się nagle ucieło. Co to za niby kary i za co je macie, bo kary za alkohol, brudny mundur, czy w ogóle jego brak sa jak najbardziej w branży zrozumiałe i popularne, jest cos w tym temacie więcej, czy na to tak kolega kojot narzekał?
zdjecie uzytkownika
wojakfazi - 2014-11-17 11:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaaa - 2014-11-07 06:29:00]:
Dziwna firma. Przepracowałem jeden dzień bez (usunięte przez administratora) i umundurowania, bez przeszkolenia, na terenie budowy WW we Wrześni. Warunki pracy niebezpieczne. Dyżurka to stara rozwalająca się przyczepa campingowe ogrzewana napromiennikiem gazowym. Jak ogrzewanie jest włączone to głowa jest w saunie a nogi marzną. Nie chcę już przypominać że takie urządzenie miejsca pracy i takie ogrzewanie jest niezgodne z przepisami bhp i ppoż. Chyba pracę w takich warunkach podejmują tylko desperaci.
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2014-12-10 15:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda pisać o tej firmie , bo komentarze co pasują zostają a które nie to usuwają , ta firma nadaje się do sądu pracy i tyle .......... jak znam security to i tak ten komentarz zniknie desperaci powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zagłoba - 2014-12-12 13:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a obecnie są u nich jakieś nabory albo rekrutacje fajne? troszkę nie rozumiem niektórych waszych komentarzy tutaj, jak pytam ludzi na mieście albo pod firmą to są bardzo zadowoleni z takiego zatrudnienia, skąd więc taka rozbieżność wynika? ktoś udzieli mi takiej wypowiedzi? czy obecnie jest rzeczywiście problem z terminowością wypłat?
zdjecie uzytkownika
koscian - 2014-12-13 02:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja za wyplatom czekam juz miesianc i tylko zostalem zaliczke bo twierdzom ze wyplat nie bylo
zdjecie uzytkownika
lepsze wywalanie gnoju niz tg - 2014-12-14 22:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [po - 2013-11-24 23:11:27]:
(usunięte przez administratora) Licencjonowani czy nie odwrot znajdzcie normalna prace naprawde tg to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak i cala banda. A od 2015 maja byc odciagane zusy od zleceniowek i pracodawca ma obciazyc siebie lub pracownika wiec zgadnijcie co bedzie. Bedziemy zapierdalac za 1.50 na godzine.....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-22 22:16:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja myśle że tg sie skończy w 2015. Potracili pracowników obiektowych i tracą dalej bo nie płacą. Kierowcy też mają dosyć i odchodzą. Tg nie poradzi sobie z podatkiem od umów zdaje mi sie ze bedą dużo karać albo spiszą fikcyjne umowy
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-12-26 23:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wątpię, aby stawki wynosiły 1,50 po nowym roku, to chyba nie jest możliwe, raczej TG Security bedzie miało mniejsze przychody i tyle. Stawki nie moga spaść do niewiadome jakich, bo nikt się przecież nie zgodzi aby robić za taka stawkę, prawda? Jakie w ogóle obecnie stawki macie w firmie, bo to mnie interesuje.
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-01-12 11:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
zdjecie uzytkownika
siwy - 2015-01-12 11:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wam tak zle jest w tej firmie pani Sylwia nadal pracuje i nawet k jak sie dowiedzialem to wysze ma stanowisko pracy i tsk ja polubil nawet pan Piotr T
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-01-12 16:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siwy morda tam !
zdjecie uzytkownika
adaki - 2015-01-12 17:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak więc ma się sytuacja firmy w tym roku, bo wybieram się na rozmowę o pracę!? Zmieniło się coś może, jak jest z tymi stawkami aktualnie, jakie są wyzwania, które mogą na mnie czekać w pracy jeżeli mnie przyjmą, jaki jest zespół, z którym ewentualnie będę pracować? może jeszcze ktoś podpowie na temat rozmowy jakieś newsy, których moge się spodziiewac....
zdjecie uzytkownika
- 2015-01-18 15:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znam pania Sylwie wiec ciesze sie bardzo ze ma tak fajna opinie sam bym chcial znia pracowac ale niestety niemoge gratuluje jej i zycze wytrzymania i dalej awansowania mysle ze tg ja jakos nagrodzi porzadnie chociaż raz bo tyle serca wllada do pracy ze szok pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2015-01-23 21:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2015-01-18 15:13:27]:
Tak to prawda wkłada dużo serca i daje jeszcze coś od siebie w tej robocie.
zdjecie uzytkownika
- 2015-01-29 16:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co masz na mysli o pani sylwi
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-06 16:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Pracowalem do dzis w tej firmie na doczyszczaniu po budowie.Stawka 8zl dostepnosc 24h i generalnie zostalem dzis powiadomiony,ze jestem zwolniony bez uzasadnienia a z tego co mi wiadomo bylem jednym z lepszych pracownikow.Nabor wstrzymano z tego powodu,ze Pani dyrektor traci kontrakty bo nie ma ludzi ale rekrutacje wstrzymane.Jezeli chodzi o wyplacalnosc to kiepsko.Ulubiony tekst w tej firmie to:"nie odbiora obiektu,nie bedzie kasy"..Kary sa za wszystko i uwazam,ze jest jeden wielki mobing.Choc powiem szczerze,ze bywalo i milo ale gdy na obiekcie nie bylo Pani dyrektor chyba wszedzie tak jest.Konczac wypowiedz napisze tak.Stawka dobra aczkolwiek nastaw sie,ze po miesiacu albo Cie wyrzuca lub bedzie problem z wyplata.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lusi - 2015-03-12 13:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-10-02 20:08:53]:
ja sobie chwale prace w tg jestem z gdanska i mialam ten zaszczyt z nimi pracowac szkoda ze jusz nie moge bo koniec maja kontraktu chciala bym pojechec do poznania i nadal dla tej firmy pracowac dziekuje wam tg
zdjecie uzytkownika
lusi - 2015-03-12 13:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak komus zle to po co tam pracuje i pisze takie bzdury do domu buraki i lenie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TG SECURITY SP. Z O.O.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy TG SECURITY SP. Z O.O.?
Zadaj pytanie