brak logo

DAMIX Sp. z o. o.

Rypin

Opinie o DAMIX Sp. z o. o.

polo 2010-07-21 12:22
6zł za godzine brutto wypłaty 1100 z nadgodzinami taka firma jest DAMIX
2
anonim 2011-02-23 21:17
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] DAMIX pensje 1100zł na zgrzewarkch w temp 5 stopni ludzie pracuja
2
Rypinianin 2011-05-03 13:59
(usunięte przez moderatora) standard pracy 10h ze zmuszaniem do 12h za takie marne pieniadze. okolo 200 godzin miesiecznie za 1100zl mowi samo za siebie. Ludzie nie dajcie sie zludzic.
1
SARA 2012-05-07 11:30
(usunięte przez moderatora) Pracowałam tam troche na umowe zlecenie na zgrzewarkach.I przypłaciłam to zdrowiem-i fizycznym i psychicznym.
oszukany 2012-07-24 23:08
banda zero szacunku dla ludzi jedna zasada zapierdzielasz jak osiol to jestes dobry. chcesz odejsc trzeba cie zniszczyc. pracowalem na remontowce mam nadzieje ze ten (usunięte przez moderatora) to przeczyta i bedzie wiedzial o co chodzi.
1
pracownik 2012-07-30 11:21
oszukany - 2012-07-24 23:08:48

banda zero szacunku dla ludzi jedna zasada zapierdzielasz jak osiol to jestes dobry. chcesz odejsc trzeba cie zniszczyc. pracowalem na remontowce mam nadzieje ze ten (usunięte przez moderatora) to przeczyta i bedzie wiedzial o co chodzi.
Praca po 12 godzin staje się standardem ,10 już nie wystarcza firma ma potrzeby- karty pracy jedna wielka ściema i podkręcanie ludzi .Zapierdzielasz jesteś dobry dzieciak i dobre słowo mistrza musi ci wystarczyć, po przecież więcej nie zarobisz jednym słowem zakład dla pracoholików .
lipniak 2012-07-30 11:30
Witam pracowałem trochę na spawalni i się dziwie tym ludziom że jeszcze tam pracują i wytrzymują w tym zakładzie
zwierzak 2012-08-20 19:50
Damix to najgorszy zakład w Rypinie.
2
rozczarowany 2012-10-02 18:06
Nie polecam .
Drab 2012-10-08 14:54
To co sie tam dzieje to woła o pomste do nieba
nikt na niczym sie nie zna wyzwiska pracowników
1200zł do reki i masz zamknac morde
3
abc 2012-10-22 16:15
nadgodziny ,tym musi zająć się PIP
były pracownik 2012-11-03 19:39
to jest zakład to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niewiem ze go jeszcze nie zamknieto z powodu wykorzystywania ludzi (usunięte przez moderatora)
wytrzymuje 2013-08-20 21:27
szkoda liter , a chcesz się sprawdzić przyjdź twardzielu.
1
rozczarowany 2013-12-07 15:39
Pracownik bez perspektyw, piekarz na spawalni niema wyjścia musi prosto palec trzymać ,dla takich to umowa o prace to za wiele tak uważam ...
niebawem pękne 2014-01-07 16:11
chyba na galwanizerni tyle zarabiają(usunięte przez administratora) dalej jeśli chodzi o pracowników to są to niektórzy co sporo wiedzą o robocie a reszta nie grzeszy wiedzą(usunięte przez administratora)
tego 2014-01-16 01:50
Mistrzowie maja ludzi gleboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja mialem sporo godzin i dostalem 920 zl bo niby mistrz tzw (usunięte przez administratora)mial takie widzimisie . Szkoda pisac (usunięte przez administratora)
2
ja 2014-04-03 19:42
smiechu warte to co tu piszecie o zarobkach to chyba zamiast pracować to spć chodziliście 1000zl za miesiąc? hahahaha
robert 2015-01-29 17:43
Firma Damix działa od 1975r. bodajże, pracował tam mój bratanek i nigdy nie narzekał, ale to było dawno temu, jakieś kilkanaście lat. Czy ktoś ma informacje o jak najbardziej aktaualnych warunkach zatrudnienia w tej firmie? Czy kogoś poszukują teraz do pracy i kogo najchętniej przyjmują - starszych, czy młodszych pracowników?
2
sasa 2015-03-27 22:47
Witam opis malarni u Pana Jarosława (G) którego podwladna jest córka hmmm a może odwrotnie ponieważ pani Patrycja czuje się nietykalna. Atmosfera tam doprowadziła do tego iż dzięki Patrycji odeszło wielu pracowników. Nigdy nie powinno byc aby w brygadzie pracowala rodzina. Żenada
15
sasa 2015-04-16 19:07
Witam ponownie co do sytuacji malarnia Damix widze nic się nie zmieniło P( usunięte przez administratora )
1
kamila 2015-05-02 21:26
jak daje to bedzie pracowała jak nie daje to do zwolnienia
jan .b 2015-10-05 13:38
miałem isc do damixu do pracy a ta artystka w kadrach 5zł h i umowa smieciowa nie wiadomo do kiedy takie sa realia damixu no i praca po 10 12 godzin dziennie ( usunięte przez administratora )
1
Ttsy 2016-08-14 01:14
' jest spoko
delek 2016-08-14 12:18
Teraz są dwa ogłoszenia na kierowcę i magazyniera i tak szczerze wątpię, żeby ktoś zgodził się za tak niską stawkę wykonywać taką pracę @iska
1
Alicja 2017-03-29 12:00
Firma DAMIX Sp. z o. o. może poszczycić się zdobytymi nagrodami oraz wyróżnieniami. Więcej dowiecie się tutaj http://www.damix.pl/pl/nagrody-i-wyroznienia
Zostaw swoją opinię o DAMIX Sp. z o. o. - Rypin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DAMIX Sp. z o. o.