brak logo

DAMIX Sp. z o. o.

Rypin

Opinie o DAMIX Sp. z o. o.

polo 2010-07-21 12:22:11
6zł za godzine brutto wypłaty 1100 z nadgodzinami taka firma jest DAMIX
1
anonim 2011-02-23 21:17:56
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] DAMIX pensje 1100zł na zgrzewarkch w temp 5 stopni ludzie pracuja
1
Rypinianin 2011-05-03 13:59:08
(usunięte przez moderatora) standard pracy 10h ze zmuszaniem do 12h za takie marne pieniadze. okolo 200 godzin miesiecznie za 1100zl mowi samo za siebie. Ludzie nie dajcie sie zludzic.
SARA 2012-05-07 11:30:46
(usunięte przez moderatora) Pracowałam tam troche na umowe zlecenie na zgrzewarkach.I przypłaciłam to zdrowiem-i fizycznym i psychicznym.
oszukany 2012-07-24 23:08:48
banda zero szacunku dla ludzi jedna zasada zapierdzielasz jak osiol to jestes dobry. chcesz odejsc trzeba cie zniszczyc. pracowalem na remontowce mam nadzieje ze ten (usunięte przez moderatora) to przeczyta i bedzie wiedzial o co chodzi.
1
pracownik 2012-07-30 11:21:16
oszukany - 2012-07-24 23:08:48

banda zero szacunku dla ludzi jedna zasada zapierdzielasz jak osiol to jestes dobry. chcesz odejsc trzeba cie zniszczyc. pracowalem na remontowce mam nadzieje ze ten (usunięte przez moderatora) to przeczyta i bedzie wiedzial o co chodzi.
Praca po 12 godzin staje się standardem ,10 już nie wystarcza firma ma potrzeby- karty pracy jedna wielka ściema i podkręcanie ludzi .Zapierdzielasz jesteś dobry dzieciak i dobre słowo mistrza musi ci wystarczyć, po przecież więcej nie zarobisz jednym słowem zakład dla pracoholików .
lipniak 2012-07-30 11:30:21
Witam pracowałem trochę na spawalni i się dziwie tym ludziom że jeszcze tam pracują i wytrzymują w tym zakładzie
zwierzak 2012-08-20 19:50:19
Damix to najgorszy zakład w Rypinie.
rozczarowany 2012-10-02 18:06:10
Nie polecam .
Drab 2012-10-08 14:54:37
To co sie tam dzieje to woła o pomste do nieba
nikt na niczym sie nie zna wyzwiska pracowników
1200zł do reki i masz zamknac morde
abc 2012-10-22 16:15:48
nadgodziny ,tym musi zająć się PIP
były pracownik 2012-11-03 19:39:24
to jest zakład to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niewiem ze go jeszcze nie zamknieto z powodu wykorzystywania ludzi (usunięte przez moderatora)
wytrzymuje 2013-08-20 21:27:37
szkoda liter , a chcesz się sprawdzić przyjdź twardzielu.
rozczarowany 2013-12-07 15:39:45
Pracownik bez perspektyw, piekarz na spawalni niema wyjścia musi prosto palec trzymać ,dla takich to umowa o prace to za wiele tak uważam ...
niebawem pękne 2014-01-07 16:11:38
chyba na galwanizerni tyle zarabiają(usunięte przez administratora) dalej jeśli chodzi o pracowników to są to niektórzy co sporo wiedzą o robocie a reszta nie grzeszy wiedzą(usunięte przez administratora)
tego 2014-01-16 01:50:20
Mistrzowie maja ludzi gleboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ja mialem sporo godzin i dostalem 920 zl bo niby mistrz tzw (usunięte przez administratora)mial takie widzimisie . Szkoda pisac (usunięte przez administratora)
ja 2014-04-03 19:42:51
smiechu warte to co tu piszecie o zarobkach to chyba zamiast pracować to spć chodziliście 1000zl za miesiąc? hahahaha
robert 2015-01-29 17:43:42
Firma Damix działa od 1975r. bodajże, pracował tam mój bratanek i nigdy nie narzekał, ale to było dawno temu, jakieś kilkanaście lat. Czy ktoś ma informacje o jak najbardziej aktaualnych warunkach zatrudnienia w tej firmie? Czy kogoś poszukują teraz do pracy i kogo najchętniej przyjmują - starszych, czy młodszych pracowników?
sasa 2015-03-27 22:47:18
Witam opis malarni u Pana Jarosława (G) którego podwladna jest córka hmmm a może odwrotnie ponieważ pani Patrycja czuje się nietykalna. Atmosfera tam doprowadziła do tego iż dzięki Patrycji odeszło wielu pracowników. Nigdy nie powinno byc aby w brygadzie pracowala rodzina. Żenada
10
sasa 2015-04-16 19:07:23
Witam ponownie co do sytuacji malarnia Damix widze nic się nie zmieniło P( usunięte przez administratora )
kamila 2015-05-02 21:26:38
jak daje to bedzie pracowała jak nie daje to do zwolnienia
jan .b 2015-10-05 13:38:17
miałem isc do damixu do pracy a ta artystka w kadrach 5zł h i umowa smieciowa nie wiadomo do kiedy takie sa realia damixu no i praca po 10 12 godzin dziennie ( usunięte przez administratora )
Ttsy 2016-08-14 01:14:49
' jest spoko
delek 2016-08-14 12:18:45
Teraz są dwa ogłoszenia na kierowcę i magazyniera i tak szczerze wątpię, żeby ktoś zgodził się za tak niską stawkę wykonywać taką pracę @iska
Zostaw swoją opinię o DAMIX Sp. z o. o. - Rypin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DAMIX Sp. z o. o.