brak logo

Bartbo

Olsztyn

Opinie o Bartbo

anonim 2009-06-20 11:24:59
Firma solidna, profesjonalna, rozwojowa, dająca możliwość rozwoju i szkoleń
Ludzie tam pracujący stanowią zgrany zespół.

Najbardziej podobało mi się w Bartbo:
elastyczny czas pracy, dynamiczny rozwój fimy, dobra atmosfera w zespole
Olo 2009-11-08 21:58:56
Trochę tam pracowałem. Ta robota jest jak zabawa. Super klimat. Zresztą sami zobaczcie co tam się robi - www.bartbo.pl
miki 2010-03-29 12:23:29
ja bylbym sceptyczny...tak naprawde to wszyscy maluczcy zarabiaja dla kierownictwa...a kierownictwo zeruje na pomyslach innych firm bedzacych dluzej na rynku...ale zabawa fajna
mjbaginski 2012-06-03 11:16:55
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. To jedna z niewielu firm, która dba o pogodzenie interesów wszystkich - klientów, pracowników oraz właścicieli. Bartbo - to nie tylko profesjonalizm, ale i świetna zabawa. Polecam!
Anonim 2012-12-06 12:49:32
Morze i zabawa ale i wyzysk ludzie tyraja 24h bez umowy. A długo włosy właściciel tylko auta zmienia i bęben mu rośnie.szkoda mi tych studentów
Andzia 2013-04-11 12:47:24
Witam a jak wyglądają rozmowy kwalifikacyjnedo tej firmy??
Olo 2013-10-10 20:05:19
Faktycznie, mogę potwierdzić co pisze przedmówca. Będąc studentem, fajnie jest tam pracować. Może i dużo roboty .... ale zabawa niesamowita. Każdy kto lubi klimaty survivalowe znajdzie coś dla siebie, a długie wyprawy po całym kraju stają się rozrywką. Na prawdę polecam robotę.
jahoo 2013-11-04 13:21:33
"uczciwy i solidny pracodawca, który stara się dbać i o pracowników i o klientów. pracowałem prawie 2 lata, ale z powodów osobistych przeniosłem się do innego miasta.
plusy
- profesjonalne podejście do klientów
- świetna organizacja pracy
- każdy wiedział, kto za co jest odpowiedzialny
- rewelacyjna atmosfera pracy
- bardzo rozrywkowa praca
- zarobki
- jeśli ktoś chce na dłużej zagościć w branży eventowej - bardzo dobre warunki rozwoju i możliwość zdobywania nowych doświadczeń
Minusy
- elastyczne godziny pracy - dla mnie były bardzo męczące, dla innych mogą być plusem ;)
- częste wyjazdy - życie w rozjazdach niestety nie jest chyba dla mnie
Ogólnie bardzo polecam, jeśli ktoś szuka pracy w branży na pewno się tutaj odnajdzie, a jeśli nie, to praca w Bartbo może być dla niego po prostu świetnym doświadczeniem na ścieżce kariery ;)"
3
buzzy 2013-11-25 22:18:58
Czytam te "opinie" i jak nic widzę tu pracę działu marketingu; no sory "Bartbo - to nie tylko profesjonalizm, ale i świetna zabawa. Polecam!". Serio?!

Ja akurat jestem z działu marketingu. Przed wyborem firmy do realizacji imprezy zawsze robię wnikliwą analizę. Patrzysz na ich www, wchodzisz w imprezy zrealizowane; rok 2012 - ponad 700 imprez. Myślisz sobie "Nieźle". Ale jak się nad tym zastanowisz, pojawiają się pytania... Jak 6ciu event managerów jest w stanie ogarnąć 2 imprezy każdego dnia, wliczając weekendy?! Pracują tam roboty? A może firma traktuje po prostu wypożyczenie quada czy trampoliny jako "event"? Idąc dalej, co z jakością? Patrzysz w referencje. Większość firm skorzystała z ich usług 1 raz, poza nielicznymi, jak Energa, Neonet czy Philips.

Mają dużo sprzętu - fajnie, ale przemyślcie może strategię marketingową...
1
simone 2013-11-26 08:37:53
dla studenta to naprawdę jest świetna robota!! Dużo funu, możliwość skorzystania z super sprzętu i brak rutyny. Buzzy porównaj to do pracy w callcenter - i co ci wychodzi? Pracuję w firmie jako office manager - i często piszę referencje dla firm po jednokrotnym skorzystaniu z ich usług, więc co w tym dziwnego? Oceń firmę dopiero po skorzystaniu z jej usługi. A na marginesie to byłam w Bartbo w parku linowym z synem i bardzo nam się podobało.
1
~~~~~~~~ 2014-01-10 14:02:50
dosyć cukru i lukru, Jak jest na prawdę??????
Mimek 2014-03-25 21:56:35
Kolego, zależy na co oni dokładnie patrzą w CV. Jeżeli duże znaczenie ma dla nich wykształcenie to studia pewnie są nieźle punktowane. Na pewno trzeba mieć już trochę doświadczenia...
Waclav 2014-06-24 02:12:20
Aplikował ktoś ostatnio i czy w ogóle warto podejmować współpracę z Bartobo, bo ciężko opinie jakiekolwiek znaleźć.
xxx 2014-10-29 23:32:33
Pracowałem tam 3 lata.

Lepszych ludzi w robocie nie spotkacie, każdy ci pomoże we wszystkim.

Imprezy dla firm to nie tylko praca, możesz korzystać z bufetów, poznać ciekawych ludzi.

Trasy po całym kraju, zawsze jest wesoło podczas jazdy.

Nie jest to praca dla ludzi cebulowatych, sztywnych a w szczególności dla ludzi którzy nie mają do siebie dystansu, czasem trzeba wskoczyć w jakiś kostium i trochę pobłaznować :D. Jednym słowem młodzi ludzie z poczuciem humoru.

I w odpowiedzi do buzzy - żebyś wiedział ze ludzie ogarniający tam imprezy czasem pracują po nocach żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik. Klient za klientem dobija się do telefonu, bo nigdzie indziej lepszej firmy na organizowanie imprez nie ma!

A co do szefostwa nie mam nic, pracujesz sobie na lajcie, nikt się do ciebie nie przywala. Imprezy są tak organizowane żeby można było przygotować sprzęt i zjeść na spokojnie.

A Ci którzy piszą negatywy to cwaniaki, jak ktoś umie pracować w zespole to nie ma problemu z ta pracą.
Ludzik 2015-01-10 14:13:15
Zastanawiam się czy takie same warunki oferują również i w 2015 roku, bo jeżeli tak to chyba warto podjąć to ryzyko i wysłać do nich swoją aplikację... Może ktoś niedawno brał udział w jakieś rekrutacji i mógłby podpowiedzieć na co szczególnie zwrócić uwagę i czy można w jakiś dobry sposób zachęcić do swojej osoby.
czaders 2015-03-12 11:35:55
słusznie ludzik piszesz, ale w fachu eventowym jeśli nie wykażesz się kreatywnością pochodzącą ze znajomości branży rozrywkowej zapomnij o rozwoju, miałem tak w kilku poprzednich firmach. Jak oni podchodzą do spraw doświadczenia? czy mając długoletnie umiejętności i wiedzę branżową można liczyć po okresie próbnym na umowe stałą ?
tipsi 2015-03-26 21:44:27
Bartbo Agencja Eventowa z Butryn koło Olsztyna- sukcesywnie od 1997 roku, pomaga różnym firmom w budowaniu pozytywnych relacji interpersonalnych poprzez organizację i realizację imprez firmowych różnego typu. Sam miałem okazję w kilku z nich uczestniczyć i muszę przyznać , że zabawa była na nich przednia
1
robi 2016-05-12 11:25:04
a jakie to były @tipsi konkretnie imprezy? bardzo jestem konkretnie ciekawa twojej opinii, napisz coś więcej. ale chociaż dobrze że agencje eventowe teraz dobrze płacą
Zostaw swoją opinię o Bartbo - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bartbo