Muszę napisać tą opinię, bo może ustrzegę kogoś przed złym wyborem adwokata. Właśnie po paru latach od sprawy rozwodowej dowiedziałam się od byłego męża (wykrzyczał mi to w nerwach), że przegrałam sprawę bo wybieram przekupnych adwokatów. Jak się przyznał, zaproponował kasę za oddanie (przegranie) sprawy. Ludzie komu teraz można zaufać? Komu powierzyć swoje sprawy? Jestem załamana, że wydając tyle pieniędzy jeszcze zostałam z niczym.
@Klient Niby skąd taki wniosek? A tak w ogóle to forum pracowników firmy, żeby mogli podzielić się opinią o pracy w kancelarii.
Mogę dać opinię tylko bardzo dobrą.Pani Mecenas jest super prawnikiem, konkretnie oceniła moje problemy(a nie były łatwe).Wysłuchała mnie z empatią.Poprowadziła sprawę rozwodową i podział majątku wręcz doskonale.Mam porównanie do innych prawników (byłam na poradach wcześniej).Jestem bardzo zadowolona pod względem kosztów (moim zdaniem niskie) i merytorycznie.POLECIŁAM Panią Mecenas koleżankom, ale z czystym sercem POLECAM Wszystkim !!!
Po wstępnych rozmowach byłem zapewniony, że sprawa będzie wygrana. No niestety zakończyło się porażką. Pani adwokat nie przedstawiła w sądzie wszystkich dowodów, jakie były zgromadzone i które mogły zadziałać na plus w mojej sprawie i pogrążyć stronę przeciwną. Ogólnie słabo była zorientowana w tym, co ma w swojej teczce podczas rozprawy. Za to bardzo dobrze tłumaczy jaki wpis wykonać w tytule przelewu, żeby nie musiała odprowadzać podatku. Koszty wysokie nie adekwatne do wykonanej pracy. OGÓLNIE NIE POLECAM !!!!
Bardzo jestem na siebie zła, że powierzyłam sprawę tej kancelarii adwokackiej. Zapewnień słyszałam wiele, a podczas sprawy dużo straconych pieniędzy i nerwów. Jak można tak naciągnąć i (usunięte przez administratora)człowieka, który liczy na pomoc ze strony adwokata? Nie radzę sugerować się tymi pozytywnymi opiniami. Koszty są wysokie.
Gorąco polecam. Profesjonalistka w każdym calu. Oceniła moje szanse w procesie. Wygrałem wszystko. Uważam, że to dzięki dużej praktyce i wiedzy Pani adwokat mogła osiągnąć taki wynik. Jestem bardzo zadowolony także z kosztów - uważam, że były ok.
Niestety nic, tylko wysokie koszty prowadzenia sprawy. Moje sugestie dla Kancelaria Adwokacka Adw. Danuta Ciszak: Skupić się na prowadzeniu spraw, a nie na zarabianiu.
Niestety Pani adwokat głównie skupia się na zarabianiu pieniędzy, a nie na właściwym prowadzeniu sprawy.