brak logo

Lobo sp. z o. o.

Kraków

Opinie o Lobo sp. z o. o.

nowy 2013-07-03 16:08:45
Nie wiem ja byłem na rozmowie niedawno i zaproponowali mi na rękę 2500 netto to chyba nie złe pieniądze. A jak będzie to się okaże
4
PH 2013-11-14 10:53:16
Jestem ciekaw ile osób jest na rekrutacji na PH w Tarnowie...
Rozmowa z kierownikiem regionu, bardzo inteligenta i dużo można się o pracy dowiedzieć...
6
rafik_rav 2015-02-12 15:52:04
witam,czy sa przyjęcie do lobo,jako magazynier/konwojent?ile sie zarabia
2
wirtualjack 2015-03-26 02:37:04
Nie mam pojęcia z kąd te opinie. Kawalerzy z długami i małolaci którzy nie pracowali w innych firmach. Czas pracy normowany. Pracujesz więcej zarobisz więcej lecz tylko jeśli chesz. Praca zmianowa? Sam się decydyjesz przy zatrudnieniu. Zarobki! Konwojent bez dłoni zarobi wiecej niż w konkurencji. Rotacja pracowników? 90% załogi pracuje na umowach na czas nieokreślony. Jeżeli byłeś na okresie prubnym 3 miesiące i niepotrafiłeś prowadzić samochodu układać towaru nosić zgrzeweg to sam sobie odpowiedz- jesteś.... Nikt Ci nieda zarobić odrazu trzech tysięy. Może wspomnecie o dodatkach dla pracowników, o premiach kwartalych, o dodatkach dla dzieci, o wyprawkach o paczkach światecznych, o wolnyych weekendach- dużo wymieniać. Zazdrość ludzi którzy niepotrafili sprostać wymaganią Firmy. Trzeba spytać reszty załogi tak poteżnej Firmy dlaczego się nie zwalniają. Ciekawe!
Nick 2015-06-25 11:30:30
I jeszcze ta ortografia i składnia...
2
strojny 2015-11-11 17:10:20
cos mi sie wydaje ze jesteś z 2 zmiany, i z akwarium nie wychodzisz, a do tego dobry z ciebie donosiciel do pok.102. tyle w temacie tacy jak ty to może zarobią ale nie o to w pracy chodzi zeby zarabiały nazwiska a nie kwalifikacje
2
mariola 2016-09-07 10:13:00
I tu tkwi sekret twojej wypowiedzi:" nie bądź mądrzejszy od szefa", sadzisz byki ort, że aż oczy więdną, dlatego jeszcze tam pracujesz.
4
Mnikczej 2016-09-07 11:38:30
Ja tam uważam, że Lobo sp. z o. o. jest naprawdę spoko firmą, ja uważam, że warto się nimi interesować, chociażby dla pieniędzy, które można zarobić tutaj
1
Jaro 2016-11-16 20:15:44
a jak oceniacie ludzi zarządzających tą firmą w Kielcach? bo jak dla mnie oprócz zarobków liczy się też to kto stoi na górze i decyduje o wszystkim
4
kkkk 2016-12-13 23:11:45
Jak się nie pomylą to prawdy nie powiedzą,.........
2
Amika 2017-01-13 09:46:11
Może wiesz coś o pracy w Lobo.? Bardzo chciałabym tu pracować ale kilka informacji jest mi potrzebnych. O jakich pieniądzach można mówić i czy płaca w terminie.?
skromny 2017-01-14 13:35:33
cóż jest jak jest ale nie jest tak jak mówili po prostu płaca w terminie a niektórych traktuje się bardzo z góry jak mało inteligentnych , ale widać nie bierze się pod uwagę tego kto co umie tylko przede wszystkim siłe fizyczną, praktycznie brak możliwości rozwoju i jakiegokolwiek awansu a co do donosicielstwa do pokoju 102 to chyba wszyscy wiedzą kto i dlaczego , ja wolę mieć kolegów i przyjaciół niż wystawiać swój honor za kasę więc może ktoś czasem spojrzy na to z drugiej strony , bo jak na razie to tylko wiele niezrozumiałych pomówień co niektórych na szefów i kolegów a prawda jest jaka jest, ale pewnie już niedługo
Zostaw swoją opinię o Lobo sp. z o. o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lobo sp. z o. o.