brak logo

Lobo sp. z o. o.

Kraków

Opinie o Lobo sp. z o. o.

nowy 2013-07-03 16:08
Nie wiem ja byłem na rozmowie niedawno i zaproponowali mi na rękę 2500 netto to chyba nie złe pieniądze. A jak będzie to się okaże
5
PH 2013-11-14 10:53
Jestem ciekaw ile osób jest na rekrutacji na PH w Tarnowie...
Rozmowa z kierownikiem regionu, bardzo inteligenta i dużo można się o pracy dowiedzieć...
6
rafik_rav 2015-02-12 15:52
witam,czy sa przyjęcie do lobo,jako magazynier/konwojent?ile sie zarabia
2
wirtualjack 2015-03-26 02:37
Nie mam pojęcia z kąd te opinie. Kawalerzy z długami i małolaci którzy nie pracowali w innych firmach. Czas pracy normowany. Pracujesz więcej zarobisz więcej lecz tylko jeśli chesz. Praca zmianowa? Sam się decydyjesz przy zatrudnieniu. Zarobki! Konwojent bez dłoni zarobi wiecej niż w konkurencji. Rotacja pracowników? 90% załogi pracuje na umowach na czas nieokreślony. Jeżeli byłeś na okresie prubnym 3 miesiące i niepotrafiłeś prowadzić samochodu układać towaru nosić zgrzeweg to sam sobie odpowiedz- jesteś.... Nikt Ci nieda zarobić odrazu trzech tysięy. Może wspomnecie o dodatkach dla pracowników, o premiach kwartalych, o dodatkach dla dzieci, o wyprawkach o paczkach światecznych, o wolnyych weekendach- dużo wymieniać. Zazdrość ludzi którzy niepotrafili sprostać wymaganią Firmy. Trzeba spytać reszty załogi tak poteżnej Firmy dlaczego się nie zwalniają. Ciekawe!
Nick 2015-06-25 11:30
I jeszcze ta ortografia i składnia...
2
strojny 2015-11-11 17:10
cos mi sie wydaje ze jesteś z 2 zmiany, i z akwarium nie wychodzisz, a do tego dobry z ciebie donosiciel do pok.102. tyle w temacie tacy jak ty to może zarobią ale nie o to w pracy chodzi zeby zarabiały nazwiska a nie kwalifikacje
2
mariola 2016-09-07 10:13
I tu tkwi sekret twojej wypowiedzi:" nie bądź mądrzejszy od szefa", sadzisz byki ort, że aż oczy więdną, dlatego jeszcze tam pracujesz.
4
Mnikczej 2016-09-07 11:38
Ja tam uważam, że Lobo sp. z o. o. jest naprawdę spoko firmą, ja uważam, że warto się nimi interesować, chociażby dla pieniędzy, które można zarobić tutaj
1
Jaro 2016-11-16 20:15
a jak oceniacie ludzi zarządzających tą firmą w Kielcach? bo jak dla mnie oprócz zarobków liczy się też to kto stoi na górze i decyduje o wszystkim
4
kkkk 2016-12-13 23:11
Jak się nie pomylą to prawdy nie powiedzą,.........
3
Amika 2017-01-13 09:46
Może wiesz coś o pracy w Lobo.? Bardzo chciałabym tu pracować ale kilka informacji jest mi potrzebnych. O jakich pieniądzach można mówić i czy płaca w terminie.?
skromny 2017-01-14 13:35
cóż jest jak jest ale nie jest tak jak mówili po prostu płaca w terminie a niektórych traktuje się bardzo z góry jak mało inteligentnych , ale widać nie bierze się pod uwagę tego kto co umie tylko przede wszystkim siłe fizyczną, praktycznie brak możliwości rozwoju i jakiegokolwiek awansu a co do donosicielstwa do pokoju 102 to chyba wszyscy wiedzą kto i dlaczego , ja wolę mieć kolegów i przyjaciół niż wystawiać swój honor za kasę więc może ktoś czasem spojrzy na to z drugiej strony , bo jak na razie to tylko wiele niezrozumiałych pomówień co niektórych na szefów i kolegów a prawda jest jaka jest, ale pewnie już niedługo
Memento 2017-01-23 11:51
Lobo jest spoko firmą, dbają o pracownika a to jest dużo.
kkk 2017-01-24 20:38
Dbają o pracownika ha ha ha.....trochę pracuje w Kielcach jako PH (czas szukać czegoś lepszego) niby kto tam dba o pracownika??wszystko co należy do jednego jaśnie pana chorego na tytuły (były pracownik maspex)spychane jest na zasadzie załatw sobie,to nie moja sprawa,nie mój problem itp itd nie ma do kogo się zwrócić w normalnych codziennych sprawach służbowych bo waść pan robi się agresywny gdy zadzwonisz do niego o jeden raz za dużo......bo przecież on do domciu chce po 15 a PH niech tyra po min 10 h
kilof 2017-01-31 09:39
Czy firma nie ma w chwili obecnej nowych ofert pracy? Jestem z wykształcenia poligrafem i słyszałem trochę dobrego o Lobo. Gdyby kos mógł podzielić się wiedzą będę wdzięczny.
Zostaw swoją opinię o Lobo sp. z o. o. - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lobo sp. z o. o.